فکر کنم حرف دبیر فیزیکتون درست تر باشه!نقل قول:
بچه ها دبیر گسستمون می گفت امسال 4 تا درس نهایی شده یعنی باید بریم مثل سال سوم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.بدبخت شدیم رفت.
دبیر فیزیکمون هم گفت چرت گفته از این خبرا نیست.
حالا به نظرتون کدوم درسته؟؟
Printable View
فکر کنم حرف دبیر فیزیکتون درست تر باشه!نقل قول:
بچه ها دبیر گسستمون می گفت امسال 4 تا درس نهایی شده یعنی باید بریم مثل سال سوم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.بدبخت شدیم رفت.
دبیر فیزیکمون هم گفت چرت گفته از این خبرا نیست.
حالا به نظرتون کدوم درسته؟؟
منم دوست دارم حرف معلم فیزیکتون درست باشه
نهایی باشه من عین امار هر 4تا رو میفتم
والله تا اونجايي كه من فهميدم تا سالاي قبل و همين كنكور 88 معدل كتبيو كلا به تراز تبديل ميكردن و 15 درصد تاثير ميدادن...اما سال 89 انگار ميخوان نمره كتبي هر درس فقط مخصوص همون درس و به اندازه 15 درصد تاثير بدن...مثلا فيزيك 18 شدي اين 18 رو فقط براي فيزيك تاثير ميدن ...به نظر من بد نيستنقل قول:
چون من فقط يه درس نهايي رو خوب ندادم و همنم معدل كتبيمو كرده 18....!:46:
البته كلا اينا زياد تاثير نداره و همه چي بستگي به خود كنتور داره!:31:
راستي منم يه سوال دارم!
اين قضيه اينكه كنكور 4 بار تو سال برگزار بشه به كجا رسيد؟
به نظر طرح جالبي ميومد!
هنوز فکر کنم به جای خاصی نرسیده...به ما که حتما نمیرسه..نقل قول:
راستي منم يه سوال دارم!
اين قضيه اينكه كنكور 4 بار تو سال برگزار بشه به كجا رسيد؟
به نظر طرح جالبي ميومد!
نقل قول:
سازمان سنجش اعلام کرده توانایی برگزاری 4کنکور در سال رو از هر زمانی که طرحش تصویب بشه داریم!
بعیده به کنکور 89 برسه ولی احتمالشم صفر نیست. خدایش اگه توی این چند ساله 10 تا طرح داده باشن این تنها طرح جالبه چون به معنای واقعی استرس رو تقریبا صفر میکنه. کاش واسه ما هم 4تا برگزار شه:41:
سلام به همه دوستای گلم.
میگم بچه ها من 1مشکل خیلی مضخرف دارم...من 1 آرمانگرا و تمامیت خواه عوضی ام.....من هر دفعه واسه قلم چی اولش خیلی خوب میخونم هدفمم اینه که 1 بشم.(مثلا واسه این دفعه هفته اول همه اختصاصیا رو با تست و خلاصه نویسی تموم کردم) بعدش 1هو پیچم شل میشه و یکی ،دو روز نمیخونم..بعدش که میام شروع کنم ،میبینم که با این وضع دیگه نمیتونم 1 بشم و کلا بیخیال آزمون میشم و میگم آزمون بعدی.....آخه من 1 سال نموندم که تراز
قلم چیم بشه 6500....من 1 سال موندم که اول به خودم و بعد به بقیه ثابت کنم که من همونم که تا سوم دبیرستان معدلش 20 بود...من همونم که نفر اول المپیاد کامپیوتر استان شدم....من میخوام ثابت کنم .....
واسه همینم گفتم یا آزمون بعدی (20 آذر) اسمم تو مجله میره یا کلا درسو میزارم کنار و از بهمن میرم دانشگاه...
نمیدونم برا چی اینارو دارم مینویسم چون اصلا دوست ندارم فکر شما حتی برای ثانیه ای درگیر مشکل من بشه،در ضمن میدونم که این 1 نوع مریضیه (که میتونه یا آدم رو به اوج برسونه یا ته چاه)متاسفانه انواع دلیل و نصیحت ومنطق هم در من اثر نمیکنه.....
.......یا 20 آذر میام اینجا شما رو خوشحال می کنم یا دیگه نمیام......خداحافظ
پن:لطفا وقت ارزشمندتون رو برای جواب دادن به این پست نزارید..این پست فقط 1 درد دل بود.......
اقا یه سوال تا حالا شده کسی بیاد اینجا بگه این هفته ترکوندم کلی خوندم رتبه 1 میشم ..... دقت کردید همش میایم میگیم این هفته هم نشد من نمیتونم.....
باید یه ریشه یابی اساسی بکنیم :5:
امیر جون درست زدی تو خال....منم همین مشکل رو دارم... :دینقل قول:
کاش اصلا تا کنکور اینترنت و موبایل و تی وی و.... خلاصه همه ی این عوامل مزاحم درس قطع بشن که ما مثل آدمیزاد بشینیم درسمون رو بخونیم....
میخواید بدم به دیانلا تاپیکو قفل کنه ؟ :دینقل قول:
یا اینکه هر کسی خواست میشه بدیم دسترسیشو به اینجا ببندن . :31:
البته واقعا خیلی اراده میخواد همچینکاری ... ولی رتبه های بالا بهاشو هم میپردازن :46:
من که کلا برنامه ازمون گذاشتم کنار واسه خودم برنامه ریختم که تا عید همه درس هارو تموم کنم اینجوری ارامش خاطر گرفتم اصلا البته من مدرسه نمیرم حتما برنامه ام با شما فرق دارهنقل قول:
پیرو صحبتهایی که از mazg شروع شد و ادامه پیدا کرد واجبه چند نکته ی مهم گفته بشه:
خیلی از افراد هستند که نظیر mazg هستند یعنی ابتدای امر یعنی شروع به اغاز کار که میخواد این بازه ی کار فاصله ی بین دو ازمون ازمایشی و خواه فاصله ی بین شروع کردن برای کنکور تا روز کنکور باشه دچار خودباوری میشوند ولی در اواسط کار میکشن کنار که باید برای فرار از این امر که واقعا خیلی خیلی خطرناکه و با زندگی و ایندشون بازی میکنه
ما در اینجا باید اساس مطلب یعنی از بقیه برتر بودن رو به واقعیت ملموس دربیاریم یعنی اگه میخواهید 1 بشوید یا توی ازمون عکستون چاپ بشه باید اونو به واقعیت عینی برسونید
حالا ما چگونه باید خیال خودمونو از اینکه هنوز امتحان ندادیم راحت کنیم و به این اطمینان برسیم که برامون مسیر همواره و تا ازمون به هیچ مشکلی بر نخواهیم خورد و مثل دوستمون mazg درسا رو ول نکنیم:
همین الان یک دفتر بردارین و درسهاتو یکی یکی به ترتیب بنویس و کنار هر درس بنویس برای اینکه اون درس رو 100 بزنی چیکار باید بکنی مثلا کنار ریاضی بنویس که من برای 100 زدن ریاضی باید اول از روی کتاب بخونم بعد ........ و همه ی درسها رو اینطوری پر کن تا اینجا به این موفقیت بزرگ رسیدی که میدونی برای هر درس چقدر باید وقت بذاری
بعد از عبور از مرحله ی 1 میرسیم به یک برنامه ریزی همه جانبه و در اینجا برنامه ی قلمچیتونو بردارین و در فاصله ی بین 2 ازمون توی دفترتون برای خودتون برنامه ریزی کنین از همین اول برای خودتون مشخص کنین حتی در کدوم روز کدوم درس رو تست بزنی و کی مرورشون کنی
خب حالا شماها یک برنامه برای 1 شدن دارین و به نظرتون چی لازم دارین ؟ بله درست حدس زدید حالا نوبت اینه که تلاشتونو بکنین
در اخر کار بدون هیچ استرسی بروید امتحانتونو بدید و نتیجه اش رو به خدا بسپارین
هر سوالی داشتین در خدمتم
موفق باشین
نمیدونم برنامه ی قلم چی چه طوریه ولی فکر میکنم درس به درس پیش رفتن هم توی اموزش خیلی کمک میکنهنقل قول:
منظورم مبحثی نخوندن بعضی چیزها بود . مثلا این کتاب املای سبطی که فوق العادست ولی من الان خیلی از
لغات رو طرز صحیح نوشتنشون رو توی متن کتاب یادمه اونجا مشخصش کرده بودم و ....
اگر رشتتون ریاضیه فکر میکنم این کتاب ارایه ی ادبی کلک معلم رو بهتره خیلی روش زوم نکنین
میدونین مشکل کار چیه؟اینه که این کتاب رای بچه های ریاضی و انسانی یکیه
اونوقت یه سری چیزها رو پیچیده کرده اونقدر که به درد ما اصلا نمیخوره و بدتر گیجمون میکنه همینطور خیلی از مثال هاش ابدا برای ما نمیاد
میدونی مثلا یه سر به توضیح مجاز و کنایش بزن. ما بچه های ریاضی برای ارایه ی مجاز یکی دو تا رابطش رو بیشتر
یاد نمیگیریم مثل اینکه جزئ بخشی از کل باشه= لب و دندان سنایی همه توحید تو گوید.... لب و دندان مجاز از همه ی وجود
یا این رابطه که= سراسر همه دشت بریان شدند= دشت مجاز از مردم دشت
ولی مجاز یه رابطه ی دیگه هم داره که اونجا نوشته اینجا نمیگم بچه ها نخونن قاطی کنن اونو که بخونی
دیگه مرز بین مجار و کنایه بشدت کم رنگ میشه خلاصه
اینا نظر من بود حالا بازم مشورت کن ولی هر راهی رو انتخاب میکنی همونو خوب بخون
این کتاب ها هم خوبه
راه حلش کتابخونست!نقل قول:
کاش اصلا تا کنکور اینترنت و موبایل و تی وی و.... خلاصه همه ی این عوامل مزاحم درس قطع بشن که ما مثل آدمیزاد بشینیم درسمون رو بخونیم....
بله ، گزینه 2 هم پشتیبان داره ولی راستش منکه میرفتم آزموناشو پشتیبانه اصلا هیچکاری نمیکرد ، یه روز یه جلسه گذاشت گفت خودتون برنامتون رو بنویسین من ببینم کجاش مشکل داره که کمکی هم نکرد!نقل قول:
خلاصه اینکه پپشتیبان ها به درد نمیخورن خودتون باید تلاش کنین
جمیعا موفق باشین :46:
نه بابا ما که پشتیبان..... نداریم یه تیکه برگه سوال میدن امتحان رو میدیم میگن به سلامت دیگم حالتو نمیپرسننقل قول:
در مورد امیر هم بگم شانس تو بد بوده که پشتیبانت اینجوریه پشتیبان پارسال من بهمون گفت میخواید من زنگ نزنم خودتون توی نظرسنجی بزنید که 3 بار بهتون زنگ زدم!!!
پشتیبان من که فقط به خودم زنگ میزنه...
من میرم کتابخونه ی دانشگاه پشتیبانمم دانشجوی همین دانشگاهه صبح تا شب همینجا افتاده منو هر روز میبینه دیگه به خودمم
نمیزنگه!
نقل قول:
سلام
شما تابستونی خیلی اینجا بودید و خیلی خوب انگیزه میدادید
الان ازین کارا نمیکنید.؟؟
من انگیزه دورقمی و یک رقمی و اینام پریده شده!!!
در ضمن :
این مقاطع مخروطی دیگه چین؟؟!!!!!!!
اعصابمو خورد کردن این فصلو ول کنم خیلی ضرر داره ؟؟
امسال که فقط یه سوال بود ودور و وریای من (همکلاسیا و اشنایان) حتی از اون درسخونا فقط 2تاشون حل کرده بودن
شایدم یکی
اگه بخواهی فقط نکته به نکته کار کنی کار برات سخت میشه. درست یادم نیست، ولی فکر کنم کتاب آموزش تحلیلی سیدحسین سیدموسوی مبتکران این فصل را خوب گفته بود. باز هم نگاه میکنم...نقل قول:
متاسفانه حرف دبیر گسستتون درسته و 4 درس عبارتند از:
دیفرانسیل
فیزیک
معارف
ادبیات
:2::2:
برای تجربی کدوم ها هماهنگ هست؟
منظور از هماهنگ ، یعنی این که سئوالات در سطح کشور یکی هست ، نه این که نمرش توی کنکور تاثیر داشته باشه ! ، از چی نگرانید ...نقل قول:
متاسفانه حرف دبیر گسستتون درسته و 4 درس عبارتند از:
دیفرانسیل
فیزیک
معارف
ادبیات
معارف و ادبیات که هیچی ...
ولی برای فیزیک و دیفرانسیل توصیه ی جدی می کنم کتاب درسی تون رو مطالعه کنید و روی تمریناتش مسلط بشید ، من تجربه دیفرانسیل و فیزیک کشوری رو دارم ( پارسال ) توصیه می کنم ، کتابتون رو خوب بخونید ...
به طور کلی ! هر موقع نام کشوری به گوشتون خورد سریعا به سمت کتاب درسی برید ...
امیدوارم امتحان خوبی در پیش داشته باشید ، دیفرانسیل که انصافا آسونه ولی فیزیک 1 شاید کمی سخت باشه ...
ویژگی بارز امتحانات کشوری اینه که توضیحات کامل می خوان ولی نمره ی کمی میدن ! ، پس سعی کنید با مفاهیم کاملا آشنا باشید ، مثلا مطمئن باشید از مفاهیم نیروی مرکزگرا و تشدید ( در موج ) حتما سئوال میاد ...
موفق باشید ...
بستگی داره کتابخونت کجا باشه...نقل قول:
آخه پیمان آدم که تو کتابخونه که نمی تونه استراحت کنه.نمی تونه پاشه بره یه چیزی بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من هنوز تجربه نداشتم.
من کتابخونه ی دانشگاه میرم..میشه راحت استراحت کرد..بوفه هم نزدیکش هست. تازه آخر شبا هم میرم سایت دانشگاه با
اینترنت پر سرعت دانلود میکنم..حالا همین سایت واسم دردسر شده به جای درس خوندن میرم تو سایت میشینم:31:
نهایی که کنکل شد (کنسل شد :دی) به ما گفتن که دیگه نهایی نیست و فقط چند تا رو کشوری امتحان میگیرن که تصحیحش هم دست معلمه.نقل قول:
نه اقا محمود.آخه بهمون گفتند نهاییه یعنی مثل سال سوم باید بریم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.یعنی طوریه که قراره تو کنکور تاثیر بدند.ولی فکر کنم به کنکور 89 نرسه.
خوب بچه ها خوندید همتون برای فردا ؟
امیدوارم فردا رتبه های خوبتونو ببینم .
فقط از امروز هم خوب استفاده کنید . این چیزا رو هم که میگن روز قبل از آزمون فقط برای یه مروره ول کنید . از حافظه ی کوتاه مدتتون نهایت استفاده رو ببرید امروز . البته نه ابنکه 10-12 ساعت بخونین دیگه سر آزمون بیهوش شین :دی
بيش تر سعي كن اين شكل ها رو تجسمس ياد بگيري ! و سعي كن فرمولها رو بعضاً با اثبات ياد بگيري ! (البته خودم اينكارو نميكنم !:31: چون اثباتاشون رو ندارم ) ولي همه ي اينا رو بايد جمع بندي كرد و با هم مقايسه كنيم ! تا اونجايي هم كه امكان داره فرمول كمتر حفظ كن تا قاطي نكني ! به نظر من تحليلي درس مزخرفيه همش حفظي به جز چند تا مورد كه تجسمي هستن !:13:نقل قول:
والا تابستون بیکار بودم ولی حالا درس زیاد دارمنقل قول:
در مورد مقاطع مخروطی و کلا ریاضیات شما باید 4 برابر مطالعه تست و تمرین حل کنی تا برات اسون بشه بذار یه مثال برات بزنم فرض کن شما قبل از اینکه برای اولین بار سوار ماشین بشی و رانندگی کنی و فقط یه طور تئوری یاد داشته باشی چه جوری رانندگی کنی به نظرت میتونی فاتح مسابقات رالی بشی؟
درسته نه هرگز نمیتونی پس برای اینکه بتونی باید تمرین زیاد انجام بدی
رمز موفقیت در دروس تحلیلی :
1 تمرین تمرین تمرین
2 نا امید نشدن از ناتوانی در پاسخ به تمارین و داشتن حوصله ی بسیار زیاد
3 توقع نابجا از خودت نداشته باش و با خودت نگو فلانی ریاضیش خوبه و سریع جواب میده و من نمیتونم چون تا وقتی زیاد تمرین حل نکنی به تسلط کامل نمیرسی
فقط یادت باشه که هنگام حل کردن تمرین و تست نه وقت بگیر نه سراغ جواب سوال برو
در ضمن این حرفها چیه که انگیزم پریده دیگه نبینم از این چرندیات بگی
میگم یه سوال !
بچه ها اینکه میگن درس هر روز رو همون روز بخونید ینی چی ؟ کسی امتحان کرده ؟ مفیده ؟
وقتی میای خونه اول که غذا و استراحته... بعد بلند میشی و درسهایی که داشتی به ترتیب زنگ متوسط درحد 40 دقیقه نگاه میکنی(بستگی به درسهای اون روز داره) واین یه دور نگاه کردن بازده خیلی بالایی داره و همون نگاه کردن طوریه که انگار هردرس رو یه دور خوندی
نقل قول:
100 درصد
باورت نمیشه تو هم یه هفته امتحان کن
خیلی خوبه
راحت تو همه ی حرفایمعلمو یادت میاد وقتی داری جزوه و کتاب رو میخونی
حتی با این کار میتونی زمان مورد نیاز برای درسای فردا رو بیاری پایین
حداقل نصف کنی زمان مورد نیاز رو
سلام
شما می تونید توی تایپیک روانشناسی کنکور،سوالات مربوط به انگیزه برای کنکور و مسایل روحی و روانی که نقش زیادی هم توی کنکور دارن بپرسین.منتظرتونم.:40:
اینم آدرس تایپیک:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=369134
سلام
امسال دیگه شوخی نداره.من از نظر هوش و درس از همتون ضعیف ترم.چاکره همه هم هستم.بچه ها بخدا همین الان که ما اینجایم خیلی ها دارن کتابا رو پاره میکنن.وقت کمه.ولی دیر نیست.مشاورنیستم هااااا.بابا یارو رستگاره چهار ماه خوند اول شد.بجای خیلی از این بحثا بیاین به هم امید بدیم.رقابت کنیم.ترازامونو بعد هر ازمون رو کنیم و...
ایجاد انگیزه میشه.همه اینجا دوستیم.همه هم با هم یه دغدغه داریم.
دوستانی که قویترن به ما ضعیفا تو شیوه مطالعه کمک کنن.
اصلا همه بیایم اون شیوه درس خوندنمونو بگیم
کسی با من موافقه؟ یا دارم شعر میگم خدای نکرده....
سلام
امسال دیگه شوخی نداره.من از نظر هوش و درس از همتون ضعیف ترم.چاکره همه هم هستم.بچه ها بخدا همین الان که ما اینجایم خیلی ها دارن کتابا رو پاره میکنن.وقت کمه.ولی دیر نیست.مشاورنیستم هااااا.بابا یارو رستگاره چهار ماه خوند اول شد.بجای خیلی از این بحثا بیاین به هم امید بدیم.رقابت کنیم.ترازامونو بعد هر ازمون رو کنیم و...
ایجاد انگیزه میشه.همه اینجا دوستیم.همه هم با هم یه دغدغه داریم.
دوستانی که قویترن به ما ضعیفا تو شیوه مطالعه کمک کنن.
اصلا همه بیایم اون شیوه درس خوندنمونو بگیم
کسی با من موافقه؟ یا دارم شعر میگم خدای نکرده....
بچه ها یکی به من کمک کنه
من نمیدونم چطور باید دوره کنم
یا به فاصله چند روز دوره کنم
اصلا فرض کنید ازمون بعدی ده صفحه شیمی قراره بیاد.من بشینم یجا همشو خوبو مفهومی بخونم؟یا تقسیمش کنم واسه چند بار.؟ بعد کی باید تست زد.؟ چندتا تست؟
بچه ها ؛ منطقه 3 با اين درصدها چه رتبه و ترازي ميارن ؟
رياضي ؛ 30
فيزيك 50
شيمي 50
زبان ؛ عربي ؛ ادبيات : 50
دين و زندگي : 80
عمو محسن خوب شد این سوالو پرسیدی من یاد سوال قبلیم فرستادی! یه سوال دیگه در همین مورد فرضا یه شخصی این درصدارو تو منطقه 3 زده رتبش شده 1000 حالا همین شخص اگه تو منطقه 2 و 1 بود با همین درصدا تقریبا چه رتبه ایی کسب میکرد ؟ میخوام فرق منطقه هارو بدونمنقل قول:
بچه ها یکی به من کمک کنه
من نمیدونم چطور باید دوره کنم
یا به فاصله چند روز دوره کنم
اصلا فرض کنید ازمون بعدی ده صفحه شیمی قراره بیاد.من بشینم یجا همشو خوبو مفهومی بخونم؟یا تقسیمش کنم واسه چند بار.؟ بعد کی باید تست زد.؟ چندتا تست؟
yeki javabe maro nemide?
تست رو که تو اختصاصیا ترجیحا بعد اینکه خوندی تست آموزشیو بزن که این تست رو اگه میشینی توی یه دفتری چیزی مینویسی جزو تست حسابش نکن جزو مرور اینا باید حساب کنی بعدش سعی کن از هر بار 3 باری که اینطوری میخونی یه بار هم تست سنجشی بگیری از خودت یعنی با وقت بگیری که هر تست شیمی تو کنکور 1 دقیقه وقتشه الان هم یه کوچولو بالاتر بگیری 20 تا تست شیمی رو مثلا از گاج انتخاب کنی بزنی حدودا 24 دقیقه براش وقت بزار ( البته فک کنم زیاد هم باشه کلا این یه تیکه که بخوای با چه تقریب اضافی شروع کنی به خودت بستگی داره از این هم اصلا ناراحت نباش که نمیرسی تست رو تو وقتش برسی و این رو هم فقط باید بزاری تو این چند ماه خودش خود به خود درست میشه با اینکه بیای هر روز 5 ساعت از خودت تست سنجشی بگیری درست نمیشه
بعد اون 10 صفحه هم هم به خودت بستگی داره هم به اون قسمتش فرض کن مثلا 10 صفحه اول شیمی 2 فصل اولش باشه خب این 10 صفحه رو حداکثر باید توی 3 بار خوندن همه کارشو انجام بدی ( خوندنش + نت برداری + تست آموزشی + دفعه آخر دیگه فقط تست سنجشی رو بگیری ) والا دستام خسته شد :دی :دی :دی برای این هم که وقتی داری تست سنجشی میگیری اعصابت بهم نریزه سعی کن توی گاج یه جوری برای آموزشی ها تست بزنی که مثلا وقتی میخوای از خودت تو زمان بگیری وقتی داری 5 تا 5 تا یا 4 تا 4 تا تستارو انتخاب میکنی که توی وقت بزنی اونارو حل نشده بزاری باشه و مثلا وقتی میخوای تست رو بزنی جوابو ایناش جلو چشت نباشه که بدونی چطوری حلش کردی
بعد برای دوره هم اگه احساس میکنی اکثر مشکلاتت توی دوره ای که از شیمی داشتی حل شده فقط کافیه اون تستایی رو که توی آموزش نتونستی حل کنی یا راه حل رو هم دیدی ولی باز احساس کردی نه باز نیاز بیشتری به فکر داره دایره ای علامتی چیزی بکش که برای دوره آخر فقط اونارو مد نظر قرار بدی چون وقتی اونارو جواب میدی اگه واقعا کار کرده باشی با همون تستا کل مطلب یادت میاد :دی :دی :دی