25 درصد روزشمارنقل قول:
Printable View
25 درصد روزشمارنقل قول:
با سلام
دوستان موسسه نور چقدر اعتبار داره؟ و روز شمار چقدر میده؟
سلام دوستان برای تشخیص هویت چهره از روی کارت ملی
اول به کد ملی شخص نگاه میکنند یا به امضا یا به هر دو؟؟
Up..........
سلامنقل قول:
نور مجوزدار هست
سودش رو نمیدونم چقدره
این حساب 25 درصد --حد اقل برای چه مدت تظمین میکنه که این سود را بده و حد اقل مبلغ برای باز کردن حساب چقدر هست ؟نقل قول:
این حساب 25 درصد --حد اقل برای چه مدت تظمین میکنه که این سود را بده و حد اقل مبلغ برای باز کردن حساب چقدر هست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
همه چیز باید چک بشه
مشخصات کارت ملی با مشخصات ثبت شده در سیستم بانک
عکس روی کارت ملی با چهره ی مراجعه کننده
مطابقه امضاء
اما ترتیب چک کردنِ اینها گمان نکنم مهم باشه چون همه ی اینها باید چک بشه و همه هم باید صحیح و مطابق با هم باشه
اینشو دیگه اطلاع ندارمنقل قول:
نقل قول:
سلام
مسئله فقط سود زیاد نیست وگرنه همه ی ملت میریختند توی اینجور موسسه ها
مسئله ی در امان بودنِ اصلِ پول خیلی از مقدار سود مهمتره
در سرمایه گذاری یکی از مهمترین معیارها امنیت هست
برای همینه که عده ی کمی حاضرند در ایران سرمایه گذاری کنند چون امنیت بسیار کم هست
کلاهبردارها هم برای اینکه مردم از امنیتِ کم نترسند و بهشون پول بدند , مقدار سود رو بسبار بالا اعلام میکنند تا قربانی وسوسه بشه و ناامنی رو فراموش کنه و پول بده
مثل شرکتهای هرمی , لیزینگهای کلاهبردار , موسسه های مالی کلاهبردار , انبوه سازان کلاهبردار و غیره
سلامنقل قول:
حتما حتما باید به شما رسید بدن که پول واریز شده و اگه از این به بعد سندی بهتون ندادن تهدید کنید که کلیه حساباتون رو می بندید
دستور العمل بانک مرکزی هست که حتما سند به مشتری داده بشه ولو یک ریال واریز می کنید ضمنا دفترچه اعتباری نداره
موفق باشین
با کارمندی که رسید ها رو امضا نمیزنه چیکار باید کرد؟فقط مهر میزنه هر چی بهش میگم گوش نمیده کجا باید شکایت بکنم؟نقل قول:
سلام دوست عزیز از امنیت گفتید:نقل قول:
من تو بانک صادرات حساب باز کردم حالا کس دیگه بدون متوجه شدن من میتونه حسابم را خالی کنه؟؟حتی با در دست داشتن کارت شناسایی بنده
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ali hosein.
هیچ جای دنیا کاملاً امن نیست
در اروپا و امریکا هم بارها اطلاعات بانکی مردم سرقت شده و صدها ملیون دلار سرقت شده تا حالا و متوقف شدنی هم نیست
گاهی خود مدیر بانک یا کارمند بانک یا حتی مدیر عامل خودش دزدی کرده
مثل خاوری مدیر عامل بانک ملی که الان توی کانادا با خانوادش داره توی خانه ی چند ملیون دلاریش میخوره و میخوابه
یا مدیران شعبه ای که با خاوری همدست بودند
یا کارمندانی که در کویت و امارات از حسابهای مردم پول میدزدیدند
گاهی سارق جز خانواده قربانی هست مثل پسری که در ایران دست چک پدر خسیس و ثروتمندش رو دزدید و دهها ملیون تومن پول کشید از حسابش و ماشین خرید و رفت شمال برای عیش و نوش با دوستاش و ظرف دو هفته معتاد به هروئین شد و دست آخر هم گیر افتاد
پدرش از بانک شکایت کرد اما در دادگاه محکوم شد چون امضاهای چکها طبق قوانین بانک شبیه امضا خودش بوده و قبل از برداشت پولها هم به بانک خبر نداد که چکهاش سرقت شده
اگر کوتاهی و اشتباه از شما نباشه بانک مقصر هست و پول شما رو باید پرداخت کنه
اما اگر کسی شبیه شما باشه و امضاتون هم بلد باشه و کارت شناسائی و شماره حسابتون رو هم داشته باشه و بره حسابتون رو خالی کنه دیگه بانک مقصر نیست چون شما در نگهداری اسرار زندگیتون و مدارکتون کوتاهی کردین
به هر حال قضاوت در این چیزها کار ساده ای نیست و کار متخصصین هست و باید همه ی مدارک بررسی بشه
من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
ممنون از راهنمایی
یک سوال داشتم من یک کارت سامان دارم برای تغییر رمز دوم کارت حتما بابد از atm بانک سامان استفاده کنم یا با هر atm ای هر بانکی میشه اینکارو کرد ؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
سلامنقل قول:
چرا پول رو منتقل نمکنین به یه بانک دیگه و نقد بگیرین ؟
مخالفت شما کار خودنون رو لنگ میکنه. اونها ضرر نمیکنند
- - - Updated - - -
اگه خودمون کوتاهی نکنیم ،بانک هیچ موقع خطایی ازش سرنمیزنه چون بعد خیلی ضرر میکنه ؟؟نقل قول:
وخطا و کوتاهی بانک ها میشه بگید چی هست؟؟
سلامنقل قول:
به احتمال 99% , گزینه ی تغییر رمز دوم برای همه ی بانکها فقط در خودپرداز بانک مربوطه وجود داره
چرا بانک نباید پولی که من بهشون داده بودم نقد به من برگردونه شاید من نخوام پولمو در هیچ بانکی بزارم اونوقت چی ؟نقل قول:
و برای چی باید برم در یک بانک حساب باز کنم و بعد از کلی اتلاف وقت و هزینه به پولم برسم ؟
دوست عزیز , گردانندگان بانکها نه سوپرمن هستند نه جادوگر و نه معصومنقل قول:
اونها هم خیلی اشتباه میکنند و خیلی گندها میزنند اما در 99% از حالات نمیذارند گندش دربیاد و رسانه ها و مردم بفهمند چون اعتبار بانک به خطر میافته و ممکنه مردم هجوم بیارند برای برداشتن پولهاشون
در بانکها کلی دزدی میشه , کلاهبرداری میشه , کلی اختلاس میشه اما صداش رو در نمیارند
اما بانک به مشتری رحم نمیکنه اگر خطائی ازش سر بزنه چون دردسرهائی که خودِ کارکنان بانکها درست میکنند هم برای بانکها غیر قابل تحمل هست
مراجعه کنید به رییس شعبه و شکایتش کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
مراجعه کنید به رییس شعبه و شکایتش کنید و تهدیدش کنیدنقل قول:
باید امضا کنه
مگه می تونن چنین کاری بکنننقل قول:
اول بهشون بگید که بخشنامه رو بهتون نشون بدن
بعدش تهدیدشون کنید که شکایتشون می کنید
چه بهانه های الکی میارننقل قول:
خوب بگین مگه بانک با بانک دیگه چه فرقی داره؟
بگین پول رو نقد احتیاج دارم بعد بگین بخشنامه رو نشونتون بدن یا یه کپی ازش بهتون بدن
مبلغ چقدر هست؟
سلام دوستان بانک ها یه اداره قانونی دارند برای حل و بررسی شکایات مردم
دوستان تو بانک میرم چیزی به نام بخش اداره قانونی نمیبنم!
حالا دوستان شکایت خود را باید به رئیس بانک باید گفت تا اون به اداره قانونی ببره؟؟
و برای شکایت مدارک لازم چی میخواد؟؟
دوستان اگه توی یه بانک خصوصی که مجوز داره مثلا 50 میلیون سپرده کنم بعد این بانک ورشکست بشه دولت یا بانک مرکزی پول من رو میده؟
تصویب هیات دولت، سقف تضمین برای هر سپرده گذار در بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی برای سال های 1393 و 1394 تعیین شد.
به گزارش اخبار بانک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، هیات وزیران در جلسه ۱۸/۵/۱۳۹۴ به پیشنهاد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:
۱- سقف تضمین برای هر سپرده گذار در هر یک از بانک ها و مؤسسات اعتباری غیر بانکی در صندوق ضمانت سپرده ها برای سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴مبلغ یک میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۱) ریال تعیین می شود.
۲- استفاده بانک ها و موسسات اعتباری از ظرفیت های قانونی صندوق ضمانت سپرده ها منوط به پرداخت کامل حق عضویت مقرر در مهلت های تعیین شده توسط صندوق می باشد.
۳- تشخیص موارد و مصادیق سپرده نزد بانک ها و موسسات اعتباری با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشد.
دوستان جریان این مصوبه چیه؟
سلام دوستان.
سوالی داشتم در مورد بانک Türkiye Finans bank در ترکیه
یکی از دوستانم که مقیم ترکیه هست به نام خودش این حساب دلاری رو از بانک Türkiye Finans bank باز کرده و مشخصات لاگین به حساب اینترنت بانک رو برام ارسال کرد و لاگین شدم
در قسمت account list دو حساب هست یکی لیر و یکی دلار
لینک سایت و لاگینش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی با باهاش کار کرده باشه؟
آیا میشه از بانک های داخل ایران داخلش پول ریخت ؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
سوالی داشتم در مورد بانک Türkiye Finans bank در ترکیه
یکی از دوستانم که مقیم ترکیه هست به نام خودش این حساب دلاری رو از بانک Türkiye Finans bank باز کرده و مشخصات لاگین به حساب اینترنت بانک رو برام ارسال کرد و لاگین شدم
در قسمت account list دو حساب هست یکی لیر و یکی دلار
لینک سایت و لاگینش :
http://www.turkiyefinans.com.tr/en-us/retail/debit-cards/Pages/paratik-debit-card.aspx
آیا کسی با باهاش کار کرده باشه؟
آیا میشه از بانک های داخل ایران داخلش پول ریخت ؟
سلام بله اگه مجوز داشته باشه هیچ نگرانی وجود ندارهنقل قول:
دوستان کسی خبر داره برای موسسه ثامن الحجج چه اتفاقی افتاده. شعبه هاش تعطیل شدن و مردم جلوش صف بستن.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
تو شهر ما که فعلا مشکلی ندارن.کسی خبری نداره ازشون.
سلامنقل قول:
الان در کانال من و تو نشون داد مردم جمع شده بودند پولشون رو میخواستند .
ظاهراً مثل میزان ورشکست شده یا پولهای مردم کشیدند بالا و در رفتند
روی پلاکارت نوشته بود بانک مرکزی و موسسه ثامن الحجج پول مردم رو نمیدند
به نظرم دومینویِ ورشکستگی بی مجوزها داره شروع میشه . یعنی ورشکستگیهای زنجیره ای
شاید به مجوزدارها هم برسه
این روزها هم که روزنامه ها و تلوزیون پر شده از تهدید و اولتیماتوم به اصلاح نهائی به بی مجوزها
==============================
چند روز پیش هم اعلام شد که بدهی دولت به بانکها و شرکنهای خصوصی 100 هزار ملیارد تومن نیست بلکه 300 هزار میلیارد تومنه (تقریباً برابر با یارانه ی 90 سال مردم )
این بدهیها روی کار و اعتبار بانکها اثر منفی میذاره
دوست عزیز شما مبلغ رو به صورت اسکناس یا تراول درخواست کردین؟نقل قول:
این کارشون به شدت غیر قانونیه بگید پولم رو نقد میخوام و نمیخوام توی بانکی دیگه بذارمنقل قول:
من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
ممنون از راهنمایی
شما میتونین حتی به دادگاه ازشون شکایت کنید
این بار اگه رفتید و پولتون و پس ندادن بگید باشه ندید ولی یه رسید با مهر امضا بهم بدین که پول منو نمیدین بعدش با همون مدرک + دفترچه حسابتون شکایت کنید
اکثر بانک ها همین طور هست --فقط تا 5 میلیون بهت نقد میدن اونم اگه اشنا داشته باشی و بیشتر از اون مبلغ را باید بین بانکی بگیری !نقل قول:
دلیل این کارشون چیه؟نقل قول:
- - - Updated - - -
دلیل این کارشون چیه؟نقل قول:
آخه چقدر شکایت کنم از مردم ؟نقل قول:
همین حالاش هم درگیر شکایتهای ساختمانی هستم و تقریبا پنج ساله در حال رفت و آمد در دادگاه و دادگستری
دادگاه ها هم دیگه خوب رسیدگی نمی کنند و برای این مجرمان و مقصران جسور شدن و نزدیکه سر آدمو داخل دادگاه ببرن
خلاصه یه اوضاعی شده ...
چند وقت پیش به یکی واحدی فروخته بودیم ولی به دلایلی از تحویل دادنش امتناع می کردیم طرف رفته بود افسری آورده بود و باهاش تبانی کرده بود و یک حکم جعلی ساخته بود که واحدو از ما تحویل بگیره بعد که شکایت آن پلیس رو و اون خریدار رو به دادسرا که کردیم فکر میکنی چه کردند ؟ فقط توانستیم واحدو از چنگشون در بیاریم ولی دیگه هیچ کاری نه با آن پلیس و نه با اون خریدار نکردند و منع تعقیب صادر شد !
سلامنقل قول:
در مورد اسکناس یا تراول بودنش بحثی نداشتم با مسول بانک من فقط گفتم پولمو میخوام و اونها هم امتناع کردند
درودنقل قول:
تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
-----------------
یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین
- - - Updated - - -
درودنقل قول:
تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
-----------------
یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین
دوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟