من الان چک کردم بخش دانلود رایگان کار میکنه
در حالی که دیشب کار نمیکرد
اونایی که بیدارن چک کنن خبر بدن
Printable View
من الان چک کردم بخش دانلود رایگان کار میکنه
در حالی که دیشب کار نمیکرد
اونایی که بیدارن چک کنن خبر بدن
سلام دوستان عزیز
دانلود رایگان شده واسه من
باز هم باید از دوستان گل و دوست داشتنی که امروز رفتن تشکر کنیم . دمتون گرم عزیزان :n12::n12::n12:
سلام دوستان عزیز
دانلود رایگان شده واسه من
باز هم باید از دوستان گل و عزیز که امروز رفتن تشکر کنیم . دمتون گرم عزیزان :n12::n12::n12:
الان درست شد دانلود شبانه برگشتهنقل قول:
باتشکر از 3 دوست گرامی :n16:
دمتون گرم عزیزان :n12::n12::n12:
فقط می ترسم باز صبح پاشم ببینم از حجمم کم کردن :n28:
خب شکر خدا برگشت و ما خیالمون راحت شد ، از سرور های ایرانی که با 130 دانلود میشه حالا میخوای از آپلودباز و پرمیوم اکسپرس دانلود کین به کیلوبایت حتی نمیرسه ، در شگفتم چرا اینطوریه!!!
اره چند روزیه ازاکسپرس به شدت سرعت پایینه شما هم تایید می کنید>؟
نقره ای کماکان تا 200 دانلود داره خوبه.
با اینکه دیشب هم از حجمم کم نمیکرد اما بازم دارم میگم کوتاه نباید بیاین درسته سرعت دانلود خوبه اما بعد ساعت 12 نمیشه یک دست گیم انلاین زد به خاطر پینگ بالا.
در کل دمتون جیززززززززززززززززززززززز زززز :n06:
داداش لینکتو بده ببینم منم همین طورمنقل قول:
نه متاسفانه حجم مصرفی رو واسه من زده "به پایان رسیده است" الان حتی نمیتونم سایت باز کنم با دایل آپ اومدم تو سایت:n28: اعتبار سرویسم چند روزی بود که تموم شده بود من یک ماهه شارژ کردم کسی میدونه تو موارد مث من حجم رو برمیگردونند یا نه؟ در ضمن اگه کسی وسط دوره حجم تموم کنه یعنی نمیتونه از رایگان شبانه استفاده کنه؟نقل قول:
1563 MB
ok shode emshab
ممنون به خاطر پست قبلینقل قول:
اگه ممکنه اینو یک تست کن مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام , ممنون از دوستان که لطف کردند
:n16:
بچه ها میگن طرح طلایی شبا سرعت خیلی پایینه.
اون وقتا که رایگان بود رو میگم.
سرعتش شبا چند بود؟
بدون پ ر و ک س ی 10 kb.secنقل قول:
با پ ر و ک س ی تا 100 kb.sec میره
کماکان پینگ ها افتضاح برای بازی انلاین.
من فکر میکنم نمیتونن این پینگ رو درست کنن زدن دانلود شبانه رو برداشتن.
در صورتی که بسیاری از افراد دیشب دانلود نکردن باز هم پینگ ها افتضاح بود.
راست میگی
مال منم همین طوریه . منم طرح طلایی دارم دیشب ساعت 2 بود که دیدم داره از حجمم کم میشه اما الان همشو صفر نشون میده . گمونم مخابرات قاطی کرده.:n03::n03:
روزنامه خراسان_ 5 شنبه 92/5/31__صفحه 15
وزیر ارتباطات: بخشی را برای
رسیدگی به اجحاف در حق مردم
تشکیل میدهم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بخشی را برای
توجه به مردم و اجحافهایی که به آن ها می شود در
وزارتخانه تشکیل میدهم.به گزارش ایسنا، واعظی
در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در
راستای حمایت وزارت ارتباطات از بخش خصوصی،
گفت: انشاءا... تمام زیرساختها را برای بهرهبرداری
از بنگاههای کوچک فراهم میکنیم و مبنای قطعیمان
این است که از بخش خصوصی حمایت و این بخش را
فعال کنیم.واعظی در پاسخ به این سوال که هم اکنون
روی قبضهای تلفن بخشی به اسم هوشمند کشوری
وجود دارد که هزینه هایی را از مردم دریافت می کند
آیا در این موارد نظارتی وجود دارد، اظهار کرد: بنا دارم
بخشی را شکل دهم که طی آن مردم و بخشهای مختلف
وقتی احساس کنند که به آنها اجحاف شده و یا فشاری
به آنها وارد آمده است موضوع را اطلاع دهند تا بررسی
شود. ما میخواهیم آنچه که اتفاق میافتد، بر اساس
قانون انجام شود و خلاف مقررات کاری انجام نشود.
این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان s o f t 9 8 . i r خوب جواب میده بچه ها بزنین تو کار دانلود نرم افزار. :n10:
بابا رفیقمون تست کرده دیگه سرعت پایینه یکی دیگه ازبچه های مشهد هم تو تاپیک اکسپرس مشکل سرعت پایین رو داشت به نظراین کم شدن سرعت سایت های معروف عمدی باشهنقل قول:
حجم برمیگرده. نمیتونین.نقل قول:
البته چون من اکانت اون سایت رو نداشتم شاید سرعت رو لیمیت میکرد.نقل قول:
نه اکسپرس سرعت دانلودش برای یوزر فری و پولی فرقی ندارهنقل قول:
آخه آپلودباز هم پایینه ! تکسل هم پایینه در صورتی که از ...98 ، دانلود... ، پی سی د.. و ... سرعت تا خرخره بالاس ! موندم با سرورهای دیگه چرا مشکل داره این آخهنقل قول:
اونایی که داری می گی سرعتشون بالاست سرورشون داخلیه ولی اپلود بازواکسپرس سرورهاشون خارج ازکشوره برای همین سرعتشون پایینه البته اکسپرس تا چند شب پیش خوب بود یکهو این جوری شده ولی اپلودبازبرای من خیلی وقته سرعتش پایینهنقل قول:
این چند صفحه رو خودنم انگار مشکل حل شده همه دارن تا 200 تا دان میکنن خدایی برین حال کنین پارس سرویس 1مگ دارم رو 60 مچیرخه امشبم رو 50 :n28: یه شب سرعت غیر این باشه من بال در میارم
به کلم زده بیام مخابرات
یه طرح پیشنهاد بدین بچه ها بیام مخابراتو تست کنم :n13:
تا الان که از پارس و شاتل صبا خیری نیدیدم :n27:
دوستان به احتمال 90% پهنای باند همرو نصف کردن
من هر شب با لینک مستفیم داخلی که می زدم دانلود سرعتش می شد 250 اما حالا رو 120 قفله
ای بابا این جوری که فایده ندازه
کثافت ها به جای این که بیان درست کنند زدن همه چی رو نصف کردن
مطمئنم که سرعت ها رو نصف کردن حالا فردا تو روز هم می زنم دانلود خبر می دم
خوب روحیه میدی ها دداش پولمون رو توی روز روشن دزدیدن تو میگی فحش ند فکر کن یکی ازت زور گیری کرده:n28::n28::n24::n24::n24::n24:
دداش دعا کن امام زمان بیاد کاری از دست هیچیکی بر نمیادنقل قول:
عزیز دل برادر شما سرت به جایی نخورده یک وقت!!!نقل قول:
ما داریم از کمبود سرعت /تایم اوت زیاد/قطعی های زیاد/دزدی های زیاد/نداشتن پشتیبان مناسب و روی زیاد اونا می نالیم
که کاش فیبر نوری نبودیم می رفتیم یک شرکت دیگه طرح نامحدودی چیزی می گرفتیم
مخابرات هیچ کدوم از طرح هاش نامحدود نیست ها بهت گفته باشم
شما همون پارس آنلاینی که داری احتمالا نامحدوده
بچسب بهش ول نکن
مخابرات هم از حسابت دزدی می کنه هم هر گیگش 4200 تومانه با این اوصاف بازم می خوای بیای مخابرات!!!:n04:
اگه بگی آره بچه های فروم همشون بهت می خندن:n26:
دوستانی که باعث شدن دانلود رایگان برگرده ممنون.
من هم همینجا میگم که اگه یه روزی 2باره همچین مشکلی بوجود اومد من هم هستم...
راستش همه شرکتا الان وضعشون داغونه تقریبا تو مشهد! پینگ افتضاح ,تو بازی لگ داره رو اعصابه! سرعت همین الان که دارم پست میزارم از 2 تا الان بیشتر از 66 نشده معمولش 48 تا 50 هست (الان 1 ماه و نیم میشه 1 مگ دارم تو بگو یه روز سرعت تا صبح حداقل 100-120 باشه! قبلش نا محدود داشتم 256 ماهی 50 تومن که 30 گیگ حجم دانلودیت هست با سرعت 190 که نمیصرفه و شبم سرعتش 40-50 بود البته)
دیگه از قطعی های مزخرفش بگم که باز این چند روزه بهتر شده چند روز پیشم چند گیگ دزدید به عنوان خطای نرم افزاری.
حالا شاتل که 2 سال داشتم سرعت تو روز 500 بود زمانی که هنوز 4 مگ نبود خطا , اینجا 4 مگ بسته بود اما تو شب فیکس 66 تا 70 بود سرعت , کافی بود چند شب پست سر هم دانلود کنی تا سرعت 5 کیلو رو رو به عنوان اینترنت پرسرعت تجربه کنی! پینگشم که مزخرف تر از پارس.
صبانت رو که بهتر میدونید مزخرف تر از همه.
شرکت پیشگامان هم تاپیکش بود به اسم پیشگامان سناباد فکر کنم , سرویس 1 مگ سرعت 40 بود واسه طرف تو شب.
خلاصه اینکه فک نکن خطت مسی بود نت 100 مگ از شرکتا میگرفتی با حجم نا محدود!! یا ازاد میشدی از مشکلات نت!! نه! هستند به جز من دوستان مشهدی دیگه که پارس دارن یا از شرکتای دیگه , برین بپرسین وضعو!
مطمئن باش دیوانه نیستم اگه اوضاع خوب باشه به فکر مخابرات باشم :n29:
وضع شرکتا شاید یه خورده از مخابرات بهتر باشه اونم از نظر دزدی شاید نه سرعت.
دوستان هر کسی یک آمار از سرعت دانلودش بده
من الان از سایت دانلود های دانلود می کنم بیشتر اوقات روی 150 بعضی موقع ها هم به 200 میرسه :n03:
قبلا 256 الی 300 بود
خدا کنه امشب اینجوری باشه
بالاخره فضیه چی شد
بقیه طرح ها شبانه رایگانشون الان فعاله؟
دوستان امروز همه زنگ بزنیم پشتیبانی حجم هایی که کم کردنو پس بگیریم :n24:
راستش همه شرکتا الان وضعشون داغونه تقریبا تو مشهد! پینگ افتضاح ,تو بازی لگ داره رو اعصابه! سرعت همین الان که دارم پست میزارم از 2 تا الان بیشتر از 66 نشده معمولش 48 تا 50 هست (الان 1 ماه و نیم میشه 1 مگ دارم تو بگو یه روز سرعت تا صبح حداقل 100-120 باشه! قبلش نا محدود داشتم 256 ماهی 50 تومن که 30 گیگ حجم دانلودیت هست با سرعت 190 که نمیصرفه و شبم سرعتش 40-50 بود البته)نقل قول:
عزیز دل برادر شما سرت به جایی نخورده یک وقت!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما داریم از کمبود سرعت /تایم اوت زیاد/قطعی های زیاد/دزدی های زیاد/نداشتن پشتیبان مناسب و روی زیاد اونا می نالیم
که کاش فیبر نوری نبودیم می رفتیم یک شرکت دیگه طرح نامحدودی چیزی می گرفتیم
مخابرات هیچ کدوم از طرح هاش نامحدود نیست ها بهت گفته باشم
شما همون پارس آنلاینی که داری احتمالا نامحدوده
بچسب بهش ول نکن
مخابرات هم از حسابت دزدی می کنه هم هر گیگش 4200 تومانه با این اوصاف بازم می خوای بیای مخابرات!!!
اگه بگی آره بچه های فروم همشون بهت می خندن
دیگه از قطعی های مزخرفش بگم که باز این چند روزه بهتر شده چند روز پیشم چند گیگ دزدید به عنوان خطای نرم افزاری.
حالا شاتل که 2 سال داشتم سرعت تو روز 500 بود زمانی که هنوز 4 مگ نبود خطا , اینجا 4 مگ بسته بود اما تو شب فیکس 66 تا 70 بود سرعت , کافی بود چند شب پست سر هم دانلود کنی تا سرعت 5 کیلو رو رو به عنوان اینترنت پرسرعت تجربه کنی! پینگشم که مزخرف تر از پارس.
صبانت رو که بهتر میدونید مزخرف تر از همه.
شرکت پیشگامان هم تاپیکش بود به اسم پیشگامان سناباد فکر کنم , سرویس 1 مگ سرعت 40 بود واسه طرف تو شب.
خلاصه اینکه فک نکن خطت مسی بود نت 100 مگ از شرکتا میگرفتی با حجم نا محدود!! یا ازاد میشدی از مشکلات نت!! نه! هستند به جز من دوستان مشهدی دیگه که پارس دارن یا از شرکتای دیگه , برین بپرسین وضعو!
مطمئن باش دیوانه نیستم اگه اوضاع خوب باشه به فکر مخابرات باشم :n29:
وضع شرکتا شاید یه خورده از مخابرات بهتر باشه اونم از نظر دزدی شاید نه سرعت.
دوستان سرعت ها درسته این داداش اسگل من با من زده بود دانلود:n02:
به خاطره همین سرعت ها نصف شده بود:n08:
نقل قول:
دوست عزیز اگه قراره سرعت ازسایت دانلود ها وسافت 98 خوب باشه و شبی چند گیگی ازاینا بشه گرفت می خوام صد سال خدا خوب نباشه خوبه که دیدی دانلود ازسایتی مثل اکسپرس به چه روزی افتاده امااگه شما سرعتت ختی ازهمون سایت های داخلی هم پایینه اینو دیگه باید یک فکری بکنی
اره دقیقا سرعت چه از سرور های داخل چه خارج همون سرعت و افتضاحی بود که گفتم و فرقی ندارن! :n27:نقل قول: