بین 18 تا 20 ملیون توماننقل قول:
بین 18 تا 20 ملیون توماننقل قول:
سلام
دوستان پراید 111 lx، سفید، مدل 89، کارکرد 30هزارتا، بدون نقص، بدون رنگ چند میارزه؟
ممنون
ممنون از راهنماییت ولی ماشین رو نمیتونم الان رد کنم و ماشین نگیرم ، چون ماشین لازمم و هفته ایی یک بار باید برم شهرستان .نقل قول:
حالا کلا اگه بزارم ماشین رو بعد از عید بفروشم و همون موقع هم بخرم ، ضررش از الان کمتره یا بیشتر ؟
دوستان اگه امکان داره این سوال منو جواب بدید، ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم، الان خرید ام وی ام 530 با توجه به اینکه دیگه سهمیه بنزین بهش تعلق نمیگیره به صرفه هست؟ یه مدل اول 92 گیرم اومده طرف حدوده 30 میلیون میگه، هنوز ندیدمش ولی میگه سالم و بدون رنگه، یکم ارزون نمیگه؟ بخرمش به نظرتون؟
نقل قول:
قيمت رفيق گمراهت نكنه، درسته چيني جات افت قيمت دارن اما نه اينقدر كه براي مدل سال ميگيد. اگه كاملا سالم بود و مشكل قانوني نداشت بزن تو گوشش.
پرايدت هم حدودا بايد 14 و بيشتر بدي بره. بازار فعلا وضع خوبي داره ملت دنبال ماشينن
بعد عيد ماشين ارزونتر و فراوون تر ميشه و هوا خوبتر هستش و ميتوني مدت كوتاه هم بدون ماشين باشي.نقل قول:
سال آينده يعني بعد از عيد ، افت قيمت ماشين خودت نسبت به ماشيناي مدل 92 به مراتب كمتره.
چون ميخواي ماشين عوض كني فرق چنداني براي شما نداره اين ور عيد يا اونور عيد
علت افت قیمت شدید ۲۰۶ چی هست ؟ مدل ۹۰ یعنی ۳۰ میلیون مدل ۸۶ رو میگید 17 میلیون زیاده ؟ در مورد امنیت بدنه خیلی خیلی ضعیف بنظر میاد دست بزاری رو سقف و کاپوتش مثل پراید میره تو ! من خودم شاهد تصادف یک 206 با پیکان بودم با 60 تا سرعت کاپوت 206 تا نصفه رفت تو روغن و ... شم ریخت بیرون. نمیدونم چطوری میگید امنیتش قبل مقایسه نیست.. البته 206 تو ایران رو میگم نه فرانسه :دی
کلا تو رنج قیمت 206 دست دوم چه انتخابی هست. این mvm ها که شبیه مزدا2 هست چنده؟؟ ماشین گل چطور؟؟ یک ماشین که امنیت داره معرفی کنید.
لطفا قیمت کسی میدونه بده.پراید 30 تاکار کرده بدون تصادف .نقل قول:
141 خيلي بد فروشه و قيمت گم هستشنقل قول:
اين ماشين بايد حدودا 14 قيمت بخوره
نقل قول:
تيپ 2 مدل 90 29 تا 30 و تيپ 5 و وي 8 نهايتا 31 تومن بسته به تميزي حالا شايد شب عيد كمي گرونتر. مدل 86 تميز و بي رنگش 22 و كمتر اما ايني كه شما گفتي كامل رنگه و نبايد بپذيري به خاطر اسيد پاشي رنگ كردن. قبلا هم عرض كردم. 17 بخري بد نيست چون كسي ديگه از شما نمي خره.
در مورد امنيت شكل تصادف خيلي مهمه من پرايد ديدم نصف شد و با 5 سرنشين كسي هيچي اش نشد.
206 رو با پرايد مقايسه نكن تو امنيت. و اگر تو ماشين باشي و تصادف كني و سالم بياي بيرون يعني امنيت نه اينكه ماشينه چيزي اش نشه.
اوني كه ديد كاپوت تا نصف رفته يعني جون سرنشين رو خريده كابين كاملا سالم ميمونه.
خدانكنه هيچ وقت تصادف رو تجربه كني اما بگرد چندتا تصوير تصادف از ماشيناي مختلف تو گوگل ببين
به قول دوستي پاركينگت خالي باشه ولي پرايد توش نباشه
حق با شماست اینکه کاپوت رفته تو ضربه تصادف روگرفته.من خودمم میخوام ماشین بگیرم206 رو دوست دارم فقط میخوام بدونم تو این رنج ماشینی که امنیت بیشتری واسه مسافرت داشته باشه چی بگیرم خوبه؟نقل قول:
پراید رو چند بفروشه خوبه؟مدل 141 چون کم استفاده کرده 30 هزار تا .مدل هم 89 هست.
در مورد بی رنگش یعنی چی؟ منظورتون سفید رنگ هست؟ اسید پاشی چیه من تاحالا نشنیدم؟
من واقعا نمیدونم مدل چه سالیشو بگیرم .مدل مثلا 87 بگیرم هروز خرج رو دستم میزاره؟ ممنون میشم کامل پاسخ بدید
آقا بالاخره با جمیع شرایط پژو 405 slx بهتره یا سمند EF7 یا رانا؟
واقعاً بین این سه تا موندم کدومو بخرم
واسه من اول کیفیت موتور مهمه، بعد ایمنی، بعد کیفیت و طراحی داخل اتاق و بعد زیبایی
ممنون
سلام دوستان.
پژو 206 مدل 90 برج 4 ،تیپ 5 ،سفید ،کارکرد 19000 ،بدون رنگ، فنی سالم،بیمه تا برج 4، فقط یه زدگی خیلی کوچیک کنار در جلو داشت.
چقد میارزه؟
30 تومن خوبه؟
سلام اساتید عزیز
پژو slx نوک مدادی مدل پنج 91 کاملا تمییز
38 هزارتا کار کرده
همه چیزش از لاستیک تا موتور فابریکه گارانتی هم داره تا 40 هزارتا
چند قیمت میخوره؟
زيبايي كه سليقه خودته نبايد از كسي بپرسي در اين مورد كه تازه داخل اينا بجز رانا خيلي شبيه هم هستنقل قول:
به نظر من 405SLX TU5 بگير هم فاله هم تماشا و هم بازار دست دوم بهتري داره نسبت به بقيه
خوبه آره گيرباكس موتور سالم باشه اين كاركرد بعيده واسه ماشين دوساله. دياگ بزن حتمانقل قول:
كاركردش خيلي بالاس 2000 تا ديگه گاري تموم ميشه ولي از نظر زماني خيلي مونده تموم بشه بپا كيلومتر دستكاري نباشهنقل قول:
قيمت تو اين بازار ببين چند ميگه شايد خود طرف خوب قيمت داد ولي حداكثر 25
نقل قول:
شايد من با دوستان ديگه اشتباه گرفتم ماشين مورد نظر شما رو.
شرايط 206 رو كه ميخواي بخري كامل بگو
141 مدل 89 13.5 بدي بره خوب رفته. 206 صندوقدار بگيري از هاچبك بهتره
الان منم دقیقا سوالم اینه ، چون منم هر جوری حساب کردم اگه الان ماشینمو گرون رد کنم باید ماشین گرون هم بخرم و اون ور سال اگه ماشین ارزون بخرم از اون طرف باید ماشینمم ارزون رد کنم بره . پس خیلی به حال من فرقی نمیکنه .نقل قول:
فقط میمونه یه بحثی که الان ارزش داره صفر مدل 92 برم بخرم یا صبر کنم تا سال بعد و مدل 93 بخرم ؟
دوستان پراید 131 دو گانه دستی که گلگیر راننده با کاپوت رنگه چقدر میارزه؟
مدل 90 هست مدلش هم sl یا le بود دقیق یادم نیست
امروز 11میلیون دادم فردا صبح ماشین تحویل میدن 2500 هم صبح میدم خوبه این قیمت گرفتم؟ یعنی 13500
یا دوره بره چند خوبه
قیمت مناسب است اگر تصادف شدید نداشته باشد .نقل قول:
از چه نظر بهتره استحکام یا موتور یا ...؟ قیمتش با هاچ بک خیلی متفاوته؟نقل قول:
من بیشتر بصورت دو سرنشین استفاده میکنم شرایطش اینکه تصادف شدید نکرده باشه و سفید رنگ باشه و ماشین رو میخوام بخرم که مدت طولانی دستم باشه نمیخوام 2 سال دستم باشه وبعد بفروشم .واسه همین میخوام مدلی بگیرم که بخرج نیوفتاده باشه هروز بخوام ببرم مکانیک. گیربکس وموتورشم خوب باشه انگار جدیداش ایرانی شده این حقیقت داره موتورو جعبه دنده ایرانیه؟؟
سلام، سمند ال ایکس سفید مدل 89 دوگانه دستی رنگ فابریک چقدر می ارزه؟
۲۲.۵۰۰.۰۰۰نقل قول:
دوستان عزیز خسته نباشید به نظر شما این 206 چند میرزه
206 صندقدار v8 حجم موتور 1600 سی سی ، . تمام رنگ داخل موتور و داخل صندوق عقب بدون رنگ *3ماه بیمه.6سال تخفیف
مدل ؟؟؟نقل قول:
یعنی چی داخل موتور و داخل صندوق بدون رنگ ؟
یکی این پست منو جواب بده... من واقعا موندم چرا انقدر این ماشین افت قیمت داره . بخرج میوفته؟نقل قول:
از نظر ایمنی 206 بهتره یا ریو ؟
ما کلا بیخیال عوض کردن ماشین این ور سال شدیم .
واقعا دزد تر از اینا من ندیدم ، چهارشنبه رفتم نمایندگی ایران خودرو میگم سمند اس ای کارتکسی چند ؟ ، گفت 26.5 . همه چیزم با یارو تموم کردم .
امروز خواستم ماشینمو بندازم روزنامه که ردش کنم و سمند رو بگیرم گفتم یه زنگ دیگه به نمایندگی بزنم و قیمت بگیرم که بهم گفت سمند اس ای شده 27 . یعنی سه روزه 500 رفت روش . تازه مردک با پررویی میگه ممکنه آخره هفته بازم بره بالا .
واقعا زور داره آدم 27 پول یایت اس ای بده .
منم شاکی شدم گفتم نه ماشینمو رد میکنم نه ماشین جدید میگیرم . جهنم دو ماه صبر میکنم بعد از عید میگیرم که حداقل قیمت ها بهتر شده باشه بگیرم.
شما هم گول این شیادها و دلال ها رو نخورید ؟
206 صندقدار v8 حجم موتور 1600 سی سی مدل 86 ،
تمام رنگ ولی داخل موتور و داخل صندوق عقب بدون رنگ یعنی ماشین چپ کرده روسقف خوابیده *3ماه بیمه.6سال تخفیف لاستیک90٪*
خودش میگه 17.5 به نظر شما چند بگیرم ممنون
نقل قول:
ماشین صفر کمه تو بازار و این بازار گرمی مال شب عید هستش. چاره ای هم نیست. برای خرید ماشین صفر بعد از عید هم داستان همینه اما ماشینای کارکرده بهتر قیمت میخورن. چون مصرف کننده از ایران گاری 23.5 ماشینو گرفته ( سمند اس ئی ) و بعد از مثلا چندماه استفاده میخواد بفروشه مبنای قیمتش بازاره اما وقتی مشتری نباشه و بخواد بفروشه مبنای قیمتش میشه قیمت تحویلی و اونوقت شما ماشین قیمت مناسب گیرت میاد.
از لحاظ ایمنی ریو خیلی سرتر تمام درب های ریو تسمه کشی شده است و ارتفاع کمتری داره بخاطر همین بسختی چپ میکنه
ریو اگه پشتش نشسته باشید صدای موتور خیلی تو اتاق میاد اما موتور خوبی داره!
ریو اصطحلاک خیلی پایینی داره هر كس قصد خريد داره يه سر بزنه تو نمايندگي ها سايپا ببينه در روز چه تعداد ريو و براي چه كاري به نمايندگي مراجعه ميكنن؟مراجعه ريو سواران در حد سرويس هاي دوره است اما 206 كه ديگه خودتون آشنا هستيد راستی ریو افت قیمت شدیدی داره
نقل قول:
نه قیمت بیرنگ این ماشین نهایتا باشه 19 خیلی تمیز باشه و بیمه و لاستیک کامل باشه 20 تومن. این ماشین تمام رنگه درسته داخل موتور رنگ نداره اما ممکنه سرشاسی ها به سمت هم جمع شده باشه. به هر صورت باید یه تومن پایین تر از اون پول بدی. اگر تخفیف بیمه هاش کامل بود یعنی 7 سال بیخیال کسری بیمه باش اما اگر نبود پول بیمه هم باید تخفیف بگیری باز هم. این آخرش خواهد بود. این ماشین رو بعد عید هیچ کس نمیخره حواست باشه.
نقل قول:
نقل قول:
با تمام احترام و تشکر از توضیحات دوست عزیز.
ریو ترمزهای خوبی نداره و این نقطه ضعف بزرگیه. هندلینگش نسبت به 206 جالب نیست. موتوری خوبی داره اما ترمزهاش جواب گوی این موتور نیستن.
بازار دست دوم ریو رو فقط باید ریو سوار باشه تا ازت بخرنش. 206 بورس بهتری داره.
به نظرم 206 تیپ 3 بهترین ماشین در رنج قیمت ماشینهای فعلی هستش. موتور tu3 کم استهلاک تر از tu5 هستش و قطعات یدکی هم بهتر گیر میاد. اتاقشون هم که همه یکی هست.
در ضمن داخل در همه ماشینها یه چیزی شبیه همون تسمه کشی هست. ورقه در بزرگه پشتش چیزی نباشه با یه انگشت میشه خرابش کرد.
بچه ها نظرتون در مورد پیش خرید از ایران خودرو با موعد تحویل اردیبهشت 93 چیه ؟ منظورم اینه اونایی که خرید داشتن از ایران خودرو معمولا توی تحویل هاش تاخیر داره یا مثلا میگه اردیبهشت 93 ممکنه تا کی ماشین رو تحویل بده ؟ ( سمند رو میگم )
سودش نسبت به سود بانكي بد نيست. ماشين لازم نباشي خوبه چون تاخير بسيار رايج هستشنقل قول:
محصولات پژو خصوصا 206معمولا 1-2ماه تاخیر دارن ولی سمند تقریبا به موقع تحویل میشه اگرم تاخیر داشته باشه حداکثر1ماهه....نقل قول:
سلام.
دوستان یه 206 تیپ 2 هست.مدل 89.سفید.30 تا کارکرده....ماشین در حد صفر...فقط به اندازه 4 ساینت روی ابرویی جلو قلم گیری شده....
تا7ماه دیگه بیمه داره...
به نظرتون چند میارزه؟
کارکردش نسبت به مدل واقعی نیست. اول تحقیقاتت رو تکمیل کن.نقل قول:
چند میگه؟
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دیاگ زدیم...اوکی بود...زیر ماشین ...توی ماشین ...همه تمیز.... روی منبع یه خراش هم نبود....نقل قول:
فقط گفتم 4-5 سانت...روی ابرویی چراغ سمت شاگرد قلم گیری شده..که به زور معلوم شد...
خودش 27.5 میگه---کارکرد دقیق 31500
واسه 89 تمیز خوب میگه البته بعد عید از این پایین تر خواهد بودنقل قول:
اگه از سلامت ماشین مطمنی و صافکار و نقاش و مکانیک تایید کردن. بخرش
چونه فراموش نشه.
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀