بچه ها این هنگ کردن موقع عکس گرفتن شورش رو در اورده دیگه!!
اه
Printable View
بچه ها این هنگ کردن موقع عکس گرفتن شورش رو در اورده دیگه!!
اه
برای من تا حالا پیش نیومده!!!!!
نقل قول:
سلام هیچ کس کمک نمی کنه؟؟
آخه من بدون بند اذیت میشم.چون به بند عادت کردم، یعنی تاحالا واسه هیچ کس این مشکل پیش نیومده؟
این جی پی اس چطوری کار می کنه؟
تا چه حد می تونه ضربه ور تحمل کنه؟ اگه ضربه بهش صدمه بزنه چه مشکلی پیش میاد؟
مموری فول روش نیومده؟؟نقل قول:
نرم افزار خفن روش داری؟؟
گوشي منم هنگ ميكنه ولي تو بازيها و نرم افزارهاي سنگين مثل همون بازي ماشين كه رو خود گوشي هست و تو عكس يا فيلم تا حالا هنگ نداشتم.نقل قول:
به هیکل سیمبین نمیخوره نرافزار خفن داشته باشه ، نرمافزار خفن ماله آندروید هست ولی یه برنامه با حال از موبایلستان گرفتم به اسم WiFi Talki که یه بیسیم هست و دو تا گوشی رو با وای فای بهم وصل میکنه ومیشه مثل بیسیم و نیازی به ساین ندارهنقل قول:
نرم افزار خفن روش داری؟؟
جدیدا برنامه های S60v5 خیلی بد شده اصلا هیچ کار خاصی انجام نمیده یه سر به موبایلستان بزنید هرچی برنامه درست و حسابی یا برای S^3 میاد یا رو گوشی های نوکیا نصب میشه یا باید ه ک باشه گوشی تا نصب بشه ولی برنامه های زیر نصب میشن رو گوشی ::31::2:
1)ایجاد صدای تاثیرگذار بر روی سگ ها
2)اسلحه AK47 در گوشی شما!
3)تسبیح دیجیتالی
4)شمارنده حرفه ای
5)سرعت سنج بر روی شیشه خودرو
6) کواریوم لمسی و زیبا
7)صداهای مختلف برای جلب توجه اردک ها
8)بهترین برنامه برای تبدیل واحدهای مختلف به یکدیگر (این مخصوص سیمبین هست :2:)
9) 100 تا برنامه هست تا صدا مکاله رو ضبط کنه همشونم عین هم
10)برنامه تراز فکر کن طرف 300 هزار تومن پول داده به گوشی تا بیاد دیوار صاف کن باهاش یا کف حیاط رو تراز کنه ببین اب تو سوراخ میره یا نه!!!! خیلی باحاله...
11)تبدیل گوشی به آینه
12)و..... که تا دلتون بخواد هست
تو رو خدا ببین کاربرای سیمبین گیر چه برنامه های هستند مخصوصا 1 و 7 و 10
واقعا يه جورايي جاوا جلوي اين سيمبيني كه سوني اريكسون زده رو سفيد شده سوني اريكسون پلت فورمهاي جاواش خيلي قوي بود ولي اين سيمبين نميدونم چيه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام بر همه دوستان گل
من تازه به این تاپیک سر زدم . خودم یه گوشی ال جی رنوار kc910 دارم که دوربینش مخصوصا ً عکسبرداریش عالیه . اما می خوام یه گوشی سیستم عامل دار بگیرم که در عین حال دوربین خیلی خوبی هم داشته باشه چه عکس چه فیلم .
به نظر شما کیفیت عکسبرداری دوربین ویواز چه تفاوتی با رنوار داره ؟ بهتره ؟ بدتره ؟ تا صفحه 70 این تاپیک و چندجای دیگه رو خوندم اما واقعا ً گیج شدم چون یکی میگه افتضاحه یکی میگه عالیه .
فقط خواهش می کنم واقعا ً حقیقت رو بگید . من قبل از خرید رنوار رفتم تاپیک رنوار و واقعا ً درست راهنماییم نکردن و این گوشی خیلی اذیتم کرد . همیشه یه جاش می لنگه . اما واقعا ً دوربین خوبی داره مخصوصا ً عکسبرداریش .
سوال بعدمم اینه که جی پی اس گوشی چطوره ؟ شهرهای ایران رو با جزئیات داره یا باید هزار و بیست و چهار شهر ایران رو یکی یکی براش دانلود کرد ؟ :31: رنوار که اینطوره .
من تا حالا اصلا ال جي نداشتم و همچنين مدل گوشي شما رو ولي ويواز فيلمبرداريه بسيار عالي داره(برعكس شنيدين) كه همه تاييدش ميكنن ولي در مورد عكسبرداري من كه خورد تو پرم خيلي بيشتر از اين ازش انتظار داشتم عكساش يه مقدار كدره كه البته با اديت خودش و يا با سيستم خيلي بهتر ميشه و فلش ضعيفي داره و فلشش غير اتوماته !!!نقل قول:
و البته نبايد انتظار دوربين ديجيتال ازش داشت من الان يه دوربين ديجيتال دارم براي عكسبرداري و ويواز هم براي فيلمبرداري كه از دوربين w310 cybershot sony كه من دارم خيلي بهتر فيلمبرداري ميكنه.
البته بازم من نميدونم گوشيتون در چه حد عكسبرداري ميكنه ولي يه سري به gsmarena بزنين دو تا رو مقايسه كنين.
در مورد نرم افزار و سيستم عامل مسلما ديگه نبايد سمت سيمبين و اونم سيمبين سوني اريكسون اومد به نظر من .اندرويد الان رو بورسه كه با خريد شركت موتورولا ، گوگل نشون داد خيلي برنامه براي اندرويد داره.
دوست خوبم از جواب صادقانت متشکرم ... برعکس خیلی از تاپیک ها که هرطور شده می خوان کاری کنن که آدم گوشیو بخره بعدش که مشکلات شروع شد دیگه جواب نمیدن .نقل قول:
راستش خودمم به جای اینکه اینجارو همچنان از اول به آخر بخونم ، چند صفحه از آخر به اول خوندم و دیدم اکثرا ً از سیستم عامل گوشی می نالن و میگن برنامه ای واسش نیست و سونی اریکسون هم دیگه پشتیبانی نمی کنه و -- هم که نشده و ...
به نظر من لذت عکسبرداری هم به اینه که همون لحظه یه عکس خوب بگیره نه اینکه دونه دونه بخوای ادیتشون کنی .
حالا که با ال جی رنوار آشنا نیستی بگم که یه سایت ، چندتا گوشی 8 مگاپیکسلی رو با هم مقایسه کرده بود که ال جی اول شد . یه سایت دیگه اومده بود رنوار رو با یه دوربین کنون مقایسه کرده بود که در بعضی موارد حتی از اونم سرتر بود . واقعا عکس هایی که می گیره خیلی واضح و زنده هستن و تمام جزئیات توش ثبت میشن . حتما ً به خاطر لنز آلمانی " اشنایدر کروزناخ " هست که داره .
تازه ، هدفونشم دالبی مجازی داره و گوش کردن موسیقی باهاش واقعا ً عالی و با کیفیته .
ولی حیف سیسم عامل نداره و مارکش ال جیه . من که از خرید ویواز پشیمون شدم و ظاهرا ً بهتره همین رنوار خودم رو بچسبم. شما پیشنهادی برای من داری حدود قیمت 200 تا 250 ؟ دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری و سیستم عامل خیلی برام مهمه . متشکرم
خواهش مي كنم خوبي فروم ها نسبت به مغازه دار ها همينه و اكثر دوستان نظر خودشون رو ميگن با توجه به تجربياتشون و دنبال سود نيستن بر خلاف مغازه دار هانقل قول:
به نظر من با توجه به اينكه گفتي گوشيت دوربين خوبي داره پس دوربين ويواز (براي عكسبرداري) برات تازگي و كارايي نداره و در مورد سيستم عامل هم كه همونطور كه ميدوني گوشي خوبي از كار در نيومده.
در مورد اينكه در لحظه عكس خوبي بده باهات مخالفم چون وقتي عكس خام باشه بهتره براي اديتهاي بعدي.
در مورد داشتن سيستم عامل و دوربين خوب تو اين رنج قيمت من گوشيه خوبي سراغ ندارم بايد تا 300 بودجه رو حداقل بالا ببري چون دوربين داراي خوب كه سيستم عامل خوبي ندارن (ويواز) و اوناييكه سيستم عامل خوبي دارن دوربين خوبي ندارن ( فيت و جيو از سامسونگ)
توصيه ميكنم اين تاپيكو بخون كوتاست و مورد مشابه شما ميخواد
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505055
[/HTML]
از وقتی اندروید اومده نمیدونم چی شد تا 300 تومن گوشی درست و حسابی پیدا نمیشه من وقتی که داشتم گوشیم (Vivaz™ Pro ) رو می خردیم بهتر از این از نظر امکانات پیدا نکردم معمولا یا رزولوشن ال سی دی شون پایین بود (برام مهم بود چون می خاستم PDF ببینم و تو انترنت چرخ بزنم) یا دوربین بدرد نخوری داشتن یا جاوا بودن اگه الان گوشی بخام بخرم تا 300 تومن بگیرم شاید اصلا گوشی نخرم جمع کنم یه X10 چیزی بگیرم یا Galaxy ACE میگیرفتم
ولی اگر از گوشی زیاد توقع ندارید GIO سامسونگ رو میگم یا ACE که ACE بهتر پشنهاد میکنم
ولی اینو بگم من از دوربین گوشیم راضیم درسته تو جاهای کم نور مخصوصا تو فیلم برداری (عکس برداری کم تره) یکم نویز داره ولی قابله قبوله یکی دوتا عکس هاش رو تو این تاپیک گذاشتم ولی اگه میتونی اندروید بگیر سمت ویواز یا ویواز پرو نیا با اینکه این گوشی بیشتر نیاز هام رو برطرف کرده...
فکر نمیکنم از فیلم برداریش بدت بیاد
اون جوری هم شنیدم مطمئن نیستم هاا ... سیمبین تا 4 سال دیگه پشتیبانی میشه و بعید هم نیست که این طوری نباشه
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223538&page=69[/PHP]
عكساي با كيفيتي بودنقل قول:
البته عكسبرداري هم سخته خيلي چيزارو بايد تنظيم كني
دوستان کسی برنامه ( وی ---پی ---ان) واسه ویواز سراغ نداره
اصلا میشه با ویواز استفاده کرد؟؟؟
برنامه symvpn واسه ویواز نصب نمیشه فقط رو نوکیا نصب میشه ./
دوستان کسی برنامه دیگه ای رو سراغ نداره ؟؟؟
سلام
من تقریبا یه هفتس که برای بابام یه ویواز گرفتم.وقتی پکش رو باز کردم دیدم که قلم نوری نداره.
سوال:
قلم نوری از اول تو پکش نیست یا فروشنده برداشته؟
من از این تعجب کردم که هر گوشی که تاچ مقاومتی داره قلم نور هم داره!
ممنون:11:
الان خیلی وقته که تو پکهای ویواز قلم و رم 8 و ... رو نمیذارن ...نقل قول:
حالا یا خود فروشنده برمیداره، یا اصلاً نیست ...
به هر حال هر کی خریده تو این یه ساله، اینا رو نداشته ...
هندزفریش هم که تو کارتنه، آشغاله ...
ولی خب سخت نگیر، اصلاً به قلم نوری احتیاجی نیست! اون قدر تاچش خوب هست که بدون قلم به راحتی کار کنه ... هم با نوک انگشت و هم با ناخن کار میکنه، خیالت جمع ...
سلام دوستان من همین 3 روز پیش واسه مادرم یکی خریدم ولی از رم 8 گیگ و قلم خبری نبود و فقط رم 2 داشت حالا اون به کنار من هرچی میگردم جایی برای فلاش عکسبرداری پیدا نمیکنم فقط یه جای چراغ پیدا کردم که کلا روشن میشه واسه عکسبرداری و موقع عکس فلاش نمیزنه (همیشه روشنه)
حالا یه سوال داشتم میخواستم مثل ساتیو خودم فلاش فقط موقع عکس بزنه , اصلا همچین قابلیتی داره؟ که مثل دوربین های عکاسی فلاش بزنه نه این که LED همیشه روشن باشه
تو پست بالایی توضیح دادم که دیگه خبری از قلم نوری و ... توی پکهای ویواز نیست ...نقل قول:
اما در مورد فلش ...
اگه رو حالت Auto باشه، خودش بسته به نور محیط، فلش رو روشن میذاره یا خاموش ...
فکر نمیکنم امکان این باشه که فقط وقت عکس گرفتن روشن بشه ...
البته Light به صورت دستی هم روشن و خاموش میشه ...
میدونم منم در تایید پست بالایی گفتمنقل قول:
پس یعنی نمیشه مثل دوربین های عکس برداری فقط همون لحظه ای که داره عکس میگیره فلاش بزنه؟ چون همه ی دوربین ها و اکثر موبایل ها همین طوریه
این حالت Auto هم منظورتون همون پایین هست که نوشته auto ؟ اگر آره که رو اون حالت هم گذاشتم نه روشن شد و نه موقع عکس گرفتن روشن شد
خب تشخیص داده که نور محیط مناسبه و نخواسته روشن کنه ...نقل قول:
خودتون میتونید به صورت دستی روشنش کنید ...
در مورد امکان روشن شدن موقع عکس گرفتن هم، تا اون جایی که من کار کردم با این گوشی، خیر ... شاید دوستان بهتر بدونن ...
بچه ها گوگل مپ شما هم کار نمیکنه ؟! هر چی میزنم ارور میده !
بچهها جریان این Firmware ای که ظاهراً واسه ویواز دادن چیه!؟! اسمش Kokoro هست (این اسم اولیهی ساتیو نبود؟)
گفته کلی چیزا رو بهبود میبخشه، ملت هم راضی بودن ...کد:http://www.uploadbaz.com/8ody1ewpewj9
بگیریم ببنیم چه جوریه ...
قدیمیه البته ...
چند تا بازی HD هم یافتم و مستقیم کردم واسه خودم، گفتم واسه شما هم بذارم ...
آسفالت 4
Dance Fabulousکد:http://vistaupload.com/vnm0zypsv9ed
Creebiesکد:http://vistaupload.com/lysd67qqyrrf
Spider Man Toxic Cityکد:http://www.mediafire.com/?y1owmnjk42n
کد:http://www.uploadbaz.com/1idx10wq0y76
چند تا نرمافزار هم مستقیم کردم :
یه Task Manager خوب
JbakTaskMan
اینم یه Home Screenکد:http://www.uploadbaz.com/w4c1tazhtzgm
این باید جالب باشه، هر Contact یه زنگ اس ام اس به خصوص !کد:http://www.uploadbaz.com/1bxlwdocjjhu
انتخاب زنگ اس ام اس مخصوص کنتاکتهاتون
این TTPOD هم ظاهراً یه موزیک پلیر قوی با کلی اسکینهای خوب و باحاله، امکانات زیادی داره این طور که میگنکد:http://www.uploadbaz.com/0viawzdb9yty
کد:http://www.uploadbaz.com/gmonyr7poeqz
پ.ن: اینا رو هنوز خودم تست نکردم، پس نمیتونم بگم خوبن یا بد ! از روی توضیحاتشون نوشتم ... اگه قدیمیه ببخشید
کوروش جون ساین میخواد ؟ )):
اونایی که Signed هستن تو اسماشون نوشته فکر میکنم ...
وایسا امشب تا صبح میگیرم خودم همشونو، دونه دونه میگم کدوما ساین میخواد، کدوما نمیخواد ...
من هنوز که هنوزه فایل cer و key ای که چند ماه پیش گرفتم کار میکنن ... از همون سایت چینیه که لینک دادم هم گرفتم ...
یعنی این :
نمیدونم چه طور کار نمیکنه واسه شما ...کد:http://cer.s603rd.cn/index.php
IMEI تون رو بذارین من براتون تست کنم ... شاید شد!
یه ماهه میزنم نمیشه ! دمت گرم داداش ! بگو کدوما ساین نمیخواد ! :40:
كوروش جان امتحان كن خبرشو بده لطفا
فريمور رو چطوري بايد عوض كرد ؟ كسي بلده ؟؟
این Firmware ای که من گذاشتم که sis هست و نصبیه ! نمیدونم جریانش چیه، ظاهراً افزونه است بیشتر، تا آپدیت ... اگه Firmware اصلی بود کلی دنگ و فنگ داشت نصبش، باید گوشی رو وصل میکردیم به سیستم، بعد در یه حالتی باتری رو درمیآوردیم، نرمافزار update میریختیم و ...
حساس بود :دی وسطش قطع میشد گوشی میترکید :دی
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
من كه قبلا امتحان كردم خودش به هيچ وجه فلشو اتومات روشن نميكنه و دو حالت خاموش ونقل قول:
روشن داره كه وقتي رو حالت روشن باشه زماني كه بخواي عكس بگيري كلا روشنه تا اينكه شاتر و فشار بدي و عكس
بگيره كه خاموش ميشه
يه جورايي چراغ قوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواسته از 11 چراغ قوه چيزي كم نياره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
چه كنيم دانلود كنيم ؟؟نقل قول:
البته حجمش خيلي كمه براي فريمور بودن .
آره مسلماً Firmware که نیست، اما نوشته بود یه سری لوگوها و فونتا رو اصلاح میکنه، یه سری چیزا رو بهتر میکنه کلاً ... : دی
حالا ضرر نداره، من نصب میکنم خبرش رو میدم ...
واقعا اين سوني اريكسون نميخواد اين بچه سرراهيشو يه دستي به سرش بكشه :8::8:نقل قول:
چرا ویواز میکروفونش اینقد ضعیفه؟؟؟
ویوازو 5800 رو گذاشتم یه صدایی رو ضبط کنن بعد با کامپیوتر دیدم ویواز خیلی میکروفون ضعیفی داره
دست رو دلم نزار كه خونه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
خواهرم ميخواست گوشي بخره خودش نظرش 5800 بود من گفتم ويواز بگير كه اي كاش .......
يه روز اومدم صداشو تست كردم 3110 نوكيا و z530 اريكسون و ويواز رو كنار هم گذاشتم تا يك صدا رو ضبط كنن و
بين اين گوشيه ويواز از همه ضعيقتر بود !!! تو فيلمبرداري هم كه تصوير خوبي داره بازم صدا نداره اين لعنتي . من كه
اسمشو گذاشتم بچه سرراهي اريكسون .كاش برا خودم بود به كسي پيشنهاد دادم ::(((((
سلام
ايا ويواز از چرخش صفحه نمايش گوشي پشتيباني ميكند ؟
2- ايا ويواز حسگر يا شتابسنج دارد؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان من یک گوشی ویواز خریدم و تنظیمات اینترنت رو از همراه اول دریافت کردم و پیام هم دادم به8088 گفت فعال شده اما هنگامی که میخوام تو اینترنت برم نمیشه؟میشه راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه
ممنون
سلامنقل قول:
با مرورگر خود گوشي هم نميتونيند كانكت شيد ؟؟
چون ميدونيد كه اپرا به مشكل خورده .
چرخش صفححه نمايش داره و همچنين شتاب سنجنقل قول:
ولي حسگري نداره كه زماني كه گوشيو به گوشت نزديك ميكني در حال مكالمه صفحه خاموش بشه و فقط بعد از چند
ثانيه در زمان مكالمه صفحه خاموش ميشه بر حسب تايم نه حسگر .
يعني چرخش اتوماتيك داره و مثلا در صفحه دكستاپ گوشي چطور صفحه ميچرخه ؟
راستي ميدونيد كه چطور ميشه ويواز اصل رو تشخيص داد و خريد؟
ممنون
خيلي ممنون از پاسخ هايتان
از همه مهم تر ميشه بگيد الان gps ويواز رايگان است و ميشه بدون ساين هميشه رايگان از gps استفاده كرد؟
و دوتا سوال پاياني:
بازي ها هم ساين ميخوان ؟
اصلا بازي حجم بالا و با گرافيكي هست كه ساين نخواد ؟
خب بچهها از پست قبلی، همه رو به جز Spider Man و اون Firmware که گفتم، تست کردم ...
همگی نیاز به ساین داشتن، به جز : V Home Screen و بازی Prince of Persia که نیازی به ساین نداشتن :20:
اولی یه Home Screen جالب بود که یه جورایی سیستم رو یاد آندروید میاندازه ... آیکونهاش خوبه، تنظیمات زیادی هم داره، ور برید باهاش، خوشتون میاد ...
بازی Prince of Persia هم قشنگ بود ... حتماً امتحان کنید ... البته گرافیک فوقالعادهای نداره! ولی خوبه ...
اون دو تای دیگه رو امشب تست میکنم، خبر میدم ...
بقیهی بازیا هم که ساین میخواستن رو ساین میکنم خبرش رو واسه دوستانی که مشکلی با ساین ندارن، میدم ...