کرمانشاه سرعت 2 مگ که تقریبا با 1مگ برابره الان! یعنی حدودا 250 دانلود میکنه! که همون خود 2مگ میشه دیگه!:sq_19:نقل قول:
کرمانشاه سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 18325 هزرا تومان -سرعت (تقریبا) 4 مگ
Printable View
کرمانشاه سرعت 2 مگ که تقریبا با 1مگ برابره الان! یعنی حدودا 250 دانلود میکنه! که همون خود 2مگ میشه دیگه!:sq_19:نقل قول:
کرمانشاه سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 18325 هزرا تومان -سرعت (تقریبا) 4 مگ
عجب! بريد؟! دقيق مطمئن نيستم اما فكر كنم خودت چند صفحه قبل گفتي ما ماهي 40 نداريم ك بديم مخابرات! حالا بريد! شد؟نقل قول:
دقت كنيد! 5ساعت در روز رايگانه، ميشه حدودا 1/5 روز! شايد سرعت شبا بد نباشه اما دقت كنيد كه اولا بايد 4/5 روز رو مراقب حجم باشيد، و 1/5 هم شب كار شيد! واسه اوناي كه دانشجون يا سر كار ميرن، اصلا نميشه! از خواب بزني ك دانلود كني؟ اوناييم كه بيكارن و همش آنن، باز بايد كلي از روز مراقب حجم باشن
بهنام از اسیاتک سرویس داره نه مخابرات ! اونیم که گفت ماهی 40 تومن نداره بده من بودم!نقل قول:
پیشنهاد این موضوع رو هم خودم دادم ... دیگه مشکل کجاست؟
بهنام از آسیاتک نت داره! بیاد نمیگن شما چیکاره ای؟ میندازنش بیرون از اونجا:sq_24:نقل قول:
ویرایش: اه میثم 30ثانیه زودتر پست زدی:sq_13:
خب میشه یه کاری کرد که سیستم خودش روشن شه و دانلود کنه و ساعت6 هم خاموش شه!دیگه بیدار بودن هم لازم نیست:sq_15:نقل قول:
دقت كنيد! 5ساعت در روز رايگانه، ميشه حدودا 1/5 روز! شايد سرعت شبا بد نباشه اما دقت كنيد كه اولا بايد 4/5 روز رو مراقب حجم باشيد، و 1/5 هم شب كار شيد! واسه اوناي كه دانشجون يا سر كار ميرن، اصلا نميشه! از خواب بزني ك دانلود كني؟ اوناييم كه بيكارن و همش آنن، باز بايد كلي از روز مراقب حجم باشن
دوست عزیز کلا" روی 20 مگ می بندن دیگه،بستگی به خط داره،یکی سرعتش می شه 22 مگ، یکی می شه 15 مگنقل قول:
پینگ باز رید .
قبل از اینکه جواب بدم میثم و سجاد جواب دادن ،من آسیاتک دارم مطمئن باش اگه مخابرات داشتم و از سرویسم ناراضی بودم قطعا پیگیری میکردمنقل قول:
نیاز نیست که بیدار بمونینقل قول:
توی scheduler دانلود منیجر ساعت شروع رو میزاری 1:01 و ساعت پایان 5:59 و تیک turn off رو میزنی بعدش میری میخوابی
مخابرات مازندران چند وقته که داره سرویس میده؟نقل قول:
مخابرات پینگش باز چسپبد به 700 :2::2:
ویرایش: خوب شد :دی
ببخشيد! فكر كردم مخابراتي
آسياتك 512سرعتش چنده؟ ثابته؟256 رو امتحان كردين؟
راستي با چه برنامه اي ميشه تنظيم كرد كه pc خودش روشن شه؟ در مورد لپ تاپ هم كار ميكنه؟ بايد پسورد مادربرد رو ور دارم؟ پس ادمين ويندوز؟
يه موضوع جالب در مورد نوين نت ايه كه فكر كنم فقط كرمانشاه اشكال داره! يكي از آشنايان 512 شو داره ميگه شبا 64 تا ميگيره روزا 230
اما تو كرمانشاهم يكي كه 128 داشت، گفت روزا 60 شبا 10... مركز وليعصر
دوست عزیز !
یه چیزی رو من میگم بهت تا از مدیرا اخطار نگیری....
پست متوالی بر خلاف قوانین فروم هست .
اونم وقتی پستهای یه خطی رو در فاصله چند دقیقه میدی بقیه فکرهای خوبی نمیکنن ... دوستانه میگم سعی کن همه پستهات رو در یه پست خلاصه کنی و متوالی پست نده...
دوس داری پست هات زیاد شه :دی همشو در یه پست میتونستی بگی :دی
نقل قول:نقل قول:خواهش میکنمنقل قول:
512 بین 64 تا 70 میچرخه
اولین ماهه که از آسیاتک گرفتم
تا اونجا که من میدونم نوین نت از عمد محدودیت سرعت رو برای اکثر شهر ها گذاشت و فقط مربوط به کرمانشاه نیست
فکر کنم 1 سال و نیم شده باشه.نقل قول:
باید دید بعد از این تاریخ بازم Nمگ پهنای باند دارید یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که شما توصیف میکنی نشون میده هیچ اعمال محدودیتی روی پهنای باند وجود نداره. پروفایل dslam دیفالته و توی اکانتینگ یا B-Ras هم محدودیتی اعمال نشده
مشخص میشه این یه سیاسته یا مشکلات فنی
lol نه دليلش اينه كه با uc lite آنم الان، وقتي جملاتم طولاني ميشه، خودش صفحه رو ميبنده
كاش تو كرمانشاهم از اين مشكلات اكانتينگ پيش بياد! تا حالا كسي موقع استفاده از پنل شارژ آنلاين اين خطا رو ديده ك شارژ آنلاين براي شما فعلا مقدور نيست؟
با سلام دوست عزیز،الان حدودا" یک ماه هستش سرعتا رفته رو 20 مگ،چون مرکز مخابراتی مازندران و شهر بابل(0111)،یکی از اصلی ترین مراکز مخابراتی هستش که همه چیز از اینجا شروع می شه و همین طور یکی از دوستان می گفت که مخابرات مازندران این توانایی رو داره که به هر کاربر 50 مگ پهنای باند اختصاص بده.نقل قول:
وقتی تو تاپیک تستا نیگا بقیه شرکتا میندازی مخابرات (تقریباً همه استانها) بهترین پینگ رو داره!!
مسئله تواناییش نیست، مسئله درآمد زایی این قضیه هستشنقل قول:
اگه بر اساس امکانات پهنای باند میدادن اهواز بیشترین پهنای باند رو داشت
بعد از واگذاری مخابرات به بخش خصوصی! بعید میدونم همچین سرعت هایی با قیمت پایین به فروش برسن
استان مازندران بعد از تهران بیشترین ضریب نفوذ استفاده از اینترنت و داره،اینم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پهنای باند ما هم از سمت روسیه تامین می شه نه خوزستان،و با همین سرویس 4 مگ هم تا 1 ماه قبل کاربرا شبی 7-8 گیگ دانلود می کردند،و بنابراین این تغییر سرعت به خاطر مشکل فنی نیستش،دارند صفحه مشترکین و بروز رسانی می کنن،اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضریب نفوذ اینترنت یعنی درصدی از مردم که از اینترنت استفاده میکنن نه پهنای باند!نقل قول:
سرویس 4مگ کاملاً منطقیه
توی کرمانشاه هم وقتی stm1 اضافه شه ممکنه پهنای باند بره رو 4مگ ولی نامحدود بودن پهنای باند...
البته شاید هم پهنای باندشون آزاده و عمداً اینکارو کردن
این طور که من تحقیق کردم،هیچ مخدودیتی روی dslam استان نیست و گفتن تا 1 ماه دیگه پورتای سیستم زایکسل فغال می شه تو استان،فکر کنم رکورد 22 مگ هم بزنه این سیستم جدید:sq_8:نقل قول:
dslam های فعلی از چه برندی هست؟نقل قول:
zhone?!
scary جان وضعیت نت مازندران رو به گوش رئیست هم برسون ! بگو به وجدانش مراجعه کنه فقط ! چه گلی به سر ما زدن که این قیمت ها رو گذاشتن؟:sq_19:
راستی تو این چند وقته کسی عوض نشده تو مخابرات؟ (رئیسی ، معاونی ، کسی؟):sq_4:
در ضمن اگه اهواز بیشترین پهنای باند رو داره چرا همش مشکل داره؟ هروقت نت ما خراب و شد timed out زد ، مشکل از لینک اهواز بود:sq_11:
نه،zte هستند.نقل قول:
نه، کسی عوض نشدهنقل قول:
نرخ ها به رئیس منم ربطی نداره. مخابرات مصوب کرده!
اینترنت ما از طریق اهوازه . این لینک اهواز اگه قطع شه میوفتیم روی لینک پشتیبان یعنی همدان و همدان نمیتونه پهنای باند کرمانشاه رو بطور کامل رد کنه.
مخابرات یعنی چه کسانی دقیقا؟نقل قول:
راستی شما نمیدونی که آیا میشه از 256 نامحدود به 1مگ محدود عوض کرد سرویس رو یا نه؟
تا امروز شك داشتم مخابرات تهران هم افزايش قيمت اينترنت داشته يا نه! اما محض اطلاع، تهران 256 هنوز همون قيمت 12500 و 512 هنوز 20تومنه! آقاي sc@ry شما ميدوني چرا اينجا قيمت اينطوره؟از اين حرفا گذشته، مگه اينجا مملكت اسلامي و بر اساس عدل نيست؟ :دي اين عدالته واقعا؟! ما سي تومن بديم اونا 12 تومن؟
براي اعتراض، نميشه زنگ زد 2020 بعدش شماره 3 رو زد؟ دوشنبه همه (همين 5-6 نفر :دي) بريم تو سايتش و سايت مقررات راديويي، شكايت!اونايي كه ميان، اعلام كنن
دقیقشو نمیدونمنقل قول:
میشه. یه مقدار از پولت اکانتت برمیگرده، بقیشو پرداخت میکنی و اکانتت تغییر میکنه
عدل رو دیدی سلام مارو بهش برسون :دینقل قول:
احتمالاً سرعت ها یخورده تغییر میکنه
این احتمال تغییر سرعت ها چقدره؟؟نقل قول:
کمتر می شه یا بیشتر؟؟
سرعت 2 مگ مخابرات در بهترین حالت به 260 میرسه.اگه مثل خیلی از شهرها سرعت ها رو مخابرات حداقل 2 برابر ببنده شاید ارزش این گرون تر بودن قیمت ها رو داشته باشه!نقل قول: