پرچم بالاس!
پرچم بالاس!
درود بر دوستان:11:
ببخشید چند روز غایبی خوردم تلفن خونه قاط زده!
و احتمالا چند روزی به سختی می تونم بیام.
خوب... بازهم باختیم من فقط تونستم 5 دقیقه اول بازی را ببینم ! همین هم عذابم میده.
حالم گرفته. این چند فصل استقلال خیلی من را عذاب داده به جان خودم برای مرگ عزیزانم اینقدر که تو این سه سال برای استقلال گریه کردم گریه نکردم!
چیزی که شنیدم اینه که تو بازی با مس استقلال 5 مهاجمش را به میدان فرستاده!!!
به این میگن بازی احساسی متاسفانه قلعه نویی خودش خیلی احساسی عمل میکنه! اون وقت به جباری میگه تمرکز نداره.
آره علیرضا جان
5تا مهاجم
اما معلوم نیست کی باید واسشون توپ میساخت!
کماکان پرچم...!!!
سلام دوستان
عجب ضد حالی..........کلی حالم گرفته شد
کی قراره این مهاجما گل بزنن!
ایشالله بازی بعدی می بریم
یا علی
تيم فوتبال استقلال صبح امروز بازگشت
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال به دليل لغو پرواز كرمان به سمت تهران امروز صبح به تهران بازگشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي اين تيم كه پس از باري مقابل مس كرمان قصد بازگشت به تهران را داشتند، به دليل لغو تمامي پرواز ها به سمت تهران، مجبور شدند يك شب اضافه تر در كرمان بمانند.
اين تيم صبح امروز به تهران بازگشت و عصر امروز يك جلسه تمرين سبك را در زمين شماره دو آزادي برگزار خواهد كرد.
استقلال در حال حاضر با چهار امتياز در رده 12 جدول قرار دارد.
نقدهايى براى قرمز و آبى
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
قدم زدن در كوير يك ميليارد براى
مهاجمانى كه بوى گل هم نمى دهند
على قراخانلو
Ali Gharakhanlou
قلعه نويى به مس كرمان باخت. اين بازى در فصل گذشته همان شرايطى را داشت كه راه بازگشت قلعه نويى به استقلال را هموارتر كرد، مشت هاى گره كرده ديروز گرچه از سوى پرويز مظلومى، نامجو مطلق و اميرحسين صادقى مشاهده نشد اما مى شد حلاوت شيرينى اين برد را در چهره تمام كسانى ديد كه به واسطه قدرت ژنرال همواره از استقلال دور مانده اند، همين پرويز مظلومى كه قرار بود سرمربى استقلال شود به دعوت قلعه نويى به كميته تيم هاى ملى و مربيگرى تيم ب دعوت شد تا از استقلال دور شود! تاريخ در كرمان تكرار شد و حالا قلعه نويى مى داند كه در اوج پختگى نياز به تجربه و هوشيارى بيشترى دارد. يكشنبه مشت قلعه نويى در كرمان خالى بود و او با گفتن اينكه روز رحمتى بودوبدشانسى ما فقط خواست از شانس و اقبال و... حرف بزند و
تا نيم فصل دنبال تركيب
استقلال در ۴ ديدار خود توانسته ۴ امتياز كسب كند و جالب اينكه دو ديدار اين تيم در خانه خودى برگزار شده و قلعه نويى در هر يك از اين ۴ ديدار در يك تركيب تازه و متفاوت از ديگرى را روانه ميدان كرده است.
تغييرات او دامنه وسيعى داشته و از چارچوب دروازه گرفته البته نبود طالب لو به دليل مصدوميت بوده، اما از خط دفاع ۳ نفره گرفته تا خطر ميانى و خط حمله قلعه نويى همچنان به دنبال يافتن بهترين ها است تا بلكه با ايجاد زوج هاى ۲ و ۳ نفره تركيب اصلى را استخراج كند اما همين جابه جايى ها تا به امروز (پايان هفته چهارم) مثبت نبوده و چه بسا خيلى از كارشناسان معتقد هستند كه در ليگ نبايد امتيازهاى روز اول را فداى اين مسائل كرد. استقلال در سيستم ۲-5-3 هنوز نتوانسته قدرت خود را از كناره ها ديكته كند. خسرو حيدرى جديد كه قرار بود جاى محمد نوازى را پر كند نشان داد كه تنها از نظر سرعت از او جلوتر است و از نظر مدل و تنوع در كار تفاوت چندانى با هم پستى سابق خود ندارد. بيرون نشستن اميرآبادى و منيعى و جابه جايى اين دو هم مثل بقيه نقاط مثبت و اثرگذار نبوده، نارضايتى از روند فعلى را مى توان از چهره اميرآبادى و منيعى ديد، نارضايتى كه در صورت تداوم به سكوت منتهى نخواهد شد.
۴ بازى و دريغ از يك گل
استقلال حجازى و سپس فيروز كريمى فاقد يك هافبك دفاعى و اين دو بيشترين ضربه را از همين كمبود خوردند. اين ضعف تا جايى پيش رفت كه على منصوريان پا به سن گذاشته تبديل به يك مهره كارساز شد! در هر حال فصل گذشته اگر استقلال از ضعف خط ميانى و فقر بازيكن در اين ناحيه ضربه خورد در اين فصل به نظر مى رسد كه اين خط حمله استقلال است كه دچار ضعف شده است اين خط گرچه از نظر كمى در شرايط خوبى قرار دارد اما از نظر كيفى مهاجمان اين تيم در ۴ ديدار گذشته نتوانسته اند يك توپ راحتى به تير دروازه حريفان بكوبند. قلعه نويى كه استقلال فصل گذشته را به دقت زير نظر داشت معلوم نشد به چه دلايلى و براساس كدام آمار و عملكرد رأى به حفظ برهانى و عليزاده داد خط حمله استقلال تا به امروز مبلغى حدود يك ميليارد تومان هزينه داشته اما مسؤولان اين تيم به دنبال اين هستند كه در كنار برهانى، عليزاده، سياوش اكبرپور، بيك زاده، عباسفرد (به اصطلاح مهاجمان هدف) يك مهاجم برزيلى را استخدام كنند كه اميدواريم اين برزيلى از نوع فابريسيو و گومز نباشد! در كنار اين مهاجمان گل نزن بايد به بازى فرهاد مجيدى، مجتبى جبارى و حسين كاظمى هم اشاره داشته باشيم اين ۳ هم هنوز نتوانسته اند مهاجمان خود را با پاس هاى گل خود صاحب موقعيت كند. كاظمى در مقابل كرمان به دليل خط خوردن از تيم ملى به بازيكنان حريف پاس گل داد و فرهاد مجيدى هم همچنان اصرار دارد تا همه را دريبل زده و يك تنه گل بزند و در طول مسير هيچ كس هم از كنار او رد نشود! نبود روانخواه در خط ميانى استقلال مشهود است و به نظر مى رسد كه قلعه نويى بايد شرح وظايف بازيكنان خود را چند باره گوشزد كند. در اين تيم از پيروز قربانى گرفته تا برهانى همه مى خواهند گل بزنند آن هم خيلى سريع و با بازى يك نفره!
جاى عليزاده كجاست
اين سرمربى استقلال است كه بايد پاسخگوى نتايج خود باشد چرا كه همگان مى دانند كه تيم فصل جارى با سليقه او و دوستانش بسته شده و كادر مديريتى كمترين نظر را داشته و لذا او است كه براساس سليقه، نوع تركيب خود و حريفان، ميزان آمادگى، زمين مسابقه و خلاصه تاكتيك مورد نظر را طراحى و ۱۱ نفر خود را روانه ميدان مى كند اما ما هم اين حق را داريم كه بپرسيم كه جاى على عليزاده در سيستم قلعه نويى كجا است. او سرزن و بلند پرواز است او سريع و چالاك است، او دريبل زن ريزه كار و پنالتى بگير است. او شوت زن و چارچوب شناس است. او پاسور و خلاق است يا دست هاى او به جاى پاهايش كار مى كند! هر كدام از اينها باشد ۴ ديدار جواب نداده اما چه اصرارى است كه او مرد ثابت باشد. بر ما پوشيده است در هر حال اميدواريم قلعه نويى كه منتقدان بى شمارى از جمله دايى، ناصر حجازى، حسن روشن و... را پشت سر خود دارد بداند كه فرصت زيادى براى پيدا كردن راه و روش برد و برترى ندارد گرچه او داناى كار بوده و مى داند كه بايد علاوه بر بالا بردن توان جسمى و قدرت دوندگى بازيكنانش تيم خود را از نظر روحى و روانى صاحب شخصيت كند و هرچه سريع تر شرايط را به سود خود تغيير بدهد. شايد به همين دليل است كه او همچنان قول قهرمانى مى دهد. برق شيراز، صباباترى، استقلال اهواز، راه آهن و پرسپوليس حريفان هفته هاى آينده هستند و هر يك از آنها يك دنيا انگيزه براى ملاقات سرمربى جوان اما موفق استقلال دارند.
مشاجره هافبك ها و مهاجمان استقلال بر سر گل نزدن
قلعه نويى: دعوا نكنيد
مسؤول شكست منم
ايران ورزشى- شدت ناراحتى به حدى است كه حتى قلعه نويى هم نمى تواند خودش را در رختكن كنترل كند. دستى روى صورتش مى كشد و وقتى ياد حرف هاى پيش از بازى سياوش اكبرپور مى افتد آتش خشمش شعله ور مى شود: «به، به! آقا سياوش قول گلزنى ات را هم ديديم. اين بود وعده هايى كه مى دادى.» همين چند كلمه كافى بود تا يك دفعه سر بحث باز شود؛ اكبرپور كه كلاً حاضر جواب است پس از شنيدن حرف هاى قلعه نويى روى دوپايش ايستاد و گفت: «آخه آقا وقتى هافبك ها به من پاس نمى دهند چه گلى به سر استقلال بزنم! وقتى پاس نمى دهند از من توقع گلزنى نداشته باشيد.» پاسخ اكبرپور كافى بود تا بحث همه گير شود و هافبك هاى استقلال قبل از آن كه قلعه نويى پاسخ بدهد عليه سياوش موضع گيرى كنند. اين وسط جبارى كه از همه ناراحت تر بود اميرآبادى، حيدرى و كاظمى يك صدا گفتند: «پس مقصر ما هستيم آقاى اكبرپور.»
لحن اعتراض هافبك هاى استقلال آنقدر تند بود كه امير قلعه نويى از ترس به وجود آمدن تنش خودش را وارد بحث كرد: «مشكل استقلال كل تيم است، همه مقصر هستيم. اين من هستم كه تشخيص مى دهم اشكال تيم از كدام ناحيه است.»
البته، قلعه نويى هم تا حدودى حرف هاى اكبرپور را تأييد كرد تا اين وسط به جبارى بيشتر بر بخورد: «من هم فكر مى كنم اشكال ما از هافبك ها است اما بايد همه تلاش كنيم تا مشكل حل شود. البته قلعه نويى در پايان گفت: دعوا نكنيد... مسوول شكست منم.»
درگيرى جبارى و يكى از ليدرها
حرف هاى قلعه نويى كه تمام مى شود يكى از ليدرها خودش را وسط مى اندازد و براى خودشيرينى به جبارى مى گويد: «سياوش راست مى گويد، هافبك ها مقصر هستند!» آقاى ليدر كه انگار يادش رفته بود حق دخالت در مسائل فنى را ندارد با اين حرف ها جو را به هم ريخت و آن وسط ميان او و جبارى اصطكاكى هم به وجود آمد كه امير قلعه نويى ترجيح داد در اين درگيرى دخالتى نداشته باشد. البته اين اتفاق چندان حاد نبود چرا كه همه بازيكنان به ليدر استقلال فهماندند اينجا حق دخالت كردن نداشته است.
اكبرپور:بازيكنان مقصر هستند، نه سرمربى
اكبرپور از قلعه نويى دفاع مى كند: « قبول دارم كه خوب بازى نكرديم باور كنيد كه نمى دانم چرا نتيجه نمى گيريم البته با اينكه بد بازى كرديم چند موقعيت خوب داشتيم كه هدر رفت ولى مس از فرصت هاى خود نهايت استفاده را برد.»
به نظر من سرمربى در اين باخت مقصر نبود و بازيكنان تقصير داشتند كه خواسته هاى كادرفنى را در زمين پياده نكردند. با اين باخت دشمنان قلعه نويى شاد شدند ولى به آنها مى گويم كه اين چهره واقعى استقلال نيست و ما هم روزهاى خوش فوتبال را تجربه مى كنيم.»
«تمامى انتقادها را قبول دارم و الان نمى توانم از خودم دفاع كنم ولى اميدوارم كه در بازى هاى آينده همه اين مشكلات حل شود. من هميشه مقابل برق شيراز گلزنى كرده ام و اميدوارم كه در اين مسابقه پايم به گلزنى باز شود.»
اردوگاه آبى
۵ بازيكن مورد غضب قلعه نويى
امير قلعه نوعى پس از بازى استقلال مقابل مس كرمان نسبت به عملكرد بازيكنانش اعتراض كرد. امير قلعه نويى در رختكن و پس از آن در هتل محل اقامت استقلال بازيكنان استقلال را دور خودش جمع كرد و حرف هايى زد كه بيشتر بوى سرزنش و نارضايتى مى داد. قلعه نويى نسبت به عملكرد عباسفرد، بيك زاده، اكبرپور، مجيدى و جبارى اعتراض شديدى كرد. او چنين مى پنداشت كه اين ۵ بازيكن جزو ضعيف ترين بازيكنان و دليل اصلى باخت مقابل مس كرمان بودند.
دوباره ممنوع المصاحبه!
بعد از دومين شكست استقلال مربيان اين تيم به بازيكنان خود گوشزد كرده اند به هيچ وجه با خبرنگاران مصاحبه نكنند. امير قلعه نوعى، سرمربى آبى پوشان پايتخت پس از پايان اين مسابقه كه بسيار ناراحت و عصبانى بود در رختكن به بازيكنان تيمش گفت: تحت هيچ شرايطى نبايد مصاحبه اى با خبرنگاران انجام دهند. بازيكنان استقلال در صورت انجام هرگونه مصاحبه جنجالى از سوى باشگاه جريمه خواهند شد.
استقلال صبح ديروز بازگشت
اعضاى تيم استقلال كه پس از بازى مقابل مس كرمان قصد بازگشت به تهران را داشتند، به دليل لغو تمامى پروازها به سمت تهران، مجبور شدند يك شب بيشتر در كرمان بمانند. اين تيم صبح ديروز به تهران بازگشت و عصر ديروز يك جلسه تمرين سبك را در زمين شماره دو آزادى برگزار كرد.
قلعه نويى به جلسه هيات مديره فراخوانده شد
جلسه هفتگى هيات مديره باشگاه استقلال برگزار خواهد شد و امير قلعه نويى براى اداى توضيحاتى به اين جلسه خواهد رفت. در اين نشست على فتح ا... زاده گزارش كاملى از كارهاى انجام شده و برنامه هاى آينده تيم را به هيات مديره ارائه خواهد داد. در اين جلسه درخصوص مسائل مالى، اسپانسر و نتايجى كه استقلال در هفته هاى اخير كسب كرده بحث و تبادل نظر مى شود. گفته مى شود پورحيدرى هم در اين جلسه حضور خواهد داشت.
تقى پور: باور كنيد آخرين شكست ما بود
تقى پور كه مقابل مس كرمان پاس هاى اشتباه زيادى داشت پس از بازى حرف هايى زد: « تيم مس در نيمه اول خوب كار كرد و موفق شد از روى ضربه ايستگاهى به گل برسد ولى موقعيت چندانى نداشت. نيمه دوم به لحاظ هماهنگى خوب بوديم ولى نتوانستيم با بدشانسى از موقعيت هاى گل به خوبى استفاده كنيم در حالى كه تيم مس ۴۵ دقيقه نيمه دوم را فقط دفاع كرد و تنها يك ضد حمله داشت. مس گرچه ۲ بار به تير دروازه ما زد ولى اگر موقعيت هاى ما تبديل به گل مى شد به طور حتم برنده بازى بوديم. همه چيز ما از دست رفته و مطمئن باشيد كه اين شكست آخرين باخت ما بود و استقلال ديگر رنگ باخت را نخواهد ديد.»
امروز شكورى به كميته مى رود
امروز ساعت ۱۵:30 هادى شكورى كه در بدو ورود خود با پيراهن استقلال مقابل سپاهان حريف را با لگد زده بود به كميته انضباطى مى رود تا پاسخگوى حركت ناشايست خود باشد او يك جلسه محروم شد و شايد امروز استقلالى ها مجبور شوند دست به جيب شده و پول لگو را به حساب فدراسيون واريز كنند اما مهم اين است كه او هم نشان داد كه تا چه اندازه هنر بازى در شرايط سخت و تحت فشار را دارد.
... و دنیا به آخر رسید !
ظریفی می گفت، خب این پرویز مظلومی که ریق تیممان را درآورد بیاوریمش بالای سر این تیم بی ... !!
آن یکی عینکش را در دست گرفت و گفت : آخه اینها چه مرگشان شده ؟؟
اون یکی انگشتش را در دماغش پیچاند و گفت : من که قاطی کردم از پارسال گهمان هم بدتر شد !
ظریف اولی گفت : بابا پارسال آخر فصل شدیم سیزدهم ، امسال از همان اول داریم سیزدهم می شویم .
آن یکی بهت زده در حالیکه عینکش را به چشم می زد گفت : یعنی تا آخر فصل ممکنه هجدهم هم بشیم ؟؟
همان ظریف گفت : فوقش بشیم هفدهم !
آن یکی گفت : می خواید یه زنگ به شاغلام بزنم ؟ شمارش رو توی گوشیم Save کردما ؟
اون یکی گفت : زحمت نکش من خودم گل که خوردیم یه اس ام اس برای ناصر خان فرستادم ، هنوز جواب نداده .
ظریف گفت : نه ناصر خان نه شاغلام ، الان حاجی زنگ زد گفته با دو تا گزینه مطرح صحبت کردم ... الان خودشم می رسه
حاجی : سلام علیکم جمیعا.
اون یکی : چه سلامی چه علیکی ؟ داریم می ریم دسته دو !
حاجی : خودم از اولش می دونستم این امیر اینکاره نیست .
آن یکی موبایلش را به بقیه نشان می دهد : بیا اینم شماره شاغلام نگفتم شمارشو دارم !
ظریف: لازم نکرده حاجی د بگو گزینه هاتو دیگه ، من دیرم شده باید برم به کارای مهمترم برسم .
حاجی : ببینید از آنجایی که من مدیر دوراندیشی هستم در سفرم به آلمان ، یکراست رفتم باشگاه لورکوزن پیش دوستانم .... .
اون یکی : حاجی انقدر مقدمه چینی نکن جونمون به لبمون رسیده با اون دوراندیشیای تو !!
حاجی : بله ، آنجا من با آقای دام و رودی فولر صحبت کردم آنها به من آقای کخ را معرفی کردند !
ظریف : ای بابا بازم کخ ؟؟ بیخیال شو حاجی گزینه دیگت چیه ؟
حاجی : هرچند من هنوزم معتقدم باید به کخ یه چهار پنج سالی وقت می دادیم اما گزینه بعدی من آقای فیروز کریمیه که ایشون هم خیلی خوبه به من گفتن اگه یه سی جلسه تیم را تمرین بدن دیگه به منچستر هم نمی بازیم چه برسه به پگاه رشت !
اون یکی در حالیکه جو گیر شده می گه : خب خوبه دیگه همینی که می گین رو بیار .
ظریف : بابا شما تو باغ نیستینا این فیروز کریمی خالی بنده پارسالم همین آقا نیم نهم جدولمونو کرد سیزدهم رفت دیگه !
حاجی : مرد حسابی من که هر چی می گم شما هم یک چیزی می گید مثلا من مدیر عاملم ها !
آن یکی در حالیکه هنوز دارد با موبایلش ور می رود می گوید : بچه ها راستی من تلفن این عضو شورای شهر که رفیقمه و رفته المپیک طلا آورده را دارم می خواید بگم بیاد مربیمون بشه ؟ روی منو زمین نمی ندازه ها ؟ باهاش شوخیم دارم بهش می گم پارک ساعی !
ظریف : اونکه مربی کشتی بوده فکر می کنی بتونه فوتبال رو هم مربیگری کنه ؟
حاجی : ای بابا اولا که اون پرسپولیسیه ! ثانیا هم من به کخ قول دادم آبروم می ره .
آن یکی : حاجی این مظلومی هم بچه باعشقیه ها بیارش یه آبگوشتی دور هم بزنیم شاید قبول کنه بیاد تیممونو بگیره دستش.
حاجی : اگر بیاد من بهش قول می دم که ترانسفرش کنم باشگاه لورکوزن .
ظریف : منم که از اول همینو گفتم .
اون یکی : حاجی شمارشو بده من بپرسم این کلاه گیسشو از کجا خریده خیلی واقعیه اصلا معلوم نیست . چه سبیل پرپشتیم داره فقط یه وقت مخالف این منشور اخلاقی لیگ نباشه ؟
آن یکی : احسنت ، به ما میگن مدیران دقیق و موفق .
ظریف : راستی یه جوک بگم خستگی کار زیاد از تنمون بیرون بره ، رشتیه یه "مگس آروم "می بینه بهش می گه : پرویز مظلومی!
و جلسه هیات مدیره با خنده های بلند حضار تمام می شود .
نستوه
از انجمن ابیته گرفتم....
=================
=
يك روز پس از شكست مقابل مس كرمان
هاشمي نسب در اردوي استقلال تهران حاضر شد
خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم فوتبال استقلال تهران در محل انجام تمرين امروز اين تيم حاضر شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال استقلال امروز پس از شكست برابر مس كرمان در هفته چهارم ليگ برتر در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي تمرين كردند.
در ابتداي اين تمرين امير قلعه نويي بازيكنان را به گوشه اي از زمين برد تا صدايش به گوش خبرنگران نرسد و براي دقايقي با بازيكنان صحبت كرد.
مهدي هاشمي نسب مدافع تيم پيام مشهد كه پيش از اين در استقلال بازي مي كرد براي ديدار با همبازيان سابقش در محل تمرين حاضر شد.
تمرين امروز يك ريكاوري ساده بود و فشار زيادي به اعضاي تيم وارد نشد.
بازيكنان روز آينده فيلم مسابقه با مس كرمان را به همراه كادر فني در باشگاه تماشا خواهند كرد.
وحيد طالب لو و مجتبي جباري ملي پوشان استقلال تنها غايبان تمرين امروز بودند.
میگم دیشب توبرنامه 90چه فیلمی بود این بحث 3جانبه عادل وامیر وعلی دایی .حیف که تکرارنداره این برنامه
آقا عماد گل ساعت دقیقش رو درآورده بود:نقل قول:
:31:نقل قول:
قدرعمادوباید دونست :20:به این آسونی توهرجایی همچین افرادی گیرنمیاد :10:نقل قول:
به سلامتی داش عماد:7:نقل قول:
نقل قول:
واي دلم ميخواست برم دايي رو بزنم مرديكه هي به ژنرال چيز ميگفت
محمود جان عزیزم خودتو کنترل کن :D:D:D:D:D:D:D:D:D
استقلال2
برق شیراز 1
استقلال 2 - برق 0
میدونم دیگه علیزاده دوباره میخواد بازی کنه
پیش بینی من : برق 2 - استقلال 2
مزد بازى ضعيف مقابل مس
نيمكت نشينى جبارى ، مجيدى و عليزاده در بازى با برق
امير قلعه نويى سرمربى استقلال از نحوه بازى شاگردانش در بازى مقابل مس كرمان راضى نيست. طبق شنيده هاى ما قلعه نويى قصد دارد در بازى مقابل برق شيراز در هفته پنجم تركيب تيمش را دگرگون كند. اين تغييرات بيشتر در خط هافبك و حمله خواهد بود. ديروز شنيديم در بازى با برق فرهاد مجيدى، مجتبى جبارى و على عليزاده نيمكت نشين خواهند شد. گفتنى است پيروزى در بازى برق براى قلعه نويى بسيار حائز اهميت است و مى تواند اين تيم را از بحران خارج سازد. اين ديدار روز جمعه برگزار خواهد شد.
مهدى پاشازاده : اميدوارم قضيه حجازى بار ديگر در استقلال تكرار نشود
مدافع اسبق تيم ملى كشورمان در خصوص وضعيتش گفت : متاسفانه قضيه سرمربيگرى من به داستان و رمان تبديل شده و مديران تكليف مرا مشخص نمى كنند و فقط امروز و فردا مى كنند اما اشكال كار من اين است كه نمى خواهم از رابطه استفاده كنم. مهدى پاشازاده همچنين افزود، باور كنيد اگر مى خواستم از طريق رابطه به جايى برسم الان سرمربى يكى از تيمهاى ليگ برترى بودم چرا كه اعتقاد دارم ،حدود ۷۰ ۸۰، در صد سرمربى هاى كشور از طريق رابطه به جايى رسيده اند و تعيين مى شوند. بازيكن پيشين استقلال در خصوص نتايج اين تيم در ليگ امسال تصريح كرد: البته با توجه به بازيكنان خوبى كه در تركيب دارد بازهم مى توانستند مسئولين تيم استقلال در چندين پست بازيكنان بهتر بگيرند .وى گفت: البته نيمكت نشينى بازيكنانى مثل يدالله اكبرى، هاشم بيك زاده و غيره. تاثير بدى خواهد گذاشت چون زمانى كه وارد ميدان مى شوند تا بخواهند به هماهنگى خوبى دست پيدا كرده و خود را در زمين مسابقه پيدا كنند زمان زيادى را بايد از دست بدهيم اما مى توان با فرصت دادن بيشتر به اين بازيكنان شرايط بهترى را در تيم حكمفرما كرد.پاشازاده اظهار داشت: به نظر من جا گيرى فورواردها در زمين نيز نشان از عدم هماهنگى اين مهاجمان با هافبك هاى تيم دارد چون اين مسأله در اين چند بازى كاملا مشهود است.وى اضافه كرد : اما در كل اميدورام كه قضيه فصل گذشته حجازى و نتايج اين مربى با استقلال بار ديگر براى اين تيم تكرار نشود.
استقلالى ها به نشانه اعتراض به منزل رحمتى رفتند
برخى از بازيكنان تيم استقلال از جمله على عليزاده، هاشم بيك زاده و سياوش اكبرپور پس از شكست تيمشان مقابل مس كرمان به نشانه اعتراض به منزل سيد مهدى رحمتى، دروازه بان سابق استقلال كه رابطه چندان خوبى با قلعه نويى ندارد رفتند كه اين اقدام آنها موجب ناراحتى امير قلعه نويى شد.
=============
پاشازاده درخواست منصوريان را رد كرد
مهدى پاشازاده مدافع كشورمان در جام جهانى ۹۸ و يكى از مربيان جوان كه اين روزها مشغول رايزنى با مسئولان تيم هماست درخواست منصوريان را براى حضور در جمع مربيان تيم هاى پايه اى استقلال رد كرد، وى ضمن تشكر از منصوريان اعلام كرد كه بيشتر دنبال پذيرفتن هدايت يك تيم بزرگسالان است و ديگر قصد فعاليت در بخش آموزش و تيم هاى پايه را ندارد. پاشازاده در سال هاى اخير ضمن بازى در تيم هاى اتريش، يك مدرسه فوتبال نيز در وين برپا كرده بود كه طى آن دانش آموزان نونهال را آموزش مى داد.از ما نشنيده بگيريد كه پاشازاده بيشتر به دليل اختلافاتى كه با قلعه نويى و فتح الله زاده دارد اين خواسته را رد كرده است.
قلعه نويى فيلم ديد
امير قلعه نويى سرمربى استقلال ظهر ديروز به محض رسيدن به تهران به دفتر باشگاه استقلال رفت و فيلم بازى استقلال مقابل مس را تماشا كرد. سرمربى استقلال ضمن آناليز فيلم بازى مس كه با شكست تيمش همراه بود از آناليزورهاى استقلال خواست فيلم بازى هاى اخير برق شيراز را نيز تهيه و نكات فنى لازم را جمع آورى كنند.ناگفته نماند كه تيم استقلال تهران در هفته پنجم ليگ برتر ميزبان برق شيراز صدرنشين حال حاضر ليگ برتر است.
=====
استقلالى ها قلعه نويى را تهديد كردند:
اگر جريمه شويم ، چك ها را اجرا مى گذاريم
امير قلعه نويى سرمربى استقلال تهران پس از شكست تيمش، خود، بازيكنان و دستيارانش را جريمه كرد تا شايد اين جريمه باعث كاهش اشتباهات اين تيم در ديدارهاى آتى شود.صحت وسقم اين خبر گردن راوى اما شنيده ايم برخى از بازيكنان استقلال كه به دليل برگشت خوردن چك هايشان با مشكل مالى مواجه هستند از اين اقدام قلعه نويى عصبانى شده و اعلام كرده اند اگر باشگاه استقلال آنها را جريمه كند چك هايشان را به اجرا گذاشته و قطعاً مسئولان اين باشگاه را به دليل خالى بودن حساب و كشيدن چك بى محل به دادگاه خواهند كشاند. البته شنيده ايم سرمربى استقلال وقوع چنين اتفاقى را از قبل حدس زده و به همين خاطر از سرپرست استقلال خواسته است هرچه زودتر مشكل چك هاى برگشتى را مرتفع كند.
بازى، ۴ امتياز
اين است عاقبت باج دادن به بازيكن!
۱- بدبين نيستيم. تيم قلعه نويى بدشانس است و با اندكى شانس مشكلاتش برطرف مى شود. دراين موضوع هيچ شكى نيست. بدشانسى دوره اى دارد كه مى گذرد اما مشكل استقلال بدشانسى نيست.
۲- امير قلعه نويى اگر ۳ فصل استقلال را در كورس قهرمانى نگه داشت و آخرسر هم تيمش را قهرمان ليگ كرد به اين خاطر بود كه تيمش را با قواعد يكسانى اداره كرد. قوانينى كه براى همه يكسان بودند و هيچ كس در تيم او از اين قوانين بالاتر نبود. قوانينى مثل تمرين كردن در ساعت مشخص، مصاحبه نكردن بر عليه منافع تيم و از همه مهمتر كوچك بودن بازيكن مقابل تيم. در تيم قلعه نويى هيچ كس از تيم بالاتر نبود. هيچ كس به خاطر شاخ و شونه كشيدن براى تيم پاداش نمى گرفت و هيچ كس اجازه نداشت براى تيم قانون وضع كند غير از خود قلعه نويى.
۳- اگر امير قلعه نويى با استقلال قهرمان ليگ شد و در نهايت نيز به تيم ملى رسيد به اين دليل بود كه قوانينش يكى بود. ستاره سالار نبود و ستاره هاى زياده خواه را به سادگى آب خوردن از تيم كنار مى گذاشت. قلعه نويى اگر توانست موفق شود به اين دليل بود كه باج نداد و باج هم نخواست و تيمش را با مشت آهنين اداره مى كرد اما هواى بچه هايش را هم داشت. برايشان پول خوب گرفت و در نهايت هم قهرمان شد.
۴- امير قلعه نويى را امسال اين گونه نبود. قلعه نويى از اول فصل تا به امروز مشغول باج دادن به اين و آن بوده! وقتى مجتبى جبارى حتى يك روز هم با تيم تمرين نكرد و در آخرين روز نقل و انتقالات به تيم پيوست، وقتى وحيد طالب لو براى پاس نشدن چكش، داد وبيداد راه مى اندازد و كلاس مى گذارد و منتظر است تا به پايش بيفتند و از او طلب مغفرت كنند، آن وقت است كه مى بينيم امير قلعه نويى دارد به بازيكنش باج مى دهد! وقتى حاصل فيكس بازى كردن على عليزاده در ۴ بازى اول فصل صفر گل زده و صفر پاس گل داده شده است و باز هم امير قلعه نويى او را در تركيب مى گذارد يعنى باج دادن! وقتى سياوش اكبرپور در بازى مرگ و زندگى تك به تك حياتى را از داخل ۶ قدم بيرون مى زند و تعويض نمى شود يعنى باج دادن! همين است كه امير قلعه نويى ناچار است با ۴ امتياز از ته جدول به بالاى سر نگاه كند و حسرت بخورد كه چرا «دست هاى پشت پرده» از راه نمى رسند كه او بتواند باخت مقابل مس كرمان را توجيه كند!
۵- مجتبى جبارى را بايد ۱۰ ميليون جريمه كنند. او بود كه مى گفت بدنسازى در استقلال ضعيف است و من خودم بدن خودم را مى رسانم. بدنسازى اختصاصى جبارى نه تنها هيچ كمكى به آمادگى بدنى او نكرده بلكه باعث شده تا از تيم عقب تر هم باشد! جبارى اول فصل آنقدر براى استقلال ناز كرد كه حال همه به هم خورد و حالا كه بيشترين پول را گرفته وظيفه دارد به استقلال خدمات بهترى بدهد. جبارى در زمين گنگ است و خودش نيست و استقلال كه به خاطر جبارى هيچ بازيكن ديگرى را در آن پست نگرفته حالا دارد از اين وضعيت ضربه مى خورد. آيا امير قلعه نويى هنوز آنقدر «برش» دارد كه بتواند با چند توپ و تشر تيم را جمع كند و ذخيره هاى طلايى اش را «رو» كند و دوباره به صدر جدول نزديك شود؟! يا اينكه خير... همين توپ و تشرهاى بعد ازبازى كه در رختكن نثار بازيكنان مى شود هم كاركرد و كاربرد خود را از دست داده و دگر دردى را دوا نمى كند از دردهاى اين استقلال به خواب رفته؟!
۶- شلاق مى خواهد اين استقلال. اين تيم به خواب رفته را نمى شود با ناز و نوازش و بوسه پرمهر بزرگترها بيدار كرد. نتايج فصل قبل كابوس هواداران استقلال است. تكرار اين نتايج يعنى رفتن در كما، يك سيلى محكم به موقع بهتر است از عزا گرفتن بالاى سر مريض كه به خاطر تأخير، روانه كما شده!
استقلال وضعش اشفته هست...
قلعه نویی هم اون مربی سابق نیست یک زمانی قلعه نویی به هیچکس باج نمی داد اما تو این فصل چپ راست داره باج میده.
قلعه نویی اگه تا سه هفته دیگه تغییری در تیم ایجاد نکنه وضع از اینی هم که هست بدتر میشه.
ببخشید . مجیدی چکاره است . اکبرپور موقعیت گل خراب میکنه . اونوقت مجیدی نیمکت نشین می شه ؟؟؟نقل قول:
راست میگن گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری
مجیدی و قتی که تا دروازه تیم خودی عقب میومد و توپ میگرفت و ... احتمالا قلعه نوعی انتظار معجزه از مجیدی داره . انصافا هرکسی دیگه را که جای مجیدی میزاشتن صداش در میومد . چند بار دیدید یه پاس خوب به مجیدی بدن توی محوطه جریمه پیش کش پشت محوطه هم پاس ندادن . خودش توپ گیری می کرد ( به این میگن هافبک دفاعی ) وقتی هم که پاس میداد مثلا به این علی زاده توپ رو می گرفت پاس میداد عقب یا همون جا توپ رو لو می داد .
اما قول میدم که این بابا علی زاده یا فیکس تیمه یا به عنوان تعویضی میاد تو تیم
سلام
استقلال2-1مس
سلام دوستان :40:
استقلال 3 برق 0
یا علی
جباری بد بازی کرد, موافقم.
ولی من مصوب اصلی نتیجه گرفتن تیمو علیزاده می بینم.
موجود خیلی عجیبیه ! نمی تونم بفهمم چطور تا این سطح فوتبال ایران
بالا آمد که اول به پرسپولیس رفت و بعد به استقلال (!)
این باید میرفت یه ورزشی مثل پرتاب دیسک یا پرتاب وزنه.
نقل قول:نقل قول:بابا شرمندمون کردید.. خجالتمون ندید :43:نقل قول:
تو این تاپیک، هرکی هر کاری میکنه واسه تیمشه..
ممنون :11:
ناراحتى استقلالى ها:از تهران مى دانستیم مى خواهند اعصابمان را خراب کنند
کاروان استقلال هنگام ورود به کرمان با مشکلات متعددى مواجه شد و در نهایت براى یافتن زمین تمرین نیز دچار مسائل خاصى گردید تا اعصاب آبى پوشان قبل از تقابل با مس حسابى خراب شود اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخى استقلالى ها شنبه شب در هتل مدعى شدند که مى دانستند قرار است چنین اتفاقاتى برایشان رخ بدهد!بنا بر اخبار رسیده برخى از اطرافیان تیم پیش از ترک تهران و پرواز به سوى کرمان از طرق مختلف اطلاع یافتند که پس از ورود به این شهر باید خودشان را براى یکسرى مسائل غیرمنتظره آماده کنند! حتى یکى از مسئولان تیم مدعى بود که از ظهر شنبه یک چیزهایى شنیده بود و تا حدى تصور چنین اتفاقاتى را مى کرد اما مسأله را چندان جدى نگرفته بود زیرا هرگز فکر نمى کرد دامنه مسائل حاشیه اى تا این حد در بدو ورود تیم و قبل از انجام تمرین گسترده شود که سر وصداى ناشى از آن به گوش مطبوعات هم برسد.
مهاجم برزیلى استقلال به زودى مى آید
طبق شنیده هاى ما، قرار است به زودى یک مهاجم برزیلى به تهران بیاید تا در تمرینات استقلال شرکت کند. در مورد این بازیکن گفته مى شود داراى قد بلند و قدرت تکنیک بالا است. گفتنى است این مهاجم چند روزى را در تمرینات شرکت خواهد کرد تا در صورت جلب رضایت کادر فنى با وى قرارداد امضا شود.
هاشمی نسب در اردوی استقلال تهران حاضر شد
بازیکنان تیم فوتبال استقلال دیروز پس از شکست برابر مس کرمان در هفته چهارم لیگ برتر در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی تمرین کردند.
در ابتدای این تمرین امیر قلعه نویی بازیکنان را به گوشه ای از زمین برد تا صدایش به گوش خبرنگران نرسد و برای دقایقی با بازیکنان صحبت کرد.
مهدی هاشمی نسب مدافع تیم پیام مشهد که پیش از این در استقلال بازی می کرد برای دیدار با همبازیان سابقش در محل تمرین حاضر شد.
تمرین دیروز یک ریکاوری ساده بود و فشار زیادی به اعضای تیم وارد نشد.
بازیکنان روز آینده (امروز) فیلم مسابقه با مس کرمان را به همراه کادر فنی در باشگاه تماشا خواهند کرد.
وحید طالب لو و مجتبی جباری ملی پوشان استقلال تنها غایبان تمرین دیروز بودند.
اصرار قلعه نویی به حضور زودتر مهاجمان برزیلی
امیر قلعهنویی با توجه به عملکرد خط حمله تیم خود، بیش از گذشته به جذب بازیکنان برزیلی که از مدت ها قبل صحبت حضورشان در تمرین استقلال بود، تاکید دارد.
ظاهرا قرار است این دو بازیکن از سوی واسطههایی وارد تهران شوند؛ اما هنوز به قول خود مبنی بر حضور به موقع این بازیکنان در تمرین عمل نکرده اند و سرمربی آبی پوشان هم از این موضوع ناراحت است و از آنها خواسته هرچه زودتر این بازیکنان را به ایران بیاورد.
قرار است این دو برزیلی بعد از دیدار مقابل برق شیراز، خود را به تهران برسانند.
هاشمى نسب: قلعه نویى کارش را بلد است
مهدى هاشمى نسب مدافع تیم پیام مشهد دیروز به همراه تیمش در زمین شماره ۲ آزادى مشغول تمرین بود که سروکله استقلالى ها پیدا شد، هاشمى نسب پس از روبوسى با سرمربى استقلال و بازیکنانى چون مجیدى و اکبرى به خبرنگاران گفت:هنوز هم استقلال را به عنوان یک تیم مطرح و مدعى قهرمانى دوست دارم و بعد از پیام مشهد استقلال تیم محبوب من است وى افزود:هواداران استقلال گول این نتایج را نخورده و به توانایى تیم استقلال اعتماد کنند امیر قلعه نویى پیش از این هم توانایى اش را اثبات کرده و کارش را بلد است، من امیدوارم استقلال با درایت مربیان خوبى که دارد در پایان فصل به نتیجه دلخواهش برسد و در لیگ قهرمانان جشن قهرمانى بگیرد.
نفریه در منزل روانخواه
محمدسعید نفریه عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال دیروز به عیادت امید روانخواه هافبک این باشگاه رفت. نفریه صبح دیروز با حضور در منزل روانخواه از این بازیکن عیادت کرد. گفتنى است روانخواه هافبک آبى پوشان به تازگى عمل جراحى انجام داده و تا ۶ ماه قادر به همراهى استقلال نخواهد بود. شایان ذکر است نفریه به روانخواه قول داد تمام مخارج این عمل را باشگاه استقلال تقبل کند .
ناکامی تیم رانمیشه همش را به گردن علیزاده انداخت اما نقش پررنگی داره!نقل قول:
علیزاده هم به مثل خیلی های دیگه با پاچه خوری به اینجا رسیده حرفهای بازیکنان پرسپولیس زمانی که علیزاده تو تیمشون بود را هنوز به خاطر دارم!
برهانى مصدوم شد
آرش برهانى، مهاجم استقلال تهران در جریان دیدار تیمش مقابل مس کرمان در برخورد با امیرحسین صادقى دچار مصدومیت شد.به گفته پزشک استقلال برهانى به دیدار هفته آینده تیمش مقابل برق شیراز نخواهد رسید..
محرومیت ۳ جلسه اى براى شکورى
هادى شکورى مدافع استقلال که از سوى کمیته انضباطى محروم شده امروز باید در این کمیته حضور یابد. شکورى در جریان دیدار استقلال مقابل سپاهان بازیکن سپاهان را در حالى که بازى جریان نداشت زده بود و به همین دلیل باید ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه با نماینده باشگاه استقلال در کمیته انضباطى حضور یابد و از خود دفاع کند. طبق شنیده هاى ما به احتمال فراوان شکورى با ۳ جلسه محرومیت روبرو خواهد شد.
قلعه نویى احضار شد
امیر قلعه نویى، سرمربى تیم استقلال پس از شکست تیمش مقابل مس کرمان به جلسه هیأت مدیره این باشگاه احضار شد. علت حضور او در این جلسه توضیح در مورد باخت به مس بود. در این نشست قلعه نویى این شکست را به گردن گرفت و خود را مسئول عواقب آن معرفى کرد.
استقلال به امارات دعوت شد
تیم فوتبال استقلال تهران براى برگزارى یک دیدار دوستانه با تیم النصر امارات راهى این کشور خواهد شد. طبق شنیده هاى ما، باشگاه النصر امارات دیروز با ارسال دعوتنامه از استقلال دعوت کرد تا در تعطیلات ۲ هفته اى لیگ به این کشور سفر کند. در این میان فقط پاسخ امیر قلعه نویى سرمربى استقلال مانده تا مقدمات سفر فراهم شود.
منم با علیرضا موافقم.. نمیشه همه ی باخت رو گردن علیزاده انداخت.. کاری اگه نمیکنه، لااقل دوندگیه زیادی داری.. ولی نود دقیقه و به عنوان بازیکن فیکس و ثابت بهش بازی میدن، زیاده.. وقتی تیم عقب باشه، میتونه به عنوان بازیکن تعویضی بیاد تو، نه به جای مهاجما.. بیاد که بشه از پرتاب هاش استفاده کرد.. مثلاً 15، 20 دقیقه ی آخر، اگر تیم احتیاج به گل داشته باشه..نقل قول:
ناکامی تیم رانمیشه همش را به گردن علیزاده انداخت اما نقش پررنگی داره!
اگه اخباری که گذاشتم تکراری بود، خودتون به بزرگواریه خودتون ببخشید.. سعی کردن تکراری نباشه..
دقت کردین استقلال تو این 4 تا بازی که کرده، فقط 3 تا گل زده که 2 تا از گل هاش هم تو بازیه اول زده ؟ یعنی تو این 3 تا بازیه آخر فقط 1 گل زده.. تازه، از این گل هایی که زده، 2 تا رو مدافع ها و یکی رو هافبک زده ! خارج خونه که تا حالا نتونسته گل بزنه..
ISN - حسن روشن گفت:تا زمانى كه فتح الله زاده صداقت نداشته باشد ، استقلال نمى تواند موفق شود.وى همچنين افزود: دليل شكست هاى استقلال را نمى توان به گردن قلعه نويى انداخت زيرا استقلال در حال حاضر مشكل مديريتى دارد. وى ادامه داد: مديرعامل استقلال صداقت ندارد و مطمئن هستم تا زمانى كه فتح الله زاده به بازيكنان و تيمش دروغ مى گويد استقلال نمى تواند موفق شود و در آينده با مشكلات زيادى رو به رو مى شود. روشن افزود: استقلال با اين روندى كه در پيش گرفته است هيچ وقت موفق نمى شود و مطمئنم امسال حتى نمى تواند جزو ۳ تيم بالاى جدول باشد. وى افزود: من قبل از ديدار استقلال و مس نتيجه را پيش بينى كرده بودم و مى دانستم استقلال در اين بازى خواهد باخت زيرا در تيمى كه پر از حاشيه است و گلرش به خاطر چكش به تمرين نمى رود هرگز نمى تواندتوقع برد داشته باشد. وى در پايان گفت:«استقلال اگر مى خواهد در اين فصل نتيجه بگيرد بايد ساختار مديريتى خود را عوض كند. باخت هاى استقلال به هيچ عنوان تقصير قلعه نويى نيست بلكه مديريت تيم است كه باعث نتايج ضعيف استقلال شده است.
قلعه نویى: باختیم اما قهرمان مى شویم!
امیر قلعه نویى، سرمربى استقلال پس از شکست تیمش مقابل مس کرمان گفت: بازى خوبى ارائه کردیم.تنها مشکل ما در خط حمله است. متأسفانه مهاجمان ما با بى دقتى موقعیت ها را از دست مى دهند.باید فکرى به حال این موضوع بکنیم. در این رابطه چند مهاجم خارجى را مدنظر داریم که هرچه زودتر یک مهاجم خوب را به خدمت خواهیم گرفت. تیم ما از ۴ بازى تنها ۴ امتیاز کسب کرده است و این براى استقلال خوب نیست با این حال تأکید مى کنم استقلال در این فصل قهرمان لیگ برتر خواهد شد. فرصت زیادى تا پایان لیگ باقى مانده است و ایمان دارم در آینده چهره بهترى از استقلال خواهید دید. این فصل بازیکنان خیلى خوبى جذب کرده ایم و مطمئن هستم با حضور آنها به موفقیت دست خواهیم یافت. قلعه نویى در خصوص وضعیت امیدرضا روانخواه گفت:ما روى امید حساب ویژه اى باز کرده بودیم که متأسفانه با مصدومیت وى تمام نقشه هاى ما نقش بر آب شد. پر کردن جاى امید در ترکیب استقلال بسیار سخت است و زمان لازم است تا بتوانیم جایگزین روانخواه را در ترکیب اصلى پیدا کنیم. جاى او خالى است. سرمربى استقلال در پایان اضافه کرد: شرمنده هواداران شدیم ، امیدوارم در آینده جبران کنیم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
کمتر از 3 روز دیگه واسه شرکت تو پیش بینی فرصت دارید..
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:پیش بینی ها ثبت شد..نقل قول:
ظاهراً واسه مسعود مشکلی پیش اومده.. دوباره خودم شدم مسئول ثبت پیش بینی ها. فقط اگه دیر به دیر پیش بینی ها رو ثبت میکنم، به بزرگیه خودتون ببخشید. آخه بد گیر پروژه هامم..
عماد جان این پیش بینیه مارو هم ثبت کن
میگم 1-1 مساوی میکنیم باهاشون :(:(:(