سلامنقل قول:
سیم کارت رو بزار رو یه موبایل بسته رو بخر بعد که فعال شد بزارش رو دانگل [emoji602]
Printable View
سلامنقل قول:
سیم کارت رو بزار رو یه موبایل بسته رو بخر بعد که فعال شد بزارش رو دانگل [emoji602]
امشب تی وی زیرنویس کرد یزد فعاله
دوستان اگه اطلاع دارن ممنون میشم اطلاع رسانی کنن
مشهد سر سرافرازان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هاشمیه کوثر هست فقط LTE نمیتونه متصل بشه اخطار میده
Sent from my C6903 using Tapatalk
طرف های بلوار دانشجو، میدان امام حسین به طرف چهارراه مهدیه یه هفته ای فعاله، اما من تست کردم آنچنان به درد بخور نبود.نقل قول:
تو خود میدون امام حسین آنتن نمیداد، اما گوشه هاش آنتن میداد. این ساختمون مخابرات فکر کنم جلوی آنتنشه:n02::n04:
سلام، یک سوال داشتم اگر امکان داره کمک کنین من الان اگر بخوام بسته شبانه ایرانسل رو بگیرم باید ۱۰ تومن شارژ کنم اما وقتی ۱۰ تومن شارژ میکنی نه هزارو خورده ای شارژ میده و دوباه باید شارژ کنی حالا سوال اینه که کدی یا راهی وجود داره بشه مستقیم بسته شبانه رو خرید؟
با *۱۴۵ کد شارژتو شارژ کننقل قول:
خیرنقل قول:
با اینکار دو گیگ شارژ میشه فقط
خوب اینو که میدونم اما دردسره ، مثل رایتل نمیشه از تو اینترنت بسته رو فعال کردنقل قول:
اینکار ایرانسل واقعا جای تعجب داره هرچی زنگ میزنم بهشون نمی فهمن
پینگ که فاجعه است ولی سرعت دانلود و آپلود عالیه
مشهد بلوار منتظری نرسیده به میدان فلسطین تو ایستگاه اتوبوس :D
سلام
3g ایرانسل شیراز پوشش داره اما به 3g کانکت نمیشه؟( 3g ایرانسل در جستجوی شبکه های موبایل هست)
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
دوستان بعضی از گوشی ها 3G رو روی 2100 پشتیبانی می کنند
این می تونه در استفاده از 3G تاثیر بزاره؟
بعضی از سایت ها که استفاده میکنم مثل سایت بانک ملی شارژ مستقیم با شماره تلفن انجام میدننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
چقدر عذاب کشیدم تا این تست رو شیر کردم....
کسی راه مستقیم ارسال نتیجه با گوشی رو بلده به ما هم یاد بده
فرکانس استاندارد 3جی همینه اکثر کشور ها هم از همین 2100 استفاده میکنند فرکانس های پایینتر معمولا پرهنقل قول:
4جی هم اکثرا از 2600 استفاده میکنند
سلام
تبریز انقدر از نسل 3 ایرانسل استفاده کرده بودم تو این مدتی که تو شهرستانها بودم داشتم سکته میکردم که نسل 3 ندارم !!
رایتل هم آنتن نداشت و نسل 2 همراه اخر هم زیر 2 کیلوبایت ولی باز خدارو شکر ایرانسل نسل 2ـش 35 کیلو بهم سرعت رو میداد و وبگردی عالی بود
شرمنده دیر جواب میدم ولی آذر شهر پوشش 3G وجود ندارهنقل قول:
داداش آذر شهر تست کردی ببینی جوابه یا نه ؟ .. 10 روز دیگه مسافرت میرم اونجا نت ندارم
البته نسل 2 ایرانسل پوشش خوبی در اون منطقه داره
نمیدونم تجهیزات ایراسنل الان در چه مرحله ای هست اما وقتی کیفیت سیگنال به زیر 95 میرسه ( 95- تا 110- ) در سرویس رایتل همچنان ارتباط برقرار است اما در ایرانسل به سرعت به BTS دیگه متصل میشه که نسل 3 رو هنوز پشتیبانی نمیکنه.
اما از طرفی نمیشه این رو ضعف هم دونست. اما وضعیت ایرانسل و سرعت عملش به نظرم به گفته خودشون باید یه 6 ماه بگذره تا به تعادل برسه. فعلا وضعیت اصلا خوب نیست .
جاهای پر رفت و آمد و مشخص شهر فعلا گیرندگی خوب داره. بقیه جاها هنوز مونده.
شاید به خاطر آنتن های زیاد ایرانسل باشهنقل قول:
البته من مطمئن نیستم
ولی حدس می زنم
چون رایتل آنتن کمتری داره
پس اگر یک گوشی فقط 2100 رو پشتیبانی کنه مشکلی به وجود نمی یادنقل قول:
درسته؟
بعید میدونم گوشی باشه که فقط 2100 رو پشتیبانی کنه ولینقل قول:
حداقل برای ایران مشکلی پیش نمیاد چون نسل 3 رو همین فرکانسه تو ایران
این گوشی رو ملاحظه کنید:نقل قول:
مشهد-فرامرز عباسی 9:n02:پینگ نسبت به مناطق دیگه مشهد که گرفتم خیلی بهتره انصافا و سرعت وبگردی هم عالی بود
حالا شما میخوای گوشی بگیری یه چیز دیگه بگیر ولی اگه همینو داری فک نکنم مشکلی داشته باشه تو ایراننقل قول:
دوست عزیز باید شما 11000 تومان شارژ کنید *145# شگفت انگیزه میشه و اجازه نمیده اصلا فعال کنی .نقل قول:
رایتل چون شبکه نسل۲ نداره برا نسل۳ از باند 900 هم استفاده میکنه اما پهنای باند تو این باند پایینتر از 2100 ولی پوشش بیشتره
----
امروز طرفای دانشگاه شهرقدس ۳ج ایرانسل رویت شد اما آنتن دایماً پر و خالی می شد بسته هم نداشتم نتونستم تست بگیرم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
1. خوشوقتیم به اطلاع برسانیم شهرهای مرودشت، یزد، دستگرد، کرمان، آستارا، قروه، سقز، سرعین و ساوه به شبکه خدمات باند پهن همراه ایرانسل پیوستند.@irancell
2. هم اکنون شهرهای اهواز، شیراز، بندرعباس، اصفهان، مرودشت، یزد، دولت آباد، دستگرد، کرمان، اراک، اردبیل، همدان، ایلام، کرمانشاه، خرم آباد،ارومیه، قزوین، قم، رشت، سنندج، تبریز، زنجان، اسدآباد، آستارا، بندانزلی، لاهیجان، قروه، سقز، سرعین، ساوه، تهران،مشهد و کرج تحت پوشش خدمات باند پهن ایرانسل قرار گرفته اند.
3. نخستین سایت های نسل جدید ایرانسل انشاالله طی هفته جاری در بوشهر روشن خواهند شد.
4. توسعه پرشتاب شبکه، به سرعت ادامه دارد و انشاالله به زودی شما را از تحت پوشش قرار گرفتن شهرهای بیشتری مطلع خواهیم ساخت.
سلامنقل قول:
منبع این خبر؟
توییتر رسمی ایرانسل.نقل قول:
الان بچه ها برای شارژ خط و استفاده از اینترنت ایرانسل شما کدوم بسته رو پیشنهاد می کنید ؟
من یکبار شارژ کردم از بس طرح داره فرتی تموم شد بدون استفاده و همه شارژ خود کارتم هم رفت :(
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
طرح ماهانه 2 گیگ و یا ماهانه 5 گیگ برای استفاده های روزانه و برای شبانه هم 24 گیگنقل قول:
ببینید اگر گوشی دارین برنامهای مثل وایبر و واتس آپ و .... حالت auto download دارند و چون اینترنت 3g سریع اینترنت میخورن . طرح یک ماه 10000 تومان 2 گیگ واقعا به صرفه است .نقل قول:
خیلی از دوستان اینور انور میگن دلتون خوش نکنید ایرانسل سرعتش محدود میکنه . اینو مطمعا باشید هر چقدم محدود کنه برابر با همراه اول یا رایتل نمیذاره چون تجربه تو این چند سال ثابت کرده که ایرانسل همیشه دوست داره اپراتور اول کشور باشه و اگر بخواد سرعتش برابر با بقیه بذاره مطمعا تفاوتی نمیکنه .
قیمت اولی رو پایین دوستمون گفت 10 تومن دومی چقدر ؟ شبانه 24 گیگ یعنی شبانه اش رایگان است ؟ از چه ساعتی ؟نقل قول:
کد فعال سازی این طرح ؟
خیلی ممنون، یعنی من باید 10 تومن شارژ کنم بعد این 10 تومن رو طرح بزنم ؟ چقدر باید شارژ داشته باشم ؟ از زمان فعال سازی یک ماه فعال است یا اینکه تا زمانی که 2 گیگ رو مصرف کنی؟نقل قول:
برای تبلتم میخوام چون اینترنتم رو باید خط عوض کنم باید 3-4 روزی با اینترنت دیگه ای سر کنم میخوام از ایرانسل استفاده کنم
بستگی به نیاز شما دارهنقل قول:
بنظرم معقول ترین بسته ۱۰ تومن یک ماه است
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 گیگ روزانه 10تومننقل قول:
یه طرح دیگه 5گیگ روزانه 20 تومن
هر چقدر مصرف داری بگیر
یه طرح هم داره 24گیگ شبانه 10 تومن واسه دانلود خوبه
و فک کنم با یه کارت شارژ 10تومنی کدش رو بزنی میشه شارژ کرد یعنی با رمز شارژ بسته 2گیگ رو میشه گرفت اگر درست بگم
سلام.ببخشید این دکل 3gداره؟ وقتی تو گوشی 3gرو روشن میکنم آنتن میپره.اصلا مال ایرانسل هست یا مال اپراتورهای دیگس؟
مشهد تقی اباد به سمت احمد اباد
جهت اطلاع دوستانی که نمیدونن تست گرفتم بدون بسته اینترنت هزینه شد 4000 تومن
3جی داره ولی فکر کنم دکلش شبیه همراه اولهنقل قول:
از کجا میشه تشخیص داد 3gداره؟نقل قول: