من این دانلودی رو که مطعلق به مشخص کردن صاحب میز بود دانلود کردم... حالا چی کارش کنم.
Printable View
من این دانلودی رو که مطعلق به مشخص کردن صاحب میز بود دانلود کردم... حالا چی کارش کنم.
من فكر كنم كه بايد اونو توي داكيومنت-اي اي گيمز-دانلود بازي بريزي
آقا از هردوتون مممنون!
مشكل زمين تجاري حل شد!مرسي!
در جواب به zende بايد بگم كه:
نه بابا منظورم اين نبود اصلا من سوالم در مورد تعداد طبقات ساختمون نبود!!!!!!!!!!!!!
من گفتم همونطوري كه همگي مي دونيد خود بازي يه سري خونه ي آماده و ساخته شده داره يه سري هم زمين آماده!
حالا از بين خونه ها مي توني هر كدومو كه خواستي بذاري توي بازي -تا اينجا درست؟
گفتم اگه دقت كرده باشين بعد از نصب زندگي شبانه چند تا خونه ي اماده ي ديگه هم اضافه مي شه به بخش خونه ها!
كه بزرگ ترينش يه خونه ي سه طبقه هستش!گفتم اگه به اون خونه دقت كرده باشين پي يا شالوده يا فنداسيون اون خونه ارتفاعش يا همون بلنديش 2 برابر اون فنداسيون هاي توي بخش ساخت خونه ي بازي هستش!
من مي خوام بدونم كه چطوري مي شه يه همچين پي ايي براي خونه هام بسازم؟
هر كاري هم كه بكني نمي شه 2 تا پي رو روي هم قرار بدي كه بلند تر بشه!ولي انگار خود طراحان بازي چنين كاري رو كردند!نمي دونم چه جوري؟ البته يه مدل پي كرم رنگ بعد از نصب مكمل ها به بازي اضافه شده و مي شه چنين كاري رو باهاش انجام داد ولي اين راهش نيست چون اگه با اون اينكار رو انجام بدي ارتفاع سقف خونت كم مي شه!!!!!!!!!!!
باید اون فایل زیب شده رو در پوشه ی Download که در فایل EAGames قرار داره unzip کنید.نقل قول:
در پست های قبل هم دوستان مسیر کامل و دقیق این آیتم ها رو گذاشتن ...
به مشکل بر خوردم ...
دوستان کی این سیمز pet story رو بازی کرده ؟
این چرا اینجوریه ...پر از باگه ....
اون قسمت هدف هاش هی قاطی میکنه !!!! یه چیزای چرت و پرت میاد توش ....
castaway رو که بازی کردم اصلا" اینجوری نبود !!!!
چی کار باید کرد ؟!!!!
دوباره نصب کنم بازی رو ؟!!! یا نه ...کلا " بازیش مشکل داره !!!!
این پی نیست در واقع پا گرد هست که برای پله ها به کارت میاد.نقل قول:
خب درست! حالا كي مي تونه جواب منو بده؟:19:نقل قول:
عروسك خانم:
تا اونجايي كه من بازي كردم اين بازي هيچ مشكلي نداشت!
اگه خواستي يه كم بيشتر توضيح بده ببينيم مشكلت چيه؟
البته يه چيزي هم بگم هر مكملي كه نصب مي كني يه سري شكل هاي جديد توي بخش هدف ها يا همون نياز هايي كه( با توجه به شخصيتي كه ادمت داره) مياد!اگه منظورت اينه كه مشكلي نيست دوست عزيز !
روي شكلي كه جديد هست با موس برو خودش توضيح داده چي كار كني گرچه اصولا از روي شكل هاش مي شه بفهمي!
شايد هم كامپيوترت فضاي خاليش خيلي كم شده!اگه اين طوري باشه بازي منم قاط مي زنه!سعي كن هميشه يه چند گيگ خالي باشه دريواهات! وگرنه اگه فيري اسپيس كامپيوترت خوب باشه كه هيچ مشكلي پيش نمي ياد!
آقا من آپارتمان رو هم خريدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خيلي با حاله!!!!!!!!!
اگه كسي ويژگي هاي خاص اين بازي رو بلده يه توضيح بده من ديگه الكي نگردم!2 روزه اين بازي رو خريدم.
راستي اون دوستي كه يه ست سيسموني براي دانلود گذاشته بود بايد بگم كه يه مشكلي وجود داره!
اگه يه بچه ي فلك زده رو بخوابوني توي اون تخت بچه نمي تونه توش بخوابه!!!!!!!!اينقدر گريه مي كنه!!!!!!!!!!!!!
من نمي دونستم اين طوريه نزديك بود جغلم بميره!!!!!!!
نقل قول:ویژگی بارز این پک زندگی توی آپارتمان و وجود جادوگر هستنقل قول:
تبدیل شدن به جادوگر رو هم خیلی وقت پیش توی این تاپیک توضیح داده بودم ، اگر سرچ کنید پیداش میکنید :46:
اینجور که من فهمیدم شما می خوای چند تا پی رو بزاری رو هم این کار امکان نداره فقط میتونید با استفاده از تغییر ارتفاع زمین فاصله طولید کنید.
سلام مگی سال نو مبارک ببین تراینر سیمس اپارتمان داری یک لینک دانلود بزار ممنون
سلام... سال نو پسا پس مبارک
من یه زمین تجاری خریدم. یه مشکل بزرگ که توی این زمین تجاری دارم بحران انرژیه. یعنی سیمزم بعد از یه مدت انرژیش کم میشه و خوابش میگیره. استفاده از قهوه ساز هم مشکلمو حل نمیکنه. یعنی 700 تا قهوه هم که میخورم فقط یه درصد انرژی سیمزمو زیاد میکنه. از تخت خواب هم توی زمین تجاری نمیشه استفاده کرد.
حالا روشی هست که بدون برگشتن به خونه این بحران رو حل کرد؟؟؟؟؟؟؟ البته بدون چیت
ضمنا میشه توی زمین مسکونی هم رستوران ایجاد کرد؟؟؟؟؟؟ البته با چیت
راستی این قاب عکسو من دانلود کردم و توی پوشه دانلود گذاشتمش ... حالا از کجا باید انتخابش کنم...همه جا رو گشتم پیدا نشد؟؟؟
ببین اگه منظورتون اینه که خونه ای که داره یه دیوار کوچکتر زیرشه که این اتم در بعضی پک ها اضافه می شه(تنوعشون)و نوع معمولیشون حتی توی سیمس 2 هست اگه منظورتون اینه که روی اون دیوار کوچیکه یکی دیگه هست که من توی اون پک ندیدم ولی می دونم چجوریه البته اون توری خونه زشت می شه البته (سلیقه ایه) اگرم که چیز دیگه اییه که ما نشستیم با متر اندازه بگیریم
هر کاری که دلتون بخواد می تونید توی زمین مسکونی بکنید البته باید مشخص کنید که START AT Home باشه یا یه چیز دیگه اون موقع می تونید چیزای توی خونتونو فروشی کنید یا خونه ی دو طبقه باشه بالا خونه ی خودت پایین مغازه ولی همون طور که گفتم باید معلوم کنید که می خواهید برای تجارت از خونه شروع کنید
تا مردم به قصد خرید به خونتون هجوم کنند:31::11:
موفق باشید
سلام بچه ها خسته نباشید
این اولین پست من هست و اصلا هم مثلا شما تو این بازی حرفه ای نیستم تازه کاره تازه کار هستم
شاید خیلی از سوال های من تکراری باشه
اما هم اینکه تعداد پست ها اینجا خیلی زیاده و من نمی تونم همه رو بخونم و هم اینکه خیلی از دانلود ها و کرک هایی که می خوام
مربوط به گذشته است و از بین رفته هر چند تا همینجاشم کلی استفاده کردم .
اگر ممکنه به من هم کمک کنید چون شدیدا به این بازی علاقه دارم
میشه به من بگید که کرک فعال سازی خونه سازی رو از کجا گیر بیارم اخه پیدا نکردم
من خونه سازی سیمزم کار نمی کنه
ممنونم
اینم از کرکنقل قول:
برای پیدا کردن مطلب هم میتونید از منوی جستجو استفاده کنید و لازم نیست همه ی صفحات رو بخونیدکد:http://thesims2.ea.com/update/exe/release/1.0.0.1022/thesims2_update.exe
مگی عزیز ممنون از پاسخ سریع به سوالم و همینطور قرار دادن لینک دانلود
در مورد سرچ هم حق با شماست من احتمانش کردم ولی انگاری هنوز خیلی وارد نیستم
من حالا حالا ها سوال دااارمااا :)))l
مگی مگه نمیگم یک تراینر باحال برام بزار برای لپارتمان میخوام
رمزها که بهتر از ترینر جواب میده!نقل قول:
سعید جان کی حال داره 3 ساعت رمز بزنه البته رمز زدن توی این بازی خداییش خیلی اسونه مخصوصا اگر رمزیو یادت رفته باشه با یه حرف میاره من این قسمتو خیلی دوست دارم:31:هیچ کدام از قسمت های این بازی به اندازه ی رمز زدنش اسون نیست:31::31:!!!!!!!!!!!
البته غیر از شوخی به دلیل جدید بودن پک(نسبتا چون خودم پک های جدید تر دارم) تراینری نساختن براش شما اگر همون تراینر های سیمس معمولی رو بزاری عمل می کنه حد اقل برا من که عمل کرد
البته لازم به ذکر که من با lanucher میارم این در سی دی اپارتمان هم هست در بخش کرک شما با این ایتم نیازی نیست که هر کدوم از پک ها را جدا بازی کنید و همرو با هم بازی می کنید غیر از پک هایی مانندlife stories اگر سوالی دیگر بود ما هستیم:31:
:31::31:یه چیز دیگه من پک Garden &mansion stuff را گرفتم می شه یه نفر حرفه ای بگه چشه که نمیاره؟ یعنی وقتی می خوام برم تو بازی می گه سی دی رو بزار وقتی سی دی رو می زارم می گه سی دی اورجینالو بده این یعنی خیلی قشنگ کرک کردن و کپی !!:31:البته ممکنه EA باهوش شده باشه به رومون بسته باشه:31:
سلام مگی جان اون کرکی که گذاشتی رو من دانلود کردم
ازم خواست سی دی 4 رو بذارم بعد که کارش تموم شد و خواستم بازی رو اجرا کنم این پیغام رو میده
[HTML]http://www.rezaazizi.com/upload/uploads/1256676750.jpg[/HTML]
:41:
باید کرک رو توی محل نصب کپی کنید :نقل قول:
Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Garden & mansion stuff\TSBin
امکان نداره مشکلتون حل نشه
شما بهتره یکی از پک ها رو نصب کنید تا درست بشه ، چون توی اون پک ها سیدی 4 اصلاح شده رو داره :46:نقل قول:
سلام
ممنون از عنایتی که به سوال قبلم داشتین...ظاهرا توی این تاپیک فقط به سئوال هایی در مورد کرک بازی جواب میدن. بابا یه کرک نصب کردن که این همه سئوال نداره که از4200 پستی که تا الان ثبت شده 4000تاش در مورد کرک سئوال شده. فکر کنم اسم تاپیک رو باید تغییر بدین.
یعنی یه بازی به این وسعت فقط همین یه مبحث رو برای پست دادن داره؟؟؟؟!!!! چی بگم والا....
یه سئوال داشتم
چه جوری سیمز و لباس و کلا چیزهایی که توی body shop می سازیم به بازی منتقل کنیم.
من چند تا سیمز با چند تا لباس ساختم ولی نمی تونم اونا رو وارد بازی کنم.
مثلا لباسی که ساختم داخل بازی توی قسمت لباس ها وجود نداره. توی پوشه دانلود هم گذاشتم ولی نیومد.
کلا اگه یه توضیح زیر دیپلم به من بدید که فایلای با پسوند .package رو باید چه کار کرد ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=treason_boys;3701872]سلام
ممنون از عنایتی که به سوال قبلم داشتین...ظاهرا توی این تاپیک فقط به سئوال هایی در مورد کرک بازی جواب میدن. بابا یه کرک نصب کردن که این همه سئوال نداره که از4200 پستی که تا الان ثبت شده 4000تاش در مورد کرک سئوال شده. فکر کنم اسم تاپیک رو باید تغییر بدین.
یعنی یه بازی به این وسعت فقط همین یه مبحث رو برای پست دادن داره؟؟؟؟!!!! چی بگم والا....
یه سئوال داشتم
چه جوری سیمز و لباس و کلا چیزهایی که توی body shop می سازیم به بازی منتقل کنیم.
من چند تا سیمز با چند تا لباس ساختم ولی نمی تونم اونا رو وارد بازی کنم.
مثلا لباسی که ساختم داخل بازی توی قسمت لباس ها وجود نداره. توی پوشه دانلود هم گذاشتم ولی نیومد.
کلا اگه یه توضیح زیر دیپلم به من بدید که فایلای با پسوند .package رو باید چه کار کرد ممنون میشم.
برای شروع بازی باید مشکلاتش رو حل کرد در ضمن من فکر نمی کنم تو کل پستا همین یه سوال باشه
و یه چیزه دیگه سوالی که شما مطرح کردین جوابش رو اگه می دیدین تو پست های دیگه بود
ولی تو پست های قبلی به سوال شما هم چندین مرتبه جواب داده شده
به نظره من سواله شما ساده از تر از سوالیه که من پرسیدم
به گمونم سوال هر کسی محترمه
امیدوارم شما هم انقدر تند نباشید .
معمولا وقتی یک لباس رو خودتون میسازید به طور خودکار به جمع لباسهای سیمز وارد میشه ، با توجه به شکل باید وارد لباسهای ورزشیتون بشهنقل قول:
ولی در کل اگر این پکیج هایی که توسط بادی شاپ سیوشون میکنید رو داخل پوشه ی دانلود بریزید باید جواب بده
برای من که جواب داده ;)
[QUOTE=beterekii;3702006]نقل قول:
دوست عزیز...عضویت شما رو به P30WORLD تبریک می گم. امیدوارم از پست من برداشت بد نکنید. مورد سئوال شما اصلا مسئله کرک نبود که من به شما اعتراض کنم. بعد هم من به طور کلی گفتم. من حدود دو سال عضو این سایتم تقریبا روزی حداقل یه بار به سایت سر میزنم و بیشتر در حال خوندن مطالب هستم تا پست بدم. تاپیک سیمز از تاپیکهای مورد علاقه منه و تقریبا تک تک پستای داده شده رو خوندم. چیزی که هست می تونم به جرات بگم حداقل 60 درصد پست های این تاپیک درباره مشکلات نصب پچ های بازیه. و فکر کنم هر کسی اگه 10 دقیقه وقت بذاره به جواب این بدون دادن پست برسه.
البته 100 درصد با حرف شما که سوال هر کسی محترمه موافقم و معذرت خواهی می کنم اگه شما یا هر کس دیگه ای رو ناراحت کردم. البته من همیشه در پستام سعی میکنم لحن طنز داشته باشم و دادن پست قبلیم از روی عصبانیت نبود فقط جنبه تذکر داشت.
به امید اینکه شما رو در این سایت بیشتر ببینیم و از پست های آینده شما استفاده کنیم و دوست های خوبی برای هم بشیم... :10: :11:
مگی جان مشکلی که من دارم همینه که لباس و سیمزای BODY SHOP توی بازی نمیان. توی پوشه دانلود هم می ذارم ولی نمیشه. فکر میکنی مشکل از کرک بازی باشه؟؟؟؟؟ :31:
مسئله بعدی اینه که وقتی می خوام یه SKIN رو (رنگ پوست) EXPORT کنم ارور زیر میده(قبلا نمی داد):
THERE WAS A PROBLAMEXPORTING THE SELECTING TEXTURE
در حالی که مثلا اگه لباسی رو بخوام EXPORT کنم این ارور رو نمیده.به نظرتون مشکل از چیه؟
خب خدا رو شکر که سوءتفاهم بود من مشکلم کرک بود و همچنان مشکلم پابرجاستنقل قول:
دوست عزیز...عضویت شما رو به p30world تبریک می گم. امیدوارم از پست من برداشت بد نکنید. مورد سئوال شما اصلا مسئله کرک نبود که من به شما اعتراض کنم. بعد هم من به طور کلی گفتم. من حدود دو سال عضو این سایتم تقریبا روزی حداقل یه بار به سایت سر میزنم و بیشتر در حال خوندن مطالب هستم تا پست بدم. تاپیک سیمز از تاپیکهای مورد علاقه منه و تقریبا تک تک پستای داده شده رو خوندم. چیزی که هست می تونم به جرات بگم حداقل 60 درصد پست های این تاپیک درباره مشکلات نصب پچ های بازیه. و فکر کنم هر کسی اگه 10 دقیقه وقت بذاره به جواب این بدون دادن پست برسه.
البته 100 درصد با حرف شما که سوال هر کسی محترمه موافقم و معذرت خواهی می کنم اگه شما یا هر کس دیگه ای رو ناراحت کردم. البته من همیشه در پستام سعی میکنم لحن طنز داشته باشم و دادن پست قبلیم از روی عصبانیت نبود فقط جنبه تذکر داشت.
به امید اینکه شما رو در این سایت بیشتر ببینیم و از پست های آینده شما استفاده کنیم و دوست های خوبی برای هم بشیم... :
جایی که زندگی می کنم امکان خرید سیمز ندارم و مجبورم از نت دانلود کنم و مشکلاتم رو هم همینجا حل کنم
به هر حال من متوجه طنز نشدم در هر صورت ممنون که من رو متوجه کردین و باور کنید که من خیلی سرچ کردم اما اکثر دانلود ها خراب شده بود
:11:
مگی عزیز گفتین که سیمز های تکمیلی آپدیت داره و اگر نصب کنم درست میشه
من تا به حال از 3 جا سیمز یونیورسیتی رو دانلود کردم و هر سه تا مشکل داشتن تو اکسترکتشون
شما که الان تو کارید می دونید من تو کدوم سایت می تونم بدون مشکل سیمزهای تکمیلی مثل یونیورسیتی رو دانلود کنم :40:
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم توی مهمانی های سیمز دو نفر بیشتر نمی تونیم دعوت کنیم چرا؟
شاید من بلد نیستم راه حلی داره که تعداد بیشتری تو مهمونی ها دعوت بشن ؟
سلامنقل قول:
تا جايي كه من ميدونم نه ...راهي نيست به جز چيت براي زياد كردن انرژي...
امممممممم..... راستش من اين يكي رو امتحان نكردم!!! فكر نميكنم بشه چون داخل زمين مسكونيتون اون وسايل لازم براي ساخت رستوران رو نداريد !!!
اگر قاب عكسه ، خوب حتما" بايد داخل وسايلي كه قاب عكس توش هست بياد ... اگر نيومده حتما" ايرادي داره !!
ممنونم سنغال عزيزنقل قول:
عروسك خانم:
تا اونجايي كه من بازي كردم اين بازي هيچ مشكلي نداشت!
اگه خواستي يه كم بيشتر توضيح بده ببينيم مشكلت چيه؟
البته يه چيزي هم بگم هر مكملي كه نصب مي كني يه سري شكل هاي جديد توي بخش هدف ها يا همون نياز هايي كه( با توجه به شخصيتي كه ادمت داره) مياد!اگه منظورت اينه كه مشكلي نيست دوست عزيز !
روي شكلي كه جديد هست با موس برو خودش توضيح داده چي كار كني گرچه اصولا از روي شكل هاش مي شه بفهمي!
شايد هم كامپيوترت فضاي خاليش خيلي كم شده!اگه اين طوري باشه بازي منم قاط مي زنه!سعي كن هميشه يه چند گيگ خالي باشه دريواهات! وگرنه اگه فيري اسپيس كامپيوترت خوب باشه كه هيچ مشكلي پيش نمي ياد!
نميدونم مشكلش كجا بود...دوباره نصبش كردم ... اين بار به گرافيكش اصلا" دست نزدم .... دفعه ي پيش گرافيكش رو برده بودم بالا ...
نميدونم شايدم براي همين كمبوده فضاست كه اينجوري شده بود !!!!
ولي خدا رو شكر اينبار درست كار كرد و تونستم تمومش كنم ... جالب بود ... ولي هيچ كدوم به پاي Castaway نميرسن ...
با درست کردن لباس فقط یک پکیج باید بوجود بیاد نه چند تا ، وگرنه مورد بهم میزنهنقل قول:
+
اگر نمیشه مشکل از سیمز بادی شاپتون هست :46:
به طور معمول فکر کنم توی مهمونی تا 8 نفر رو بتونین دعوت کنین.نقل قول:
البته فکر کنم در هنگامی که کسی رو دعوت می کنین مهمون دیگیه ای تو خونتون داشته باشین از این تعداد کم بشه.
یه احتمال هم هست که جمعیت خانوادتون خیلی زیاده. و در هر زمان یه تعداد محدودی سیمز می تونن توی یک خونه باشن.
بیشتر از 8 نفر هم میشه دعوت کردنقل قول:
متاسفانه الان سیمز روی رایانه نصب ندارم وگرنه توضیح میدادم
ولی پارتی برگزار میکنید و با تلفن تماس میگیرید با دوستانتون و اونا رو هم دونه به دونه دعوت میکنید
من در مراسم ازدواج سیمزم 17 نفر دعوت کرده بودم و همینطور تولد فرزندش هم یادمه زیاد دعوت کرده بودم
نقل قول:
خب پس با این حساب کجای کاره من می لنگه ؟
من که وقتی میزنم patry
ولیست اسامی میاد وقتی دو نفر رو انتخاب می کنم غیر فعال میشه و باید به همین دو نفر اکتفا کنم
منم در روز ازدواج یکی از سیمزام نزدیکه 20 نفرو دعوت کردم البته من از باگ بازی استفاده کردم:31::31:
اول با تلفن 6 نفرو دعوت کردم بعد هر کی تو خیابون بودو دعوت کردم و چون اون موقع خونه مغازه هم بود(طبقه ای بود یکی مغازه یکی خونه) به طور اتوماتیک ادمایی که توی خونه بودن اومدن روی صندلی ها 15 نفر روی صندلی بودن 5 نفر سرپا!!!!:31::31::31:
مگی جون شما چه دل خوشی داریدا من غیر از محل نصب 200 فایل دیگه کپی کردم هیچ جوره درست نشد (بابا قبول کن دیگه بلد نبودن درست کرک کنن) و به دلیل جدید بودن پک هر چی گشتم کرک درست پیدا نکردم!:18::41::37:
البته دلیل اینکه شما نتونستید ادم دعوت کنید ازدیاد جمعیت اگر می خواهید باید از باگی که گفتم استفاده کنید که در این صورت همه ی کسانی که می خواهید نمی شود انجا باشند حتی چند نفری که ممکنه در مغازه ی شما باشند شانسی است
خواهش مي شه قابلي نداشت! :10:نقل قول:
اون قاب عكسي كه مال روي ميز تحريره رو مي توني توي همون بخش ميز تحرير ها پيداش كني دوست عزيز!
ممنون مشکلم حل شد. داخل تنظیمات خود بازی یه گزینه ای بود که مشخص می کرد اشیای خارجی هم نمایش داده بشن. که من اونو off کرده بودم.نقل قول:
الان خودمو ساختم و دارم با باراک اوباما توی یه خونه زندگی می کنیم:31:
همممممممممم!من یه تعداد بازی گرافیکی دیگه نصب کردم ولی متاسفانه گر چه گرافیکم 1 هست ولی گرافیک بازی سیمز پایین اومده از تنضیمات بازی هم نمی شه درستش کرد .
با عرض سلام خدمت همگي دوستان صميمي و با شعور و مهربان سيمزي!
آقا من 2 روز نتونستم يام اينجا ديدم چقدر بروبچ اومدن و من نبودم!من تمام پست هايي كه دوستان نوشته بودن رو خوندم
مي خوام به مشكلات دوستان تا جايي كه مي دونم جواب بدم:
-همون طوري كه قبلا هم گفتم تمام وسايل اضافه ايي رو كه دانلود مي كنيد بعد از اكستركت كردنشون(از زيپ خارجشون كنيد)
بايد توي فايل دانلود بازي در داكيومنت در پوشه ي ايي اي گيمز بريزين(درايو سي)!بعد از اون وقتي وارد بازي مي شي و بازي لود مي شه يه صفحه ي آبي مياد كه توش تمام وسايل جديدي رو كه ريختي توي پوشه ي دانلود بازي هستش(البته به صورت نوشته) پايين اين صفحه 2 تا گزينه هستش آنيبل و ديزيبل خود بازي گزينه ي ديزبل رو انتخاب كرده شما بايد با موس يكي از اون وسايل رو(فرقي نمي كنه) انتخاب كني تا پر رنگ بشه بعد گزينه ي آنيبل رو تيك بزني وانتخاب كني و بهد اوكي كني !در غير اين صورت اگه با همون گزينه ي ديزيبل انتخاب شده توسط بازي وارد بازي بشين هيچ كدوم از وسايل اضافه ايي رو كه دانلود كردين و ريختين توي بخش دانلودهاي بازي توي خود بازيتون نخواهيد ديد!!!!!!!اون قاب عكسي هم كه يكي از دوستان توي چند پست قبل قرار داده بودن براي دانلود تا روي ميز تحرير هر بچه اي بذارين تا دفتر وكتاباشون رو اشتباهي روي ميزهاي هم نذارن چيز خوبي بود مي تونيد توي بخش ميز تحرير ها پيداش كنيد و بخري وبذاري روي ميز تحرير جغلت!اميدوارم مشكلت حل شده باشه!
اون دوستي كه با بادي شاپ مشكل داشت:تا اونجايي كه من مي دونم وبا چشم خودم ديدم بعد درست كردن ادم هات در بادي شاپ و سيو كردنشون خود بخود ادم هات وارد بازي مي شن!البته وارد بخش آدمسازي داخل خود بازي ميشن اگه دقيق تر مي خواي اگه اشتباه نكنم در بخش آدمسازي بازي اون بخشي كه دوتا تاس هستش و آدم هاي تصادفي رو انتخاب مي كنه و همين طور اون بخشي كه چند تا كله ي ادم هستش بايد اونجا باشن ادمات مي رن اونجا دوست عزيز جاي ديگه نبايد دنبالشون بگردي !!!!!!آخه مي دوني از كجا مطمئنم بچه هاي خواهر من عاشق سيمزن و مي خواستن بازي كنن از اونجايي هم كه بنده سلاح نمي دونم مي گفتم شما بادي شاپ رو بازي كنيد اونا ادم درست مي كردن و من بعدا با بعضي هاشون وارد بازي مي شدم و بازي مي كردم!(اينم از اون لحاظ!)
راستي دوست عزيز چرا آدمهات رو توي خود بازي بخش آدمسازيش درست نمي كني؟اين بهتر نيست؟
-اون دوستي كه مشكل دعوت كردن 2 تا ادم در پارتي داشتن:
اصلا نگران نباش بازيت هيچ مشكلي نداره دوست عزيز ميدوني علتش چيه؟اقا جون اونايي كه مي گن مي شه 6 تا ادم دعوت كرد دروغ نمي گن احتمالا اونا مكمل ها رو نصب نكردن!ببين منم تا وقتي كه فقط خود سيمز رو بازي مي كردم و مكمل ها نصب نبود مي تونستم بيشتر از دو نفر رو انتخاب كنم حدودا پنج يا شش تا بود ! ولي بعد از نصب مكمل ها ديگه بيشتر از دو نفر رو نمي تموني انتخاب كني مال منم همين طوره!راهش هم همونيه كه بقيه ي دوستان گفتن:بعد از دعوت كردن دو تا مهمونت مي توني يكي يكي زنگ بزني به بقيه ي دوستات و بگي بيان خونت خودشون ديگه خودكار جز ادم هاي پارتيت مي شن و بعد از تموم شدن مهموني همگي باهم تشريف مي برن!اگه خيلي مي خواي مهمون داشته باشي مي توني هر كي توي مغازت هستش و جلوي خونت داره رد مي شه رو هم بياري تو پارتي و صفا كني!ولي من كه حوصله ندارم!مهمون هاي مكمل ها پر رو شدن خودشون چيپس و از اون قوطي ها برمي دارن مي خورن!اگه اين قدر مهمون دعوت كني يخچالت كه غارت مي شه هيچ !گلاب به روتون توالت خونتون هم همش اشغاله وديگه نمي ذارن خودت بري دستشويي اونوقته كه يهو آبرو ريزي مي شه!
ببخشيد خيلي حرف زدم!ديگه يادم نمياد كسي سوالي كرده بود يا نه؟كامل توضيح دادم كه راحت تر متوجه بشين!
تو رو خدا براي كنكور من دعا كنيد ارديبهشت جوابش مياد!
پس جواب من چی؟این همه رو خوندم که جواب خودم رو پیدا کنم!!!!!!حالا از شانس ما این یارو aqua میاد پستمون رو پاک میکنه!نقل قول:
یک عکس از تنظیماتتون و بازی سیمز بزارید ببینم گرافیک بازی چه تغییری کرده :46:نقل قول:
بچه ها کسی می دونه مشکله من چه جوری حل میشه
من دقیقا مشکل این پست رو دارم
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3292580&postcount=3926[/HTML]
و همون کارایی که مگی گفت رو انجام دادم یعنی
نقل قول:
ابتدا به اين آدرس بريد :
Program Files\EA GAMES\The Sims 2\CSBin
بعد اين دو فايل رو باز كنيد :
PackageInstaller
TS2BodyShop
__
اما این پیغام رو موقع باز کردن bodyshop میده باید چیکار کنم ؟؟
[HTML]http://www.rezaazizi.com/upload/uploads/1300468584.jpg[/HTML]