اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..نقل قول:
اره همونه :(((
كاري كه از دستمون برنمياد مگه اينجوري يه كوچولو اروم بشيم :دينقل قول:
ای لعنت بهشون:|
Printable View
اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..نقل قول:
اره همونه :(((
كاري كه از دستمون برنمياد مگه اينجوري يه كوچولو اروم بشيم :دينقل قول:
ای لعنت بهشون:|
احساس میکنم خیلی سخت برداشتم این ترمو!نقل قول:
اين هم حجمش زياده هم فرمول زياد داره...به نظرم به درد نميخوره زياد...اون يكي حداقل يه ارتباطي با سيستم عامل داره..
ریاضی 1
ریاضی 2
فیزیک 2
آز فیزیک 2
مدار منطقی
ساختمان داده
ذخیره بازیابی
به نظر شما زیاد نیست یه مقدار؟ راه داره حذف کنم اما عقب نیفتم؟ مثلا از رو حذف کنم؟
رياضي 2 اسون تر از رياضي 1 ولي هر دو رو با هم برندار.نقل قول:
فيزك 2 خوبه اگه توي دبيرستان با فيزيك سوم مشكل نداشتي اينجام نخواهي داشت.
از رو نگه دار معدلت ميره بالا.مدار و ساختمان رو بايد برداري پيش نيازن.ذخيره رو از همين الان بشين بخون.
اگه ميخواي حذف كني رياضي 2 رو حذف كن بجاش it بردار .
اگه رشته ت نرم افزار نيست ميتوني ذخيره رو بذاري ترم اينده برداري اگه هست حتما اين ترم بردار پيشنياز كلي از درساس.
رشتم نرم افزارهنقل قول:
رياضي 2 اسون تر از رياضي 1 ولي هر دو رو با هم برندار.
فيزك 2 خوبه اگه توي دبيرستان با فيزيك سوم مشكل نداشتي اينجام نخواهي داشت.
از رو نگه دار معدلت ميره بالا.مدار و ساختمان رو بايد برداري پيش نيازن.ذخيره رو از همين الان بشين بخون.
اگه ميخواي حذف كني رياضي 2 رو حذف كن بجاش it بردار .
اگه رشته ت نرم افزار نيست ميتوني ذخيره رو بذاري ترم اينده برداري اگه هست حتما اين ترم بردار پيشنياز كلي از درساس.
بدبختی ریاضی 2 پاس نشه کلی درس میمونه که :(
فیزیکم خوبه پاسش میکنم آزم که میگی معدلو میبره بالا
بقیرم که نمیشه حذف کرد
کلا پس باید خوند حذف توکارش نیست :((
مگه ترم سوم نيستي؟نقل قول:
بدبختی ریاضی 2 پاس نشه کلی درس میمونه که :(
اگه ميخواي معادلات برداري كه اونو بزار ترم 5 طبق چارت بردار.
توبرنامه ای كه برای رشتم توقسمت برنامه كلاسی سایت پیام نورامده فعلا دوتادرس پایه روروز وساعت كلاسی شومشخص كرده امابرای عمومی هام چیزی ننوشته
اماتوقسمت برنامه درسی رشته های مختلف دوقسمت هست یكی برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه واون قسمت دیگه هم نوشته برنامه كلاسی رشته دروس عمومی كلیه رشته های علوم انسانی ودوتاازدروس عمومی من هم درهركدوم ازدوقسمت هست
حالامن كه رشتم فنی مهندسیه ایاجزو علوم پایه حساب میشم وبایدتوتاریخی كه برای دروس عمومی رشته های علوم پایه نوشته برم سركلاس درس عمومیم یانه برای فنی مهندسی ها برای دروس عمومیشون برنامه دیگه ای اعلام می كنند
ازطرفی چراشماره وگروه درس ریاضیم باكدرشتش كه توبرنامه مربوط به رشتم امده فرق داره
رشته هاي فني مهندسي جزء علوم پايه هستند و شما براي درسهاي عموميتون بايد سر كلاساي علوم پايه بريد.نقل قول:
براي برنامه ي كلاسيتون فقط به شماره ي گروه و اسم استادتون دقت كنيد.
مشكل منم همینه توقسمت مربوط به برنامه رشتم كه میرم كددرس رو بااسم درس ونام استادنوشته اماكددرس باشماره وگروه درس كه توفرم گزارش ثبت نام امده فرق داره اصلااین كددرس رو ازكجا اوردند نمیدونم حداقل میدونم دودرس پایه كه برنامش امده توقسمت برنامه رشتم -مربوط به رشته خودمه-اماچیزی درباره دروس عمومیم هنوزننوشتهنقل قول:
اماتوبخش دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه درس اخلاق بازبایك كددرس ونام استاد اومده ولی شماره وگروه این درس روننوشته -حالا اگه برم موندم این همه ادم كه حداقل 200نفرند كجابایدجابشند
نقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون ... ولی خود استاد گفت : اگر میایین منظم و مرتب و هر جلسه بیایید وگرنه اصلا نیایید .... ولی از قیافش معلوم بود که از اون استادهایی هست که اذیت میکنه . بچه هایی که سالهای قبل باهاش بودن هم گفتن ..... من نمیرم چون ریاضی عمومی هست و بیشتر همون ریاضیات دبیرستان هست . درسته ؟ ولی باز به توصیه های شما گوش میدیم ....... :11:
من آزمایشگاه کامپیوتر رو با گروه 2 برداشتم ..... اولین سالی هم هست که این رشته رو آوردن .... تعداد بچه ها هم خیلی کمه تو کلاسمون ... میخوام با دوستم باشم که با گروه 1 برداشته ؟ میشه ؟ یعنی سر کلاسها با اون برم
سلام حمید جاننقل قول:
احساس میکنم خیلی سخت برداشتم این ترمو!
ریاضی 1
ریاضی 2
فیزیک 2
آز فیزیک 2
مدار منطقی
ساختمان داده
ذخیره بازیابی
به نظر شما زیاد نیست یه مقدار؟ راه داره حذف کنم اما عقب نیفتم؟ مثلا از رو حذف کنم؟
ریاضی 1 و 2 رو چطوری با هم برداشتی
در مورد ذخیره هم بگم که حجمش زیاده و پر از فرموله.من امروز کلاس دارم با استاد یزدان پرست!!
سعی کن از همین الان بخونی.مدار هم سعی کن خوب یاد بگیری چون ترم بعد معماری داری و حتما باید مدار رو بلد باشی
ساختمان داده هم زیاد سخت نیست
آره ترم 3 امنقل قول:
مگه ترم سوم نيستي؟
اگه ميخواي معادلات برداري كه اونو بزار ترم 5 طبق چارت بردار.
سلامنقل قول:
سلام حمید جان
ریاضی 1 و 2 رو چطوری با هم برداشتی
در مورد ذخیره هم بگم که حجمش زیاده و پر از فرموله.من امروز کلاس دارم با استاد یزدان پرست!!
سعی کن از همین الان بخونی.مدار هم سعی کن خوب یاد بگیری چون ترم بعد معماری داری و حتما باید مدار رو بلد باشی
ساختمان داده هم زیاد سخت نیست
ریاضی 1 رو افتاده بودم این ترم هم نیازش کردم
الان اگه ریاضی 2 رو قبول شم 1 بمونه چی میشه :دی؟
اتفاق خاصي نميشه و بايد در ترم هاي بعد اخذ كنيد. جز تبصره ماده 10 هستند.نقل قول:
الان اگه ریاضی 2 رو قبول شم 1 بمونه چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
ارائه محتوای آموزشی دروس دانشگاه پیام نور به صورت الکترونیکی
تفاوت نداشتن مدرك كارشناسي ارشد آموزش محور و پژوهش محور
کد:http://pnuna.com/?p=10531
براي دروس عمومي معمولا چند گروه ميزارن حالا اگه نگذاشتن و فقط 1 گروهه براي علوم پايه لابد فكر مكان برگزاري رو هم كردن.نقل قول:
مشكل منم همینه توقسمت مربوط به برنامه رشتم كه میرم كددرس رو بااسم درس ونام استادنوشته اماكددرس باشماره وگروه درس كه توفرم گزارش ثبت نام امده فرق داره اصلااین كددرس رو ازكجا اوردند نمیدونم حداقل میدونم دودرس پایه كه برنامش امده توقسمت برنامه رشتم -مربوط به رشته خودمه-اماچیزی درباره دروس عمومیم هنوزننوشته
اماتوبخش دروس عمومی كلیه رشته های علوم پایه درس اخلاق بازبایك كددرس ونام استاد اومده ولی شماره وگروه این درس روننوشته -حالا اگه برم موندم این همه ادم كه حداقل 200نفرند كجابایدجابشند
شما با كد درس و اينا كار نداشته باش فقط به گروه و اسم استاد دقت كن.
ايني كه گفتن وگرنه نياييد يعني اگه نياي پشت گوشتو ديدي نمره هم ديدي :دينقل قول:
ممنون از راهنمایی هاتون ... ولی خود استاد گفت : اگر میایین منظم و مرتب و هر جلسه بیایید وگرنه اصلا نیایید .... ولی از قیافش معلوم بود که از اون استادهایی هست که اذیت میکنه . بچه هایی که سالهای قبل باهاش بودن هم گفتن ..... من نمیرم چون ریاضی عمومی هست و بیشتر همون ریاضیات دبیرستان هست . درسته ؟ ولی باز به توصیه های شما گوش میدیم .......
من آزمایشگاه کامپیوتر رو با گروه 2 برداشتم ..... اولین سالی هم هست که این رشته رو آوردن .... تعداد بچه ها هم خیلی کمه تو کلاسمون ... میخوام با دوستم باشم که با گروه 1 برداشته ؟ میشه ؟ یعنی سر کلاسها با اون برم
بله شبيه رياضيات دبيرستان هست ولي مباحث اخرش جديده و ديگه اينكه حجمشم زياده ممكنه مشكل پيدا كني.
اگه استاد هر دو گروه مشتركه ميتوني باهاش صحبت كني بري با اون يكي گروه ولي اگه استادا يكي نيست حذف و اضافه اگه گروه 1 جا داشت گروهتو عوض كن.معمولا براي ازمايشگاه سخت نميگيرن.
هنوز اول راهي كه :دينقل قول:
آره ترم 3 ام
رياضي 2 رو حذف كن.اخر ترم گيج ميشي :دي
باید باز بررسی شه:دینقل قول:
هنوز اول راهي كه :دي
رياضي 2 رو حذف كن.اخر ترم گيج ميشي :دي
یکی از بچه ها میگه چون از فیزیک 1 رو نپاسیدی آز فیزیک 2 رو بحذف چون موقع فارغ التحصیلی مشکل پیش میاد.
درسته!؟
چطوري 1 رو پاس نكردي 2 رو برداشتي؟نقل قول:
هرچند پيشنياز هم نيستن.
فكر نميكنم مشكل پيش بياد وقتي فارغ التحصيل ميشي همه ي واحدارو پاس كردي ربطي نداره توي چه ترمي و كدومو اول.قبل از اينكه تغييرش بدي از كارشناست بپرس.
والا ما کلیک کردیم سیستمم چیزی نگفت :دینقل قول:
چطوري 1 رو پاس نكردي 2 رو برداشتي؟
کارشناسه هم که گیجه به هرکی یه جوابی میده :|نقل قول:
هرچند پيشنياز هم نيستن.
فكر نميكنم مشكل پيش بياد وقتي فارغ التحصيل ميشي همه ي واحدارو پاس كردي ربطي نداره توي چه ترمي و كدومو اول.قبل از اينكه تغييرش بدي از كارشناست بپرس.
آز کام رو میگن اگه ICDl بیاری تطبیق میزنن درسته؟
اصلا ICDl اجباریه بدیم یونی؟
پيشنياز نيست واسه همين كاريت نداشته :دينقل قول:
نظري ندارم :دي
منم شنيدم اگه مدرك رو داشته باشي 4 واحد تطبيق ميدن!!!ولي هنوز كسي رو نديدم اينكارو كرده باشه.
واسه ورودي هاي قبل از 87 اجباري بود ولي واسه ماها اختياري شد.
موافقت شورای گسترش وزارت علوم با ایجاد ۱۸ رشته محل ارشد در پیام نور
کد:http://pnuna.com/?p=10535
نقل قول:
الان اگه ریاضی 2 رو قبول شم 1 بمونه چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
اتفاق خاصي نميشه و بايد در ترم هاي بعد اخذ كنيد. جز تبصره ماده 10 هستند.
مثلا میتونم درسایی که پیش نیازشون ریاضی 2 هستو بردارم؟
بچه ها فردا ثبت نام فراگیر شروع میشه، درسته؟
خير . زمان ثبت نام فراگير تغيير كرده.مراجعه كنيد به لينك زير:نقل قول:
کد:http://pnuna.com/?p=10504
آغاز حذف و اضافه نیمسال اول ۹۱-۹۰ دانشگاه پیام نور
نکات مهم حذف و اضافه
http://pnuna.com/?p=10542
.
بخشنامه هنوز نیومده؟
تاریخ ثبت نام حضوری من رو تو فرم پذیرش غیر حضوری دانشجو زده 7/16 ولی تو اطلاعیه سایت فنی مهندسی تهران، نوشته ثبت نام حضوری از 7/23 شروع میشه. ماجرا چیه؟ کسی از دوستان رفته برای ثبت نام حضوری؟
سلامنقل قول:
تاریخ ثبت نام حضوری من رو تو فرم پذیرش غیر حضوری دانشجو زده 7/16 ولی تو اطلاعیه سایت فنی مهندسی تهران، نوشته ثبت نام حضوری از 7/23 شروع میشه. ماجرا چیه؟ کسی از دوستان رفته برای ثبت نام حضوری؟
طبق بخشنامه سازمان مركزي به دليل تداخل زماني حذف و اضافه با مراجعه حضوري دامشجويام ورودي جديد ، تاريخ مراجعه حضوري و تحويل مدارك از 22 مهرماه به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت
ممنون ولی مثل اینکه برای فراگیرا از دیروز شروع شده. درسته؟نقل قول:
اصل بخشنامه هست كه بايد از 22 مهرماه مجددا" ثبت نام حضوري انجام گيرد.نقل قول:
ممنون ولی مثل اینکه برای فراگیرا از دیروز شروع شده. درسته؟
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
مجلس ۲ هفته دیگر مسوولان دانشگاه پیام نور را فرا میخواند
http://pnuna.com/?p=10557
.
بچه ها شهريه ها زياد نشدن دوباره؟
الان رفتم حذف و اضافه ميبينم شهريه ي 360 تومني شده 410 تومن!!!!!!!
چك كنيد ببينم واسه همه اينجوري شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدهي جاري مبلغ 3,339,800 ريال مي باشد
یعنی چی!؟!
60تومن زیاد شده!
عملیه 16 تومن بیشتر شده!
شهریه ثابتم حدود 9 تومن!
بقیه واحدامم که همچنین!
نمي دونم اينا چطوري حساب كردن ديروز شهريه ي خواهرم رو بردم واريز كردم 208 تومن بود الان شده 310 تومن!!!!!!!
مگه قرار نبود اين ترم شهريه ها تغيير نكنن؟؟؟؟
عجب بی وجدانایی هستند
بعدازقبولی حساب كردم بااون چیزی كه تودفترچه 90امده حدود170بایدبدم بعدازانتخاب واحد برام 217تومن حساب كردند امروز شده265 تومن -هرجوردلشون میخواند حساب میكنند شهریه ثابت55500 تودفترچه90 شده 74000 تومن
هنوز واحداختصاصی نگرفتم اینقدرشده خدا میدونه ترم دوبه بعدوازسال دیگه باافزایش شهریه متغیرچقدرمیشه
راستی به كجاباید شكایت كنیم-این شورای صنفی دانشجویی پیام نوربخاری داره یا نه اگه داره یك حركتی بكنه
سلام
كلا" از ديروز مثل اينكه شهريه ها تغيير كرده و شهريه همه دانشجويان اضافه شده. بايد صبر كنيم ببينيم كلا" شهريه ها اقزايش پيدا كرده يا مشكل از سايت گلستان هست
این وام شهریه روبه كسایی كه درخواست میكنندبه همه میدند یانه -اگه كسی میدونه یادرخواست داده وبهش ندادند لطف كنه بگه
فكرنكنم مگه میشه سایت ایرادداشته باشه-لااقل وام شهریه روهم افزایش میدادندنقل قول:
بازم میگم شورای صنفی دانشجویی دانشگاه پیام نور باید بره پیگیری كنه كه اینقدرراحت توسكوت خبری شهریه هاروافزایش ندند
جالب اينجاس كه اينكارو از همون اولم انجام ندادن...
اونجوري حداقل ميدونستيم .هستند كساني كه حذف و اضافه نميرند و بعدا كه بخوان شهريه بريزن مبلغشون اشتباه داره..
وام شهريه هم اولويت با كساني هست كه تا الان نگرفته باشند+ترم اولي نباشي .تا ترم پيش 150 تومن بود...دو تا ضامن ميخواد ...
اونقدر كه ميخواي وام بگيري رو بايد هزينه ي كپي بدي :دي
سلام فکر نمی کنم زیاد تغییر کرده باشه چون یه واحد آزمایشگاه کامپیوتر من مونده بود که امروز اونم اضافه کردم به واحدام در مجموع شد 16 واحد. قبلا 15 واحد شده بود 193000 حالا با 1 واحد عملی شد حدود 227000 تومن. :11:نقل قول:
شما واحد اضافه كردي ...نقل قول:
ولي ما چي كه واحدامون هموناس ولي شهريه مون زياد شده!!!
امكانشم هست كه سيستم مشكل پيدا كرده باشه و رندمي (!!!!) به شهريه ها اضافه كرده باشه !
از این سیستم گلستان هیچی بعید نیست.....نقل قول:
شايد به خاطر ثبت نام اينترنتي قاطي كرده باشه :دينقل قول:
از این سیستم گلستان هیچی بعید نیست.....
اگر واقعا بخواد اضافه بشه بايد يه خبر بزارن تو سايت پيام نور.