همین روش با ویندوزنقل قول:
چون اول میخواستم با مک این کار رو کنم ولی حوصله رو زدن به این اون نداشتم.
الانم فوقش تا چند هفته ی دیگه حیلبریک نهایی ویندوز میاد.
Printable View
همین روش با ویندوزنقل قول:
چون اول میخواستم با مک این کار رو کنم ولی حوصله رو زدن به این اون نداشتم.
الانم فوقش تا چند هفته ی دیگه حیلبریک نهایی ویندوز میاد.
منم الان دارم اون روش ویندوز رو میزنم.
الان یه جایی گیر کرده نمیره جلو .الان روی آیپاد نوشته downloading jailbbreak data
و توئ redsnow هم نوشته uploading ramdisk
برای شما چقدر طول کشید تا اینجا رو رد بکنه الان حدودا 10 دقیقه هست اینجا وایستاده.هیج کاری هم نمیکنه.
الان آیپاد اومد ولی redsnow همون طوری مونده . چیکار کنم .cancel بکنم redsnow رو یا نه.
برای من یه چند دقیقه بیشتر نشد.نقل قول:
حالا دست بش نزنید بذارید مراحل طی بشه.
راستی من میرم آیتیونز ولی وقتی یه فایل رو میخوام add کنم هیچی نمیاد.یعنی با اینکه روی اون فایل کلیک میکنم ولی نمیره تو فولدر
یعنی finish برای شما نیومد؟
نه finish نمیده.الان کنسل کردم بازم آیپاد هیچ واکنشی نشون نداد.نقل قول:
در مورد itunes اول ایپاد رو وصل کن بعد وقتی itunes اومد بالا یکی از سربرگ ها summary هست و یکی apps و یکی music هست خب .برو به موزیک یه گزینه ی sync هست وقتی از لیست پایینش تیک هر کدوم از mp3 ها رو که میخوای زدی اون sync رو بزن.تمام.
یکی از دوستان چند صفحه قبل سایت
رو معرفی کرده بود.کد:http://apptrackr.org/
حالا نصب این برنامه ها چه جوری باید انجام داد؟
وقتی فایل دانلود شده رو باز کنی itunes میاد بالا و از apps گزینه ی sync رو بزن شروع میکنه نصب کردن.نقل قول:
راستی من این جیلبریک رو چیکار کنم . کنسل کردم و دوباره مراحل رو رفتم ولی باز همون جا گیر کرد.
والا نمیدونم.نقل قول:
کدوم نسخه رو دانلود کردی؟
باید نسخه redsnow 0.9.6b4 رو دانلود کنی.
حالا اگر درست نشد بذار کسی بیاد که خوب بلد باشه.من که هیچی حالیم نیست.:31:
اره بابا 0.9.6b4 هستش از تاپیک اینجا دانلود کردم.نقل قول:
فقط نمیدونم نیروی کمکی کی میرسه یه کمکی به من بکنه.
حالا تا نیروی کمکی برسه من یه برنامه دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم تا آخر میره اما میزنه اروری پیش اومده و از این حرفها و نصب نمیشه.
خب ارورش رو بگو همین طوری که نمیشه
سلام
دوتایی دارین تاپیک میبرید جلو:31:
قضیه چیه؟مشکل چیه؟
بگید ببینم میتونم کمک کنم
مشکل اینه که من دیشب آیپاد دیگه روشن نشد بعد شب گزاشتم 4.2 رو flashget دانلود کردم بعد restore کردم حالا وضیعت خیلی خوبی داره فقط نمیدونم چرا جیلبریک تترد نمیشه .همش درست پیش میره در اخر که مینویسه uploading ramdisk دیگه redsnow هنگ میکته و جلو نمیره .آیپاد روشن میشه بدون جیلبریک ولی redsnow هیچ کاری نمیکنه و همون جوری میمونه تا اینکه کنسل بکنم و همین نمیتونم جیلبریک کنم.ولی انصافا باتری اش خیلی خوب شده یه ساعت داره اهنگ پخش میکنه و فقط 3 درصد از باتری کم شده . فقط تنها مشکل جیلبریک هست.نقل قول:
یعنی اون قسمت که نصب سیدیا رو تیک میزنید رو رد کردید؟ بعد ایپاد رو میبرید میبرید dfu؟ بعد هنگ میکنه؟
کدوم مرحله است دقیقا؟
مشکل منم اینه نمیشه برنامه نصب کرد.نقل قول:
وقتی میخوام نصب کنم میزنه unknown error و 0*e8008001
* همون ضربدره
اره تیک نصب سیدیا رو زدم و آیپاد بردم dfu بعد از اون که روی آیپاد پیغام download jailbreak data میاد و روی redsnow پیغام uploading ramdisk میاد redsnow هنگ میکنه و upload رو به پایان نمیرسونه ولی آیپاد ریستارت میشه و میاد بالا ولی جیلبریک نشده.نقل قول:
اها همون جا که عکس یه اناناس با دو تا پا هست:31:
خوب بعد از اون مرحله باید صفحه سیاه بشه و یه سری نوشته بیاد بعد ایپاد که اومد بالا که ایکون سفید مربوط به سیدیا میبینید که باز نمیشه باید دوباره همه این مراحل رو طی کنید ولی این دقعه به جای تیک نصب سیدیا تیک گزینه سومی رو بزنید
الان هم یه بار دیگه ریستور کنید بعد دوباره جیل کنید احتمالا دفعه اول که گیر کرده یه مشکلی پیش اومده
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
شما appsync رو از سیدیا گرفتید؟نقل قول:
با ایتیونز نصب نکنید با installous هم تست کنید ببینید بازم نصب نمیشه
1.چه جوری میشه appsync رو از سیدیا گرفت؟نقل قول:
2.این installous چی هست؟
شرمنده که اینقدر تعطیلم:31:
نه دیگه مشکل اینجاست که من آناناس نمیبینم مرحله ی قبل از اون . من یه بار دیگه ریستور کنم ببینم درست میشه.نقل قول:
خوب سیدیا که دیگه دارید؟نقل قول:
این مراحل رو طی کنید
1. در سیدیا به قسمت manage برید
2.sources رو انتخاب کنید
3.edit و سپس add رو بزنید
4.این ادرس رو وارد کنید5.صبر کنید تا عملیات اضافه کردن سورس تموم بشهکد:http://cydia.hackulo.us
6.در سیدیا به قسمت search برید
7. appsync رو جست و جو کنید
8. روی appsync مربوط به ورژنتون کلیک کنید مثلا appsync for os 4.2
9. در صفحه ی باز شده install رو بزنید و در اخر confirm رو بزنید تا نصب شروع بشه
تذکر! باید به اینترنت وایرلس برای این کار ها وصل باشید
بعد از اینکار تمام برنامه های کرک شده نصب میشند
installous رو هم میتونید با سرچ پیدا و نصب کنید به همین روش
یه بار دیگه ریستور کردم و دوباره عملیات رو انجام دادم ولی بازم همونجا موند .
الان یه عکس از جایی گیر میکنه میگیرم.
اینم لینک عکس
کد:http://hoseinati.persiangig.com/NewPicture004.jpg
خوب این مشکل انگار بقیه هم داشتند redsnow رو به صورت run as administrator باز کنیدنقل قول:
و همه ی نرم افزار ها رو ببنیدد انتی ویروس و ایتیونز من بازم میگردم اگه نکته ای بود میگم
.................
این رو هم حتما انجام بدید
right click the program, go to properties, then go to the compatabilities tab. select windows xp service pack 3. apply the changes, then try again
اینا رو که زدم درست که نشد هیچ یه مشکل دیگه اومد .بعداز dfu وقتی redsnow میخواد شروع کنه ipod روشن میشه خود به خود هیچ جور هم نمیشه خاموشش کرد به جز اینکه کابل usb رو ازش جدا کنی.
دیگه همین ها بود هر چی گشتم با یه سیستم دیگه تست کنید اگه مک میتونید جور کنید با اون تست کنید مشکل از سیستمه نه چیز دیگه
خوب ممنون میرم خونه ی عموم اینا شاید درست بشه.
روی یکی دوتا سیستم دیگه امتحان میکنم اگه نشد چی کار کنم .میشه دانگرید کرد به 4.1 یا نه.
بالاخره تونستم به اینترنت لپ تاپ وصل شم.
آیپاد شبکه رو میشناسه ولی داخل سایت یا کلا اینترنت نمیره.
تنظیمات خاصی داره؟
شانسمو میبینین .آیپاد و تمام وسایلش رو برداشتم بردم خونه عموم از شانس چون تو کامپیوتر اونا itunes نصب نبود هنگامی که میخواستم آیپادو ببرم به dfu ویندوز ارور داد که من این دستگاهو نمیشناسم .حالا باید itunes نسخه ی 32 بیتی دانلود کنم امشب بعد فردا دوباره برم امتحان کنم.شانسو میبینین این همه راه رفتم خراب شدم اومدم.
ببخشید yusef جان تو این زمینه هیچی نمیدونم که بخوام کمک کنم.
چه خبره!
احیانا یادتون نرفته تیک شیر اینترنت رو بزنید؟نقل قول:
نه بابا زدم ولی بازم نمیشه.نقل قول:
لازم به ست کردن ip هست؟اگه آره چطور؟
اره مال ip هست من تا حالا به این مشکل بر نخوردم که یاد بگیرم ولی برو تو فروم ایفون قسمت wifi کلی توضیح داده
خب به سلامتی موفق شدم:31:
حالا برنامه های دیگه cydia که بهتره نصب کنم چیا هستن؟
installous
safari download manager
sbsetting
winterboard
مشکل حل شد:31:نقل قول:
دوستان یه آیپاد 32 گیگ نسل 4 هست که با کیس و جیل و فول برنامه و بازی +شارژر اورجینال میده 330 میارزه به نظرتون؟
دست دوم؟نقل قول:
اگه زياد خش نداره و سالمه اره خيلي هم خوبه
بله فرزان جانکار کرده هست الان یه عکس از پشتش میزارم......نقل قول:
يكم خش هاش زياده البته شما يه انگشت بكشي پشتش جا لكش ميمونه ديگه هاش. معلوم نيست:31:
البته به خودتم بستگي داره اگه اذيتت ميكنه نخر هرچند اگه نو هم بخري بالاخره اينطوري ميشه!
يه کيس اورجينال capadise سيليکونى +يه شارژر اورجينال به قيمت 25 تومن هم داره....پس به نظرت خوبه؟
من يه اينويزيبل شيلد هم دارم تو خونه.
نظر بقيه دوستان چيه?
Salam Alan keyboard Farsi Nadaram bebakhshid
Mikhastam bedoonam khabari az jailbreak 4.2.1 nist man hanooz moondam bedoone app .daram deg mikonam
نه برادر من 30 دقيقه يه بار اکانت فيس چوک و توييترم رو چک ميکنم خبرى نيست.....
چند سوال
1.چه جوری میشه برنامه رو از آیپاد پاک کرد؟
2.یه پلیر خوب برای پخش انواع فرمت ها چیه؟
3.دقیقا یادم نیست ولی در قسمت اپ یا جای دیگه سینک رو که زدم کل آهنگ ها و ویدیو ها پرید.به کدامین دلیل؟:31: