من كه با نظر به منطقه اي كه هستم...انتخاب ديگري هم ندارم!نقل قول:
اگر سرويس م، رو از دست بدم، مجبورم بيشتر هزينه كنم كه نمي تونم...پس مي سوزيم و مي سازيم!
Printable View
من كه با نظر به منطقه اي كه هستم...انتخاب ديگري هم ندارم!نقل قول:
اگر سرويس م، رو از دست بدم، مجبورم بيشتر هزينه كنم كه نمي تونم...پس مي سوزيم و مي سازيم!
من هم یک مگ نامحدود دارم از اول روی نصف بسته شده بود (یعنی 60 کیلو دانلود) اما الان همین نصف شده هم داره نصف میشه :) سرعت دانلود بین 40 تا 50 متغیره با فایرفاکس که دانلود 5 کیلوبایت ه(خاطرات دایل آپ خدابیامرز و زنده میکنه)
میخواستم جمع کنم برم مخابرات که ... بعد میگن بخت و اقبال خرافاته :D
خیلی سرویسش جدیدا بد شده ، افت سرعت شدید داشته ، تماس هم میگیرم میگه شما رو خطتت نویز داری ! خب مرد مومن من پوزیشن خود و منزلم و تشکیلاتم n ساله همینه ، چطور 2 سال پیش نویز نداشتم :n02:نقل قول:
احتمالا برم سمت مخابرات
واقعا براتون متاسفمنقل قول:
این سرویس شماست؟
من بودم چند فحش مادر و...میدادم بعد پولمو بزور ازشون پس میگرفتند نمیدادند میرفتم انجا دادا بی داد ابروشونو می بردم
سرعت برای من بشدت نوسان داره و فقط صبح ساعت ۷تا۹با ماکسیمم سرعت دانلود میکنهنقل قول:
چه کنیم داداشنقل قول:
مطمئن باش اگه یه جای بهتر از داتک پیدا میکردم شک نکن که میرفتم
شرکتای خصوصی که همه لنگه همن و گرونن.مخابراتم که سرویس دو مگ هم بگیری با دیال آپ فرقی نداره
نقل قول:نقل قول:من اولش خطم واقعا نویز داشت و ایراد از اسپلیتر بودم.اما الان ندارهنقل قول:
بازم زنگ زدم و طبق معمول میگه از سرورهای معروف دانلود کن.بهش میگم سرور های نتلود تمام دنیا رو ساپورت میکنه.من خودم با سرور های خارجی تا سرعت ۵۰مگابایت بر ثانیه هم دانلود داشتم .بعد حالا مایی که سرعتامون پیزوریه اجازه دانلود با حداکثر سرعت رو به ما نمیده؟
بعدم میگم که سرعت شما محدوده از ۲۰کیلو بایت تا ۶۴داره.اگر کمتر از ۲۰باشه ما میتونیم کاری انجام بدیم.والا که هیچی.بهش میگم من از روز اولی که سرویس گرفتم سرعتم ثابت بوده.کامپیوتر و بقیه چیزا هم که همونه.در نهایت گفت که یه اعلام مشکل به مخابرات میزنیم
حالا میخوام ببینم از طریق یه اشنا تو داتک میشه مشکل رو برطرف کرد
من شكايتي قبلا نداشتم...سرويس شون قبلا خيلي عالي بود...پينگ با اروپا 200 بود، تايم اوت هم نداشت...اما الان تا 400 هم پينگ دارم و تايم اوت هم خيلي زياد شده.نقل قول:
معلوم نيست چرا اين طوري ه!
با دعوا مشكلي حل نميشه...مشكل اين طور سرويس دادن، از جاي ديگه س!نقل قول:
مي تونم بپرسم كه سرعت خط شما چقدر هست؟نقل قول:
من كه 128 نا محدود دارم و هر سه ماه يك بار هم با قيمت هاي قديم شارژ مي كنم...اما واقعا الان از كيفيت سرويس راضي نيستم و خب، چاره ديگه اي هم ندارم.
سرعت من ۵۱۲ هست که با همون قیمت های قدیم شاژ میکنم
واقعا چاره دیگه ایی نیست
داتک روی سرویس های 3 ماهه 20 درصد تخفیف میده
نقل قول:
جشنواره عید تا عید داتک تلکام
به اطلاع می رساند به مناسبت اعیاد قربان و غدیرتخفیفات ویژه ای برای مشترکین گرامی از تاریخ ۲۵ مهر لغایت ۱ آبان ماه ۱۳۹۲ در نظر گرفته شده است که شامل ۲۰٪ تخفیف تمدید سه ماهه برروی تمامی سرویسها می باشد.
تخفیف بخوره تو سرش.همین اینترنتو درست بده تخفیف نخواستیمنقل قول:
من الان یک ماه سرعتم به ۶۴نمیرسه.غیر از یک یا دو ساعت صبح
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
از 28 مهر که درخواست جمع آوری دادم بلافاصله اکانتم بسته شد حتی دیگه اجازه دسترسي به کنترل پنلم رو هم مسدود کردند اما هنوز که هنوز چراغ استاتوس روشن میشه و خط من از رانژه خارج نشده (مخابرات پیام نور)
برای تسویه حساب هم میگن باید حضوری بیایی پولتو پس بگیری
جدا این کشور چطوری داره اداره میشه؟!!!
اگر حضوری برم مخابرات رسیدگی میکنند؟
سلام. من وایمکس داتک دارم خیلی ولی استفاده نمی کردم برای همین دقیق نمی دونم اوضاع چطوره. من وایمکس مبین هم دارم که شباش نامحدوده ولی جدیدا به هم گفتن که دنلود شبانه ام زیاده و باید محدود شه و اینها.
می خواستم بدونم سرویس های حجمی داتک هم محدودیت دانلود در ساعات رایگان دارند؟ مثل مبین نت یا شاتل، این استفاده منصفانه و این حرفها؟
کسی در مورد وایمکس داتک، اطلاعاتی داره آیا ؟
قصد خرید بین مبین و ایرانسل و داتک دارم، کی کمک میرسونه ؟
کسی تو محلاتی وایمکس داره؟ آنتندهیش چطوره؟
نقل قول:
سلام
خدمت دوستانی که قصد خرید وایمکس داتک رو دارند باید بگم که از چند تا منبع موثق شنیدم که سازمان تنظیم مقررات رادیویی دیگه لایسنس وایمکس داتک رو تمدید نکرده و احتمالا" تا اواسط آذر ماه وایمکس داتک کلا" جمع آوری میشه. من خودم وایمکس داتک دارم، اما لان نمی دونم با این مودم وایمکس که رو دستم مونده چیکار کنم.:n27:
از دوستان کسی می دونه میشه از این مودم تو شبکه مبین نت استفاده کرد؟ من از دوستام شنیدم که میشه و مبین نت این کار رو میکنه.
بله دقیقا درسته دیشب تو روزنامه خودندم فعالیت وایمکس داتک غیر مجاز هست
بله اینم خبرش که 10 روز مهلت دادن که کلن جمع کنه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جدا" داره میپیچونه مارو ؟خداییش نامردیه، کلی واسشون تبلیغ کرده بودم .
راستی اگر خبر دار شدید که میشه مودم داتکو تو مبین نت استفاده کرد به ما هم بگید ، جان شما پول ندارم برم مودم جدید بخرم.:n03:
نقل قول:
من امروز از چند جا پرس و جو کردم، با مرکز خدمات مبین نت هم تماس گرفتم، میگن مودم داتک رو توی شبکه مبین نت ریجستر می کنن و میشه از اون استفاده کرد. اگه واقعا" اینطور باشه خیلی خوب میشه.
کرکره وایمکس داتک فعلا پایین نیامد اما اجازه جذب مشترک جدید ندارد/ داتک: همچنان مشترک جذب میکنیم
کرکره سرویس وایمکس رهام داتک قرار بود از امروز طبق اعلام پیشین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پایین آید اما این شرکت با تعهدی ۱۰ روزه به رگولاتوری در راستای پرداخت حق امتیاز پروانه، توانست وایمکساش را سر پا نگاه دارد. مشترکان وایمکس شرکت رهام داتک از روز گذشته میبایست سرویسشان قطع میشد و عملا از امروز کرکره خدمات وایمکس این اپراتور پایین میآمد زیرا براساس نظر معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری فعالیت این شرکت در زمینه وایمکس غیرمجاز بود. اما طی تماسی با اپراتور این شرکت متوجه شدیم که همه چیز طبق روال عادی پا برجاست و نه تنها مشترکان قدیمی همچنان شارژ میشوند، بلکه مشترکان جدید هم میتوانند متقاضی سرویس وایمکس باشند. این در حالی است که رگولاتوری پیش از این گفته بود که مشکل این اپراتور سرویسدهنده، ناشی از عدم توانایی در حصول مجوزهای لازم برای ارائه سرویسهای ارتباطات بیسیم مبتنی بر فناوری وایمکس است. سازمان تنظیم مقررات پیش از این و حدود یازده روز پیش هم خبر از این موضوع داده و از مشترکان رهام داتک خواسته بود که برای جلوگیری از قطع سرویسدهی و بروز مشکلات، سرویس دهنده خود را عوض کنند و از شرکتهایی نظیر ارتباطات مبیننت، خدمات ارتباطی ایرانسل، رایانه دانش گلستان و مشارکتی سیار اصفهان استفاده کنند زیرا به مرور و تا ۱۲ آذر ماه سرویس آنها به طور کامل قطع خواهد شد. البته رهام داتک هم موظف شده بود که براساس دستور رگولاتوری، با مشترکان خود تسویه حساب کند و جذب مشتری جدیدی نداشته باشد. اما این رویه و جالبتر از هر چیز کذب دانستن این خبر توسط اپراتور رهام داتک باعث شد تا تماسی با معاونت نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی داشته باشیم و از نحوه چند و چون ماجرا بیشتر مطلع شویم. لذا، حسن رضوانی به تسنیم گفت: اگر این شرکت در چارچوب مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات عمل کند، مشکلی با آن نخواهیم داشت و چالش اصلی این شرکت که منجر به صدور رای توقف سرویس شد، عدم پرداخت حق الامتیاز پروانه بود. وی افزود: این شرکت بخشی از حق الامتیاز خود را پرداخت کرده و بخشی دیگر از آن مانده که برای پرداخت آن از ما مهلت خواسته و متعهد شده که مابقی را هم پرداخت کند. معاون رگولاتوری در پاسخ به این سوال که چه مدت زمانی برای تعهد این شرکت در نظر گرفته شده است، گفت: زمان زیادی در نظر گرفته نشده است؛ اگر ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده به تعهدش عمل نکند، مجبوریم سرویس وایمکس آن را تعطیل کنیم. البته رضوانی گفته که این شرکت در مدت زمان تعهد پرداخت حق الامتیاز، اجازه جذب مشترک جدید را ندارد و اگر این کار را انجام دهد، تخلف به حساب میآید. رهام: همچنان مشترک جذب میکنیم این در حالی است که این شرکت همچنان مشترک جدید میگیرد و اپراتور آن معتقد است نه تنها مشترکان قدیمی را شارژ میکنیم بلکه جذب مشترک جدید هم داریم.
کسی 1 مگ حجمی داره اعلام وضعیت کنه ؟
سوال منم هست. کسی ا مگ حجمی داره؟ سرعن دانلودش چجوریه؟ من الان 512 دارم سرعت دانلودم 120 هست. آیا با 1 مگ به سرعت 250 میرسه؟
من 512 دارم سرعت دانلود 480.....
سمت تجریش...
عالیه....
512 وایمکسش بدش این سرعته :n20:نقل قول:
512 حجمی وایمکس من تا 900 هم میره دانلودم.میانگین 400نقل قول:
تو وایمکس داتک شک نداشته باش.من تضمین میکنم دوستمنقل قول:
سلام دوستان
وضعیت ADSL این شرکت در حال حاضر چجوریه ؟
سرعت شبانش چقدره ؟
کسی سرویس 10 مگ این شرکت رو داره ؟
یکی از اقوام ما 4 مگ داتک داره سرعت شب و روزش 500 هست
در يك كلام عاااااليهنقل قول:
من 512 دارم شب و روزم 400 500 است
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ساعات شبانه اش از چند تا چنده؟
سرعت دانلود تو شبانه چنده؟
تو شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟
با توجه به سرعتی که گرفته باشیم، سرعت شبانه فرق داره؟
جواب بدید ممنون میشم
شبانه همه سرويس ها 1 تا7 استنقل قول:
مال من همون سرعت روزانه است
حدودا 11 12 گيگ دانلود ميكنه
خیلی خوبه کهنقل قول:
سرعت روزانه شما چقدره؟
سیاست این شرکت درباره دانلود تو تایم رایگان چجوریاست؟یعنی اگه زیاد دانلود کنی محدود میکنه؟اگه اره سقفش چقدره؟ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
از بچه های شیراز کسی داتک داره بدونیم وضعیت شیراز چطوره؟
اعصابم خورد شده نمیدونم فایلهای مهمی که دارمو چطور بگیرم.
خراب بشه این مملکت که یه نت درست نداره. :-((((
نمایندگی داتک تلکام در شیراز شرکت ماتریکس هست بالاترین سرعتی هم که ارائه میده 1 مگ هست با 5 گیگ ترافیک 31000 تومن هستنقل قول:
داداش هیچ کجای سایتش راجب تایم رایگان حرف نزده چرا پس؟نقل قول:
روزانه بين 500 تا 600 متغيرهنقل قول:
من حدودا ماهي 100 گيگ شبانه ميزنم تا حالا ك پيش نيومدت محدود بشمنقل قول:
شبانه همون 1مگابیت میمونه؟ کمتر یا بیشتر؟ متوسط دانلود شبانه حدودا چقدره؟نقل قول:
چون الان خودم 2مگ از جای دیگه دارم 26تومن 4گیگ. 140ک میده شبی 2-3گیگ نهایتش.
واسه خط دوم میخوام.
اون موقع که من داشتم شبانه 70 تا 80 میداد این شرکت شدیدا کمبود پهنای باند در شیراز داره قبلا سرویس 2 مگ هم داشت اما سرعت دانلودش حدود 120 بالاتر نمیرفت به همین خاطر سرویس 2 مگ را از لیست تعرفه هاشون حذف کردند و فقط تا سرویس 1 مگ میدننقل قول:
البته من پارسال ازشون سرویس داشتم الان شاید بهتر شده باشه شایدم بدتر