من که تازه فردا میرم از مخابرات بازم شکایت کردمنقل قول:
Printable View
من که تازه فردا میرم از مخابرات بازم شکایت کردمنقل قول:
من تو سایت خبریش هم شکایت کردم چیزای خفنی نوشتم اگه پاکش نکنن خوبه نوشته بود بعد از بررسی قرار داده میشهنقل قول:
کدوم سایت خبری؟نقل قول:
سلام آقا این تعرفه های نامحدودش چجوریاس؟
الان زده 128 حجم نامحدود 125000 ریال یعنی 12500 تومن
این که برای نامحدودا زده
(حداکثر 1:8)
این یعنی چی؟
یعنی سرعت 128 با ترافیک نامحدودو 12500 میدن؟ این 1:8 یعنی چی؟
نقل قول:
یعنی 128 نامحدود با شیر 1به8 به قیمت 12 هزارتومن
1:8 برای 128 یعنی فاجعه:n02: البته بستگی داره که 128 رو چند ببندن ولی چون نامحدوده مطئمئنا سرعت بالا نمی دن. به نظر من اصلا جالب نیست.نقل قول:
دوستان ، کسی از سرویس جدید یکپارچه اکانت گرفت
لطفا اینجا سرعتی که گرفته و سرعت دانلود واقعیشو اینجا اعلام کنه .
دوستاني كه تو مخابرات آشنا دارن ميتونن همچنان كمپين استاني رو بگيرن. هزينه اش رو قبض تلفن مياد
مخابرات سرعت رو پایین اورده.من این موقع ها سرعتم 460بود الان دارم زیر 300 دانلود میکنم از 210 تا 260
مخابرات سرعت رو پایین اورده.من این موقع ها سرعتم 460بود الان دارم زیر 300 دانلود میکنم از 210 تا 260
هر چی سرمون میاد حقمونه:n07:
خواهشا هیچ کس اعتراض و شکایتی نسبت به این طرحها نکنه:n19:
بیایید دست به دست هم به مسولین کمک کنیم که این اینترنت رو به لجن بکشونن هم خیال خودشون راحت هم خیال ما راحت:n08:
مسخره بازی دراوردن پدر سوخته ها میخابن بیدار میشن برا ملت دردسر و داستان درست میکنن
هیچکس نیومده که به داد ملت برسه هر کس پی نفع شخصی خودشه:n24::n24: شیطون نادان میگه برم بزنم مخابرات رو با خاک مساوی کنم
سرعت خوبه برین ی جا وی ای پی ی سایت بشین ببینین سرعت یعنی چی اگه سرعتتون پایینه بخاطر لینکهای دانلود هست نه مخابرات
من لینک خودم رو هر روز تست میکنم.نقل قول:
دوستان اعتراض کنین تو یکی از این تاپیک ها مخابرات بیرجند دانلود شبانه رو حذف کرده یود ولی وقتی اعتراض کردن دوباره شبانه رو گذاشتن.
اعتراض کنین شاید قیمت ها رو یکم بکشن پایین.
میگم یکی یه متن اعتراض درست حسابی بنویسه بعد همه استفاده کنن
این بهترین راهه حالا کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
اقایون عزیز هنوز کسی این سرویس های نامحدود رو نگرفته؟؟؟؟ سرعت دانلودش چیجوریه؟؟؟؟:n13:
من تازه امیدوار شده بودم میخواستم همین شنبه برم سرویس 1024 32 گیگ شو بگیرم ثبت نام کنم این چه وضعیه :n03: با این وضع من تو همون آسیاتک خودم بمونم بهتره ظاهرا نه ؟ :n28:
این 1024 نامحدود 1 به 8اش حدودا چقدر میشه سرعت دانلودش اگه تقسیم به 8 بشه ؟ من چون نداشتم مخابراتو نمیدونم سرعت اصلی دانلودش چند بوده دوستانی که میدونن منو هم در جریان بذارن
سلام دوستان. سرعت شما هم کم شده؟ من 512 دارم الان سرعت دانلودم 70 هست. سرعت ها رو واقعی کردن؟
آره برای من هم کم شده البته روی 450 بود الان شده 250.نقل قول:
الان برای من هم بهتر شد. یه یک ساعتی اونجوری بود!نقل قول:
یکی از دوستای من شاتل دو گیگ داشت یه روز فهمید که سرعتش باسرعت 128دوستش هیچ فرقی نداره رفت شاتل سوال کرد طرف بهش گفت که سرعت های دانلود همه سرویسها یکیه ولی سرعت آپلودتون با هم فرق دارهنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان مازندرانی و عزیز .
دوستان چند سوال از حضورتون داشتم ممنون میشم پاسخ بدید :
من در حال حاضر ساکن بابلسر هستم و میخواستم سرویس مخابرات رو تجربه کنم مخواستم بدونم پینگ و میزان Time Out به چه صورت هست ؟
پینگ 4.2.2.4 شما عزیزان چند هست ؟
کسی اطلاعی در مورد سرویس های اختصاصی مخابرات داره ؟ ( قیمت و کیفیت ) اگر خیر شماره تماسی از بابل دارید که من بتونم اطلاعات بگیرم ؟
ممنونم ازتون دوستان .
با سلام به همه دوستان
دوستان عزیز واقعا مخابرات منو وسط یه ضربدر قرار داده آدم اصن نمی دونه چیکار باید بکونه
من واقعا گیج شدم
بیاین با هم یه مروری بکنیم
اول فرض رو بر این میگیریم که تمام سرویس های حجمی مخابرات روی 3296 بسته شدن
خب با این فرض
پس چه فرقی ما بین دو سرویس زیر وجود داره ؟
اینترنت یک ماهه سرعت 128 کیلوبیت حجم 4 گیگابایت با قیمت 115,500
و
اینترنت یک ماهه سرعت 2 مگابیت حجم 4 گیگابایت با قیمت 225,750
تفاوت قیمتش دو برابره؟ اصن مگه میشه؟ چه توجیهی برای این تفاوت قیمت وجود داره ؟
من فقط یه دلیل به ذهنم میرسه اونم اینه که مثلا احیانا احتمالا شاید از ساعت یک شب به بعد که سرعت کاربرها
کم میشه ، ، ، شاید سرعت کاربران دو مگی یا یک مگی کم نشه
که این احتمال هم رده چون کاربران سرعت بالا هم از کمی سرعت در شب ناله می کنن
فرض دوم که خلاف قوانین هم هستش اینه که تمام سرعت ها در تمام سرویس ها چه حجمی و چه غیر حجمی واقعی باشه
که در این صورت به طور مثال تفاوت قیمت بین دو سرویس زیر تنها دو هزار تومنه که مسلما کاربران به سمت سرویس دوم میرن تا سرویس اول
اینترنت یک ماهه سرعت 256 کیلوبیت حجم 4 گیگابایت با قیمت 136,500
و
اینترنت یک ماهه سرعت256 کیلوبیت حجم نامحدود با قیمت 157,500
نتیجه گیری :
همان طور که گفتم فرض دوم باطله چون غیر قانونیه و فرض اول هم از نظر خودم باطله چون غیرمنصفانه ست و عدالتی چود نداره
نظر شما چیه دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق با شماست کلا مخابرات گیج میزنه معلوم نیست داره چیکار میکنه امیدوارم دوباره سرویس های قدیمی رو اضافه کنن
از دوستان کسی تو سایت وارز عضو هست ؟ چرا نمیتونم وارد سایت شم آدرس سایت رو بگید ممنون میشم
مخابرات چرا خل میزنه؟ سرویس های جدید رو دیدین؟ 1 مگ نامحدود گذاشتن45 تومن!!! سرعت واقعی هم باشه باز خیلی میارزه قبلا 1 مگ 32 گیگ یکماهه بود 40 تومان:n13:
خوشم اومد از تجزیه تحلیلت ، تا حالا به این فک نکردم که سرعت ها که همه رو 3296 بسته شدن تفاوت قیمت سرویس ها تو ترافیک بود ، ولی حالا که ترافیک ها همه 4 گیگ شدن خوب ملت خر نیستن میان 128 رو میگیرننقل قول:
دوست عزیز بزار خیلی صریح جواب بدم یه سری کاربرهای کامپیوتر هستند که ته معمولات کامپیوتریشون دیدن فیلم و گوش کردن اهنگ هست و هیچ اطلاعی ندارن این بنده های خدا وقتی میرن مخابرات برا ثبت نام با دیدن یه سرویس 2 مگ با قیمت پایین ذوق زده شده و بدون هیچ اطلاع و اگاهیی از اینکه تفاوتی بین سرویس ها نیست ثبت نام می کنن و شبش هم تا صبح از ذوق خوابشون نمیبره چون سرویس 2 مگ ارزون گرفتن در واقع مخابرات این سرویس ها جدید رو فقط برا کلا برداری و سرکیسه کردن این دسته از افراد قرار داده وگرنه به قول شما با هیچ منطقی جور در نمیاد که سویس 128 و 2 مگ در همه شرایط دارای کیفیت یکسان و حجم یکسان اما با قیمت های مختلف باشننقل قول:
دقیقا همینطوره دوسته مننقل قول:
دوستان ممنون میشم یکی که تجربه داره و علمش رو داره کمک کنه تا من هم در انتخابم دچار مشکل نشم .:n12:نقل قول:
یعنی میگین من اگه سرویس 128 نامحدود بخرم سرعتم فرقی با 1024 نداره و پشیمون نمییشم ؟
من قصد داشتم محض امتحان یه ماهی 512 بگیرم ولی الان که اینطور گفتین بدتر موندم چیکار کنم !
یک درصد اصلا امکان داره با اومدن سرویس های جدید شرایطو هم عوض کرده باشن و دیگه به همه به یه میزان سرعت ندن !
سرویس های مخابرات بهینه شدن برای حداقل 8 کانکشن:n01: یعنی عموما مثلا 2m با 1m به شکل تک کانکشن شاید فرقی نداشته باشه ولی بازهم به منطقه مخابراتینقل قول:
بستگی داره که شما بتونین از حداکثر پهنای باندتون استفاده کنید یا نه
دوستان من 256 نامحدود دیروز گرفتم سرعتم از 100 بیشتر نمیره بین 95 تا100 هست واینکه یه 300 مگ دان کرد سرعت بشدت افت میکنه میرسه به 15 باید مودم خاموش روشن کنم دوباره خوب بشه کسی هست که 512 یا1مگ داشته باشه سرعتش بالاتر باشه؟ یا فرقی ندارند اگه اینجوری باشه همون قدیمیا بصرفه تره
بالاخره یکی نارنجک بست یه سرویس گرفت ، ایول همین که نامحدود باشه و سرعت 95 تا 100 بده خیلی خوبهنقل قول:
شب ها سرعت چطوره مثلا 11 شب. و اینکه همیشه هی سرعت کم میشه؟ باید هی خاموش روشن کنی؟نقل قول:
به نظر من تو نامحدود ها با هم فرق می کنن. نظر من رو می خوای 512 بگیرنقل قول:
دوباره سرویس ها رو دستکاری کردن ؟ :|
چه خبره بابا ... مگه ملت موش آزمایشگاهی ان ؟ هر دفعه داستان داریم سر اینترنت لعنتی .
من میخواستم تمدید کنم همون 512 16 گیگ 20 تومن خودمو بگیرم ... این سرویس های مسخره ی کم حجم چیه قضیه اش ؟ هر ترافیک اضافه همون 2500 ه یا بیشتر شده ؟!
الان اگه بخوام نامحدود بگیرم هر پهنا که 2 برابر میشه (128 به 256) هزینه ی اش هم 2 برابر میشه . مثل همون سرویس های قبلی که نیست 128 اش با 2 مگش از نظر سرعت یکی باشه !؟
دوستان راهنمایی کنید کدوم سرویس رو بگیرم بهتره ؟ سرعتای نامحدود چجوریه ؟