سلام
من چگونه از تنظیمات و در کل کسپرسکی خود که ورژن 4.560 است بک آپ بگیرم ؟
Printable View
سلام
من چگونه از تنظیمات و در کل کسپرسکی خود که ورژن 4.560 است بک آپ بگیرم ؟
برای ذخیره تنظیمات کسپرسکی همانطور که در PDF آموزش تنظیمات توضیح داده شده
وارد تنظیمات کسپرسکی شده ، در بخش Protection شما دو کلید Save و Load می بینید
کلید Save برای ذخیره کلیه تنظیمات فعلی کسپرسکی بکار میره
کلید Load هم برای وارد کردن فایل ذخیره تنظیمات بکار میره
گزینه Restore هم برای برگرداندن به حالت اولیه نصب هستش
يالا.
سلام عليكم.
من آمدم. خوش آمدم.
آمدم با سوالاتي جديد.
داش مجيد خوب هستي ؟ احوال داداش هميلتون چطوره؟
واما سوال اين هفته :
آقا جونم واستون بگه كه من يه كاسپر اينترنت سكوريتي 7 نصبيدم رو كامپيوترم. البته با مشاوره و راهنمايي داش مجيد.
يه key گرفتم سي روزه. تريال ورژن. آپديت اوليش هم كه حدود 50 مگابايته كامل انجام دادم. ( باباي كامپيوترم در اومد با اين اينترنت ديال آپ).
از قسمت تنظيمات آپديت، آدرس محل ذخيره شدن اين آپديت ها رو يافتم. و يه جاي ديگه كپي كردم.
حالا من اين آپديت ها رو كجاها مي تونم استفاده كنم؟
گزينه ها :
الف ) وقتي ويندوز عوض مي كنم و دوباره kis7 نصب مي كنم و يك key جديد وارد مي كنم آيا مي توانم همين آپديت ها رو در مسير مورد نظر كپي كنم تا ديگه نيازي به آپديت اوليه (50 مگابايت) نباشه ؟ يا حداقل كمتر باشه، مثلا يكي دو مگا باشه؟
ب ) وقتي kis7 رو براي يكي از دوستانم ( كلا يه كامپيوتر ديگه ) نصب مي كنم ميتونم از اين آپديت ها استفاده كنم تا آپديت اوليه لازم نباشه ؟( يا كمتر باشه)؟
ج ) گزينه الف و ب
د) گزينه الف و ب + موارد ديگر.
لطفا توضيح بديد كه در كجاها و با چه شرايطي مي تونم از اين آپديتها ( كه در يك جاي ديگر به غير از محل اصلي خود ) كپي كردم ( به عنوان نسخه پشتيبان) ، استفاده كنم.
خيلي ممنون.
نگاه کن دوست عزیز شما آپدیت های جمع آوری شده در پوشه نگهداری آپدیت ها را می توانید
برای انتقال به سیستم دیگر ، یا استفاده مجدد در همان سیستم پس از نصب مجدد کسپرسکی استفاده کنید
تنها شرط این انتقال هم اینه که ورژن محصول نصب شده با ورژن محصول قبلی یکی باشه
پس از آپدیت به این روش ، دیگر نیازی به آپدیت اولیه نیست
دوستان من نسخه آخر اینترنت سکوریتی رو دانلود کردم آپدیتش هم کردم 20 مگی شد
ولی هی پیغام میاد مگه Data Base Are Obsolote و یک پیغام میاد میگه اپدیت کن به نظر شما علتش چیه؟
این پیغامه تا الان 30 بار اومده و من زدم اپدیت هر دفعه هم 2 مگی میگیره و خلاصه اذیت میکنه
یک بار پاکش کردم و دباره نصبش کردم ولی همین آشه و همین کاسه
با ورژن کی قبل این 8.0.0.504 اصلا مشکلی نداشتم این چرا اینطوریه؟ :13:
من همین ورژن جدید رو روی ویستا نصب کردم خیلی خوب جواب داد الان روی xp سرویس نصب کردم به این مشکل خوردم الان وهم ویستا نصبه رو سیستم هم xp
چکار کنم؟ :19:
اینم تصویرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن یک چیزی متوجه شدم الآن که خود کاسپر داره آپدیت میشه و این پیغام رو میده رفتم دیدم ورژنش عوض شده به 8.0.0.506 تغییر کرده :18:
ببینید:
اين اشکال بيشتر بخاطر دو مورد پيش مياد:نقل قول:
اول اين که تاريخ سيستم دقيق نباشد
دوم اين که محصول شما کامل آپديت نشده و در بين راه قطع شده است
البته اگر از قسمت آپديت محصول خود يک عکس بگذاريد بيشتر مشخص ميشه
درضمن ورژن شما از اول هم همون 8.0.0.506 بود چون اولاً کسپرسکی ورژني با کد 8.0.0.504 نداره! ثانياً محصولات کسپرسکی به هيچ عنوان با آپديت کد آنها ارتقا پيدا نميکند...(مانند محصولات نورتون)
در ضمن در تکميل صحبت های دوست عزيزم majid20، بايد بگم که برای استفاده از پوشه مورد نظر و انتقال آپديت ها در موقع نياز، آپديت ها رو نبايد در جايی کپی کنيد، بلکه بايد از طریق خود کسپرسکی به محصول انتقال بدهيد...نقل قول:
برای فهم بيشتر ميتونيد روش انتقال آپديت ها رو از طريق آموزش زير مطالعه کنيد:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Learn_Update_Kaspersky.zip
خو تا الان 50 باری زدم روی اپدیت اون موقع اگه 20 بار زده بودم الان 50 بار زدم هر دفعه هم 1.6 , 1.8 یا بیشتر آپدیت گرفته تا الان فکر کنم 80 مگی گرفتهنقل قول:
تاریخ سیستم درسته چک کردم
این عکسی که گفته بودید از قسمت اپدیتش:
الان دویاره زدم روی اپدیت
عدد ها رو برسی کردم هیچکدوم بالا نرفتن؟
یک مسئله ای هم هست چرا تو ویستا من هیچ مشکلی نداشتم؟به راحتی 22 مگ آپدیت رو رگفت و درست شد
موردی که از نسخه 2009 در ویندوز XP ( بالاخص سرویس پک 2 ) میشه به آن اشاره کرد همین موضوعهنقل قول:
این مشکل اینگونه است که اکثر بخش های آنتی ویروس آپدیت میشه اما کسپرسکی قادر به آپدیت دیتابیس اصلی خود نیست
من هم علت این موضوع برام مبهم مانده ( چون قبلا وجود نداشت و در چند هفته اخیر رخ داده )
آنچه مسلمه این مشکلی باید با ISP ها ربط داشته باشه چون اگه شما کسپرسکی با V-P-N یا ف-ی-ت-لترشکنی مثل ...Ultra استفاده کنید
به راحتی آپدیت کامل میشود و موردی نخواهید داشت
AVZ Tools
AVZ Tools با نام کاملتر AVZ Antiviral Toolkit یک برنامه پرتابل بسیار مفید و قدرتمند بالاخص برای کاربران کسپرسکی است
با استخدام نویسنده این برنامه توسط کسپرسکی ، این برنامه هم به کمپانی کسپرسکی تعلق گرفت و در نسخه 2009 کسپرسکی وارد شده
در وهله اول از این ابزار برای تهیه گزارش کامل سیستم جهت نظارت پروسه های فعال ، سالم و مخرب سیستم استفاده میشود
به کمک این گزارش کارشناسان کسپرسکی حتی در شدیدترین آلودگی های سیستم هم قادرند با کمک اسکریپت های خود سیستم را احیا کنند
( البته مرحله پاکسازی شامل نوشتن اسکریپت مناسب ، تهیه ابزار های کمکی و از جمله برنامه ComboFix می باشه )
منهای ارزش اطلاعاتی این برنامه ، فعالیت های این برنامه هم بسیار جالب و مفیده
این برنامه در برابر تمامی مخرب ها ( منهای ویروس ها ) قدرت پاک کنند گی داره و معمولا در سیستم های آلوده استفاده میشه
نکته دیگر بازگردانی نقاط حیاتی سیستم که توسط ویروس ها و سایر مخرب ها غیرفعال یا نابود شده اند که از جمله
فعالسازی مجدد بخش های Task Manager ، Registery ، Safe Mode ، Group Policy ، تنظیمات دسکتاپ و مرورگرها و دهها فعالیت مفید دیگر
1- برای استفاده از این برنامه ابتدا بخش AVZGuard رافعال کنید
این بخش ضمن بستن کامل رجیستری و پروسه های فعال ، امکان هرگونه خرابکاری بیشتر را سلب میکنه
AVZGuard برای این منظور فعال میشه که اگر در حین اسکن خودکار یا پاکسازی دستی بخواهیم پروسه ای رو غیرفعال یا پاک کنیم
ولی پروسه مزبور قابل برگشت باشه ، با این گارد دیگر نمیتوانید مجددا فعال شود
2- پس از فعالسازی گارد و انجام تنظیمات دلخواه ، سیستم را با حداکثر قدرت اسکن کنید و موارد مخرب رو حذف کنید
3- در بخش Service یک سری ابزارهای کمکی بسیار مفید همانند تسک منجر و پروسه یاب حرفه ای ، جستجوگر و ... واقع شده اند
این ابزار در برخی مواقع به کاملا به کار شما می آیند
لینک دانلود برنامه
موفق باشید
همانطور که حدس میزدم شما به روتکیت های خطر ناک TDSServ و Seneka آلوده شده ایدنقل قول:
این روتکیت در وهله اول امکان اتصال شما به سایت مایکروسافت و کلیه سایت های امنیتی رو غیرفعال میکنند
سپس از به روز رسانی ویندوز و برنامه های امنیتی جلوگیری میکنند و در قدم آخر سعی در غیرفعال کردن محصول امنیتی دارد
برای نابودی این مخرب شما به یک آنتی اسپایور قوی مثل Malwarebytes' Anti-Malware یا SUPERAntiSpyware نیاز دارید
(نوع آلودگی به گونه ایست که برنامه SUPERAntiSpyware بسیار موفق عمل میکنه )
سپس باید با یک آنتی ویروس خوب ( مثل آویرا ، کسپرسکی ، ناد32 و ... ) سیستم رو کامل اسکن کنید
اما راه حل اصلی برای ریشه کنی این مخرب
1. از داخل منوی Start بر روی My Computer کلیک راست کرده و وارد Properties شوید
2. از سربرگ Hardware وارد Device Manager شوید
3. از منوی View گزینه Show Hidden Devices را انتخاب کنید
4. وارد زیر شاخه Non-Plug and Play Drivers شوید
5. بر روی نام های زیر کلیک راست گرده و گزینه Disable را انتخاب کنید
seneka.sys
clbdriver.sys
tdsserv.sys
( و نامهایی اینگونه tdssxyz.sys یا xyz.sys شده)
6. کامپیوتر را ریست کرده وارد Safe Mode شوید
7. مجددا وارد بخش مزبور در Divice Manager شده و کلیه درایوهای فوق را با استفاده از گزینه Uninstall حذف کنید
8. با وارد شدن به Folder Option ویندوز ، فایلهای Hidden را به حالت Show Hiden بگذارید
مرحله آخر - ریستارت کنید و وارد ویندوز شوید ، حال SUPERAntiSpyware را نصب و آپدیت کرده و کل سیستم را اسکن کنید
سپس آنتی ویروس خود ار نصب یا آپدیت کنید و سیستم را با حداکثر قدرت اسکن کنید
برای مطمئن شدن از پاکسازی کامل چنانچه مایل بودید مراحل زیر را بصورت دستی پیش از ریست و انجام مرحله آخر انجام دهید
9. به پوشه C:\Windows\System32\Drivers رفته و چنانچه فایلهایی با نام فوق ( مرحله 5 ) دید پاک کنید
10. به پوشه C:\Windows\System32 رفته و فایلها رو براساس تاریخ ( Modified ) قرار دهید
تمام فایلها با نام *clb یا *td یا *seneka و یا هر فایل مشکوکی که در 24 ساعت گذشته با پسوند exe یا dll ایجاد شده را حذف کنید
11. برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و در Safe mode اجرا کنید
حال می توانید با خیال راحت مرحله آخر را که قبلا شرح داده بودم را انجام دهید
موفق باشید
اقا من application filtering و firewall رو از کسپر پاک کردم و به جاش فایروال کومودو را نصب کردم. مشکلی نداره؟ علتش هم این بود که از دست application filtering خسته شده بودم و با پاک کردن اون فایروال هم پاک میشه
ویندوز من سرویس پک 3 هستشنقل قول:
ولی نمیدونم چرا اینطوری کرد
مجبورم پاکش کنم برم سراغ یک اینترنت سکوریتی دیگه
شما چی پیشنهاد میکنید که خیلی قوی باشه؟
من برای شما کل آپديت های ورژن 8.0 رو جايی آپلود کردم، دريافت کنيد و به محصول انتقال بدين، در زمان های بعدی ببينيد مشکل بر طرف ميشه يا نه..نقل قول:
البته با استفاده از برنامه پست زير هم ميتونيد آپديت های محصول خودتون رو دريافت کنيد:کد:http://rapidshare.com/files/182744667/Update_distribution_1.13.2009.zip.html
درضمن،هميشه سعی کنيد چون از Dial-Up استفاده ميکنيد موقع آپديت کسپر به گشت و گذار در نت نپردازيد...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3308194&postcount=4060
نقل قول:
بینهایت از کمک شما ممنونم.
با ترکیبی از روش های شما و غیره فکر کنم همین TDSServe ملعون نابود شد. امیدوارم البته
حالا باید هم Kaspersky هم Superantispyware با هم فعال باشند؟
باز هم ممنونم
نه لازم به استفاده از گارد فعال یک انتی اسپایور نیستنقل قول:
شما فقط هر چند وقت یکبار سیستم خود را با یک آنتی اسپایور خوب اسکن کنید
در ضمن محصول Malwarebytes' Anti-Malware را بر روی سیستم خود نصب کنید چون در بسیار موارد به کمک شما می آید
سلام دوستان
در قسمت Application Filtering بعضی برنامه ها خودکار در قسمت trusted قرار می گیرن که بعضیاشون اتوماتیک آپدیت برنامه هاست . آیا راهی هست که اول در low trust قرار بگیرند؟
کسپرسکی یه لیست سفید در این زمینه داره که برنامه های مفید و پرکاربرد رو در همان ابتدا شناسایی کردهنقل قول:
و به پوشه Trusted منتقل میکند چون کسپرسکی کاملا مطمئن هستش که برنامه مزبور هیچ فعالیت مخربی نسبت به کابر نداره
اما خب اگر کاربر تشخیص بده که لازمه نظارت بیشتری روش اعمال بشه باید بطور دستی و از طریق گزینه Move to ،
پروسه یا برنامه مزبور رو به پوشه دلخواه خود منتقل کنید
نه منظورم برنامه های دیگه ای غیر از اینهاست. مثلا اتو آپدیت tuneup من یا اتوآپدیت اکروبات ریدر به قسمت trust اضافه شده.نقل قول:
خب منظور من این بود که خودتون می تونید مثلا فایلی رو از پوشه Trusted به پوشه دیگر بنابه صلاحدید خود منتقل کنیدنقل قول:
یا مثلا فعالیت Network را غیرفعال کنید و ...
البته برای برنامه هایی که مثال زدید به راحتی بدون نیاز به فایروال میشه اتو آپدیت آنها را غیرفعال کرد مثلا برای اکروبات
دوست عزیز من می خوام کاری کنم برنامه ها رو که بهشون اجلزه فعالیت میدم اول برن به low trust بعد خودم اگر خواستم trusted کنم.نقل قول:
من از سکیوریتی کاسپر ورژن 8.0.0.506 استفاده میکنم.
امروز وقتی که آپدیت کاسپر رو زدم مقداری آپدیت رفت و آپدیت متوقف شد و کاسپر در تسک منیجر به رنگ طوسی در اومد و کاملا غیر فعال شد و یک پیغام خطا در قسمت لایسنس ایجاد شد به نام databases are corrupdate و مشخصات لایسنس محو شد و هر کاری کردم کاسپر فعال نشد که نشد.
اینترنت رو قطع کردم و کسپر رو با گزینه ریپیر تعمیر کردم و بعد از ریستارت دوباره مشخصات لایسنس اومد. دوباره به اینترنت وصل شدم و اقدام به آپدیت کردم و نزدیک 900 کیلو بایت رفت ولی آپدیت نشد. چند بار این کار رو کردم و هر دفعه حجم خاصی می رفت ولی آپدیت نمیشد.
یک مشکل هم در زمان آپدیت اولیه داشتم.زمانی که بعد از نصب کاسپر برای اولین بار آپدیتش کردم یک بار 5 مگ گرفت و خود کاسپر آپدیت رو متوقف کرد و تمام قسمت ها آپدیت شده بود به جز مالور و بعد دوباره آپدیت رو زدم و 6 مگ دیگه گرفت و مالور هم آپدیت شد.
در ضمن قسمت نتورک اتک هم تا تاریخ 29 /12 / 2008 آپدیت شده و آپدیت 2009 نشده,این مشکلی نداره ؟نباید تا 2009 آپدیت میشد؟
اگر مدیران یک آنتی ویروس و فایروال و یا یک سکیوریتی مطمئن معرفی کنند که مشکلات آپدیتش مثل کاسپر نباشه خیلی خوب میشه.
آپديت كاسپر مشكلي نداشته(حداقل براي من).شما 2 مورد را چك كنيد: يكي تاريخ سيستم و ديگري اعتبار كليد يا Licenseي كه براي كاسپر استفاده كرده ايد.آيا شما از Proxy استفاده ميكنيد؟آيا تنظيمات آپديت كاسپر را مشاده كرده ايد؟در صورت امكان عكسي از بخش آپديت كاسپر و نيز عكسي از بخش تنطيمات آپديت كاسپر قرار دهيد.نقل قول:
نقل قول:
تاریخ سیستم درسته و از کلید 30 روز خوده کسپر استفاده میکنم(تریال). از ------ هم استفاده نکردم. به تنظیمات آپدیت هم دست نزدم و به صورت پیش فرض هست.
البته الان تونستم با یک isp دیگه کسپر رو آپدیت کنم ولی مشکلم این هست که اگر ایراد از isp قبلی بوده چرا خطای databases are corrupdate رو در بخش لایسنس گرفته؟؟
در مورد تاریخ آپدیدت نتورک اتک هم توضیح بدید( آیا برای شما هم تا 29/12/2008 آپدیت شده؟)
می خواستم ببینم این فولدرایی که تو این مسیر هستند چی هستند ، میشه به یه درایو دیگه انتقال داد ! ( مشکلی پیش نمیاد ؟ ) مخصوصا QB که خیلی حجمش زیاده !
سلام. با disable کردن application filtering ، ایا باز هم میتوان از وصل شدن بعضی از برنامه ها به اینترنت جلوگیری کرد، ؟ یعنی فقط با استفاده از تنظیمات فایروال ؟ ممنون
مشکل عدم آپدیت بخش Malware کسپرسکی صرفا در نسخه 2009 و عمدتا در ویندوز XP رخ میدهنقل قول:
که بیش از هر چیز به ISP بستگی داره چون صرفا در برخی ISP ها چنین مشکلی دیده شده
بهر حال با استفاده از V-p-n و ف-ی-لترشکن یا استفاده از ISP دیگر می توان به راحتی کسپرسکی را کاملا آپدیت کرد
بخش Network Attack هم در سیستم شما کاملا به روز هستش چون دیتابیس این بخش به روز رسانی کاملا متفاوتی با سایر بخش ها داره
این بخش میز کار کسپرسکی هستش و نباید تغییر کنهنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشه QB محل نگهداری فایلهای قرنطینه شده و فایلهای بک آپ هستش ..و البته حجم این پوشه نباید زیاد بشه
الان چه حجمی داره ؟
نقل قول:بخش application filtering تکنولوژی مشابه HIPS هستش که همزمان به فایروال و هوش مصنوعی کسپرسکی کمک میکنهنقل قول:
غیرفعال کردن این بخش تاحدود زیادی کارایی کسپرسکی را کاهش میده
اگر کار با این نوع تکنولوژی شما رو اذیت میکنه ناچارا باید از ترکیب آنتی ویروس کسپرسکی و فایروال دیگه
یا اینکه از نسخه 7.0.1.325 کسپرسکی استفاده کنید
البته فایروال کمودو با آنتی ویروس کسپرسکی سازگاری خوبی ندارند
206 mb .نقل قول:
سلاو دوستان کاسپرو این 11004 پورت رو بسه چطور می شه بازش کرد؟؟؟؟؟؟؟ هر چی می گردم نیست!!!!!!!!!
سلام
ورژن Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 رو کسی لینک مستقیم که قابلیت رسیوم داشته باشه نداره
از سایت خود کازپرسکی نمیتونم دانلود کنم.یه ویروس ناجور افتاده اجازه باز شدن سایت کازپرسکی را به من نمیده
ورژن قبلی version is : 8.0.0.454 Internet Security 2009 بودش
حالا خواهشا یه لینک مستقیم بدین تا بتونم دانلود کنم
بله ، متشکرم، ولی با این حال نه می خوام نه از ورژن 8 صرف نظر کنم و نه از فایروال کسپر. چون در آموزشنقل قول:
تنظیمات در پست اول، خوندم که در صورت اپدیت همیشگی ،اصلا نیازی به فعال کردن هوش مصنوعی نیست.
به فایر وال بدون application filtering تنها هم راضی ام. مشکل اصلی فقط همینه که قابلیت تنظیم دسترسی به
اینترنت رو از تنظیمات فایروال بردند اونجا. اگه راه دیگه ای برا ی این کار پیدا بشه، من ترجیح می دم application رو
غیر فعال کنم.
با اینکه isp رو عوض کردم و دیروز کاسپر آپدیت شد ولی دوباره امروز زمانی که داشت آپدیت میشد یک مشکلی پیش اومد
databases are corrupdate ظاهر شد. این دفعه ازش عکس گرفتم.
در KIS و در بخش firewall -> network rule -> network service تفاوت inbound/outbound با inbound stream/outbound stream چی هست؟
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم که بدون وی پی ان یا پ ر و ک س ی نمی تونم KSI 2009 رو آپدیت کنم.این مشکلو با Windows Update ویستا هم دارم که با پیغام Error Code 80244019 مواجه می شم. کسی از دوستان راه حلی برای مشکل من سراغ نداره؟
با تشکر فراوان
سلام
سرعت startup سیستم من خیلی کم شده گاهی 4-5 دقیقه طول میکشه که سیستم بالا بیاد
برنامههایی که تو استارت آپ هستن عبارتند از
kis2009
IDM
yahoo massenger
DEAMON TOOLS
ایا ممکنه دلیلش کسپرسکی باشه؟
چه کنم که سرعتم بره بالا؟
منم دقیقا همین مشکل را داشتمنقل قول:
فقط با V..p.n باید اپدیت میکردم
ولی نمیدونم چی شد خود به خود خوب شدش
فکر نکنم راه چاره ای وجود داشته باشه
.
.
.
تو این پست توضیح داده شده.حالا فهمیدم چرا خود به خود خوب شده بود برای من
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2071452&postcount=946
شما ميتونيد از لينك زير نسخه Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 - Final را دانلود كنيد:نقل قول:
کد:http://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2009/kis8.0.0.506en.exe
احتمالا در تنظيمات كاسپر گزينه مربوط به Proxy تيك خورده.مطابق شكل زير چك كنيد آيا گزينه مربوطه چك شده يا خير.اگر تيك خورده بود كافيه تيك انرا برداشته و كليه پنجره هاي باز شده را Ok كنيد:نقل قول:
شما از كدام نسخه و محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟چند وقته كاسپر را در سيستم خود نصب كرده ايد؟ميزان رم سيستم شما چقدره؟از طريق تايپ دستور msconfig در منوي run چك كنيد ببينيد چه پروسه هاي ديگري در هنگام لود شدن ويندوز در منوي startup همراه ويندوز لود ميشوند.نقل قول:
اینترنت سکیوریتی کاسپر نسخه 8.0.0.454نقل قول:
شما از كدام نسخه و محصول كاسپر استفاده ميكنيد؟چند وقته كاسپر را در سيستم خود نصب كرده ايد؟ميزان رم سيستم شما چقدره؟از طريق تايپ دستور msconfig در منوي run چك كنيد ببينيد چه پروسه هاي ديگري در هنگام لود شدن ويندوز در منوي startup همراه ويندوز لود ميشوند.
کسپر کلا حدود 1 الی 1.5ماهی هست که ویندوز عوض نکردم(ویندوز اکس پی سرویس پک3- بدون هیچگونه دستکاری شده)
رم من 2 گیگ هست
اینم یه عکس از پروسه های در حال اجرا
من هم با مشکل databse مواجه شدم.با اینکه تاریخ سیستمم درست هست(امروز جمعه 16 ژانویه 2009)
و از سریال معتبر(از طریق پست اول تاپیک کرک کسپر به دست آوردم) استفاده می کنم ولی باز هم
با اون مشکل خراب بودن database مواجه شدم.از ظهر به اینور مشکل Database حل شد ولی کسپر به
صورت random غیر فعال میشه و سرعت اینترنت به شدت افت می کنه.کسی راه حلی نداره؟