اینجا کسی نیست جواب منو بده !!!!!!!!!
Printable View
اینجا کسی نیست جواب منو بده !!!!!!!!!
این برنامه فقط یه ویروس بیش نیستنقل قول:
وقتی دانلود کنی خود به خود به تمام دوستات Pm میده که این برنامه خیلی خوبه برین دانلود کنید
احتمالا شما هم همینجوری اقفال شدید
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه از شر این پیام you cannot ignore yourself راحت شد؟
منم این مشکل رو دارم فکر میکردم ویروسی شده /نقل قول:
قضیه این پبغام چیه که مثل خوره میمونه؟؟؟؟؟
سلام سلام ، ببخشید مزاحمتون می شوم ...
خیلی ممنون می شوم این مشکل ما را یه راه حلی بگویید ...
من حدود سه روزه که وقت می خوام واردش بشم می گه :
There was problem signing into Y! Messenger , try again later .
اولش 8 بود ولی الان نسخه ی 9 رو هم نصب کردم بازم ارور می ده !
سلاااااااااام
من میخوام بدونم با برنامه نویسی میشه راحت کسی رو هک کرد از طریق یاهو مسنجر و به فایل های مربوط به کامپیوتر طرف دسترسی پیدا کرد؟
میشه برام کامل توضیح بدید که باید چیکار کنم؟
آیا واقعا نرم افزاری هست که بشه خیلی راحت بوسیله اون موقع چت کردن بشه داخل کامپیوتر طرف مقابل شد و به فایلهای وی دسترسی پیدا کرد؟
سلام
کسی بوتر و کرکر داره که کار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم :
نمی دونم چرا دیگه هیچی تو آرشیو یاهو مسنجرم نمی مونه ؟ چند وز پیش یه دفعه همه ی آرشیوم پاک شد و بعد از اون هم دیگه چیزی ذخیره نمیشه تو آرشیو ! از قسمت هم preferences تنظیماتش رو درست کردم که save شه . اما باز چیزی ذخیره نمیشه و نمی مونه . گفتم شاید اشکال از یاهو مسنجرم باشه . دوباره دانلود کردم ورژن جدید رو . اما باز همچنان همون مشکل برقراره ! کسی علت رو می دونه ؟ چه کنم ؟
بچه ها این تاپیک چقدر بی جون شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا من مسنجر جدید دانلود کردم ولی ای دی باز نمیکنه چیکار کنم؟
یعنی از سایت یاهو میتونم میلمو باز کنم ولی ای دی باز نمیشه
منم همین طور البته بعضی موقع ها میشه !!نقل قول:
الان رفتم یاهو مسنجر 6 رو گرفتم کار میکنه ولی 8 و 9 مشکل دارن !!
نقل قول:نقل قول:یکی نمیدونه دلیل این مشکل چیه !!!!!!نقل قول:
طی تجربه ی مشابه اي که من قبلم داشتم،اگه يه version قديمی ياهو مسنجر رو install کرده باشی مثل 6 يا 7 و اونو uninstall کنی و بخوای version 8 نصب کنی به اين مشکلی بر ميخورینقل قول:
منم فقط با نصب مجدد ويندوز تونستم اين مشکل رو بر طرف کنم
البته بعضی وقتا هم که از برنامه های انتی ف ي ل ت ر استفاده کنی اينجوری ميشه
خوب حالا باید چیکار کنیم این مشکل حل بشه؟
کسی میتونه اولین نسخه یاهو منجر رو برام بزاره؟
اولین نسخش تحته داس هست میخوای چیکار ؟
من هر چی فکر می کنم نمی تونم دلیلی پیدا کنم که اولین نسخه ی یاهو رو باسه چی می خوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
یه مدتیه با کلی مکافات و حتی گاهی وقتا اصن وارد یاهو مسنجر نمی تونم بشم و IE .
البته فکر می کنم سرعت نتم بی تاثیر نمیشه. آخه با فایرفاکس هم وارد همه سایتها میشه و google talk هم وارد میشه.
چی کار کنم ؟! :19::41:
چک کنید که تو Ie از ------ استفاده می کنید یا نه ؟
سلام سما جاننقل قول:
با اجازه کریمی عزیز
این مشکل بیشتر به خاطر سرعت کم isp که از اون استفاده می کنید هستش . که به مرور زمان خودش مشکلش حل میشه . می تونید با یه isp دیگه ای امتحان کنید .
اگه از انتی ویروس کسپر اسکای استفاده می کنید سعی کنید از قسمت start up تیک گزینه avp را بردارید و سیستم را ریستارت کنید .
history خودتون را خالی کنید و تمام کوکی ها را هم پاک کنید .
توی run بنویسید %temp% و بعد هم ok کنید از پنجره باز شده تمام فایلها را پاک کنید .
نه منظورم اولین نسخه ای که تو ویندوز بشه باهاش کار کرد
یکی این مشکل ما رو حل کن من با یه ای دی دیگه میتونم تو یاهو دید ان بشم ولی با ای دی خودم نمیتونم
چه اشکالی میتونه داشته باشه و راه حلش چیه
پسووردم درسته ها چون میتونم میل باکسمو باز کنم
نقل قول:
ممکنه از خوده یاهو باشه.
برایه منم هم یه زمانی همچین مشکلی پیش اومد و خود به خود خوب شد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تمام هوشمندها هم مشکل داره
کارایی رو هم که گفتید، انجام دادم. پس چرا فقط توی فایرفاکس کار می کنه؟ الان فقط مسنجر برام مهمه !! (کمک!!)
سلام سما جاننقل قول:
یه بار از طریق کنترل پنل چک کن ببین firewal بلاک نکرده باشه
برو داخل کنترل پنل و اونجا گرینه windows firewal رو بزن و بعد در تب exeptions اون ببین yahoo messenger وجو داره یا نه. اگه وجود داشته باشه باید کنارش تیک خورده باشه و اگه وجود نداره اونو به وسیله Add program وارد کن.
شما نرم افزار خاصی که در تنظیمات ------ مرورگر Internet Explorer تغییرات ایجاد کنه ، نصب نکردید؟ نرم افزارهایی مثل Ultrasurf ، Freegate ، CProxy و غیره.
چون ممکنه یک ------ در مرورگر شما وارد شده باشه اما به سرور اون متصل نباشید. به تنظیمات ------ مرورگر IE برید و چک کنید.
در اخر یکبار کامل اینترنت اکسپلورر را از قسمت کامپونت های ویندوز پاک کن بعد سیستم را ریستارت کن و بعد لاگین کن . این کار را حتما حتما بکن .
موفق باشی .
فایروال اینا درست بود
از freegate استفاده می کنم
حالا باید چی کار کنم؟ برای مسنجر چی؟
خوب سما جان اینا را که گفتم برا مسنجر هم بود . یعنی شما اول freegate را پاک کن بعد هم IE را پاک کن و سیستم را ریستارت کن . بعد با یاهو مسنجر لاگین کن . سعی کن بعدش IE-7 را نصب کنی .نقل قول:
------ را حتما نگاه کن بسته باشه .
با برنامه multiyahoo می شه. ولی نمی دونم روی یاهو 9 جواب می ده یا نه ؟
چطوری ------ رو نیگا کنم؟ از کجا یعنی؟
Ie رو هم پاک کنم از کنترل پنل؟
سما جان ابتدا برو به internet option و سپس تب connection بعد اونجا یه setting هستش اونا بزن و از اونجا نگاه کن ببین proxy server فعال نباشه .نقل قول:
بعدش هم برو به قسمت کامپونت های ویندوز و از اونجا تیک IE را بردار چند تا next بزن تا کاملا پاک بشه .
بعد هم سیستم را ریستارت کن بعد با یاهو مسنجر لاگین کن . به خاطر این میگم IE را پاک کنی چون بعضی وقتها مشکل لاگین شدن یاهو مسنجر را حل می کنه .
در ضمن سعی کن از یه ورژن یاهو مسنجر هم استفاده کنی .
ok سما جان
موفق باشی .
دوست عزیز ، شما برو تو قسمت تنظیمات و بعد مطابق شکل روی تب مورد نظر بروید حالا کانکشنی که باهاش به اینترنت وصل میشید رو انتخاب کنید و روی ستینگ کلیک کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هیچ تیکی نداشتنقل قول:
ورژن مسنجرمم 9 هست و تا حالا باهاش مشکلی نداشتم. فکر می کنم بخاطر همون پراکسی باشه.
توی کنتر پنلم جایی برای پاک کردن IE نبود. چی کار کنم؟
با اینکه قبل از شب سند و رسیوم خوبه، وارد مسنجر نمیشه. اما الان که معمولیه وارد میشه. الان چند شبه که همینطور شده
یعنی الان مشکل حل شده .نقل قول:
شما برو به کنترل پنل و بعد برو به قسمت add remove program بعد از اینکه صفحه اون باز شد سمت چپ پنل گزینه add remove windows component را می بینی روش کلیک کن تا باز بشه بعد از اینکه باز شد تیک گزینه اینتر نت اکسپلورر را بردار و چند تا next بزن تا پاک بشه .
برای نصب کردن هم تیک اون گزینه را بزن و سی دی ویندوز را توی سی دی رام بزار و چند تا next بزن تا نصب بشه .
یادت نره حتما یه بار اینترنت اکسپلورر را پاک کن و بعد نصب کن .
ok
نه! هنوز هیچ چیز درست نشده. مشکل همچنان برقرار است :دی
مسنجر 8 رو نصب کردم و Ie رو هم همینطور
باید تا ظهر صبر کنم. اگه دیدم بازم کار نمی کنند، از نت هست حتمن
ممنون از کمکتون
مشکلم حل شد. ولی یه سوال برام مونده: حالا که از فری گیت استفاده می کنم، چی کار کنم که دیگه به این بدبختی گرفتار نشم؟
internet explorer با برداشتن پراکسی حل میشه ولی یاهو 9 ای دی اصلی رو باز نمیکنه یاهو 8 رو نصب کردم باز شد
سلام سمانقل قول:
خوب خدا را شکر
الان می تونی فری گیت را نصب کنی و استفاده کنی چون زیاد ربطی به اون نداشت .
بیشتر این مشکل مربوط به اینترنت اکسپلورر بود . سعی کن از IE-7 استفاده کنی . چون ورژن های بالای یاهو مسنجر با ورژنهای پایین اینترنت اکسپلورر دچار مشکل می شن . البته در بعضی مواقع . که اون هم احتمالش کم هستش .
اگه می خوای از فری گیت هم استفاده کنی سعی کن از ورژن 8 یاهو مسنجر استفاده کنی .
ok سما
موفق باشی .
با سلام
میشه بگین چطوری می تونیم ای دی کسی رو که داره باهامون چت می کنه رو بدست بیاریم
با تشکر