من که نمی تونم رو این نوت بوک قیمت بزارم ولی من به 1070 دسته دوم هم 50 تومن نمی دم :31:نقل قول:
شما یه اچ پی یا دل خوب و نو می تونی با قیمت مناسب پیدا کنی دیگه چرا می ری دنبال دسته دو :13:
من که نمی تونم رو این نوت بوک قیمت بزارم ولی من به 1070 دسته دوم هم 50 تومن نمی دم :31:نقل قول:
شما یه اچ پی یا دل خوب و نو می تونی با قیمت مناسب پیدا کنی دیگه چرا می ری دنبال دسته دو :13:
با سلام به همه عزیزان ، من تازه تو این تاپیک اومدم و تازه هم عضو شدم ، اما اطلاعات نسبتا خوبی درباره لپ تاپ ( یا همون کامپیوتر همراه !! ) دارم ، یه مدتی هم تو این زمینه کار کردم ( فروش ) ، البته بازار الان با 4-5 سال پیش خیلی فرق داره و الان زمانیه که هر دانشجو باید یه لپ تاپ برای خودش داشته باشه نه اینکه مثل قدیما لپ تاپ به وسیله تجملی برای افراد پولدار باشه .
تقاضای بازار داخل ایران هم بدجوری بالا رفته و تنوع مدل و گارانتی و مشخصات لپ تاپ ها هم بدجوری زیاده و انتخاب رو برای همه مشکل کرده ، اما به هر حال با کمی دقت میتونین بهترین دستگاه رو با در نظر گرفتن جیبتون بخرین ، به نظر من لپ تاپ های خوبی تو ایران موجود هست که میتونین در نظر داشته باشین ، از Dell و Sony گرفته تا IBM/Lenovo و HP و Asus و ... .
به نظر من افراد تهرانی بهترین جایی که میتونن لپ تاپ تهیه کنن مجتمع کامپیوتر پاییتخت ( خ میرداماد ) هست که بورس لپ تاپ تهرانه ، خیلی خیلی هم مواظب باشین که لپ تاپ استوک و تعمیری و برگشت خورده و از این قبیل نخرین !!
من خودم Dell 6400 دارم از اون سریهای اولش که با گرافیک ATI X1400 بود ، خداییش خیلی راضیم ، شده از دستم پرت شده خورده زمین ، آب ریخته روش و پیچاش زنگ زده ، شب تا صبح روشن بوده ولی هیچیش نشده و مثل روز اول کار میکنه !!!
و واقعا لقب سخت جون بودن برازنده دل هستش !!
شاید طراحی دل به پای سونی و HP و Apple و ... نرسه ( که البته مدلهای جدید دل از خجالت سونی در اومدن ) اما واقعا دستگاهی که میخرین براتون واقعا کار میکنه .
بعد از دل هم خودم سونی و IBM و HP و Toshiba رو قبول دارم .
دستگاه های حدید دل ( سری Vostro و Inspiron و سری استثنایی XPS ) واقعا به نسبت پولی که میدید می ارزن .
XPS M1330 به نظر من یه شاهکار دل محسوب میشه با طراحی باریک و زیبا و امکانات عالی .
به هر حال من به همه دل رو پیشنهاد میکنم ..
به نظر من شما دور سونی رو خط بکش چون لپ تاپ های سونی زیر 1 میلیون امکانات زیادی ندارن ( منظورم سخت افزاریه ) اما میتونی روی دل و توشیبا حساب کنی .نقل قول:
دل مدل Vostro 1000 دستگاه خوبیه و امکانات خوبی داره ، عمر باتریش هم نسبتا خوبه + صفحه نمایش خوب
دل مدل Vostro 1520 با CPU 2.0 Core2Duo FSB 800 + 1GB RAM + 120 GB Hard و وب کم و Wifi رو میتونی با قیمت حدود 900 هزار تومان تهیه کنی که دستگاه هم ساخت لهستان هست .
توشیبا مدل Satellite A200 هم هست که قیمت 900 هزار تومان داره و CPU AMD 64x2 و رم 2GB و گرافیک ATI
همچنین میتونی مدلهای Acer , Asus رو هم نگاهی بکنی همچنین HP
مشخصات msi gx620 ممنون می شم دقیق بررسی کنید قیمت 1300$ ضمنا کیف کولی وموس هم همراهشه راستی گفته میشه اورکلاک کرد تا 20 درصد توان دستگاه روبرد بالا باس سی پی یو بالاتره از اچ پی تاثیر داره؟نقل قول:
LCD
Size: 15.4"
Type: WSXGA+ / Glare
Resolution: 1680 x 1050
CPU
Type: Intel Penryn Core 2 Duo P8600
Speed: 2.4G
Front-side Bus: 1066 MHz
Cache: 3MB
Chipset
Chipset: PM45+ICH9-M
Graphics
GPU (Graphic Accelerator): NVIDIA GeForce9600M GT
Video Memory: 512MB DDR3 VRAM
Graphic Type: PCI Express
Audio
udio: HD Audio quality, Dolby Digital Live
Speaker: 2 Speakers (2W)
System Memory
Spec: 2GB x 2 DDR2 800
Max Memory Supported: 4GB
HDD
HD Capacity: 320GB
HD Interface: SATA
Optical Drive
Optical Drive Type: or dvd rw Blu-ray
Communication
Modem: 56K
LAN: 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet
WLAN: Built-in 802.11b/g/n WLAN Card
Bluetooth: Yes
Supplemental Drive
Card Reader: 4-in-1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro)
Finger Print Reader: No
Webcam Resolution
Webcam: 2.0 MP Webcam
I/O Port
USB: USB2.0 Port X 2
ESATA/USB Combo: X 1
IEEE 1394: 1
Video Port: Graphics Card Output (15-pin, D-Sub) X 1, HDMI X 1
Audio Port: Mic-in X 1, Line-in x 1, Headphone X 1
Expansion Slots
Card Slot: PCI Express Card X 1
TV Tuner: No
AC Adaptor
AC Power Adaptor:
Output: 19V DC, 90W
Input: 100~240V AC, 50/60Hz universal
Battery
Battery Pack: Li-ion 6 cells (standard)
Physical Spec
Dimension: 374 (L) x 246 (W) x 26.8-35.5 (H) mm
Weight: 5.6 lbs.
Accessory
Carry Bag: Gaming Backpack
ميشه در مورد اين مدل بيشتر توضيح بديد؟ از كدوم سري هستش؟ آخه ميدوني من خيلي تازه واردم:31:نقل قول:
اختیار داری شما که پروفشنالی :31: 1310 از سری vostro های جدیده، کیفیتش نسبت به قیمتش خوبه هرچند که خیلی ها اعتقاد دارند اگه یه ذره بیشتر پول بزاری و مدل معادل اون یعنی xps 1330 رو بگیری بهترهنقل قول:
من که دیدمش ظاهرش خیلی رسمیه و خشن :5: مشخصا واسه کاربری تجاریه و نیاز یه کاربر معمولی رو به خوبی رفع می کنه می تونی بری سایت زیگورات و امرتات برای اطلاعات بیشتر قیمت یا ریویوشو تو نوت بوک ریویو بخونی/ اما یه چیزی بهت بگم با این ف ی ل ت ر هایی که خودت گذاشتی من این مدل رو بهت پیشنهاد کردم وگرنه خودم با وجود محدودیت بودجه و نیاز زیاد به حمل و نقل بازم ترجیح دادم از این سری اچ پی های جدید بگیرم .. البته با تحقیقات خودم :31:
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4362
اقا من یک سوال داشتم.این داستان Hdmi ساپورت می کنه چیه؟
یک سوال دیگه؟با کارت گرافیک 358mb Share می شه بازی خفن بازی کرد؟share یعنی چه؟
اقای رجیستر لطفا جواب من رو بدید خیلی عجله دارم متشکرمنقل قول:
دوستان من میخوام یه لب تاپ سبک و کم حجم بگیرم .ظاهرا acer aspire one جدیدتره و بهتر روش تبلیغ شده.
خواستم ببینم کسی این لب تاپ رو تا حالا خریده ؟ شنیدم داغ کردنش بیشتر از نرماله. صدای فنش هم تقریبا بالاست.
در کل لب تاپ خوبیه یا نه؟(مخصوصا از نظر cpu رم و باتری)
لب تاپ مشابهی هم تو مارکهای دیگه هست که همین امکانات رو داشته باشه؟
ممنون
من میخام با بودجه 500 تومن یه لپ تاپ بگیرم...اینم بگم که اصلا در مورد لپ تاپ اطلاعاتی ندارم یا اگه دارم خیلی کمه ؟؟
شما چه پیشنهادی دارید ؟؟
سلام دوستان
آیا تا سقف یک میلیون تومان لب تاپی هستش که کارت گرافیکیش از Intel X3100 بهتر باشه ؟
ممنون میشم اگه هست معرفی کنید
من میخواستم یک لپ تاپ dell vostro بامشخصات زیربخرم.
1-cpu2.5-6m
2-کارت گرافیک 8600gt
3-حداقل رم3gb
4-هارد 250gb
و...
لطفا راهنمایی کنید
برادران عزیز اگر شما به موقع راهنمایی نکنید
دیگه بعد یه هفته دردی دوا نمیکنه
اگه گنده های این تایپیک یه حالی بدن(بموقع)
ممنون میشیم.
vostro 1510
یه مدلشو که فک کنم لهستانی بود
دورو ور 1.400.000$
سلام دوستان.
من میخوام وسترو 1510 دل رو بردارم...
میزان کش این لپ تاپ 2 mb هست...
معنی کش تو لپ تاپ چیه؟ مربوط به سی پی یو میشه؟؟
fsb 667 معنیش چیه؟؟؟
سی پی یو Core Duo هم که یه معنی دو هسته ای بودن سی پی یو هست درسته؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
خیلی فوری هست...
با تشکر
سلام
میخواستم بدونم نظرتون در مورد خرید Asus A8SR چیه ؟
به نظر که مدل خوبی میاد .
ممکنه منو راهنمایی کنید.
ممنون جناب 64bit اط توجه توننقل قول:
من که نمی تونم رو این نوت بوک قیمت بزارم ولی من به 1070 دسته دوم هم 50 تومن نمی دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه اچ پی یا دل خوب و نو می تونی با قیمت مناسب پیدا کنی دیگه چرا می ری دنبال دسته دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب اگر آدم بتونه یه دست 2 خیلی تمیز پیدا کنه به اختلاف قیمت 200تومنیش به نوش نمیرزه؟
ممکنه یکی این چرا شو به من بگه؟ 1330و 1310 دقیفا با کافیگ مشابه 270هزار تومن اختلاف دارن. من خودم راستش جز ظاهر هیچ فرق دیگه ای ندیدم. شما میشه بگین چه فرقی دارن؟ و این اختلاف فاحش قیمت برای چیه؟نقل قول:
اختیار داری شما که پروفشنالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1310 از سری vostro های جدیده، کیفیتش نسبت به قیمتش خوبه هرچند که خیلی ها اعتقاد دارند اگه یه ذره بیشتر پول بزاری و مدل معادل اون یعنی xps 1330 رو بگیری بهتره
سلام دوستان:11:
آیا hp dv5 1060 با باتری 9cell تو ایران نیست؟
سایت iranhp قیمت 1060 را زده 1.350
این گرون نیست؟ با گارانتی های دیگه چقدر میشه؟
سلام
میتونید دقیق بهم بگین تفاوتهای کارت گرافیکهای 8400 با 9200 جی اس چقدره؟
جواب این سوال میتونه انتخاب نهایی من رو ایجاد کنه
مرسی
دوستان عزیز اگه ممکنه یه مقایسه بین HP و SONY داشته باشیم از لحاط استحکام و کارایی و...
منظورم اینه که ببینید مثلا اگه sony گرون تره مزیت خاصی هم داره؟خیلی ممنون.:11:
با سلام خدمت شما ، منظور از Share یا Share Memory اینه که لپ تاپ مقداری یا کل حافظه مورد نیاز خودش رو برای اجرای دستورات گرافیکی از حافظه اصلی یا RAM برداشت میکنه و اصلا گزینه ی مناسبی برای بازی سنگین نیست و مطمئن باش نا امیدت میکنه و به نظر من لپ تاپ رو یا با کارت گرافیک ATI و یا Geforce انتحاب کن .نقل قول:
سلام عزیز ، اول اینکه دستگاه دل Vostro 1510 دستگاه عالی با قیمت مناسبه و برات خیلی کارا میتونه بکنه و اینکه گفتی کش چیه ؟ منظور از کش همان L2 Cashe سی پی یو هستش ، CPU یا پردازنده اصلی دستگاه یک حافظه نهان برای اجرای دستورات مستقیم سیستم عامل بصورت جداگانه از RAM , HARD است و تاثیر بسزایی تو کارایی داره و به نظر من 2 مگابایت برای کارهای عادی و روزمره و پردازش متوسط جواب کار ترو میده و اما FSB یه جورایی مربوط به پهنای باند ارتباطی CPU با مادربورد و دیگر اجزای سخت افزاری داره و به نسبت خودش تاثیر داره تو کارایی .نقل قول:
که البته CPU های الان FSB از 667 تا 800 و 1066 رو دارند .
همچنین Core 2 Duo به معنای دو هسته پردازشی مجزا از هم برای پردازش اطلاعات است و تنها مختص به اینتل نیست و AMD Athlon 64x2 هم این قابلیت رو داره .
عزیز جان سونی نه تنها در Laptop بلکه در تمام زمینه ها حرف اول رو در طراحی میزنه و به نظرم هیچ محصولی قابلیت رقابت در این زمینه رو با سونی نداره و کم میاره و البته قسمتی از پولی رو هم که بابت دستگاه میدید برای این خرج میشه که به نظر من توجیح و ارزش رو داره ( لپ تاپ ظاهرش یک طرف ، کارایی طرف دیگه ) و HP تو طراحی جلوی سونی کم میاره ، اما توی کارایی باید مدلها رو در دسته بندی خودشون مقایسه کرد تا نتیجه گرفت .نقل قول:
اگه کاملتر میگفتی چه دستگاهی بهتر بود ، اما به نظر من 8400 بهتره و Driver هاش با ویستا بیشتر سازگاری دارن .نقل قول:
انتخاب با خودت ..........
دوستان عزیز با اینکه تو p30 کم سابقه هستم و احترام پیشکسوتها هم به روی چشم ، اما برای اینکه با چشم و گوش باز بتونید انتخاب کنید و یه جورایی سرتون کلاه نره براتون فردا اطلاعات فوق العاده کامل و خوبی رو قرار میدم تا بتونین استفاده کنین و دستگاه ایده آل تهیه کنین که به دردتون بخوره و بعد از 1 هفته دلتونو نزنه ....
پورت HDMI نسل جدید رابط های تصویری و صوتیه ، اگه لپتاپی این قابلیت رو داشته باشه که این پورت رو ساپورت کنه ( البته ورژن های مختلف رو شامل 1.1 1.2 1.3 ) حتما گرافیک قوی داره و میتونه به وسایلی که این پورت رو دارن وصل بشه و تصویر و صدا رو رو اونها انتقال داد از جمله تلویزیون های HD یا Full HD و دستگاه های ضبط و پخش خانگی و غیره .... در کل چیز خوبیه اگه به دردت بخوره و قیمت کابلش هم حدود 20-30 تومنه ...نقل قول:
نقل قول:
به نظر من اگه با این کانفیگ که گفتی bluray,lcd:1680.1050,9600m gt DDR3 باشه (چون کانفیگای مختلف داره) و این قیمتی که گفتی باشه از نظر من واقعا میرزه.
بعدش اینکه سخت افزار های لپ تاپ رو نمیشه آورکلاک کرد .و به قولی استریم جان اگه بشه ریسک خیلی بزرگیه و ممکنه که لپ تاپ بسوزه.در کل به فکر اورکلاک نباش
باسلام دوباره
باز سئوالم رو تکرار میکنم...
آیا لب تاپ زیر یک میلیون تومان هستش که کارت گرافیکیش از Intel X3100 قویتر باشه
مانند رادئون یا جی فورس
نقل قول:
سلام
اره وسترو 1500
قیمت 940.000
گرافیک GEFORCE 8400 GT
سلامنقل قول:
سلام
میتونید دقیق بهم بگین تفاوتهای کارت گرافیکهای 8400 با 9200 جی اس چقدره؟
جواب این سوال میتونه انتخاب نهایی من رو ایجاد کنه
مرسی
این رو قبلا گفتم که گرافیک 9200 ( 256 ) ولی 8400 ( 128 ) هست .
ببین با اینکه 9200 از سری جدیدتری هست ولی اختلاف این 2 خیلی زیاد نیست . یعنی 9200 بهتر هست ولی نه خیلی زیاد :
9200 از 8400 Gs کمی قوی تر و از 8400 Gt کمی ضعیف تر هست .
Geforce 8400 Gs < Geforce 9200 Gs < Geforce 8400 Gt
سلام خلاصه بخوام بگم :نقل قول:
دوستان عزیز اگه ممکنه یه مقایسه بین HP و SONY داشته باشیم از لحاط استحکام و کارایی و...
منظورم اینه که ببینید مثلا اگه sony گرون تره مزیت خاصی هم داره؟خیلی ممنون.
1. طراحی سونی که البته در مقابل برند های دیگه شاید مزیت باشه ولی در مقابل HP که به ظاهر اهمیت میده و لپ تاپ های زیبایی داره میتونه کمرنگ ترین دلیل باشه .
2. شفافیت و کیفیت بالای ال سی دی ها سونی که بسیاری از فناوری های تصویر رو در لپ تاپ انحصاری دارن و واقعا ال سی دی ها بهتری رو نسبت به سایر برند ها دارن .
3. کیفیت ساخت بالا که صدا و نویز به حداقل میرسه مخصوصا در مدل های USA .
4. نام برند . خوب سونی داره پول برند معتبر و پر سابقه ی خودش رو میگیره .
در کل سونی مشتر های خاص خودش رو داره کسایی که کیفیت بهتر و ... رو به قیمت بالاتر ترجیح میدن حتی با کانفیگی پایین تر .
موفق .....
سلامنقل قول:
سلام دوستان
آیا hp dv5 1060 با باتری 9cell تو ایران نیست؟
سایت iranhp قیمت 1060 را زده 1.350
این گرون نیست؟ با گارانتی های دیگه چقدر میشه؟
اچ پی معمولا اکثر لپ تاپ هاش رو 6 سل میزنه و مثل دل نیست که بگردی و کانفیگی با باتری 9 سل داشته باشه شما میتونی همون 6 سل رو بگیری و بعد بین 70 تا 100 $ بزاری روش یا 9سل ( که اچ پی معمولا یا 8 سل کار میکنه یا 12 و 9سل از HP ... ) بگیری
از گارانتی های دیگه میتونی 1.260.000 و 1.290.000 هم پیدا کنی ولی من اسم اون ها به عنوان یه گارانتی کار درست به حساب نمیارم .
ایران اچ پی 80 - 70 بیشتر میگیره ولی خوب جدای چیز هایی که روش میده واقعا اگه مشکلی واسط پیش بیاد .... و ارزشش رو در کل داره .
موفق.....
با این که گفتی موافقم ... من قبلا فکر می کردم که این ایران اچ پی داره گرون می ده اما یه چرخ تو بازار تهران زدم دیدم اونجام 1070 رو 10 تومن کم تر از ایران اچ پی می دن حالا با چونه 50 تومن ... ولی اگه اون سی دی ریکاوری اکس پی و کیف و ماوس و از همه مهمتر خیال راحت از گارانتی برای 18 ماه رو در نظر بگیری فکر می کنم خیلی ارزشش بیشتر ... :13:فقط ای کاش امکان خرید بدون اون وسایل رو هم فراهم می کردنقل قول:
در کنار اون همپارد هم خوب به نظر می رسه منتها یه مشکلاتی داره مثل این که به شهرستان ارسال نمی کنه ( یعنی سایت خرید درست حسابی نداره) و یه ذره گرون تر میده :5:
کسی نمیخاد جواب منو بده ؟؟؟
نقل قول:
من میخام با بودجه 500 تومن یه لپ تاپ بگیرم...اینم بگم که اصلا در مورد لپ تاپ اطلاعاتی ندارم یا اگه دارم خیلی کمه ؟؟
شما چه پیشنهادی دارید ؟؟
لپ تاپ های اچ پی ساخت چه کشوری است
ایا چینیش خوبه
قیمت و مشخصات این مدل رو دارین
Hp_pavilion_dv6725
کسی نمی خواد جواب منو بده خیلی عجله دارم
سلام ravani جاننقل قول:
میدونم بارها گفته ایی.اما واقعا این سوال شده سوال اصلیم واسه خرید نوت بوک:19:
بگذار من انتخابهام رو با ضعفهاش بگم.بعد شما بگین جای من بودین کدوم رو میگرفتین:
1-hp 1060
2-hp dv4 1050
3-dell vostro 1510
توی تئوری و مشخصات 1060 از همه بهتره
اما به خاطر 2 تا ضعفی که شنیده ام دارم ازش دارم میگذرم:داغ میکنه جوری که روی کیبورد تاثیر میگذاره و دکمه ها رو موقع کار داغ شده حس میکنید.به خصوص سمت چپ.که به نظرم خیلی بده:13: البته اگه همین یک مشکل بود با یه خنک کننده سعی میکردم حلش کنم.اما مشکل بد تر باطریشه که میگن تو حالت تقریبا معمولی نهایت 1 ساعت و 10 دقیقه بیشتر جواب نمیده که دیگه افتضاحه:41:
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
واسه همین واسه اینکه مدل انتخابیم باطری بهتری داشته باشه.سراغ 1050 رفتم که گرافیگش کمتره.تا باطری بیشتری نگه داره و طبیعتا دیگه مثل 1060 شدید داغ نمیکنه
/\/\/\/\/\/\/\/\/\
حالا که میخوام 1050 بگیرم میبینم که مشخصاتش شبیه 1510 وسترو هست.و شخصا تو مشخصات نزدیک من دل رو انتخاب میکنم چون کلا دل هم باطریش بهتره هم خر کار تره اصطلاحا.گارانتی های بیشتری هم داره مخصوصا تو پایتخت
حالا پس انتخاب میشه بین 1050 و 1510 وسترو..اینها تقریبا یکی هستن...اما 1050 کارت گرافیکش 9200 هست و 1510 کارت گرافیک 8400 داره.واسه همینه که جدا گیر کرده ام چی کار کنم
شما بودین با بودجه ی 1.300 اینطورا کدوم رو میگرفتین با ضعفهایی که گفتم
به طور خلاصه:
اچ پی:باطریهاش به درد نمیخوره+داغ میکنه به نوعی که کاربر رو هنگام کار با کیبورد اذیت میکنه+مشخصات کمی بالاترش در مقایسه با دل
دل:خرکاره+باطریهاش بهتره+مشخصاتش کمی از رقیبش پایین تره
واسه گفتن انتخاب و کمک قیمت کمی بیشتر مدلها رو مد نظر قرار ندین
مدل m500 از شرکت dell قیمتش چنده ؟؟
من 1070 دارم. عمر باتری حدود 2 ساعت هست. داغ هم می کنه درسته. الان رو پامه دارم تایپ می کنم دارم هلاک می شم.نقل قول:
کسی قیمت اینو داره؟
کد:
Dell VOSTRO 1510
cpu: Core 2 Duo 2.4GHZ
Ram: 2GB DDR2
HDD: 250 sata
VGA: Not important
+ Finger Print
+ wi-fi
+ modem
+ Bluetooth
+ webcam