مبارکه علی جون:10:نقل قول:
همینه دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مبارکه علی جون:10:نقل قول:
همینه دیگه؟
قربونت محمد حسین جان:11:نقل قول:
در واقع این یجورایی هم فرشه هم گس.خیلی باحاله.ظهر تا حالا هم که تست زدم به لباسم هنوز شدتش کم
نشده:20:
دوران خوش عطر بازا گذشته:19:نقل قول:
منم Nivea Invisible گرفتم 3500
نقل قول:
به به حبیب خان :10:
بله داداش همینه:46:
من تابستون گرفتم 125میل 65تومننقل قول:
واقعا تو گرما یه فاز دیگه ای داره این عطر
خصوصا همون بوی لیمو و زنجفیل مانندش من که هر وقت میزنم بوی فالوده+ابلیمو رو حس میکنم:31:
موندگاریشم برا ادکلن فرش خیلی خوبه روپوست بیشتر از یه روز و رو لباس که خیلی بیشتر میمونه
مخلصیم:11:
سلام دوستان عزیز .
امروز DSQUARED HE WOOD رو گرفتم.امروز که زدم از بوش خیلی خوشم اومد . از هایلند گرفتم. می خوام بدونم راه های شناسایی تقلبی یا اصل بودنش چیه ؟؟ و در ضمن موندگاریش چقدر هست ؟؟؟ آیا نسبت به لالیک موندگاریش بیشتر هست یا کمتر ؟؟؟
تازه اون موقع هم ارزونتر بوده .حالا ببین چه زوری داره که من 75 رو این قیمت گرفتم تازه با تخفیف:41:نقل قول:
تازه بهم تیکه میندازه که تو میای مفت میبری اینارو:31:
فارنهایت رو میده 140 :41:
حبیب خان دیگه چی داری؟رو نمیکنیا؟:46::31:
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
نقل قول:
بستگی به شرایط داره که چقدر بمونه ولی خب لالیک موندگاری خوبی داره.وود هم خوبه خداییش
راهه خیلی خاصی نداره.از بوش اگه خوشت اومده باید اصل باشه.:31:(حال کنید استدلال رو)
می خواستم Allure بگیرم . شده 180 تا 190 . خیلی رفته بالا . به نظر شما ادکلنی تا 100 با خط بوی عالی زنانه و مردانه چیه ؟؟؟نقل قول:
باتشکر احسان
یعنی جدی جدی دوران ما به سر رسید؟؟؟؟:19::19::19:نقل قول:
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
سلام عزیزنقل قول:
مبارک
از جایی که خرید من تعریف جنساشو زیاد شنیدم که همشون اصل هستند
اگر خرید پس خودتون تست کنید موندگاریش چقدر هست چون اینطور جواب دقیق تری بدست میارید ولی به نظر من قابل قیاص با لالیک نیست.
چند خریدید؟
دوست عزیز چرا اینقدر به این آلور چسبیدین و ولش نمیکنید به حال خودش!:16::42:نقل قول:
جدای از شوخی از رایحه آلور خوشتون اومده گزینه های بهتری هم وجود داره. مثلا همین دیزل اونلی بویی در همون رده داره ولی با پخش و موندگاری بالاتر.
برای زنونه هم اگر بوی سنگین و گرم میخوایید اوپیوم مناسب هست و اگر کمی سبکتر مورد پسند هست دلیشز از کارتیر و 40 یونیورسالی از روبرتو کاوالی عالی هستند. من هر سه اینهارو خریدم و از همه نظر ازشون راضیم
ممنون دوست عزیز . یعنی به نظر شما لالیک موندگاری بیشتری داره ؟؟؟نقل قول:
مخلصیم.نقل قول:
بله اندکی:31:ولی اگه راکی مینتین رو میگرفتی در حده همونه.:31:
منم همین راکی مینتین رو گرفتم . رنگ چوب سوخته هست . تیره تیره .نقل قول:
من ندارم ولی چون تست کردم هر دو رو بعید میدونم اندازه لالیک باشه. به هر حال علی جون خودش این راکی مونتاین ر داره و نظرش محترمتره:11:نقل قول:
فرید جان من هم همزمان رو کاغذ دوتاشون رو تست گرفتم.دوتاشون در یک حد هستن.تازه به نظرم راکینقل قول:
مینتین بوش رو بعده یک هفته بیشتر محسوس بود.:31:
دوستان می خوام برای ولن تاین برای نامزدم یه عطر توپ بگیرم . Euphoria رو گرفتم براش اما زیاد خوشش نمیاد. می خوام بدونم چی بگیرم که خط بو و موندگاری عالی داشته باشه ؟؟؟
اوپیومنقل قول:
ترسور
لالیک قرمز
ماست کارتیر
بیوتیفول
گوچی ادو پیرفیوم
سامسارا
ابسولو
سینما
اینا خط بو و ماندگاری بالاتر از عالی دارن:27:
آقا دستت درد نکنه . لیست عالی گفتی اما حقیقتا هیچ کدوم رو نمی شناسم . یه لطفی در حق ما بکن . عطری که بوش ملایم باشه و واقعا محشر باشه . و طبق معمول با خط بوی عالی . با این تفاسیر کدوم بهتر هست ؟؟؟ واقعا ممنون .نقل قول:
جسارته ولی میتونم بپرسم ساکن کجا هستید؟نقل قول:
چون بعضی از اینا خیلی کمیاب هست
اونطور بهتر میشه راهنمایی کرد.
درودنقل قول:
ممنون میشم نام لاتین این ادکلن ها رو ذکر کنید
با تشکر
poloنقل قول:
jazz
deseo
آقا من تهران هستم . عطر ها رو بیشتر از وزرا و هایلند می خرم .نقل قول:
برای چه سنی میخوایید.نقل قول:
چون اکثر اینها رایحه هایی سنگین و مناسب 27 به بالا هستند.
نظر شما در مورد این دو چیه ؟؟
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
23 دوست عزیز .نقل قول:
ممنون
این همون لالیک قرمزی هست که خدمتتون عرض کردم.نقل قول:
موندگاری و پخش بوی خوبی داره.
بوش شیرین و گرم و پودری هست و حالتی ابریشمی داره.
اگر بتونید ست این عطر رو بخرید بابت اصل بودنش خیالتون راحتتره.
ا
ممنون دوست عزیز . پس بین اون عطر های شما این عطر رو پیشنهاد می دین ؟؟؟ در ضمن دو کدل عطر هست . جفتشون هم قرمز هست . کدوم مورد نظر شماست >>>؟؟نقل قول:
دوستان فکر می کنم خرید این عطر هم یه اشتباهی بود که کردم . شاید خیلیا بگن این عطر عالی - بوش معرکه هست . اما بوش عالی ولی نه پخش داره نه موندگاری . الان رو خودم خالی کردم فقط خودم بوش رو احساس می کنم . اونم یک ربع باید فکر کنم این بو خودش هست یا واسه کسه دیگه ای هست . از هایلند هم خریدم که تو اصل بودنش شکی نباشه . به نظر من خرید این عطر منطقی نیست .
بااتشکر
وود رو میگی؟:31:نقل قول:
چند خریدید؟
راکی مینتین خیلی جالبه بعده یکی دو ساعت برا خودت عادی میشه ولی تا چند روز از بقل کسی رد بشی بوش رو حس میکنه.
رو لباس هم اگه بزنی و ولش کنی و بری اقلا 2-3 روز بو میده و لباسو تکون بدی باز پخش بو داره.:46:
سریع تصمیم نگیر:11:
والا نمی دونم . اما خدا شاهده از چندین نفر پرسیدم بوش رو احساس می کنید . همشون گفتن نه . می گم از هایلند هم خریدم که مطمئن باشه . آقا چند روز پیش کشم . یه روز بمونه . من اصلا شانس تو خرید عطر ندارم . تنها عطری که جواب داد روم Allure بودم . اما الان خیلی گرون شده . 180 تا 190 . نمی دونم یعنی می گین تقلبی که بوش پخش نمی شه ؟؟؟ رو گردنم زدم . 75 خریدم.نقل قول:
خوب خریدی.مبارک باشه.الان اکثرا تا 85-90 میفروشن.نقل قول:
خب وود رو باید رو لباس بزنی.چون پودری مانند بوش.مخصوصا لباسایه کرکی خوب جواب میده.
به نظرم خیلی بهتر از لالیکه.:11:
آقا ممنون بابت پاسخ هات . از فردا رو لباس می زنم . با بوش خدایی خلی حال می کنم . اما موندگاریش اذیتم می کنه . الان می خوام برای نامزدم برم بخرم . یکی از دوستان عزیز گفتن لالیک قرمز بگیر . من خودم عاشق بو هایی هستم که پخش بالایی داشته باشه . و واقعا خط بوش خوب باشه . نظر شما هم رو لالیک قرمز هست ؟؟؟؟نقل قول:
ولی لالیک هم پخش بو و مونگاریش عالیه من میزدم هرجا وارد میشدم همه احساس میکردن و نظر میدادن بعضی ها عاشقش میشدن بعضی ها متفنر :دی
نقل قول:
بستگی به بودجه داره .ولی اگه از بوهایه ملایم خوششون میاد اینا خوبه:
کول واتر
فرره In The Mood For Love Pure
هوگو x-x .
Bazar Christian Lacroix
Eclat D'Arpege لانوین
Light Blue D&G
لالیک قرمز رو بو نکردم ولی خیلی پر طرفداره.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
نقل قول:
من ازش تنفر ندارم ولی دوست ندارم خودم بزنم.همون دوستان بزنن بهتره.حسه حالت تهوع بهم میده بویه
جنگلیش.کنزو جانگل هم ایجوره:13:
من واقعا نمیتونم بین اونایی که گفتم یکی رو به عنوان بهتر انتخاب کنم. همشون عالین.نقل قول:
ولی اگر ملایم میخوایید با موندگاری بالا اینا خوب هستند.
سامسارا
سفری
رومنس
البته اوپیوم هم بعد از 6-7 ساعت ملایم میشه و عالیه تازه اون موقع هست که به ارزش این عطر پی میبرین:31:
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
منم به چنین نتیجه ایی رسیده بودم که خدمتتون عرض کردم از موندگاریش راضی نیستم.نقل قول:
البته بوش عالیه
یک مورد هم که علی جان گفتند منم تایید میکنم. به نظر من هم بعضی از رایحه ها هستند که برای آدم عادی میشن و فکر میکنید بوش از بین رفته ولی دیگران اونو احساس میکنم.
من لانویت دلهوم پرفیوم داره که اینطور هست. بوش زور برام عادی میشه ولی بعد از 7-8 ساعت یکی بم گفت عجب عطری زدی:blink:
در صورتی که من فکر میکردم بیشتر از 2-3ساعت موندگاری نداره:31:
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
دوست عزیز کنار شیشه ادکلن نام عطر حک شده؟نقل قول:
اگر بوی شبیه به آلور میخوایی برو دیزل اونلی بخر البته اصلش. چون این دیزل هم کلی تقلبیش زده شده:19:
یک پولو اسپرت هم دارم که بویی در گروه بوی آلور داره. اگر خواستی در خدمتم
این رومنس قیمتش چنده ؟
کدوم یکی از ایناس ؟
نقل قول:
من منظورم اینه
رایحه ایی شیرین و خنک و شیک
اون یکی نمونه سیلور هست که طراوت این رو نخواهد داشت
اگر گیر بیارید باید بالای 70-80 باشه
این ادکلن جزء برندگان fifi در دنیای عطر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اون رومنس بالا مردونه هست و یک موقع با زنونه اشتباه نگیرید.
این نمونه زنونه هست و این هم فوق العاده هست.
اینو از کجا یافتی؟:31:چند هست؟نقل قول:
امروز با کلی ادعا که همه مدل عطری رو میشناسیم رفتیم مغازه این بنده خدا داشتم دید میزدم اینو گذاشت روبروم فکم اومد پایین ندیده بودم تا حالا اصلا این چیه دیگه گفت خیلی وقت پیش گرفتم از خودم هست
راستی بچه ها یه کاتالوگ نشونم داد یه شرکت اسمشو یادم نیست همه محصولات bond no 9 و مارلی و کرید و داشت تو کاتالوگ نوشته بود نمایندگی این برندهاست جیوانچی و فرگامو هم بود:18: