سلامنقل قول:
مشکلی پیش نیاد، فردا شب سعی میکنم مطالب شما را بخونم و اگر شد جهت رفع مشکل پاسخی بدم .
قبلش فقط میخوام بدونم برای تنظیمات شما، اتوسندباکس فعال است یا خیر؟
سلامنقل قول:
مشکلی پیش نیاد، فردا شب سعی میکنم مطالب شما را بخونم و اگر شد جهت رفع مشکل پاسخی بدم .
قبلش فقط میخوام بدونم برای تنظیمات شما، اتوسندباکس فعال است یا خیر؟
سلام علی آقا ، خیلی ممنون ، لطف می کنید....نقل قول:
اتو سندباکس غیر فعال بود بعد واسه این که ببینم تاثیرش رو تست C.L.T چیه فعالش کردم (که تاثیری نداشت) بعد از اون هم فعاله...
سلامنقل قول:
برای تست CLT اتوسندباکس را غیرفعال کند و hips فعال باشه، و نکته اینکه توجه کنید فایل CLT به عنوان فایل ناشناخته معرفی شده باشه و در لیست فایل، امن نشده باشه.
من ویندوز 10 بتازگی نصب کردم امروز قایروال کومودو رو نصب کردم
دراگون جاشو به یه مرورگر دیگه داده
میخوام گنترل کامل روی نرم افزارهایی سیستمی و غیرسیستمی که از اینترنت استفاده میکنند یا میخوان ترافیک و اینترنت مصرف کنند داشته باشند
میخوام هیچ برنامه ای حق کوچکترین استفاده ای بدون اجازه نداشته باشه
با فایروال کومودو امکان انجام اینکار را کرد؟ اگر نه با چه برنامه ای اینکارو کنم؟
geekbuddy خیلی رو اعصابه با حذفش مشکلی نمیاد؟
من فقط فایروال کومودو رو دارم
:n16:
فایروال را بزارید روی "حالت کاربر" تا از شما سوال بپرسه.... برای هر برنامه ای هم در این حالت در قسمت فایروال قوانین ساخته میشه (یا خودتون میتونید بسازید) درکل کنترل خوبی در ارتباط برنامه ها با شبکه خواهید داشت....نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
CLT توی فایلهای امن بود! از فایلهای امن که حذفش کردم و تمام پیغامهای HIPS رو هم مسدود کردم نتیجه 340/340 رو گرفتم...
فقط یه مشکل دیگه که با اکسپلورر و کمودو دارم:
هر راهی به ذهنم میرسید تا اون برنامه ای که این مشکل رو پیش میاره پیدا کنم رو امتحان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم!نقل قول:
دو ماهی هست که یه مشکل دیگه هم با کومودو پیدا کردم (فک کنم بعد از یکی از آپدیتهای کومودو شروع شد!) که بعضی مواقع یه تداخل بین explorer.exe و کومودو پیش میاد! مثل اینکه اکسپلورر میخواد به حافظه کومودو دسترسی پیدا کنه که کومودو اجازه نمیده و باعث میشه اکسپلورر بسته بشه! توی فروم کومودو گفته بودن که احتمالا نصب یه برنامه باعث شده این اتفاق بیوفته ولی من ویندوز رو عوض کردم و غیر از درایورها هیچ چیزی نصب نکردم (این ویندوز و درایورها رو چند ساله استفاده میکنم و مشکلی نداشتن) که باز اون اتفاق افتاد!!!
دوستان راه حلی ندارن؟؟؟
ویرایش: من این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم توی فروم کومودو پیدا کردم ولی نمیخوام مشکل از این روش حل بشه! (چون به نظرم این کار اصلا منطقی نیست!) میخوام ببینم راهی هست که بفهمم دلیل اصلی این مشکل از کجاست؟؟؟
خیلی ممنون
GeekBuddy خیلی رو اعصاب هنست میتونم حذفش کنم؟ حذفش چه تاثیری میذاره؟نقل قول:
اگر تنظیم رو روی حالت proactive بذارم چه تفاوتایی ایجاد مبشه؟
جیک بادی فقط برای پشتبانی هست .حذفش هیچ تاثیری نمیدازه رو اپلیکیشننقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط M e H r D a D ";8862145][SIZE=3]خیلی ممنون از راهنماییتون
CLT توی فایلهای امن بود! از فایلهای امن که حذفش کردم و تمام پیغامهای HIPS رو هم مسدود کردم نتیجه [COLOR=#008000]340/340[/COLOR] رو گرفتم...
فقط یه مشکل دیگه که با اکسپلورر و کمودو دارم:
[/SIZE]
[SIZE=3]هر راهی به ذهنم میرسید تا اون برنامه ای که این مشکل رو پیش میاره پیدا کنم رو امتحان کردم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم!
دوستان راه حلی ندارن؟؟؟
ویرایش: من این [URL="https://forums.comodo.com/index.php?action=dlattach;topic=110032.0;attach=10 7640;image
اول اینکه دسترسی explorer به پروسه های کومودو در حالت عادی قطع میشه و مشکلی هم نداره.
من فکرمیکنم شما باید درایورهاتون را آپدیت کنید.... اگر قوانین خاصی (به اشتباه) برای explorerساخته نشده باشه... من فکرمیکنم مشکل از کمودو نیست. آپدیت درایورها را انجام بدید و حتما آپدیتهای ویندوز را هم دریافت کنید...
ببخشید اگه تنظیم فایروال رو روی proactive بذارم چه تغییری ایجاد میشه؟
سلامنقل قول:
چند تا تغییر در تنظیمات اعمال میشه که نسبت به حالت پیشفرض سوالهایی که نمیپرسید و مسدود یا اجازه میداد را اینبار میپرسه و اگه الان حضور ذهن داشته باشم مسیرهای بیشتری را مورد حفاظت قرار میده که البته اگر اتوسندباکس فعال باشه تو این قسمت فرقی نداره چون در هر دو حالت فایل ناشناخته میره تو سندباکس. ...در کل حالت پرواکتیو توصیه میشه.
من میخواستم نسخه بتای ۱۰کومودو رو تو ویندوز ۱۰ نصب کنم
نتونستم لینک معتبری براش پیدا کنم. صفحه معتبری واسه نسخه بتا کومودو ندارند؟
یعنی
وقتی میخوام نسخه ۸ کومودو رو دانلود کنم حجمش میشه حدود ۱۶۰ مگ و لی نسخه بتای ۱۰ کومودو میشه حدود ۱۳۰ مگ
به نظرتون نصبش کنم؟
اگه بتا رو نصب کنم میتونم بدون از نصب درآوردنش ، به نسخه اصلی آپدیت کنم دیگه؟
نسخه ۸ رو رو هم میشه بدون از نصب درآوردن به به نسخه اصلی ۱۰ آپدیت کنیم دیگه؟
سلام
نسخه 10 فعلا بتاست و توصیه نمیشه نصب کنید.... مگر اینکه بخواهید باگی پیدا کنید که باید روی VM نصب کنید.
واسه دیتابیس کمودو اینترنت سکیوریتی ۸ لینک آفلاین به روز ندارید؟
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که نوشته 5.8 & newer
ویندوز 8 رو همراه با کمودو رو میشه به ویندوز 10 اپگرید کرد ؟
اگر خیر، چطور میشه تنظیمات کمودو رو سیو و دوباره لود کرد
سلام
من دیتابیس اینترنت سکوریتی 8 رو از همون آدرسی که آقای Jadda دادن دانلود کردم و با فایل base.cav خود برنامه جابجا کردم ولی بعد از ریستارت بازم ادامه ی همون آپدیتی که 25% رفته بود رو میره. مشکل از چیه به نظرتون؟
سلام. یه دانلود کوچولو هست. من هم نمی دونم باید چکار کرد ولی اصل آپدیت نیست. احتمالا ماژول های برنامه باشه.نقل قول:
با حجم آپدیت مشکلی ندارم ولی وقتی سعی می کنم با آپدیتر خود برنامه دانلود کنم تا 10-15% میره بعدش قطع میشه دوباره از 0% شروع میکنه. چندین بار اینو تکرار کردم. اگه نتونم راه حلی برا این مشکل پیدا کنم مجبور میشم حذفش کنم چون اینترنت سکوریتی بدون آپدیت فایده ای نداره.
شما اون فایلی که دانلود کردید رو با استفاده از قسمت "مشخصات محصول" و "وارد کردن آپدیت آنتی ویروس" به برنامه وارد کنید بعد از اون یه آپدیت کمتر از یک مگابایت رو باید با خود برنامه دانلود کنید.نقل قول:
واسه من اون قطعی در حین دانلود فقط زمان دانلود آپدیت های حجیم اتفاق میفته!!!
اینترنت سکیوریتی رایگان روئ نصب کردم بعد از 3 روز پشیمون شدم!!!
با اینکه سیستم قدرتمندی دارم...
میدیدم یهو دیسک 100% رید و رایت داشت!!!و سیستم کرش میکرد....میرفتم در ریسورس مانتیور میدیدم که برای کومودو هست
cavwp.exe
یا سی پی یو میرفت روی 60% 70% !!! و باز هم برای این لعنتی بود...
پاکش کردم همه چیز اوکی شد!
علت چیه؟؟ یه سرچ زدم این پراسس رو
cavwp.exe
دیدم اوه...چقدر ملت این مشکل رو دارن..فعلا دارم میخونم ببینم چیه قضیه!
من که هیچ مشکلی ندارم!
خیلی هم عالیه!
شاید مثلا 32 بیت رو روی 64 بیت نصب کرده باشین
خیر این مشکل رو خیلیا دارن و ربطی به 32 و 64 بیتی ندارهنقل قول:
مشکل اون فایل هست
سلام علیکمنقل قول:
پروسه cavwp.exe مربوط به آنتی ویروس کومودو هست و در زمان اسکن دستی یا اسکن ریل تایم فعال میشه و دسترسی به هاردیسک و اسکن فایلها باعث این مسئله روی سیستم شما شده.... در هر صورت من چند توصیه را میتونم عرض کنم شاید اوضاع بهتر بشه..... چون کومودو را تازه روی سیستم نصب کردید بنابراین فایلهایی بودند که کومودو باید بررسی میکرد و احتمال اینکه بخشی از اونها در لیست ناشناخته قرار گرفته باشند هم محتمل هست..... بنابراین من توصیه میکنم بعد از نصب حتما یکبار اسکن سریع بکنید و مهمتر اینکه اسکن اعتبار سنجی انجام بدید (از همان قسمت اسکن آنتی ویروس) و فایلهای ناشناخته ای که میدونید امن هستند را در پایان همون اسکن اعتبار سنجی، امن کنید....
نکته بسیار مهم دیگه اینکه بطور پیشفرض اسکن زمانبندی شده آنتی ویروس که یک اسکن کامل از سیستم هست به طور پیشفرض (متاسفانه) فعال هست. ..... من توصیه میکنم از قسمت تنظیمات آنتی ویروس اسکن زمانبندی شده را غیر فعال کنید. (این واقعا بدترین حالت را بوجود میاره، چون شما در حال استفاده از سایر برنامه ها هستید که آنتی ویروس در پس زمینه بدون اینکه شما بدونید در حال انجام فول اسکن از سیستم هست!!!)
مورد بعدی اینکه آنتی ویروس را روی حالت "بهینه" قرار دهید تا مجبور نباشه دائماً به شکل ریل تایم ، فایلها را اسکن بکنه.....
و در نهایت فایلهای بخش موجودر در قسمت تنظیمات> اعتبار سنجی> لیست فایل را بررسی کنید و اجازه ندهید فایلهای زیادی به عنوان فایل ناشناخته در این لیست باشند و فایلهای موجود را در واقع امن بکنید.
سلام دوستان یه مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید اینترنت سکوریتی کومودو روی سیستم نصب بود پاکش کردم و فایروالش نصب کردم اما حالا در قسمت سکوریتی ویندوز نوشته انتی ویروس کومودو نصب است در حالی که من فقط فایروال نصب کردم و در تنظیمات کومودو هم خبری از انتی ویروس نیست میشه بدون پاک کردن کومودو و نصب دوباره درستش کرد یا نه
سلام
در برنامه کاسپر کلیه برنامه ها که دارای امضا دیجیتال هستند در صورت تیک بودن گزینه امن تشخیص داده میشن ولی در کمودو فقط امضا دیجیتال برنامه هایی که در لیست برنامه هست مورد تایید هست البته این باعث افزایش چند برابری امنیت میشه ولی مسئله سوال و جواب ها رو ایجاد میکنه راهی هست در کمودو بشه تعریف کرد هر برنامه ای که امضا دیجیتال داره امن ه
عملکرد virusscope واسه چیه و چه فرقی با حالت ابری داره ؟
درود خدمت همه دوستان قدیمی و جدید
از استاد jadda یه سوالی داشتم بنده مدتیه دوباره برگشتم به سکیورتی کمودو (البته همان سالهای اول شما زحمت فارسی شدن رو کشیدین مدت دوسالی از حفاظت کمودو استفاده کردم)
الان سوالم اینم که خب اون تنظیمات اولیه برا بالابردن کمودو که مهران و شما تو پست اولیه هست رو انجام دادم ولی خب الان برا اینکه بتونیم جلوی باج افزارهایی که جدیدا دردسرساز شدن رو بگیریم چه تنظیمات و قوانینی باید برای کمودو اضافه بر اون تنظیمات اولیه انجام بدم که کمودو بتونه جلوی خرابکاریهای اونا رو بگیره و نتونن اجرا بشن ؟؟ ظاهرا یه سری دستورات خاصی باید برای کمودو تعریف بشه .
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
سلام علیکمنقل قول:
همون تنظیمات قبلی را داشته باشید کفایت میکنه.... و اگر توسندباکس فعاله که اصلا نیازی به تنظیم خاصی نداره. فقط کومودو بزارید روی پرواکتیو و اتوسندباکس فعال باشه.... اگر هم اتوسندباکس غیرفعاله و با HIPS کار میکنید میتونید بخشهای مورد حفاظت را گسترده تر بکنید....از قسمت تنظیمات HIPS و "موارد حفاطت شده" میتونید این کار را انجام بدید (البته بازم میگم خیلی نیاز نیست)
سلام و خسته نباشید.
یک سوال داشتم راجب محدود کردن دسترسی فایروال کمودو به پورت ها داشتم, من چند تا بازی آنلاین هست که nat type رو strict میده بهم و پورت فروارد هم کردم جواب نداد... بعد هم با ایرانسل و همراه اول هم تست کردم همین مشکل هست. امکان داره از فایروال باشه؟ یکبار غیر فعالش کردم بازم همین مشکل پا برجا بود.
میخواستم ببینم این مشکل مربوط به فایروال هست؟ یعنی تنظیماتی چیزی هست که بخواد مانع اینکار بشه؟
با سپاس.
سلامنقل قول:
مربوط به فایروال نمیشه. مگر اینکه مودم را دستکاری کنید شاید وضعیت تغییر کرد. با فایروال نمیشه در این مورد کاری کرد.
خواستم بگم ورژن ده این برنامه منتشر شده و در سایت کمودو موجود هست که متاسفانه بعضی ایرادات جزیی ورژن قبل مثل اسکن هفتگی کل سیستم به صورت دیفالت روی این ورژن هم حل نشده. همچنین در قسمت اسکن بی درنگ واقعا نیازی نیست از حالت فشرده خارج کردن فیلهای exe به صورت دیفالت موجود باشه چون در سیستمهای کم توان تر موجب میشه سی پی یو ی زیادی در مواجه با یک فایل ناشناس اجرا نشده صرف اسکن فایل بشه و این در حالیه که اگر همین برنامه اجرا بشه و مشکلی داشته باشه با فعال نبودن این گزینه هم تشخیص داده میشه و واقعا نیازی نیست چنین برنامه هایی قبل از اجرا تشخیص داده بشن که مضرن یا نه.
آپدیت این برنامه از طریق ورژن ۸ توسط کمودو انجام نمیشه و نیازه فایل ۵ مگی نصب را از سایت بگیرید و به صورت انلاین نصب کنید. نیازی هم به حذف کمودو ۸ از روی سیستم قبل از نصب ورژن ده نیست چون تشخیص مده و آپگریت میکنه که آپگریتش بدون مرورگر و geek حدود شصت مگ هست البته اگه آخرین ورژن قبلی که ۸.۴ هست روی سیستم نصب باشه. ضمنا بعضی بخشها هم اضافه شده که اگر در ترجمه فارسی اضافه بشه خیلی خوبه. در کل فکر کنم نسبت به ورژن ۸ در اسکن و خیلی چیزهای دیگه سریعتر شده. ضمنا اینکه فقط به صورت انلاین نصب میشه یک ضعف بزرگه و اگر فایل آفلاینشم مثل ورژن هشت قابل دانلود بود خیلی بهتر میشد. بهتر هم هست که دیتابیس کمودو رو در جای دیگر داشته باشید تا اگه در اثر موضوعی پاک شده مجبور نشید سیصد مگ دوباره دانلود کنید.
سلام علیکم
انتشار نسخه 10 کومودو با چند قابلیت جدید، نظیر Secure Shopping و Unblock Applications و Internet Security Essentials و New User Interface
نکات:
دوستانی که از نسخه فارسی استفاده میکنند، این نسخه را باید انگلیسی استفاده کنند، فعلا فایلهای فارسی کامل نشدند، در آپدیت بعدی مشکل حل میشه.(فایلهای فارسی دیر به دست تیم کومودو رسید)
قبل از حذف نسخه قدیمی از دیتابیس کپی بگیرید تا نسخه جدید را آفلاین آپدیت کنید.
برای تنظیمات کومودو را بزارید روی پرواکتیو کفایت میکنه..... باز اگر تنظیمات بیشتری نیار بود و مایل بودید انجام بدید و سردرگم شدید همینجا بپرسید، بلد باشم راهنمایی میکنم.
فرآیند نصب آنلاین انجام میشه بنابراین باید به اینترنت متصل باشد.
برای نصب نسخه قبلی را حذف کنید و ریستارت کنید، سپس با ابزارهایی مثل CCleaner سیستم را تمییز کنید و ریستارت کنید، نسخه جدید را نصب کنید (نکته: حین نصب، گیگ بادی را نصب نکنید - تیکشو بردارید) (نکته بعدی: حین نصب نسخه رایگان را انتخاب نمایید) و ریستارت کنید، اینترنت را قطع کنید و آپدیت آفلاین کنید، اینترنت را وصل کنید و اسکن اولیه را انجام دهید، کومودو را روی پرواکتیو بگذارید و ریستارت کنید......سپس تنظیمات دلخواه خودتون را انجام بدید .... (نکته: حالت پرواکتیو از شما حفاظت میکنه)
سلام. دو سوال: برای مسنجرهایی مثل یاهو و نسخه ویندوز تلگرام بهترین تنظیم فایروال چیست؟ در حالت حالت کاربر برای چه نرم افزارهایی مجاز و چه نرم افزارهایی فقط خروجی را انتخاب کنم و برای فایلهای ویندوز مثل explore بهتره چه انتخابی داشته باشم؟
سلامنقل قول:
من کلا توصیه میکنم که برای مرورگرها حالت "مرورگر اینترنت" و برای باقی برنامه ها حتی دانلود منجرها، و همچنین پروسه های سیستمی مثل explorer حالت "فقط خروجی" را انتخاب کنید.
ضمن اینکه پورتهای سیستم را با کومودو هم مخفی کنید و هم اینکه ایجاد هر نوع اتصال از سوی کامپیوتر دیگر روی شبکه یا اینترنت با کامپیوتر شما که درخواست دهنده و مبدا آن، کامپیوتر دیگر روی شبکه باشد هم مسدود کنید این کار با یک کلیک از قسمت زیر انجام میشه:
C:\ProgramData\Comodo\Cis\tempscrpt
در ورژن جدید توی این پوشه بالا مدام کلی فایل batch یک کیلویی بوجود میاد که خود کمودو ناشناس میشناستش و سندباکسش میکنه. با توجه به اینکه این فایلها توسط خود کمودو ایجاد میشه چطوری نرم افزار درجه فایلو امن نمیشناسه و باید این پوشه رو به سندباکس و hips معرفی کرد تا نادیده بگیردش یا اینکه کار دیگری کرد؟
ضمنا Internet Security Essentials در ور›ن جدید چیه و چه کار میکنه و چطور باید فهمید که نصب شده یانه؟ چون در هنگام نصب ویندوز جلوی نصب درایورشو گرفت و اجازه نداد نصب بشه و نمیدونم الان کار میکنه یا نه
تغییری هم در موتور آنتی ویروس داده شده در نسخه جدید؟
یک ویژگی جدید هست برای شناسایی fileless malware، در واقع آنالیز اکتشافی و زیر نظر گرفتن برخی برنامه ها که قابلیت اجرای اسکریپت ها را دارند مثل powershell.exe ، wscript.exe ، java.exe و ....سادش اینکه برخی کدهای مخرب (fileless malware) از طریق این برنامه ها اجرا میشن و در واقع میتونن تحت یک پروسه امن مخفی بمونن. کومودو در واقع برنامه هایی که قابلیت اجرای این کدها را دارند را کنترل میکنه. (heuristic command-line analysis).نقل قول:
منتها ظاهرا در نسخه جدید در فرآیند این کار، فایلهایی در اون مسیر که ذکر کردید ساخته میشه، که حداکثر ظرفیت تعیین شده برای اون مسیر به طور پیشفرض 100KB است و در صورت پر شدن فایلهای قبلی پاک میشن. یا خودتون میتونید دستی پاک کنید یا امن کنید.
ابزار جدید کومودو هست برای بررسی گواهینامه های ssl و هدفش محافظت از کاربر در برابر سایتهای جعلی و همچنین حملات man in the middle attacks است.... چون بصورت برنامه مجزا نصب میشه، از طرق کنترل پنل میتونید چک کنید.نقل قول:
ضمنا Internet Security Essentials در ور›ن جدید چیه و چه کار میکنه و چطور باید فهمید که نصب شده یانه؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر.نقل قول:
تغییری هم در موتور آنتی ویروس داده شده در نسخه جدید؟
مشکل کومودو موتور آنتی ویروسش نیست.......دو تا مورد هست در مورد آنچه که شما در ذهن دارید، باید بگم ، اول اینکه کومودو خیلی واضح بیان کرده و میکنه که به دیتابیس اعتقادی نداره، هر چه که دیتابیس شامل تعاریف بیشتری باشه و مخربهای بیشتری را کشف کنه ضامن امنیت نیست مخرب هایی هستند که این دیتابیس بزرگ هم نمیشناسه (پس بیخیال دیتابیس) .... نکته دوم تمرکز روی دیتابیس و مدل جمع آوری مخرب از روی نت و یا هر جای دیگر هست. که کومودو ولع خاصی تو جمع آوری نمونه ها نداره به دلیل مورد اول که ذکر کردم. (البته با توسعه ولکری من فکر میکنم خود به خود این مورد رفع میشه)
اشکالی در موتور وجود نداره...نه شاهد فالس وحشتناک هستیم، سرعت اسکن مناسب است، مخربهای شناسایی شده به راحتی حذف یا قرنطینه میشن و غیره....
میشه در موردش بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
(البته با توسعه ولکری من فکر میکنم خود به خود این مورد رفع میشه)