کلا بازیهایی که فشرده سازی میشن خراب میشن یا فایل هاشون صدمه می بینه
من هم میگم همون 2 dvd رو بگیری بهتره.....ولی تا حالا همچین نصبی ندیده بودم
البته اینجا نمیشه اسم شرکت ها رو بنویسی....برات (پ.خ) می فرستم
Printable View
کلا بازیهایی که فشرده سازی میشن خراب میشن یا فایل هاشون صدمه می بینه
من هم میگم همون 2 dvd رو بگیری بهتره.....ولی تا حالا همچین نصبی ندیده بودم
البته اینجا نمیشه اسم شرکت ها رو بنویسی....برات (پ.خ) می فرستم
با سلام
لطفا یه پچ قرار بدین که نام و لوگو و لباس همه ی تیمها رو درست کنه ... کلی دانلود کردم همه یک مشکلی داشتن
لطفا فقط الکی لینک نزارین اگه خودتون امتحان کردین و خوب بود بدین
ممنون موفق باشید ... یا حق
گزارشگر بازی مشکل داره! بازی های 2 دی وی دی هم گزارشگرشون گیر میکنه! البته ممکنه به خاطر عدم سازگاری کارت صدا با بازی باشه که بعضی ها این مشکی رو ندارن! این dvd که شما خریدی سالمه! این skullptura معروفه!
سلام دوستان، من تقریبا از اوایل این تاپیک با شما همراه بودم ولی تا حالا پستی ارسال نکرده بودم. من یکی از طرفدارای دو آتیشه pes هستم...
من این بازی رو با برند سرزمین گیمز خریدم(2 تا DVD) اما مشکلاتی باهاش دارم:
1-در قسمت be come a legend بعد از یه نیم فصل بازی کردن Save File بازی دچار مشکل میشه و دیگه نمی تونم به بازی ادامه بدم چون هر بار که لودش می کنم بازی crash میشه.
2-تو UEFA Championshiop هم قبل از شروع بازی های یک چهارم نهایی با همین مشکل روبرو شدم.
3-تو مستر لیگ هم 1 فصل و نیم بازی کردم اما تو شروع نیم فصل جدید همین مشکل برام پیش اومد.
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: intel QX9775
RAM: 4GB DDR3
VGA:Geforce 9800GX2 Quad SLI
کسی می تونه راهنمایی یا پیشنهادی ارایه بده؟:46:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:نقل قول:
کلا من هر بازی رو که از شرکت پردیس خریدم خراب بوده :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
سلام دوستان من می خواستم نصب بازی رو رایت کنم چون از زیپ خاج شده 7 گیگ هستش اگه دو قسمتش کنم و توی دوتا dvd رایت کنم بعد توی یه کامپیوتر دیگه کنار هم کپی کنم نصب میشه؟
نه دوست من شما باید روی DVD 8 gig رایت کنیدنقل قول:
دوباره با winrar فشردش کن قبل از rar کردن split to volume رو بذار DVD-Rنقل قول:
خودش دو قسمتش میکنه
بعد رایتش کن
دوست من اینکه همون شدنقل قول:
می دونم همون شدنقل قول:
تا جایی که من فهمیدم این دوستمون از فشرده بودن بازی رو درآورده و احتمالا فایلهای فشرده رو پاک کرده
به هر حال قصدش اینه که روی دی وی دی 5 رایت کنه( چون دی وی دی 9 هر جایی گیر نمیاد ولی 5 رو بقالی ها هم دارند ) و ببره جای دیگه که منم اسون ترین کاری که میشه کرد رو گفتم
من تازه واردم درسته اما این سری بازی رو از 6-7 سال پیش بازی میکنم .
1-این مشکل dont send دقیقا مربوط به کرک هست(در همه جای بازی که بیاد) و به هیچ چیز ربطی نداره .
2- اینقدر دنبال مشکل و باگ نباشید .اگه خیلی مردین برین خودتون بازی بسازین .
3- داوری هر از چند مشکل داره عین واقعیت اگه نداشت همه خسته می شدن اما تو آفساید گیری کوچکترین اشتباهی نداره چون بحث اندازه گیری است و کامپیوتر اشتباه نمیکند .
4-با این آقای محسن خلیلی 9 هم اصلا حال نمیکنم چون سایتش بسیار مبتدی و هیچ چیزش درست کار نمیکنه .(اصلا کار کردن با سایتش راه نداره)
5-به جای این همه بحث یه کم هم بازی کنین
6- انشاا.. همه به راه راست هدایت بشن
میشه من خودم این کارو کردم بازی رو نصب کردم چون خیلی دردسر برای نصب داشت روی دوتا dvd رایت کردم بعد الان باری هر کامپیوتری که بخوام به راحتی کپی میکنم و بازی میکنم البته یه کاری هم باید کرد اونم اینه :نقل قول:
در قسمت start گزینه ی run مینویسی regedit بعد یه صفحه میاد و باید از سمت چپ hkey_local_machine رو میزنی بعد software رو میزنی بعد باید بازی مورد نظر رو پیدا کنی که pes توی konami هستش بعد روی konami کلیک راست و export رو میزنی و یه جایی save میکنی . بعد فایل سیو شده رو هم باید همراه بازی رایت کنی .
حالا میتونی با کپی کردن بازی روی هر کامپیوتری وسپس اجرای فایلی که گفتم فقط برای یک بار بازی رو اجرا کنی .
البته این کار رو برای همه بازی ها میشه انجام داد.
اگه این فایل رو هم نمی تونید استخراج کنید من اینکارو کردم و میتونید دانلود کنید : حجم هم 1 فقط کیلو بایت
کد:http://www.ufile.info/hmr/upload/1226830906.zip
آقا گل گفتی همش تو این تاپیک داره تبلیغ سایتش رو میکنه گندش رو در اورده دیگه !!!!! تاپیک که برای تبلیغ سایت نذاشتن :4:نقل قول:
با سلام
لطفا یه پچ قرار بدین که نام و لوگو و لباس همه ی تیمها رو درست کنه ... کلی دانلود کردم همه یک مشکلی داشتن
لطفا فقط الکی لینک نزارین اگه خودتون امتحان کردین و خوب بود بدین
ممنون موفق باشید ... یا حق
سلام .
من صدای بعضی جاها مثل منو رو عوض کردم . ( با برنامه AFSExplorer )
میخوام آهنگی که وقت ورود به زمین با صدای تماشاگرا پخش میشه رو هم عوض کنم .
ولی نمیتونم مسیرشو پیدا کنم
کسی میتونه کمک کنه ؟
میخوام آهنگ لیگ برتر رو بذارم :20:
نقل قول:حجم این پچ حدود 34 مگهنقل قول:
دوست من ، من این پچ رو به شما پیشنهاد می کنم البته هنوز کامل نیست اما خوبهنقل قول:
معلومه که تاپیکو دنبال نمی کردی:D چون واسه این مشکل بارها توضیح داده شده!!نقل قول:
برو سایتکرک ورژن 1.10 یا 1.20 رو بگیر درست میشهکد:http://www.gamecopyworld.com
دوستان میشه این پچو که 32 مگه یه جایی آپلود کنید که قابلیت resume داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو جون pes 2010
بازی نصب شده رو رایت کننقل قول:
من از pes 3تا pes2009 روهمین کار رو کردم چون خیلی از دوستان میان این بازی رو از من میگیرن من هم کار رو راحت کردم براشون:46:
دوستان به سوالاتم جواب بدید و نگید قبلا گفته شده.
شایعاتی در مورد کامل نبودم این بازی گفته شده.اینطور هست.
چرا این نسخه تو جزییات ضعیف عمل کرده.
مثلا در قسمت مستر لیگ معمولا مجموع نمره هایی که یک بازیکن در طول یک فصل میگیره قراد داده میشد.ولی تو این نسخه وجود نداره. من نسخه پی اس 3 دارم.توی کامپیوتر هم همینطوریه؟
از راهنماییت ممنون ولی من پک v1.10وv1.2 رو قبلا نصب کردم و کرک اون ها رو هم نصب کردم. در ضمن از هیچ کیت سروری هم استفاده نمی کنم اما بازم با همین ارور روبرو میشم. در ضمن از فایل becomealegendfix.exe برای فیکس کردن سیو فایل BAL استفاده کردم که فایده نداشت.نقل قول:
من تقریبا همه کارهای گفته سده رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم. چیزی به ذهنتون نمیرسه؟:41:
نه دوست عزیز این نسخه کامله و به هیچ وجه ناقص نیست
دلیلت از این حرف چیه؟؟؟؟کجا شایعه شده...
اگه جایی خوندی منبع رو بذار
اینم لینک مستقیمنقل قول:
کد:http://rapidshare.info.tm/files/Bundespatch_0.5.rar
سلام به همه
من تاپیک رو تا جایی که درباره اون صحنه افساید بحث میشد رو خوندم
فکر میکنم که بیشتر طرفدارهای این بازی میگن که بازی از نظر داوری ، مخصوصا تو آفساید ایرادی نداره
اما من بهتون میگم که یه ایراد بزرگ تو آفساید گیری داره و اون هم اینه که اگه یکی از بازیکنان حریف نزدیک به خط کرنر تیم خودش باشه و شما تو فضایی بین این بازیکن و بازیکن جلوییش قرار بگیرید داور آفساید میگیره ، میگید چرا ؟ خوب من بهتون میگم چون ملاک بازی بازیکنانیه که تو دید داور باشن یعنی تو دید دوربین حالا شما میگید نه من این مشکل خیلی برام پیش اومده ولی هیچکدومشون رو سیو نکردم ولی این بار که اتفاق بیفته براتون میذارمش تا بدونید که این بازی هم تو قسمت آفساید گیری مشکل داره ، اصلا نمیدونم چرا داورا بازیکنایی که رو خط کرنر هستن رو نمیبینه
یه سوال هم دارم
میشه اون قسمتی که قبل از شروع بازی باید بازیکنانی رو که میخوای باهاشون بازی کنی رو انتخاب کنی رو برداشت فکر کنم بدونید کدوم قسمت رو میگم
اره منم با اين نوع محصولات مخالفمنقل قول:
البته وقتي تو ايران مياد اينجوريه
تائيد ميشهنقل قول:
من خودم اين مشكل را تا حالا نداشتمنقل قول:
و فكر نكنم به خاطر كارت صوتي باشه
بلكه از همون دي وي دي ها هستند
دوست عزيز اين مشكلاتو خيليها دارندنقل قول:
و فعلا راه حلي پيدا نشده
البته كه ميشه ....نقل قول:
حتما يه بار سيو بازي را بزار .نقل قول:
===============
و در آخر اينكه اي اين نسخه از محصول كونامي خيلي ايراد داره
و من فكر نكنم كه با پچ و كرك قابل حل باشه
حالا فرض كنيم كه تا يه حدي قابل حل باشه
خيليها به اينترنت دسترسي خوب ندارند و نميتونند فايلها را دانلود كنند
كنامي به خاطر شستن گند كاريهاش بايد فوري يه نسخه ديگه را بيرون بده
كه فقط ايراداتشو برطرف كنه و گيم پلي و گرافيك و .. را دست نزنه
عزیزم منظورمو نفهمیدی.میگم اگه در حین دانلود disconect شد بتونم ادامشو دانلود کنم نه از اول/نقل قول:
سایت رپید شیدر این قابلیتو نداره:13:
بازم سلام
اول معذرت میخوام بعد چند تا چیز میگم
این مشکلاتی که دوستان میگن من هیچ کدومشون رو ندارم از ارور دونت سند گرفته تا بیرون اومدن از بازی البته من داشتم ولی الان دیگه ندارم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون و.قتی که دی وی دی بازی رو گرفتم یه فایل کرک داشت وقتی وارد بازی میشدم و تو قسمت uefa میرفتم میومد بیرون ولی حالا به جای فایل کرک فایل اصلی رو رختم و uefa رو هم تا آخر رفتم و قهرمان شدم
بگید با چه تیمی
منچستر یونایتد
حالا بپرسید بازی فینال با چه تیمی بود
با چلسی
یه پیشنهاد به اونایی که ادعا میکنن بازیشون خیلی خوبه
بازی رو رو level پرفشنال بازی کنید ببینید چند تا گل میتونید بزنید
تو level پرفشنال تیمها حرفه ای بازی میکنن ولی تو level تاپ پلیر تیم حریف شما رو دست کم میگیره و وسط زمین رو کلا در اختیار شما میزاره که از اهمین طریق میشه گلهای زیادی رو بزنی ولی تو پرفشنال اینطوری نیست
بازم معذرت
سلام
تو رو خدا کسی نمی دونه چطور می تونم منتخب رو تو بازی بسازم ؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------000000
یوونتوس : همیشه قهرمان
جالب بودنقل قول:
میرم یه تستی می کنم ببینم درسته یا نه...
ولی احتمالش کمه...اگه اینطور بود پروفشنال رو گزینه اخر میذاشتن
دوست عزیز شما اصلا این لینک و امتحان کردی..؟؟؟:13:نقل قول:
سلام مننقل قول:رو دانلود کردم تیمهای جدید اضافه میشن اما تیمهای ملی و لیگها ( انگلیس و ... ) ارمشون تغییری نمیکنه لباسشونم بجای اینکه درست شه سیاه میشهکد:http://rapidshare.com/files/163524549/Bundespatch_0.5.rar
این لینکی که من دادم مستقیمه امتحان کن میفهمی تبدیل شدهنقل قول:
http://rapidshare.info.tm/files/Bundespatch_0.5.rar
برای مستقیم کردن rapidshare از این سایت استفاده کنید
شما میتونی در روز 3بار از این سایت استفاده کنی:46:کد:http://rapidshare.info.tm/
هرکس که مشکل خارج شدن از بازی را داره سیوش را بذاره تا اون قسمت را که از بازی خارج میشه براش رد کنم!
دیشب یکی از دوستانم که بازی را خریده بود همین مشکل خارج شدن از بازی را داشت و در میانه ی فصل دوم BAL از بازی خارج میشد من سیوش را کپی کردم و به خانه اوردم تا ببینم ایا این مشکل خارج شدن از بازی برای من هم ایجاد میشه یا نه اما من با کامپیوتر خودم بدون هیچ مشکلی تونستم اونجایی که بازیش گیر میکرد را رد کنم!
این مشکل از محصول کونامی نیست بلکه مشکل در سیدی خریداری شده هست.
نقل قول:
من این را چه در pes 2009 وچه در pes 2008 امتحان کردم و چند بازی را روی پرفشنال و چند بازی را روی تاپ پلیر بازی کردم اما اصلا تفاوتی در بازی حس نکردم!
عجب گفتاری شدیما من واسه 3 بار تا هفته دهم لیگ رفتم بازم از بازی خارج میشه و dont send میده؟ من هم پچ 20 کونامی و نصب کردم و هم هر دو نوع کرکی که بچه ها گذاشته بودند رو ریختم. شما بگین چیکار کنم؟
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!
آره منم همين مشكل رو دارم عصر هم مهمون دارم ميخوام باهاش pes بازي كنم تو رو خدا بگين چي كار كنمنقل قول:
لباس بعضي تيم ها سياه شده
سلام این توپهای جدید و کفشهارو چطور میشه قرار داد
با برنامه kitserver میتونی جایگرین کنی که هم برنامش هست توی صفحه های قبل هم آموزشش رو زحمت کشیدن گداشتن .:10:نقل قول:
اینم یه پچ خیلی خوب پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید
حجم : Mb 53.23
Infoکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33216
-All transfers on 09/11/08 in all teams
-Bundesliga teams in Other B
-6 Russian teams
-Kits, fonts and numbers for all EPL teams
-Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
-Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
-Kits, fonts and numbers for all National teams
-Update some kits
-Added CL kits
-Added CL training kits
-Unlock all teams
-Unlock all bonuses
-New balls, gloves and boots
Credits
Kit & Relink = PES2009 Kit-Patch 0.60 by PES next-gen Editing Blog
Option = Bundespatch 0.5
Replay Flash Screen Logos & League Menu Logos By Hawke
Shadow Style Emblems by Tiffosi
Pes2009 PS style By wkt1
Pes2009 Texture By BlingBling V1
Flags cornerkick Champions League by SKILLS_ROONEY
Bootpack & Ballpack by SKILLS_ROONEY
Classic Kits By Diablos
Thailand National kit By oomy
دوستان کاش میشد یکی تمام چیزهایی که برای دانلود توی این تاپیک گذاشته شده رو یه جا جمع می کرد تا یکی مثل من که تازه اومدم توی این تاپیک با 420 صفحه هنگ نکنم !
یکی از دوستان لطف میکنه لا اقل چیزای به درد بخور برای دانلود این تاپیک رو بگه ؟