YEAAAAAAAA
بالاخره ما هم full Goddess شدیم D:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
YEAAAAAAAA
بالاخره ما هم full Goddess شدیم D:
کاظم اگه گایا هستی بیا مپ اولیه بزنم لهت کنم:31:
به به مبارکه کاظم جان.
من که خواب اینا رو هم نمیتونم ببینم.
تو گایا یه لول 40 HM دارم.نقل قول:
تو الان لول چندی امین؟
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
ممنون.البته وقتت پره عزیز.تو سر کار میری ما نمیریم.رو این بازی کلا باید وقت گذاشت.نقل قول:
منم این سوالو دارم! حجم بازی چند مگابایته؟نقل قول:
حجم بازی چند مگابایته؟
کسی می تونه به ما تو لول اپ کردن کمک کنه؟
البته مجانی ها نه اینکه 750mil واسه یه لول بخواد:18::18:
سرور گایا
نمی دونم ۲ هفته ای میشه لینوکس نصب کردم برا همین بازی نکردمنقل قول:
بین ۲۰ تا ۲۵ نرمال هستم:31:
(بعد از یه سال اومدم بازی کنم دیدم هم پسورد اکانت شایا یادم نیست و هم پسورد ایمیلش!!)
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
۹۵۰ مگ خودشه و ۱٫۱ گیگ هم تا حالا آپدیت هاشنقل قول:
حرف شما منطقی تره ولی من هنوز دوست دارم فکر کنم طرف واقعا اونو 4 بیل می فروخته ^^ بعد خیال پردازی و این صحبتا که می خریدمش و باقی ماجرانقل قول:
چه جالب که آدمایی در حد Elliot رو هم تنبیه می کنن . ایول
می گم من الان دار و ندارم رو فروختم 4 بیل جور کردم یه ele بخرم برای bow یا کل پولم رو ریسک نکنم ؟
مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شیرینی یه leg به ما بده ^..^
اگه fury بودی یه Set کامل Legendary Adamas دارم.می دادم بهت استفاده کنی.البته clean هست.
راستی
2 تا از اعضای Reborn هم اومدن و fury شدن.یکی از ranger های خوبشون اومده.تا تابستون بشه
سرور رو کن فیکن می کنیم.
تعارف الکی زدی یا واقعا میدی؟نقل قول:
الان گارد من لول 30 هستش.50 شدم میدی من استفاده کنم؟البته فکر کنم یه قرنی طول بکشه تا من 50 بشم.:31:
حجم بازی حدود 1 گیگ هست . حدود 1 گیگ هم مثل آنتی ویروس باید آپدیت شه .نقل قول:
شما لول کن بیا بالا به شما هم فرض میدیم.نقل قول:
فقط دعا کن بی پول نشم و بخوام بفروشم |آخه لینک کردن goddess خیلی هزینه بر هست.
می گم اگه پوکر بلدین می تونین ap بدست بیارین ها .
وارد فیس بوکتون بشید و aeriagames رو سرچ کنید . باید کلی ببرید البته ولی خب اگه وارد باشین می تونید ap بدست بیارین . یکی از دوستام دیروز می گفت 200 ap برده . به هر حال نیاز داره که اون نوع پوکر رو خوب بلد باشین
آقا جریان چیه GM تو DD1 داشت فارم میکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( GM tactics )
احتمالا یکی event خاصی رو برده . جایزش این بود که GM واسه یه زمان خاصی با این بازی کنه !! یا شاید هم داشت یه چیزی رو تست می کرد !نقل قول:
بهترین راه پول درآوردن ! Duper ها رو ببینین چه می کنن ! این ScreenShot رو اولین بار دیدم 5 دقیقه خشکم زده بود !
امیدوارم Host واسه شما فیلر نشده باشه ! خیلی راحت Gold bar رو -- می کنن و زیاد می کنن و برای همین مقدار گولد تو بازی هر هفته دو برابر میشه و قیمت ها هم به طبع بالا میره ! اینا اگه Gear ها رو 2 تا کنن بالاخره لو میرن و Gear اونا پاک میشه ولی Gold بار رو NPC می کنن و خرج می کنن و بین سرور ها انتقال میدن تا سخت تر لو برن ! الان طرف فقط تو bag2 اینونتوری خودش 140 بیل گولد داره ! بهترین Gear 20-30 و حتی cape lvl16 واسه orc/pag که فکر نکنم تو کل بازی 4 تا باشه از اینcape. و َArcane pot , Etain pot رو هم که می بینین.
کد:http://img295.imageshack.us/img295/8799/shaiya0999.jpg
من متوجه نشدم :دی چجوری این کارو می کنن ؟ (فوتوشاپ نیست؟)نقل قول:
خیلی راحت Gold bar رو -- می کنن و زیاد می کنن
ای بابا تو این فروم هرچی بنویسی -- میشه که !
مجبورم فارسی بنویسم دیوپر ها !! همون هکرها ! یه جور -- ! هر چیزی رو 2 تا می کنن !
چی فتوشاپ هست ؟
با این SS اون نفر ban شده .
نقل قول:من فکر کردم شما هم بلدی این کار و بکنی :دینقل قول:
چجوری این کارو می کنن ؟
خب اینطور که پیداست صرفا خواستی خوشحالیت رو تقسیم کنی
وای محمد خواهشا هر جور شده اینو یاد بگیر.اگه یاد بگیریم چه حالی میده.:18:
از کجای صحبت های من برداشت کردین که من dupe و اینجور -- رو بلدم ؟!!
من که بلد نیستم . خیلی از اونایی که گولدبار رو dupe می کردن هم بن شدن ولی گولد هاشون تو بازی مونده .
من فقط این رو بهتون نشون دادم تا بگم چطوری گولد تو بازی اینقدر زیاد میشه و ارزشش پایین میاد.
دیشب یکی تو trade chat میگفت res rune هم dupe شده هست و ممکنه اونی که میخرید تقلبی باشه و کار نکنه و کاراکترتون پاک بشه.gs ها هم هیروهای پاک شده رو برنمیگیدونن.
فردا هارد مود رو شروع می کنم کسی میدونه چه بلیدی واسه پاگون خوبه ؟
پگان واسه هارد مود نهههههههههههههههههههههههه هنقل قول:
یا وار بردار یا orc
پگان هارد مود فقط وقت تلف کردنه .
میشه بگی چرانقل قول:
نرمال مود وار برداشته بودم زیاد خوب نبود اما اتک این پاگان خییلی حال میده:31::31:
نرمال مود هیچ کلاسی حال نمیده . چون همشون ضعیفن .
پگان هارد مود 63454 مشکل داره و خیلی از پگان UM ضعیف تره . بر فرض پگان هارد مود رو لول60 هم بکنیش نمیشه باهاش کار خاصی کرد و پولی در آورد و تو pvp با 1 ضربه War/fighter ها می کشند . نه pvp نه farm !
اصلا هم حالت عادی دمیج خفن نمیزنه . دمیج خفن رو در شرایط خاص میزنه باید luck build باشی و armor خفن و full link .
پگان هارد مود چند تا از اسکیل های اصلی و خفن UM رو نداره و MP base وحشتناک پایینی داره و دو تا اسکیل میزنی MP تمام میشه.
کلا کلاس های assasin , Hunter , pagan , Guard فقط UM . فرق UM و HM این کلاس ها خیلی زیاده و HM این کلاس ها واقعا تو pvp کار زیادی نمی تونن بکنن .
orc و war هارد مود بدرد فارم کردن می خورن و وقتی یه لول بالای اینا رو داشته باشی می تونی تا حدودی خرج UM رو در بیاری.
قطعا کلاسی رو بازی کن که ازش لذت می بری .نقل قول:
هدف از بازی رو لذت بردن و صفا کردن بذار اگه چیزی غیر از این بذاری . بهضرس قاطع خدمتت عرض می کنم که عمر و وقتت رو تلف کردی چون اصلا این بازی برای +17 سال چیزی جز وقت تلف کردن نیست :دی
بعد شما هر کلاسی که باشی کم کم راه پول در اوردن رو هم پیدا می کنی . یکی از دوستای من همین پگان هارد مود داره.می ره sky city پول خوبی هم درمیاره. رفیق گارد هم که داشته باشی فارم لپیس خیلی دلچسب و راحته برات .
این یارو ! قدرت attack خیلی بالایی داره چون کل گیرش لول5 int لینک کرده (قیمتش عالیه برای لینک) و لپیسهای خوب که تقریبا خیلی ارزونه نسبت به بقیه کلاس ها .
یکی دیگه ازدوستای من فایتر داره دیروز بهم گفت 12 ساعت لپیس لول 5 فارم کرده بود بعد رفته بود conti خریده بود تا بتونه um بازی کنه :دی که مثلا قوی باشه . بعد حالا احتمالا باید خودشو پاره کنه تا حداکثر استفاده رو از زمان conti ببره ... این دیگه همش حمالی و اعصاب خوردی هست نه تفریح ...
چقدر زر زدم 0.o
آخه کی با این که با 1 ضربه تو pvp بمیره حال می کنه ؟!
حال بازی برای من اینه که تو گیلد اول باشم و یه سره pvp و End Game Boss رو انجام بدیم و قوی و قوی تر بشیم .
تو گیلد Pantheon که بودیم زمانی که گیلد یک بودیم اصلا 3 تا کلاس pagan/Hunter/Assasin رو تو مود HM قبول نمی کردن، اگه به عنوان Main toon اعلام می کردی . این حرف من نیست همه با تجربه ها اینو میدونن.در حال حاضر تو کل سرور Etain یکدونه Pagan یا Hunter یا assasin که HM باشن و high lvl و خوب و شناخته شده وجود نداره ولی تا دلت بخواد کراکترهای خفن UM این کلاس ها هست .
این حرف سن و سال رو قبول ندارم .
تو گیلد ما که الان Rank یک هست و +50 نفر هستیم فکر نکنم بیشتر از 2 یا 3 تا کمتر از 20 سال داشته باشیم . زیره 20 ساله ها مگه اینکه خیلی دیگه نابغه باشن یا از 6 سال پیش این بازی رو شروع کرده باشن تا بتونن از End Game سر در بیارن .
فکر می کنم اساسا بازی بخاطر خشونت و nudity برای +16 باشه که معمولا هم کسی به این توجه نمی کنه .
منظورم این نبود که بازی برای زیر 17 سال هست / نه / می گم قاعدتا بالای 17 سال ها باید کارهای مهمتری داشته باشن تو زندگی که اولویت داره به بازی . مثلا من خودم کلی پشیمونم اینهمه وقت گذاشتم ولی الان هم کاری نمی تونم بکنم معتاد شدم هر روز باید حتما لوگین کنم وگرنه افسرده می شم -.-نقل قول:
این حرف سن و سال رو قبول ندارم .
مشکل اساسی این بازی اینه که وقت زیادی از آدم تلف می کنه ... اگه یه بازی بود که شما نیم ساعت تا یه ساعت بازی می کردی خوب بود و حال می داد ولی گاهی مجبوری مثلا 4 ساعت پشت هم فارم کنی واقعا آدم رو داغون می کنه . به جای اینکه سرحال تر بشی خسته تر و بی حوصله تر می شی . الانم کاملا مشخصه که هرجا می ری مردم در حال دعوا کردن و حر و بحث با هم هستن >> هیشکی اعصاب نداره . فشار زیادی رو همه هست که قوی تر بشن و قوی تر بشن و قوی تر بشن ...
امروز orc رو هم درست کردم 2 ساعتی رسوندم لول 13 عجب نعمتیه!!!نقل قول:
در حالیکه 3 روزه پاگان رو رسوندم لول17
شما با orc بازی کردی ؟
7 پوینت رو چه جوری خرج کنم ؟(91 تا دارم الان)
اگه orc شما HM هست full wis بیلد کن.نقل قول:
اره hm هستنقل قول:
fullwis کنم که با یه ضربه تو همین kh میمرم
مشکلی پیش نمیاد؟
orc همینه. قرار نیست همیشه به راحتی Heal کنی که . اتفاقا Kh آسونترینش هست . هر چی لول بالاتر بره سخت تر میشه !نقل قول:
فرق Orc خوب و بد همینه . باید همیشه safe spot رو پیدا کنی و همه اعضا پارتی هم تو رنج تو باشن.
کلاس وار بیشتر وابسته به armor هست و هر کی لباس بهتر داشته باشه بهتر بازی می کنه و بیشتر به چشم میاد مگه اینکه گروه سنی الف باشه . ولی کلاس orc اینطوری نیست با یه لباس معمولی هم می تونی خوب بازی کنی و بقیه سطح کاریت رو راحت می فهمن.
پس fullwis کنم دیگه؟:31:نقل قول:
آره.........نقل قول:
این اونت SUPERMARKET SWEEP چجوریه ؟ شانس ما همه اونت ها که نصفه شبه این یکی که مدت داره ولی من رفتم هیشکی نبود + vendor هم پیدا نکردم .
توضیح بدین ممنون می شم
من دوباره ویندوز نصبیدم:20:نقل قول:
این فایله پسوردش چیه؟
-------------
ویرایش: :31: دیدم پسوردش رو :31:
شما مگه قبلا بازی نکرده بودین؟نقل قول:
این بازی که بعد دانلود و اولین بار نصب دیگه نیاز به نصب نداره . عین بازی portable فقط کپی و پیست .
همیشه تو یک فلش یا هارد جانبی یا dvd داشته باشینش که بلایی سر ویندوز اومد وقتتون رو دوباره برای دانلود و نصب تلف نکنین.
من بازی رو تو فلش دارم . هر جایی که به اینترنت بشه وصل شد وصل می کنم و بازی می کنم !
به این میگن شایا باز حرفه ای:31::31::31::31:نقل قول:
آره محمد به نکته جالبی اشاره کردی.بهش فکر نکرده بودم.منم ببرم شرکت بازی کنم.:31:
فقط اگه مدیرمون ببینه دیگه فقط باید بشینم خونه و شایا بازی کنم...:18: