ببخشید به نظرتون ای دی اس ال رو از کجا بگیرم ؟
Printable View
ببخشید به نظرتون ای دی اس ال رو از کجا بگیرم ؟
مثلا برای چی ممکنه صبا اینترنت 1 مگابایت را بانام 128 بفروشه؟نقل قول:
من تا حالا از دو شرکت لایزر و شاتل گرفتم. لایزر قیمت خوبی برای سرویسهای ماهانه با گیگ بالا ارائه میده، اما سرویس اکو (با گیگ کم و پهنای باند زیاد) نداره. شاتل سرویس های اکو با پهنای باند زیاد و گیگ کم را با قیمت خیلی مناسب ارائه میده و دانلود شبانه مجانی داره. از نظر کیفیت هردو خوبند. من از سیستم گزارش گیری شاتل هم خیلی خوشم میاد. گزارش مصرف را به راحتی میشه چک کرد و میتونی خودت سرویس های مختلف را آنلاین و بدون مراجعه به شرکت بخری.
شرکت های صبانت و پارس آنلاین و داتک هم خوبند و بیشترشون سرویس اکو هم دارن. باید قیمت ها رو تو سایت ببینی و انتخاب کنی. ضمنا بعضی شرکت ها در بعضی مراکز مخابراتی ظرفیتشون تکمیل شده و باید تو صف بمونی تا نوبت برسه.
من از تورنت شبا تا 70 دان میکنم
و از نت هم 50-80 سرعتمه
دوستان من به سرویس 256 نیاز دارم واسه خونه می خوام خواهش می کنم اگه کسی آشنا داره می تونه از شرکتی برام 256 بگیره پی ام بزاره
ازتون ممنونم
من الان از پارسال دنباله adsl هستم
بین شرکتای معروف فقط شاتل منطقمونو ساپورت می کرد
اونم تابستونه سال پیش زنگ زدم گفت پورت خالی نداریم باید بری لیست انتظار
چند روز پیش دوباره زنگ زدم شاتل همینو گفت
یکی از دوستام می گفت از پارسال تو لیست انتظار یکی از همین شرکتاس هنوز بش ندادن
حالا باید چیکار کنم؟
یه سالم صبر کردیم
2278 چهار رقم اول تلفنمونه واقع در پاسداران
جایی سراغ ندارید بتونم ازش بگیرم
به عنوان شخص حقوقی واسه سرعت بالای 128 مثلا 256 یا 384 می خواستم
ممنون:10:
تکراری شد!
سلام. دنبال یک سرویس adsl با کیفیت خوب در غرب تهران منطقه شهرک ژاندارمری با پیش شماره 4420 میگردم. کدام شرکت را پیشنهاد می کنید؟ اگر شماره تلفنی هم ازش دارید ممنون می شم.
سلام
من از شهراد شبكيه سرويس گرفتم 512 5gig
سرعتش خوبه و نوسان داره بين 30 تا 70
چراغ مودمم هم ثابت نيست نه lan نه status نه dsl همشون چشمك زنه!! (مودم D-LINK 2500U )
مشكلي داره؟!
اسپليتر هم مال خودش بود
من هم از شبدیز استفاده می کنم.
سرعت 40 الی 70 بدون دانلود منیجر...
بچه ها هنوز شرکتی بوجود نیومده سرویس 64 با قیمت خوب بده ؟ اکثرشون یا 64 ندارن یا گرونن
64 که بدرد نمی خوره...
سلام. کسی نیست به سوال من جواب بده. من می خوام هر چه زودتر یه سرویس ADSL بگیرم اما موندم کدوم خوبه.
منطقه غرب تهران شهرک ژاندارمری پیش شماره 4420
با سلام
اين شهراد شبكيه داره ما رو مسخره ميكنه
اول كه اومده بودم ثبت نام كنم مثل اينكه قيمت نامحدود ها رو سه برابر كرده بود
بعدش اومد سرويسهاي حجمي 512 و2,5gig رو كه شبانه رايگان بود نيم بها كرد!!!!
حالا هم سرويس 512 حجمي رو داراي پهناي باند حداقل(128) و حداكثر (512) كرده!
سرويس من هم همش داره قطع ميشه
کسی تو مرکز مخابرات کاشانی طی دو هفته قبل خطش رانژه شده؟ من به فن آوا درخواست دادم میگن مرکز مخابرات کاشانی الان 2 هفته هست که داره ترمینال عوض میکنه و مدارک رو قبول نمیکنه میخوام ببینم داره راست میگه یا نه. اگر نه میخوام به شاتل درخواست بدم. لطفا زودتر جواب بدین تا یک ماه اینترنت رایگان شاتل از دستم نره.
من خودم سرویس 64 نامحدود دارم،گرون هم نیست ماهی 13000 تومان میدم.نقل قول:
عزیز چه شرکتی ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
به پیش شماره ی شما تقریبا همه شرکت ها سرویس میدن
به نظر من بهترینش شاتل و لایزر هست
برای گزینه های بعدی هم میشه رو سپنتا و آسیاتک و فن آوا و پارس آنلاین هم فکر کرد
ولی بهترینشون همون شاتل و لایزر هست
ممنون:11:
عصر تلکام(عصر انتقال داده ها)نقل قول:
دوستان به پیش شماره ی 2278 که واقع در پاسداران هست چه شرکتی ای دی اس ال میده؟!
من که فقط یه شاتل رو دیدم اونم هم پارسال تابستون و همین دو هفته پیش زنگ زدم گفتند پورت خالی نداریم
الان من یه ساله دنبالشم!خواهشا کمک کنید!!!
server ip adress و client ip adress ام رو چطوری می تونم عوض کنم؟
سلام
من کلی دنبال این شرکت و اون شرکت گشتم بالاخره شرکتی که میخواستم انتخاب کردم(پیشگامان)
شرکت برتر ارائه دهنده اینترنت پرسرعت+کیفیت بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا سقف 300 هزار تومان ، اینترنت wirless می خوام. ممنون میشم معرفی کنید.
سلام به دوستان عزيز
من توي مركز شهيد غريبي هستم(با پيش شماره 2268)
الان كه صبا نت ، اسيا تك و لایزر اونجا پورت خالي ندارن.مي خواستم ببينم از دوستان كسي تو اين مركز مخابراتي از بقيه شركتها اينترنت گرفته ؟از كدوم شركت و ايا راضي هست يا نه؟و کدوم شرکت رو تو این مرکز پیشنهاد میدین؟نظرتون راجع به fanava چیه؟چون الان فقط این شرکت پورت خالی داره.منتظر بمونم تا این شرکتها پورتشون خالی بشه یا نه؟
مرسی
قراره تا پایان سال یک سرویس ADSL مخصوص رو مخابرات کرمانشاه راه اندازی کنه که همه بتونند فقط با داشتن یک مودم ADSL از این خدمات استفاده کنن و پول اون رو هم ماهانه از فیش تلفن پرداخت کنند..
بعد گفته شده که محدودیت سرعت هم ندارن و سرعتهای بالاتر از 2 مگ هم در نظر گرفتن که با قیمتهای خیلی پایین عرضه میشه..
دوستان میشه یه کم در مورد سرعت کانکشن و سرعت دانلود توضیح بدین؟سرعت دانلود باید یک هشتم سرعت کانکشن باشه؟یعنی با اتصال 64 کیلو بایت باید سرعت دانلودم 8 باشه؟پس چرا اکثرا کمتره و حدود 5 یا 6 هست؟در ضمن گاهی بیشتر از 8 هم دانلودمنیجرم در لحظاتی نشون میده ,علتش چیه؟
در کامپیتر حجم اطلاعات رو با واحد بایت byte اندازه میگیرن و در ارتباطات با واحد بیت bit. هر بایت معادل ۸ بیته. در نتیجه هر کیلوبایت هم معادل ۸ کیلوبیته.نقل قول:
حالا وقتی سرعت کانکشن ۶۴ کیلوبیت بر ثانیه باشه، سرعت دانلود بر اساس کیلوبایت برابر ۸ کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
معمولا بایت رو با حرف بزرگ B و بیت رو با حرف کوچک b نشون میدن.
kbps = kilo bits per second
kB/s = kilo Bytes per second
سلام
لطفا يه نفر كه از سپنتا سرويس ميگيره ip, vpi و vci اين شركت رو بهم بده.
ممنون
سلام دوستان من یه سرویس اینترنت adsl میخوام که پینگ خوبی داشته باشه(یعنی پایین باشه) در حقیقت برای بازیها آنلاین میخوام 2560 یا 128 کدوم شرکت بهتره آیا افرانت خوبه؟ یه کمکی ازتون میخواستم ممنون من تهران هستم عباس آباد با شماره 884185
واسه سومین باره دارم این سوال رو می کنم کسی جواب نمیده.واسه پیش شماره ی 2278 در پاسداران جز شاتل که پورت خالی نداره هیچ شرکت دیگه ای نیست؟!:41:
دوست عزیز متاسفانه منطقه پاسداران تحت پوشش شاتل و افروز نت می باشدنقل قول:
متاسفانه جزو فقیر ترین مخابرات ها هستید.
نقل قول:
دوست عزیز 99 درصد شرکتها 0و35 هستند
با پشتیبانیشون تماس بگیرید بهتون می گویند
دوستان كسي ميتونه منو راهنمائي كنه؟راستي نظرتون رو راجع به عصر انتقال داده هم بگين ممنون ميشم.نقل قول:
ممنون
من سپنتا رو پیشنهاد می کنم .
سلام دوستان
در حال حاضر بهترین سرویس دهنده ADSL چیه؟
من خودم درنظر دارم پارس آنلاین یا صبا بگیرم حالا کدوم از این دوتا بهتره؟(512 کیلو میخوام)
راستش صبا که زیاد جالب نیست:31:نقل قول:
ناراضی زیاد داره
پارس آنلاین بهتره
البته شاید گزینه های بهتری هم تو منطقتون باشن
سلام من خونمون پل مدیریت (سعادت اباد) با8857 هست چه شرکتی سرعتش خوبه تا چه سرعتی به خونه میدن تا ماهی 20 تومن..دمتون گرم
اقا سلام ما خونمون توی سعادت اباد با پیش شماره 2211 میخواستم ببینم از کدوم شرکت بگیرم بهتره الان پارس انلاین برای ما سرویس میده با لایزر به نظر شما کدوم بهتره بعد یه سوال دیگه اگه بخوام بیشتر از 128 بگیرم باید چیکار کنم اخه نوشته به خانگی بیشتر از 128 نمیدن خیلی ممنون فقط اگه میشه فوری جواب بدید خیلی اوژانسینه مرسی
سلامنقل قول:
تو این پیش شماره ای که دادین شاتل از همش بهتره
برای گزینه های دیگه میتونید آسیاتک و داتک و پارس آنلاین رو در نظر داشته باشید
ممنون
قطعا لایزرنقل قول:
نوشته شده توسط hamidrezaaa;3859335
ولی محدوده ی شما رو فقط آسیاتک و پارس آنلاین و افروزنت ساپورت میکنن
و لایزر فقط بی سیم میده
برای سرویس بالاتر از 128 هم باید کارت دانشجویی یا یه نامه از دانشگاه داشته باشید
من سوال کردم جواب ندادین میشه بگین
من یه سرویس اینترنت adsl میخوام که پینگ خوبی داشته باشه(یعنی پایین باشه) در حقیقت برای بازیها آنلاین میخوام 256 یا 512کدوم شرکت بهتره آیا افرانت خوبه؟ یه کمکی ازتون میخواستم ممنون من تهران هستم عباس آباد با شماره 884185
قیمت هم بی زحمت لطف کنین