nokia bh-503 فک میکنم خوب باشه ولی گوشی من سامسونگ wave s8500 هستش و بعید میدونم باهاش کار کنه.
یبار از این هندزفری نوکیا بهش وصل کردم بیشتر دکمه ها کار نمیکرد:13:
Printable View
nokia bh-503 فک میکنم خوب باشه ولی گوشی من سامسونگ wave s8500 هستش و بعید میدونم باهاش کار کنه.
یبار از این هندزفری نوکیا بهش وصل کردم بیشتر دکمه ها کار نمیکرد:13:
رضا جون بين k44 و كريسن hp600 كدوم بهتره واسه استفاده پرتابل؟ قيمت كريسن حدود 35 تومنه كه تو فرومهاي خارجي تعريف زيادي ازش شده بود... البته هدفون رو واسه خودم نميخوام.ممنون.
جانتون بی بلانقل قول:
درباره K44 می تونم نظر قطعی بدم اما HP600 چون نداشتم نمی تونم نظر قطعی بدم اما اگه جای شما باشم سعی میکنم تست کنم در غیر اینصورت K44
به هر حال با تعریف کردن از یک هدفون توی سایتهای خارجی نمی شه %100 به کیفیت اون هدفون مطمئن شد مثلآ همین هدفونهای بیتس که دوست عزیزم Peaceful1 که کلی لینک از سایتهایی که مشخصآ فقط به خاطر پول تبلیغ دروغی براش کرده بودند ارسال کرده که توی پیغامهای کاربران هست می تونید یه نگاهی بندازید و یک بحث دیگه هم اینه که درسته ما اینجا با مدلهای محدود هدفون خوب برای انتخاب دست به گریبان هستیم اما برای بسیاری از کشورها هم به همین مشکل دچار هستند در حالیکه به بازارهای خارجی بسیار راحت تر و ارزانتر از ما دسترسی دارند ، باز هم امکان خرید محدود هست! و احتمالآ شما با یک مجموعه مدل خاص که به صورت اپیدمی هست همیشه مواجه هستید مثلآ ممکنه در یک کشور یا منطقه خاص یک دسته ای از مدلهای خاص هدفون در دسترس باشه و جای دیگه هیچکدام از این هدفون ها موجود نباشه مثلآ همین مدلهای K44 تا K99 در بسیاری از کشورها توی فروشگاه موجود نیست! در حالیکه فروشگاههای ما حداقل یک مدل رو دارند و مثالهای دیگه که کم نیستند حالا ممکنه که همین هدفون برای ما بسیار عالی باشه و یک کاربری مثل Rezaomido میاد و این هدفون رو بهترین توی رنج قیمت خودش میدونه اما ممکنه این مدل حتی برای یک کاربر خارجی ناشناخته باشه و بره از Rezaomido خودشون سوال کنه که این هدفونی که توی فروشگاه در دسترس خودشون موجود هست بهتره یا اونی که Rezaomido اون کشوره می گه
در آخر برندهای هدفون ساز کم نیستند اما خیلی کم هستند که در بین این لیست خوش نام و با محصولات با ارزش باشند:
Aerial7
AiAiAi
AKG
Allen & Heath
Atari
Audio Technica
Bedphones
Beyerdynamic
Blackbox
Coloud
Comply
Cresyn
Denon
Digital Silence
Direct Sound
Ed Hardy
Eskuche
Etymotic
Fanny Wang
Fenchurch
Frends
Fiio Amplifiers
Grado
Groov-e
iFrogz
iHip NFL
Jaybird
JVC
Klipsch
KOSS
Little Star
Marshall
Monster
No Fear
Ortofon
Panasonic
Phiaton
Philips
Pioneer
Plantronics
Radius
Razer
Sennheiser
Siege Audio
Shure Headphones
Skullcandy
Sony Headphones
SoundMAGIC
Stanton
TDK
Technics
Tritton
Trust
Ultimate Ears
Ultrasone
Urbanears
V-Moda
WeSC Headphones
Westone
Yuin
Zumreed
امیدوارم که فروشگاههای ما به ویترین هر چند پر از مدلهای قدیمی و جدید خودشون بیشتر از پیش تنوع بدن اما به دنبال برندهای ناشناخته و غیر اصل نباشند.
شما هم موفق باشید.
نه. سوالم این بود که برای کامپیوتر هم چنین چیزی هست یا نه و الا موبایل رو که خودم میدونم.نقل قول:
ضمنا مگه فرقی بینشون نیست؟ کامپیوتر برق بیشتری وارد میکنه. هندزفریهای اون امپدانس بیشتری دارند از موبایل و mp3 player. نه؟
اگه منظورتون اینه که هدست برای کامپیوتر ولی با استایل هندزفری مبایل باشه ، خیلی کم ساخته میشه و به همین خاطر به شما پیشنهاد دادم که از هندزفری مبایل + یک تبدیل فیش هندزفری به هدست ، می تونید برای کامپیوتر استفاده کنید.نقل قول:
هیچ اختلافی بین هدست کامپیوتر و هندزفری مبایل نیست و اینکه هر دو با نامهای مجزا شناخته می شوند صرفآ بر میگرده به کاربرد خاص اونها مثلآ هندزفری این رو به خریدار نشون میده که بدون اینکه نیازی به نگهداری توسط کاربر داشته باشه شما به راحتی قادر به استفاده از اون هستند اما هدست چون کاربردش برای افرادی هست که با کامپیوتر سروکار دارند و اغلب تمایل ذاتی این قبیل افراد به این هست که همه چیز را یک جا داشته باشند به همین خاطر اسم هدست این رو به کاربر نشون میده که یک همه کاره شما خواهید داشت!
اما تفاوت واقعی بین این دو نیست چون هر دو با استایل های مختلف پرتابل ساخته می شوند و قانون خاصی هم نوشته نشده اما به طور کلی هر دو یک هدفون مجزا + یک میکروفون مجزا و مونو و در شرایط با کیفیت بهتر که به سختی گیر میاد مدارای میکروفون استریو هستند البته اغلب میکروفون های استریو عملآ کاربردی نداشته و یک امکان بلا استفاده و اغلب در هدست های کامپیوتر دیده میشه آن هم به همون دلیلی که بالا گفته شده
بحث امپدانس کم و زیاد در این نوع ابزارها صوتی اصلآ مهم نیست چون و چون و چون:
این ابزارها صرفآ هدف مشخص و سخت افزار مشخصی را دارند و به همین خاطر گفته شد که هیچ تفاوتی در استفاده ندارند مثلآ یک کامپیوتر به راحتی قادر به درایو کردن هدفون یک هدست هست و هدست ها معمولآ امپدانسشون با امپدانس هندزفری ها که در یک رنج مشخص قرار داره ، مساوی خواهد بود و میکروفن بکار رفته در هندزفری و هدست هر دو به خاطر ارزانی و کوچکی و کیفیت مطلوب از انواع الکترت (خازنی) هست که خود این میکروفونها نیاز به یک ولتاژ 1 الی 3 ولتی دارند که هم مبایل و هم کامپیوتر باید این ولتاژ رو تامین کنند.
شما هم موفق باشید
اما هدست کامپیوتر دو فیشه ست. هدزفری 3.5 میلیمتری موبایل اما یک فیش داره. مگه نه؟
هدفن ها برای mp3 player چی؟ اونها رو به فرمی گفتم نمیسازن؟ بنظر من این فرم کارآمدتره.
درسته هدست کامپیوتر دو فیش مجزا و معمولآ 3.5 میلیمتری استریو یکی برای میکروفون و یکی برای هدفون هست اما چون قرار نیست روی مبایل دو جک جداگانه تعبیه بشه که فضای زیادی اشغال کنه هر دو فیش و کابل رو با هم ترکیب کردند و شده یک فیش ویک کابل و شما به راحتی با یک آداپتور تبدیل که عملآ فیش هندزفری رو به دو فیش جداگانه و قابل اتصال به کامپیوتر میکنه ، می تونید از هندزفری مبایل برای اتصال به کامپیوتر یا هر وسیله ای دیگه ای استفاده کنید البته بدون نگرانی از امپدانس و توان و ولتاژ و این دست اصطلاحاتنقل قول:
اینکه هر استایل هدفون برای چه کاربردی کارامده بحث جداگانه و پر مجادله و پر تنش هم بین برندها و هم بین کاربرها و همن بین برندها و کاربرها بوده و خواهد بود و تا جایی که خاطرم هست هیچ وقت این دو به نتیجه مشترک نرسیدند و هر کدوم چیزی رو که به طور سلیقه ای می پسندند و در نظر می گیرند البته غیر از برندهای هدفون ساز که سلیقه ای نمی سازند و به سلیقه کاربر آماتور هم توجهی ندارند چون کاملآ ایمان دارند که کاربر حرفه ای دقیقآ چی نیاز داره و چطور و کجا قرار از یک مدل خاص تولیدی اونها استفاده بشه یعنی به طور ساده با حساب و کتاب و اصولی و برخلاف برندهای متفرقه که من نوعی خیلی اسرار میکنم سعی کنید هدفون اصلی شما از اون دست محصولات متفرقه نباشه که غیر از ضرر چه مادی و آسیب جسمی هیچ سودی نخواهند داشت مثلآ شما می تونید انواع حساسیت های شدید به پلاستیک های بازیافتی و با مواد افزودنی که برای فورم پذیری به پلاستیک اضافه شده رو توی نت جستجو کنید و خیلی معایب دیگه که سر فرصت مناسب همه رو خواهم گفت
در آخر خوشبختانه موجودی فروشگاههای ما از نظر انواع تبدیل بسیار چشمگیر هست و به راحتی هر استایل هدفون که دوست داشتید رو می تونید برای یک پلیر دیگه ای استفاده کنید.
شما هم موفق باشید.
2 سوال :
1- هدفونی که تریبل خوبی داره رو از کجا میشه فهمید؟ تشخیص تریبل در کدوم مشخصه هست؟
2- فکر میکنید بهترین پلیر یا تنظیمات مخصوص هدفون..صدا و اکولایزر های متنوع تر کدوم باشه؟ ممنون
سلام مجدد
یه هدفن بلوتوث تو مغازه دیدم: bh-504 نوکیا - 10500 تومن
میخواستم بپرسم ارزش خرید داره؟ (برای موبایل میخوام)
و اینکه میشه با کامپیوترم استفاده کرد؟ (توسط بلوتوث usb)
ضمنا با این قیمت فکر میکنم اصل نیست. چون تو گوگل در حد 67$ دیدم
جواب:نقل قول:
1. اول تعریف تریبل: مشخص کننده رنج فرکانسی بالاتر از 4 کیلوهرتز
کاربرد: اغلب سازهای موسیقی قادر به تولید این محدوده فرکانس نیستند بیشترین دامنه فرکانسی رودر بین سازها پیانو داره که از حدود 30 هرتز الی 4 کیلوهرتز ادامه داره
در واقع عملآ ساز مشخصی قادر به تولید این فرکانس نیست اما چرا این محدود 4 تا 20 کیلوهرتز باید وجود داشته باشه چون ترکیب صداهای با فرکانس متفاوت باعث بوجود آمدن فرکانسهای مجموع اون دو فرکانس می شه مثلآ یک ساز اگر همزمان دو نت با فرکانس 2 کیلوهرتز و 3 کیلو هرتز را تولید کنه یک فرکانس سوم هم همزمان از جمه این دو فرکانس به وجود میاد که توسط ساز تولید نشده که اون فرکانس میشه 5 کیلو هرتز و جالبه که همین فرکانس هم با دو فرکانس قبلی جمع شده و حاصل ردیف دوم و سوم هارمونی ها میشه:
2 و 3 که فرکانس اصلی هستند + 5 هارمونی های دوم + 7 و 8 که هارمونی های دوم+ ترکیب جیدید این سه فرکانس با هم
پس با یک حساب سرانگشتی می توان نتیجه گرفت که یک صدای دو نتی ساده تا بینهایت فرکانس تولید خواهد کرد اما چون نهایت فرکانس شنوایی یک انسان به 20 کیلوهرتز محدود شده در نتیجه تمام فرکانسهای بین 4 الی 20 کیلوهرتز را یک محدوده البته برای آماتورها "تریبل" میخوانند
کجاها این فرکانس شنیده میشه که میزان مهم بودنش رو بشه کشف کرد:
جاهایی جزییات صداهای قابل درک باشه مثلآ به طور خیلی ساده اگر تریبل یک سیستم صوتی که فرقی نخواهد کرد هدفون یا اسپیکر باشه بیش از اندازه قوی باشه صدای یک خواننده زن هنگام تلفظ "س" و "ث" خیلی تیز به گوش میرسه انگار یک وسیله نوک تیز روی یک فلز سیقلی کشیده شده باشه و اگر تریبل این سیستم بسیار ضعیف باشه همین حرف "س" به "سه" که یک حالت تو دماغی داره تبدیل میشه و در صورتیکه میزان قدرت این بخش از فرکانسهای صوتی کاملآ نرمال و یکدست یا به اصطلاح حرفه ای تر فلت باشه شما نه تیزی نه بمی در صدا حس خواهید کرد.
و برای اونا که کمی حرفه ای تر هستند این محدوده به سه محدوده مجزا تقسیم بندی میشه که مهمترین این محدوده ها قیمت اول هست چون شفافیت و جزییات محدوده مید دقیقآ به قدرت این قسمت بستگی داره اما قسمت دوم و سوم این محدودهای سه گانه هم بسیار مهم خاهند بود اما یک کاربر آماتور قادر به درک و تفکیک اونها به خوبی نخواهد بود هر چند در مقایسه با سایر محدوهای 9 گانه شنوایی یک دو محدوده آخر برای کاربر حرفه ای همانقدر مهم خواهند بود که سایرین . . .
2. جواب سوال دومتون رو به دلیل اینکه متوجه سوالتون نشدم موکول می کنم به توضیح واضح تر از طرف شما
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
فکر نمیکنم این هزینه چندان مناسب باشه ولی اگر اجبار به استفاده از این نوع هدفون ها دارید چاره ای نیست
بله تمام هدفونهای بلوتوث رو میشه با کامپیوتر به عنوان هدفون و هدست استفاده کرد و اغلب اینقدر پیشرفته شده اند که همزان به چند دستگاه هم قابلیت ارتباط سریع را دارند مثلآ اگه مبایل زنگ خورد به اون کانکت می شه و اگه کامپیوتر پلی کرد به کامپیوتر و اگه مبایل دوم و سوم و چهارم . . .
کیفیت محصولات نوکیا به اندازه کافی مناسب کاربرد نهایتآ یکی دو سال استفاده هستند تا اینکه سال آینده %100 مدل جدیدتر و زیباتر و کاربردی تر هم خاهد آمد که مطمئنن برای شما چندان اهمیتی نداره که هندزفری اصلی باشه یا نه
در آخر قیمتهای خارج رو زمانی با داخل مقایسه کنید که اون محصول به طور انحصاری دست یکی دو شرکت وارد کننده باشه اون موقع هست که تفاوت نجومی می شه و احتمال تقلبی بودنش کمه ولی وقتی به قول بازاری ها دست زیاد شد مطمئن باشید تقلبی هم وارد شده اما قیمت ها خیلی نزدیک به خارج هستند البته نه به خاطر رفاه حال مشتری بلکه برای کنار زدن رقبا
این هدست که فرمودید با دلار 1240 تومن فعلی ، میشه 83 تومن که با احتساب سود وارد کنند + سود کذایی فروشنده تک = همون قیمت بسیار عادلانه ای که فرمودید
مبارکتون باشه
شما هم موفق باشید.
سو تفاهم شده.. گفتم 10500 تومن نه 105000 که!!.. یعنی اشتباه چسب زده بوده؟نقل قول:
هدفن بلوتوث ارزون چی هست؟ برای موبایل و کامپیوتر میخوام. مهمترین چیز راحتی هست و اینکه بسته باشه (نویز ایزولیشن)
هدفن بلوتوث کوچیکشم هست؟ (برای موسیقی ها. نه از اینا که فقط یه گوش هست برای حرف زدن..)
ببخشید این دیگه چه قیمتیه %100 تقلبی اما خیلی جالبه که حتی نمونه تقلبی تولید کننده چینی هم این قیمت نیست!نقل قول:
احتمالآ شما اشتباه کردید و اگر تقلبی هم باشه مطمئن باشید خود تولید کننده چینی قیمتش بالای 30 دلار هست
هدفون بلوتوث ارزون نخرید که اشتباه محض هست چون حداقل چیزی که ندارند راحتی هست اما یک ست بلوتوث + هدفون مورد علاقه شما حداقل 70 تومن هزینه می خاد و متاسفانه از این قیمت ارزون تر که کیفیت قابل قبول و مورد استفاده داشته باشه سراغ ندارم
بله هست و اتفاقآ از همون نمونه تک گوشی هستند ولی گوشی دوم با سیم از پشت سر به گوش نصب میشه ولی معمولآ این نوع بلوتوث که اصطلاحآ "استریو بلوتوث" شناخته می شوند گرانتر هستند مثلآ یک بلوتوث تک گوشی ممکنه حتی 10 تومن هم گیر بیاد اما این مدل حداقل 50 تومنه اونم با کلی ایراد
اما مدلهای پیشنهادی که ازشون استفاده می کنم:
1. ُSony MW600 حدود 100 تومن
2. Jabra Clipper حدود 60 تومن
3. Jabra 3030 حدود 60 تومن
شما هم موفق باشید.
نمی دونیم از دست کی توی این دنیای کوچولو باید ناراحت باشیم به هر حال گل بود و به سبزه نیز آراسته شد این هم از تایلندی های عزیز که دارن جا پای چینی ها میزارن البته بسیار قابل توجه برای عزیزان Beats دوست:
قیمت هاشون هم بد نیست انصافآ (بات واحد پول تایلند الان قیمتش 40 تومنه و خودتون قیمت مدلهای مورد علاقه رو حساب کنید)کد:http://pdamobiz.com/forum/forum_posts.asp?TID=344556&PN=1&TPN=24
شما هم موفق باشید.
با سلام ...نقل قول:
وای نمی دونید هوادارای دو آتیشه اپل با چه تعصبی از این مارک دفاع می کنن ... یکی از دوستام می گفت تو که نمی دونی چیه :18: میگم بابا می دونم می گه نه 250 تومن قیمتشه فلان خواننده تو کنسرت گذاشته بود تو گوشش :5::5::5:
دیگه بیتس رو فعله فروشی های تهران هم دارند میفروشند. کنار کابلها و رابطهای کیلویی که تکی قیمت ندارند و هدفونهای بی مارک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا رضا.خوبی؟
من یه هدست میخام on the ear و anti noise باشه و اگه bluetooth باشه که خیلی بهتره. مثل این عکسه اواتارت گوشی هاش بزرگ باشه و تو رنج قیمت 50 تا 150 کاراییش به قیمتش بیرزه میدونی که چی میگم؟
مخلسیم.مخلصیم.مخلثیم
خیلی برام جالب بود که تایلندی ها که خودشون به عنوان یکی از کشورهای مهم سازنده هستند بیان و . . .
به هر حال یک برند دروغگو نمایندگی هاش هم برید ببینید توی چه کشورهایی هستند:
توگو و تاجیکستان و سنگال و سومالی و ترکمنستان و توگو و اوگاندا و اوکراین و ازبکستان و ونزوئلا و یمن و زیمباوه و اگه خیلی به گفته هام شک دارید:
چرا باید یک برندی که ادعای جهانی داره و کل رسانه ها رو داره با پول کسانی که وسائل بی کیفیت و دروغین اونها رو خردیدند در اختیار گرفته ولی نتونسته با چهار تا کشور درست و حسابی قرارداد تاسیس نمایندگی ببنده؟!کد:http://www.monstercable.com/international/international_dealers.asp
آخه کدوم یکی از این کشورهایی که گفته شد شرایط مالی درستی دارند که هدفون چند صد دلاری بخرند همیشه کشورهای فقیر هستند که با بی دانشی هر چی جلوشون باشه می خرند نه یک کشور پیشرفته . . .
این رو به این خاطر مثال زدم که بدونید این بیتسی که الان شده برادر حقه بازه HTC داره سر خیلیها رو کلاه میزاره و ما از این نظر هیچ فرقی با اون کشورهای گرسنه نداریم چون فروشگاههای ما حتی بیشتر از انبارهای خود بیتس هدفون دارند و مطمئنن روزی همه اونها خریده خواهند شد پس ما خودمون رو زیاد هلاک نکنیم که نخرید اتفاقآ برید بخرید شاید اون فروشنده رفت و چهار تا هدفون حالا هر چند تقلبی کنارشون توی ویترین خوشگلش گذاشت
راستش اون فروم رو خیلی اتفاقی دیدم اما برام جالب بود که چقدر تمرکز چینی ها برروی این برند زیاد شده و حتی از تمام محصولات نمونه High Copy هم زدند چیزی که تا به حال بی سابقه بود البته قبل از بیتس جالبه که سنهایزر زیاد از این بابت ضربه خورد ولی به نظر چینی ها سنهایزر خیلی پول ساز براشون نبوده که نمونه High Copy از محصولاتش تولید کنند و نهایتآ فقط چند مدل پرفروش که فکر هم می کنم به خاطر تبلیغاتی بود که خود سنهایزر کرده بود (مدلهای IE هست) و در مقام سوم AKG و خیلی جالبه که تنها برندهای پرفروش توی بازار ما همین ها هم هستند که یک کمی جای تامل داره که واقعآ چرا؟!
شما هم موفق باشید.
سلام به شما و مرسینقل قول:
بلوتوث ها اغلب از انواع تو گوشی هستند و اگه خیلی بخان بزرگ بشن نهایتآ سایزشون می شه هدفون معمولی که روی گوش قرار میگیره نه دور گوش
معمولآ هدفونهای بلوتوث قابلیت نویزکنسلینگ ندارند و اگه داشته باشند خیلی گرون تموم می شه مثلآ این آپشن اضافه خودش 100 تومنی هزینه داره البته پیشنهاد میکنم اگه بتونید سروصدای محیط رو یه جوری تحمل یا کم کنید بسیار نتیجه بهتری از این آپشن اضافه خواهید گرفت چون نویز کنسلینگها برای تمام شرایط محیطی (صوتی) کاربرد ندارند و اغلب صداهای اضافه ای به گوش می رسه که شما رو مجبور به خاموش کردند اون می کنه( صدایی مثل "فیش و فیس" و "خیش" و "فیش" آن هم به صورت نوسان داره و متناسب با صدای محیط همیشه روی اعصابه)
هدفون فول سایز(مثل آواتار خودم) خوب توی این رنج قیمت سراغ ندارم اما می تونم چند مدل بسیار با ارزش به شما معرفی کنم که لذت برید:
1. Audio Technica M50 احتمال %100 اصلی هست و با قیمت 170
1. Audio Technica M30 احتمال %100 اصلی هست و با قیمت 100
2. AKG K99 حدود 80 تقلبی هم داره
این سه هدفون بیسار با ارزش تر از قیمت خودشون هستند به خصوص اولی و دومی که به نظرم عالی هستند نه تنها با ارزش
شما هم موفق باشید
نظرتون چیه دوستان؟کد:http://forum.persiantools.com/t216443-page7.html#post3961380
قیمتاشون به اصل میخوره انگار!
نقل قول:
نوشته شده توسط SIMON137
درود
خسته نباشی مهندس
آقا ما راجع به بیت که از شما مشاوره گرفتیم ، همین موضوع رو به یکی دیگه گفتیم ، میگه :
معلومه تو عمرت یکبار هم باسیستم این برند آهنگ گوش ندادی! پسر خوب Beats که برند هندزفری نیست بلکه یکسری تیون روی سیستم صدای دیجیتال است که کیفیت بلندی و بیس قوی رو هدیه میکنه.. من چند ماهی است که لبتاب HP Envy 14 دارم که سیستم صوتیش توسط برند Beats تیون شده. حتی وقتی یک هندزفری بی کیفیت و ارزون رو به جک صداش وصل میکنی،حس میکنی یک هندزفری 100 تومنی بهش وصل کردی.بدون افت کیفیت چنان بلندی و باسی به صدا میده که لذت گوش دادن به آهنگ رو صد برابر میکنه،چه برسه که با یک هدفون حرفه ای هم بهش وصل کنی...
من در جوابش چی بگم ؟
درود بر شما
مرسی
یک سوال:
چرا تا به حال صدای این هدفون رو با هدفونی که حرفه ای هست مقایسه نکردید؟
شاید چون گرونه شاید چون هدفون حرفه ای در دسترس نیست ولی مطمئنن توی فروشگاههای ما میشه جاهایی رو پیدا کرد که هدفون اصلی ببیتس رو مجانی برای تست گذاشته باشند حالا چرا شما این تست مجانی رو تجربه نمی کنید تا به شخصه نظر دیگران رو به صورت واقعی تری به خاطرتون بسپارید؟
به هر حال تمام به هیچ برندی و هیچ مدل هدفونی تعصب ندارم و نداشتم چون تمام هدفونهایی که داشتم و دارم و اونهایی که رو که ندارم همگی نقطه ضعفهایی دارند که یک کاربر باید با اونها کنار بیاد اما بعضی اوقات این نقاط ضعف به تعدادی می رسه که دیگه قابل تحمل نیست! مثلآ در این مورد خاص:
1. اگر فرض کنیم بیس هر چند بی کیفیت هدفونهای بیتس عالی باشه ولی اون رو از صدای هدفون حذف کنیم کیفیت صدای مید و های این هدفون چطور خواهد بود؟ قطعآ = افتزاح چون هیچکدام از محصولات بیتس مید خوبی ندارند و های اونها هم با کیفیت بسیار پایینی پخش میشه ، بدتر از هدفونی با 1/10 قیمت!
2. تا جایی که خاطرم هست بیتس یک برند تبلیغاتی و به ظاهر هدفون سازه که اون هم خودش نمی سازه بلکه کلاهبردار بزرگ مانستر می سازه که از این نظر شهره عام و خاص هست و نیازی به توضیح نداره
3. بیتس حتی نمی تونه همون بیس قوی (دوست شما فرمودند) که هر چند صدای حرفه ای نیست رو به شکل صحیح اون پخش کنه و تا جایی که خاطرم هست حتی خود مانستر حقه باز هم هیچ دستگاه دیجتالی و تیون کننده صدا تولید نکرده که این هدفونها قابل اتصال به اون باشند که حالا یک کاربری از این هدیه فرا زمینی بیتس با نصیب باشه
4. شما توی کدوم سایت اینترنتی یکی از محصولات بیتس رو حداقل در لیست بهترینها می بینید؟ مگر نه که هر برندی یک بهترینی داره و معمولآ این بهترین برند حداقل یک رتبه ای در لیست بهترین های دنیا داره اما هدفون رویایی بیتس هنوز ساخته نشده یا اون لیستها همه بی توجه به محصولات بیتس هستند؟
5. کدام نقد یا تحلیل مقایسه صوتی چه اکوستیک چه الکتریکال شما سراغ دارید که حداقل یکی از هدفونهای بیتس برتر از سایرین باشه؟
6. صدای حرفه ای صدایی با شفافیت و فلت هست یعنی صدایی که هر آنچه در واقعیت اتفاق افتاده را دوباره باز پخش کنه نه صدایی که از بیس بسیار قوی هدفونهای بیتس بیرون میاد
7. اگه تمام این هدفونها توسط دکتر دری تنظیم شده ایا نباید سبکهای Hip hop رو به خوبی پخش کنه ، سبکی که Vocal اصل این سبک هست و Vocal = صدای مید = صدای بی کیفیت مید هدفونهای بیتس
و خیلی چیزهای دیگه که فرصت نیست و نیازی هم نیست عنوان بشه چون شما اگه بخواهید به واقعیت به طور واقعی نگاه کنید اونها رو با اولین تست این هدفونها متوجه خواهید شد.
درباره سیستم صوتی لپتاپتون نظری ندارم چون چند وقت دیگه که دیدتون نسبت به صدای حرفه ای واضح تر شد متوجه خواهید شد که صدای لپتاپتون چه کیفیتی داره و چه صدای دستکاری شده و غیر طبیعی رو گوش میدادید و لذت شنیدن واقعیت رو از خودتون دریغ کرده بودید البته اگر دوست داشته باشید به طور حرفه ای گوش کنید.
اگر اشکالی نداره این جواب + سوال شما رو توی تاپیک برای استفاده بقیه بزارم؟
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
پاسخ بسيار خوبي است
خواهش ميكنم حتما قرار بديد
فقط اگه یه توضیح مختصر هم میدادید که دقیقتر متوجه موضوع بشیم بهتر بودنقل قول:
به هر حال اگه موجودیشون این چند مدل هست که هیچکدام را نداشتم و کلآ ریسک خرید بالاست ترجیحآ حضوری و به شرط تست خرید کنید واینکه هر وقت قیمت برابر با دلاری دیده شد نمی شه گفت که یک فرصت طلایی داره می گذره چه بسا همین فرصت باعث یک اشتباه ناخواسته بشه
در آخر جای شما باشم به جای خرید این مدلهای نه چندان خوب سعی می کنم از مدلهای مطرح و با احتمال %100 اصلی بازار خودمون خرید کنم مثل (به ترتیب کیفیت):
0. HD650 (به این خاطر صفر چون خیلی قیمت بالایی داره ولی با کیفیت تر از بقیه برای کسایی که چاره ای ندارند و مدل عالی و حرفه ای می خان)
1. DT880
2. M50
3. DT990
4. M30
5. DT770
6. K99
7. . . .
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان عزیز.:D
یه هدفون تویه رنج 70 تا 100 به من پیشنهاد بدید.
بیشترین استفاده ام تویه بازیه.پس گیمینگ باشه.
موزیک هم راک گوش میدم.گاهی هم پاپ.کیفیتش برای این دو خوب باشه.
مدلش ترجیحا behind the neck باشه.بلوتوث به هیچ وجه نباشه!
خودم این مدل رو دیدم. بد نبود از نظر من، البته در مورد کیفیتش زیاد چیزی نمیدونم.
Logitech G330 Headphone
پیشاپیش ممنون.
مرسی آقا رضانقل قول:
والا اون پستی که لینک دادم نوشته بود نمایشگاه کامکس تو مجتمع ایران (میدون ولیعصر) طبقه سوم. که گویا اینا هم تو نمایشگاه هستن! گفتم اگر کسی خواست اطلاع داشته باشه بره ببینه
بعد راستش من خودم بدجور دنبال یک ایرفون هستم ولی خب چون مورد استفاده ام outdoor هست نمیتونم این مدلا که فرمودید رو بگیرم. با لطفی که شما و بقیه دوستان فرمودید به Shure se215 رسیدم که خب تو بازار نداریم و فروشگاهی هم پیدا نکردم به ایران بفرسته...
مرسی از راهنماییتون بهرحال :40::40::40::40:
سلام
یکی دوستام nokia bh 503 رو 55 تومن گرفته بود .
به نظرتون اصله؟
یه سوال دیگه هم داشتم .
این هدفون های beats یعنی هرچی ازش تو بازار هست تقلبی یعنی اصل نداره اصلا.
چون خیلی با کیفیت به نظر میرسه محصولاتش من تو سایتش دیدم.خیلی هم معروفه؟
طراحی زیبایی داره.
نظرتون چیه؟
خواهش می کنمنقل قول:
مرسی از اینکه اطلاع دادید معمولآ توی نمایشگاه کسانی شرکت میکنند که به خاطر تبلیغ هم که شده تخفیف کذایی هم میدن و خالی از لطف نیست کسانی که فرصت یا وقت آزاد دارند دیدن کنند.
تا جایی که می دونم Shure یک وارد کننده عمده توی ایران داره ولی بیشتر میکروفون وارد می کنه نه هدفون اما ضرر نداره یک سری به اونها بزنید شاید داشتند چون معمولآ خریدار عمده از طرف فروشنده همیشه یک سری هدیه دریافت می کنه که معمولآ یک سری از بهترین محصولات یا جدیدترین اونهاست البته مجانی که برای اونها جداگانه فرستاده میشه نه با سفارش اونها از شانس شما ممکنه Shure سخاوتمندانه چندتایی 215 هم فرستاده و فروشنده ایرانی هم قصد داشت نقدشون کنه!
ولی آخرین اطلاعی که دارم اینه که بار آخرشون یک ماهی هست از گمرک ترخیص نشده احتمالآ توی همین ماه ترخیص میشه
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
100% تقلبی هست چون آیا ممکنه یک کالایی که قیمت دلاری اون در پایین ترین قیمت 70 دلار به احتساب دلاری 1240 تومن که میشه حدود 87 تومن اینجا قیمت زده باشند 55 تومن که 5 الی 10 تومن اون فقط سود فروشنده به تنهایی هست و اگه خدا خیرشون بده سود وارد کننده و هزینه پست و سود فروشنده اصلی توی چین را هم صلواتی حساب کنیم شما نصف قیمت خرید کردید! حالا به نظر شما باز هم این هدست ممکنه اصل باشه؟
دوست عزیز Beats کی ازش تعریف میکنم تعریفات درباره محسنات اصلی هست نه تقلبی اون یا به طور ساده تر این همه توی این تاپیک پست دادم که بیتس صداش چنین و چنان هست در واقع منظورم با نوع اصلیش بوده تقلبی که هیچ هم حساب نمی شه حالا نهایتش هم اصلیش باشه اگه شما از همون صدای تقلبیش خوشتون اومد که عالی و اگر خشتون نیومد می تونید اصلش رو هم گیر بیارید و جالبه که به نظرم تقلبیش (High Copy) از اصلی کیفیت صداش بهتره
اما اگر دوست دارید حرفه ای گوش کنید هدفونهای بسیار خوب در رده بهترین های دنیا و اصل توی فروشگاه های داخلی موجود هست و حیفه که برای این برند فشن هزینه کنید مگر اینه بخواهید قیافه بگیرید که ما هم . . .
در آخر بیتس تنها برند هدفون سازی هست که به ظاهر محصولاتش حسابی بهاء داده و این شما هستید که این هزینه انجام شده رو پرداخت میکنید نه مدیر شرکت بیتس تا شما خوشتیپ تر به نظر برسید و اینکه جزء زیبایی ظاهری زمانی که روی گوش شما قرار میگیره که هیچی ازش دیده نمیشه ، صدای خیلی زشت به معنای واقعی کلمه داره صدای بیس قوی و مید بسیار خفه و های افتزاح (این دقیقآ توصیفی از صدای مدل اصلی هست) اونجا دیگه نمی تونید به خاطر زیباییش خودتون رو گول بزنید که عجب خوشگلی این هدفونه
ذر آخر آخر از هر هدفونی که خوشتون میاد استفاده کنید اما خیلی حیفه که اگه دوست دارید گوش کردن به شکل حرفه ای رو یاد بگیرید بیتس رو فراموش کنید حتی اصلی
هر چند اگه شما نخری یکی دیگه می خره و این داستان همچنان ادامه داره . . . . . . . . . . . . . . . . . .
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
متاسفانه مدلی مناسب کاربرد شما سراغ ندارم چون برندهای مطرح هدفون ساز هیچ تمایلی به ساخت این استایل هدفون ندارند و مدل انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم ولی تا جایی که سراغ دارم تقریبآ اغلب کسایی که از این هدست استفاده کردند به نظر خیلی راضی بودند و اینکه لاجیتک برندی با لوازم مناسب هست نه حرفه ای نه خیلی آماتور تقریبآ همیشه میانه تولید میکنه طوری که نه میشه گفت فلان محصولش خیلی عالی و حرفه ای هست نه خیلی بد و آماتوری
اما چند قیمت دادند؟
با توجه به قیمت $30 باید اینجا اگه اصل باشه حدود 45 تومن باشه که کمی به صرفه نیست
شما هم موفق باشید.
قیمت هایی که من دیدم بالای 60 تومن بود! تا 75 هم دیدم.:-jنقل قول:
پس نمیصرفه! بیخیال این استایل شدم.
فقط کیفیت صدا خوب باشه.مدل تقلبیش زیاد نباشه که دردسر نداشته باشه پیدا کردنش! و ترجیحا close باشه.
سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به این هدفون از سونی بدونم
MDR-NC22
تنها هدفونی که داشتم ep630 کریتیو بودش!! بقیه همه ازین چینی های معمولی بود
مرسی:11:
Audio Techinca M30 احتمال اصلی بودنش بسیار زیاده به طوریکه میشه گفت %100 اصل هستنقل قول:
مورد دیگه ای خاطرم نیست که مناسب کاربرد و خواسته و بودجه شما باشه اما اگه از جای معتبر بگیرید AKG K99 هم هدفون خوبیه اما فقط اینکه کمی نشتی صدا داره و Close نیست
شما هم موفق باشید.
سلام به شمانقل قول:
چند قیمت هست؟
اگه کاربردتون طوری هست که حتمآ نیاز به نویز کنسلینگ ندارید خرید هدفونهایی به این سبک چندان مقرون به صرفه نیست چون حدود $30 یا 50 تومن ناقابل بابت چیزی پرداخت میکنید که اون طوری که تصور می کنید ممکنه برای شما مناسب نباشه مثلآ همین هدفون اگه قیمتش 80 تومن باشه 50 تومن اون بابت قسمت نویز کنسلینگ و بقیه اون بابت هدفون هزینه شده یعنی هدفونی با قیمت 30 تومن یعنی هدفونی که کیفیت صدای اون معادل یک هدفونی 30 تومنی هست.
من که با این فروم دیونه شدم نمیدونم چرا پست ها برای من جابجا ظاهر می شن چند بار ریفرش میکنم خبری نیست جواب یه پست رو میدم بر میگردم می بینم یکی قبل از اون پست کاربری که جوابش رو تتازه دادم پست داده!حالا سوال:
برای شما هم همینطوره یا مشکل از طرف منه؟
شما هم موفق باشید.
سلام آقا رضا گل چطوری؟
یه ارفون میخوام تو قیمت 50 تومن بیشتر هم پاپ گوش میکنم یه مقدارم راک البته راک زیاد مهم نیست میخوام وضوح صدای خوبی داشته باشه
مرسی
والا اول در مورد سوالتون بگم که نه بنده این مشکلو تو این فروم نداشتم در چند ماه اخیر اما تو فروم های دیگه همچین مشکلی رو داشتم به وفور!!نقل قول:
در مورد هدفون راستش یه دست دوم از همین مدل گیرم اومده به قیمت 32 تومن! نوش الان همین 80 تومنی هست که فرمودین حالا با این اوصاف بازم نمیارزه؟
ممنون:20:
سلام آقا رضا
ما هرجای این فروم رفتیم برای هد فون مناسب خودمون یه اطلاعاتی جمع کنیم دیدیم اکثرا لز شما راهنمایی خواستند.
خب اینطور که معلومه واقعا اطلاعات خیلی زیادی در مورد هد فون ها دارین.
ممنون میشم اگه بنده رو هم راهنمایی کنین.:11:
خب میخواستم ببینم که بنده با بودجه حدود 50.000تومن برای
موزیک های پاپ چیمیتونم تهیه کنم.البته آهنگهای لایت هم زیاد گوش میدم.
مورد استفادمم نوت بوک و گوشی هست.با این دو بیشتر موزیک گوش میکنم.(اگ0ه بلوتوثباشه که بتونم با هردو،آهنگ گوش کنم بهتره.)
بیشتر رو کیفیت آهنگ حساسم.میخوام که بیس خوبی داشته باشه.ولی گوش رو ادیت نکنه
واقیتش من از هد فون آنچنان سردر نمیارم واگه یدونه تقلبی رو بهم بدن نمیدونم که تقلبیه.
لطفا موردهایی رو پیشنهاد بدین که تقلبیش تو بازار کمک باشه.اگه امکانش هست فروشگاهی،جایی که بتونم کالای اصل رو تهیه کنم رو بهم معرفی کنید.
ممنون:11:
سلام یادم رفت بپرسم..
1- هندزفریهای موبایل در مغازه ها موجوده ؟ (اصل باشه) مثلا هنزفری xperia x10 هستش؟
2- تبدیلهایی که گفتید استاندارده؟ نزنه آیپادم رو بسوزونه؟ : دی
3- سوکت هدفن کامپیوترم پشت کیسه. آیا سیم رابطی برای هدفن وجود داره؟
tnx
HD25-1 ii دیروز به دستم رسید ، اول گذاشتم یکم نا امید شدم چون هم اکولایزرم رو حواسم نبود اشتباه گذاشته بودم ، هم burn-in نشده بود، ولی بعد از 8 9 ساعت آهنگ، خیلی عالی شده، تفکیک صداش خیلی خوبه، بیسش هم عالیه(البته زیاد به کار من نمیاد) ، از 90% هدفون هایی که دیدم هم کامپکت تره، فرکانس های بالا و پایین رو هم بدون مشکل اجرا می کنه(اول به خاطر اکولایزر اشتباه فکر می کردم تو فرکانس های بالا کم میاره)، حالا تجربه های بعدی رو هم می نویسم،
فقط یه چیزی! این Left و Rightesh چجوریه؟! فکر کنم اون گوشی ای که سیم داره باید سمت چپ باشه درسته؟
مرسی آقا رضانقل قول:
راستش محصولاتش رو دیدم تو بازار، ولی همونطور که فرمودید بیشتر میکروفن و خب محصولات حرفه ای هست... اگر میشد این نمایندگی که فرمودید رو معرفی کنید خیلی خوب میشد :11: البته ما همینجوری هم با اینهمه زحمت که به شما دادیم چاکر شما هم هستیم :11:
روش مگه R و L ننوشته ؟نقل قول:
میشه مدلهایی که بود رو بگی؟نقل قول:
البته دو مدل گرون قیمت اون لیست رو بعید میدونم تقلبی باشه. چون به نظرم میاد اون دو مدل وایرلس ساخت تقلبیش به اون راحتی که به نظر میاد نباشه و نسبتا هم جدید هستند و به قدری فروش ندارند که هزینه زیادی برای کپی برداری از اون ها رو بکنند.
اگرم باشه نمی بینمش:-؟؟نقل قول: