راستی کسی یه سایت خوب و به روز برای بازی هایps3میشناسه که بشه خرید کرد
Printable View
راستی کسی یه سایت خوب و به روز برای بازی هایps3میشناسه که بشه خرید کرد
PS3 Slim 120Gig : 365نقل قول:
250 هم 20 تومن روش
تفاوت قیمت که داره ، همه میگن Fat نو پیدا نمیشه،نخرین.ممکنه دست دوم بهتون بدن
هزینه پیک و اون مقداری که سایتا گرون تر میدن اصلا ارزش ندارهنقل قول:
اگه خودت بری بخری تو یه بازی که قیمتش حدود 40 تومن هس حد اقل 7-8 تومن به نفعت میشه
منظورم تو سخت افزار کدوم بهترهنقل قول:
منظورم تو سخت افزار کدوم بهتره
من میخواستم قیمت بازی هارو بدونم ممنون میشم یه سایت خوب معرفی کنید که فقط بدونم دور وبر چه قیمتیه
لیست بازیهای انحصاری ps3 که ترکونده رو میخواستم با تاریخ ریلیز و عکس
لیست عکسی بازی های من که به جز یکی دو مورد همه انحصاریه ! عکس تاریخ انتشار ، امتیاز اینا هم می تونید از گیم اسپات استفاده کنید . اون که اسمش ژاپنی بازی Genji هست ... سکوم هم فقط آنلاینه ، بازی MAG هم هست که اونم فقط آنلاینه و عشق منه حواسم نبود بذارمش اینجا تو عکس بیافته بقل کنسول بود بازیش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عالی بود کالکشن فوق العاده ای داری فقط tekken 6 جاش خالیهنقل قول:
راستی یه سوال فوق العاده تخصصی منی که فردا تازه میخوام برم ps3 بخرم اولین بازیی که بخرم چی باشه؟
این بازی heavenly sword ارزش خریدن داره .
الان گیر می یادش ؟
قیمتش چنده .
دوستان یک فروشگاه پیدا کردم خیلی با انصافه .
امروز Uncharted 1 رو با متال گیر بدون حتی هزار تومان برام تعویض کرد .
اگه آدرس رو خواستید بگید بهتون بدم .
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
به ترتیب بهت پیشنهاد می دم .نقل قول:
Metal gear solid ( قیمت نو 35 - دست دوم 25 )
Uncharted 1 ( قیمت نو 25 )
Killzone 2 (قیمت نو 25 - دست دوم 20 )
بازی هایی مثل God of war و Heavy rain باشه برای آخر .
اگه God of war 1 & 2 بازی نکردی حتما God of war Collection رو بخر .
god of war 1 ,2 رو بازی کردم با ps2نقل قول:
اتفاقا خودم میخواستم بازی god of war 3 رو اول باهاش بگیرم چرا آخر؟
راستی من نمیتونم زیا بازی بگیرم شاید هر 2ماه یدونه بیشتر نتونم اگه میشه پس بازی هایی معرفی کنید که واقعا ارزششو داشته باشه در ضمن از سبک بازیهای gof of war و resident evil که هم ماجرایی باشه هم یکم فکری هم اکشن باشه و مهمتر از همه گرافیکش بالا باشه خیلی حال میکنم از بازیهای صرفا جنگی رو به جلو زیاد حال نمیکنم
ممنونم از راهنماییتون
Unchatred 2وheavy rain رو شدیدا پیشنهاد میکنم هوی رین گرونه فعلا ولی آنچاردد2ارزونه نسبتا خودت ببین دیگه من پیشنهاد میکنم چون اولته دو تا شو هم بخرخیلی توپن:31:نقل قول:
سلام کسی قیمت به روز بازی های
1بورن
2هوی رین
3لیتل بیگ پلنت
4تیکن6
5ارمی او تو
6یاکوزا3
7متال گیر سولد4
رو داره هر کی داره بده خیلی ممنون
کسی پیشنهاد بهتری نداره؟نقل قول:
گفتم از چه سبکی بیشتر خوشم میاد از چه سبکیم بدم میاد
مثلا از MGS خوشم نمیاد بالزیه کسل کننده ایه بنظر من زیادی فکریه
گفتم که داداشنقل قول:
Unchatred 2وheavy rain رو شدیدا پیشنهاد میکنم هوی رین گرونه فعلا ولی آنچاردد2ارزونه نسبتا خودت ببین دیگه من پیشنهاد میکنم چون اولته دو تا شو هم بخرخیلی توپن
آقا لطفا یه سایت برای قیمت به روز بازی هایps3بگید
خواهششششششششششششششششششششش شششششششششششششششششششششششش
سلام
به نظر من خیلی خوبه که کسی که به قیمت های بازی هایps3آشنایی داره و میتونه یه تاپیک با قیمت های به روز و درخواستی بزنه خیلی خوب میشه ما که زیاد سرمون تو قیمت نیست اه کسی میتونه خواهشا بزنه واقعا خیلی توپ میشه جای این تاپیک واقعا خالیه
بازیش گرافیک زیاد قوی نداره ، ولی داستان فوق العاده ای داره من خوشم اومد ازش ، همین امروزم آک شو جایی دیدم 25 هزار تومن . من دسته دو قاب شکسته خریدمش اون موقع که تازه پلی گرفته بودم 35 که قابشو با قاب اکانت PSN عوض کردم !!!!نقل قول:
این بازی heavenly sword ارزش خریدن داره .
رو پلی سه ارزش نداره (به خاطر قیمت بازی ها) آدم بازی غیر انحصاری بگیره تکن شیش رو ایکس باکس دارم دو تا هم دارم :دی ... بازی هم کاملا سلیقه ایه ممکن من عاشق بازی باشم شما خوشت نیاد . در ضمن خرید یاکوزا رو اصلا به کسی پیشنهاد نمی کنم ! خیلی ضایعس تو بازیش شخصیت هاش حرف نمی زنن و مثل بازی های پونصد سال پیش زیرنویس می شه حرفاشون ، من به خاطر همین اصلا بازی نکردم !نقل قول:
ممنون عالی بود کالکشن فوق العاده ای داری فقط tekken 6 جاش خالیه
راستی یه سوال فوق العاده تخصصی منی که فردا تازه میخوام برم ps3 بخرم اولین بازیی که بخرم چی باشه؟
نمی شه همچین کاری کرد تهران از این سرش تا اون سرش کلی قیمت ها متفاوته ! همون پشت شهرداری هم دو تا مغازه کنار هم یه بازی شون یه قیمت نیست ، کلی بشه گفت فقط می شه گفت بازی های ریجین یک اصولا قیمت بالاتری دارن ، ریجن سه هم قیمت پایین تری و ریجین دو هم قیمت متوسط این که گفتم برا بازی های به روزه برا بازی های قدیمی تر خیلی صدق نمی کنه ...نقل قول:
سلام
به نظر من خیلی خوبه که کسی که به قیمت های بازی هایps3آشنایی داره و میتونه یه تاپیک با قیمت های به روز و درخواستی بزنه خیلی خوب میشه ما که زیاد سرمون تو قیمت نیست اه کسی میتونه خواهشا بزنه واقعا خیلی توپ میشه جای این تاپیک واقعا خالیه
یه سوال دیگه
من یادمه قیمت بازیهای ps3 زیر 50تومن نبود حتی تا 120 تومن هم میرسید
چی شده الان انقدر ارزون شده؟ نکنه بخاطر اینکه بازیهاشو ه ک کردن کپیش این قیمتیه که میدن
نه دوست عزیز همه بازی ها اوریجینال هستن و بازی کپی تو بازار نیست ! به طور طبیعی بازی که قدیمی می شه یا دست دوم می شه اینا از قیمتش می افته ...
آقا جاوید با توجه به آرشیو بازیهات که دیدم از سبکت خوشم اومد پیشنهادت چیه فردا که رفتم ps3 خریدم اولین بازی باهاش چی بگیرم
تو پیت قبلیمم گفتم از چه سبکهایی خوشم میاد از کدومت بدم میاد
من پیشنهادم اینه آنچارتد یک و دو ، کیل زون و گاد آف وار سه رو بگیرید ، البته سلیقه منو شما بعید می دونم بهم بخوره چون من پلی سه رو ابتدا صرفا به خاطر متال گیر خریدم : ))
من چنتاشو میدونمنقل قول:
نوشته شده توسط s.j-
[QUOTE=s.j-rez;5189880
تکن اک 43
متال 4 هم 35 تومن
لیتل بیگ هم 27 تومن
هوی رین هم زیاد:31:حدود 50 فکر میکنم
KillZone 2 یه بازی هس که از تموم قابلیت ای Ps3 استفاده میکنه،همه چی دارهنقل قول:
خیلی طبیعیه.
وقتی که میخاد یه بمب رو بزاره و فعالش کنه دستاشو پشتش میگیره بعد R1 رو میزنی با دست راستش میگیره ، بعد L1 رو میزنی با دست چپ میگیره،بعدم دسترو میچرخونی تا اونو بچرخونه
وقتی یکی رو میکشی خیلی با حاله،یارو رسما تیکه تیکه میشه جلو روت
با اسنایپ یا هر تفنگ دیگه،خط که میگیری ،نشونه تفنگت با لرزش دستت میلرزه،خیلی خفنه
تیر که میخوری،دسته هماهنگ با تاپ تاپ قلبت ویبره میده
هیچ چیزی وجود نداره که تو این بازی در نظر گرفته نشده باشه
واقعا لحظه هایی رو میسازه که تا حالا تجربه نکردی
یه هد با اسنایپ زدم هیچوقت یادم نمیره،یه بارم زوم کرده بودم یه تیر بازوکار دیدم که دقیق تو نشونه اسنایپم داشت میومد به طرفم.
واقعا پیشنهاد میکنم،سلیقه ایه خدا کنه خوشت بیاد
تمومه پیشنهادات دقیقا همونی که تو ذهن من هسنقل قول:
ولی متال رو دارم الان اصلا حال ندارم بازیش کنم،هر چند که واقعا محشره،عالیه
فقط یه کم پنهان کاریش زیاده که من دوس ندارم اینو،بازی کنده
یه مشکلشم اینه که Trophy نداره،اخه واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه صحنش خیلی حال داد،پشت یه در وایساده بودم،یارو اومد تو Snake گفت : Hands Up :31:
دستاشو گرفت بالا منم نامردی نکردم یه تیر دقیق وسط کلش زدم،چه فازی داد،خیلی بازی خوبیه
پس پیشنهاد موند بین kill zone 2 و god of war 3
حالا کدوم؟
اگه بخوای خیلی تو خرج نیافتی کیل زون دو الان قیمتش خیلی پایین تر از گاد آف واره من جای شما بودم کیل زون رو با آنچارتد یک رو می گرفتم که قدیمی تر هستن و احتمالا کم کم نایاب تر می شن و قیمت جفتش رو هم شاید از قیمت گاد آف وار کمتر بشه ! تو ایران یه بازی قیمتش افت می کنه ولی نایاب بشه دوباره می ره بالا ، بازی folklore از همون دست بازی هایی بود که من به خاطر نایاب بودنش قیمت بالایی براش دادم البته اک خریدم ، البته بعید می دونم برا کیل زون و آنچارتد همچین اتفاقی بیافته !
دوستان که از PSN خرید می کنن ، بازی Deathspank رو پیشنهاد می کنم بخرید حجمش حدود یه گیگه خیلی فاز می ده ! شونزده هفده دلارم بود ! البته لازم به ذکره من با بازی های گرافیک اینجوری خیلی حال می کنم :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات و تصاویر بازی اینا هم تو گیم اسپات می تونید ببنید :
کد:http://www.gamespot.com/ps3/action/deathspank/index.html
نمی شه همچین کاری کرد تهران از این سرش تا اون سرش کلی قیمت ها متفاوته ! همون پشت شهرداری هم دو تا مغازه کنار هم یه بازی شون یه قیمت نیست ، کلی بشه گفت فقط می شه گفت بازی های ریجین یک اصولا قیمت بالاتری دارن ، ریجن سه هم قیمت پایین تری و ریجین دو هم قیمت متوسط این که گفتم برا بازی های به روزه برا بازی های قدیمی تر خیلی صدق نمی کنه ...[/QUOTE]
ممنون میشم بگی رجین1و2و3چیه درضمن راه حل داره میشه نوشت فروشگاه فلان .فلان قیمت اون یکی فروشگاه هم فلان قیمت
اتفاقا اون کارم نمی شه کرد مثلا زنگ می زنی یارو یه قیمت می ده یه ربع بعد زنگ می زنی یه قیمت دیگه می ده می ری اونجا یه قیمت دیگه می ده ، برا من بارها پیش اومده چون خیلی وقتا خودشون یه بازی رو ندارن مثلا فکر می کنه می ره از یکی می گیره بعد می ره آمار می گیره می بینه گرون تر می شه یا اصلا موجود نیست این حرفا !!!!!!! در هر صورت حدودی می شه قیمت بازی ها رو گفت همین جوری ولی اینکه بخوایم بشینیم بگیم فلان مغازه اینجور اونجور نمی شه ....نقل قول:
ممنون میشم بگی رجین1و2و3چیه درضمن راه حل داره میشه نوشت فروشگاه فلان .فلان قیمت اون یکی فروشگاه هم فلان قیمت
ریجن یک بازی ها آمریکایی ، ریجین دو اروپایی ، ریجین سه هم مال آسیاست ، مهم هم نیست کدوم ریجیون رو بگیری پلی سه ها در مورد بازی ها همه رجیون ها رو ساپورت می کنن ولی در آینده اگه خواستی احیانا برای بازی هات DLC بگیری از نت ریجین دو باشه بازیت بهتره چون گیم کارت رجین دو امارات راحت پیدا می شه ارزون تر از گیم کارت امریکا هم هست واسه آسیا هم عمرا گیم کارت پیدا نمی شه ، اگرم نمی خوای از اینترنت DLC اینا بگیری اصلا مهم نیست !
ممنون داداشنقل قول:
گیم کارت چیه
یه کارت مبلغ داره که باهاش می تونید از شبکه پلی استیشن بازی و بسته های الحاقی به بازی ها اینا رو بخرید ...
سلام من هر2 راه روامتحان کردم ولی بازم صفحه قرمز اومدنقل قول:
دوستان ادرس نمایندگی رو ندارن که کنسول رو ببرم تهران واسه تعمیر.راستی اصلا درست میشه؟ممنون
متاسفانه تو ایران ندیدم اصلا بتونن پلی استیشن سه رو تعمیر کنن ، اونایی که خیلی هنر دارن تهش رامش رو می تونن عوض کنن !
برا بازی حرفت درست ولی برا فیلمای بلو ری باید حتما ریجن فیلمت با ریجن دستگات یکی باشهنقل قول:
حالا یه سوال مال من ریجن 3 فیلمای بلوری با این ریجن گیر میاد؟یا اصلا فرقیم میکنه؟یعنی ممکنه هر فیلمی که میاد برا هر 3 ریجنش بیاد یا نه محدودیت داره؟
دوست عزیز شما پیش بهترین تعمیر کار هم برید نمیتونن درستش کنن.:41:نقل قول:
سلام من هر2 راه روامتحان کردم ولی بازم صفحه قرمز اومد
دوستان ادرس نمایندگی رو ندارن که کنسول رو ببرم تهران واسه تعمیر.راستی اصلا درست میشه؟ممنون
یعنی تعمیرگاههای مجاز سونی هم نمیتونن تعمیر کنن؟نقل قول:
اگه اینجوریه که خاک عالم بر سرشون...
از یه مغازه قیمت کردم gow3 آکش 67تومن ولی بازشو میداد 50 تومن
چرا انقدر زیاد اختلاف قیمت داشت؟
مگه نگفتید بین 5 تا 10 تومن بیشتر نیست؟البته همون 50تومنیشو گرفتم یه لک و خشم نداشت اما هنوز امتحانش نکردم
تا اونجا که من اطلاع دارم خود شرکت سونی هم نمیتونه(مگر اینکه تازگیا روشی پیدا کرده باشه)نقل قول:
عنی تعمیرگاههای مجاز سونی هم نمیتونن تعمیر کنن؟
اگه اینجوریه که خاک عالم بر سرشون...
منم تو جوابم گفتم برا بازی ها فرقی نمی کنه برا فیلم باید ریجن فیلم و دستگاه یکی باشه ، فیلم بلو ری هم که کلا تو ایران خیلی زیاد گیر نمی آد ، بری از تایلند و اون ورا فیلم بگیری ریجین سه گیر می آد ، فیلم های معروف اکثرا برا همه ریجین ها می آد یه سری فیلم های زاغارت که معمولا مال خود کشوراست ممکنه ریجین دیگه شون گیر نیاد که اونا هم بعید می دونم فیلم زاغارت رو بلو ری کنن !!!!:20:نقل قول:
برا بازی ها همونطور که گفتم فقط اگه بخواید دی ال سی بگیرید ریجین یکم مهم می شه ...
من تو فروم PlayStation خوندم بعضی از کسایی که این مشکل واسشون پیش اومده بود تعمیر کرده بودن ، بعضی ها هم شک داشتن که بدن به اون یا نه،اخه گفته بودن خرج داره ، حدود 150 دلار.نقل قول:
کلا که اصلا خش ندارن همشونم سالمن .اون 5-10 تومن هم واسه بازی های زیر 35 تومن صادقه کاملا(البته واضح که باید صادق باشه)،هر چند که این مغازه ای هم که شما پرسیدین یه کم چرت گفته 67 تومن،باید از همه بپرسی،احتمالا 2تا مغازه که کمتر بی انصاف هستن پیدا میشه:31:نقل قول:
انجمن تعویض بازی های PS3 راه انداخته شد .
قیمت بازی ها + راهنمایی برای خرید بازی + تعویض بازی با دیگران
کد:http://www.forum.p30world.ir/group.php?groupid=1350
اگه میشه نحوه آپدیت کردن فیرم ویر ps3 رو با ویژگیهایی که بهش اضافه میشه رو بگید
اول باید دید فریم ور خودتون ورژن چنده ، بعد بشه گفت چه ویژگی هایی بهش اضافه می شه البته ویژگی هایی که اضافه می شه حداقل برای من که صرفا فقط با کنسول بازی می کنم به چشم نمی آد ولی تو خود سایت پلی استیشن می تونید ببنید هر فریم ور چه چیز هایی بهش اضافه شده ...
برا آپدیم یا از سایت پلی استیشن دانلود کنید و طبق راهنمایی بریزید رو فلش و نصب کنید یا پلی سه رو وصل کنید به اینترنت در صورت نیاز پیغام آپدیت می آد ، دیسک بازی ها هم همواره آخرین فریم وری که اومده بوده تا زمان عرضه بازی روش هست وقتی بازی رو می ذارید خودش آپدیت می کنه ....
به طور رسمی اولین بازی رو روی PS3 تمام کردم .
Metal gear solid 4
یکی از بهترین پایان ها رو داشت که تا حالا تو عمرم دیده بودم . بازی فوق العاده ای بود .
واقعا لیاقت نمره 10 رو داشت و می شه اسمش رو بازی گذاشت .
حالا بریم برای Launch رسمی Kill zone 2 .
سلام رامتین جاننقل قول:
تازه این اولین MGS رو PS3 بود ! منتظر بعدیش باش که کولاکه !
امیدوارم یکسری از مشکلاتش که فقط با دقت زیاد تو چشم میاد تو نسخه ی بعد حل بشه .