hayyan جان به نظرت اگه Battery Gauge Reset رو امتحان کنیم از درصد Wear level کم میشه؟ یا صرفا واسه کالیبره کردن بکار مبره؟ از ذوستان دیگه هم که تجربه دارن دعوت به راهنمایی بنده میشه:n16:
Printable View
hayyan جان به نظرت اگه Battery Gauge Reset رو امتحان کنیم از درصد Wear level کم میشه؟ یا صرفا واسه کالیبره کردن بکار مبره؟ از ذوستان دیگه هم که تجربه دارن دعوت به راهنمایی بنده میشه:n16:
والا من روش تجربی رو به تئوری ترجیه می دم . تست کن بگو دوستان ببینند .نقل قول:
اما تئوری می گه خیر !!!!!! چون سخت افزاریه و به قول شما واسه کالیبره کردن به کار می ره .
ممنون از گلت :n02: معمولیه که ایشالا ؟ :n02:
سلام بچه ها من دیشب بازیه pes 2014 رو گرفتم نصب کردم ولی هر کاری میکنم رو گرافیک انویدا سوئیچ نمیشه رو بازیه pes13 و کریسیس سوئیچ میشد رو این بازی فقط نمیشه فقط کارت گرافیک اینتلو میشناسه بازی شبیه فوتبال سگا شده:n09:
نرم افزار انویدیا باید PES رو بشناسه . لذا صبر کنین چند وقت دیگه آپدیت درایور اومد بگیرین .نقل قول:
یا روی بازی کلیک راست کنین بزنین run with graphic processor >> nvidia
hayan جان مرسی از پاسخگوییت من الان نسخه 326.8 انویدارو نصب کرم یعنی نمیشناسه؟از روش دوم هم استفاده کردم ولی بازم از کارت گرافیک انویدا استفاده نمیکنهنقل قول:
ورژن 326 بتا بود. الان 327 اومده میتونید دانلود کنید. 235 مگ واسه 64 بیت. 185مگ واسه 32بیتنقل قول:
بچه ها سلام
تاچ پد من یه مشکلی داره که حسابی روانیم کرده
توی استفاده 7 ساعت حداقل 5 بار قاطی کرد و دیگه کار نکرد و مجبور به ری استارت شدم
مشکل چیه ؟
قبل از نصب درایو هم همین مشکل بود
ویندوز 8 NewTech 64bi استفاده میکنم .
سلام دوستان از این که با انجمن شما آشنا شدم خیلی خوشحالم.
من قصد خرید این لپتاپ رو دارم تقریبا نصف این تایپیک رو خوندم واقعا مفید بود چند تا سوال داشتم که اگه میشه لطفا جواب بدین:
1-با توجه به محصولاتی که تو بازار هست این لپتاپ هنوزم ارزش خرید داره؟
2-تا اونجایی که تحقیق کردم فهمیدم که کانفینگ i7 این لپتاپ دو نوع هست یه نوع 3632QM و یک نوع3612QM به نظر شما کدوم مناسب تر هست؟:n01:
3-گرافیک این لپتاپ 740 هست و جایی خوندم که رم های این گرافیک 64 بیت هست به نضر شما این بهتر هست یا 635 قدیمی؟
4-بعضی از دوستان میگفتن که کیبرد این لپتاپ گاها مشکل داره آیا راهی هست که تو مغازه بشه فهمید که کیبرد مشکلی نداره؟
5-به نضر شما کدوم گارانتی بهترین خدمات رو داره ؟(لطفا بدون تعصب جواب بدین برام مهمه)
و در آخر اگر قیمت رنگ سفید این لپتاپ در بازار رو اطلاع دارید لطفا بگید
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین
سلام دوستان تا حالا دقت کردین اگه یکی از کلید های کیبورد رو فشار بدید و تاچ پد رو لمس کنین نشانگر ماوس حرکت نمیکنه ! یا فقط واسه من اینطوریه ؟میشه یکی راهنمایی کنه ...elan هست مدلش.
مال همه همینطوره تو گوگل هم سرچ کنین متوجه می شیننقل قول:
عجب .. پس ماوس رو افتادیم !! با این وضعیت نمیشه بازی fps زد .ممنون
دوست عزیز از همون اولش نمی شد :n02: چون تاچ پد زیر فشار آنچنان داغ می کنه که باید دست به دامان کیسه یخ و هیدروزن مایع :n02: واسه خنک کردنش شد حتما هم خودتون متوجه شدین .نقل قول:
در ضمن پیشاپیش بگم تاچ پدش با سیم توی USB هم تحریک می شه تا اونجا که من تست کردم با گوجه و لیمو هم تحریک میشه :n02: خلاصه ، گفتم که ماوس بی سیم بخرین راحت ترین چون اگر مثل من سیمی گرفتین سیمش رفت روی تاچ پد تحزیک شد تعجب نکنین !
البته می تونین تاچ پد رو در هنگام بازی قفل کنین . چون ماوس های سیمی برای بازی مناسب تره
واسه من اینجوری نیست.هر کلیدی را نگهدارم و همزمان تاچ پد را لمس کنم نشانگر موس حرکت میکنه.مدل موس منم elan است.البته منasus smart gesture را نصب کردم.نقل قول:
ماله منم همینطورهنقل قول:
مدلش Synaptics
نه داداش من موس سیمی دارم البته کنار لپ تاپه به تاچ پد نمیخوره ولی به خاطر اینکه گفتی زدم دیدم اصلا تحریک نشدنقل قول:
ماوس بیسیم هم زود باطریش تموم میشه اصلا حال نمیکنم
راستی چه کاریه ؟؟؟ خوب قفل کنید تاچ پد رو !! مجبورین ؟
برای من تحریک میشه !نقل قول:
شما با لیمو امتحان کن نتیجه رو بگو :n02:
چون تاچ پد ها نوع هستن . گرمایی و الکتریسیته ساکن . اگر با لیمو تحریک شد پس از نوع دوم هستش .
فکر کنم سیم ماوس من یه خورده حساسه :n13:
ماوس منم سیمش میخوره لا مصب از دست بهتر عکس العمل نشون میده:n02:. مدل ماوسم از ایناست که سیمش جمع میشه.تاچپدمم synaptic. نتایج گورجه و لیمو هم بعدا به پیوست تقدیم میشه:n16: :n08:اینم گل ولی از اون خوباسا!!!!نقل قول:
با سلام.یه راهنمایی از دوستان میخاستم.امروز رفتم z500 i5بازار رضا با گارانتی سازگار بهم2150گفتن.بدون گارانتی 2050 و با گارانتی بهین2150.رنگ سفید.این کمترین قیمتا بود.یه فروشنده گفت i5 گرافیگ یک گیگ دارم همون مشخصات 2میلیون رنگ شکلاتی.و یه گانفیگ دیگه بود رنگ شکلاتی و مشکی i3بود.با گرافیگ ضعیف شیر تا یک گیگ.قیمت1380.دیشب تو سایت دیجی کالا یهi3داشت که گرافیگش 2گیگ بود فکر کنم1800بود.الان هر چی نگاه میکنم نیست.حالا از دوستان میخام بهم بگن کدوم رنگش قشنکتره.من سفیدو بیشتر پسندیدم .شکلاتی ندیدم هنوز.و اینکه من نه اهل بازیم نه کار گرافیگی.i5 بگیرم یاi3.چه رنگیشو بیشتر خریدن.و اینکه به نظرتون با اوضاع پایینترم میاد.از کجا بگیرم با چه گارانتی و هر چی میتونین کمکم کنین.
والا باید از نزدیک دید سلیقه ها فرق می کنه :n13: من مشکی گرفتم خودم می پسندم :n26:نقل قول:
سازگار بگیرین بهتره . در ضمن اون 1380 درست نوشتین ؟ :n13::n04:
به دلیل تکنولوژی Turboboost بهتره I5 بگیرین چون فرکانس CPU رو اتوماتیک تنظیم می کنه . اینجوری موقعی موقعی که از لپ تاپ استفاده نمی شه مصرف CPU میاد پایین و باطری بیشتر می زنه . اگر پایین بیاد 100 یا 150 تومن . البته باید ماهی صبر کرد ببینیم چه می شود .
اره با اون گرافیگ وi3 گفت1380.رنگ مشکی.رافیگintell hd.'گرافیگش آنبرده خودمم نظرمم رو همونi5 هستش.
دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگین منتظر جوابتونم :n28:نقل قول:
خوب عزیزم 3632 قوی تره همین موضوع برای گرافیک هم صدق میکنه گارانتی هم سازگار فعلا بهتر از بقیه است همه اونو پیشنهاد میدننقل قول:
کیبورد هم من روش گارد محافظ گذاشتم مشکلی نداشتم چن نفر گفتن دکمش پریده بردن گارانتی یا گذاشتن سر جاش درست شده
رنگ سفید هم اصفهان 2590
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
خیلی ممنون من تهران هستم فقط تو سایت کیمیا آنلاین قیمت رو زده 2490 به نظر شما میتونم به این سایت اطمینان کنم؟نقل قول:
درود دوستان
این لپ تاپ رو به تازگی تهیه کردم چند تا مشکل دارم
1- وایرلس رو چطوری میشه خاموش و روشن کرد؟
2- باتری رو چطوری میشه از مدار خارج کرد ؟
3- با وجود اینکه همه ی درایورها نصب شدن (از سایت لنوو همه رو دانلود کردم برا ویندوز 7 64 بیتی) بازی pes2013 اجرا نمیشه ارور زیر رو میده
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنوووووووون. دمت گرم :n12::n16::n11:نقل قول:
3632 معلومه بهتره ولی اون مدل بک لا یت نداره ...درمورد گرافیکش بیش تر بپرس ... اون قضیه کیبردها هم کاملا شانسیه .. از 100 تا یکی شاید این طوری باشه ... سازگار بهتر از بقی است... قیمتش با گارانتی سازگار2550000نقل قول:
فک کنم سایت معتبری باشه بازم برای اطمینان تا جایی که میشه از دی جی کالا بگیرید معتبره و همین جا هم چندین نفر خریدن و راضی بودننقل قول:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
1 - وایرلس دکمه داره F7 .نقل قول:
2 - اینکه باطری شارژ نشه یه فرآیند اتوماتیکه ، دستی نیست . لذا خود لپ تاپ این کارو انجام می ده .
3- آیا لپ تاپ دارای گرافیک Nvidia هست ؟ آیا درایور Nvidia درست نصبه ؟ یا آپدیتش کنین ، یا روی بازی کلیک راست کنین بزنین Run With Graphic processor >>>> Nvidia
اقا خواهشن درباره فعال کردن one key rescue systemتوضیح بده در این مورد من هرچی گشتم نبود
بچه ها یه برنامه ای بود که یکی از دوستان تو پست های قبلی بهش اشاره کرد که برای اجرا کردن فایل های iso بود اگه میشه اسمشو بگین من که هرچی تو اینترنت دنبالش گشتم پیدا نشد لظفا اگه میشه یا لینک دانلودشو یا اسمشو بگین برم دان کنم خیلی نیازش دارم:n29:
برنامه زیاده Poweriso ، Ultraiso ، Alcohol 120 % ، فکر کنم Nero هم بتونهنقل قول:
Winrar هم می تونه بازش کنه ولی ویرایش و Extract نه خرابش می کنه
سلام.واسه این لپ تاپ کول پد چی بگیرم؟با توجه به شرایط خاص دمایی z500.چند فنه باشه بهتره؟مچکرم:n06:
منظورت ultraiso???نقل قول:
دوستان کسی به این لپ تاپ hdmi وصل کرده ؟؟؟ هرکاری می کنم هیچی نشون نمیده...تنظیمات خاصی داره؟
سلام دوستان من یه سوالی داشتم
Screen Refresh Rate چی هستش ؟؟
نقل قول:
بله وصل شده . شما اول مطمئن بشید رایانه با HMDI به TV وصل شده . ( از TV می شه فهمید ) . سپس با F10 مانیتور هارو سویچ کنین .
در صورت نیاز درایور Intel باید آپدیت بشه .
همون فرکانس مانیتور هست . یعنی تعداد تصاویری که مانیتور توی ثانیه می تونه نشون بده . به عنوان مثال 80 Hz یعنی مانیتور می تونه 80 تصویر در ثانیه نشون بده ( 80 بار در ثانیه نوسان می کنه ) بیشتر لپ تاپ ها 60 Hz هستن . مانیتور های سه بعدی طبق استاندارد باید حداقل 120 Hz باشننقل قول:
دوستان لطفا لطفا تنظیمات intel control panel خودتون رو یگین ؟...دیگه به چشمهام اعتماد ندارم ...قاطی کردم ...میدونین جی شده ...هربار که لپ تاپ رو خاموش و روشن میکنم تنظیماتش به قبل بر می گرده !:n29:
تو تلویزیون میزنه بدون سیگنال ... میگه اتصال کابل وتنظیمات دستگاه منبع را بررسی کنید .. دوساعته دارم باهاش ور میرم اما فایده نداره:n14:نقل قول:
داداش شما این 2 تا رو دانلود کن سپس تست کن بگو چی می شه .نقل قول:
به ترتیب :
چیپ ست برای ویندوز 8
گرافیک intel برای ویندوز 8کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1hah04w8.exe
کد:http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/1hvh14w8.exe
درودنقل قول:
1- کلید f7 رو می زنم اتفاقی نمی افته
3- نمی دونم گرافبکش چی هست ولی وقتی درایور Nvidia رو نصب می کنم ارور میده
در ضمن روی بازی که کلیک راست می کنم گزینه ای به این اسم نیست Run With Graphic processor >>>> Nvidia