ظاهرا آداپتور خیلی داغ میشه وخود سیستم درحین فعالیت سنگین که مشکل اونم با یه فن ساده قابل حلهنقل قول:
فکر نکنم با همچین کانفیگی سیستم مشابهی پیدا بشه
من که امروز فردا یکی میگیرم
با گارانتی طلایی +موس+مودم+کیف
1200000 تومن
ظاهرا آداپتور خیلی داغ میشه وخود سیستم درحین فعالیت سنگین که مشکل اونم با یه فن ساده قابل حلهنقل قول:
فکر نکنم با همچین کانفیگی سیستم مشابهی پیدا بشه
من که امروز فردا یکی میگیرم
با گارانتی طلایی +موس+مودم+کیف
1200000 تومن
میخواستم بدونم سونی تو رنج 1300-1400
لپ تاب با کانفیگ خوب چی داره؟
CPU I7 باشه
زیاد بزرگ نباشه حدود 15 اینچ
4GB رم
گرافک زیاد مهم نیست رده متوسط
خودم F11 DGX رو انتخاب کرده بودم چند تا تاپیک خوندم دیدم دوستان چندان راضی نیستن یه کم هم بزرگ هست
از بابت هزینه هم تا 1500 هم مشکلی ندارم
تو فروم با مدل EB 1 CTO شدم. این مدل چطوره؟
اگه میشه چند تا مدل پیشنهاد بدید
مرسی
دوستان میشه کمی dell و vaio رو برام مقایسه کنید؟
من نسبت به vaio اصلا دید خوبی ندارم یکی به خاطر وزنش که نسبتا سنگین تره و دیگه اینکه باطریش خیلی سریع یا خالی میشه یا خراب!
اگه میشه راهنمایی کنید؟!
نقل قول:
نه سونی دمای زیادی به خودش نمی گیره و خیلی خیلی خنک تر از دل و HP هست...
این رو که می گم واقعا حس می کنید... از کسانی که مثلا 1558 دل را دارند بپرسید ، بعد از روشن کردن دستگاه تا گذشت 10 دقیقه ، کاملا گرما احساس میشه حالا هر کاری که دارید می کنید ، چه وب گردی و چه دیدن فیلم.
بازی ها هم که دما به بالای 50 می رسه.
اما سونی اینگونه نیست و فقط در بازی ها گرم میکنه که امری طبیعی هست و همه ی نوت بوک ها همینگونه هستند.
برای کارت گرافیک و FPS هر بازی:
در این محدوده قیمت این دستگاه ها نیز توصیه میشود.کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html
HP DV6 2300
SONY CW 27 FG
CW 2 RGX
SONY EB 2UFX
lenovo Y560
و.... مناسب هستند.
نقل قول:
داغ که میکنه اما زیاد نه !
سری استادیو زیبایی داره و برای کار های مولتی مدیا خیلی بهتر هست .. کیفیت صدا و صفحه نمایش خیلی خیلی بهتری نسبت به سری وسترو داره..
سری وسترو برای کارمندا و محیط های باز و کلا کار های بیزینسی سبک ساخته شده.
اگر حرفه ای می خواهید برید سراغ latitude با قیمت بالای 1500 ( مدل خوباش ! )
نقل قول:
بستگی داره داغ کردن رو چی تعریف میکنید !
دل استادیو بیشتر از دیگر نوت بوک ها داغ میکنه.
اکثر نوت بوک ها در انجام کار های سنگین و حرفه ای و بازی داغ میکنند ، اما کافیه استادیو را روشن کنید و با اون هیچ کاری انجام ندید.... وقتی دست به کیبورد و بدنه میزنید ، داغ کردن را متوجه میشید.
البته زیاد نیست و کاملا بی مشکل هست .....
عکس اول dell studio 1558
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی CW
سونی F در وحشتناک ترین حالت ممکن + کارت گرافیک 330
سونی وایوF در حالت معمولی :
سلام دوستان خسته نباشید
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم که برام سی پیوش و مخصوصا کارت گرافیکش مهمه چون بلاخره بازی می کنم باهاش!
رشتم هم آی تی ممکنه نرم افزار سنگین اجرا کنم!
اونطور که دیدم برای کارت گرافیک خوب رو ایسوس تاکید دارید
مثل n61، حالا اگه من بخوام یه چی بگیرم که از n61 بهتر باشه چی می تونم بگیرم؟مخصوصا اگه ایسوس باشه که چه بهتر
مدل G50 and G51 چطورن؟G60 چی؟
بعد مدل G73 چطور؟هرچند از قیاقش خوشم نمیاد!
پیشنهاد دیگه ای هم دارید؟
بعد اگه کارت گرافیک رو ضعیف تر کنیم چی پیشنهاد می دید؟باز رو ایسوس؟یا برند دیگه؟
نقل قول:
ASUS N61JQ
CORE I7-1.6-720QM
4GB DDR3
640 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16" LED 1366 x 768
DVD-RW
win 7
USB3
BAG-MOS
1,400,000
SONY CW 27 FX
CORE I5-2.4-520M
4GB DDR3
500 HDD
NV 330M GDDR3
14"+ LED 1600*900
BLUE-R
win 7
2.2 Kg
1,280,000
ASUS N61JA
CORE I5-2.4-520M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16"LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
BAG-MOS
1,270,000
Biostar جان من رو هم راهنمایی کنی ممنونت می شم!نقل قول:
EA 2 GFX/Bنقل قول:
2.53 Up to 3.06 Intel Core i5-540M
RAM: 4 GB DDR3
500 GB
Blu-ray
14"
ATI HD 5650 1024MB
HDMI
2.2 Kg
WIN 7 HP
USA
حداقل قیمت 1465
حداکثر قیمت 1530
نقل قول:
انواع پیشنهاد ها رو میشه داد ، خوب در این محدوده قیمت ایسوس و MSI پیشنهاد نوت بوک برای بازی می دهند.
اگر بخواهید تا 1500 هزینه کنید بهترین نوت بوک گیم میشه N61JQ
تا قیمت 2300 هم مدل G73 پیشنهاد میشه...
نوت بوک های جدید لنوو یعنی Y560 هم به تازگی وارد بازار شده و برای بازی ها فوق العادست (قیمت ندارم)
نوت بوک های سری EA سونی هم بهترین 14 اینچی برای بازی های می تونه باشه ... مشخصات در پست قبی هست.
مرسینقل قول:
میخواستم سیپیو I7 باشه
اینطور که من گشتم زیر 15 اینچ سیپیو چهرا هسته ای نیست
واقعا ممنون از این همه اطلاعات خوب، مخصوصا biostar عزیز.
ممنون میشم اگه در مورد خرید من رو هم راهنمایی کنی چون با اطلاعاتی که تو 15 صفحه قبل از شما و دوستان به دست آوردم کلا از خرید Studio 1558 به خاطر حرارت زیادش و مناسب نبودن کارت گرافیکش منصرف شدم ، ظاهرا مدل های مناسب تری رو تو برندهای Sony و ASUS میشه پیدا کرد، ممنون میشم تا رنج قیمت 1.300.000 ، مدل مناسب برای کار با نرم افزار های گرافیکی 2D , 3D معرفی کنید، دلیل انتخاب این مدل ، CPU قوی ، صفحه نمایش LED ، باتری 9Cell، هارد 500 دور بالا و قیمت مناسب بود.
دیگه زمان پول خوردن واسه اسم گذشتهنقل قول:
نه اینکه نداشته باشیم ! با قیمت بالاتر باید خریداری کنید.نقل قول:
پردازنده های core i 720 ,820 به علت مصرف بالا بر روی نوت بوک های زیر 14 اینچ استفاده نمی شوند.
مگر اینکه از پردازنده core i 7 620 استفاده شود.
نقل قول:
خوب تنها ضعف 1558 کارت گرافیکش هست . و گرم شدن دستگاه مشکلی به وجود نمیاره ، فقط ممکنه وقتی دستگاه را بر روی پا می زارد ، اذیت شوید.
در کل این مدل از دل انتخاب خوبیست.
مدل های HP در این محدوده قیمت نیز بسیار خوب هستند که البته در داغ شدن با مدل های دل رقابت دارند.:31:
ASUS N61JV‐JX
Intel® Core™ i5‐540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
4GB
640GB
DVD±RW DL
16" LED ColorSHine HD
GeForce® GT325N 1024MB DDR3
2.8kg
12,400,000
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
نقل قول:
سوال خود را در تاپیک A یا B مطرح کنید
سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام مدل hp خیلی برام سرعتش مهمه و کیفیت وبکمش بیشتر برای اینترنت میخوام کار های گرافیکی کار نمیکنم قیمت تا 1.200.000 تومان با تشکر
Pavilion DV6-2300نقل قول:
یه لپ تاپ میخوام حداکثر قیمتش 1500000 برای مهندسی مكانيك و یکم هم بازی و مخصوصا اينترنت.میخوام خیلی باهاش کار کنم.
به نظر شما چی بگیرم؟
سلام
میخواستم یه لپ تاپ با قیمت حداکثر 850 بگیرم.من یه pc دارم و میخوام به جای ارتقای اون یه لپ تاپ بگیرم .من امسال میرم دانشگاه و میخوام توی ای 4 سال ازش استفاده کنم.پس کیفیت ساختش واسم مهمه ولی ظاهر لپ تاپ اصلا برام مهم نیست.خدمات پس از فروش هم مهمه.خودم این مدلا را پیدا کردم خیلی ممنون اگه راهنماییم کنید.
Fujitsu Siemens LifeBook A530-A
Dell Inspiron 1564-A
Dell Inspiron 5010-A
سلامنقل قول:
ممنون از توضیحات کامل.
میشه منبع این تصاویر را معرفی کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه بیشتر مشخصات 1558 برام ایده آله، لپ تاپ تو مایه های 1558 چی سراغ دارید؟
نقل قول:
منبع سایت notebookcheck.net
خوب در این محدوده قیمت علاوه بر این مدل میشه از HP مدل HP VD6 2300 رو پیشنهاد کرد که مشخصات بهتری داره و با کارت گرافیک کاملا بهتر ... اما در داغ شدن یه چیزی مثل همین دل هست.
از لنوو مدل Ideapad Y550 هست که باز مشخصات خوبی داره.
از ایسوس مدل N61JA رو می تونید در نظر بگیرید.
از سونی همین مدل CW26FG رو می تونید در نظر داشته باشید.
و.....
نقل قول:
تاپیک را یکی زیادی اومدین ! باید سوالتان را در تاپیک B مطرح می کردین
اما در کل پیشنهاد من مدل ACER ASPIRE 5741G هست که مشخصات در تاپیک مربوطه بار ها بیان شده
ممنون از راهنمایی سودمندت فقط اگه لطف کنی یه توضیح نهایی در مورد اخلاف CPU و کارت گرافیکشون هم بدی، Gaming خیلی برام مهم نیست، حالا به نظرت Studio 1558 با CPU ی Core i7 720QM در کنار کارت گرافیک HD 5470 مناسب تره یا این مدل ASUS ی که معرفی کردی.:20::20:نقل قول:
نقل قول:
برای بازی ها مسلما مهم ترین چیز کارت گرافیک هست . البته نه فقط در بازی ها .... در پردازش های گرافیکی ٰ رندرینگ و دیکد تصاویر hd
البته برای اکثر کار ها و پردازش ها کارت گرافیک ۵۴۷۰ کافی هست.
تفاوت بین سی پی یو ها آنقدر هم که فکر می کنید زیاد نیست. یعنی در عمل به چشم نمیاد
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
ممنون، ASUS انتخاب شد، فقط میمونه بحث گارانتی، کدوم گارانتی و اگه آدرسی از نمایندگی فروشش تو کرج یا تهران داری بهم بدی ممنون میشم.نقل قول:
سلام
گرافیک asus n61 ja مگه NV GFORCE 325 نیست؟پس چرا بعضی جاها نوشته ATI 5730؟
کلا" لپ تاپی از ایسوس با این مشخصات هست؟اسمش را با پسوندش میخواستم.(کامل)
core i5
4gb ddr3
ati radeon 5730.
اگه هست چند قیمته و ارزش خرید داره یا برم sony ea16fgبخرم؟کدوم قویتره؟
شرمنده اگه سوالام زیاد بود:31:.
ممنون.
در پست های قبلی درباره گرافیک 1558 به نکاتی اشاره کردید که اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید...
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
می خواستم بپرسم چه مشکلی داره؟
سونی تو این رده مشخصاتی که من میخوام چی دارهنقل قول:
CPU I7
4GB RAM
VGA رده متوسط
صفحه نمایش 14الی 15 اینچ
وزن حداکثر 3 کیلو گرم
اسوس یه مدل به نامASUS N61JQ داره :
CORE I7-1.6-720QM
4GB DDR3
640 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16" LED 1366 x 768
DVD-RW
win 7
USB3
BAG-MOS
1,400,000
یه چیزی تو این مایه هااا !!از سونی میخوام
حالا هارد و گرافیک کمتر وضعیف تر شد صفحه ال سی دی هم شد باهاش مشکلی ندارم
SONY VAIO CW Series VPC CW2 QGX چشمم رو گرفت
احتمالا بگیرمش فقط میخواستم نظر نهایی رو بدونم لپتاپ خوبی هست یا نه؟
یکی هم در مورد کیفیت ساخت بین سونی و ایسوس میخواستم بپرسم کیفیت ساخت کدومشون بهتره؟
من به کانفیگ بالاتر ایسوس احتیاج ندارم و قابلیت حمل برام مهتره انتخاب CW2 QGX درسته یا برم سراغ یه چیز دیگه؟
مرسی از راهنمایی تون:11:
سلام.
می خواستم یک لپ تاپ یا نوت بوک بخرم. می خوام صفحه نمایشش 16 اینچی LED باشه، مشکل دمایی نداشته باشه، گیم های را بتونه به راحتی اجرا کنه روی ( البته زیاد اهل بازی با PC نیستم چون X360 دارم). بودجم هم 1.300.000 تومان.
منتظر جوابتون هستم با تشکر
سونی مدلهای fخوبی داره که برای کارهایی به غیر از بازی عالیند.البته بازی ها را جواب میده ولی نه در سطح بالا.در زمینه ی بازی باید بری سراغ ASUS N61jq.البته تپ تاپهای سری f سونی 16اینچی هستند و حملشون سختتره نسبت به 14 اینچیها.ASUS N61jqهم 15.6 اینچه.شما اگه حمل و نقل برات مهمه برو سراغ سری EA و CWسونی که 14.1 اینچه و حملش آسونتره.در ضمن lcdسونی Full HD هست اما ASUS نه.نقل قول:
در ضمن هر دو برند از بهترینها هستند و مشکلی تو قطعات ندارند.من فکر کنم asusخنک تر کار کنه.آخه واقعا" سیستم خنک کنندگی قوی داره.البته من تا حالا با سونی زیاد کار نکردم.
sony vaio ea16fg
cpu:core i5 540m
ram:4gb ddr3
vga:ati radeon 5650
price:1380000
شما یکم دیگه هزینه کن اینو بگیرنقل قول:
ASUS N61Jq
قیمت حدود 1400000
N61jq گرافیکش GT325نقل قول:
و لپتاپ N61jq گرافیکش Ati 5730 هستش
اینایی که گفتی را خودم میدونستم.:9:من سوالم چیز دیگه ای بود. و فکر کنم تعداد سوالام خیلی بیشتر بود.نقل قول:
پس اونا اشتباه نوشتننقل قول:
نقل قول:
این مدل
ASUS N61JV-X2
Core i5-430M
GT325M
هست
قیمتشم حدوده 1150000
اگه از نظر قیمت با ea16fg یکی باشن ea16fg بهتره
یه PDFتو سایت خود ایسوس هست که مشخصات کامل سری N رو داره اینم لینکش :نقل قول:
-http://event.asus.com/au/2010/n61series/images/ASUS N SERIES.pdf-
حتما یه نگاهی بهش بنداز
ایسوس قویتره ولی خب من فکر میکنم کیفیت ساخت سونی بالاتر باشه (نظر شخصییمه)
سلام
من یه لب تاپ تو رنج 1 تا 1200 با این مشخصات می خوام.اگه سونی باشه بهتره ولی اگه از اون یکی برند ها باشه اشکالی نداره
cpu قوی باشه واسه نرم افزارهای مهندسی می خوام
کارت گرافیکش خوب باشه
رمش 4 DDrIII باشه
خوش قیافه باشه ( اندازه صفحه نمایشش مهم نیست)
اگه بلوری داشته باشه بهتره نداشته باشه مهم نیست
نقل قول:
کارت گرافیک مشکلی نداره ، اما برای بازی ها ساخته نشده ، در همون لینک اگر دقت کنید ، بنچمارک بازی ها و همچنین FPS ( تعداد فریم در هر ثانیه) را نشون داده. برای بازی مناسب مقدار FPS باید حداقل 22 باشه (حداقل )
طوری نیست تا 1,400,000 هم می تونم خرج کن. ولی شنیدم که مدل های Asus بدجور داغ می کنند.نقل قول:
آقای biostar می شه راهنمایی کنید بالاخره شما انگار تو دما و اینجور چیز ها خیلی سررشته داری.
تو مدل های VAIO چیزی برای بازی پیدا می شه؟