از همه متشکرم .
Printable View
از همه متشکرم .
از خرید این مانیتور پشیمون می شی! محصولی که ساخت ماد ایران باشه با مشابه اصلیش بسیار متفاوت پس به نظر من یه مقدار هزینه بیشتری کن و یه چیز خوب بردارنقل قول:
دوستان با راهنمایی های شما من میخوام برم 9600gso بخرم
در قسمت مشخصات درگاه گرافیک این توضیحات رو داده
asus m2n-e
کد:http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1181&l1=3&l2=149&l3=623&l4=0
آیا منظورش از PCI 2.2 همون گذرگاه pcie 2 هستش که کارت های gforce سری 9 ازشون استفاده میکنند ؟!کد:
Expansion Slots
1 x PCI Express x16 slot
1 x PCI Express x4 slot
2 x PCI Express x1
3 x PCI 2.2
یعنی من مینم که m2n-e هستش این کارت رو ساپورت میکنه ؟ اگر از تمام قدرتش استفاده نمیشه همون 8600gt رو بخرم ؟؟
خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید
------------
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که معنی 512MB memory on board که روی مشخصات بعضی کارت ها میزنند چیه ؟
نه اين PCI هاي معمولي هست مال شما PCI Express 1.1 هست كلا مادبردهاي PCI Express 2 گرون هستند ولي اصلا جاي نگراني نيست و 9600GSO بدن هيچ مشكلي روي مادبرد شما كار ميكنه
-----------------------------------
همون ميزان رم كارت گرافيك هست
سلام به همه دوستان
به کمک و راهنمایی دوستان عزیز به شدت نیازمندم
من 1 ساله پیش یه مانیتور ال جی مدل m1710a گرفتم . از اونهایی که تلوزیون هم هستش و شبیه سفید فام میمونه . ولی اونقدر نورش زیاده که چشمام رو میسوزونه . قبول دارم که چشمام یه کمی ضعیفه ولی یه لپتاپ 500 تومنی acer دارم که خداییش اگه 10 ساعت هم با اون تو اینترنت باشم و مقاله بخونم چشمم راحته . حالا تصمیم گرفتم که یه مانیتور دیگه بخرم و سخت دنبال یه مانیتورم که 17 اینچ یا 19 اینچ باشه و به زلالی مانیتورهای لپتاپ باشه . پولش مهم نیست و فقط اساتید لطفی کرده و کمکم کنن
خیلی خیلی ممنون میشم .
دوستان خواهش می کنم جواب بدید!:41:نقل قول:
سلام دوستان من می خوام یک سیستم جمع کنم و کارت گرافیک رو می خوام 1gb انتخاب کنم که در پیشنهادی که من گرفتم قیمتش 110 هست نظرتون چی هست و پیشنهاد های خود را همراه قیمت بدید همچین بالا هم نباشه
دیگه وقت ندارم خلاف قانون عمل می کنم منو ببخشید رم هم توی 2 گیگ با قیمت حول و هوش 45 تا 60 چی پیشنهاد میکنید
ماینبرد هم هم همینطور نظرتون درباره m.b asus p5ld2-x نظرتون چیه من قیمتی که گرفتم 75 تومان است نظرتون چیه
توی قسمت cpu ها هم سی پیو مورد پیشنهادی را نوشتم و قصدم استفاده از کارت ماهواره ای و همچنین یه خورده کار گرافیکی هست
منتظر نظراتتون هستم
سلامنقل قول:
خریدن این گونه مانیتورها اصلا درست نیست چون اصولا ترکیب چند دستگاه و کلا multifunction درست نیست. با این حال به نظرم شما اصلا به تعویض مانیتور احتیاج ندارید میتونید به راحتی با استفاده از کلید های روی خود مانیتور Brightness و contrast رو کم کنید تا چشماتون اذیت نشه.
اگرم مصرید مانیتور رو عوض کنید. محدوده قیمت رو بگید، چون من میتونم از 200هزارتومن تا 1 ملیون و خورده ای مانیتور بهتون معرفی کنم.
بینید کارت گرافیک رو با حافظه نیمشناسن با Performance می شناسن. Performance هم درسته به مقدار حافظه بستگی داره ولی نمی تونه به عنوان فاکتور اصلی انتخاب بشه. غالب GPU ها در حال حاضر 512 مگابایت حافظه بسشونه، پس یک توصیه به همه ی دوستان که اطلاع دقیق ندارن : پولتونو روی حافظه ی بیشتر حروم نکنید. توی این محدوده قیمت(110) میتونید 8600 رو انتخاب کنید ولی با اومدن 4850 دیگه این کارت ها ارزش خریدن نداره و بهتره الان اگر می خواهید خرید کنید 40 تومن بیشتر بدید(یا حتی کمتر) 9600 GSO بخریدنقل قول:
خدا شما رو حفظ کنه که جواب دادید
فکر میکنم تا 300 بد نباشه . البته اگه مونیتوری باشه که دقیقا عین مونیتور لپتاپ باشه ( نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه ؟) قیمت تا 500 هم میدم .
به نظر شما تفاوتی بین مونیتورهای دسکتاپ و لپتاپ نیست . یعنی من قاطی کردم . ولی باور کنید اونا خیلی خیلی سافت و نرم هستن .
راستی یادم رفت من همه اون تنظیمات رو هزار بار تغییر دادم ولی نمیتونم به یه تصویر ملایم و آرام و نرم برسم .
شاید واقعا تفاوت تکنولوژیکی بین مانیتورهای لپتاپ و دسکتاپ باشه ؟
خب دوست عزيز گرفتي M659 جان چي گفتنقل قول:
نظر من هم همونه
من یه دونه sparkle geforce 1024 mb sli 8500gt گرفتم و خیلی راضیم ولی فکر میکنم اینی که دوستمون معرفی کرده 9600 gso با یه کمی اختلاف قیمت ارزش خریدن داشته باشه . به هر حال درسته ماله من 1024 ولی مهمتر همون طور که ایشون گفت اون پروفرومنسش که از کلاس 96 داره استفاده میکنه .نقل قول:
از راهنماییتون ممنون ولی این 2032 قیمتش برام زیاده:2: (البته باید روش فکر کنم!:47:) این مانیتور از LG هم که معرفی کردین مدله بهترش هم توی سایت مادیران بود( W1952S) ولی هیچکدوم ورودی DVI ندارن. البته نمیدونم نداشتن DVI واقعا چقدر توی کیفیت تاثیر میزاره, با وجود این داشتنش به طور حتم یک امتیاز محسوب میشه که اینا ندارن.نقل قول:
حالا شما اگه زحمتی نیست دوربرتون یه نگاه بندازین ببینین چیره بهتری پیدا نمیشه تو این رنج ؟
راستی من تعریف مانیتورهای ViewSonic رو هم شنیدم نظر شما چیه؟؟؟
سلام بجه ها.اینجا کسی جایی سراغ داره که 9600 Gso بفروشه چون من هم رفتم پایتخت هم پاساژ دضا هم ,عاعدین ولی هیچ جا پیدا نکردم.اگه جایی سراغ دارین لطفا بگین.با تشکر!
با اين اوصاف شما بايد led بگيري نه lcd. قيمتش هم حدود 1,270,000 تومان است.نقل قول:
گرافيك 1 گيگ با قيمت 110 تومان ارزش خريد نداره. شما توي اين قيمت ميتوني كارت هاي زير رو بگيري:نقل قول:
ati HD 3650 512MB 128BIT با مارك پاور كالر و گارانتي بردپرداز حدود 110 تومان.
Albatron 8600GT 256MB GDDR3 اين يكي هم حدود 110 تومان با گارانتي sng.
دوست عزیز من هم برای مانیتور خیلی تحقیق کردمنقل قول:
از لحاظ قیمتی هم 2032 برام مشکل نبود
اما خودم رفتم بازار رضا هم 2032 رو دیدم هم 1952s رو
من نمیدونم یا من چشمام مشکل داره یا واقعا اینطوره! درسته که 2032 الان جزو بهترین هاست اما من 1952 رو خیلی با کیفیت تر دیدم
البته اول اطلاع نداشتم که DVI نداره
وقتی خونه بازش کردم متوجه این شدم خیلی دلم گرفت ، زنگ زدم مادیران اون ها گفتند که تفاوت خیره کننده ای نداره ، دوستان این تالار هم این نکته رو تایید کردند
و این نکته هم حائز اهمیت هستش که ساخت داخل نیست:46:
اما یک سوال از اساتید تالار دارم
من مانیتور 2032 رو که با 1952 مقایسه کردم واقعا کیفیت 1952 بهتر بود
پس چرا بر بهتر بودن 2032 تاکید میشه؟(به غیر از تفاوت اندازه)
متشکرم:11:
آفا این کارت گرافیک Ati 4850 اومد؟
برای بازی بهتر نیست کارت گرافیک Nvidia بگیرم تا Ati؟
من خسته شدم از بس منتظر Ati4850 شدم یک کارت گرافیک تا300 تومن برای بازی به من معرفی کنید.
همچنین یک مانیتور 300 تومنی برای بازی...
hd2400pro
برای بازی خوبه؟ در حد کدوم محصوله نویدیا است؟امتیازش تو ی 03 و 06 چنده؟تهران پیدا میشه؟حدود قیمت؟
باتشکر
خوب ممنون از دوستان از دوستان می خوام اگر براتون مقدوره یک سیستم خوب برای من بپیچند که کار های رو که می خوام بتونم انجام بدم(کارت ماهواره ای و کار گرافیکی)
4 رکن اصلی رو با قیمت و اسم برام بنویسید قیمت هم در حول و حوش 350 در بیاد
فقط زیاد گرونش نکنید
ممنون بابت توجهتون
خب قدرت 9600 حدود چهار برابر 8500 هستنقل قول:
حالا ميخواد اين 9600 رمش 384 باشه اون 8500 رمش يك گيگ فرق نميكنه
خب دقيقا همونجا كا بايستي ميرفتي نرفتينقل قول:
پاساژ ايران
خب اگه واقعا نمی تونید مانیتورتون رو تحمل کنید، به نظرم الان بهترین مانیتور تو رنج 300 هزارتومن همین سری 32 هستش:2032BW/GW که این جی دبلیو یه پوشش آینه ای داره که به گفته ی سامسونگ از شکست رنگ ها جلوگیری میکنه ولی همه از این جور مانیتورا که عین آینه می مونن استقبال نمی کنن. بی دبلیو هم دقیقا مثل همون هست فقط اون پوشش رو نداره و به جای magic bright 3 از یک نسخه پاینتر (2) استفاده می کنه و در اصل انقدر فرق نمی کنه ولی خوب یه 20 تومنی فکر می کنم اختلاف قیمت دارن.( هر دو 20 اینچند)نقل قول:
بالاتر از اون مدل در رنج 380 هزارتومن یک الی سی دی فوق العاده می تونهL1980Q از ال جی باشه که واقعا ال سی دی خوبیه ولی 19 اینچه و در این رده یکمی گرونه ولی قابلیت ها و طراحی بسیار شکیل خودشو داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زبانتون خوبه میتونید اینجا یک Review بخونید:
عکسهای بیشتر در:کد:http://www.techspot.com/reviews/hardware/lg_flatron1980q/l1980q-5.shtml
البته این مانیتور یک سری قابلیت های اضافی مثل چرخش نمایشگر(pivot) و استفاده در حالت عمودی داره که برای متن خیلی خوبه ولی بازم همچی بستگی به خودتون داره. من هنوزم فکر می کنم مانیتورتون با یک خورده تنظیم درست میشه.:27:کد:http://www.goodgearguide.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;76;pt;1
نقل قول:کد:http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_2400_Pro
تا اونجایی که من میدونم L194WT دی وی آی داره. حتی خود کاتالوگ مادیران که مال 9 ماه پیشه به وضوج ذکر کرده که DVI داره حتی هنوز اگر رایان صبا رو چک کنید می بینید که دی وی آی داره.ولی مثل توی سایت مادیران (حالا ) اوضاع عوض شده. یکمی بو میده احتمالا چون ساخت مادیران هست توش دست بردن.نقل قول:
این مشخصاتش از سایت ال جی که با رایان صبا یکیه:
Panel TNdvi-d یک رابطه که یک پروسه پردازش رو حذف میکنه و کیفیت رو بهبود می بخشه. همچنین قابلیت کنترل مانیتور از طریق نرم افزار های قابل اجرا روی ویندوز مثل magic tune (برای سامسنوگ) فقط از طریق DVI فعال میشه. هم چنین اگر میخواهید از ماینتورتون برای فیلم دیدن یا برای بازی با کنسول استفاده کنید تکنولوژی HDCP که مخفف High-bandwidth Digital Content هستش ، کیفیت تصاویر انتفالی رو حفط میکنه، اطلاعات بیشتر در:
Size 19W
Resolution 1440 x 900
Pixel Pitch 0.2835 x 0.2835
Brightness 300 cd/㎡
Contrast Ratio 2000:1(DFC)
Viewing Angle 160/160(H/V)
Response Time 5ms
Display Colors 16.2M
Sync Range
Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Input Signal
Video Signal RGB Analog, Digital
Sync type Separate, Composite, SOG
Connectors
PC 15 Pin D-sub, DVI-D(HDCP)
Plug & Play
DDC DDC/CI
Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz)
Power Switch Type Tact
Power Consumption
On 34W
Stand-by / Suspend 1W
DPM Off 1W
User Control
Button 5EA(Power Key Included)
Functions f-Engine, sRGB, Auto Resolution, HDCP
Type Tact type
Mechanical
Dimension(W x H x D) 435 x 370 x 226 mm
Weight 3.6kg
Stand Tilt(Base detachable)
Regulations
Safety UL,cUL,TUV-GS,SEMCO
EMC FCC-B,CE
Low radiation TCO-03
Power saving EPA Energy Star
ویو سونیک گارانتی درست حسابی نداره ولی مانیتور های بسیار خوبی هستند ولی گرون قیمت اند و در این رنج قیمت اصلا قابلیت رقابت با نمونه های معرفی شده رو ندارن (Response Time بالا یا کنتراست کم) مانیتور های رنج بالاتر از 360 و 400 یا میره تو 24 اینچ به بالا (حتی 30 اینچ که یک مدل از سامسنوگه) یا اینکه میره تو چیزهای کمیاب و گرون قیمت که برندهایی مثل VIEW SONIC ، Sony ، HP , Dell , Apple رو شامل میشه ( نسبت کارایی/قیمت در غالبشون خیلی ضعیفه)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP
اولا که ٌW1952S فعلا که در داخل تولید میشه و مشخصاتش به نقل از سایت مادیران اینه:نقل قول:
* صفحه نمايش گسترده
* كنتراست منحصر بفرد 10000:1
* طراحي استثنايي و زيبا
* داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
* مجهز به تکنولوژي DFC
* زاويه ديد بسيار وسيع
* زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
* مجهز به موتور پردازش تصوير
* مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
خوب تا اینجا که Respose Time 5 ms از 2032 که ضعیف تره.
TFT Panel Spec Size 19" Wide)
Resolution 1440 x 900 @ 75Hz
Brightness 300 cd/m2 ( Typical)
Contrast Ratio 10000 : 1 (DFC)
Viewing Angle H: 176°, V: 170°
Supported Colors 16.7 M Colors
Display Features Horizontal Frequency 28 ~ 83 kHz
Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz
Physical Features Video Signal Type RGB Analog/Digital(Separate, Composite, SOG, Digital)
Input Connector 15 pin D-Sub
Power Supply 100 ~ 240 Vac (50~ 60Hz), Built-in Type
Net Dimensions (WxDxH) 451 x 220 x 390 mm
Net Weight 3.9 Kg
Wall / Arm Mount Type VESA
Power Consumption Normal Operation Less than 36 watts
Suspend / Standby Less than 1 watts
Power Off mode Less than 1 watts
Plug Play DDC DDC 2B
USB N/A
OSD Control Yes/ OSD adjustment lock function
Regulation Compliance ISO 13406-2, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, EPA Energy Star
Special Features FLATRON f-Engine, DFC, 5ms, Tilt, FUN Key (ez Zooming, 4:3 in Wide, Photo Effect, Sound
اینجا هم که می بینید DVI نداره.
ولی شما داری استفاده می کنی و راضی هستید و این خیلی مهمه.
به هر حال هر جوری حساب بگیرید روی کاغذ 2032 بهترین مانیتور بازار از لحاظ Price/Performance ( کارایی/قیمت) هستش.
ببین دوست عزیز اینجا قوانین باید رعایت بشه. خیلیا (خود من) می خوان سیستم ببندن ولی قوانین اجازه ی پیشنهاد سیستم رو سلب کرده و دلیل هم داره. برای گرافیکتون با توجه به چیزایی که گفتین (که بازی توش نبود) من شخصا 3650 رو به 8600 ترجیح میدم چون درسته در بازی از 8600 به مقدار کمی کم میاره ولی عوضش از Direct X 10.1 پشتیبانی میکنه که به نظرم تصمیم آینده نگرانه تریه. انتخاب با خودته برای کار هایی که گفتی حتی 8500 هم کفایت میکنه ولی خوب الان با 80-90 تومن قیمت 8600 کارت خیلی خوبیه تو این رنج(و همچینین 3650)نقل قول:
نه اتفاقا. جفتشون پنل های TN دارن کما اینکه با وجود محدودیت باتری لپتاپ ها روشنایی تصاویر با انواع LCD ها که منبع تغذیه دارن قابل مقایسه نیست. همچنین تو Response Time و دیگر فاکتور ها.نقل قول:
شما مشکلتو فکر کنم با تنظیم نور محیطم میتونی درست کنی. کما اینکه انواع راه حل های نرم افزاری هم وجود داره
ببخشيد اشتباه شد .
دستت درست . خدا حفظت کنه . ممنونم . اینچ مونیتور وقتی بالا میره در کیفیت و تصویر تاثیر میزاره ؟ بهتر نیست مثلا 15 اینچ بگیرم ؟ بین 2032bw و 2032gw نظر شما بیشتر رو کدومه ؟ اگه گرفتم شما توصیه میکنید که از پورت dvi کارت گرافیک بهش ورودی بدم ؟
ممکنه نظرتون رو در مورد مونیتور sony بفرمایید ؟ مثل اینکه تو بازار مونیتورهاش خیلی مختلف نیست و یکی دو نمونه بیشتر نداره . حقیقتش اینکه اندازه صفحه خیلی برام مهم نیست و فکر میکنم باید یه چیزی بگیرم که کمترین لرزش تصویر رو داشته باشه ولی نمیدونم تو مونیتور کدوم مشخصه اینو بیان میکنه ؟ واید بگیرم یا معمولی ؟
آقا به خدا شرمنده شدم . منو ببخشین اگه سوالام زیاد شدن . معذرت ...
نظر شما صددرصد درسته و تو عمل این به من ثابت شده . مثلا من بازی پرواستریت رو وقتی روی بالاترین حدش میزارم سیتم من موقع بازی اون روانی سابق رو نداره و عملکردش کند میشه و یا بازی تابیریوم وارز ولی همین بازی ها رو سیستم برادرم که اون 9600 رو داره با اینکه 512 هستش عالیه و بدون مکس و تاخیر اجرا میشن .نقل قول:
خیلی متاسف شدم که چند بار درخواست مشورت کردم کسی جواب نداد
اگه ممکنه آدرسشو بده؟ممنون!نقل قول:
از این پس برای سوالات درباره خرید مانیتور به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
با دورود
بين اين دو كارت گرافيك كدام بهتر است واگر مورد بهتري است معرفي نماييد و اين پاور مناسب است green gp 530 ab
asus geforce 7900gtx 512mb
asus-ati radeon eah3870 top 512mb
با سپاس
به نظر من بهتره 4870 بگيري!نقل قول:
با کارت 8600GT میشه بازی های روز رو بازی کرد؟؟.....روی بالاترین option هم نبود اشکال نداره..
ّبله جواب میده. البته GDDR3 بیگرینقل قول:
Club HD 4850 امده 260 تومن كه خيلي سرتر از اينها استنقل قول:
با دورود
بين اين دو كارت گرافيك كدام بهتر است واگر مورد بهتري است معرفي نماييد و اين پاور مناسب است green gp 530 ab
asus geforce 7900gtx 512mb
asus-ati radeon eah3870 top 512mb
آره چون دايكرت ايكس 10 هست ميشه بازي كرد منتها بعضي بازيها رو بايد رزولوشن و جزيياتشون رو كم كنينقل قول:
انتخاب بهتر 9600 GSO 384 مگ هست حدود 145 تومن
سلام دوستان من چند وقته گرافيگم پوكيده
دنباله گرافيكه خوبي هستم بودجه هم محدوده بهم پيشنهاد دادن
گرافيك 8400 gt بهم گفتن بگير بازي جديد رو اجرا ميكنه اصلا كاراييش خوبه ؟
من مادربوردم agp بود واسه همين بايد مادربوردم هم عوض كنم چيكار كنم
سلام خدمت اساتید
قیمت دقیق کارت گرافیک asus 9600Gt DDR3 512 رو می خواستم؟