[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
این تا هفت ساعت فعال .اینو میذارم اگه بیشتر طول کشید بتونید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نتونست راهی پیدا کنه ؟؟درست نمیشه ؟نقل قول:
اين فايل ديگه قابل استفاده نيست يعني بي خيالش شونقل قول:
چه طور میشه که توی یک ستون و ردیف های مشخص یک عبارت ثابت رو به طور خودکار پیست کرد؟؟؟ مثلا من می خوام ردیف های زیر ستون E رو از ردیف 1 تا 100 تمام cell هاش رو با عبارت P1 پر کنم به صورت خودکار چون در حالت عادی باید تک تک برای هر cell این کار رو انجام داد...
مرسی...
ما که تا اینجا اومدیم جواب بگیریم که نشد حداقل جواب شما رو بدیم.نقل قول:
تو cellاول عبارت p1وارد کن بعد روی همون خونه باموس انتخاب کن روی مربع کنارش (مربه مشکی رنگ)کلید موسو پایین بگیر وموسو حرکت بده تا اون خونه ای مه میخوایو
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
به نام خدانقل قول:
سلام چند راه رو امتحان کردم مثل تغییر فرمت ، تعمیر فایل(Open and Repair) اما نتیجه درستی نداد و پیغام هاش نشون می ده که فایل شما خراب شده.متاسفم.
با عرض سلامنقل قول:
حسین عزیز از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم
همانطور که قبلا عرض کرده بودم یک سری عملیات محاسباتی هست که در یک صفحه اکسل انجام میگیره که صرفا نتایج حاصله اش باید در یک صفحه جداگانه به تفکیک روز نمایش داده بشه . ایا این امکان وجود داره که مثلا امروز که 4 نوامبر هست نتایج محاسبات به صورت خودکار در ستون مربوط به روز 4 نوامبر در صفحه جدید ذخیره بشه ؟ چون الان نتایج به دست اومده رو با copy/paste کردن به ستون مورد نظر منتقل می کنم .
از توجه و لطف شما ممنونم
موفق باشید
می خوام بعد از آخرین خانه دیگه
خانه سفید نباشد؟
2- بدون اینکه به ته خانه ها برویم بفهمیم که الان چند سطر داریم یعنی چند ردیف
سلام می خواستم تیتر اول صفحه جزء سورت نباشد وقتی سورت می کنم می آید پایین پایین
بشمرد چند تا 86 مثلا داریم یا اینکه از 86 اولی تا آخرین 86 چند خانه است
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه امکان داره یه نمونه کوچک از دو تا فایلتون بذارید تا ملاحظه کنم
یکی دو روش مد نظرم هست ببینم روی فایل شما جواب میده یا نه
1- باید از تب view دکمه page break preview رو انتخاب کنید ( زوم رو 100 درصد بذارید)
2- در یک سلول فرمول countA رو بذارید تا مقادیر رو بهتون بده
مثلا برای شمارش سلولهایی که در ستون A مقدار دارند باید فرمول زیر رو در سلولی که میخواید نتیجه مشخص بشه بدیدکد:=counta(a:a)
سلامنقل قول:
دوتا راه داره
1- ردیف اول رو فریز کنید
2- راه اصولی این است که ابتدا تمام ستون ها رو انتخاب کنید و از قسمت sort و از custom sort تیک عبارت my data has headers رو انتخاب کنید
از فرمول countif استفاده میکنیمنقل قول:
مثلا برای اینکه بدانیم چند تا 86 در ستون A داریم فرمول زیر رو در سلولی که میخوایم نتیجه مشخص بشه میدیم
کد:=countif(a:a,86)
يك راه حل ديگه كه كليه اعداد ستون رو مي شمره مي توني تو يكي از سلولها اين رو بنويسي و بعد كپي كنينقل قول:
مثلاً عددي كه تو a1 هست چندبار توي ستون a تكرار شده
[PHP]=COUNTIF($A$1:$A$3000;A1)[/PHP]
نقل قول:
سلام واقعا ممنون زحمت کشیدید
برای سوال 1 من نفهمیدم دلیل اینکه روی زوم 100 بگذاریم چی بود ممنون میشم دلیلشو بگید
نقل قول:
سلام راستش این فرمول بهم جواب نداد علتش چیه
ممنون میشم راهشو بگید حتما حتما
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
سلام
چون وقتی که break میکنید زوم رو مینیمایز میکنه
من برای نمایش واضح تر گفتم زوم رو 100 بذارید
سلامنقل قول:
بجای علامت کاما ( , ) در فرمول از علامت سیمیکالون ( ; ) استفاده کنید
بسته به توع ویندوز یا افیس این علامت ها متغییره
نقل قول:
واقعا عالیه جواب داد
بی نهایت ممنون
یه چیزی بگم
میشه این فرمول را توضیح بدهید برام مثلاً چرا ما دوتا a می گذاریم چرا با یکی نمیشه به فرمول نشان داد که منظور ستون a هستش
2 – برای ردیف باید چکار کرد مثلا در فرمول به جای m بنویسیم یک (شماره ردیف؟)
=COUNTIF(M:M;11)
خواهش میکنمنقل قول:
این تابع از دو تا آرگومان تشکیل شده
آرگومان اول محدوده و آرگومان دومی متغییری که در محدوده وجود دارد
برای آرگومان محدوده وقتی ما بزنیم مثلا m:m به این معنیه که کل ستون m رو محاسبه میکنه ( مثل این میمونه که بزنیم m1:m1048576 )
شما اگه یه دونه m بذارید فقط شروع محدوده رو برای فرمول مشخص کردید و پایانش رو مشخص نکردید
البته بماند که با روشی میشه همون یه دونه m رو گذاشت واسه کل ستون m که فرمولش اینجوری در بیاد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:=countif(m,1)
2- برای ردیف هم میشه بجای m:m از شماره ردیف استفاده کرد مثلا 3:3
کد:=countif(3:3,8)
سلام دوستان
فرض کنیم در بک صفحه لیستی از یک سری کالا داریم که در ستون جلویی اسامی قیمت درج میشه...این لیست هر روز با توجه به ورود کالاهای جدید به انبار هر روز بیشتر میشه و طبیعتا با قیمتهای جدید کالاها درج میشوند...حالا اگر بخواهیم در شیت بعدی آخرین قیمت کالای خاصی رو آدرس بدیم و برای محاسبات استفاده کنیم, چه طور ممکنه؟ به عنوان مثال کالای A رو با چند تا قیمت در تاریخهای مختلف داریم...حالا میخواییم اخرین /جدیدترین قیمت کالای A رو توی شیت بعدی برای محاسبات بیاریم...چه جوری باید آدرس بدیم؟
خیلی ممنونم...
سلامنقل قول:
با استفاده از ترکیب فرمول sumifs و max و همچنین اضافه کردن یک ستون کمکی در شیت انبار کالاهای وارده (به نام ردیف که به ترتیب ورود کالا شماره گذاری بشه ) میتونید در شیت بعدی آخرین قیمت محصولات رو برای محاسبه و فاکتور کردن داشته باشید
فايل پيوست رو مشاهده كنيد
سلام فکر کنم منظور منو بد متوجه شدید من میخوام اولین صفحه من شماره اش (شماره صفحه) از 8 یا عدد دیگه ای شروع بشهنقل قول:
سلام
چطور میتونم سلول های غیر همجوار را با فرمول نویسی انتخاب کنم.
مثلا :
انتخاب سلولهای با شماره فرد در ستون اول
سلامنقل قول:
برای این کار باید شما به page setup برین و از تب page کادر جلوی firest page number رو از auto به عدد دلخواه تغییر بدین
و بعد از منوی insert و انتخاب هیدر & فوتر و سپس page number کار رو به اتمام برسونید
سلامنقل قول:
1-با ترکیب توابع if,mod میتونید سلولهای زوج یا فرد رو مشخص کنید و با استفاده از سایر توابع روی اونها محاسبات انجام بدین
2-با ترکیب توابع if,mod,row,cloumn میتونید یکی در میون روی سلولها محاسبات انجام بدین
مثال 1
جمع زدن سلول های حاوی اعداد فرد در ستون A
مثال 2
جمع یکی در میان ردیف های ستون A
دقت داشته باشید که فرمول ها باید به صورت آرایه استفاده شوند
با زدن کلید های ctrl+shift+Enter بعد از نوشتن فرمول میتوند اونا رو به صورت آرایه در بیارین { }
سلام به همه اساتید عزیز این بخش ! عزاداریهاتون قبول باشه ! اجرتون با آقا اباعبدالله !
میخوام توی اکسل 2007 نموداری برای بنچمارک قطعات سخت افزاری طراحی کنم ! از کدوم نوع نمودار باید استفاده کنم ؟! Column یا bar ؟!! برای این کار معمولاً نیازه که رنگ ستون ها تغییر کنند همون طور که در بنچمارک ها دیده اید ! چون هر رنگ در بنچمارک معرف یک مدل هست !
پیشاپیش ممنون از پاسخ خوبتون !
سلامنقل قول:
منم ایام سوگواری سالار شهیدان رو به شما تسلیت عرض میکنم
ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید
اغلب بنچمارک ها بصورت bar و افقی هستند مثل بنچمارک های مقایسه موبایل ها
توی چارتهای پیش فرض خود اکسل نمونه رنگی هم داریم که هر میله رنگ خاصی داشته باشه .علاوه بر اون میشه به صورت دستی هم رنگ هر میله رو تعیین کرد
گاهی اوقات با conditinal formating هم میشه مقدار رشد یا برتری هر متغییر رو به صورت گرافیکی نمایش داد
اگه نمونه فایل یا نمونه بنچمارکتون رو بدید بهتر میشه راهنمایی کرد
نقل قول:
مرسی حسین آقا ! چشم ! البته همه ما محتاجیم به دعا !
با ور رفتن با اکسل رسم نمودار مورد نظرم رو یاد گرفتم ! الآن مشکل من اینه که اعداد مد نظر من که اکثراً اعشاری هستند و فقط یه رقم اعشار بعد از ممیز هست رو برای دادن داده ها توی قسمت Select Data ازم قبول نمی کنه و فقط اعداد صحیح رو قبول می کنه !!
سلامنقل قول:
اعداد تا هر رفم اعشار رو قبول میکنه
علاوه بر اون خودتون میتونید محورها رو هم مطابق با نیازتون علامت گذازی کنید که من برای نمونه پیوست واحد 0.2 رو دادم
ممنون حسین آقا گل ! میشه لطف کنید مراحلش روبگید که چیکار کردید ؟! الآن من با اعداد اعشاری مشکل دارم ! نمیدونم شاید روشی که دارم انجام میدم غلط باشه !!نقل قول:
سلامنقل قول:
من نمونه فایل اکسل رو پیوست میکنم شما مشاهده کنید شاید اینجوری بهتر باشه
با تغییر دادن اعداد ستون B میتونید تغییرات رو در چارت مشاهده کنید
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
به نظرتون برای یادگیری اکسل بهترین راه کار چیه
حتما باید کلاس رفت یا با کتاب و مجموعه های اموزشی هم میشه؟
اگر ممکنه چند کتاب و مجموعه ی اموزشی خوب هم معرفی کنید
رشته ام صنایع هست برای رشتم میخوام و میخوام از صفر شروع کنم
با تشکر.
سلام دوستان با عرض تسلیت این ایام انشاء اله عزاداری هاتون مقبول درگاه حق واقع بشه
التماس دعا حسابی
1- چطور به تعداد دلخواه از یک شیت کپی بگیریم (چون وقتی کلیک راست می کنم و گزینه کپی میزنم یک عدد کپی می گیرد)
2- شماره ردیف کنار خانه ها چاپ بشود
(نمیشه همان ردیف های خانه اکسل به صورت عدد هست چاپ بشه)
آخه من دستی عدد نوشتم یعنی یک نوشتم و بعد کپی کردم و خودش تا آخر زد ....
اما مثلا روی خانه ها فرایند سورت انجام می دم این خانه ردیف را قاطی می کند ....
سلامنقل قول:
اول یادگیری بعد تمرین
برای یادگیری منابع زیادی در دسترسه .بزرگترین و بهترینش همین اینترنت
سایتها و وبلاگهای و ویدیوهای نامحدودی در این رابطه وجود داره که میتونه شما رو در امر آموزش کمک کنه
کتاب هم بهترین کتابی که دیدم کتاب اموزش اکسل 2010 جان والکن باخ هست و یا نمونه داخلیش کتاب استاد علی محمدی
شما چون رشته ات صنایع هست باید بصورت کاربردی و پیشرفته اکسل رو بدونی
برای از صفر شروع کردن کتابهای درسی اکسل فنی حرفه ای یا کتابهای دوره acdl خوبه و بعدش برای سطح پیشرفته کتاب جان والکن باخ
کلا اگه میخوای اکسل رو خوب یاد بگیری باید علاقه داشته باشی و هر فایل اکسلی دیدی باز کنی و ببینی از چه فرمول هایی توش استفاده شده
توی مجموعه آفیس اکسل دنیای بی انتهایی داره و فکر نمیکنم تو ایران بتونی کسی رو پیدا کنی که اکسل رو فول بلد باشه
اکسل رو هر چی بیشتر یاد میگیری تازه میفهمی هیچی یاد نداری
موفق باشی
سلام و عرض ادبنقل قول:
1- در حالت ساده میتونید چند شیت رو انتخاب کنید و روی یکی از اونخا راست کلیک کنید تا به تعداد شیت های انتخابی کپی کنه
مثلا اگه 5 تا شیت رو انتخاب کنید و کپی رو بزنید 5 تا شیت ایجاد میکنه . در حالت پیشرفته هم با vba و ماکرو نویسی باید این کار رو انجام داد
2-منوی page layout ذر قسمت هیدینگ تیک print رو بزنید
ولی چرا اینکار رو بکنید !!
شما میخواین تو سورت کردن مقادیر رو بهم نریزه که دو تا راه داره یکی فریز کردن اون ردیف یا ستون
دومی که راه اصولیشه اینکه موقعی یک ردیف دارین از sort گزینه custom sort رو بزنید و از پنجره ای که میاد تیک my data has headers رو بزنید تا ردیف اول رو بعنوان هیدر بگیره و تو سورت خنثی جلوه بده
با سلام و تشکر از جوابتوننقل قول:
کتابی که فرمودید رو به همراه کتاب Excel 2013 in Depth - Bill Jelen رو دانلود کردم
در خود کتاب توضیح داده که از سطح تازه کار تا پیشرفته رو توضیح می ده
The Bible series from John Wiley & Sons, Inc., is designed for beginning, intermediate,
and advanced users. This book covers all the essential components of Excel and provides
clear and practical examples that you can adapt to your own needs.
یعنی شما می گین اگر از اول با این کتاب شروع نکنم چون کتاب سنگینیه بهتره؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اینجا رو حتما مطالعه کنید.(شاید توانایی شما بیشتر از برنامه های آفیس باشه.پس بهتره که گام درستی رو همین ابتدای را بردارید)