اگه اصرار داری که از این طریق ساعت رو ببینی در حالتی که کیپد قفله پاور رو بزن، صفحه روشن میشه و 5 ثانیه بعد در حالتی که صفحه روشنه اسکرین سیور میاد و میتونی ساعت مورد نظرتو ببینی.:31:
1 کم راه خنده داریه:27:
Printable View
اگه اصرار داری که از این طریق ساعت رو ببینی در حالتی که کیپد قفله پاور رو بزن، صفحه روشن میشه و 5 ثانیه بعد در حالتی که صفحه روشنه اسکرین سیور میاد و میتونی ساعت مورد نظرتو ببینی.:31:
1 کم راه خنده داریه:27:
نقل قول:وقتی عکس رو تو حالت نور خورشید یا حالت لامپ فلورسانت میزارید ، یادتون نره که Light Sensitivity رو بزارید تو حالت Mediumنقل قول:
و همچنین Exp.compensation رو بزارید روی 0.5 + و برای وضوح بیشتر عکس Sharpness رو تو حالت Hard و حتما حالت Contrast رو بزارید روی 2+.................:10:
سلام به نظر من بده یه بار فلش بزنن ، شاید از لحاظ نرم افزاری قاطی کرده ، اگه درست شد که هیچ ، اگه درست نشدنقل قول:
به احتمال زیاد سخت افزارش ضربه خورده ، اون موقع باید بره واسه تعمیرات اساسی ............:41:
میدونم ولی برای دوست ما که مموریش خراب شده 2 گیگا بایتی هست و مشکلی ایجاد نمیشه اگه با FAT فرمت بشه........:40:نقل قول:
چرا جدیدا این ان82 های جدید سوسول مامانی شدن که تا یه ضربه ای میخوره یه چیزیش مشه ؟؟؟!!
والا مال ما که یه ساله خریدیم اینقد ضربه های ناجور خورده که خدا میدونه ولی جیک نگفته .باورتون نمیشه چه ضربه هایی خورده !!
یونس جان گوشیت درست شد ؟؟ چی شد آخرش ؟؟
:31:من هم گوشیمو ا سال تمامه که دارم ..............
کم کمش 10 دفعه افتاده زمین ، یه سری چنان خورد زمین که باطری از جاش دراومد ، ولی تا به امروز هیچیش نشده............
مشکل روشن نشدن گوشیم از باطریش بود و برطرف شد ولی بلوتوثش روشن نمیشه یعنی با فلش درست میشه یا سخت افزاریه
تو یه هارد ریست کن شاید درست شد ... اکه نشد فلش کن ...
سلام دوستان
موقع نصب برنامه تو گوشی اخطار میزنه application not supplier و چندتا برنامرو هم ساین کردم و نصب شد نمیدونم مشکل چیه میشه کمک کنید
ممنون میشم
:41::41::41::41::41::41::41::41:
please
:41::41:
گوشیم درست شد سهیل...چارش یه شب تا صبح زیر کولر بود...! البته به صورت باز شده...: دی
شاد باشی:40:
سلام
می تونم ازتون بخوام که برام بگین چند نوع روش نمایش نمایه های فهرست ( Menu Icons ) رو در همون فهرست یا منو داره...؟
می دونم که دو تاش به طور پیش فرض هستن؛ یکی Grid و دیگری هم List
می خوام بدونم که آیا مانند N79 یا N85 توانایی نمایش فهرست یا همون منو رو به اشکال V شکل و نعلی شکل داره؟؟؟ اینجوری رو می گم:
سلام دوستان
گوشی بنده جدیدا شدیدا قاطین کرده
1.موزیک پلیرش اصلا اهنگامو پیدا نمی کنه (از اولش همین جوری بود، یعنی بعد از اولین اپگرید)
2.تی تی پاد اهنگامو می خونه ولی بعضی وقتا توی اهنگ برا چند دهم ثانیه گیر می کنه (روون اهنگ پخش نمی کنه، با یه پلیر دیگه هم امتحان کردم بدتر بود)(جدیدا)
3.پیتون نصب نمی شه.(یکمی بعد از اولین اپگرید اینجوری شد)
4. سرعتش به شدت کاهش پیدا کرده (جدیدا)
5.بعد از روشن شدن اون ارور نصب میاد (جدیدا)
دیگه هم سلامتی
نکته : همین الان دوباره اپگرید کردم (ری اپگرید) به 31
فکر می کردم مشکلات حل می شه نشد
ان 82
سلامنقل قول:
نه نداره...!
@dimah2005
مشابهشو ندیدم..!
شاد باشید:40:
شما گوشیتون در حالت هک قرار بدین ...نقل قول:
به درایو E و فولدر Private تشریف ببرید .... اونجا یه فولدری هست که آخرش حرف CE داره ..
اون فولدر رو باز کن و تمام محتویاتش رو پاک کن .... رستارت کن ..
ببخشید ولی خالیهنقل قول:
شما گوشیتون در حالت هک قرار بدین ...
به درایو E و فولدر Private تشریف ببرید .... اونجا یه فولدری هست که آخرش حرف CE داره ..
اون فولدر رو باز کن و تمام محتویاتش رو پاک کن .... رستارت کن .
توی همه درایو ها خالیه
دوستان اگه فلش کنم درسته میشه ؟
گوش شیطون کر گویا مشکل موسیقیم حل شده
خب خدا رو شکر گوشی یونس هم درست شد ... ولی دیگه یادت باشه گوشی تو نندازی تو آب :دینقل قول:
واسه یکی از دوستان منم همچینمشکلاتی پیش اومده بود.نقل قول:
البته اون گوشی آپگرید نشده بود.
اما کلا 82 از این مشکلات زیاد داره.
راستی یونس جان ، آخرین ورژن این گوشی راحت هک میشه؟
با اجازه یونس.نقل قول:
بله به راحتیه آب خوردن....با HelloOX 2 که دیگه راحت تر هم شده.:46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
عجیبه ! من جواب این پستو دادم ولی الان که نیگا میکنم میبینم نیست !!!نقل قول:
عزیز مشکل شما به احتمال خیلی زیاد از مموری ، مموری گوشی رو عوض کن ببین درست میشه یا نه ، منم همچین مشکلایی داشتم + گالری گوشی هی گیر میکرد و فیلم برداری مشکل داشت/.
:10:
ll,vd rfgdl ;i fi vplj hdcnd vtjنقل قول:
عزیز مشکل شما به احتمال خیلی زیاد از مموری ، مموری گوشی رو عوض کن ببین درست میشه یا نه ، منم همچین مشکلایی داشتم + گالری گوشی هی گیر میکرد و فیلم برداری مشکل داشت/.
مموری قبلیم که به رحمت ایزدی رفت
الان یه 8گیگ انداختم + پیتون که اصلا ربطی به مموری نداره
سلام دوستان......
من برنامه اذان گوی belal را نصب کردم.... بعد از چند روز خواستم پاکش کنم رفتم توی app manager که پاکش کنم.....بعد آخر کار گفت removed failed
بعد رفتم برنامه را اجرا کنم دیدم اجرا نمیشه و برنامه هم از توی app manager پاک شده اما آیکونش هست.......
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید.....
برنامه از نوع جاوا بوده
برای من هم اینجوری شده بود ، یعنی هر 10 ثانیه یه بار گیر میکرد و دوباره روون پخش میکرد.....................نقل قول:
بعضی از تم ها با گوشی سازگار نیستند و نگا به نصب شدنشون نکن ..............:31:
در ضمن مموری رو در بیار ، بدون مموری فیلم و موزیک پخش کن ببین مشکل داره یا نه ؟
اگه گیر نکرد ، احتمالا مموری ویروسی شده..............
اگه درست نشد ، مطمئنا با فلش کردن حل میشه................
بجز مموری مشکل میتونه از برنامه های نصب شده زیاد روی گوشی باشه . به هر حال هر گوشی یه ظرفیتی داره . درضمن برنامه هایی مثل ttpod و power mp3 با نصب پوسته های زیاد به شدت کند میشن . برنامه رو بدون تم یا با چند تم محدود تست کن .نقل قول:
نقل قول:
بجز مموری مشکل میتونه از برنامه های نصب شده زیاد روی گوشی باشه . به هر حال هر گوشی یه ظرفیتی داره . درضمن برنامه هایی مثل ttpod و power mp3 با نصب پوسته های زیاد به شدت کند میشن . برنامه رو بدون تم یا با چند تم محدود تست کن .
نقل قول:
رای من هم اینجوری شده بود ، یعنی هر 10 ثانیه یه بار گیر میکرد و دوباره روون پخش میکرد.....................
بعضی از تم ها با گوشی سازگار نیستند و نگا به نصب شدنشون نکن ..............
در ضمن مموری رو در بیار ، بدون مموری فیلم و موزیک پخش کن ببین مشکل داره یا نه ؟
اگه گیر نکرد ، احتمالا مموری ویروسی شده..............
اگه درست نشد ، مطمئنا با فلش کردن حل میشه................
مثل اینکه بعد از اپگریدی که کردم کم کم سرعت گوشیم خوب شده
ولی هنوز اون مشکلات قبلی رو دارم
مخصوصا مشکلم با پیتون که داره دیوونم می کنه (گوششی بدون پیتون مگه میشه؟ غیر قابل تحمله)
دوستان شما از چه برنامه هایی برا خلوت کردن ومنیج کردن گوشیتون استفاده می کنید، من پیدا کردم ولی به درد نمی خورد
Jbak Taskman برنامه ی خوبیه ...!نقل قول:
سلام.
اقا من برنامه ی n gage رو از سایت اصلی گرفتم و ریختم.
حالا ایکون ان گیج از صفحه ی اصلی منو پاک شده و کلی اعصاب من رو خورد کرده. کسی می دونه چه طوری می تونم برش گردونم؟
اموزش نصب انگ-گیج ، که یونس عزیز زحمتشو کشیدهنقل قول:
سلام.
اقا من برنامه ی n gage رو از سایت اصلی گرفتم و ریختم.
حالا ایکون ان گیج از صفحه ی اصلی منو پاک شده و کلی اعصاب من رو خورد کرده. کسی می دونه چه طوری می تونم برش گردونم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
خیلی لطف کردی به این سرعت جواب دادید.
ولی سوال من چیز دیگه ای بود.
پرسیدم چه طور می شه ایکونش رو توی صفحه ی منوی اصلی اورد.
اصولا چه طوری می تونم ایکون یک برنامه ی خاص رو از قسمت اپلیکیشن به صفحه یاصلیه منو انتقال بدم؟
دوست عزیزنقل قول:
شما از چه برنامه هایی برا خلوت کردن ومنیج کردن گوشیتون استفاده می کنید،
بهترین راهش اینه که برنامه های زاید و بدردنخور رو که سالی یه بار هم ازشون استفاده نمیکنی اصلا نصب نکنی !!
از گزینه move to folder استفاده کن .:8:نقل قول:
1)کدام گوشی های نوکیا ngage2 را ساپورت میکنند ؟
2)در گوشی 5800 گزینه ای وجود دارد که با آن میتوانیم فریمور گوشی رو آپدیت کنیم ؛ این گزینه را در n82 ندیدم .شما دیدید ؟
3)داخل گزینه help میشوم و یا در برخی موارد دیگر؛ پیغام memory full میدهد ! مموری گوشی ام را 4 gb انداختم که 1 گیگ اش خالی ه ؛ مموری خود گوشی هم که از 120 مگ اش 87 مگ خالیه ! منظور کدوم مموریه که پره ؟ همه برنامه های در حال اجرا را میبندم درست نمیشه باز !
یکی منو روشن کنه اینکه میگن مموری ان82 - 120 مگ ه منظور مموری فیزیکی روی گوشی برای ذخیره سازی داده است یا رم گوشی که برنامه ها روش اجرا میشن (اصلا تو گوشی ها این دو باهم تفاوت میکنن-مثل کامپیوتر "رم-هارد")؟
1- همه ی گوشی های سری 60 ورژن 3 به بالا .
2- این گزینه مخصوص fp2 هستش .
3 - هر دو رو داره . مموری فیزیکی برای ذخیره سازی داده حدود 124 مگ و رم در حدود 82 مگ .
مموری فول میتونه دلایل متعدد داشته باشه . از تم سنگین و برنامه هایی مثل call manager گرفته تا قاط زدن خود گوشی .
حق با رفیقمون هست. امکان داره تم یا برنامه سنگینی باز باشه که یه همچین اروری بده... که این هم به دلیل پر شدن RAM تا خرخره هست!!! :31: ( RAM رو با کارت حافظه بیرونی اشتباه نگیرید! منظور Random Access Memory هست ). توی تسک منیجر ببین چه برنامه ای بازه ببندش. یه تم دیگه گزینش کن ببین چجوری می شه. اگر مشکل برطرف شد که فبها... در غیر این صورت گوشیت قاط زده و چارش هم کد معروف #7370#* هست که فول مستر ریست می کنه. البته پیش از این کار از همه کانتکت ها و مسیج هات پشتیبانی بگیر :46:
يه نرم افزار ميخواستم براي ضبط مكالمات البته يه نرم افزار خودم دارم اما حين تماس ميگه دكمه مداد فشار بده بعد جواستيكو بالا بزن تا برنامه شروع به ضبط كنه اما ان 82 كه دكمه مداد نداره لطفا يه نرم افزار براي ان82 معرفي كنيد با تشكر از همگي
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینجا جای درخواست نیست! به هر حال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
سلام به همگي.
راستش يه سوال از همه عزيزاني كه گوشي Nokia N82 دارند ميخوام بپرسم تا بدونم من زياد وسواس دارم يا همه همينطور هستند.
راستش من يه Nokia N82 Black دارم ولي پشت و روي قابش چندتا خط افتاده و اين چند خطي كه روي قاب گوشي افتاده يه جورايي اعصابم رو خورد كرده به طوري كه حتي يه بار ميخواستم گوشيمو بدم و يكي ديگه بگيرم ولي چند نفر بهم گفتند كه تو زياد وسواس داري و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش و اگه من گوشي نو هم بگيرم باز هم در اثر استفاده و به مرور زمان روش خط مي افته.
حالا از همه كساني كه اين گوشي رو دارند ميخوام بپرسم كه آيا روي گوشي اونها هم خط افتاده و اگه افتاده براشون يه چيزه عاديه يا به قول معروف بيخيالشن يا مثل من وسواسي هستند؟
و آيا من زياد وسواس دارم و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش يا نه؟
با سپاس.
دوست من بستگی داره این خط و خشا چقدره ....؟
اگه کم و سطحی هستند که طبیعیه اگه گوشی بدون خش باشه غیر طبیعیه و مطمئناً قابش عوض شده ..
.
ولی اگه زیاد و عمقی هستند که برای اینکه به قسمتهای گوشی مثل lcd آسیب نخوره بهتره از کیف استفاده کنید ... اصلاً از قاب کریستالی برای گوشیتون استفاده نکنید که همین قابها روی بدنه گوشی خط و خش میندازن ...
.
ترجیحاً هم بهتره قاب فابریک گوشیتون رو عوض نکنید .. چون قابهای متفرقه جنسهای بی کیفیتی هستند و سایز اصلی گوشی نیست برای همین خود همین قابهای 3 4 تومنی پدر گوشی رو درمیاره ... بهترینش استفاده از کیف هست
گوشی منم کلی خش داره ولی خیالی نیست . چون رنگ گوشی تیره است زیاد معلوم نمیشه .
در ضمن گوشی بی خش فقط پشت ویترین مغازه ها پیدا میشه !!!!
اتفاقا گوشی من هم n82 black است چن رور اول که برایش قاب ژله ای نگرفته بودم چون گوشی رو روی داشبورد ماشین میگذاشتم دقیقا پشت گوشی جایی که نوشته nokia nseries برای منم خط افتادهنقل قول:
از همه مهمتر چون یه هفته بدلایلی هی سیم کارت همراه اول-ایرانسل ام رو روش عوض بدل ؛ میکردم قاب در اش لق هم شده ! این ها طبیعی است
بنظرم گوشی ها کیفیت قبل را ندارند ! شاید 20 بار بز کردن درب باتر گوشی و عوض کردن سیم کارت نباید باعث شل شدن و لق شدن در اش میشد !؟!:41: