بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادانقل قول:
خودم دارم از اون روش استفاده میکنم،تا الان هم بعد از 8 ماه فقط 3% خرابی داشته
البته لپ تاپ با لپ تاپ فرق میکنه،اما اون دستور کلا واسه لپ تاپ های گرم مثل N61 به نظرم بهترینه
Printable View
بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادانقل قول:
خودم دارم از اون روش استفاده میکنم،تا الان هم بعد از 8 ماه فقط 3% خرابی داشته
البته لپ تاپ با لپ تاپ فرق میکنه،اما اون دستور کلا واسه لپ تاپ های گرم مثل N61 به نظرم بهترینه
بدبخت شدم
لولای لپتاپ منم شکست!
این دیگه چه داستانیه!
فقط سمت راستیه. کاملا در نیومده ولی معلومه شکسته ار داخل.
پوریا تو که تجربه داری راهنماییم کن. تاپیکت رو خوندم. گفته بودی 20 تومن هزینش هست؟ چند وقته بهت دادن؟
بدبختی من اینه که باید بفرستم تهران.
ادیت:
الان رفتم تاپیکت رو دوباره دیدم، هزینش 26 تومن بود و لولای چپ، درسته؟
برایمن مثل مال تو در نیومده و ظاهرش سالمه، ولی درش رو تکون بدی معلومه لولا شکسته.
راستی گارانتی من ویستا هست.
:41:نقل قول:
هم عجیبه هم جالب،که مال توام بعد از من شکسته !
نگران نباش،فقط اون تو (پشت اون پوشش پلاستیکیه)2 تا سیم هست،حواست باشه الان که شکسته زیاد تکون نخوره که اون سیم ها قطع نشه،مشکل حادی نیست،درستش میکنن واست
الان پیام خصوصی میدم بهت :10:
سلام
اربعین حسینی را به همه عزیزان فعال تاپیک تسلیت عرض میکنم.
سلام علیکمنقل قول:
عجب مورد عجیبی واقعا!! شکستگی لولا!
یعنی این مورد تو همه این سری وجود داره!؟
راه پیشگیری!
---
جناب پوریا داستان شما و امرتات در مورد این قضیه رو به کلی خوندم
خیلی خوشحال شدم از همت و پشتکارتون
و درس خوبی که امیدوارم برای خودم و تمام دوستان سرمشق شده باشه..
فقط گویا نتیجه بخش دبی هم اونو جز گارانتی محسوب نکرده!؟
و این که اگه تو متنتون آدرس میل های ارسالی (بخش خاورمیانه ایسوس) و کلا تلفن ها و... بود میتونست کمک بیشتری به سایر دوستان بکنه..
تشکرات
+
این صفحات قبل منظور کدام صفحست؟!نقل قول:
بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادا
من چند صفحه ای ورق زدم چیزی نبود..
سلام،پوزش بابا تاخیر در پاسخ :11:نقل قول:
من امروز امتحانام تموم شد،الان از زندان آزاد شدم :دی
در خصوص شماره اینا من عمدا نزاشتم،هرکس که به مشکل برخورد یه زحمت بکشه بهم پپیام بده تو اونجا خدمتش میگم،مثل اقا افشین عزیز :10:
خوب،باطری
ببین عزیز،نگه داری از باطری واسه هر لپ تاپ یه چیز متفاوته،در مورد لپ تاپ های گرم،بالای 50 درجه،بهترین کار اینهکه فقط مواقع نیاز باطری به دستگاه وصل باشه و مواقعی که استفاده نمیکنین باطری رو در بیارین و 2 هفته یک بار یه دشارژ بکنین و با شارژ خدود 40 % نگهش دارین،اینم بدونین که باطری شدیدا دشمن باطریه و دلیل اصلی خرابی باطری لپ تاپ های قوی هم همینه:11:
اگه لپ تاپ دماش پایینه نیازی نیستش که باطری رو در بیارین،همیشه بزارین رو لپ تاپ باشه،اما اینم بادتون باشه که هر باطری یه عمر مفید داره،حدود 500 سایکل شارژ و دشارژ،پس وقتی این تعداد تموم شه باطری در هر صورت حتما خراب میشه
راستی بچه ها یه نکته الان یادم اومد بگم
4-5 روز پیش بود،ونت خروجی هوا رو با این بادگیر های کوچیک که با فشار دست کار میکنن هوا گرفتم بهش،کلیییی گرد و خاک ازش بیرون اومد،همینطور از پورت ها و ....
جالبه بعد از تمیز کردنش دمای دستگاه تو حالت استفاده از وب و پروسس طبیعی تا 51 هم پایین اومد :8:
به شما هم پیشنهاد میکنم این کار رو انجام بدین،من که دستگاهم رو خیلی کم بیرون از خونه میبرم این وضعش بود دیگه چه برسه به اون هایی که زیاد میبرن تو محیط های پر گرد و خاک :19:
مثل من ! بعضی ها میگن این لپ تاپه یا دسک تاپ ؟!نقل قول:
من که دستگاهم رو خیلی کم بیرون از خونه میبرم این وضعش بود دیگه چه برسه به اون هایی که زیاد میبرن تو محیط های پر گرد و خاک
اگر سبک تر بود و زیر یک تومن شاید میبردم..
ولی خودمونیم ها ، این لپ تاپ یک سال و نیم پیش جزو بهترین های اسوس بود با یک و سیصد اینطورا میشد خرید..العان یه لپ تاپ متوسط ایسوس رو باید همین حدودا بخرید..N55SF حدود 1.800 شده !!
سلام افشین جان لپ تابت را چیکار کردی درستش کردی یا نه؟
سلامنقل قول:
قرار شد اون کسی که ازش خریدم با گارانتی هماهنگ کنه هر وقت قطعه رو آوردن لپتاپ رو بفرستم.
الان ظاهر لپتاپم مشکلی نداره، یعنی کسی ببینه نمی تونه بفهمه که لولاش شکسته. اما این تا وقتیه که درش رو باز و بسته نکنم.
بعد اینکه من سرچی که کردم متوجه شدم این مشکل برای خیلی از دارندگان این لپتاپ پیش اومده و یه مشکل رایجی شده انگار.
میشه لینک بدی بهم ؟نقل قول:
این عبارت رو توی گوگل سرچ کن:نقل قول:
کد:asus n61jq broken hinge
سلام افشین عزیز لولای لپ تابت که شکسته بود چیکارش کردی؟ درستش کردن یانه؟
سلام دوستان چرا اینجا دیگه فعالیت نمیکنید؟
نابود شدم..............
چند وقتی بود که لپتاپم کند شده بود البته فقط بعضی وقتا (مثلا باز کردن یه پنجره رو تصادفی خیلی طول می داد و چراغ هارد هم تمام مدت روشن بود) بعد از یه تست با HD Tune فهمیدم هاردم چند تا بد سکتور داره
دیروز هم بعد از اینکه لپتاپ رو خاموش کردم و چند ساعت بعد برای روشن کردنش برگشتم فهمیدم ویندوز بالا نمیاد و نوی لود گیر میکنه
امروز گذاشتم ده دقیقه توی لود بمونه که بعدش دیدم راه افتاد و رفت توی محیط ویندوز ..... منم تنظیم کردم که توی استارت آپ بعدی چک دیسک کنه و ریستارت کردم ولی خاموش نشد و هنگ کرد و مجبور شدم با نگه داشتن پاور خاموش کنم!!! یه دقیقه بعد دوباره روشنش کردم و اینبار بدون اینکه چک دیسک کنه خیلی راحت وارد محیط ویندوز شد ..... دوباره تنظیم کردم برای چک کردن دیسک ولی بازم خاموش نشد و همون داستان قبلی.....
وقتی دوبار روشنش کردم ارور داد (disk read error) و حالا موندم چیکار کنم
حتی ویندوز هم روش نصب نمیشه!!!! و توی همن مراحل اولیه گیر میکنه
لپتاپ هنوز گارانتی داره ولی من نگران اطلاعاتی هستم که توش دارم... حدود 500 گیگ میشن که همشو از اینترنت گرفتم
هاردم وسترن 640 گیگه و هنوز توی بایوس شناسایی میشه
کسی نظری نداره که چیکار میشه کرد برای حل این مصیبت؟
سلامنقل قول:
من با گارانتی هماهنگ کردم که هروقت قطعه رو آوردن لپتاپ رو بفرستم براشون. که البته هنوز مثل اینکه نیاوردن.
ببینم اگه بیرون جای دیگه می تونن، میدم بهشون درستش کنن.
چه بد!نقل قول:
منم چند وقت پیش با همین برنامه دیدم میگفت بد سکتور دارم. فکر کنم دوتا بود.
الان که دیدم هیچ بد سکتوری نداره.
توی قسمت هارد هم بپرس شاید اونجا بهتر بدونن.
نقل قول:
به نظرم شما با Acronis TrueImage Boot CD مشکلت حل میشه و اصلا جای نگرانی نداره
این نرم افزار رو بریز انواع Utility ها توش هست که به وسیلش میتوئنی از توی داس مشکلت رو حل کنی
اصلا نگران نباش :10::46:
سلام دوستان
احساس میکنم سرعت لپتابم کند شده....از کجا بفهمم نرماله یا نه؟
درایور حدید کارت گرافیک 1-12کد:http://www2.ati.com/DRIVERS/mobile/12-1_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe
مرسی :40:نقل قول:
چیزای دیگه نیومده ؟
تاچ پد و اینا ؟؟
بعد خودت این گرافیک رو تست کردی؟ باگی چیزی ... ؟
:10:
من همیشه درایور گرافیک رو آپدیت می کنم. تاحالا مشکلی نداشتم. برای این درایور هم همینطور.نقل قول:
برای چیزای دیگه می تونی از اینجا بگیری:
کد:http://forum.notebookreview.com/asus-reviews-owners-lounges/494250-asus-n61jq-driver-thread.html
سلام افشین جان چرا حجم این درایور اینقدر زیاد هست ؟ آخه درایورهای قبلی گرافیک حجمشون حدودا 80 یا 90 بود؟ ضمنا این درایور 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟نقل قول:
با تشکر فراوان.:11:
نمیدونم، آخرین باری که من دانلود کردم (ورژن 12-11) 120 مگ بود.نقل قول:
توی لینک نوشته شده، 64 بیت هست. برای نسخه ی 32 باید عدد 64 توی لینک رو به 32 تغییر بدین. (حجم 32 بیتی حدود 100 مگ هست)
درضمن از اونجایی که من همیشه درایور گرافیکم رو آپدیت می کنم این لینک رو گذاشتم تا اگه کسی مثل من هست، نسخه جدید رو داشته باشه و من هیچ نوصیه ای به نصبش نمی کنم! خودتون می دونین، اگه دوست داشتین آپدیت کنین.
هارد لپتاپ منم درست نشد که نشد
همه چی رو هم امتحان کردم کلا هارد هیچ عکس العملی به هیچ چیز نشون نمیده...
Acronis True Image Home BootCD بعد از چند دقیقه ارور میده که نمیتونه از روی دیسک بخونه
ویندوز هم روش نصب نمیشه....
رو PC هم گذاشتم هارد رو ولی نرم افزار های ریکاروی و نرم افزار عیب یابس western digital هیچکدوم نتیجه ای نداشتن
چک دیسک کردن هم خیلی طول میکشه و در آخر هم بخاطر خرابی MFT (مستر فایل تیبل) کنسل میشه
فرمت معمولی و یا low level format هم نمیشه
قید اطلاعاتم رو زدم و شنبه میخوام لپتاپم رو بفرستم گارانتی (گارانتی ویستا هست) کسی توصیه ای نداره قبل از فرستادن؟
افشین جان میشه دقیقا توضیح بدید درایور گرافیک را چطوری آپدیت میکنید؟ آیا درایور قبلی که رو ویندوز نصب هست را پاک میکنید؟ یا روی همون نصب میکنید؟ چون من وقتی خواستم درایور گرافیک را آپدیت کنم هرکاری کردم درایور قبلی حذف نشد و درایور جدید را نصب کردم ورژن گرافیک را چک کردم دیدم همون ورژن قبلی هست و تغییری نکرده. اگه میشه روش و مراحلی که خودتون اجرا میکنید را کامل شرح بدید............................:11:نقل قول:
لپ تاپت تا کی گارانتی داره ؟نقل قول:
به نظرم اگه خیلی کار نداری با لپ تاپ عجله نکن
من زیادهارد داغون داشتم که درست شدن،به خاطر همین میگم
شما یه سر به بخش خرابی هارد بزن،بچه ها کمکت میکنن،فقط میگم عجله نکن،چون بدی گارانتی همانا و هارد از دستت در بیاد همان
بازم هرجور خودت صلاح میدونی :10:
منم مشکل هارد برام زیاد پیش اومده حتی یکی از هاردهام که چندتا بدسکتور داشت 2 سالی هست که داره کار میکنه!!!نقل قول:
ولی مشکل این یکی خیلی جدیه...
سرعت رید و رایت بشدت پایین اومد(1 مگ در ثانیه)ه..تعداد بدسکتور ها خیلی زیاده...خیلی وقتا جلوی بوت شدن از روی یه داریو دیگه یا فلش رو هم میگیره
طبق تجربه خودم رسما مرخصه و حتی اگه تعمیر بشه هم دیگه قابل اعتماد نیست
در مورد اطلاعاتم هم دیگه نگران نیستم چون یادم اومد چند وقت پیش فیلم ها و عکسهای خانوادگی رو تو کامپیوتر خواهرم کپی کردم:26::7:
فقط میمونه یه مقدار نرم افزار و فایل های زما دانشجویی که اونم چون درسم تموم شده دیگه ضروری نیستن+250 گیگ هم فیلم و سریال و آهنگ که اونا هم مهم نیستن.....
لپتات هم تا 6 ماهه دیگه گارانتی داره
شنبه تماس میگیرم ببینم شرایط گارانتی و نحوه ارسالش چجوریاست ولی تو این مدت اگه شما هم تجربه ای دارید دریغ نکنید
منم اوایل درایور رو آپدیت می کردم همین مشکل رو داشتم، یعنی انگار آپدیت نمیشد. برای همین دیگه اول درایور قبلی رو کامل پاک میکنم بعد جدید رو نصب می کنم.نقل قول:
برای پاک کردن درایور قبلی میرم توی این مسیر: C:\AMD\Support\*-*_mobility_vista_win7_64_dd_ccc
اگه AMD نبود ATI هست.
فایل Setup.exe رو باز می کنم، پنجره ای که باز شده رو نکست می کنم، بعد آن اینستال رو انتخاب می کنم، بغد گزینه Costume رو میزنم، توی پنجره باز شده همه گزینه ها رو تیک میزنم و ادامه.
با این کار رزولوشن لپتاپ من کم میشه و معلومه که درایور بطور کامل پاک شده.
حالا یه ری استارت می کنم و درایور جدید رو نصب میکنم و دوباره یه ری استارت، تمام.
سلام دوستان
یکساله که این لپتاپ n61 jv رو دارم . اما باطری آن دچار کوچکترین فرسودگی نشده . نمیدونم قضیه چیه .
باطری تقلبیه یا نرم افزارش مشکل داره یا واقعاً باطری اون تا الان سالم مونده ؟؟
سلام افشین جان از راهنمایی کاملتون خیلی ممنونم. دستت درد نکنه:11::11:نقل قول:
خدا رو شکر که عاقلی ،مثل من نیستی که بک آپ نگرفته باشی :دینقل قول:
اگه مشکل اطلاعات نداری دیگه معطل نکن،سریع تر ببر بده گارانتی دیگه
منتظر چی هستی ؟؟؟ :20:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
سلام :10:نقل قول:
فکر میکنم دلیل اصلیش پایین تر بودن دمای JV نسبت به JQ هستش،که این مسئله شدیدا رو عمر باطری اثر میزاره
معمولا لپ تاپ هایی که دماشون زیر 50 درجه هستش خیلی دیر باطری شون خراب میشه،مگر اینکه عمر مفیدش به پایان برسه
شما فول شارژ رو حالت وب گردی و با نور 0 + بلوتوث خاموش یه تست بگیر ببین چه قدر شارژ میگیری از دستگاه،اونجوری مشخص میشه که باطریت OK هست یا نه
سلامنقل قول:
كه اينطور !!!
اتفاقاً يا اصلاً جريان هوايي رو از vent احساس نميكنم يا خيلي كم و ناچيز . البته با لپتاپ بازي هم نميكنم اگر هم بازي ميكنم در حد angry bird هست (كنسول ps3 دارم) بعبارت ديگه تو اين يكسال حتي 5 دقيقه هم نشده كه از گرافيك Nvidia استفاده كنم و هميشه از گرافيك intel استفاده ميكردم .
اخه شنيدم كه اگر همينجوري روشن بذاري تا شارژش صفر بشه باتري خراب ميشه يعني تو اين يكسال هيچوقت نذاشتم شارژش به حد پاييني برسه .نقل قول:
آره خیلی مهمه،کلا JV خنک تره،حالا شما میتونی با نرم افزارهای نست دما هم اوضاعش رو ببینی،بغل N61 میشه تخم مرغ درست کرد :دینقل قول:
باطری هم نیازی نیست بزاری 0 بشه،تا 10%چک کن ببین چقدر دووم میاره
دوستان سلام
یکی از رفقا دو سه هفته پیش درخواست باطری n61jq از سازگار ارقام سفارش داده بود گفتند که باید مبلغ 110000 تومان واریز تا باطری تحویل شود.
می خواستم ببینم قیمت داده شده قیمت درستی است یا قیمت پرت داده؟
نکته دوم باطری این رفیق من حدود بیست درصد خرابی داره . بنظرتون باطری جدید خریداری کنه یا باطری را ببره تعمیرات سلول های آن را عوض کنه.
ممنون می شم اگر دوستان نظراتشون را ارائه بدند.
باتشکر
بعد از نصب درایور گرافیک 12.1 رفتم Black Ops بازی کردم، افت فریم و لگ توی باز خیلی زیاد شده بود و برای همین دوباره ورژن 11.12 درایور رو نصب کردم و بازی خیلی روون اجرا میه.
اتفاقا من هم این درایور جدید را نصب کردم دیروز هم اون دونه های آبی:2: دوباره بعد از مدتی برای لپ تابم اتفاق افتاد.نقل قول:
به نظر این درایور جدید کارایی خوبی تو این لپ تاب نداره.
:10:دوستان سلام
یکی از رفقا دو سه هفته پیش درخواست باطری n61jq از سازگار ارقام سفارش داده بود گفتند که باید مبلغ 110000 تومان واریز تا باطری تحویل شود.
می خواستم ببینم قیمت داده شده قیمت درستی است یا قیمت پرت داده؟
نکته دوم باطری این رفیق من حدود بیست درصد خرابی داره . بنظرتون باطری جدید خریداری کنه یا باطری را ببره تعمیرات سلول های آن را عوض کنه.
ممنون می شم اگر دوستان نظراتشون را ارائه بدند.
باتشکر
سلام.
امروز زنگ زدم ویستا با مسئول قطعه و اینا صحبت کردم، گفت ما اصلا چنین روالی نداریم که اول قطعه بیاریم بعد شما لپتاپ بفرستین!
الان دوتا راه دارم، یکی اینکه لپتاپ رو بفرستم گارانتی، که زنه گفت حداقل 10 روز طول می کشه قطعه بیاد، ولی من میترسم مثل دفعه قبل بشه که حدود 45 روز لپتاپم دستشون بود!
یکی دیگه اینکه شنیدم توی شهر خودمون هستن کسایی که بتونن درستش کنن، اما مطمعناً از گارانتی خارج میشه اگه بدم دست اینا، ولی خب خیلی زودتر اماده میکنن.
به نظر شما چیکار کنم؟
سلام بنظر من ببری گارانتی بهتره. یوقت دیدی بعدا یه مشکل دیگه پیش اومد گارانتیا هم دنبال بهونه بعد اونوقت به مشکل بر میخوری یا مثلا یوقت ممکنه یه قطعه اصلا پیدا نشد مجبوری ببری گارانتی.نقل قول:
مشکل لپتاپت چیه؟نقل قول:
45 روز که دیگه عجیبه.....
اگه نمی تونستن قطعه رو تهییه کنن باید ازشون میخواستی که یا هزینه رو بهت بدن تا خودت تهیه کنی یا قطهاتی که موجود دارن رو با حساب اختلاف قیمت جایگزین کنن