پوشش بیشتر میشه بجاش پهنای باند کمتر میشه.نقل قول:
ایرانسل رو 2100 آنتن هاش کم میارن دیگه چه برسه به 900
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
پوشش بیشتر میشه بجاش پهنای باند کمتر میشه.نقل قول:
ایرانسل رو 2100 آنتن هاش کم میارن دیگه چه برسه به 900
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برای جاده ها و مناطق روستایی خوب به نظر می یادنقل قول:
- - - Updated - - -
برای جاده ها و مناطق روستایی خوب به نظر می یادنقل قول:
یاد آقوی همساده افتادم آقای مجری بهش میگه چرا وام یکی دیگه رو داری پرداخت میکنی میگه نمیدونم آقو خودمم نمی دونم :n08::n08::n08:نقل قول:
مشکل نسل ۴ همراه اول و رایتل اینه که از باند ۲۶۰۰ استفاده میکنن با اینکه پهنای باند فوق العاده ای داره اما پوشش و ضریب نفوذش ضعیفه
بهترین باند برای LTE همین ۱۸۰۰ مگاهرتز هست که بهترین بالانس رو بین پوشش و پهنای باند داره و در حال حاضر ایرانسل از همین فرکانس استفاده میکنه اگر همراه اول و رایتل هم بتونن مجوز این باند رو بگیرن میتونن راحت تر و سریعتر پوشش خودشونو گسترش بدن
باند ۷۰۰ هم که در حال حاضر در اختیار صدا و سیماست فوق العاده ترین پوشش رو داره که به همین علت بهش باند طلایی میگن که با دیجیتالی شدن شبکه تلویزیون این باند الان خالی هست که اگر صدا و سیما اونو آزاد کنه و برای شبکه های موبایل استفاده بشه میتونه برای نقاط دور افتاده و جاده ها استفاده بشه و خدمات نسل ۴ رو به دورترین نقاط هم برسونه و دیگه جایی با مشکل عدم آنتن دهی مواجه نشویم.
شما از کدوم دفتر خدمات ارتباطی سیمکارتتون رو تعویض کردید؟نقل قول:
من سه شنبه یک شماره دیگه رو از یه دفتر ارتباطی متفاوت تعویض کردم اما بازم به 4g رجیستر نمیشه
دوست عزيز رايتل رو باند ١٨٠٠ با پهناى باند ١٥ مگاهرتز است نه ٢٦٠٠.نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
نسل ٤ رايتل رو باند ١٨٠٠ با پهناى باند ١٥ مگاهرتز هست نه ٢٦٠٠.نقل قول:
این تست سرعت شهرستان سرابله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان چرا سرعت آپلود از دانلود بیشتره !!!!! مردم که چیزی برای فرستادن ندارن !! :n34:
محتوای مخفی: اسپویلر
از تصویر با این روزلوشن استفاده می کنید از اسپویلر استفاده کنید 100 بار... :|
توی ایستگاه مترو توحید نشسته بودم که قطار بیاد این تستُ گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
پسر فک کنم تو تنها یوزرش بودی
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
سلام دوستان،چطور میشه مشکل آنتن دهی همراه اول رو تو منطقه خودمون اعلام کنیم؟پوشش ۳جی چنروزی هست افتضاح شده الان دوخط آنتن دارم و گاهی میشه یکی!
باید تماس بگیرید با اپراتور اونا واستون فرم پیگیری پر میکنن حل میشه مشکلتون.ولی باید صبر زیاد داشته باشید.تو یکی دو روز درست نمیشهنقل قول:
باند ۱۸۰۰ دیگه ظرفیت نداره و پره..ایرانسل هم داره سایتاشو با باند ۲۶۰۰ تجهیز میکنه.نقل قول:
اگه صداوسیما میلی! از خیر فرکانس 800 بگذره و خالیش کنه خیلی خوب میشه. که متأسفانه شده گرو کشی بین دولت و صدا و سیما به خاطر مسائل بودجه و مایع...
البته اون ۷۰۰ هست که دست صداوسیماس..نقل قول:
۸۰۰ هم آواسل (هایوب) ازش استفاده میکنه فعلا
میشه منبع حرفتون رو هم بگید؟نقل قول:
یعنی چی پره مگه کلا 1825 تا 1845 مثلا برای ایرانسل نیست؟ پس یعنی چی ظرفیت پره؟
فرکانسی که به ایرانسل اختصاص دادن 1800 هست نه 2600 مگر اینکه جدیدا این فرکانس رو بهشون اختصاص داده باشن.نقل قول:
ظرفیت باند ۷۵ مگاهرتزه..۲۰ تا دست ایرانسل که واسه 2G استفاده میکنه ۲۰تا همراه اول واسه 2Gنقل قول:
۱۰تا ایرانسل واسه فورجی ۲۰ تا رایتل فورجی
تو خیلی از کشورها به خصوص اروپا همین 1800 رو به سه تا اپراتور اختصاص دادن و مشکل پر شدن و ... نداشتن !نقل قول:
این هم لیست که می تونید ببینید.
چون واسه 2G اختصاص دادن بیشترشو اینجانقل قول:
بحث فرکانس شد ... خوندن این مقاله نسبتا قدیمی هم خالی از لطف نیست.
دوست عزیز اطلاعات شما اشتباهه فرکانس 4 جی رایتل 2600 هست به علاوه برای 4 جی ایرانسل 20 مگاهرتز داره ده تا دانلود ده تا اپلود حالا این 20 تا هر چی که باشه دست ایرانسله پس یعنی چی پر شده؟ نکنه روی هر بی تی اسی فرکانسهای ایرانسل تغییر می کنه:n03:نقل قول:
رایتل ۱۸۰۰ هست، فورجی ایرانسل هم رو ۱۸۰۰ ده مگاهرتزه..خواستین تو پیام خصوصی تلگرام بدین تا مستندات ارائه بدم..[emoji12]نقل قول:
فرکانس نسل چهارم رایتل در حاضر برروی باند 1800 ارائه می شود.نقل قول:
یعنی مجموع دانلود و آپلود ده مگ هست ( به شکل fdd) که از دو تکه باند استفاده می کنه؟نقل قول:
درسته 4G رایتل روی باند 3 فرکانس 1800 هست من قبلا به اشتباه فکر میکردم روی 2600ـه چون اون اوایل که میخواست 4G رو راه اندازی کنه قرار بود روی فرکانس 2600 باشه که حتی خود مدیرعامل رایتل هم تو یه مصاحبه این رو تایید کرده بود و گفته بود به احتمال زیاد از 2600 استفاده میکنیم اما نمیدونم که در نهایت چی شد که مجوز فرکانس 1800 رو دریافت کردن
برای اطمینان هم میتونید از سایت frequencycheck فرکانس های مورد استفاده هر اپراتور رو ببینید. من لینک هر 3 تا اپراتور رو پایین میزارم:
مشاهده بفرمایید فورجی ایرانسل
سلام
دوستان كسي ميدونه 4G همراه اول تو استان مازندران كدوم شهرها هستند ؟
يكي ميگه ساري و چالوس ... يكي ميگه بابل فقط ميشه دوستان راهنمايي كنند ؟
الان من نفهمیدم بازم . :n35:نقل قول:
GSM و UMTS چی هستن !!!؟ الان طبق سایت GSM و UMTS ایرانسل و همراه اول یکی هستن یعنی پس باند کاریشون یکی هست دیگه ؟ ! رایتل اصلا چیزی به نام GSM نداره ! .
GSM نسل 2، UMTS نسل 3 و LTE هم نسل 4 هست.نقل قول:
بله فرکانس مورد استفاده یا همون باند کاری همراه اول و ایرانسل یکی هست اما پهنای باند مورد استفادشون متفاوته. یعنی به طور مثال همراه اول از بخشی از فرکانس 900 استفاده میکنه و ایرانسل هم از بخشی دیگه
برای مثال تو جدول زیر تعدادی از فرکانس ها به همراه پهنای باندشون اومده. همون فرکانس 900 (E-GSM) رو در جدول زیر در نظر بگیرید
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
پهنای باند این فرکانس برای Downlink یا همون دریافت اطلاعات بین 925.0 – 960.0 هست یعنی حدود 35 مگاهرتز. حالا این 35 مگاهرتز بین اپراتور ها تقسیم میشه مثلا همراه اول 10 مگاهرتز از پهنای باند 900 رو استفاده میکنه و مثلا از 925 تا 935 به همراه اول اختصاص پیدا میکنه.
باند 2100 هم همینطور که بین هر سه اپراتور مشترکه
رایتل هم GSM نداره چون اصلا نسل 2 نداره! رایتل کارش رو با 3G شروع کرد بنابراین همه دکل هاش 3G هستند و 2G نداره اما همراه اول و ایرانسل زمانی که کارشون رو شروع کردند چیزی به اسم 3G وجود نداشت بنابراین از شبکه 2G استفاده میکردند که با ورود 3G و پایان انحصار توسط رایتل اونا هم دکل های خودشون رو بروز کردند و به شبکه 3G و 4G پیوستن
بنابراین اگر شما جایی پوشش رایتل داشتین یعنی حداقل روی نسل 3 هستید و بعضی جاها هم روی نسل 4
اما همراه اول و ایرانسل ممکنه در نقاط دورافتاده که هنوز تجهیزات 3G و 4G روی دکل هاشون نصب نشده، پوشش نسل 2 داشته باشید.
بالاخره مودم همراه اول به دستم رسید!!
بعد از 12 روز از خرید!!
من قبلا چک کرده بودم که منطقه ما تحت پوشش 4G هست، ولی حالا که مودم رو وصل کردم 3G نشون میده!
و چه سرعت داغونی:
سیم کارت 4g همراه اول تهیه کردید؟ چند خط انتن میدهنقل قول:
سلام این اصطلاحاتی که توی عکس اومده منظورش چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
بله، 4 تا 5خط یعنی تقریبا کاملنقل قول:
از همین سایت همراه اول به همراه مودم مای فای اش خریدم که نقره داغم کردن، تا به دستم برسه 12 روز طول کشید و حالا هم این وضعشه!
زنگ زدم به اپراتور میگم چرا 4G نیست؟ میگه تحت پوشش نیستید!!! میگم خودم از سایت قبل خرید چک کردم تحت پوشش بودیم که، میگه اصلا روی سایت همراه اول 4G رو نذاشتیم، فقط مناطق تحت پوشش 3G اونجاست :n04:
درست میگه باید از قبل تحقیق میکردیننقل قول:
اونم به صورت جامع و کامل شخص خودتون
چون خودشون هم دقیقا نمیدونن کجا فورجی داره
سیم فورجی از کجا تهیه کردین
خب شما تحقیق به چی میگید؟نقل قول:
هم پیامک تبلیغاتی اومد که شما تحت پوشش 4G شدید، هم توی سایت مناطق تحت پوشش رو چک کردم بود، دیگه باید چیکار کنم؟!:n38:
الانم سایتشون ترکیده نمیشه برم دوباره از نقشه عکس بندازم ببینید
سیم فور جی رو خودشون به همراه مودم برام فرستادن
من که قبلا سایت همراه اول رو چک کردم هیچ وقت درباره پوشش 4 جی چیزی نداشته فقط نوشته نوترینو
ااما اگر پیامک داده که چیز عجیبی هم هست ( چون شما موبایلت رو در یک نقطه که استفاده نمی کنی) توی سایت 195 شکایت پر کن
به هر حال این تری جیش افتضاحه و باید 8 مگ رو بگیرید . بیشتر اینو پیگیری کن
ضمنا می تونی مودمتو آنلاک کنی و ایرانسل و رایتل بندازی اگر ای 5172 گرفته باشی
دوست مننقل قول:
درک میکنم شما چی میگین ولی در اصل باید امتحان میکردین با سیم فورجی قبلش
عکس نقشه که ذکر نکرده فورجی تازه فکر کنم تری جی هم ذکر نکرده زده نوترینو
همراه اول ارزش هزینه کردن نداره
میتونین انلاک کنین ایرانسل یکم بهتره
من گول خوردم، فکر کردم اون نقشه نوترینو یعنی 4G، البته پیام تبلیغاتی هم بی تاثیر نبود توی این مسئله که فکر کنم حتما 4G هست، شاید توی اون پیام نوشته اینترنت نسل چهارم و سوم ولی قطعا جوری بود که به هرکس نشون میدادم 4G برداشت میکردنقل قول:
متاسفانه مودمی که فرستادن مدل E5573 هست که توی سایت های مختلف گشتم براش کد قفل گشا نبود، بیشتر برای مودم های ایرانسل بود :n03:
درسته، چون گوشی ام قابلیت 4G نداره نمیشد، سیم کارت هم روی همین بسته با مودم میدادن برای همین سیم رو جدا نگرفتم که روی گوشی دیگه ای امتحان کنم، کلا برای بدیهی بود که تحت پوشش هستیم برای همین اصلا دنبال این چیزا نرفتم!نقل قول:
توی نقشه همراه اول زرنگی کرده، نقشه ایرانسل دقیقا نوشته کجا 4G هست و کجا 3G
درباره آنلاک هم که عرض کردم، این مدل نداره متاسفانه