تاثیری نداشت!نقل قول:
Printable View
تاثیری نداشت!نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اين مورد گاها پيش مياد
ششما ميتوني عكسا رو جدا ذخيره كني و بعد در ورد وارد كني
نيازي به اين كار اشتباه نيستنقل قول:
اينجا رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل از نصب آفيس هستنقل قول:
بايد سي دي آفيس ديگه اي تهيه كني و پس از حذف آفيس و دفرگ كردن سيستم دوباره اونو از روي سي دي جديد نصب كني
سلام
من یه مشکلی با قسمت ریاضی ورد Equation دارم اونم اینه که وقتی از علامت زیگما تو حالتی که اعداد بالا و پایین زیگما هستن استفاده میکنم اون رو نمیتونم بین سطر بزارم خود ورد اونو میاره وسط صفحه و وقتی خودم اونو میارم وسط سطر زیگما رو به حالتی که اعداد جلوی زیگما هستن تغییر می دهد من این مشکل رو چه جوری میتونم حل کنم ؟
thx
چجوری ميشه فاصله بين خطوط و تعداد سطر ها در هر صفحه رو در word2007 مشخص کرد؟
نسخه آفيس ؟نقل قول:
و چگونگي وارد كردن فرمول ؟
پس از انتخاب بايد كليك راست بكنيد روي اون و paragraph رو بزنيد و از قسمت line spacing اينكارو انجام بديدنقل قول:
تعداد سطرها در هر صفحه رو چجوری ميشه تغيير داد؟نقل قول:
اين مورد به عوامل مختلفي ربط دارهنقل قول:
فاصله ها
تنظيمات حاشيه
نوع فونت
نوع سايز
و ...
در كل شدني نيست يعني درصورت تغيير هر كدوم از موارد فوق ميتونه يه تعداد باشه
سلام
در منوی افیس در قسمت prepare و در قسمت properties و با زدن document properties و سپس advanced properties یک صفحه باز میشه که چند تا تب داره.
من میخام که تب statistics رو محتویاتش رو در پایان مقالم بیارم و بعدش از کل مقاله پرینت بگیرم. چطوری میتونم این کار رو بکنم.
سوال دیگه اینکه برای اینکه صفحات رو پشت رو پرینت بگیرم چه طوری صفحات زوج و فرد رو تنظیم کنم. مثلن میخام فاصله ی صفحات فرد از سمت برابر با فاصلهی صفحات زوج از سمت چپ باشه.
ممنون
سلام
من یه مشکلی با قسمت ریاضی ورد Equation دارم اونم اینه که وقتی از علامت زیگما تو حالتی که اعداد بالا و پایین زیگما هستن استفاده میکنم اون رو نمیتونم بین سطر بزارم خود ورد اونو میاره وسط صفحه و وقتی خودم اونو میارم وسط سطر زیگما رو به حالتی که اعداد جلوی زیگما هستن تغییر می دهد من این مشکل رو چه جوری میتونم حل کنم ؟
وردم 2007 هستش و فرمول رو هم از قسمت equation وارد میکنمنقل قول:
سلام
نمیدونم چرا ایتجوری شده.
فایلهای ورد با فرمت 2003 رو در ورد 2007 باز میکنم بعد از تغییر و ذخیره اون دفعه بعد که میخوام بازش
کنم باز نمیکنه و میگه باید ریکاور بشه. البته اگه با یه اسم دیگه ذخیره کنم مشکلی نیست و باز میکنه.
لطفا راهنمایی کنید
سلاممن تحقیقی دارم که جداولش رو از یه سایت گرفتم بعد حروف و اعدادی که جدا از حروف انگلیسی هست رو می شه به فونت های معروف فارسی تبدیل کرد ولی زمانی که اعداد بین حروف انگلیسی قرار می گیره دیگه نمی شه عددها روبه فارسی تبدیل کرد.
من هم این مشکل رو دارم،:41:نقل قول:
راه حلی وجود داره؟
سلام دوستان
من چند تا مشکل دارم:
1- وقتی متن فارسی رو از سایت ها میگیرم و در word 2007 کپی میکنم به صورت به هم ریخته نشون میده یعنی در یک ستون قرار نمیگیرند کلمه ها مثل عکس زیر:
بعد وقتی دکمه ی Justify رو میزنم که کلمه ها میزون بشن و در یک ستون قرار بگیرند ، این کار انجام میشه ولی بعضی از پاراگراف ها که تموم میشه، کلمه ها به صورت بزرگ بزرگ و کشیده نوشته میشن تا کاغذ رو پر کنن. مثل عکس زیر:کد:http://i47.tinypic.com/1z4e9o2.jpg
حالا چطور میتونم این مقاله رو مرتب کنم که همه منظم بشن و کلمه ها برای پر کردن جایه خای کشیده نشن؟!کد:http://i50.tinypic.com/rbxfuh.jpg
2- من فونت فارسی رو از قسمت فونت کنترل پنل ریختم و در ورد هم وجود دارن...ولی وقتی متنی رو مینویسم یا از سایتی میگیرم و select all میکنم متن رو تا همه رو با 1 فونت فارسی تنظیم کنم نمیشه! یعنی با فونت فارسی ست میکنم وی بعد که روی کلمه کلیک میکنم باز فونتش همون قبلی میشه! زبان فارسی هم رویه سیستم نصب هست..مشکل از کجاست؟؟
ممنونم اگه کمک کنید.
سلام دوستان
خسته نباشید
یه سوال فوری
من توی ورد و از قسمت Insert>Object یه جدول اکسلی وارد کردم و ویرایش و ... اینا کردم ..
سیو کردم و اومدم بیرون. اما حالا که میخوام برم اعدادشو عوض کنم ، اونو به عنوان Picture میشناسه !!
چیکار باید بکنم تا مثل اول بازش کنم و توش تغییرات ایجاد کنم ؟
ممنون میشم اگه سریع تر راهنمایی کنید
یا حق
:40:
اگه آفيس 2007 هست در نوار وضعيت و اونجايي كه نوشته words:... كليك كنيد تا همون موارد رو ببينيدنقل قول:
و يا اينكه از همون قسمتي كهگفتيد استفاده كنيد
از جاي ديگه نميشه
براي مورد دوم هم بايد از page setup گزينه mirror margins رو از باكس multiple pages استفاده كنيد
نقل قول:
ميتونيد از موردي كه ميگيد يه عكس بذاريد تا چك كنم
يا اينكه نمونه فايلتون رو بذاريد
معمولا بين حروف انگليسي چون زبان انگليسي هست اعداد بصورت انگليسي بايد نوشته بشهنقل قول:
اگه ميخوايد فارسي بشه بايد زبان رو فارسي كنيد و اصلاح كنيد بصورت فارسي
ابتدا بصورت عكس نشون ميده ولي وقتي دابل كليك ميكنيد بايد درست بشهنقل قول:
يه امتحاني بكنيد
براي سوال اول ميتونيد آخر اون كلكه اي كه كشيده ميشه يه اينتر بزنيد تا مشكل حل بشهنقل قول:
براي مورد دوم هم از فونتهاي زير استفاده كنيد و ببينيد حل ميشه يا نه
کد:http://www.4shared.com/file/47650139/5d9d5f3c/bfont.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیز
سوال من در این باره است
من یه لیستی دارم به این شکل :»
آمریکا : سال 1994
فرانسه : سال 1998
ژاپن و کره جنوبی : سال 2002
آلمان : سال 2006
می خوام هر چی کلمه قبل از " : " باشه به صورت بولد نشون داده بشه تو ورد . به این شکل :
آمریکا : سال 1994
فرانسه : سال 1998
ژاپن و کره جنوبی : سال 2002
آلمان : سال 2006
نمی خوام تکی تکی بولد کنم . چون یک ساعت وقتمو می گیره . فکر کنم دستوری باشه تو find @ replace
سلامنقل قول:
شما كافيه در كادر find what بنويسي :*
و در كادر replace with كليك كني و CTRL+B رو بزني
و بعد از زدن دكمه more و انتخاب گزينه use wildcards همه رو جايگزين كني
چه جوری باید یه متنی رو که توش عکس های رنگی یا مثلا بعضی قسمت های نوشته هاش رنگیه به صورت سیاه و سفید پرینت گرفت ؟
با سلام
دوستان به کمکتان نیاز دارم فایل وردی دارم که در آن اعداد به صورت فارسی نوشته شده اند اگر بخواهم اعداد را به لاتین برگردانم چکار کنم روش فارسی کردن اعداد انگلیسی را بلد هستم ولی انگلیسی کردن اعداد را بلد نیستم
ممنون می شوم کمکم کنید
سلامنقل قول:
برای انگلیسی و فارسی کردن اعداد در ورد اون گزینه ای رو که تغییر دادی دوباره باید به حالت اول برگردونی.
دوستان من language pack italian رو برای آفیس 2007 enterprise می خوام خیلی فوریه! راستی من تو ویندوز 7 هرکاری میکنم بعد 2.3 روز تشخیص میده که آفیسم قلابیه. چیکارش کنم؟
به اینترنت وصل میشی؟
باید دسترسی این برنامه به اینترنت رو محدود کنی(با firewall )
adsl دارم همیشه کانکته. چجوری محدودش کنم؟نقل قول:
نقل قول:
شرمنده بلد نبودم عکس رو تو پی30 بزارم آپلود کردم به رپید شیر
بین سطر ها اونطوری مینویسه ولی من میخوام مثل اون زیریش باشهکد:http://rapidshare.com/files/323881066/untitled_1.bmp.html
thx
سلامنقل قول:
مرسی از فونت ها کلا مشکلم حل شد..فقط یه چیزی..
اعداد هنوز در این فونتها به صورت انگلیسیه..نمیشه کاریش کرد؟
سلامنقل قول:
اونقد باهاش ور رفتم که از دابل کلیک گذشته دیگه.. هیچ رقمه اکسلی نمیشه ..
بعضی اوقات تکست باکس ها هم اینجوری میشن که اونا رو دوباره مینویسم . ولی این دیگه ظلمه ..
جدول بزرگیه ...
یه جوری راهنماییم کنید .. :(
ممنون
منتظرم
یا حق
:40:
عرض ادب خدمت دوستان عزیز
وقتی ورد روی لپ تاپ ( ویندوز ویستا) رو باز می کنم product key می خواد . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید چطور این product key رو پیدا کنم.
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
خب مسلما وقتي با پرينتر سياه و سفيد بگيري همونطور ميفتهنقل قول:
منظورت اينه كه خاكستري بودن رنگها از بين بره ؟
دوست داشتي نمونه فايل رو بذار تا چك كنمنقل قول:
عكس رو با پسوند jpg و در يه سايتي مثل ------------- آپلود كنيد و لينك مستقيم ادرس اونو بذاريدنقل قول:
ميتونيد هم آدرس در تگ image بذاريد تا نمايش داده به
نقل قول:[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img4.-------------/viewer.php?file=6r7moui06oonafeneqcr.jpg
ممنونم واسه این مشکل ما راه حلی هست ؟
من اون عكس رو نديدمنقل قول:
اون كاري كه گفتم رو بكن
و عكس رو بذار تا چك كنم
چون فرصت دانلود از راپيد رو ندارم
موفق باشي
سلام
من وقتی در آفیس 2007 فرمول را می نویسم و می خواهم پرنیت کنم
و پرینت روی کاغد نیستش
چکار کنم
خیلی مهمه چون نصف گزارش من فرمول هست
با تشکر