دم همتون گرم چند روزه سوال پرسیدیم کسی هم نیست که جواب سوالای منو بدهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6087097&postcount=4126
دم همتون گرم چند روزه سوال پرسیدیم کسی هم نیست که جواب سوالای منو بدهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6087097&postcount=4126
داخل جعبه : 1.هندزفری 2.کابل یو اس بی 3.باطری 4.شارژر 5.خود گوشی:دینقل قول:
تفاوت 8با 16 چهل پنجاه تومنه که صرف با 8 هست+یه مموری 16
مموری همراه گوشی موجود نیست
پشت جعبه گوشی قید شده i9000 .... فارسی هم نبود(که اکثرا هست) مشکلی نیست یه رام فارسی دانلود می کنی می ریزی روش
آره فقط در پشتش.... ولی حاشیه دور گوشی هم روشن تره !نقل قول:
این جدیدیا مشکل سه دکمه نداره یا اگه داشته باشه قابل حله؟ منظورت کدومشونه؟ قیمت تو علاالدین چنده؟ خبر داری؟نقل قول:
آقا مشهد i9000با گارانتی 560 تومن بدون گارانتی 495 تومن ،ضمنا 8گیگ هستش .دوستان لطف کنند بگن با این قیمت بگیرم یا نه
یه سوال، نتیجه بنچ مارک دقیقن چیو می رسونه؟ گالکسی اس ال توی بنچ مارک از گالکسی اس امتیاز بیشتری اورده بود یعنی این گوشی روونتر کار می کنه؟
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
دیجی کالا می ده 486. من شاید از دیجی کالا گرفتم. 48 ساعت فرصت تست هم می ده.نقل قول:
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-Samsung-I9000-Galaxy-S-8GB
میدونی مشکل کجاست... این که الان همه ی برند ها دارن گوشی های آندرویدی میدن بیرون... سامسونگ... موتورولا... Htc.... LG... Sony... و... این باعث پیشرفت خییییلییییی سریع این گوشی ها میشه... (از نظر سخت افزاری!!) از طرفی این خیلی خوبه... چون باعث پیشرفت سریع تر میشه! ولی از طرف دیگه من که 6 ماهه این گوشی که بهترین گوشی موجود تو اون زمان بود رو گرفتم الان باید کم کم فکر اینو بکنم که بازی های جدید تو گوشیم نمیاد... کم میاره... در مقایسه با xperia play و lمدلهای جدید تر htc و گوشی های دو هسته ای.... در حالی که آیفون هر 2 سال یه مدل جدید میده و گوشی ای که میخری تا 2 سال تاپ بازار میمونه و جایی کم نمیاره...! برنامه ای پیدا نمیشه که گوشیت برای اجراش کم بیاره! من فقط رو این مورد مشکل دارم! نظرتون چیه راجع به این مطلب...؟!
فرق بین S و SL توی کیفیت صفحه نمایش هست نه دوربین . Galaxy S :Super AmoLED هست ولینقل قول:
SL : Super Clear LCD هست !
مشکل سه دکمه هم 100% قابل حل شدن هست اینجا رو بخونید :
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=125796
---------- Post added 13-05-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 12-05-2011 at 11:56 PM ----------
کی گفته این گوشی داره کم میاره ؟نقل قول:
در ضمن هر کی Xperia Play بگیره به نظرم ضرر کرده چون اولا زاویه دید خوبی نداره . دوما با این پول آدم میتونه
حداقل 3 تا PSP GO هـک شده بخره با قدرت CPU 1.33 GHz ! تازه تا آخر 2011 NGP یا PSP2 قراره بیاد که
قدرتش با PS3 برابری میکنه !
دوستان من اینقده متوجه می شم از انگلیسی که جلوی هر دو تا دوربین نوشته 5 ! منظور من کیفیت عکس هاست که می تونید یه نگاهی بندازید، شاید حرف من رو تایید کردید!
سلام
دوستان چطوری می تونم فایل های دیتای بازی و برنامه ها رو به گوشی انتقال بدم چون بصورت معمولی کپی پیس که می کنم خیلی طول میکشه ؟
مشکل نداره اگر هم داشته باشه همونطور که دوستان در بالا گفتن قابل حله.نقل قول:
قیمت هم هفته پیش نسخه 8گیگش 470 بود نسخه 16گیگ 510
آیفون سالی یه گوشی جدید میده نه 2 سال!نقل قول:
بعدشم رو i9000 مطمعن باش تا 2 سال دیگه بازیی نمیاد که روون اجرا نشه و اصلاً هم کم نمیاره
به 2.3 هم که آپدیت شده و فعلاً به روزترین ورژن روشه
بچه ها دو تا سوال :
1 - میشه مموری 4 گیگ گوشی نوکیا 5530 را روی گالکسی اس انداخت ؟
2 - ممکنه مثلا چند ماهه دیگه بازی بیاد که روی گالکسی جواب نده ؟ ( به خاطر ورژن آندروید و احتمالا عدم آپدیت شدن گالکسی )
اولا" که همین الان تقریبا" یه ساله iphone 4 آومده... هنوزم مونده تا 5 بیاد...نقل قول:
i9000 هم که دیگه تولید نمیشه... رفته رفته رام هم کمتر براش کوک میشه... و دیرتر از سایر گوشی ها آپدیت میشه...
backbreaker thd هم اولین بازی که رو گوشی اجرا نمیشه چون چیپ گرافیکی tegra میخواد...
به چه چیزایی گیر می دین شمانقل قول:
گوشی می خوای بخری یا کنسول بازی؟ اگه اینطوری بخوای فکر کنی اصلا نباید گوشی بخری چون هر سخت افزاری یه روز قدیمی و ضعیف میشه.
با سلامنقل قول:
اگه مموری شما میکرو اس دی باشه بله جواب میده.
من میکرو اس دی 8 گیگ 5800 م رو روی گالکسی م گذاشتم.
من فکر میکنم چون این گوشی سال ساختش 2010 هستش حداقل تا 1 سال دیگه 100% اکثر بازیها رو ساپورت کنه
مگر اینکه بخواد بازیهایی برای دو هسته ای ها ساخته شه .
سپاسگذارم.
مدل 8 گیگ هم ممکنه مشکل 3 دکمه داشته باشه؟گوشی هایی که جدیدا تولید شدن هم این مشکل رو دارن یا نه؟
با سلامنقل قول:
فکر کنم مشکل سه دکمه ربطی به 8 یا 16 گیگ بودنش نداره
اونجوری که من شنیدم و دیدم گوشیهای جدید این مشکل رو ندارن .
سپاسگذارم.
چرا من نمیتونم گوشیمو با Samsung Kies به کامپیوتر وصل کنم وقتی برنامه رو اجرا میکنم در هنگام شناسایی گوشی ارور میده
من گوشیم خیلی هنگ میکنه مال چیه رام گوشی فکر کنم jpjpa باشه گوشیمم نسخه خاور میانه ایه روت هم شده یکی کمک کنه من زیاد بلد نیستم گوشی رو هم دست دو گرفتم
سلام بعد از مدتها كار با HTC HD ديروز اين گوشي فوق العاده رو خريدم واقعا كه محشره مخصوصا از نظر كيفيت تصوير و نمايش
من سئوالي داشتم و چون ديدم كه برخي از كاربران اينجا سئوالشون رو مطرح كردن ميگم
آيا راهي است كه بتونم Rington اصلي گوشي رو عوض كنم . من خيلي جاها رفتم ولي نتونستم . البته بعيد به نظر ميرسه كه نشه . اما واقعا عجيبه كه تو دسترس نيست
ممنون ميشم كه كمكم كنيد
کسی نیست کمک کنه من اگه بخوام ریست کنم مشکلی بوجود نمیاد
بله به راحتی هر چه تمام تر میتونین اهنگ زنگ گوشیتون رو عوض کنین.نقل قول:
برای این کار فقط لازمه وارد موزیک پلیر بشین و روی اهنگ مورد نظرتون کلیک رو چند لحظه نگهدارین.
اونوقت صفحه ای باز میشه که باید Set as رو انتخاب کنین و بعد Voice Call Ringtone رو . . .
راه دیگه
Setting > Sound > Voice Call Ringtone
به همین راحتی . . .
سپاسگذارم.
من چطوری میتونم گوشیمو به حالت اول برگردانم یعنی مثل روزی که از کارخانه امده بیرن
سلام.نقل قول:
برو تو این صفحه و به ترتیب کاهای گفته شده رو انجام بده.:11:
[PHP]http://www.hard-reset.com/samsung-i9000-galaxy-s-hard-reset.html[/PHP]
?........?نقل قول:
بچه این گوشی فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنه،درسته؟
اگر من این گوشی رو بخرم میتونم کلاس های مجازی آنلاین به راحتی ببینم؟
من کلی گشتم تا اینو پیدا کردم :نقل قول:
کد:http://www.simplehelp.net/2009/07/29/how-to-copy-music-to-your-android-phone-from-windows
سلام من ميخواستم اين گوشي رو بدون گارانتي بخرم چه چيزايي رو بايد توجه كنم كه جنس قلابي بهم ندن.:20:
آيا اينكار از ريكاوري چيپ گوشي هم جلوگيري مي كنه؟نقل قول:
(مثلا ريكاور كردن عكس هاي شخصي كه با دوربين گوشي گرفته شده پس از فروش گوشي)
واسه من که داشت . ولی اگه نداشت نرم افزارش هست اگه خواستین لینک میذارم !نقل قول:
کسی نبود جواااااااااااب بده:33:نقل قول:
امروز رفتم علائدین و بازار موبایل تا گالکسی اس 8 گیگ بخرم .
اول از همه بگم این علائدینی ها واقعا آدم های کثیف و حقه بازی هستند .
وقتی گوشی را قیمت میکنیم میگن 470 ، 480 ولی بعد که یه کم جدی تر میشیم برای خرید ، میگن 50 هزار تومان هم پول نرم افزار باید بدی . خلاصه با این وجود من تو علائدین زیر 500 گیر نیاوردم . ( یه مزخرفاتی هم میبافند که آدم شاخ در میاره و فکر میکنند آدم از پشت کوه اومده ) .
از علائدین که پشیمان شدم رفتم بازار موبایل ، اونجا قیمت ها بهتر بود و یه مغازه حتی 485 هم پیدا کردم که پولی هم بابت نرم افزار نمیگرفتند . ولی چند تا مشکل بود که باعث شد گوشی را نگیرم :
1 - همه بدون گارانتی بودند ( حتی گارانتی اسمی هم نداشتند )
2 - فروشنده ها حتی تو بازار موبایل هم در مورد مشکل 3 دکمه خودشون را به اون راه میزدند و اصلا میگفتند چی هست این مشکل سه دکمه . ؟
3 - همه میگفتند همین جا گوشی را تست میکنیم و مسئولیتی بعد از اینکه گوشی را به شما تحویل دادیم نداریم .
4 - جعبه گوشی ها هم به هیچ عنوان پلمپ نبود ، همه همین جوری ولنگ و باز .
حالا من موندم اصلا چی کار کنم ، موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم ؟ چی را باید تست کنم ؟ گوشی باید ساخت کجا باشه و...
ممنون میشم دوستان من را راهنمایی کنند .
سلامنقل قول:
1 - خب با گارانتی اگه بخوای که یه 60 تومن میاد روی قیمت گوشی ... بدون گارانتی بگیر مشکلی پیش نمیاد ... اکثرا بدون گارانتی خریدن !
2 - واسه منم همینوجور شد .... یارو میگفت مشکلی نداره ...بهش گفتم میتونم تست کنم ؟ گفت اگه این سه تا دکمه رو بزنی گوشی ریست میشه .... گفتم جوک نگو بابا :دی.....اون اولا ریکاوریه و ثانیا اون دکمه هاش فرق میکنه !
3 - آره خب این دیگه همه جا مرسومه .... همون جا حسابی تستش کن....حرف پنجاه ، شصت هزار تومن نیست که .... نیم میلیون تومن گوشیه !
4 - پلمپ نبودنش مشکلی نیست .... واسه مشتری های قبلی این کار میکنن ولی اگه برچسب رویه ال سی دی که روش نوشته سوپر آمو ال ای دی و ... نداشت یا زیرش هوا بود قبول نکن !
شما برو در مغازه ... گوشی رو که آورد اول سه دکمه رو تست کن ... بعد تمام دکمه های سخت افزاری رو و بعد یه تماس با گوشی بگیر و چند تا عکس هم با دوربینش بگیر و صفحه نمایشش رو هم نگاه کن یه وقت نقطه تاریک یا مشکلی توش نباشه و خلاص !
گوشی هم اگه ساخت کره یا ویتنام باشه بهتره !
وسائل داخل جعبه رو هم تست کن .... هندز فری رو مخصوصا...
موفق باشی
دوستان رم گوشی چنده ؟ در حالت عادی چقدرش باید در حال استفاده باشه
من وقتی task maneger رو باز میکنم توی قسمت رم منیجر زده 147MB / 304MB
واسه تست گوشی های سامسونگ این کد رو وارد کنین تو گوشی...
ستاره,مربع,0,ستاره
دقیقا یکی از سئوالات من هم همینه .... میشه رمتون روی که تویه Task Maneger هست بگید ؟ ماله من کلش 339 مگابایت هست !نقل قول:
نقل قول:درستهنقل قول:
واسه همه همین مقداره .
اگه کسی میتونه کمک کنه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6096740#post6096740
تمام این موارد واسه من هم صدق میکرد . دادا از کره که نمیخوای بخری اینجا ایرانه این سوالا رو نداره دیگه !:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
از یه جای معتبر بخرین ! اصلا مگه Galaxy قلابی هم داره ؟نقل قول: