کرفتی بس :11::11:. .نقل قول:
خوبه :10::10:. .
این مدلهای شیمیایی جی ؟؟ . .
بادن نیست کجا دیدم میکم اونها هم بد نیستن . .
شنیدی . .
لب تابت ببشتر کجاش کرم میشه ؟؟ . .
جفدر یاید کرم شه . .
Printable View
کرفتی بس :11::11:. .نقل قول:
خوبه :10::10:. .
این مدلهای شیمیایی جی ؟؟ . .
بادن نیست کجا دیدم میکم اونها هم بد نیستن . .
شنیدی . .
لب تابت ببشتر کجاش کرم میشه ؟؟ . .
جفدر یاید کرم شه . .
از اون مدل ها اصلا نگیری که به درد نمی خوره
به نیم ساعت نرسیده کلا نرم می شه و نه تنها دیگه گرما رو جذب نمی کنه، بلکه چون پارچه ست و نرم میشه جلوی خروج هوا از پشت لپ تاپ رو هم می گیره
بیشتر زیر اسپیکر سمت چپ یعنی جایی که شارژر وصل می شه داغ می شه
نگران داغ شدنش نباش
فقط جلوی خروج هواش گرفته نشه، از پس خودش بر میاد
از حد مجاز هم داغ تر شه خودش خاموش می شه
اکه صفحه تمایش لب تابنو نیمه یاز بزاری هوا خوب خارج میشه ؟؟ . .نقل قول:
هوا از همون جا وارد هم میشه ؟؟ . .
امبد یک برنامه معرغی کرده بود برا کنترل فن . .
با اون کار کردی یا رو دیفالت هستی . .
صفحه رو هر جوری باز بذاری هوا خوب خارج می شه ولی مثلا رو تخت یا چیز نرمی باشه که توش فرو بره جلوی خروج هوا گرفته می شه
برنامه ی اس ام سی فن؟
آره نصبش دارم برنامه ی خوبیه ولی خیلی ضروری نیست چون خودش هم به محض بالا رفتن دما دور فن رو زیاد می کنه
ولی تو ویندوز برنامه ی خاصی وجود نداره و دور فن در دمای بالا تری زیاد می شه
یعنی مثلا تو مک به 60 درجه برسه دور فن زیاد می شه تو ویندوز 70
البته این اعداد رو مثالی می گم
ولی یه راه هست که بشه از اس ام سی فن تو ویندوز هم استفاده کرد که باید بری تو مک و اس ام سی رو بذاری روی های اسپید و ری استارت کنی بری تو ویندوز
اینجوری دور فن تو ویندوز رو 6000 می مونه که فقط به درد کارهای خیلی سنگین مثل بازی می خوره و در کارهای عادی بهتره این کار انجام نشه چون به مرور به فن ها آسیب می زنه
برنامه ی اس ام سی فن همراهش هست ؟؟ . .
ویندوز نصب کردی ؟؟ . .
مشکلی نداری . .
نه همراهش نیست ولی حجم خیلی کمی داره راحت می شه از اینترنت دانلودش کرد
اولین کاری که کردم نصب ویندوز بود
واسه پارتیشن بندی یه کم اذیت می کرد ولی الان دیگه هیچ مشکلی ندارم
اگه دنبال نرم افزارهای کاربردی هستی و نمی خوای الکی تو اینترنت بچرخی یه سر به امضام بزن
منم هرچی بلدم و هرچی دانلود کردم از همونجا بوده
با سلام به همه دوستان
من مهندس صنایع هستم و کارم با نرم افزارهای کنترل پروژه و آماری هست،مدتی است می خواهم لپتاپ بخرم ولی سوالاتی دارم که خرید را برایم دشوار کرده.
بسیار علاقه دارم که از برند اپل بخرم،ولی سوالم اینه که کدام محصول با خواسته هایم تطابق داره؟
1-آیا نرم افزار های msp,primavera,minitab,spss, را حتما ساپورت میکنه؟ لیست نرم افزارها را از کجا تهیه کنم؟و آیا در بازار ایران موجود هست؟
2-سرعت پردازش بالا بریام بسیر مهم است،نمایشگر با کیفیت
3-باتری با شارژ بالافبا دوام،حساس به ضربه نباشد
4-قیمت در حدود 2 تا 2،200 میلیون تومان
از دوستان تقاضا دارم تا راهنمایی بفرمایند،و مدل مناسب را معرفی کنن و بگن از کجا تهیه کنم بهتره؟با چه گارانتی؟
و نکاتی که میبایست در هنگام خرید به آن توجه کنم چه چیزهایی باشه؟اگر سایت و مطلبی هست لطفا برای تحقیق بیشتر بفرمایید.
ادرس ایمیل من
amiir.rahamanii@yahoo.com
اگر امکان داره ایمیل کنید زود تر بدستم میرسه.
بسیار تشکر امیدوارم من نیز بتوانم قدمی بردارم.
با سلام به همه دوستان
من مهندس صنایع هستم و کارم با نرم افزارهای کنترل پروژه و آماری هست،مدتی است می خواهم لپ تاپ بخرم ولی سوالاتی دارم که خرید را برایم دشوار کرده.
بسیار علاقه دارم که از برند اپل بخرم،ولی سوالم اینه که کدام محصول با خواسته هایم تطابق داره؟
1-آیا نرم افزار های msp,primavera,minitab,spss, را اپل حتما ساپورت میکنه؟ لیست نرم افزارها را از کجا تهیه کنم؟و آیا در بازار ایران موجود هست؟
2-سرعت پردازش بالا برایم بسیار مهم است،نمایشگر با کیفیت و نسبتا بزرگ
3-باتری با شارژ بالا،با دوام،حساس به ضربه نباشد
از دوستان تقاضا دارم تا راهنمایی بفرمایند،و مدل مناسب را معرفی کنن و بگن از کجا تهیه کنم بهتره؟با چه گارانتی؟
و نکاتی که میبایست در هنگام خرید به آن توجه کنم چه چیزهایی باشه؟اگر سایت و مطلبی هست لطفا برای تحقیق بیشتر بفرمایید.
سلام
مدل 721
اگه نرم افزای مشابه مک نداشت می تونین کنار مک یه ویندوز 7 هم نصب کنید
تو خود بازار هم اگه نباشه تو سایت های ایرانی مخصوص مک حتما هست
سی پی یو کور آی 7 سندی بریج داره و 15 اینچه
تا 10 ساعت شارژش کار می کنه
باتری به ضربه حساس نیست اما هارد هست
یعنی وقتی روشنه نباید با شدت و فشار جابه جا بشه
قیمت همون حدوده
از هرجا که ارزون تر می داد، بی ضمانت هم باشه مشکلی پیش نمیاد
تنها نکته پلمپ بودن جعبه ی سفید رنگه لپ تاپه
تشکر ..نقل قول:
اون اولا از مکت با ماشبن زمان بک هم گرفتی ؟؟ . .
بعنی یاید گرفت ؟؟ . .
با سلام به همه دوستان
من مهندس صنایع هستم و کارم با نرم افزارهای کنترل پروژه و آماری هست،مدتی است می خواهم لپ تاپ بخرم ولی سوالاتی دارم که خرید را برایم دشوار کرده.
1-آیا نرم افزار های msp,primavera,minitab,spss, را اپل حتما ساپورت میکنه؟ لیست نرم افزارها را از کجا تهیه کنم؟و آیا در بازار ایران موجود هست؟
2-سرعت پردازش بالا برایم بسیار مهم است،نمایشگر با کیفیت و نسبتا بزرگ
3-باتری با شارژ بالا،با دوام،حساس به ضربه نباشد
سلامنقل قول:
همون دیروز جواب دادم که
salam mamnoon gereftam
vaghti pasokhi reply mishe motevajeh nemisham,yani be eamailam nemiad,jai ham vojod nadare ke motevajh sha kasi pasokh dade
rastesh yekam site shologhe ....appe khobi nadare!
آیا میتوانم ویندوز 7 را نصب کنم؟چون میگن اینکار موجب کاهش سرعت میشه و منطقی نیست.در ضمن امکان استفاده از هر دو یعنی هم مک و هم ویندوز وجود داره؟
سلامنقل قول:
نحوه ی اطلاع رسانی با ای میل داره ولی اگه فعال شه ممکنه در روز 10 - 20 تا ای میل دریافت کنیم که خب...
بله 7 نصب می شه به راحتی
کاهش سرعت نیست، چون مک ساختار روون تری داره و با سخت افزار خودش ارتباط بهتری برقرار می کنه بازدهی بهتری داره
ویندوز 7 هم سنگینی خودش رو داره دیگه، مثلا اگه هنوز اکس پی ساپورت می شد خب خیلی از 7 و حتی مک سبک تر بود
هم دوال بوت می شه هم می تونین به صورت مجازی تو خود مک ویندوز هم داشته باشین
به راحتی می تونید ویندوز 7 نصب کنید،با bootcampنقل قول:
کم شدن سرعتِ چه چیزی؟
برای استفاده از ویندوز و مک با هم 3 روش اصلی هست:
-1با bootcamp نصب کنید و هر بار که خواستید بین سیستم عاملها سوییچ کنید،restart کنید.
2-با bootcamp نصب کنید و با یکی از نرم افزارهای ماشین مجازی،مثل parallel descktop ویندوز رو مثل یه برنامه تو محیط مک بالا بیارید و با برنامه هاش کار کنید.
3- کلاً به صورت مجازی با پارالل دسکتاپ نصب کنید.
پ.ن:مطمئن باشید اگه نرم افزارهای تخصصی که باهاشون کار می کنید،نسخه مک داشته باشن،دیگ سراغ ویندوز نمی رید!:40:
ممنون از راهنماییتون تقریبا الان دارم میرم که بخرم مدل 721 ال ال ای 2،200،000 تومان
با راهنمایی شما تونستم مطمئن بشم فقط هنوز نمیدونم از کجا باید بدونم که نرم افزارهایی که می خواهم ساپورت میکنه؟
فکر میکنم لازم باشه ویندوز 7 هم نصب کنم که نمیدونم صلاح هست یا نه؟ ولی حتما ازتون میپرسم چی جوری
سوالی دارم درباره اینکه 1- چه پکیج نرم افزاری بخرم؟از کدام شرکت؟دریا سفت شنیدم و پرند و گردو هم میشناسم ولی کدوم بهتره؟
2-راه اندازی سیستم چی جوریه؟نکات مهم و حساس لطفا بگید؟
3- اکسسوریهای بدرد بخورم معرفی کنید؟راستی چه نوع موسی خوبه؟
درود بر اپل بازان
یه فروشنده نسبتا آشنا یه MC374E/A داره که جعبش باز شده
میگه سالمه و تضمین کرده
تا آخر امسال هم گارانتیه الماس داره
تا 1350 شایدم یه ذره کمترم بهم میده
البته برای اینکه 500 تومنشو چک بدم (بدون بهره) قبول کرده
میگه صاحبش پشیمون شده انقدر پول داده و میخواد رد کنه(احتملا علاقه خاصی به برند مورد علاقه ما نداره)
من که عیب ظاهری خاصی توش ندیدم
فعلا هم بیشتر ندارم که MC700 بگیرم
چه مشخصاتی نشون دهنده مشکلات و یا خرابی احتمالیه؟آیا بهتره که برای خرید شرایطی مثل پس دادن تعیین کنم (اگه قبول کنه!) ؟
و دیگه اینکه آیا E/A از LL/A پایینتره؟
فکرم مشغوله
Please help...!!
ممنون از راهنماییتون تقریبا الان دارم میرم که بخرم مدل 721 ال ال ای 2،200،000 توماننقل قول:
با راهنمایی شما تونستم مطمئن بشم فقط هنوز نمیدونم از کجا باید بدونم که نرم افزارهایی که می خواهم ساپورت میکنه؟
فکر میکنم لازم باشه ویندوز 7 هم نصب کنم که نمیدونم صلاح هست یا نه؟ ولی حتما ازتون میپرسم چی جوری
سوالی دارم درباره اینکه 1- چه پکیج نرم افزاری بخرم؟از کدام شرکت؟دریا سفت شنیدم و پرند و گردو هم میشناسم ولی کدوم بهتره؟
2-راه اندازی سیستم چی جوریه؟نکات مهم و حساس لطفا بگید؟
3- اکسسوریهای بدرد بخورم معرفی کنید؟راستی چه نوع موسی خوبه؟
از الان بگم که اصلا فکر نکنین 100 درصد برنامه ها مشابه مک دارن چون ندارننقل قول:
واسه یافتن نرم افزار های ویندوزی مشابه مک کافیه اسم اون برنامه + مک رو تو اینترنت بنویسین و نتایج رو ببینین
یا سایت هایی مثل مک هلپ. آی آر هستن که بی هیچ چشم داشتی این کار رو واسه شما انجام می دن
مشابه مک هم نداشت کنارش ویندوز دارین دیگه
نصب ویندوز کنار مک هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه و یه امر اجتناب ناپذیره چون ویندوز هم خصوصیات خوب خودشو داره
پکیج نرم افزاری رو انتخاب کنید که محتواش اونی باشه که شما نیاز دارین، اسمش مهم نیست
راه اندازیش از ویندوز و سیستم های خونگی راحت تره بی هیچ نگرانی ( توضیح کلی هم نمی شه داد، باید قدم به قدم پیش برید و هر سئوالی بود بپرسین)
البته همون سایتی که گفتم تمام آموزش های لازم از مبتدی تا حرفه ای رو به صورت تصویری گذاشته
اکسسوری خاصی نمی خواد اما در صورت نیاز می شه یه تبدیل واسه اتصال به مانیتورهای سی آر تی یا دی وی آر یا حتی ایچ دی ام آی گرفت
هر موسی که دوست داشتین
در آخر بگم که اصلا حساسیت بخرج ندین و سختش نکنین که سیستمی که بی نقص ساخته شده جای نگرانی نداره و خودشون تمام نیازهارو پیش بینی کردن و در حین کامل بودن ساده و روون ساختنش
مرسینقل قول:
نه برای بازی نمی خواد
فقط برای نرم افزارهای رشته اش به اضافه فتوشاپ (گاهی هم فیلم دیدن )می خواد
برند های دیگه هم چیزی هست که به دردش بخوره؟ (ببخشید اینو اینجا می پرسم تاپیکی براش پیدا نکردم)
این سبک نیاز رو با هر لپ تاپی می شه بر طرف کردنقل قول:
اما خب اپل یه چیز دیگه ست دیگه
اما اگه تصمیم به خرید اپل شد همون 700 کافیه و لازم نیست بیشتر از این هزینه کنین
درود بر شما دوست عزیزنقل قول:
شما یک تست سخت افزاری بگیر از لپ تاپ که از نظر سخت افزاری سالم باشه، از نظر نرم افزاری هم فوقش مک رو Clean install میکنی دیگه، یعنی از اول نصب میکنه که لپ تاپ مثل روز اول بشه.
قیمتش بد نیست مناسبه، اما کمتر هم بده جا داره.
آها برای تست سخت افزاری هنگام روشن کردن قبل از آمدن لوگوی اپل ، کلید D رو نگه دارید تا بره توی مراحل تست، باید دکمه رو حدودا ۲۰ ۳۰ ثانیه نگه دارید.
وارد مراحل تست که شدید یه تیکی هست که اگر بزنید، تست دقیق تر انجام میشه و مدت زمانی حدود ۱ ساعت شاید طول بکشه، اما اگر اروری نداد سخت افزار سالمه
چون جعبه اش باز شده، یکم باید دقت کنید اما بازم بستگی داره به آشنایی شما با فروشنده و اعتماد به ایشون.
e/a هم من نشنیدم, معمولا پارت نامبر ها به صورت ۳ حرفی مثل LL/a یا ZP/a هستند، اما در هر صورت اگر کیبوردش معمولی باشه و جای دکمه ها با کیبورد پی سی فرق نداشته باشه اوکی ه، منظورم فقط حروف هستش، وگرنه دکمه های اپل یکم با ویندوز فرق دارند، اما جای حروف باید دقیقا یکی باشه، خصوصا به حروف سمت چپ گوشه مثل qwerty یا qaz دقت بیشتری کنید.
به ظاهر تمیز لپ تاپ هم دقت کنید و خرید کنید.
دوستان عزیز جای معتبری رو برای خرید محصولات اپل سراغ دارید ؟؟؟ میخوام برم و از نزدیک ببینم.اخه راهبر سایت اپل به من MC BOOK PRO 17" رو پیشنهاد داده.
خیلی مسخرس اخه یه کانفیگ 2.2GHZ همون کانفیگ ارتقا داده شدش 2.3GHZ هست.خب اینو با آور هم میشه بدست آورد تازه خودش میگف این آور هم رو مصرف باتری تاثیر نداره...دوستان نظرتونو راجبه این کار اپل بیان کنید
نمانیدگی های نقش و الماس و کلا مجتمع پایتخت رو می تونی برای خرید سر بزنینقل قول:
قیمت این 2 مدل سی پی یو رو خود شرکت اینتل تعیین کرده نه اپلنقل قول:
بعدش هم جدا از اون تفاوتی که شما گفتی 2 مگ کش هم فرقشونه
البته از هرکی داشته شنیدم که ارزش اون 250 دلار اضافه رو نداشته
و فکر می کنم به این علت بوده که همون 2.2 هم اون قدر قوی هست که فعلا از درک ما خارج باشه
در مورد محل خرید هم که آرش جان توضیح داد
سلام استاد عزیز
آقا من دارم میرم از شرکت لپ تاپ 721 بگیرم
ولی میگن 724 بهتره؟درسته؟724 سی پی یو 2.2 داره ولی 721 2 هستش؟
سلامنقل قول:
724 سی پی یوش 4 هسته ای و 721 8 هسته ایه
دوستان من الان نفهمیدم این 2.0GHz quad-core Intel Core i7 processor with 6MB shared L3 cache; or optional 2.3GHz quad-core Intel Core i7 processor with 8MB shared L3 cache این 721 هست قوی تره یا - 2.7GHz dual-core Intel Core i7 processor with 4MB shared L3 cache یا این که ماله 724 هست ؟
به نظرتون یه مدت صبر کنم 721 بگیرم یا 724 رو فوری بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز سی پی یو 721 4 تا پردازنده داره که تو سیستم 8 تا شناخته می شه، یعنی در آن واحد 8 پردازش که 2 برابر سی پی یو 724 eنقل قول:
نه اینکه 724 بد یا ضعیف باشه اما هیچ وقت چیزی بی دلیل گرون تر نمی شه(البته به جز ایران)
اگه چیز بهتر می خوای بهتره که صبر کنی ولی اگه نیازت با 724 برآورده می شه صبر کردن بی مورده
چون بر عکس چیزی که ما فکر می کنیم حتی سی پی یو مدل 700 هم از اونی که تو تصور ماست قوی تره و از 99% سی پی یو هایی که تو خونه استفاده می کنیم قوی تره
درود بر اپلبازان...!!!
به قول دوستان "یه پولی از غیب رسید" بالاخره ما هم داریم آلوده به اپل میشیم!!
میخواستم Asus U36JC بگیم -که انصافا بد چیزی هم نبود- اما به پولم اضافه شد،
به امید حق صبح راهی تهرانم به قصد MC700 قربتا الی ا... !!!
فقط بگم وقت نمیشه همه این 420 صفحه رو بخونم
اطلاعات میخواستم:
-غیر نقش و الماس دیگه کجاها از نظر ریفوربیش نبودن مطمئنن؟
-اصلا این داستان ریفوربیش اخرش به کجا رسید؟ قطعی راهی پیدا نشد برا تشخیص؟
-تاریخ نوشته شده پشت دستگاه،
-خرید تجهیزات جانبی(تبدیل شارژ،موس، مودم و..)،
-کدوم فروشگاه DVD نرم افزارای جانبی رو هم میده؟
-این کتاب آموزش اپل که میگن بدرد بخوره؟ از کجا گیر میاد؟
-آیا سیستم عامل از اول روش نصبه؟ آیا باید اونجا باز و روشن و چکش کنم؟ چیو چک کنم؟؟؟
-و ... کلا هر چیز دیگه که فککر میکنید لازمه ...
امیدوارم بتونم جبران کنم
من 3 صبح راه میافتم
تا اون موقع چندین بار میام چک میکنم، امیدوارم یکی جواب منو بده
یا حق
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس طبق این 700 ام برام زیاده ولی یه چیز دیگه میمونه اونم 15 اینچ بودن من 15 اینج میخوام ولی کانفینگ 721 خیلی برام زیاده سنگین تری کاری که من میکنم دیدن قیلم 1080 p :31::27: هست کاش کانفینگ پاییین 15 داشتیم چون الان میدونم دارم پوله الکی میدم ولی 13 هم به دردم نمیخوره
سلامنقل قول:
از الان مبارکت باشه
نمی شه جای خاصی گفت اما خب حواست باشه جایی که می ری یه مغازه ی درست و حسابی باشه
احتمال ری فرب بودن 1 درصد هم نیست پس زیاد نگرانش نباش
2 راه هست یکی از همون نقش یا الماس بخری که خب یه کم گرون می دن یکی هم با یکی که خودش لپ تاپ اپل داشته باشه بری که بشناسه
اما بازم می گم فکرتو درگیرش نکن و به خدا توکل کن
هیچی نمی خواد شارژر هم داره خودش
الان هرجا بری دی وی دی نرم افزاری مک داره
کتاب آموزشی بستگی به سرعت یادگیری خودت داره اما تا اینجا من کسی رو ندیدم که واسه کار با مک کتاب بخواد یا توش مونده باشه. اگه به اینترنت دسترسی داری انواع آموزش های فارسی تو اینترنت هم هست
روش نصب هست اما صد در صد باید بازش کنی و از پلمپ دوم که دور خود لپ تاپ کشیده شده مطمئن شی. روشن کن و مراحل رجیستر کردنشو انجام بده و یه کم باهاش ور برو دیگه ایشالا که درسته
فقط و فقط و فقط هزار درصد مطمئن شو جعبه باز نشده باشه و پلمپ باشه
همین
آقا دمت گرمنقل قول:
ممنون از لطفت
من که بالاخره یاد نگرفتم کجا رو باید کلیک کنم که تشکرم ثبت شه
در هر حال، ممنونم
سلام
استاد میخوام یه مودم بگیرم اینترنتم wi-fi چه مودمی خوبه؟d-link بگیرم؟ برای مک 721 مبخوام.ممنون
یه چیزی که همه جای خونه که هستم جواب بده و بشه با موبایل هم وصل شد
در ضمن اکسس پوینت چیه؟ و کدامیک را پیشنهاد میکنید؟
سلام من خودم d-link 615 گرفتم و با مک هم مشکلی ندارهنقل قول:
اگه اینترنتت وایرلس هست باید روتر بگیری
مواضب باش D-link های چینی هم زیاد شدن
چه مدلی ازش بگیرم؟ط 2 پایتخت یه فروشگاه که انگار نمایندگیه از اونجا بگیرم؟
بغیر از دی لینک چه برند هایی هستن؟از این بهتر چیه؟
در مورد link sys , zyxel هم بگید لطفا