رایگان خیر دوست گرامی. قبلا داشت ولی متاسفانه ته دیگشم خورده شد!!!!!نقل قول:
Printable View
رایگان خیر دوست گرامی. قبلا داشت ولی متاسفانه ته دیگشم خورده شد!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
نه شبانه ندارد! :2:
دوستان من دهنم ....... ولی به قول این شبکیه که من نفر اول واسه سرویس گرفتن توی کشور برای dlc به غیر از مخابرات هستم هنوز به من سرویس ندارن هی دارن این ور اون ورم می کنن منم میخوام برم یک شنبه پولم رو پس بگیرم.اولش گفتن فقط هزینه ی ماهانه میگیرن و نیاز به رانژه نیست حالا میگن بازم 10 تومن نیاز به اتنقال هست از اون پنل به این پنل
میگم تو رفتی دفتر شبکیه ؟ دیدی چه بی درو پیکر بود ؟ :دی دو تا منشی داره هیچی حالیشون نیست و هیچ اطلاعاتی ندارن ! ماک رفتیم میگفتن نداره و کلی دعوا کردیم بازم میگفت نداره ، بعد از یکی پرسید گفت فعلا نداره و ما تجهیزاتش رو نداریم و ... ، بعد کلا نداره ! اصلا کلا شرکت بی درو پیکری هست و همینطور اصلا هیچی نداره ! یک هو شبانه داره یک هو نداره ! کلا رو هواس ولی بخاطر همین که رو هواس و سرعتش خوب باشه احتمالا من دوباره میرم بپرسم ! 10ت بیشتر بدی ، سرویس با شرط شبانه رایگان (سرویس 1مگ) بگیری میرزه ! بهتر از اون اینک دوتا سرویس رو بتونی نگه داری که اون موقع به من میگفتن (اون موقع یعنی تو نمایشگاه) میشه ! ولی ممکنه نشه ! بهرحال شبکیه است دیگه ! رو هواس !نقل قول:
توصیه می کنم صابون اینترنت شبانه رایگان رو به دلتون نزنیدنقل قول:
یه سر به تاپیک شبکیه بزنید می فهمید چه خبره:31:
با سلام
دوستان همشهری یک سوال دارم :
مخابرات روی خطوط DLC منطقه چمران اینترنت ارائه میکنه یا خیر؟
در سایت رنگین کمان زده بود که ارائه میکنه و بنده بعد از سه بار تماس گرفتن و هماهنگی... و امضا گرفتن و ....
امروز زنگ زده میگه نمیدیم! درحالی که در جدول سایت زده و تلفنی هم جواب مثبت داده بود!
دیروز یک مودم ازطالقانی خریدم 32 تومن و حالا نمیدونم چکار کنم.....
طرف میگفت مخابرات فقط با وایمکس مناطقی که فیبر نوری هستند رو پشتیبانی میکنه....
غیر از دعوا کردن با اون ادم نفهمی که من رو مسخره کرده بود کاری ازم بر نیومد.....
فقط میتونم بگم من شدم ناجی دیگران تا اون آدم احمق رنگین کمان بره از مخابرات استعلام بگیره و بیخود در سایتش جدول نزنه....
6 سال با دیال اپ وصل بودم...یکسال با جی پی ار اس ایرانسل...الانم من موندم با یک مودم....
یک نفر با قاطعیت بگه میتونم از مخابرات بگیرم؟یا باید این مودم رو بزنم خورد کنم!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
من خوندم تاپیکش رو ولی ما مشترک مخابراتیم حساب ما از اونا جداس.شبکیه میاد واسطه میشه حالا هرچقدر مخابرات سرعت بده شبکیه هم میده فقط میاد یه یوزر و پسورد جدید از مخابرات میخره.
سرویس 1 مگ رو برداشتم از شبانش مطمئنم که سرعت داره ولی اینطور که توی تاپیک اصفهان فهمیدم شبانش از حساب خودمون کم میکنه به منشیه گفتم گفت بگو بیا تا براش پیگیری کنیم.
خوبیش اینه که من هنرستانم توی شمس آبادی هست همین ابوذر از بهارستان هم میام و از اتوبوس که پیاده شم یک سره روبروی پاساژ کوثره.این مسیر هم مسیر هر روز منه هر مشکلی پیش بیاد فرداش میرم شرکتشون خرشون رو میچسبم.دیگه خدا بخواد یورزم رو یک شنبه یگیرم اگه بدن.خبره سرعتش رو بهتون میدم.با مشکلاتش.ولی معلومه سرعتش خوبه چون isp که ماله خودشون نیست ماله مخابراته پس همین سرعت خودم رو با شبانه میدن.ولی یارو میگفت ما یوزرامون سرعتشون الان بالاست یعنی روزا با 2.5 مگ دانشونه.ولی من گفت چون یوزر شمان من از شما هم که سرویس بگیرم تهش یوزر مخابراتم.پس همون سرعت مخابرات رو دارم بهارستان هم کهس رعتش عالیه 128 تا 230 متغیره
ارائه میده ، من خودم 2 سالی هست دارم ، رفیقمم داره ، یک رفیقامم جدید گرفته ! ولی باید بری مخابرات ولی عصر درخواست بدی ، یک 10 روزیم فک کنم باید صبر کنی !نقل قول:
مخابرات روی خطوط DLC منطقه چمران اینترنت ارائه میکنه یا خیر؟
----------
تمام https ها قطعه !!!!:31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
بحث 22 بهمن و معاندهاست
-----------------------------نقل قول:
نقل قول:
رفیق یه حرفی میزنیا آخه از چی ترسیدن.ماهواره رو که نمیتونن قطع کنن که.پارازیت هم که خیلی پول میخواد
از 25 بهمن ترسیدن.نقل قول:
راهپیمایی ئه:31:
اقا همین 2 کیلوبایت اینترنتم میبندند باید بریم بشینیم سر خیابون .
جان.... 25 بهمن از کجاش در اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
یه اسپم آف تاپیک بزنیم :دی
ترسشون از همونی که دوستان گفتند هست و دقیقا از روزی که نفت ایران تحریم شد؛ توی خاقانی؛ ساعت 2 ظهر به بعد تا فردا صبح؛ پارازیت کاملا شدید و روی 90 درصد کانال ها و ماهواره های مختلف هست. سلامتی مردم هم فدای سرشون :46: :41: یه چیزایی میگی ها !!!!!!!!!!!! :دینقل قول:
نقل قول:
پس بزار ما هم بزنیم:
بزار اینقدر تحریم کنند ا جونشون در بیاد نگرفتن میدیم یه کشور دیگه.مگه آسیا شرقی مرده.
همین کانال های داخلی رو ببینید بهتره این آت و آشغالای ماهوارس البته به غیر از موزیک ویدئو هاش که اونم کیفیتاشون ..... هست.سریالاشم که فقط تینیجری و درام و .... به کار نمیاد.خدا که نت رو ازمون نگرفته موزیک ویدئو 1080p.اونم هر چی خواستی بی تبلیغ.نه این موزیک ویدئو بیخودی ها که روزی 60 بار میزارن.سریالم که نت پر از اکشن و جنایی و تخیلی و این چیزاس اونم هم 480p یا 720p.
راستی سری جدید اسپارتاکوس عالیه.فصل دوم رو میگم.
ما که خیلی وقته ماهواره نداریم نمیخوایمم داشته باشیم.البته حالا میخوایم یه ----- hd {نه این 90 تومنیایه درست و حسابی که کانال های سه بعدی رو هم باز کنه.بعدشم بشینم کانال های cw و starz و syfy رو بگیرم که هم کیفیتش خوبه هم آدم میدونه چی میبینه از کانال های فارسی زبانم من و تو 1.ایران موزیک.یه سری کانال درست و حسابی با جئو گرافیک که مستند میزاره.و کانال هایی که فیلم میزارن مثل 20 این حرفا
عزیزان من! چرا باید هر جایی هر حرفی را بزنید! یکم خودتون را کنترل کنید!
اینجا تاپیک ای دی ای ال است! لطفا از ادامه این مسائل خودداری کنید! :40:
شما مدیر بخش هستید؟نقل قول:
من از سطح بحثی که بعد از پست من شروع شد خوشم نمیاد. هر کی از من کوت کرده لطفا حذفش کنه. یه سئوال پرسیدم که جوابش هم گرفتم، به من ربطی نداره شما قراره چی برا خونهتون بخری چی نخری.
سرعت دانلود من 250 بود چه خبر شده نمیدونم:18::18::18::18:
نه! من مدیر بخش نیستم! برادر چوب به دست هم نیستم! از کسی هم طرف داری نمی کنم! فقط می گم هر چیز به جای خود!نقل قول:
بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر... شاید یه روز اینترنت پر سرعت و نامحدود آید ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی کمفروشی اینترنت مخابرات و بخش خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت - ایسنا نوشت:
بحث به اشتراكگذاري پهناي باند اينترنت، استانداردهايي دارد و اگر پهناي باند بيش از ميزان استاندارد به اشتراك گذاشته شود، سرعت اينترنت كاهش مييابد اما در برخي مواقع شاهد بوديم كه شركت مخابرات بيش از ميزان استاندارد پهناي باند را به اشتراك گذاشت كه طبيعي است اين موضوع به نوعي كمفروشي محسوبشده و سرعت اينترنت را كاهش ميدهد.
حسن رضواني - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،با بيان اين مطلب اظهار كرد: در حال بررسي اين موضوع به تفكيك در استانها هستيم و از نمايندگان مخابرات استانها و همچنين شركتهاي خصوصي فعال در اين زمينه دعوت كرديم كه در اين رابطه مذاكره و بحث كنيم.
رضواني تاكيد كرد: در برخي استانها اين موضوع نهايي شده و به اين جمعبندي رسيديم كه پهناي باند خريداري شده بسيار كمتر از آن ميزاني است كه به فروش رفته است و بعد از بررسي به آنها اعلام كرديم كه چه ميزان پهناي باند نياز دارند كه از شركت ارتباطات زيرساخت تامين كنند كه بسياري از استانها نيز اين موضوع را اصلاح كردند.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات ادامه داد: اين موضوع در همه استانها در دست انجام است.
نقل قول:
بحث شخصیه شما وارد نشو
دوستان عزیز و گرانقدرم سلام
عذر میخوام نمیرسم همه پست هارو بخونم....
خواهش میکنم به من پیغام خصوصی نزنید که شبانه رایگان رو فعال کنید، به خدا دست من نیست، دست من بود 24 ساعت رو رایگان میکردم :31:
یه نگاهی به بخش جدید در گزارشات بندازید نظرات ارزشمندتون رو بهم بگید ممنونتون میشم
موفق و پیروز باشید. :11:
دوستان مشکل حاد پینگ بازی را دارم کسی این مشکل داره ؟ از وقتی 20 بهمن بود شروع شده تا الان .من پینگم قبلا با یک سرور حدود 280 بود الان میرسه 980.
سامو الیکم
من الان پارس انلاین دارم
شبا که به قوله خودشون رایگانه اگه زحمت میکشیدن قطع میکردن بیشتر لذت میبردیم چون شبیه شکنجس
روزا هم که فقط دانلودش خوبه اما با این حجم 9 گیگ 2 تا چیز که دانلود کنی تمومه و سایت دیدن (البته فقط همون 2 یا 3 تایی که بازه ) که خیلی اروم باز میکنه
من اگه بخام برام سرویس مخابرات بگیرم و از پارس انلاین برم خوبه ؟
چقدر هزینه تغییر عوض کردن میشه؟
میشه کلا نظرتون را راجع به عوض کردن شرکت بدونم ؟
ممنون
بـــــــــه بـــــــــــــــــه دستت درد نکنه خیلی عالی شده !!نقل قول:
این که هیچ تغییری نکرده ؟؟؟ میشه خودتون بگین دلمون آب شد :31::31:
سلام من سرعتم الان یه هفتست که 1/4 شده شما هم این مشکل را دارید ؟
مگه سرعتتون چقدر بوده كه 1/4 شده ؟نقل قول:
قبلا 2mb که الان شده 512kb:37:
نقل قول:
دوست عزیز گزارش پهنای باند اضافه شده!!! البته شاید دسترسی به گروه مشترک شما نداده باشن که این قسمت رو ببینید اگر نمیبینید بگید پیگیری کنم.
چند دقیقه ای هم سرور باید داون باشه با عرض معذرت، به زودی میاد بالا
شما لاين ريتتون چقدره . خطتون نويز نداره . مقدار snr و linerate رو قرار بديد تا بهتر بشه قضاوت كرد .نقل قول:
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
ميگم چرا نتم هي قطع و وصل ميشهنقل قول:
اونا مشکلی نداره تا هفته پیش هم مشکلی نداشتم . نویز هم سرعت را کم نمی کنه . پهنای باند من محدود شده به 512 گفتم شاید به خاطر 22 بهمن باشه که حالا هم که تموم شده مثل سابق نمی شه.
از شما همون 2 مگه ؟
نقل قول:
نه دوست عزیز سروری که باهاش وصل میشی اینترنت مشکلی نداره سروری که سامانه روش هست رو نمیتونی ببینی فقط
قطع و وصل شدن اینترنتتون به اینی که من گفتم ارتباطی نداره
تغییری مشاهده نشد!
گراف انلاین؟
قالب ؟
پرداخت انلاین همه هزینه ؟
کلا چی کارا کردین؟ اینجا که تغییری نکرده! :41:
سلام
منم چیز جدیدی ندیدم!
الا گراف پهناي باند اضافه شده ديگهنقل قول:
سلام لطفا یکی راهنمایی کنه
من برای یک ماه که اصفهان هستم میخوام adsl کم هزینه بگیرم دانلود هم ندارم
نظرتون با این 2030 چیه
بعد مبخوام برای 20 اسفند بگیرم الان باید ثبت نام کنم؟؟؟