آخه اینا هیچ جا نوشته نشده / میپرسم هم جوری جواب میدن انگار مساله سریه!نقل قول:
+
پرسیدن هم که عیب نیست ندانستن عیب است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آخه اینا هیچ جا نوشته نشده / میپرسم هم جوری جواب میدن انگار مساله سریه!نقل قول:
+
پرسیدن هم که عیب نیست ندانستن عیب است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان به طور مثـال انجمن ( موبایـل ) نیاز به نـاظر داره ..
مدیر میـاد کاربر فعال هـا رو بررسی میکنه کدومشون فعالیت و تخصص بیشـتری داره برا اون قسمتی که میـخواد ناظـر انتخـاب کنــه .
بعد از بررسی اعلام آمادگی میکنــه و ...
موفق باشید!:40:
سلام برای تغییر ای دی خود در همین سایت باید چه اقدامی کنیم >>؟
ممنون
قبلا انجمن ادبیات یه ناظر دیگه داشت...الان دیگه نیستن ایشون ناظر اون بخش ...؟
دوست عزیز ناظر بودن ترفیع درجه نیست اینجا که ارتش و ... نیست که سرگرد بعد چند سال بشه سردار و...(شرمنده درجه بندها رو درست بلد نیستم)نقل قول:
اگه انقدر مهم بود کلی مدیر و ناظر با تغییر شرایط زندگی و مسائل خصوصی علام عدم همکاری به عنوان ناظر و مدیر نمیکردند.
بیشتر بحث همیاری و کمک به صاحب های اصلی سایت و مدریت هر بخش توسط افرادی که با اون موضوع بیشتر آشنا هستند و سر رشته دارند.
در ضمن کابر اگه یه حداقلی فعالیت مفید نداشته باشه مشخص نمیشه که قابلیت کمک به کاربرهای بخشی که بیشترفعالیت میکنه رو داره یا نه.
نمیشه که کسی که به صورت متمرکز تو بخشی فعالیت نداشته رو ناظر کرد اخه موضوعیت نداره که!
شاید یه دلیل جذابیت موضوع رنگ وارنگ شدن اسمها هست.
شاید اگه عموم فروم های ایرانی انقدر به تقسیم بندی و درجه دادن به کاربرها و ستاره دادن و رنگی کردن اسمها نمیپرداختند انقدر جذابیت ایجاد نمیکرد.
من هم خیلی از این کارها خوشم نمیاد که خوشبختانه اینجا این نوع کارها که کاربراها رو از نظر ظاهری متمایز میکنه حداقل ممکن هست.
خلاصه مطلب باید تو یه سری از بخش های فروم فعالیت بیشتری بکنی به کاربرها کمک کنی مطالب آموزنده به اشتراک بزاری نرم و مهربون و با صبر و تحمل رفتار کنی تا.....
ولی من خودم فعالیت به نیت رنگی شدن اسم کاربری تو یه فروم رو خیلی منطقی نمیبینم هر چند با شناختی که از شما دارم میدونم که همچین منظوری نداشتید.
خیر، ایشون الان فقط ناظر انجمن هنر هستن :20:نقل قول:
1- اگه منظورتون یوزر کاربریتونه که از طریق تاپیک "ثبت احوال"نقل قول:
اطلاعیه رو بخونید متوجه میشید باید چیکار کنید:46:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=395
2- اگه منظورتون آی دی هست که تو قسمت "مشخصات ارتباط" پروفایلتون نشون داده میشه از قسمت زیر میتونید عوضش کنید:
تنظیمات(بالا سمت راست ) => از منوی سمت راست " ویرایش جزئیات شما" => پیغام دادن سریع
3- و در آخر اگه میخواید ایمیل اصلی تون ( همون ایمیلی که موقع ثبت نام وارد کردید) عوض کنید از قسمت
تنظیمات =>ویرایش جزئیات شما =>Edit Email & Password
عوض کنید
در ضمن اگه ایمیل آخری (قسمت 3 ) عوض کنید دوباره یه کد فعال سازی واستون فرستاده میشه(به ایمیل جدید) و باید دوباره یوزرتونو فعال کنید:11:
نمیدونم چرا این قسمت رو خراب کردین خیلی لازم میشه!
کد:http://forum.p30world.com/memberlist.php
چه کاربردی داشت ؟!نقل قول:
اگه واسه تغییر نام کاربری میخواید اسامی ثبت شده رو چک کنید، یه روش دیگه تو این پست توضیح دادم، سریعتر هم جواب میده !
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6605291&postcount=4089
تو اونجا میشد نام کاربری یکی رو جستجو کرد آی دی هم میشد واسه من که لازمه :31:نقل قول:
دوست عزیز میتونید از قسمت تماس ها و دوستان یوزر مورد نظر پیدا کنید بعد هم آی دیش تو پروفایلش هست دیگه در آخر یه سلام و احوالپرسی هم میتونید عرض کنید : دینقل قول:
ولی مطمئن باشید اگه این امکان کاربردی بود به هیچ وجه ادمینها غیر فعالش نمیکردن از قسمت تماس ها و دوستان خیلی راحت میتونید یوزر مورد نظر پیدا کنید:10:
سلام
چرا من نمیتونم پستهای گذشته خودم رو ویرایش کنم این امکان حذف شده ؟:41:
با سلامنقل قول:
معمولا بعد از گذشت چندین روز این امکان برای کاربران حذف میشه. دلیلش هم مدیریتی هست.
موفق باشید.
دوست من مثل اینکه ما آخر فروم بازیما کارما از اینکارا گذشته به ما یاد میدی ;):blink:نقل قول:
ولی کلا اونجا لازم میشد. خیلی امکانات داشت شاید شماها استفاده نمیکردین!
سلام
دوستان من تعداد پست هام 800 و خورده ای بود و هنوز به 900 نرسیده بود
امروز یه پست دادم و دیدم تعداد پست هام شده 1034 تا !!!!!!!!!!!!
یعنی یه چیزی حدود 150 تا اضافه شده :18:
چجوریه قضیه ش ؟؟؟؟؟
احتمالا جایی پست دادین که قبلا شمارش پست ها اونجا خاموش بوده و الان روشن شده و یدفعه تعداد پست هاتون رفته بالا:11:نقل قول:
من چه جوری باید پست بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی چی چه جوری پست بذاری همینطور که الان پست گذاشتی دیگه البته شما چون عضو جدیدی پستات ابتدا باید تایید بشه بعد تو تاپیک ها قرار بگیره شما پستتون رو بدید درسته همون لحظه این پست رو نمیبینید ولی بعد از مدت زمان کوتاهی به هر حال پست شما وارد میشه
وقتی پستاتون زیاد شد فک میکنم15 یا 20 یا همین حدود شد دیگه این محدودیت برداشته میشه و شما درجا همون لحظه پستتون رو میتونید ببینید
همه پیامهای پروفایلم تاییده ولی هنوز اون بالا-چپ عدد مینویسه. چرا؟
خب روی فلش کنار اون عدد کلیک کنید ببینید عدد مورد نظر جلوی کدوم قسمته ؟!نقل قول:
شاید دعوتنامه برای عضویت در گروه باشه، شاید درخواست دوستی باشه ...
نه. نوشته یادداشت های کاربران در پروفایل شما
ولی با این که همه رو خوندم و تاییدم کردم بازم این هر دفعه یه عددی داره
نقل قول:
همه پیامهای پروفایلم تاییده ولی هنوز اون بالا-چپ عدد مینویسه. چرا؟
سلام /نقل قول:
اخیرا خودتون در پروفایلتون مطلبی ننوشتید ؟؟؟
نقل قول:
ممنون از لطفتون:11:
سلام دوستان
امروز صبح هرچی سعی میکردم وارد فروم P30 بشم نتونستم میدونید دلیلش چی بود مال شما هم اینجوری بود؟
وارد خود P30 میشد ولی وارد فروم نمیشد چندین بار امتحان کردم نشد نمیدونم مال همه اینجوری بود یا نه؟
با سلامنقل قول:
این که گاهی واسه فروم مشکلی پیش بیاد و سرعت بخوابه طبیعی هست.
چون معمولا روزها و ساعت های کم کاربر ( بیشتر نیمه شب ها ) از سایت و انجمن ها پشتبیان تهیه میشه و واسه همین دلیله بسیاری از سرعت کمی ها و .... میشه.
موفق باشید.
سلام . برای منم قبلا این مورد پیش اومدهنقل قول:
یه بار دیگه به صفحه هایی که نوشته پی ام تایید نشده وجود داره برین ، درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من فقط تو این تاپیک می تونم پست بزارم
تاپیک های دیگه هر چی پست میزارم تایید نمیشه
گناه نکردیم که تاز عضو شدیم اگه پست نزاریم چکار کنیم؟
سلامنقل قول:
اصلا ارور میداد وقتی ادرس رو وارد میکردم در ضمن ساعت 9 صبح امروز بود حالا شایدم به این دلیلی باشه که شما گفتید ولی ساعت9 بودا
صبح جمعه معمولا زمان BackUp گیری از انجمنه و موقع ورو با ارور روبه رو میشین.
نقل قول:
ممنون
جدا اینو دیگه نمیدونستم
نقل قول:
معمولا به خاطر بک آپ گیری از شب حدود ساعت 12یا 1نصف شب تا صبح اش کلا به خاطر بک آپ بسته میشه انجمن ارور 504 میده:20:
سلام..من ميخوام نام كاربري مو عوض كنم...ولي اصلا نميدونم چطور؟؟!!
لطفا كمك...
ممنون..دوستم....:40::11:نقل قول:
نقل قول:
سلام
من چطوری میتونم مثل شما کد بزارم؟؟؟
سلام من چطوری میتونم کد بزارم ؟
دادش دستت درد نکنه خیلی به دردم خورد
باید بین ]CODE][/CODE] بزارید (از آیکون زیر استفاده کنید)نقل قول:
سلام من چطوری میتونم کد بزارم ؟
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن در مروگرهای اپرا و فایرفاکس (همین دوتا رو میدونم ، در مورد بقیه مرورگرها امتحان نکردم ...)
وقتی آدرس سایتی رو وارد کنید البته در صورتی که با http:// یا www. شروع بشه ، به صورت اتوماتیک داخل کد قرار میگیره ...
موفق باشید ... :40:
ممنون دوست عزیز که راهنمایم کردی
پیروز باشید
دوستان یه سوال چرا من تو تالار ورزش یه پست ارسال میکنم پاینش مینوسه موضوع ارسالی شما بعد از تایید مدیریت نمایش خواهد شد؟؟؟؟؟
یعنی من بعد از نزدیک به 4 سال که از عضویتم گذشته و 900 پست هنوز به تایید مدیریت نیاز دارم جالبه !!!:18: