دوستام من میخوام تبلت دوسیم کارته در حدود قیمت 500 هزارتومان بگیرم . و مدل ASUS Fonepad 7 (2014) FE170CG Dual SIM - 8GB در نظر گرفتم. میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
Printable View
دوستام من میخوام تبلت دوسیم کارته در حدود قیمت 500 هزارتومان بگیرم . و مدل ASUS Fonepad 7 (2014) FE170CG Dual SIM - 8GB در نظر گرفتم. میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
خوبه . بگیر. توی این رنج قیمت خوبه.
اگه گرفتی بعدش بیا اینجا بگو چجوریاست.
سلام
دوستان میشه روی ASUS Fonepad 7 (2014) FE170CG بازی GTA رو نصب کرد برای یکی از فامیل ها می خوام بخرم فقط میدونم اینو بازی میکنه برای همین خیلی مهمه که حداقل با کیفیت متوسط باز بکنه
این تبلت رو هم یک هفته پیش یکی از دوستام خریده Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T211 - 8GB
ولی اندروید خودش 4.1 به روز رسانی براش میاد که به نسخه 4.4 از خود تبلت به روز رسانی بکنه بدون نیاز به رم کاستوم
من بین lenovo idea tab و foneoad 7 2014 موندم کیفیت صفحه نمایش برام مهمه کدوم بهتره؟
همون که ips هست.نقل قول:
سلام دوستان
نظرتون راجع به تبلت زیر چیه؟
Huawei MediaPad M1 8
سلام عالیه و در خریدش شک نکنیدنقل قول:
سلام من همین جا با جرئت بهتون میگم که تبلت ایسوس خیلی بهتره و تبلت لنوو در مقابل تبلت ایسوس حرفی برا گفتن نداره پس شک نکنید ایسوس فون پد7 2014نقل قول:
سلام بله میتونین با خود تبلت اپدیت کنید به کیت کتنقل قول:
دوست من مگه میشه این تبلت با این سخت افزار اینبازی رو اجرا نکنه؟!نقل قول:
من که خودم ایسوس فون پد 7 دارم به راحتی اجرا میکنه
سلام این تبلت هم خوبه و یه تبلت دوسیم دیگه هست به نام ایسوس فون پد 7 me 175 که هر دو در یه سطحن و هیچ تفاوتی ندارن ولی به نظرم شما مدل 2014 رو بگیر چون فون پد مشکل وای فای داره پس همون مدل 2014/ رو بگیرنقل قول:
سلام ایسوس فون پد 7نقل قول:
هنگ نمیکنه؟نقل قول:
تبلتی هست که چند سال ازش استفاده کرد؟ مخصوصا برای کتاب خوندن و اینترنت؟
ممنون
:n16:
مطمئن باش دوست من ،،من خودم دارم تا حالا یه اخ هم نگفته یه نکته این شما حتما مدل تک سیمشو بگیرید مدل دو سیمشو نگیریننقل قول:
سلام بله حرف شما درست بود بعد خرید فهمیدم اینقدر ها هم نباید دست کم میگرفتمشنقل قول:
سلامنقل قول:
من امروز تست کردم وقتی تو به روز رسانی زدم چیزی پیدا نکرد الان نسخه 4.1 روش نصب هست فکر کنم مشکل اینترنت بوده یعنی اگر اینترنت مشکلی نداشته باشه میتونم بزنم به نسخه 4.4 به روز بشه دوستان از حجم به روز رسانی اطلاع دارید
سلام بله حرف شما درست بود بعد خرید فهمیدم اینقدر ها هم نباید دست کم میگرفتمشنقل قول:
خواهش میکنم دوست مننقل قول:
سلام.
من یه تبلت میخوام که حتما سیم کارت بخوره و قابلیت مکالمه داشته باشه. بهم این دو مدل رو پیشنهاد کردن، لطفا راهنماییم کنین و اگه پیشنهاد دیگه ای دارین هم ممنون میشم بهم کمک کنین.
ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM - 8GB
تبلت ایسوس ممو پد اچ دی 7 دو سیم کارت - 4 گیگابایت
ASUS Fonepad 7 ME175CG Dual SIM - 8GB
تبلت ایسوس فون پد 7 دو سیم کارت - 8 گیگابایت
سلام شما ایسوس فون پد7 مدل تک سیمشو بگیرید خیلی ازین دو مدلی که عرض کردین بهتره هم cpu,gpu و چیای دیگه از این دو مدل بهترهنقل قول:
سلام شما ایسوس فون پد 7 مدل تک سیمشو بگیری ازین دو مدلی که عرض کردین بهتره چون هم cpu قویتری داره هم اینکه به صرفه ترهنقل قول:
مرسی از راهنماییتون، ایسوس ممو پد 7 تک سیم چطور؟ بازم پیشنهادتون فون پد تک سیمه؟
دوست من بی تعصب دارم میگم که فون پد قویتره اینcpu. ای که داره حداقل پنج سال جواب میده مطمىن باشیننقل قول:
سلام.مدل ممو پد بخاطر داشتن پردازنده کوالکام گرانتره. من هم پردازند کوالکام را نسبت به اتم اینتل ترجیح میدم.نقل قول:
دوست عزیز کی گفته پردازندش کوال کامه؟!نقل قول:
لطفا اول تحقیق کنید بعد جواب بدین پردازنده ممو پاور وی ار هست و ترجیها اینتل بهتره
نقل قول:
ببخشید ببخشید درسته کوال کامه ولی پردازنده استفاده شده در فون پد7 پر دازنده قدرتمنده z2520که از اون کوال کامی که در ممو استفاده شده قویتره
یک تبلت میخوام قیمتش حدود 500 تا 600 باشه سیم کارت بخوره نسل 3 هم support کنه
چی بیشنهاد میکنید؟
Lenovo A7-50 A3500 – 16GB این تبلت چطوره بچه ها نظری دارین بگین؟نقل قول:
تبلت Lenovo IdeaTab S5000، تو این رنج تبلت خوبیه.نقل قول:
مزایا:
1- طراحی خوب
2- پردازنده مناسب
3- IPS
4- قابلیت مکالمه
5- پشتیبانی از نسل سوم ارتباطات
6- اندروید 4.2
معایب:
7- دوربین می توانست بهتر باشد.
8- عدم پشتیبانی از شیار میکرو اس دی
Lenovo A7-50 A3500 – 16GB این بهتر از اونی که شما گفتی نیست؟نقل قول:
این دو تبلت در تغریباً در یک سطح قرار دارند.نقل قول:
با تفاوت، کیفیت صفحه نمایش پایین تر نسبت به S5000، وزن بیشتر، ضخامت بیشتر و کیفیت ساخت متوسط..
فقط دوربین بهتری داره و از شیار میکرو اس دی و 4G پشتیبانی می کنه. (4G که تا چندین سال دیگه در ایران راه اندازی میشه.)
معایت این مدل، بیشتر از مزایای آن نیست؟!
خوب 16 گیگ سریع پر میشه و وقتی مموری نخوره به دردسر میفتیم درسته؟نقل قول:
از مارک های سامسونگ و ایسوس تبتی هست که از نظر کانفیگ شبیه این دو تبلتی که خودمون معرفی کردیم باشه؟
ویرایش: هر دو تبلت از شیار microSD پشتیبانی می کنن!نقل قول:
اره دیگه پشیانی میکنهنقل قول:
سلام هر دو این تبلت ها به ایسوس فون پد7 نمیرسن اگه خواستین بخرین اونو بخریننقل قول:
این تبلت هم خوبه اما شنیدم زیاد برگشت داره و سخت افزار خوبی نداره.نقل قول:
++
تبلت MeMo Pad هم خوبه با این که تو دیجیکالا نوشته عملکرد متوسط سخت افزار، به نظر من سخت افزار خوبی هم داره.
چون نقد های دیجیکالا کلاً خیلی مطمئن نیست.
سلام .
برای بودجه تا 1.200.000 که مناسب برای وب گردی و تماشای فیلم و همچنین کیفیت خوبی هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنند اساتید ؟!
حداقل 8 اینچ باشه .
پیشنهاد می کنم تبلت Sony Xperia Tablet Z 16GB WiFi بخرید.نقل قول:
البته توجه داشته باشید که سیمکارت نمی خوره و فقط از طریق وای فای می تونید به اینترنت وصل شید.
حافظه داخلی این تبلت 16 گیگابایت هست و البته از درگاه کارت حافظه می توانید تا 64 گیگابایت افزایش دهید.
این مدل تبلت به اندروید 4.4 هم آپدیت میشه و از کیفیت صفحه نمایش و تراکم پیکسلی مناسبی برخورداره.
تبلت بعدی که پیشنهاد میشه، تبلت Huawei MediaPad 10 FHD - 16GB هست. که زاویه دید بیشتری داره.
سلام LG G Pad فقط سیمکارت خور نیستنقل قول: