اخبار کوتاه
پیکه : من فقط میخواهم تیم به پیروزی برسد ، من یک هوادار هستم ، پدربزرگم وقتی که بدنیا آمدم مرا به اعضا رسمی باشگاه اضافه کرد
برای من مهم نیست که فردا بازی کنم یا نه ، اما ظاهرا برای مطبوعات مهم است . مهمترین چیز آن است که خوب بازی کنیم و به فینال برسیم
ترکیب تیم قبل از بازی روز شنبه به مطبوعات درز کرده بود ؟ مطمئنم که هیچکدام از بازیکنان این کار را انجام نداده اند
دروگبا در تمام بازی شبیه سازی میکرد ؟ من راجه به شبیه سازی های او صحبت نمیکنم ، من به بازی جوانمردانه و صداقت او باور دارم
شما همیه فکر میکنید که میتوانید بهتر کار کنید ، و مطمئنا من انتظار زیادی از خودم دارم ... و بله امسال میتواند بهتر بشود
پپ همیشه برای من سخت گیری میکرد ، از همان سال اول حضورم ، اما من همین روش را دوست دارم
داوران اشتباه های زیادی در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتند ؟ آن ها فصل بسیار خوبی داشتند و بخاطر داوران در صدر جدول نیستند ، به آن ها تبریک میگوییم
من و پپ همراه با هم به تیم اول پیوستیم ، ما عضوی از این نسل زیبا هستیم
من به گواردیولا باور دارم و رابطه ی ما بسیار خوب است، ما بیش از آن چیزی که مردم فکر میکنند با هم صحبت میکنیم و مطمئنم که او قراردادش را تمدید میکند
روی نیمکت ذخیره ها نشستن شزاط جدیدی برای من است اما این تصمیمیست که مربی میگرد و من آن را قبول میکنم . سخت تلاش میکنم که به ترکیب اصلی بازگردم
مردم به راحتی راجع به تمام شدن این نسل صحبت میکنند ، این تیم از 16 عنوان ممکن 13 تا را به خانه آورده و فکر میکنم شایسته ی احترام بیشتری هستیم
میانگین قد تیم هایی که در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور دارند : چلسی 184 سانتی متر - رئال 184 سانتی متر - بایرن مونیخ 183 سانتی متر -
177 سانتی متر
مسی دیروز احساس خوبی نداشت و در تمرینات شرکت نکرد ، او امروز به تمرینات بازمیگردد
خوان پیکه (پدر پیکه) : شایعاتی راجع به مشکلات جرارد و گوادیولا ؟ هیچ مشکلی وجود ندارد ، جرارد چه بازی کند و چه بازی نکند از تیم حمایت خواهد کرد
در سه بازی آخر ( لوانته چلسی مادرید)
14 موقعیت گل از 16 موقعیت بسیار خوبی که داشته را از دست داده است
کرویف : زیباترین ویژگی گواردیولا بنظر من این است که او چیزهایی که دیگران نمیبینند را میبیند ، چه کسی فکر میکرد ماسکرانو بتواند در دفاع مرکزی بازی کند ؟
در آکادمی های دیگر قطعا به ژاوی و اینیستا میگفتند : شما قدتان کوتاه است و قدرت بدنی کافی برای فوتبالیست شدن را ندارید
از تابستان 2008 که گواردیولا مربی
شد این تیم 251 بازی رسمی انجام داده است . منچستر با 233 بازی و رئال مادرید با 210 بازی در رتبه های بعدی هستند
به گزارش اسپورت پیکه در ترکیب اصلی بازی فردا شب مقابل چلسی قرار دارد
استیو نش (بازیکن بسکتبال، گارد تیم فنیکس سانز) : مسی باورنکردنیست ، او سطح بازی را بسیار تغییر میدهد .
بارسا یا مادرید ؟ من برای هر دو تیم احترام زیادی قائلم اما سبی که
بازی میکند را بسیار دوست دارم
بارسلونا فراتر از این جهان بازی میکند ، در زندگی زیباتر از سبک آن ها ندیده ام
رونالدینیو : دلم برای
تنگ شده است و به صحبت کردن با هم تیمی های سابقم ادامه میدهم
بارسلونا هرگز در فصلی که لیگ را از دست داده نتوانسه است قهرمان اروپا شود
فرر (بازیکن سابق
و چلسی) : من با روماریو ، ریوالدو ، رونادو ، لادروپ و استویچکوف بازی کردم اما مسی بهترین بازیکنی است که تاکنون دیده ام
ایدور گودیانسن (بازیکن سابق
و چلسی ) : مسی یک هم تیمی عالی است ، آرام ، با وقار و درخشان در بازی
کنترل مسی روی توپ را هرگز جای دیگری ندیده ام ، واقعا خیره کننده است
یکی از استعداد یاب های
دیروز باری دیگر بازی مهاجم بنفیکا ، نلسون الیویرای 20 ساله را از نزدیک تماشا کرد . در بازی بنفیکا - ماریتیمودر لیگ پرتغال
طبق گزارش as گواردیولا بعد از تمرین روز جمعه به پیکه گفته که او در بازی مقابل مادرید بازی نخواهد کرد و دلایل این تصمیم را نیز برای او توضیح داده است
عکسی از کودکی تیاگو آلکانترا
تیترهای الموندو دپورتیوو در 22 آوریل 2012
خداحافظ لیگا ، سلام لیگ قهرمان
بارسا 1 - 2 مادرید
بارسا با ترکیبی عجیب بازی کلیدی را در نوکمپ واگذار کرد
مادرید با 7 امتیاز اختلاف به پیش رفت و آبی و اناری ها باید راه خود را در رقابت های اروپایی ادامه دهند