آره باز هم اینطوریه
آره باز هم اینطوریه
نقل قول:
سلام تا حالا برای فلش ندادم.در ضمن من آک خریدمااااااااا
اره انجام دادم دو تاست من هم انتخابشون کردم.ولی راستش توی این چند روزه نرفتم اینترنت
سلام لطفا خیی زود جواب بدید چون....
رمز قفل تلفن. گوشی s500i چنده؟ دقیقا یادم نیست فکر کنم 8 تا صفر بود اگه کسی دقیق میدونه بگه؟
در ضمن چون رمز اشتباه به گوشی دادم گوشی قفل کرد چیکار کنم؟
دوست عزیز رمز قفل کلیه گوشیهای سونی اریکسون 0000 میباشد .نقل قول:
دوست عزیز گوشی شما احتیاج به فلش دارد و باید به تعمیر کار گوشی مراجعه نمائید .نقل قول:
باید توسط نرم افزار Update Service آپدیت نمائید.نقل قول:
با برنامه ی ایکس اس پلاس پلاس (XS++) میتونی قفل تلفنت رو پیدا کنینقل قول:
باید بگردی پیداش کنی و دانلود کنی و رو کامپیوترت نصب کنی و گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنی. بقیش حله...
موفق باشی.
سلام دوستان عزیز من گوشی w960 خریدم نمیتونم به کامپیوتر وصل کنم حتی درایورشم نصب کردم بازم نشد آیا برنامه خاصی دارد یا روش خاصی؟لطفا راهنمایی کنید
اروری هم مینویسه یا فقط وصل نمیشه؟نقل قول:
کابل یو اس بی سالمه؟ با یه کابل دیگه تست کن.
رو همه سیستم ها وصل نمیشه یا فقط با یه سیستم خاص مشکل داره؟
فقط تو کامپیوتر خودم امتحان کردم میگه گوشیتو نمیتونم بشناسم کابلشم نو تازه خریدم:41:نقل قول:
سلام
مشكل اول كه حل نشد ، مشكل جديدي هم پيدا شد .(گوشي sony ericsson k970)
ديروز در حالي كه به اينترنت بي سيم پارك محله مون وصل بودم يه دفعه يه
صفحه اومد كه داخل عنوانش كلمه timeout نوشته شده بود . من متنش رو
به دقت نخوندم . ولي يه كلمه به نام web master بود كه يه لينك بود . وقتي
روي اون كليك كردم يه صفحه اومد كه توش اسمم رو مي خواست ، من
اسمم رو نوشتم و بعد كلمه "ادامه" رو زدم . صفحه بعد ازم ID ايميلم رو مي
خواست ، من هم آدرس رو نوشتم و دوباره "ادامه"رو كليك كردم . صفحه بعد
پسورد ايميلم رو مي خواست ، كه من هم وارد كردم و بعد "تائيد " رو زدم . به
مرور گر برگشتم، ولي ديگه هيچ سايتي رو باز نكرد . از روندي كه طي شد به
نظر مي رسيد
كه يه اشتراك تمام شده كه بايد دوباره فعال بشه .
اپراتور شبكه كه زنگ زدم گفتي كه هيچ مشكلي در شبكه وجود نداره و با
گفتن جريان اون هم مي گفت كه يه چيزي بايد ريجستر بشه . نمي دونم ،
شايد مرورگر بايد ريجيستر بشه ، شايد هم گو شي .
مي خواستم كمك كنيد تا اين مشكل حل شود.
برو تو منو استارت و به کنترل پنل کامپیوترتنقل قول:
بعد برو تو system
برو تو تب hardware
برو تو device manager
اونجا باید یه آیکن علامت سوال باشه.روش کلیک کن و گزینه role back driver رو بزن بعد رو گزینه Update driver کلیک کن.
ایشالا مشکل حل بشه.
موفق باشی.
سلام به همه.یه مشکل مهم با گوشی کا 850 داشتم.
من سی دی درایورشو گم کردم و اخرین pc suit سونی اریکسون رو هم دانلود کردم.اما بازم نشناخت گوشی رو.
کسی میدونه از کجا میشه درایور خود گوشی رو پیدا کرد؟
ممنون میشیم کمک کنید....
سلامنقل قول:
راحت ترین راه اینه که از یکی از دوستات که همین گوشی رو دارن بری و CD گوشی شون رو قرض بگیری...
تو کلوپ کا 850 هم مطرح کن شاید یه جوانمرد پیدا شد و کل محتویات CD رو برات آپلود کرد :دی
موفق باشی.
خسته نباشی.نقل قول:
سلام
راحت ترین راه اینه که از یکی از دوستات که همین گوشی رو دارن بری و CD گوشی شون رو قرض بگیری...
تو کلوپ کا 850 هم مطرح کن شاید یه جوانمرد پیدا شد و کل محتویات CD رو برات آپلود کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
والا خیلی وقته از این جوونمردا پیدا نمیشه.
طرف یه عکس میخواد از اینترنت ادارشون اپ کنه کلی سوسه میاد.حالا میخوای ........
سلام دوستان
میخواستم بپرسم از دوستانی که K770 دارن، می تونید یه عکس از محتویات فولدارهای رم بذارین؟
یعنی من یک رم صفر دارم و می خوام رم رو پر اش کنم و بفرستمش برای کسی که K770 داره، ولی نمی دونم توی چه فولدرهایی بذارم که مشکلی پیش نیاد و داخل گوشی بخونه و نشون داده بشه ...
با تشکر
سلامنقل قول:
یه بار با خود گوشی مموری رو فرومت کن خودش فولدر ها رو ایجاد میکنه
موفق باشی.
با سلام
گوشی c905 دارم 2 تا مشکل داره یکی اینکه بعد تعویض بورد بالا و پایین (به گفته تعمیر کار ) الان صدای کسی که تماس میگیره قطع و وصل میشه گاهی اوقات هم اصلا صدا ندارم ولی وقتی پشت گوشی رو (پشت ال سی دی ) رو فشار میدم صدا وصل میشه.
یه مشکل دیگه هم هست که از وقتی از wifi استفاده میکنم سرعت گوشی به شدت افت کرده حتی بعد از استفاده از wifi ممنون میشم کمک کنید.
با سلام،
ممکنه جواب سوالاتم تو همین صدو اندی صفحه باشه، ولی فرصت ندارم همه صفحاتو بگردم.
من تازه x10 mini pro گرفتم که به محض خرید به android 2.1 آپدیت کردم.
2 سوال اساسی دارم:
1- چطوری برنامه ها رو تو sd ram نصب کنم؟ یه آموزشی دیدم که 10-20 تا مرحله داشت :-s
راحت ترین راهشو لطفا بفرمایید.
2- فارسی ساز نصب نمیشه؟ یا زبان عربی تو language گوشی نمیشه اضافه کرد؟ ( sms فارسی رو با برنامه حانبی میتونم بخونم).
و اینکه روت کردن یعنی چه؟ و چه فایده ای داره؟ من روت کردم ولی نمیدونم چرا! :D
و درضمن، android market نداره تو گوشیم، چرا؟
آخرین سوال:بعضی برنامه ها نصب نمیشه پیغام زیرو نشون میده:
Parse Error
There is a problem parsing the package.
بسیار ممنون میشم اگه کسی حوصله کنه جوابمو بده.
یه P1 دارم و می خوام به حافظه خود گوشی دسترسی پیدا کنم اونم مشابه دسترسی به حافظه مموری کارتش.
قبلا می شد اما یادم نمیاد چطوری ولی دسترسی عادی بود.
کسی می تونه کمک کنه؟
دوستان من یه گوشی w550 دارم نمی دونم چرا چند وقته java مشکل دار شده یعنی می خوای وارد پوشه ی games یا applications بشی این پیغام رو میده operation failed لطفا راهنمایی کنید
گوشی رو فلش کنید
درست میشه
مگه تو فایل منیجر 2 تا تب وجود نداره؟ یکی برای حافظه گوشی و یکی برای مموری؟نقل قول:
منظورم دسترسی به حافظه گوشی از طریق کامپیوتره به طوری که بشه فرمت، اسکن یا دیفراگش کرد.نقل قول:
راهی داره؟
باید از طریق پیسی سوئیت فایل منیجر رو روی سیستمت نصب کنی ولی اونجوری نمیتونی مثل مموری با حافظه گوشی هم برخورد کنی.
با برنامه ی MyPhoneExplorer خیلی راحت میتونی هم به حافظه گوشی و هم به مموری دسترسی داشته باشی و ازشون بک آپ بگیری یا هر کار دیگه....
برای فرمت c با خود گوشی میتونی از (بالا * پایین پایین * پایین * ) استفاده کنی و بری تو سرویس منو و از اونجا format internal disk رو انتخاب کنی.
موفق باشی.
نصب کردم اما به هیچ وجه به گوشی کانکت نمیشه!نقل قول:
با برنامه ی MyPhoneExplorer خیلی راحت میتونی هم به حافظه گوشی و هم به مموری دسترسی داشته باشی
P1 بالا*پایین نداره عزیزم و فرمت هم به کار من نمیاد :46:نقل قول:
برای فرمت c با خود گوشی میتونی از (بالا * پایین پایین * پایین * ) استفاده کنی
نسخه ی چندشو نصب کردی؟ مال من کانکت میشه راحت...نقل قول:
برای بالا و پایین از چرخک کنار گوشی استفاده کن. بالا یعنی یه دنده به بالا بده و پایین یعنی یه دنده به پایین.
سلام یه سوال داشتم ! نرم افزاری وجود نداره برای گوشی k750 که توسط اون بشه شماره های مخاطبین موجود روی حافظه گوشی رو ذخیره کرد روی فایل یا هرچیز دیگه ای و بعد اون رو منتقل کرد روی گوشی دیگه که نخواهیم دوباره از اول اسم ها رو وارد کنیم (البته بر روی سیم کارت میشه ذخیره کرد اما اسمای مخاطبین نصف میشه)؟؟؟
سلام
شما برو تو تنظیمات دفتر تلفن و گزینه تهیه فایل پشتیبان روی مموری کارت رو انتخاب کن.
بعد گوشیت رو وصل کن به کامپیوتر و فایل ایجاد شده رو که به اسم PB Backup هست رو پیدا کن و بریز رو کامپیوتر.
هر گوشی جدیدی که خریدی انشاءالله به سلامتی وصلش کن به کامپیوترت و فایل بک آپ رو بریز تو مموریش
بعد انتخابش کن تا عین دفتر تلفن گوشی قبلیت رو روی گوشی جدید هم ببینی.
موفق باشی.
آقایون سلام .
راستش من گوشیمو (k810) فلش کردم و فایل کاستوم فارسی (midle-east-afr) رو ریختم ولی دیگه گوشیم فارسی نداره . هر کاریش هم میکنم فارسیش نمیاد . چند مدل دیگه کاستوم هم ریختم ولی تایپ و زبان فارسی نداره .
این اسم فایلای فلش :
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52
K810_R8BA024_FS_CENT_EUROPE_RED52
اینم کاستومایی که امتحان کردم :
k810_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
HB1-06_Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
K810_CDA102568_5_R8A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN
چیکار کنم ؟
ممنون.
سلام دوستان
من یه مشکل در مموری با گوشی k970 یا elm و یا j10i (هنوز نمیدونم اسمش تو ایران کدومه:41:)
اول که خریده بودم موقعی که مموری 4 گیگ روش انداختم و روشن کردم بعضی مواقع در حین کار مموری می پرید و اصلا تو گوشی فایل های مموری رو نشون نمیداد که باید خاموش و روشن می کردم تا درست بشه بعد اومدم اونو تو گوشی دیگه ای گذاشتم (جالو یا f100) و اونو با گوشی فرمت کردم و دوباره درش آوردم و تو گوشی خودم گذاشتم و درست کار می کنه اما یه مشکله دیگش اینه موقعی که به سیستم وصل می کنم با کابل و می خوام فایلی رو انتقال بدم ارور میده اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی رو فلش کردم (فریمور اون رو عوض کردم) اما بازم مشکل حل نشد !!!!!!!!!1
لطفا منو کمک کنید
سلامنقل قول:
پر واضحه که مموری شما مشکل داره. لازم نبود بری فریمور گوشی رو عوض کنی و از این کارا...
همون متن ارور خودش گویای این هست که مموری شما در قسمت اتصال ورودی مشکل داره.
اگه هولوگرام روی مموری کنده نشده ببر عوض کن یکی دیگه بگیر.
گوشیت رو هم ببر همونجا تست کن مموری رو که بعدا از این مشکلات نداشته باشی.
موفق باشی.
سلام بچه ها
من دیروز یه رم 8 گیگ micro sd رو روی p990 امتحان کردم کاملا جواب داد...واقعا خداست:8::27:
من گوشیم c905 سونی اگه باطریش به صفر برسه و خاموش بشه و دوباره روشنش کنم تا باطری کاملا خالی بشه دیگه گوشیم با کابل اصلا روشن و شارژ نمیشه یعنی میتونه گوشی عیب پیدا کرده باشه البته چند وقت پیش واسه اتصال به کامپیوتر هم گیر میداد جای یو اس بی اذیت میکرد
کانکتور کابل به گوشی رو با مسواک و الکل خوب تمیز کن مشکلت احتمالا حل میشه.
موفق باشی.
سلامنقل قول:
آخه یک مموری دیگه هم روش انداختم بازم همین مشکل رو داشت
سلام دوستان .
قیمت گوشی ستیو سونی اریکسون با گارانتی اصل چنده؟
با مموری فابریک هم همین مشکل رو داره؟
سلام دوستان.
چند وقته که حافظه داخلی گوشی من به شدت پر شده، master reset هم جواب نداد. firmware گوشی هم به روز هست.
هیچ اس ام اسی هم سند نمیشه. ویروس هم نداره!
راهی هست بفهمم حافظه گوشی به چه دلیل پر شده و میشه خالیش کرد؟
شاید جالب باشه بدونین روند کم شدن حافظه گوشی تدریجی بوده و هر روز تقریبا 0.2 0.3 مگابایت از حافظه کم میشد تا الان به زیر 1 مگابایت رسیده و فک میکنم دلیل تمام این مشکلات هم همید باشه.
تشکر.
اول به وسیله فایل منیجر گوشی تمام پوشه ها رو خوب بگرد ببین فایل پرحجمی چیزی نداری؟نقل قول:
اگه نبود به نرم افزارها هم سر بزن ببین شاید مشکل از اونها باشه...اگر با گوشیت زیاد به نت وصل میشی ممکنه مرورگر گوشی history زیاد داره و اینا حافظه رو پر کردن...مستر ریست هم جواب نمیده؟ حالت reset all میزنی؟