کسی تو سرور 9 بازی میکنه اگه هست بگین تا فارمتون کنم
Printable View
کسی تو سرور 9 بازی میکنه اگه هست بگین تا فارمتون کنم
کسی نیست جواب بده؟:19:
دوست عزیز دلیل های بسیار زیادی دارد نحوه بازی از مهمترین دلایل میباشد این که شما بدونید در چه زمانی چه کنید طلا داشته باشید و........... خود من در تابستون قبل رو یه اکانت کلی وقت گزاشتم اخرش 150 تا سرباز داشتم میخواستم ده 2 بزنم فارم شدم اما این تابستون با تشکر فراوان از دوست گران خیلی گران زیادی گرانقدر ارمان جون تونستم تا حالا حدود 4000 تا سرباز از جمله کمی غارتی با همر دارم و 3 ده و در اتحاد توپ و خلاصه همه چیز حالا چرا چون در وقت معین کار درست رو انجام دادم خلاصه شما هر سوالی داشتید اول با ارمان جان که استاد و رییس ماست و دوما با بقیه و اگه هیچکس نبود با من حقیر در حد فهمم کمک میکنم:11:نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی آخه اولش که تازه شروع میکنی خب خیلی طول میکشه تا منابع به حد مجاز برسه تا چیزی بنا کنی ولی بعضی بازیکنا خیلی سریع رشد میکنن که واقعاً برام عجیبه
به هرحال مرسی فعلا که راهنمایی نمیخوام بیشتر دوست دارم خودم همه چیزو کشف کنم ولی اگه کمک خواستم حتماً همینجا مطرح میکنم چون واقعا فروم خیلی فعال و باحالیه:7:
عزیزان من بنای این بازی بر غارت هستشنقل قول:
کاسایی که شما در بارشون صحبت می کنید در آغاز بازی از انجام راهنمایی ها سر باز می زنند و همه منابع رو خرج ساخت سرباز و غارت می کنند و بعد از هفته دوم شروع می کنن مقداری از منابع رو خرج ارتقاء ساختمان ها می کنند . در مورد غذا هم اگه کم بیارن یا تعدیل می کنن یا تو بازار می خرن .
خلاصه این طوری پیشرفت می کنن .
آره 100% همینه البته من خودم اولش که شروع کردم چندساعتی آفلاین بودم و آفلاین بودنم یکم سرعت پیشرفتمو کم کردنقل قول:
سلام
آقا چجوری اسیر ها رو بکشم ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهت یه توصیه دوستانه میکنم نه که فقط به شما بلکه به همه افرادی که تراوین بازی می کنند
تراوین رو رها کنید
نگو که تو چه میفهمی از این بازی من توی هر سروری بازی کردم رنکم زیر 10 بوده تو اکثر سرورهای جهانی و ایرانی بازی کردم و .........
نیاز نیست که اسم اکانت و ماوقع رو بگم اما اکثر افرادی که تراوین بازی می کنند ( البته تا یکسال پیش ) من رو با اسم مستعار می شناسند
هفته ای 2 ، 3 بار افراد مختلف ازم میخواهند که فقط به اکانتشون نظارت کنم افرادی که حاضر هستند هفته ای 100 هزار تومان بابت این بازی خرج کنند
اما اخر این بازی هیچی دستت رو نمیگیره به جز وقت تلف کردن ، عمرت رو به هدر دادن
من با بازی مخالف نیستم ( خودم خیلی بازی میکنم ) اما اگر میخواهی بازی کنی یه بازی انجام بده که وقتت رو زیاد نگیره باعث شادابی بشه و ....
نمی خواستم این پست رو بدهم اما ... بگذریم حرف برای گفتن زیاده اما جای گفتن نیست
امکان کشتن اسیرها وجود ندارهنقل قول:
اگر گول هستی و سربازای بازیکن دیگه ای توی تله های شما هستند، امکان کشتن اونها وجود نداره و فقط می تونید آزادشون کنیدنقل قول:
اگر سربازای شما تو تله های یک بازیکن دیگه اسیر شده، با رفتن به اردوگاه و انتخاب گزینه کشتن نیروهای اسیر شده، می تونید اونارو بکشید
ممنون از توصیتنقل قول:
آره من خودمم با اینکه تازه کارم دیدم کم کم دارم رو بازی و دهکدم تعصب پیدا میکنم و این خیلی بد بود چون باید همیشه آنلاین باشی و از تموم کار و زندگیت بخاطر این بازی عقب بیفتی
واقعا بازی جالبیه وبهترین خصوصیتش اینه که رقیبات همه آدمن کامپیوتر نیستن ولی برا یه آدم بیکار خوبه
بچه ها کسی میدونه بازی این سبکی واسه پی سی چیه؟ من خودم شوالیه افتخارو دوست دارم تقریبا مثل همین تراوینه جنگهای صلیبی هم بد نیست...
سلام
کسی سرور x3 سراغ نداره
یا سایت که اخبار شروع سرور ها رو بده
حرف دوستان کاملا درسته من بد بخت هم الان تو تابستونم واقعا صبح تاشب پای تراوینم واقعا دارم میگم به محض اینکه از خواب بلند میشم میشینم پای کامپیپوتر و برای افطار و سحری و دستشویی:31:و مهمونی فقط بلند میشم الان چندین روزه که بیرون رو ندیدم بعضی وقت ها واقعا ناراحت میشمو افسرده اما بعدش ادم میشم:31::31::31:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
من یه سایت یادم بود حالا یادم نیست میپرسم میذارم:27::27::27::27:نقل قول:
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
در جواب اون دوستمون هم که گفت چطور اون ها انقدر پیشرفت میکنن باید یک ضرب المثل چینی رو بگم که میگه از غارت انبار ها پر گردد :27::31: خود من با انبار 80000 تای گندم و همه گندم زار ها سطح 10 ولی گندم -4000 حدودا دارم که به خاطر غارتم معمولا انبار ها پر است و من با تغدیل باید خالیشون کنم:27::27:
نقل قول:
دوست گلم ما هم آنقدر ها که فکر می کنی تو این بازی تازهکار نیستیم و چند سالی هست که بازی می کنیم .
(البته الان ترکش کردم )
قبول دارم که این بازی اعتیاد داره . اما این فقط به خاطر سبک و نوع بازی هستش .
شما می تونید خیلی بی خیال به بازی بپردازید و رنک و امتیاز براتون مهم نباشه ( که یا فارمتون می کنن یا صافتون )
یا اینکه با تمام وجود همه زمانتون رو براش صرف کنید .
من خودم وقتی تازه ازدواج کرده بودم و برای ماه عسل رفته بودیم بیشتر وقتم رو توی کافی نت ها میگذروندم یا با بچه های اتحادم بصورت تلفنی صحبت می کردیم .
اصلا جذابیت این بازی به همین چیزهاش هست
من هر گونه اعتیاد رو تکذیب می کنم در مورد این بازی:دی
این بازی فقط نیاز به وقت زیاد داره
که اونم با دوال حل می شه...
به به ارمان خان هم اومد استاااااااااااد
سلام بچه ها
اینجا کسی سرور 8 است
نام کاربری mordar1
اگه کسی است بگه
دوست عزیز صرف زمان زیاد در یک بازی اعتیاد تلقی میشود .
اما به هر حال به نظر من ارزشش رو داره .
ارزش :18:نقل قول:
میشه بگی چه ارزشی داره این بازی ؟ توضیحات واضح باشه من ای کیوم ضعیه :31:
دوستان یکی با جمعیت بالای 5000 هزار بهم حمله زد و بعدش من عصبی شدم بهش نامه دادم گفتم اگه مردشی برو با هم جمعیت های خودت حمله بزن نه منی که جمعیتم 500 ه و ازین دست حرفا :31: یارو هم بهش برخورد و نامردیش گل کرد !!طبق نامه هایی که ردو بدل شد بینمون و منم کم نیاوردم و لقب بزدل رو بهش دادم :31::27: میخواد 0 م کنه تا مجبور شم اکانتمو حذف کنم :13:چیزی از ادم بودن سرش نیست :2:میخواستم بدونم هیچ راهی نداره از دست این جانی نجات پیدا کنم ؟! :31:با منجینق اومده همه چیمو نابود داره میکنه روزی 8 حمله :31:
.
اما خودمونیم از یه جهت ناراحتم برا اینکه اون همه وقتمو گذاشتم همش کشک شد :13:از طرفی دیگه هم خیلی خوشحالم از اونجایی که باعث میشه این بازی کذائی رو ترک کنم و راحت شم از دستش !! اما خوب از ناراحت کنندست نامردای بزدلی مثه این یارو تو بازی باشن :2:
ارزش این بازی به اینه که شما دوستان جدید پیدا میکنی و با مفهوم همکاری و تقسیم وظایف آشنا میشی . از خود گذشتگی نشون می دی و ...نقل قول:
من از طریق این بازی کلی دوست و رفیق تو کشور پیدا کردم که رفت و آمد هم پیدا کرده ایم .
حداقل اینش خوب بوده
شما 3 راه داری :نقل قول:
1 - باهاش به توافق برسی ( که غیر ممکنه )
2 - به بچه های اتحادت بگی که نیروی دفاعی برات بفرستن تا دیوارش کنی ( که خیلی سخته و باید نیروی زیادی رو در زمان مناسب تو دهت داشته باشی تا هم دیوارش کنی و هم گندم کمی مصرف کنی )
3 - خودت حذف بزنی و حالش رو بگیری
1 رو که محاله !! حاضرم حذف کنم اما بازم به این ادم میگم بزدل :31:نقل قول:
2 متاسفانه متحدین من زورشون به این نمیرسه !! چون که 5500 تا جمعیت داره یارو و از یک از قوی ترین اتحاد ها هستش
3 رو هم گزینه ی مناسبیه :31:اما اخه طرف هم همینو میخواد که من حذف کنم :2:
1 - میتونی خرش کنی -رو نزن با صحبتهای دیگهنقل قول:
2 - هرکدوم از بچه های اتحادتون یه مقدار نیرو سر ساعت بفرستن حله
3 - خونه آخرت اینه دیگه
من میتونم خرش کنم
همه ی اکانتت رو ( ظاهر و باطن - پروفایل و قیافه قهرمانت ) عوض کن
بعد بهش گیام بده این اکانت واگذار شده
لطفا دیگه حمله نکنید
فقط باید یه ذره زرنگ باشی
بهم خبر بده چی شد
میتونی هم مرد باشی یه ساختمون سطح 10 بسازی خودت همه چیز رو نابود بکنی
هرروز هم بهش 10 تا پیام بزدل بدی
توی کدوم سروری اگه بشه بهت کممک کنیم
500 تا که چیزی نیست
بعضی از بچه ها خودشون رو به اسم دختر معرفی می کنن وبعد از طرف بازیکن های قوی بهشون نامه می یاد که با من دوست بشی شماره بدی از این حرفا اینا هم که پسر هستن می مونن چیکار کنن اخرش هم صفر می شن با منجنیق نه با جمعیت 500 بالای 5000 من خودم سراغ دارم که به همین خاطر0 شدن تو 1روز
یعنی اگر ده شما تو اسپید بود جمعیتت 500 بود به بازیکن که جمعیت زیاده حرف بدی بگی تو 2 ساعت یا کمتر صفر می شی
تو اسپید اکانت داریم جمعیت بالای 7000 کسی خواست بازی کن ومثل این دوستمون از این کارا نکنه بهش می دم 1 ماه دیگه بازی تموم می شه
:31: فکر بدی هم نیستا این :20:
نقل قول:
تا که چیزی نیست
بعضی از بچه ها خودشون رو به اسم دختر معرفی می کنن وبعد از طرف بازیکن های قوی بهشون نامه می یاد که با من دوست بشی شماره بدی از این حرفا اینا هم که پسر هستن می مونن چیکار کنن اخرش هم صفر می شن با منجنیق نه با جمعیت 500 بالای 5000 من خودم سراغ دارم که به همین خاطر0 شدن تو 1روز
یعنی اگر ده شما تو اسپید بود جمعیتت 500 بود به بازیکن که جمعیت زیاده حرف بدی بگی تو 2 ساعت یا کمتر صفر می شی
تو اسپید اکانت داریم جمعیت بالای 7000 کسی خواست بازی کن ومثل این دوستمون از این کارا نکنه بهش می دم 1 ماه دیگه بازی تموم می شه
خوب جمعیت من 500 هست و جمعیت طرفی که هر روز 8 حمله بهم میزنه 5500 هستش !!
سرور 6 :نقل قول:
[HTML]http://s6.travian.ir[/HTML]من با حذف کردن مشکل ندارم !! اما وقتی یه فرد بزدل که فقط جربزه ی حمله به کم جمعیت هارو داره میخواد مجبور به حذفم کنه برام یه طوریه و دوست دارم مقاومت کنم :13:
داداش هیچ راهی نداری هیچ راهی
مگه اینکه مخ یارو رو بزنی خب بد کاری کردی که با ادمی که 11 برابر خودت پاپ داره کل افتادی یکی از مهمترین چیز ها تو تراوین سیاست هستش سیاست داشته باش من الان فارم یه نفر داشتم میشدم از ره دوستی باهاش وارد شدم حالا طوری شده که انقدر دوستیم که تا اخرین رازشو من میدونم
من هم همین روشمه
الان سرور 8 بازی می کنم
جمعیت 212 با اسم اکانت rebus
کسی بازی میکنه پیام بده
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
اگه پسوردتو بدی با یوزرت شاید بتونم برات ردیفش کنمنقل قول:
البته بگم شاید هم کلا با یارو بزنم به هم و یه کاری کنم رتبه 1 تا 10 بهش حمله کنن
تا اون حذف کنه حال کنی:5::5::5::20::20::20:
اگه شد ما هم در جریان نامه نگاری قرار بدید ببینیم چی میشه:31::31:
هیچی ... فقط دوستم که جمعیت بالای 4000 داشت !! عصبانی شد از دستش و تصمیم گرفت حمله کنه به یارو و من هرچی گفتم ولش کن و اینا طاقت نیاورد و مرامو بر ما تموم کرد ... 12000 + ... تا نیرو فرستاد سمتش ;) و با اینکه اون یارو جمعیت و دوستاو متحداش بیشتره !! اما خوب از اونجایی که نصفه شب حمله شد ... اسیب جدی میبینه به وسیله نیرو ها و منجینق ها ;)منم به همه ی ده هاش فیک زدم با یه ذره نیروهام :31: و کلا یه 50 تا حمله ی سنگین و فیک با هم مخلوط شد رفت سمتش :)
+
ما هم میریم حذف میکنیم از دست این اعتیاد خلاص میشیم:27: ... نامه هم دادم به طرف و شستشو دادمش :)وکلا با خوشحالی رفتم حذف زدم :31:
+
تو سروری که یه مشت نامرد فقط جرعت حمله به تازه وارد ها رو دارن و با نامه شاخو شونه میکشن براشون ادم وقتشو تلف نکنه بهتره !! تنها ناراحتیم هم از این بود که این دوستم واقعا چندین ماه زحمت کشیده بود اما خوب تصمیم خودشو گرفته بود و من نتونستم منصرفش کنم;)
+
باشد که دیگه همچین نامردایی تو تراوین برا تازه واردا شاخو شونه نکشن و برن با هم قد هاشون در بیفتن ;)
+
الانم رفتم حذف کردم و خلاص و اون دوستمم همین کارو میخواد کنه و کلا خیلی وقت بود از بازی خسته شده بود ...
این رسم تراوین هستش
من تو سرور 5 بازی می کردم و 3 تا اکانت داشتم که مجبور شدم 2 تاش رو حذف کنم و اون آخری هم داشت فارم میشد که با سیاستنزاشتم و تا آخر بازی من جزو یکی از بهترین ها شدم و رهبر یکی از بهترین اتحاد ها شدم . خلاصه منظورم اینه که این بازی سیاست می خواد .
سیاست کشکه
این ها رو ببینید
کد:http://travian-reports.net/ir/report/662808f1196
کد:http://travian-reports.net/ir/report/662811bb851
کد:http://travian-reports.net/ir/report/662824e3e43
نقل قول:
عزیزم دیوار کردن این که کاری نداره بیشتر نیروهاش محافظ هستن و قدرت تهاجمیشون کمه
بنابراین اگه نیروی دفاعی مناسب ( فقط گرزدار و محافظ ) داشته باشی موضوع حله .
این حل شدستنقل قول:
این لینک جدیدشه
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:کد:http://travian-reports.net/ir/report/6652504caa3
این تراوین فقط حذف کردنش حال میده:دی
دیروز 20ساعت قبل از حذف به 2تا توتن همسایه حمله کردم:دی
این دومین توتنیه....به ده اولش حمله زدم....البته 100تا شوالیه واسه کشتن 700تا تبرزن از اون یکی توتنیه مرد:دی
اینم توتن شماره2(!) شب حمله کرده بود:|کد:http://travian-reports.net/ir/report/66493588139
دلم خنک شد:)کد:http://travian-reports.net/ir/report/66512121f3d
حیف شد....رتبه ی 70 سرور بودیم...ولی به خاطر بچگی من این مولتی هانتر 1روز بن کرد و کلی از جمعیتمون کم کرد!
رفتیم رتبه 300:13:
الان دیگه راحت شدم:26:
نقل قول:درسته دقیقا !! این بازیو هرکی حذف کرده خیلی بهش لذت داده و احساس ازادی کرده :31:واقعا که تلف کردن وقت سر هیچو پوچ هستش !! هیچ لذتی هم نداره 6 ساعت به این حمله بزن حالا تا برسن بکشن بیان و ... 1 روز عمر رفتهنقل قول:
.
جاش میرم یه بازی استراتژیک انلاین تو 2 ساعت میزنم با دوستان و کلی هم صفا میکنم :31:
.
گور بابای تراوین :10::31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من هم حذف کنم؟نقل قول:
زحماتم
این همه دوستام:10:
اکانتی که براش کلی زحمت کشیدم