چرا! معدل رو تاثیر دادننقل قول:
Printable View
چرا! معدل رو تاثیر دادننقل قول:
اگه تاثیر معدل برای کسی مثبت باشه تو کارنامه می نویسه و توی کارنامه تو جدول زیر گروه ها علامت ستاره می زنه.
اینکه سایتش اصلا بالا نمیاد !
بعد از اين همه سال برگزاري آزمون هنوز نفهميدن كه سايتشون مشكل داره ؟
2ساعته هنوز باز نشده
به عقلشون نمی رسه روز اعلام نتایج چند هزار نفر آنلاین می شن و باید پهنای زیادی داشته باشند نمی دونم اون همه تصویر و گرافیک واسه چیه!!
سلام دوستان من 50000 شدم دولتی هیچ رشته ای قبول نمیشم؟شهرش مهم نیست !
قبول میشی....نقل قول:
خداییش P30World پهنای باند بیشتری از سازمان سنجش داره که اینهمه درامد و بودجه دولتی به خودش اختصاص داره ولی یه سایت درست حسابی نداره !
من رتبم شده 52000 جایی میتونم دولتی قبول شم ؟رشته و شهرش مهم نیست !اگه میشه مثلا بگین چه رشته ای و کجا ؟
دانشگاههای غیر انتفاعی حدودا شهریش چقده ؟مثلا مشهد
یکی از دوستان بزرگوار لطفا جوابببببببببببب بده :42:
مثلا پارسال با رتبه کشور 55000 شیمی محض دانشگاه گیلان دولتی قبول شدننقل قول:
تجربی تا 300 هزار می تونی پیام نور مهندسی کشاورزی زمین شناسی زیست شناسی و.... بیاری !
فکر کنم از اونهایی هستی که فقط می خوای یک مدرکی بگیری:31:
دوستان به نظرتون با 3300 منطقه 1 مهندسی خوب کجا می شه قبول شد؟؟؟؟اصفهان می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو سایت کانون یادگار ماندگار رو دانلود کننقل قول:
ببین حدود 3300 کجا چه رشته ای قبول شدن تا مثلا برو به قسمت رشته ببین اصفهان با حدود چه رتبه ای مهندسی قبول شدن
این سایت چرا بالا نمیاد خدا!!!!!!!
من از دیروزه نخوابیدم اینم وضمه!!!!
حالا انتخاب رشته از کی شروع میشه تو سایت سنجش و تا کی ادامه داره؟
تربیت معلم تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟
عجب بدبختیه هـــــا . یه مین بکشین بیرون مام بتونیم ببینیم دیگه کارنامه رووووو:31:
بالاخره کارنامه خودمو دیدم
رتبه 1650 منطقه 2. رفتم پزشکی :31:
دقیقا فقط میخوام مدرک بگیرم.یکی کمک کنه بگه کجا دولتی قبول میشم با این رتبه ؟شهر و رشته فرقی نداره.ریاضیییییییی ام:42:نقل قول:
تبرییییییییییییییکنقل قول:
تبریک به کسانی که رتبه ای که دوست داشتن اوردن و همه ی اونایی که زحمت کشیدن
همگی موفق باشید:46:
فکر کنم انتخاب رشته از 17 تا 22ام باشه
من خیلی دلم میخواست رتبه 3 رقمی بیارم ولی متاسفانه وضعیت پدرم وقت زیادی ازم گرفت به همین رتبه ای که آوردم هم راضی هستم برای پزشکی یا دندون پزشکی کارمو راه میندازه.
سال 90 با رتبه شما پزشکی روزانه گناباد قبول شدننقل قول:
منم قبول شدم اگه خدا بخواد شبانه تهران قبول میشم
شما فزیوتراپی تهران یا پزشکی قزوین قبولین.تبریکنقل قول:
حيف مرده شور! با اين سايتشون الا" 3 ساعت گذشته! و من دارم از اضطراب ميميرم! آخه اينا نميدونند که ترافيک سايت ناگهان تا چه اندازه بالا ميره!نقل قول:
رتبه ی زير 7500 منطقه دو ميخوام رشته ام رياض
وای هر چقدر فکر ميکنم ميبينم از اين دوستمون نبايد درصدام پايين تر بشه!
البته من درصد نگرفتم متوسط ترازم تو کانون 5500 هست!
مهندسی نفت روزانه تهران دانشگاه صنعت نفت قبولینقل قول:
شما به من گفتی 19 منطقه 3 آخرین نفری بوده که روانشناسی شیراز قبول شده ! ولی تو یادگارماندگار قلم چی با رتبه 300 و خورده ای هم شیراز قبول شده بودن !نقل قول:
رتبه 137 منطقه 1 رشته ریاضی :دی
درصدام عریی 95%، زبان 95%، ادبیات 70% ، دینی 80%، ریاضی 75%، فیزیک 90% ، شیمی 80%
من از روی دفترچه راهنمای انتخاب رشته ی برتر سراسری 90 انتشارات راه اندیشه میگم. میتونید از روزنامه فروشی ها و کتاب فروشی ها بخرید و ببینید.من شخصا قلم چی رو قبول ندارم .
مهندسی معماری تهران و مهندسی صنایع شریف قبولی پارسالبا رتبه شوا بوده.نقل قول:
من شیراز هستم و عمران میخوام.نقل قول:
عمران شریف اگر نشه عمران شیراز
ویرایش : مهندسی صنایع چیه ؟ کارش چیه ؟
من هنوز نتونستم کارنامم رو ببینم..کسی نظری نداره؟ :44:
در مورد رشته صنایع برید قسمت اشنایی با رشته ها ولی تا اونجایی که من میدونم رشته ی خیلی خوبیه.وقتی با این رتبه تهران قبول شدن پس شیراز هم قبول میشید.نقل قول:
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 52420
رتبه کل در سهميه: 20710
برید حال کنید !
دوقوزآباد نرم افزار قبولم ؟
انقد refresh کن تا سایت سنجش از رو بره و کارنامت رو نشون بده:31:نقل قول:
دوستان منظور از مجاز روزانه و شبانه چیه و مهمترین رتبه کدومه؟
الان مجاز روزانه شدیم چیکار میکنیم؟
یعنی مجاز به انتخاب رشته ی دانشگاه در دوره روزانه و شبانه هستید میتونید برید تو دفترچه شماره 2 همه ی این اطلاعاتو بخونید. دفترچه رو سایتهنقل قول:
میگم کسی اطلاعی از هزینه های غیرانتفاعی داره که چجوریه؟مثلا برای نرم افزار؟
مرسی میشه فهمید با رتبمون چیو بزنیم؟نقل قول:
وقتی سرچ میکنم بلافاصله ارور میده...واقعا چطوریه که همه دیدن من نمیتونم ببینم؟ :9: