من امروز ۱۶ تومن شارژ کردم و بسته ۳ گیگابایت ۱۵ تومن زدم،سرعت و پایداری بسیار بسیار بهتر از ایرانسل(تهران،قلهک)
اما همیشه حدود ده بیست درصد شارژ داخل شبکه رایگان میداد،این دفعه نداد،جریان چیه؟
Printable View
من امروز ۱۶ تومن شارژ کردم و بسته ۳ گیگابایت ۱۵ تومن زدم،سرعت و پایداری بسیار بسیار بهتر از ایرانسل(تهران،قلهک)
اما همیشه حدود ده بیست درصد شارژ داخل شبکه رایگان میداد،این دفعه نداد،جریان چیه؟
مدیران خواهشمند است به عنوان تاپیک 4G هم اضافه کنید. باتشکر
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
عجب پس چرا برای من رجیستر نمیشه هنوز ؟؟؟!!!!
میشه عکس از سیم کارت و تست قرار بدید اینجانقل قول:
آزمایشی هست حتما یوزر نداره این سرعت رو میده کسی داره استفاده نمیکنه.شما از کجا فهمیدی نسل 4 دارهنقل قول:
بی زحمت عکس اسپید تست و سیم کارت میزارید دوست عزیزنقل قول:
یعنی با این سیم کارت هم وصل میشه آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا هنوز فعال نشده فقط ایرانسل نسل 4 داره 1 آنتننقل قول:
عکس تست مگه معلوم نیست؟!نقل قول:
الان سیم کارت تو گوشیمه ایفون سوزنش در دسترس نیست، سیم کارتم اولین سری رایتل هستش طرحش شفافه مثل پلاستیک مات ، مغزی هم که مثل همه سیم کارت هاست .
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما احیانا به عوالم غیب متصل هستی؟!نقل قول:
شما استفاده نمیکنی دلیل نمیشه واسه همه نسخه بپیچی.
خیلی ها برای تماس صوتی و تصویری استفاده میکنند که اگه آپلود پایین باشه مشکل ساز میشه.
همچنین اگه آپلود بالا باشه، پینگ هم پایین میاد و تاثیر زیادی در کیفیت اینترنت داره.
اول اطلاعاتت رو بالا ببر بعد واسه ملت نسخه بپیچ.
در ضمن در حال حاضر سرعت و کیفیت رایتل در تهران اصلا پایدار و ثابت نیست که شما هی حرف خودت رو تکرار میکنی. شما مگه از شهر و منطقه ای که من هستم خبر داری؟!
شما باید بگی فلان شهر فلان منطقه اینجور هست، خوب هست و...
سرعت دانلود 4G رایتل 18 مگابیت، آپلود زیر نیم مگابیت! خنده دار نیست؟!
نقل قول:
درسته حتی با رایتل نمیشه یک فایل ۱۰ مگابایتی از طریق ایمیل یا تلگرام پیوست کرد
وای خدایا ! دیشب رایتل پیرم کرد تا از بسته شبانه استفاده کنم !! از ساعت 01:55 تا ساعت 02:30 فقط داشتم نقطه نقطه خونه رو تست میکردم ببینم انتن دهی چقدره !! همه خواب و من هم گوشی به دست در حال جستوجو !! خونواده از دست من عاصی شده بودن :n08: دست آخر تو حیاط یه چهارپایه گذاشتم و گوشی رو گذاشتم رو اون و آنتن دهی شد -83 دسی بل و سرعت فوق العاده نوسان داشت !! از 100 تا 700 کیلوبایت در نوسان بود !! پینگ ها هم که چشم آدم رو در میاورد از بس بالا بود !! داخل زیر 300 و خارج بالای 400 :n08::n08: ولی با این همه دنگ و فنگ 8 گیگ دانلود کردم :n02:
من نمیدونم این چه سیغه ایه که دکل رایتل زیر 100 متر باهات فاصله داشته باشه و زاوایه سکتور ها هم دقیقه به طرف خونه ماس ولی انتن دهی زباله !!:n13: پیگیری هم کردم 10 دقیقه به اپراتور طول کشید تا بفمونم شمال شرق تبریز کجای نقشه میشه !! بعدش عاصی شدم گفتم آغا شیکر خودم ولش کن !! :دی اصلا انتن ما خیلی هم عالیه :n02::n02:
اره یا انتن نمیده اگه بده هم کارت راه میفته. سرعتش خوبه.شمال شرق باغمیشه است دیگه. چند هفته قبل رایتل مرکز باغمیشه را مجهز کرد الان پوشش خیلی بهتر شده ولی زیر خود دکل 2 انتن بیشتر نمیده. ولی اطرافش عالیه.نقل قول:
رایتل مگه دانلود تعرفه شبانه دار؟نقل قول:
قیمتش چطوره؟
الان در مقایسه با ایرانسل قیمت رایتل حدودا 2 برابر هست
سلامنقل قول:
شاید سایتی که در نزدیکی شما هست غیر فعال هست
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
شاید سایتی که در نزدیکی شما هست غیر فعال هست
یک بسته ۱۰ تومنی ۳۰ گیگی برای سیمکارت های دیتا دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
آنتن میدون فهمیده که پوشش این منطقه دست اون دکله !! نزدیکترین دکل بهش تو میدون ولی امره که اتوبان پاسداران رو پوشش میده تو شهرک باغمیشه نمیدونم کجاس دکلش ولی منطقه اخر عباسی خیلی بده پوشش رایتل !! آقا رضا هم قبلا گفته بود که رایتل تصمیم داره تو این منطقه یه BTS دیگه نصب کنه !!نقل قول:
فعاله !! اگر این دکل رو آف کنن مناطق زیادی OFF میشه آنتن :n02: لاله پارک گرفته تا رشدیه و ولی عصر و ...:n02:نقل قول:
فاصله دکل تا خونه ما رو ببین !! :n27:
من امروز مناطق زیادی رفتم ولی بازم رجیستر نمیشد رو 4G.... عجیبه ....
سلام دوستان کسی تهرانپارس تست گرفته ببینه نسل ۴ رایتل هست یا نه ؟ من تیرانداز تست کردم نبود
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سعادت اباد بزور و دستی روی lte رجیستر کردم
انتن دهی خیلی ضعیف اما سرعت خوبی داد
دانلود سرور داخلی ۱۵ و اپلود ۱ مگابیت.
Sent from my iPhone 6
رایتل هنوز بعد از 4 سال تو پوشش 3G که تازه فرکانسش 900MHZ هست مشکل داره چه برسه به 4G!
به نظرم راه اندازی 4G رایتل فقط جنبه تبلیغاتی داره برای اینکه از 2 تا اپراتور دیگه عقب نمونه.
حتی 3G رایتل هم به عنوان اینترنت موبایل قابل اعتماد نیست. فقط میشه به عنوان جایگزین وایمکس و در حالت ثابت ازش استفاده کرد.
باشه اگه هروقت شد عکس بزارید ازش ممنون میشم.منظورم عکس اون آمپری که میره بالا و مگابیت رو نشون میده اونو میگمنقل قول:
عزیز اگه من اطلاعاتی داشته باشم تو انجمن میگم.منظورم این بود که رایتل رو مردم میگیرن فقط باهاش دانلود میکنن.من که هروقت تست میگیرم سرعت آپلود پایینه.ایرانسل برعکسه سرعت دانلود داغونه آپلودم بالانقل قول:
چرا حرف من به شما برخورد.جسارت کردم دوست عزیزنقل قول:
درسته دوست عزیز حرف شما.دقیقا چند ماه پیش منطقه ما هم همین مشکل رو پیدا کرده بود.فقط نزدیک دکل سیگنال 62- dbm بود.تو محل ما دکل رایتل هست خیلی هم دراز هست.از ایرانسل و همراه اول خیلی بزرگ هست.ولی تو خونه ما سیگنال 85- بود.چند بار پیگیری کردم بهم زنگ زدن بعد چند وقت درست شد الان بهتر شده از اون.لب پنجره دکل پشت خونه ها معلومه از بس بزرگ هست.نقل قول:
عکس دکل را هم بگدارید.نقل قول:
منطقه ما دکلش آف بود از جای دیگه آنتن میگرفت به خاطر همین افت سیگنال داشت کارشناس زنگ زد گفت پیگیری میشه گزارش میدم حل میشه.بعد چند ماه حل شدنقل قول:
نمیدونم چرا سرعت آپلود اینقدر ضعیف هست.همه دوستان نظر بدننقل قول:
واقعا فرکانس ۹۰۰ برای نسل سوم رایتل امتیاز خیلی عالی و خوبی هست که داره ولی خوب از این نعمت استفاده نمیکنه متاسفانهنقل قول:
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
نقل قول:خواهش میکنم. اینم همونه دوست عزیز چپی دانلود بر حسب مگابیت وسط سرعت اپلود چپ پینگ. چون بسته ندارم با این سرعت تست میگیرم هزینه میندازه اگر تونستم تست عقربه هم میزارم عزیز.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خواهش میکنم. اینم همونه دوست عزیز چپی دانلود بر حسب مگابیت وسط سرعت اپلود راست پینگ. چون بسته ندارم با این سرعت تست میگیرم هزینه میندازه اگر تونستم تست عقربه هم میزارم عزیز.
اینم تست سرعت نسل 3 رایتل منطقه ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پیش شماره 0922 رایتل هم اومد!
اعتباریه؟نقل قول:
Sent from my iPhone 6
اره البته ممکنه هم اعتباری باشه هم دائمی ولی من فعلا اعتباریشو دیدم
کسی میدونه که با اومدن این کد به زودی میشه شماره دلخواه خرید یا نه ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
اره البته ممکنه هم اعتباری باشه هم دائمی ولی من فعلا اعتباریشو دیدم
کسی میدونه که با اومدن این کد به زودی میشه شماره دلخواه خرید یا نه ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
انجام شد
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
انجام شد
من هنوز نتونستم وصل شم.... دوستانی که وصل شدند به 4G بگن لطفا در چ منطقه ای وصل میشن
دیگه واقعا رایتل داره رو اعصابم رژه میره !!! :دی
دیشب دانلود نیاز داشتم !! گوشی رو یه جا گذاشتم که آنتن شده بود -85 دسی بل !! حالا صبح دیدم هیچی دانلود نشده و لپ تاپ الکی روشن بوده !! رفتم گوشی رو نگاه کردم دیدم اصلا آنتن نداره :n08::n08:
سرچ دستی زدم کلا شبکه رو پیدا نکرد :n02: :n02:
تنهای اول تو این منطقه مشکل داره !! که نسل 2 هم به زور قابل استفاده اس !! این هم از رایتل !! تنها میمونه ایرانسل که بسته شبانه نداره !! وگرنه با 4g میشه 30-40 مگ سرعت گرفت:n27:
نسل 4 بستگی به مکان داره همه جا اینجوری نیست.اینجا داغونه به کل.کسی هم گوشی نسل 4 ندارهنقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم.نقل قول:
البته آنتن نمیره، بلکه دیتا قطع میشه. یعنی آنتن سیگنال نسبتا خوبی داره، اما دیتایی نیست!
بیشتر شبها اتفاق افتاده و تا چند ساعت هم ادامه داشته.
یعنی چی کسی گوشی 4G نداره؟! این همه گوشی 4G تو بازار و دست مردم هست.نقل قول: