دانلود بازی تموم شد بالاخره :n02:
یکم طول میکشه تا بازی دستم بیاد :n19:
Printable View
دانلود بازی تموم شد بالاخره :n02:
یکم طول میکشه تا بازی دستم بیاد :n19:
کدوم سروری west هر سوال بود بپرسنقل قول:
دانلود بازی تموم شد بالاخره
یکم طول میکشه تا بازی دستم بیاد
ادد کن fusion008
--- ولی دور از این هیچ BF نمیشه :n09:
east انتخاب کرده خودشنقل قول:
اسمتو بده east هستم
Nagotion ادد کن !
اینترنت دوباره خراب شد رفتم بازی گیر کرد؟؟
نت منم خراب شده ظاهرا
مخابرات اصفهان
من یه دست رفتم پینگ ثابت 140 عالی بود نه لگ نه دلی.
همین الان 10minپیش خراب شد تو بازی بودم گیر کردنقل قول:
مال منم خراب شد
خراب شد !:n04: من تازه دانلود کرده بودما
سلاممممممم دوستان تسلیت دوباره
اما من همچنان کرمانشاه میتونم به راحتی بازی کنم:n16:
برا منم خراب شد.صبانت.شمال
63 درصدت کو ؟ :n02:نقل قول:
حسابگر نمیشه
یعنی حتی کانکت هم نمیشه:n04:
فهمیدم!
فردا قراره اعلام نتایج بشه:n21:
چراغهای مودم شما هم خود به خود بدون دانلود یا آپلود چیزی (کارکرد اینترنت) چشمک میزنه؟
اگه چرا اینترنتت روشن خاموش میشه حتما چیزی داره دانلود میشهنقل قول:
اما بقیه چراغها مثل لن و یو اس بی به سیستمت برمیگرده
و چراغ adsl هم به مشکل نویز
هیچی نه آپلود میشه نه دانلود اصلا تو Ethernet Status ویندوز هم تبادل اطلاعاتی نشون نمیده ولی شدیدا چشمک میزنند ... دفعه قبلی هم اینطوری قطعی شروع شد ... پست (3519)صفحه 352 رو بخونیدنقل قول:
اینجور وقتا باید کل نتت بخوابهنقل قول:
اما الان فقط پروتکل ها و ارتباط های چند دقیقه ای قطعن
نمی دونم
ولی من مشکلی از این نظر که گفتی ندارم
سلام من امروز ظهر با teemo زدم همرو ترکوندم الان با kata همه منو ترکوندن !!!! دوباره صبا نت کرج به ..... رفت!!!
الان من امشب هیچ مشکلی نداشتم با پینگ 110 بازی میکردم چه حالی داد برعکس دیشب که همه داشتن بازی میکردن مال ما همش تایم اوت بود فکر کنم شیفتیش کردن اینترنتو یه روز در میون خراب میشه
الان تو هیچ مشکلی نداری؟نقل قول:
معتاد اینترنت برو بخواب فردا باید بری امتحان بدی:n29: رشته ی کارو دانشنقل قول:
بچه ها، از امروز صبح نت خراب شد (مخابرات خوزستان)
جالبه دیگه attemp to reconnect نمیده، بازی هم بیرون نمیپره، ولی انقدر لگه (در حد 4 یا 5 ثانیه) که نمیشه بازی کرد.
مال منم امروز بد نبود! البته شب بازی نکردمنقل قول:
شما از کجا اینترنت می گیری؟
ظاهرا همه اینجا پینگای خوبی دارن؟ برای چی پینگ من انقدر بالاست؟ :45:
دوباره مثل قبل شد میره تو دی سی میشه.
گل بگیرن این اینترنتو...
بله ظاهرا دوباره نت ها همه خراب شده. هیلترینگشون رو تقویت کردند. همچنان wow , skype و اینا هم دی سی میشه :(
سلام
برای من هم مشکل برگشته ، و بسیار تشدید هم شده.
اک ....... اشکال بدجور اساسیه سه حالت بیشتر پیش نمیاد:1.دوباره درست میشه:n01: 2.زندگی جغدی رو شروع می کنیم بعدا:n21: 3.اگر باد گران بودی لول رفتی چرا ظرف مرا بشکست isp:n14:
سلامنقل قول:
زهی حیال باطل و من ساعت 5 صبح رفتم ، قبلا در بدترین حالت و در وسط روز سر 30 ثانیه قطع می شد ، امروز در لحظه شروع مشکل دار می شد ، اون هم ساعت 5 صبح ، در نتیجه فعلا به احتمال زیاد باید به خواب متوصل بشیم و رویاش رو ببینیم.
الان دیگه چیلچر چکنا 1:20 ثانیه طول نمیکشه تا لیمیت بشه سر ثانیه ی اول لیمیت:n19: من این موفقیتو به تمام دست اندر کاران تبریک میگم و از دوستان تقاضای صبر برای دوباره درست شدن بازی ها دارم باید به همون اندازه ای که قبلا صبر کردیم تا درست بشه الان هم صبر کنیم:n09:به امید انکه شاید .........
بستگی به نتیجه ش.ن داره که کیا تایید بشننقل قول:
اونوقت میشه پیشبینی کرد چقدر طول میکشه:n02:
ماله من کلن خراب شده لوگین هم نمیشه :n22:
بله جدیدا با خود محیط اصلی هم مشکل پیدا کرده ، هر چند ثانبه یک بار disconnect میشه.
میگم یک وقت به امتحانات مربوط نمیشه که برای درس خوندن دانش اموزها بازی های آنلاین رو قطع کرده باشند؟
ماله من درسته:n16:
عزیز من این مشکلات قبل از اینکه درست بشه هم بود الان دوباره برگشتیم سر خونه ی اول تازه الان همون اول بازی ریکانکت میکنه دیگه 30 ثانیه هم طول نمیکشه!!!:n28:الان بدتر شده اوضاع نسبت به قبلنقل قول:
اگه درسته بیا بازی تا بیام spec تا غروب بخریم:n16::n16:نقل قول:
الان بیا:n26::n26:نقل قول:
خیلی وحشتناک تر شده فیلترینگ
:n08: دمت گرم عجب تیکه اینقل قول:
من دیشب تازه رسیدم خونه که بعدش رفتم خونه new evil کارش داشتم که گفت پینگ از صبح تا حالا خوبه دارم بازی می کنم
حالا همین را به ما گفت و رفت تو بازی یه دفه زارررررررررررررررررتی دوباره نت ایران رید آخ که چقدر ضد حاله:n14::n14:
تازه از اون خراب شده اومده بودم که یکم حال کنم:n28:
سلام
دوستان در صورت تمایل اینجا رو ببینند و نظر بدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهادی هست برای champion جدید به نام " آرش کمانگیر"
حتما برید و بهش رای بدید فکر کنم هیروی خوبی از آب در بیاد یه چیزی تو مایه های virus.نقل قول: