میشه ولی فایده نداره . از زیر باید بزنینقل قول:
Printable View
میشه ولی فایده نداره . از زیر باید بزنینقل قول:
دوستان به نظرتون این لپ تاپ رو چند میخرند؟
یه مسئله دیگه
من میخوام برم اینو بدم و یه لنوو با مشخصات زیر بگیرم
G510
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4000M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 1GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
حالا با توجه به لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا قدرتش در حد همین 5010 ما هست یا نه؟
میشه بگین چرا؟چه راه پیشنهاد میدی؟نقل قول:
با هر کدوم امتحان میکنم فرقی نمیکنه یا وصل میشه وکار میکنه و همه چیز عادی هست و یا کلا کار نمیکنهنقل قول:
بازم ممنون
شما باید خمیر سیلیکون یا از چسب های مخصوص استفاده کنید . و اگه لپتابتو باز کنی خودتون متوجه میشید که باد زدن به فن زیاد تاثیری نداره. البته بستگی مشکلت چی باشه که میخایی با اسپری تمیز کنینقل قول:
خواهش میکنم. خب اینبار امتحان کن ببین تکون میدی قطع میشه یا ثابته . مانیتورتو تکون بده یا قسمت خالی که بالای صفحه کلیدتو هی اروم فشار بده ببین باز قطع میشه . یا نهنقل قول:
معلومه این قوی تره . ولی مطمعید که cori3 هستش ؟؟؟؟؟ cori3 مگه up میشه ؟نقل قول:
حقیقتش تقریبا سه ساله دارم گفتم اینطوری بدون باز کردن تمیزش کنمنقل قول:
بلد نیستم بازش کنم میترسم یه گندی این وسط بزنم بعد پشیمون بشم ازاون اول همیشه رو کولپد بوده
کول پد که اصلا تاثیر نداره. دمای سی پی یوت موقع کار سینگین رو چند میره . مشخصات سی پی یو و گرافیتم بزارنقل قول:
بهترین لپ تاپ من 5ساله دارمش همه جور کارم ازش گشیدم آخ نگفته...
اره خدایشش . لپ تاب منم روزی 16 ، 17 ساعت روشته . تازه بابامم بعضی وقتا سه چهار ساعت باهاش بازی میکنه .
cpu core i5 2.66 M480نقل قول:
4GB Ram
AMD radeon HD5650 1GB
بدون فعالیت فقط وین بالاست 52 تقریبا،کار سنگین حدود 78 تقریبا
واسه کار سنگین 78 خیلی خوبه . بعید میدونم اینقد باشه . باید ببینی وقتی 5 دقیقه سی پی یوت رو 100 در صده اون موقع جند میره . دمای گرافیک چنده؟نقل قول:
اونم تقریبا حدود همون ۷۸نقل قول:
من از تنظیمات درصد استفاده از سیپییو رو اوردم پایین
بازی رم ۲ این نتایج که گفتم رو داشت
خب درصد سی پی یو تو باید همون 100 درصد بزاری بعد امتحان کن . واسه گرافیکتم فعلا نمیشه گفت طبیعیه یا نه ؟ چون به گرمای سی پی یوت خیلی مربوطه .نقل قول:
فقط یکی دو درجه بالا رفت و صدای فن بالانقل قول:
یعنی 80 درجه بالاتر نرقت ؟ چند دقیقه سی پی یوت صددرصد کار میکردنقل قول:
حدود یه رب رم ۲ توی قسمت استراتژی ریلتایم بازی کردم...
البته روی کول پد در صورتی که روی کول نباشه دما تا ۹۰ میره یبارم خیلی وقت قبل خاموش شد
تا 105 گرچه بالاس ولی واسش مشکلی پیش نمیاد تو خود سایتش زده . . منم لپتابم دقیقا همینه . گرافیکتم تا 80 مشکل نداره . الکی بازش نکن .نقل قول:
دمت گرم...نقل قول:
بعد این همه مدت سبنکش خاک نگرفته؟
نقل قول:
خواهش میکنم ابجی . احتمالا گرفته یه باد بزن فقط باد این دستگاها نزن چون شاید باد شدید فنتو خراب کنه
خب پس باد نگیرم بهتره مرسی
بایوس رو اپدیت کردم وضع بهتر شد گرما و دور فن...
ولی روی لینوکس تقریبا میانگین دما بالا بود
البته با چند خط کد حل شد و اینکه توی نسخه کرنل جدید بخاطر DPM که پیشفرض فعال شده وضع دما خیلی بهتر شده...
البته همیشه باید دمای سی پی بو تو طبق درصد فعال بودنش ببینی.نقل قول:
سلام . دوستان من با این لپتاب بازی میکنم سی پی یوش . دماش تا مرز 100 میاد .
میخاستم بدونم لپتاب شماهم موقع بازی سنگین اینقد داغ میکنه .
فکر می کنم 100 خیلی زیاده، حتما از یک کول پد خوب استفاده کننقل قول:
یادمه برا من حدود 80 اینا میرفت (البته اوایل)
سلام دوستان کسی روی 5010 i5 ویندوز 8 نصب کرده
درایورهاش موجودن؟ از ویندوز 7 بهتره ؟
سلام . بله من نصب کردم 8.1 نصب کردم .نقل قول:
هیچ مشکلی نداره . فقط درایور بلوتوثشو باید خودت دانلود کنی از رو سی دی نصب نمیشه .
Cori5 M460 AMD5650
سلام . سی پی یو من تا 2.8 UP میشه ولی تو تسک منیچر 2.76 میزنه اخرش .
واسه شمام اینجوری ؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ویندوز عوض کردم.
hyper -v رو فعال / غیر فعال کردم .
تو power option هم رو صد در صد هست .
خوب اون عدد 2.76 برای شما بالا و پایین نمیره ؟ چون ماکزیمم 2.53 هست و اون توربو بوست ( تقویت میشه ) و به اون عدد 2.76 میرسهنقل قول:
و فکر میکنم که اون عدد 2.76 رو گرد کردن با بالا و گفتن 2.8
معلومه که متغیره دوست عزیز اون عکسه واسه این ثابته :n02:
ولی بیشتر از 2.76 نمیره درحالی که سی پی یوم 2.8 .
تو لپ تابای دیگه ویندوز 8.1 دقیق نشون میده .
رو n5010 اینجوریه؟؟ خاستم بدونم برا شمام اینجوریه؟
خوب منم منظورم همین هست که اون عدد ثابت نیست و بالا و پایین میره شاید تا 2.8 هم رسیده باشه و شما ندیده باشید...نقل قول:
لپ تاپ خودم آخرش 3.2 هست ، اما معولا موقعی که توربو میکنه تا حدود 2.9 میاد ، و زیاد بالای 3 نمیره ، بیشترین عددی هم که تاحالا ازش دیدم 3.15 بوده و ندیدم که به 3.2 برسه ، شاید به 3.2 هم رسیده باشه اما من متوجه نشده باشم. شاید به 3.2 هم میرسه در یه لحظه اما سریع میاد پایین
شما یه کار دیگه میتونی بکنی ، لپ تاپ رو تحت بار شدید بزار و بعدش تو تسک منجر دکمه f5 رو نگه دار ببین بالاتر از 2.76 میاد یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم لبتاب منم خراب شده منتها در چ حده ای نمیدونم.!
۸تا بوق میخوره وصفحه سیاه دیگه بالا نمیاد..
فکر کنم اتصال پایه هاش ب مادربورد قطع شده..! بنظرتون درست میشه؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
سلام یعنی همه درایور هاش روی خود ویندوز 8.1 هست؟
و فقط بلوتوث رو می خواد که باید دانلود کنم؟
سلام خدمت استاتید گرامی
دوستان من از همین مدل با پردازنده 5 استفاده میکنم چندین ساله و رازی هستم فقط یک مشکلی هست تو نسل جدید بازی ها نیاز به حداقل رم 8 هست !
و من میخوام خودم این مورد رو ارتقا بدم به نظرم بیرون یکم پول زیادی میگرند برای باز کردن 2 عدد پیچ پشت دستگاه و تعویض فوقالعاده کودکانه رم ها ... :n08:
چند سوال پیش میاد که بی نهایت سپاس گذار میشم جواب بنده رو بدید
1.این سری لپ تاپ تا چند گیگ ساپورت میکنه و کدوم شاخه (DDR2 یا DDR3 ) ???
2.لطفا یک جفت رم خوب با بالاترین میزان ساپورت که با این مدل سازگاری دارد معرفی کنید ؟ (ممنون میشم محدوده قیمت هم اطلاع بدید چون رم 8 گیگ یک جفت DDR3 8G هست از 110 تومان تا 290 تومان برای لپ تاپ)
ممنون و سپاس بی نهایت
شما نهایتا تا 8 میتونید بندازید.نقل قول:
باس هم 1066 بیگیرید . چون بیشتر از این دیگه ساپورت نمیکنه . (اختلاف قمیت ها هم بخاطر باس رم هست ،شاید یه دره بخاطر برند .)
التبه اکه مجازی سازی اینا ندارید 6 هم جواب میده. قیمت هاشم نمیدونم
سلام مرسی که نحوه طرح کردن مشکل و سوالمو راحت کردید منم دقیقا بحث شما رو دارمنقل قول:
لامسب بازی های جدید ادمو وسوسه میکنه رم رو ارتقا بده چون تنها گزینه ارتقا در این سری همینه بنظرم سری 5 سی پی یو بتونه 8 گیگ رو هم ساپورت کنه
دوستان من این مدلو دارم میخواستم بفرومش الان قیمت دست دومش چجوریاس. Cor i3 4b ram vga amd 5650
سلام.باتری لپ تاپم چند روزی هست که کاملا خراب شده البته 3 ثانیه نگه میداره!
حالا میخاستم راهنمایی کنین واسه خرید باتری , چند نوع باتری تو بازار هست یا چند سلولی خوبه؟ باتری های زیگورات چطورند؟
این تاپیک مرده کسی جوابگو ی سوالا نیست مناسفانه
من یه باطری نه سلولی براش گرفتم که راضیم و اینکه بدون مشکل با ویندوز ده کار میکنه