نقل قول:
مرسي گلم
infinity 1250w
نقل قول:
مرسي گلم
infinity 1250w
آقا علی دستت درد نکنه..نقل قول:
صداش عالی بود..من با صدای سیلدت بیشتر از پورتت حال کردم:8:
من دلم میخواد 3012 بگیرم..ولی فکر نکنم با 250 واتی که من میخوام بهش بدم صداش اونجوری که باید در بیاد..
اگه با این 1250 اینفیتی 300 rms بشه چنین صدایی در آورد حتما" میگیرمش..
به نظرم اگه آهنگ ایرانی 6&8 بیشتر گوش میدی سیلد بساز و اگه همه چی میخوای گوش کنی پورتد بساز اونم با تیون بالا.نقل قول:
تو فیلم اصلا صدا قابل قیاس با خودش نیست باید خودت بشینی داخل ماشین تا حال اصلی رو بکنی.
با موبایل نمیشه خوب صدا رو ضبط کرد.حالا خودت میسازی متوجه میشی!
شما اگه برقه ماشینت مشکل نداشته باشه و کم نیاری و جنس سیم هات عالی باشه و ولتاژ سره باتری و آمپلی روی 14.4 باشه شک نکن این صدا رو به راحتی میگیری.
در بهترین حالت سیستم من , برقش روی 13.7 هست که وقتی بیس میزنه تا 10.5 هم میاد.این یعنی چی؟
یعنی اینکه منم اون 340 وات خروجی آمپلی رو نمیتونم بهش بدم و نهایت 250 وات بدم.
پس سعی کن برق کم نیاره!اگه BIG 3 هم بکنی مثله اینکه خیلی تاثیر داره که هنوز من نکردم.
من صدای اینفیتی رو نشنیدم.ولی نباید بد باشه.ولی 3012 هم سابه بدی نیست.خیلی هم تمایل به ویبره داره! مخصوصا اون آهنگی هم که من گذاشته بودم ویبره ی با حالی داره! (50cent -candy shop)
یه نکته بهت بگم اگه میخوای بریج ببندی حواست باشه تک کویل 4 اهمی بگیری و یا دو کویل 2 اهمی باشه.
دوستان نظرتون درباره ی آمپ ساند استریمDTR4.500 چیه؟ کسی از قیمتش خبر نداره؟
به نظرتون با باند 718ex عقب و کامپ 703 جلو خوب مچ میشه؟؟؟
ممنون:11:
باعرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و اساتید:
یه ساب دارم 2کویل میباشد.میخواستم ببینم روش بستن این ساب به چه صورت میباشد؟؟تصویرساب را در لینک زیر گذاشتم.
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101204232328.jpg
این هم دفترچه ساب است که توضیح مختصری داده برای بستن.اما چون من واردنیستم تو این کارا چیزه زیادی متوجه نمیشم.میگذارم تاشایدبرای نصب بهتر یاریم کنید.
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101204233849.gif
لطفا کاملا مبتدی و کامل راهنماییم کنید.این سیستمو خودم نمیخوام ببندم میبرم نصاب ببنده فقط چون کمی وسواس دارم میترسم درست و حسابی نبده.خواستم شما راهنماییم کنید تا رفتم ازشون ایراد بگیرم:5:
درضمن تو دفترچه آمپلی تا اونجا که سوادم قد داد خوندم نوشته هر کانال کمترین آمپدانسش2اهم و هر بریج 4اهم است و همین طور حالت مونو برای 4-8اهم طرحی شده و 2اهم را پشتیبانی نمیکند.و استریو 2و4و8اهم طراحی شده.
دوستان اگر کمی هم درباره این مونو و استریو هم توضیح بدن ممنون میشم.کلا میخوام یه جوری درست ببندم هم از نظر علمی و هم از نظری فکری هم از نظر شکلی هم از نظر........................
تشکر فرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااوااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااان:10:
QUOTE=flashpoint227;5670060]دوستان نظرتون درباره ی آمپ ساند استریمDTR4.500 چیه؟ کسی از قیمتش خبر نداره؟
به نظرتون با باند 718ex عقب و کامپ 703 جلو خوب مچ میشه؟؟؟
ممنون:11:[/QUOTE]
چیزه خوبیه!فکر کنم آقا سامان همین مدل رو خریدن.
از لحاظ مچ شدن مشکلی ندارید.فقط باید تنظیمه خوبی داشته باشید.
شما باید مدل آمپلی تون رو بزارید.نقل قول:
اگه موازی ببندید میره رو 2 اهم و اگر سری ببندید میشه 8 اهم.
سلام..نقل قول:
انتخابهای خیلی خوبی کردین... این محصولات نصبت به قیمتشون بهترین بازده رو بهتون میدن..
در مورد آمپDTR4.500 که تنهاآمپ 4کاناله از سری DTR هست با این کیفیت ساخت,اندازه کوچک و قیمتی که داره در خریدش شک نکنید ..
این آمپو من خریدم 150.000ت.. که 2تا از دوستان 1هفته بعدش این آمپو از همونجایی که من خریدم, 155.000ت خریدن..قیمتها روز به روز بالاتر میره..
نقل قول:
شما باید مدل آمپلی تون رو بزارید.
اگه موازی ببندید میره رو 2 اهم و اگر سری ببندید میشه 8 اهم.[/QUOTE]
سلام
هم مدل آمپ و هم اينكه سابتون چند اينچه؟ماشينتون هم بفرمائيد چيه؟
ممنون از دوستان محترم.
سابم12اینچه ماشینم پراید و مدل آمپلی RL-4200.4 Mosfet و اسم کمپانیشTornadoاست.
سلام به همه اقا 2هفته دیگه پرایدم رو تحویل میگیرم
500 دارم واسه سیستم بعدا هم ساب و امپ ساب اضافه میکنم فعلا پول نیست
یه سیستم که هم صدای با کیفیتی داشته باشه هم صداش زیاد باشه
یه چیزی که ملت گوش میکنن کف کنن :8::8:
ببینم چه پیشنهاد هایی دارینا خواهشن همه اساتید نظراشونو بگن
پخش 7250 PIONEERنقل قول:
سلام به همه اقا 2هفته دیگه پرایدم رو تحویل میگیرم
500 دارم واسه سیستم بعدا هم ساب و امپ ساب اضافه میکنم فعلا پول نیست
یه سیستم که هم صدای با کیفیتی داشته باشه هم صداش زیاد باشه
یه چیزی که ملت گوش میکنن کف کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم چه پیشنهاد هایی دارینا خواهشن همه اساتید نظراشونو بگن
باند JBL P963
امپ باند SOUNDSTREAM STL4.500
اينا حدود 460 تومن ميشن كه با پك كابل و نصب مبشه همون 500 تومن
كه امپ هم 4 كاناله هست واسه استيج جلو هم بعدا به كارت مياد
منم همين سيستمو دارم ميبندم تقريبا + ساب :31:
سلامنقل قول:
هم مدل آمپ و هم اينكه سابتون چند اينچه؟ماشينتون هم بفرمائيد چيه؟[/QUOTE]
ممنون از دوستان محترم.
سابم12اینچه ماشینم پراید و مدل آمپلی RL-4200.4 Mosfet و اسم کمپانیشTornadoاست.
دوستان واسه درب جلو و عقب 206 دو جفت از باندای با کیفیت و بیس نرمدار معرفی میکنید؟؟
قیمت برای جفت باندا 150 تومان
هدیونیت 7150
دیگه نمیخوام سیستم غول ببندم!:دی
نقل قول:
خوب شما بايد كامپ ببندي من در مورد كامپ زياد تحقيق نكردم ولي الپاين SPR- 17 S شنيدم خيلي خفنه حدود 190 تومن :46: باز بقيه دوستانم نظر بدن بد نيست از محصولات كلاريون هم حميد خان فكر كنم چند مدل معرفي كرد قبلا
آیا پخش از این بهتر باید بخرم یا همین جواب میده....jvc 50w4 هست...JVC-KD-SV3305
باندم 300وات Pioneer TS-6975
ساب کنوود 1000 وات KFC-W3010
امپلی هم 800 وات 4 اهم هست.... پریمیر
از هر نظر مشکلی بود بگید آمپلی واتش خوبه مشکل ایجاد نمی شه و پخش ؟
من فقط نظرمو در مورد پخشت ميگم پخش هاي jvc زياد جالب نيستن اگه ميتوني ردش كن يه پايونر بگير حد اقل 5250 حدود 160-70 تومن خيلي كيفيت سيستمت بهتر ميشه تنظيماتش هم بهتر از jvc هستشنقل قول:
دنبال اینفینیتی یا کلاریون باش.بدون آمپلی هم خیلی خوب جواب میده!نقل قول:
پخش های جی وی سی خیلی کیفیت صدای خوبی دارن ولی تنظیماته جالبی ندارن.نمیخواد هزینه کنی!نقل قول:
مشخصات آمپلیت هم ندارم .تو دفترچش نگاه کن ببین روی 4 اهم چند وات میده!بریجش هم نگاه کن.
دوستان الان در بازار تا سقف 120 تومن بهترین اسپیکر چیه که هم صدای شفاف و دلنشینی داشته باشه(صدای بلندش رو مخ آدم نباشه) و هم بیس خوبی داشته باشه؟؟؟؟(مشخصاتش رو هم بگید لطفا) البته به جز 6975:13:
لطفا دوستانی که تجربه شنیدن صداهای باندها رو داشت کمک کنند!
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه:2:نقل قول:
اگه گیرت بیاد Infinity Kappa 693.9iنقل قول:
مگه قرار نبود مشخصات آمپلی رو بزاری که روی 4 اهم چقدر میده؟:20:نقل قول:
باعرض معذرت:نقل قول:
این لینک دفترچه آمپمTornado RL-4200.4 Mosfet
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101207140713.png
سابم 2کویل4اهمی داره.
بازم این دفترچه ساب
http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101204233849.gifباندمم718کنوودهست
تشکرررررررررررررررررررررر رررررررررررررررررررررررر:1 0:
به نظر من خیلی آمپلیتون برای یک ساب و دو تا باند ضعیفه.نقل قول:
اینجور که نوشته آمپلیتون روی 2 اهم استیبل هست.ولی نمیدونم رو بریج هم استیبل هست یا نه؟!
ولی در صورت شما باید یا روی 2 اهم ببندی و یا 8 اهم.البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی و فقط به یک کویلش وصل کنی که جالب نمیشه!:13:
به نظرتون کدوم پخش رو بگيرم ؟ اگه ميشه يه فرقاشون رو هم بگيد + قيمت
Alpine IDA-X303
IDA-X305
IDA-X100M
(بدون بلوتوث) Pioneer 8250
مرسي
سلام به همگي مخصوصا داش حميد
بچه كسي از قيمت نو اين باكس خبر داره؟؟؟؟+حجم و تيونش؟؟؟
در حد نو هستش ميگه 50 تومن ميارزه؟؟؟؟ گويا كه ساخت پژواك هم هست
===========
يه سوال ديگه باكس هم نو و كهنه داره؟؟؟وسيله برقي كه نيست پس فرقشون چيه؟
اينم عكسش
کد:http://up.--------.com/Files73/e78308619cdb47b681d4.jpg
کد:http://up.--------.com/Files73/363cec36f183453d97af.jpg
اینا به کار نمیخورن.خیلی حجمش کمه!تیونش هم باید از اون کسی بپرسی که ساخته!نقل قول:
شما ساب رو بگیر.بعدا حمید خان باکسی برات میسازه که چند برابر این صدا در بیاره!:20:
خیلی ممنون اما شما چی پیشنهاد میکنید؟ چیزی که مقرون به صرفه باشه، اطلاعات خودم در مورد پخش و باند در حد 0، پیشنهاد شما؟ اگه چیزی باشه که گرانتر ولی واقعاً صرف داشته باشه بگید! نمیخوام بترکونه فقط کیفیت داشته باشه،نقل قول:
عزيز يكم بوجه رو ببر بالاتر JBL GTO 937 بگير دورو بر 60 تومنه
نقل قول:
نوشته شده توسط maziarb مشاهده تاپيک
برا پراید تا 100 150 چه پخشی میشه گرفت که خود player خوب باشه اما بلندگو اهمیت زیادی نداره
PIONEER 4250
اما شما بهترين پخش رو هم بگيريد ولي اسپيكر خوب استفاده نكنين انگار پولتونو دور ريختين سعي كنين حداقل اسپيكري رو كه بالا معرفي كردم تهيه كنين و بعدا هم كه پول دستتون اومد يه امپ بهش اضافه كنين تا از صدا لذت ببريد
بعدش هم یه مدل پخشی میخوام که بخش information روی lcdش کامل باشه
اگه بودجتون میرسه 7150 پایونیر و اگه نمیرسه 7016 کنوود.
باند هم 693 ام تی ایکس-یا اینفینیتی
سلامنقل قول:
ببخشيد برند آمپتون چيه؟
بچه ها تو متني كه براي محافظت از آمپ نوشته ،منظورش از D.C Moffset چيه به نظرتون!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:18::31::31::31:
عجب:27:
سلام رضا جان،خوبي؟نقل قول:
حجمشون كه به نظر 40 ليتر مياد. البته بايد سابها رو در بياري خودت محاسبه كني،ولي مشكل فركانس تيون هست. نميشه اينجوري نظر دقيق داد. نگاه كن ببين پورت به سمت داخل (پشت مگنتها)پيچيده يا نه مستقيم و يه تيكه هست.
اگر Lمانند باشه احتما تيون پائين هستفاگر يه تسكه و مستقيم باشه آاحتمال تيون بالا ميره.
البته حدث ميزنم ها. دقيق نيست.
پژواك ديگه چيه؟كي هست؟
منظورت از اين سوال چيه؟
"باكس هم نو و كهنه داره؟؟؟وسيله برقي كه نيست پس فرقشون چيه؟"
فرقشون تو چي چيه؟تو قيمتش؟
بستگي به ساخت باكس،نوع MDF ميزان اببندي بودن باكس،محكم بودنش صحيح تيون شدنش و....داره.
من خودم اولين باكسي كه براي R15 ساختم ،68.6 ليترخالص و فركانس 29Hz بود. هيچ رنگ و موكتي هم نداشت.فقط صحيح ساخته شده بود.
فروختم 70 تومن.البته مشتريه هم R15 گرفته بود.وقتي گفتم اين باكس مخصوص اين ساب طراحي كردم و خودم ساختم و.... راحت پول داد.:46:
اينهم عكسهاش،يادش بخير،البته از مراحل ساختش عكس دارم،اگر خواستيد براتون ميزارم:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://xm.comxa.com/...1b7004.jpg</a>
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://xm.comxa.com/...478a66.jpg</a>
آمپیلیشون تورنادو هست.خیلی نکته ی باحالی بود:31:نقل قول:
سلام
ببخشيد برند آمپتون چيه؟
بچه ها تو متني كه براي محافظت از آمپ نوشته ،منظورش از D.C Moffset چيه به نظرتون!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟:18::31::31::31:
عجب:27:
باکس های پژواک معروفه به باکس شرکتی.که به نظر من مفت نمیارزه!
به نظرت این پورت های L مانند delay ندارن؟اون لچکی هایی که زدی باعث قاطی شدن صدا نمیشد؟نقل قول:
حجمشون كه به نظر 40 ليتر مياد. البته بايد سابها رو در بياري خودت محاسبه كني،ولي مشكل فركانس تيون هست. نميشه اينجوري نظر دقيق داد. نگاه كن ببين پورت به سمت داخل (پشت مگنتها)پيچيده يا نه مستقيم و يه تيكه هست.
اگر Lمانند باشه احتما تيون پائين هستفاگر يه تسكه و مستقيم باشه آاحتمال تيون بالا ميره.
البته حدث ميزنم ها. دقيق نيست.
ولی لامذهب این آلپاین با آدم حرف میزنه!:8:از باکسی که الان روش هست هم عکس بزار تا مستفیض بشیم.:10:
سلام اقا حمید
من اصلا به اندازه شما و بقیه دوستان درباره آمپ و کلا سیستم صوتی خودرو اطلاعات ندارم و اگر جسارت می کنم شرمنده. اما یادمه که تو درسهای الکترونیک و برق کمیتی به اسم DC offset داشتیم که به معنی مقدار DC بود که روی یک شکل موج سینوسی ( و کلا AC) سوار میشد. ( مقدار DC نه لزوما به معنی یک شکل موج با اندازه همواره ثابت بلکه به معنی یک شکل موج که دارای مقدار متوسط نسبت به نقطه صفر باشه، مقدار متوسط با مقدار موثر یا RMS اشتباه گرفته نشه) .این افست می تونست مشکلاتی رو ایجاد کنه مثلا هسته ترانسها رو به اشباع ببره که باعث داغ شدن ترانس میشد. حالا این D.C Moffset دیگه منظورش چیه و چجوری به آمپلی فایر ربط پیدا می کنه من نمی دونم.
آخه داستان همین جاست که اومده یه جور نوشته که نه معنی مسفت میده و نه دی سی آفست!نقل قول:
یه چیزی که خیلی منو گیج کرده اینه که منظورش از وات خروجی چی بوده که اینجوری نوشته؟:18:بالاخره روی 4 اهم چقدر میده؟:13:
سلام
ميخوام بعد محرم يه سيستم ببندم
تا حالا فقط تونستم باندم رو انتخاب کنم ( p963 )
براي پخش مدل هاي زير رو در نظر گرفتم
Alpine iDA-X100M
Alpine iDA-X303
(همون 8250) Pioneer MVH-8200
ميخوام بدونم بدون در نظر گرفتن قيمت کدوم پخش بيشتر از بقيه ارزش خريد رو داره
و همچنين يه آمپ براي باند معرفي کنيد
ممنون
اطلاعات خاصی از تنظیمات اکولایزر برای مدل های آلپاین ارائه نشده ولی کفیت صدای خوبی نسبت به مدل های پایونیر داره.نقل قول:
البته جلوی سری P پایونیر حرفی برای گفتن نداره!(چون تنظیماتش خیلی اذیت میکنه!)
حمید جون حتما عکس بزارنقل قول:
تا منو امثال منم که میخوایم باکس بسازیم یاد بگیریم
ممنون
تا اونجايي که من اطلاع دارم پايونير 8200 (که تو ايران 8250 نامگذاري شده) داراي 8 باند اکولايزر قابل تنظيم و 7 تنظيم پيش فرضه در حاليکه X100M داراي 5 باند و X303 هم 2 باند اکولايزر قابل تنظيم دارهنقل قول:
واقعا نميدونم چي کار کنم
از يه طرف SD Card منو وسوسه ميکنه برم 8200 بگيرم
از طرف ديگه نميتونم از کيفيت صداي آلپاين بگذرم
تو سايت آلپاين نوشته :
Providing the highest possible sound quality was a top priority in developing the Digital Media Receivers, so Alpine engineers used strict criteria for the selection of all parts. For example, the DACs are high performance 24-bit Burr Brown models, while the coupling capacitors that can greatly affect tonal quality and the aluminium electrolytic audio capacitors were selected based on extensive testing
شما مدلهایی که انتخاب کردی سی دی نمیخورن!چجوری SD براتون مهمه؟نقل قول:
به نظر من تا USB میخوره به هیچ چیزه دیگه ای احتیاجی نداری!
اگه کیفیت صدا برات مهمه آلپاین بگیر.اگه راحتی کار برات مهمه پایونیر بگیر.
سي دي که ديگه قديمي شدهنقل قول:
SD هم واقعا به کار من مياد چون ميتونم گلچين آهنگام رو بريزم توي sd و آهنگ جديدا رو تو فلش
من فقط اطلاعاتي در مورد بروزر هر دو برند ميخوام تا بتونم تصميم نهايي رو بگيرم
اگه بتونيد سايتي در اين زمينه معرفي کنيد ممنون ميشم
خوب دو تا فلش بگیرید مثله من!:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان ضبط 5950 پایونیر usb پشت داره؟؟؟یعنی میشه بهش فلش وصل کرد؟؟؟اینکه زده به ipod وصل میشه چیه؟؟
الان کسی میدونه قیمتش چقدره؟؟