اینایی که میگی نبود تو استاتوس اصلانقل قول:
Printable View
اینایی که میگی نبود تو استاتوس اصلانقل قول:
مگه میشهنقل قول:
همه مودما دارند شما از همین 192.168.1.1 مودمو هم تنظیم میکنی هم نویز خططتو چک میکنی هم رمز میذاری و...
مودمتون چی هست مدلش
Dlink 2740u اره وارد شوم ولی اینا رو پیدا نکردمنقل قول:
خب پس مشکلی نیست مودمت عین مودم منهنقل قول:
شما همون صفحه اول status میزنی بعدش میری روی adsl driver یه عکس بذار ببینم چی میگه یا صفخه رو کپی پست کن اینجا
خوب راه حل چیه زنگ بزنم بیارن پایین؟نقل قول:
ببر سرخط مودم و ونجا م snr و جک کن اگه باز هم نرمال نبود زنگ بزن به isp اعلام خرابی کن تا برستتن مرکز
نگاه دوست من شما علاوه بر اینکه نویزت خیلی زیاده میرایی هم بالاست 50 یعنی ماکزیمم سرعتی که میتونی داشته باشی 5 مگ شایدنقل قول:
حالا با این توصیفات خطت زوی 3مگ بسته شده
شما اگر مشکل نویزو برطرف کنی و اگر شرکتت از اینایی باشه که خطو بالاتر از سرویس ارائه شده ببنده ممکنه خطتو روی 5 مگ هم ببندن
بهت گفتم که در پی رفع نویز باش
بعدش مشکل چی داری قطع و وصلی داری؟
خطت اوضاش خرابه نویز داری روی 4مگ بسته شده در واقع 4768 حالا اگر شرکتی باشه که خطتو بالا ببنده مثل پارس برات میبنده ولی شرط مهمش اینه که نویز نداشته باشی شما الان نویزت 7.1 و این خیلی بدنقل قول:
مشکل قطع و وصلی داری؟ درپی رفع نویز باش برات صفخشو میذارن بخوت مثلا تلفن بی سیم کنار مودم باشه نویز میندازه یا کابل برق پیش کابل تلفنی باشه نویز میندازه و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم خوبه تنها مشکلم قطع و وصلیه بی حد و اندازس..کلافم کرده...نویزم چند باشه نرماله؟نقل قول:
شما باید بالا 20 باشه خوبه البته اگر 12 باشه هم مشکلی پیش نمیاد ولی الان 7نقل قول:
از طرفی این مودمو بعضیا ازش شکایت دارند میگن نویزو خوب دفع نمیکنه برای من نوسان داره مقدار snr نمیدونم مشکل از مودمه یا مخابرات
اگر میخاین رفع نویز کنید و بدونید از مودم هست یا نه با یه مودم دیگه تست کنید ببیند باز هم همین مشکل هست یا نه
ولی من میگم اگر مشکل از قبل بوده و ربطی به مودم نداره پس نویزو برطرف کنید
والا دیگه نمیدونم چیکار کنم رفتم 20 متر سیم شبیه سیم خود مخابرات خریدم مستقیم اوردم زدم به مودم بازم نویز داره...البته بعضی روزا نویز ندارم...امروز خیلی شدید شده نویزنقل قول:
دوستان یه بار دیگه میزارم مشخصات خطم رو به نظرتون من الان 10 مگ دارم سرعت دانلودم رو 800-900 هست قطعیم اصلا ندارم
من فردا برم مخابرات سرویس 12 مگ رو بخرم سرعتم تغییری میکنه از 800-900 میاد 1 مگ ؟؟؟؟
یا نه ؟ با توجه به این میگم که خطم رو 8 مگ بسته شده .
و اگه خطم رو رو 20 مگ ببندن snr کاهش پیدا میکنه ؟ تا چند میاد به نظرتون ؟
Click here to view the original image of 585x343px.
Click here to view the original image of 508x179px.
امروز تو شهرتون بارون اومده؟اگر برف و بارون بیاد snr کم میشهنقل قول:
با یه مودم دیگه اگر تونستید تست کنید ببینید باز هم همونجوریه البته یک یاز دوستان گفت که نمایندگیها مودم تست دارند و کارت ملی پیششون امانت میذارید و بهتون میدن
بعدش هم دقت کنید سیم تلفنتون از کنار کابل برق و یا کنتور برق رد نشه
نقل قول:
نگاه کنید در سایت زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته شما به ازای هر واحد افزایش توان 2 ،6تا از snr کم میشه البته سایت گفته میانگین یعنی ممکنه 3 تا کم بشه ممکنه 8 تا کم بشه
یعنی چی؟یعنی اگر سرعتون 512 باشه و snr 30 باشه و 512 رو روی 2 ببندن چون توان 2 از 9 به 11 افزایش پیدا کرد پس در اینجا 2*6=12
یعنی 12 تا از snr کم میشه و میشه 18=12-30
حالا این هم دقیق نیست مثلا خودم من 512 بود و snr روی 35 بود خطم رو روی 9 مگ بستند ولی بعدش snr روی 25 اومد
نمیشه دقیق گفت ولی به نظرم تا 10 جا داره
بله استریم زیاد بشه سرعتتون هم طبیعتا زیاد خواهد شدنقل قول:
در مورد خط: line attention خط ایده ال و با توجه به مقدارش خطتون باید 20مگ رو میکشید ولی مقداری نویز روی خط افتاده پس در پی رفع نویز باشید برای اینکه هیچ گونه مشکل پرش لینک و قطعی نداشته باشید با توجه به شرایط فعلی خط نهایتاً 10 مگ رو میکشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
امروز بارندگی داشتیم....کنتور برق هم تو فاصله 1 متری سیم قرار دارهنقل قول:
خب پس بارون کاری کرده اینطوری بشهنقل قول:
اگر میتونید جعبه مخابراتی رو خوب ببندید که بارون توش نره چون شهر ما هم بارون اومده ولی snr کم نشده
به نظرم اون کابل برق تاثیری نداره چون 1 متر هم خوبه
راستش اگر میخاین مطمئن شید از دم جعبه هست یا نه یک متر سیم بردارید و یه روز دیگه برید سر جعبه مودمو از اونجا تست کنید اگر اونجا هم همین اعداد بود پس مشکل از مخابرات یا شرکت
اگر هم نه پس مشکل از سیم کشی شما از جعبه تا مودمه
خوب دوستان من نویز رو خطم هست چجور برطرفش کنم ؟
ما تو اپارتمان هستیم و خط ورودی میشه طبقه همکف ورودی پارکینگ و ما طبقه 6 هستیم چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟
این صفحه رو بخونید ولی چند تاشو بگم کابل تلفنتون از کنار کنتور برق یا کابلای برق عبور نکنهنقل قول:
بعضی از بچه ها هم گفتند گاهی پریر تلفن هم ممکنه نویز بندازه یعنی اگر خراب باشه اون هم نویز میندازه
نقل قول:
جدی ؟؟؟ خوب ما پریز تلفونمون بعضی وقتا قاطی میکنه حتی باعث قطعی تلفن میشه اینترنت سالمه ولی تلفن قطع میشه پریزو دستکاری میکنیم درست میشه
بعد سیم آنتن مرکزی برا تلویزیون هم پریزش چسبیده به پریز تلفن مسیر برق کشی خرطومی هم کنارشونه دیگه پس مشکلم ممکنه این باشه
اینجوریه چجور رفعش کنم ؟؟؟؟ مخابرات یا کسی هست پول بدی بیاد درستش کنه ؟
من راستش متوجه نشدم چطوریه طرز سیم کشیتوننقل قول:
شما نمیتونید یه پریز بخرید و کابل تلفنی که از جعبه میادو به اون وصل کنید
البته اگر یه برقکار بیارید براتون همین کارو انجام میده
یا یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید یه سیم بیارید مستقیم از جعبه و صل کنید به مودم البته اگر سخت نباشه براتون
یعنی برید جعبه رو باز کنید و ببینید خطتون به کجا وصله از همونجا یه سیم مستقیم بگیرید وصل کنید به مودم و از کنار کابلای برق ردش نکنید
جعبه مخابراتی نداریم...کلا یه سیم سیاهه که از تو کوچه اومده تو خونه...منم سیم مودمو مستقیم وصل کردم به همین سیم...همون که یه سیم سفید داره و یه سیم ابینقل قول:
شما تلفنتون خش خش نداره؟نقل قول:
نمیتونید همون سیم سیاهو به پریز تلفن وصل کنید بعد مودمو وصل کنید به پریز
کلا تلفن رو اصلا حذفش کردیم فقط مودم روی خط هست تلفن رو جمعش کردیمنقل قول:
نگاه کنید همون کابل سیاه از جعبه تویه کوچه میاد که اصطلاحا به همون جعبه پست مخابراتی هم میگن اون اگر درش روش نباشه بارون میره توش و نویزو زیاد میکنهنقل قول:
بعدش پریزتون مشکل نداره
اگر همون سیم سیاه رو به یه پریز سوکت دار وصل کنید و بعد مودمو به اون بزنید بهتره چون شما میگید به سیم سیاهه سیم مودمو وصل کردم پس با این حساب همین وصل کردنه خودش تولید نویز میکنه البته شاید خیلی ناچیز باشه
و در آخر راه آخرو بهتون گفتم اگر براتون مقدور باشه برید پیش همون جعبه ای که تو کوچس مودمو اونجا وصل کیند و ببیند این اعداد تغییر میکنن یا نه
اگر تغییر کردن پس مشکل از داخل خونست سیم کشی
ممنون دوست عزیز بابت تمام راهنماییهاتون...صبر میکنم تا فردا ببینم چی میشه شاید نویز رفت اگه نرفت دیگه چاره ای ندارم میرم اینترت وایر لس میگیرم چون من تمام این کارا رو جز اینکه مودمو ببرم تو کوچه کردم ولی نتیجه نگرفتمنقل قول:
به نظرم نیازی نیست وایرلس بگیرید شما میرایی یا attenution خوب بود یعنی تا 18 مگ هم میکشه خطتوننقل قول:
ولی مشکل نویز دارید که این هم با کابل کشی نو رفع میشه به هر حال هر چی خودتون صلاح میدونید
سلام دوستان
من از آسیاتک سرویس 10 مگ دارم و در اصل سرعت دانلودم باید حدودا 1100 تا 1200 باشه ولی به خاطر نویز خط بیشتر از 550 تا 600 نمیتونم استفاده کنم!!!
مودمو از جعبه تقسیم جلو در ورودی خونه مستقیم وصل کردم ولی بازم همون snr و همون سرعت 550 میده
میخواستم بدونم کاری میشه کرد؟
اگه منظورت کابلیه که وارد خونه میشه و میخوره به مودم که من یه هفته پیش کابل نو خریدم وعوض کردم ...شبیه همون کابلی که ماله مخابراتهنقل قول:
بذار کامل توضیح بدم.
30 متر کابل شبیه همون کابل مشکی مخابرات خریدم یه سرشو لخت کردم و وصل کردم به سیم مخابرات اون سرشو هم وصل کردم به جعبه سوکت دار که مستطیل شکل هست و سیم مودم رو وصل کردم بهش
خب نگاه کنید شما میگید 30مترو وصل کردید به سیم مخابرات اگر خوب روش چسب برق نزده باشید اینا به هم اتصالی میکنن چون سیم ها یه زوجند حالا اگر اتصالی داشته باشه و چسب برقو خوب روش نپیچونده باشین نویز ایجاد میکنهنقل قول:
و گرنه راه مطمئن اینه که همون 30 مترو مستفیم بزنید به جعبه ای که تو کوچس
سلامنقل قول:
اطلاعات مودمو میشه بذارید ببینم وضعیت چطوره
دوست من شما خطت اصلا روی 10 مگ بسته نشده واقعا من موندم به وضع جامعه به جای اینکه به شما بگن خططتون تا 6 مگ بیشتر نمیکشه رفتند ازتون پول 10 مگ گرفتند بگذریمنقل قول:
شما میرایی یا attenuation 53 و با این نهایتش و خوشبینانه نگاه کنیم همون 6مگه فاصله تون از مرکز زیاده؟
به هر حال شما اگر سرویس 10 مگ گرفتید پولتونو الکی ریختید تو حلقومه اینا
snr هم 12 بیشتر از این نمیکشه
نه عزیز بهم گفتند که خطم بیشتر از 6 مگ نمیکشه ولی چون سرویس شهابش فقط شبانه رایگان داره دیگه مجبورم سرویس شهاب میگیرمنقل قول:
فاصله از مرکز هم گفتند تاثیر داره فقط گفتم شاید با عوض کردن کابلی چیزی بهتر بشه
فقط با یه چیز خوب میشه و اون اینه که فیبر نوری داشته باشیدنقل قول:
چون تنها عاملی که باعث میشه شما شما سرعت بالایی داشته باشید میرایی است
ممنون که بهم گفتید آسیا تک به شما سرویس 10 مگو به زور نداده،زود قضاوت کردم:n16:
پس کاری نمیشه کرد باید با همین سرعت سر کرد:n09:نقل قول:
ممنون عزیز
محمد جان مگه ای دی اس ال رو فیبر نوری جواب میده؟ الان که فقط به سیم مسی ها ای دی اس ال میدن!نقل قول:
بله بعضی از دوستان فیبر نوری دارند در همین سایت بارها استاتوس مودمشونو گذاشتند البته باید به مخابرات اول بگید براتون بکشندنقل قول:
Adsl Line Status SHOWTIME. Adsl Mode G992.1 Channel Mode Interleave Up Stream 288 kbps Down Stream 2144 kbps Attenuation Down Stream 34 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 8.6 SNR Margin Up Stream 8.0 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 1395 Up Stream BER 4e-7 Down Stream BER 2e-7 Up Output Power 12 Down Output Power 17 ES 794 SES 1 UAS 0