سلام اقای ارش اون مو ضوع اشتباه شده بود و به غیر از اینکه اصلا و ابدا این لینک موجود نمی باشد.:41:
Printable View
سلام اقای ارش اون مو ضوع اشتباه شده بود و به غیر از اینکه اصلا و ابدا این لینک موجود نمی باشد.:41:
لطفا هيچگونه برداشت سياسي يا غير سياسي يا طرفداري يا مخالفت يا... نفرمائيد: :13:
همونطور كه قبلا هم عرض كردم سرعت در ساعات استفاده رايگان بسيار كم شده و گاهي اوقات به نصف رسيده حتي مجبور شدم فايلها رو تك تك بزارم دانلود بشه در صورتيكه قبلا حداقل 3 فايل رو همزمان دانلود ميكردم و البته هرچي كه به آخر ساعات رايگان ميرسيم (تقريبا از 7.40 به بعد ) سرعت بالا ميره و در نزديكاي 8 و بعد اون سرعت حتي 120 هم ميشه
در بقيه حالات مشكل خاصي نيست
همارا-سيستم توربو-مخابرات وليعصر
ای نمیدونستم پس میتونیم پی گیری کنیم حتما من اگر وقت کردم ارش جان پیگیری میکنم خسته شدیم بالاخره اونا یه جوابی میدن . درسته که تنهایی کاری نمیشه ولی خودم که راضی میشمنقل قول:
سلام
برای من یک مشکل خنده دار پیش امده از کجا مشه فهمید که چقدر از حجم محدودیت را مصرف کرده ای در adsl ماکس نت در قسمت مشترکین adsl چیزی پیدا نکردم:31:
من به عنوان یه کاربر شرکت لایزر می خواستم نظرمو با توجه به اینکه یه ماهه از این شرکت دارم سرویس می گیرم بگم
لایزر در این مدت یکماهه به من سرعت ثابت بدون قطعی و کاهش رو به ارمغان آورد و از طرف دیگه می خواستم از آقای آرش وحید تشکر کنم بابت پشتیبانی عالی اشون و امیدوارم در تمام مراحل زندگی شون سربلند و پیروز باشند
می تونم به جرئت بگم بهترین و کارآمدترین نماینده لایزر در تبریز ایشون هستن.
نقل قول:
سلام
برای من یک مشکل خنده دار پیش امده از کجا مشه فهمید که چقدر از حجم محدودیت را مصرف کرده ای در adsl ماکس نت در قسمت مشترکین adsl چیزی پیدا نکردم
به اینجا میری
یوزر و پسورد رو میدیکد:http://acc.maxnet.ir/dsl/user/
در صفحهای که میاد نوشته مقدار اعتبار فعلی که همون حجم باقی مانده است
از قسمت گزارش اتصلات هم میتونی با وارد کردت تاریخ هر روز تا روز بعدش ببینی چقدر حجم مصرف کردی
:10::10::10::10::10::10::10:
با سلامنقل قول:
نظر لطف شماست
پشتیبانی و رضایت مشتری وظیفه ماست :46:
سلام . من می خوام adsl 512 ماکس نت بگیرم . می خواستم بدونم به غیر از اون تعرفه ای که شرکت ماکس نت گفته چیز دیگری را هم مخابرات ازم می گیره .
با سلامنقل قول:
مخابرات هیچی نمیگیره ! آبنومان هم از طرف شرکت پپ پرداخت میشه
من که از مکس نت گرفته بودم علاوه بر 10 تومان هزینه راه اندازی 3 تومان دیگه هم برای ابنومان مخابرات گرفتندنقل قول:
سرعت دانلود 512 ماکس نت چقدره ؟ اگه من روزی 2 ساعت برم اینترنت و دانلود هام رو تو تایم رایگان کنم و هر از گاهی بازی آنلاین کنم ماهی 2 gb برام کافیه ؟
من 128 دارم با محدودیت 10 گیگ تو 3 ماه دارم(از مکس نت)نقل قول:
و با سرعت 120 دانلود میکنم:31::31::31::31:
فکر کنم 512 هم سرعتش همین باشه
.................................................. .................................................
اگه روزانه 2 ساعت بری اینترنت کافیه و بستگی به اون بازی انلاین هم داره
چون من یه ساعت کانتر انلاین بازی کردم 60 مگ رفت:41::41::41::41:
یعنی سرعت دانلود 512 با 128 برابره ؟ یعنی همه ی 128 ها 120 دانلود می کنن ؟ اگه اینجور باشته که 128 نامحدود می گیرم !نقل قول:
بچه ها من العان 512 2gb بگیرم یا 128 نامحدود ؟ لطفا راهنماییم کنید ؟
نه اشتباه نکننقل قول:
اینا برای اینکه ترافیک ماهیانه زودتر تموم شه همچین کاری می کنند
و در 128 نامحدود سرعت دانلود نزدیکی های 16 هستش
در ضمن از کسایی که از منطقه مخابراتی شما از مکس نت adsl دارن بپرس که وضعیت شون چطوره چون تو منطقه ما قطعی زیاد داره:41::41:
سرعت دانلود ساعات رايگان همارا الان يكي دو روزه بهتر شده البته هنوز بخوبي سابق نيست
اینم یه تست در ساعت 11:36
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکس نت 128
بالاخره طی یک عملیات انتحاری در 2 ساعت :18:
تونستم با pppoe وصل شم فعلا که قطعی های مکس نت رفع شده
دیروز هم در طول یه شب 2.32 گیگ دانلود کردم:5:
حریف میطلبیم:8::21:
سرعت دانلود در تایم رایگانت چقدره ؟ تو تایم رایگان هم تست بگذار .نقل قول:
در ضمن تصمیم گرفتم حداکثر تا یک هفته ی دیگر 512 محدود بگیرم .:31::31::31:
امشب تست می گیرم نتیجه اش رو می زارم:40::40::40:نقل قول:
من باز متوجه نشدم شما که 128 داری و من که 512 دارم با سرعت برابری دانلود میکنیم پس تفاوت ما چیست........؟:18:
فکر کنم تفاوت فقط در مقدار پولی است که شما به مکس نت می دهید:31:نقل قول:
شما چه مدت هست که از این سرویس استفاده می کنید ؟
چون ممکن اشتباه ست شده باشه
این نتیجه تست من(512) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم برای شما (128) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو ماکس نت من مخابرات ازادی هستم
کسی نظری نداره اگر واقعا تفاوتی نیست منم 128 بگیرم..............
من 1.5 ماه که دارمنقل قول:
سلام
من adsl دارم از همارا .هنوز سه ماه نشده حجمم ته کشیده .میخوام کارت حجمی بخرم حتما باید انلاین بخرم ؟ یا اگه برم به یکی از نمایندگی هاشم اونجا بهم کارت حجمی میدن؟باید به نماینگی اصلی برم یا هرکدوم که باشه فرقی نمیکنه؟
با سلامنقل قول:
شما که از لایزر سرویس داشتی چی شد !!! :31:
من از کاربرای هنوز ریشش سبز نشده همارام.:5:نقل قول:
آقا سلام من 128 نامحدود همارا دارم با 15 دانلود میکنم چون بیشتر حجم فایلهام زیاده واقعا از لحاظ سرعت کم میارم این محدودی که 3 ماه 29000 تومان هست سرعت دانلود شبانه چطوره ؟ چون دوستان میگن یه مدتیه ایراد پیدا کرده شماها شبانه سرعت دانلود تو همارا چقدر هست آیا سرعتش اونقدر ارزش داره که من از این سرویس بگیرم یا نه ؟ اگر سرعت دانلود پایینتر از 50 نیاد خوبه .
منتظر جوابهاتون هستم :10:
slm
mishe onayi ke parsonline daran sorate rozane va shabnashono ba markaze telfeneshon began mikham mogayese konam :20::11:
سلام.نقل قول:
هیچ فرقی نداره که از کجا بخرید.
حتی در پاساژ سهند هم یکی از کامپیوتر فروش ها، از همارا سیستم نمایندگی گرفته و کارت شارژ میفروشه.
:11:
تا به حال همارا اصلا این جوری کاهش سرعت در لود صفحات را نداشت . در ضمن هیچ کس هم نمی تواند انکار کند که تقصیر همارا نیست . فقط کافی است سرعت لود صفحات بین دو یوزر از دو شرکت را مقایسه کنید . در ضمن سرعت لود صفحات در صبح ها چندین برابر عصره او است و این دلیل بسیار محکمی برای بی مسئولیتی همارا در برابر کاربران خودش است
منم همارا دارم.برا من سرعت دانلود خیلی امده پایین یعنی حتی تو ساعات غیر رایگانم نسبت به قیل سرعتم خیلی امده پایین. من 128 محدود دارم قبلا با 100 هم دانلود میکردم اما الان ارزوی 50 رو باید بکنم.نقل قول:
با سلام
از دوستان کسی به غیر از شاتل کدوم یکی از شرکتها سرویس نسبتا بهتری رو دارند من شاتل 512 را دارم دیگه پینگش انقدر رفته بالا که اصلا اعصابم بهم ریخته میخواهم ای اس پی را عوض کنم البته تا 21 وقت دارم . مرکز رجائی
مهمترین گزینه برای من پینگ پائین است بعدش کمی دانلود
متاسفانه سرعت همارا شديدا پائين اومده بطوريكه حتي صفحات هم با سرعت پائين باز ميشن
اينم تست از سرويس به اصطلاح توربو!! در ساعات غير رايگان:
پارس سرعتش خوبه ولی پینگش خیلی زیاده از 650 کمتر نمیشه ولی دانلود روزانه 120 شباش 30-120 فرق می کنه
اینم یه تست الان گرفتم ساعت غیر رایگان
سلام.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس کلاسیک 128 ~ 512
:13::13::13:
:11:
سرعت واسه منم کمتر از نصف شده.(128 نامحدود)
سرعت لود صفحان نزدیک صفر و سرعت دانلود از نصف کمتر ، نصف سایت ها خطا میده -Unable to connect - امکان ریزیوم کردن فایلها در بیشتر اوقات از دست میره و از سایت هایی مانند مدیا فایر در دانلود ریزیوم دار مشکل ایجاد میشه . اما با همه این مشکلات بازهم امیدوارم که دوستان همارایی یه مردونگی به خرج بدن و کار مردمو ردیف کنن .
آقا این مشکل منم هستش ولی کو گوش شنوانقل قول: