بهترین محافظ کیف های کتابی هستند ... چرمیه ... من یکی خریدم 8000 تومان فابریکی نوکیا ... چرمی هست و توی سک محاظ که مثل چهارچوب گوشی رو نگهداری میکنه ... بسیار شیک و سبک
مدلهای معمولی اش هم هست 3000 تومان
Printable View
بهترین محافظ کیف های کتابی هستند ... چرمیه ... من یکی خریدم 8000 تومان فابریکی نوکیا ... چرمی هست و توی سک محاظ که مثل چهارچوب گوشی رو نگهداری میکنه ... بسیار شیک و سبک
مدلهای معمولی اش هم هست 3000 تومان
این هم نمونه هاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم چیز خوبی بخری
مال من دومی هست ... البته شاسی سراسری و محافظ فومی هم داره
Crespo عزیز اصلا تحت هیچ شرایطی تعویض قاب رو بهت پیشنهاد نمیکنم
1)مشکل استفاده از دکمه های زیاد و کم کردن صدا به تنهایی بد ترین نقطه ضعف این قابهای 5 تومانی است
2)فاصله یک میلیمتری قاب رویی تا ال سی دی
3)احتمال خراب شدن یکی از چهار پیچ پشت قاب رویی(70%)
4)شل شدن ال سی دی و حرکت یکی دو میلیمتری اون که منجر به خرابیش میشه
5)بعد از مدتی استفاده شکستن دکمه های چهار طرف و جداشدن از سطح دی پد به همراه دکمه مرکزی
من به همه مصیبتهای بالا گرفتار شدم با تعویض کل قاب
به نظر من فقط راه حل خرید یه کیف مناسبه که البته پیشنهاد میکنم کیف چرمی با قاب دور محکم که البته 3000 تا 8000 تومن هست
این هم یک نمونه از کیف که خودم استفاده میکنم
یه سوال ابتدایی داشتم اونم اینکه:قسمت تم در ان 95 کجاست؟
پیدا نکردم
tools => settings => generals => personalize
یه سئوال
آیا امکان داره فرمت فیلم برداری گوشی رو به divx ( درست نوشتم!!( تغیر داد مثلاً با نصب یه برنامه یا نه
چون فرمت فعلی که mp4 هستش خیلی حجم زیادی میگیره ( 1 دقیقه حدود 20 مگابایت )
خب هر کیفیتی یه حجمی هم اشغال میکنه دیگه! DivX هم همچین آش دهن سوزی نیست.میخوای کوچیک شه باید کیفیتو بیاری پایین.
میتونی بیاریش توی منو.برو توی Tools->Utilities->Device Manager و از تب راست یه Server جدید تعریف کن و همه ی جاهایی که میشه (حتی Password ها) رو بذار Themes . بعد یک بار Sync کنی میاد توی منو.نقل قول:
یه سوال ابتدایی داشتم اونم اینکه:قسمت تم در ان 95 کجاست؟
پیدا نکردم
بر و بکس کیف دوست!حواستون باشه کیف آهنربایی نخرینا!هم بلندگو ها و هم LCD دچار مشکلات روحی میشن.من الآن یه کیف زیپی خیلی ساده ی 2 تومنی دارم که تا این جا از گوشیم خوب محافظت کرده.
دوست من ممنون میشم آدرس اونجایی که کیفتو گرفتی به من بدی .....نقل قول:
من بالای 6 ماهه دنباله یه کیف شیک و بادووم هستم ولی کل علاالدین رو زیر و رو کردم ولی یه چیزه درست و حسابی پیدا نکردم ....... ممنون میشم اگه آدرس یا شماره تماسشو پیغام خصوصی کنی ...:40:
ممنون از راهنمائیاتون. من خودم یه قاب مثل این قاب آقا احسان خرمی دارم. دقیقاً مثل همون. اما به اون قسمت بادمجونی رنگ
گوشی آسیب می رسونه و باعث لک شدن (سیاه شدنش میشه.) به همین خاطر دنبال یه قاب عالی می گردم. کسی آدر مغازه ای
توی مشهد نداره که جنس عالی و اصلی! داشته باشه؟
پولش رو به ریال گفتم ... وگرنه دادم بچه ها از دبی برام آوردند (فکر کنم نمایندگی خود نوکیا بود)نقل قول:
تقریبا پارسال
اتفاقا مال من آهنربایی هست و هیچ تاثیری نداشتهنقل قول:
البته اسپیکر ها یک نویز ناچیزی دارند اگر گوشت رو ببری جفتشون و خوب دقت کنی
یه سوالی در مورد 8 گیگ داشتم.
من یه تعداد برنامه پس از فرمت گوشی نصب کردم حالا هر وقت گوشی رو ریستارت میکنم مینویسه:installing
که یه مدت مثلا 30 ثانیه طول میکشه و بعد ارور میده که :untrusted application on mass memory.install the application in app.manager
یعنی چی؟؟
چی باید بکنم؟؟:41:
در ضمن وقتی میرم app.manager همه ی برنامه ها اینستال شده.
فقط خیلی عجله دارم هر چه زودتر باشه بهتره.
ممنون.
چند صفحه قبل رو می خوندی مشکل رو توضیح دادم و راه حلش هم گفتم :
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3333485&postcount=4124
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون.:8::10:نقل قول:
[quote=Arshia001;3372078]خب هر کیفیتی یه حجمی هم اشغال میکنه دیگه! DivX هم همچین آش دهن سوزی نیست.میخوای کوچیک شه باید کیفیتو بیاری پایین.
به نظر من که آش دهن سوزی هست :31: من خودوم روی هاردم بیشتر از 100 تا فیلم با فرمت divx دارم که کیفیتش با dvd تقریباً برابره ( که اونم بخاطر تکنولوژی پیشرفتشه) در ضمن من نمیخام کیفیت فیلم برداری رو بیارم پایین
آخرش نگفتین میشه با نصب برنامه به سیستم دوربین ، divx هم فیلمبرداری کرد یا نه ؟؟:13:
با نصب برنامه میشه ساپورته پخش دی ویکس رو اضافه کرد اما تا حالا برنامه برایه فیلم برداری با فرمت دیو ندیدم.
اصلا برنامه ای که 3rd پارتی باشه و مخصوصه فیلم برداری باشه 1-2 تا بیشتر نیست. که اونم قدیمی بود.
نقل قول:
حالا هیچ راهی میشناسی که بدون افت کیفیت بشه حجم بیشتری فیلم رو با دوربین گوشی زخیره کرد ؟
راهی نداره.مگه یکیش قربانی اون یکی بشه.
از تو ستینگیش کیفیت رو بذاری رو "تی وی نرمال" یا "ایمیل های کوالیتی".
که به ترتیب کیفیت سه چهارم و نصف میشه و حجم فیلم ذخیره شده نصف و یک چهارم میشه.
ولی من فیلم های DivX که دیدم حدودا 1:30 با کیفیت 1/4 DVD میشه 270 مگ!MP4 با کیفیت DVD میشه 500 مگ!
سلام
دوستان می خواستم بدونم من اگه به این فریمور جدیده (30) فلش کنم گوشیم چه فرقی می کنه؟
چی اضافه می شه؟
1- سرعت فوق العاده گوشی بخصوص در گالری
2- باگ ها برطرف میشه
3- شارژ گوشی بهتر میشه
4- چراغ های چشمک زن دکمه گالری و ولوم بعد خاموش شدن یا کم نور شدن LCD
5- چرخش اتوماتیک صفحه نمایش
6- یک تم سیاه رنگ مثل 8 گیگ
7- یک چیز sharing ته لیست Standby mode ات اضافه میشه
8- برنامه N-gage بازی نوکیا ورژن 1 روش نصب میشه ... که هلو میشه
معایب :
1- سرعت منوهای داخلی گوشی کمی کند میشه
2- بعد نصب تم جدید یک باگ داره که یک پیغام 30 ثانیه ای مزاحم بعد هر خاموش روشن کردن یا در اوردن رم ، میاد روی صفحه و کمی اعصاب خورد کنه .... البته به راحتی رفع شدنی است
تایید نمیشه.نقل قول:
1- سرعت منوهای داخلی گوشی کمی کند میشه
2- بعد نصب تم جدید یک باگ داره که یک پیغام 30 ثانیه ای مزاحم بعد هر خاموش روشن کردن یا در اوردن رم ، میاد روی صفحه و کمی اعصاب خورد کنه .... البته به راحتی رفع شدنی است
1 را که قبول ندارم.
2 هم نمی دونم بر اثر نصب تم هست یا هک گوشی ولی به راحتی قابل برطرف کردنه.
آپدیت جدید خبری نیست؟؟؟؟
آپديت 31 ريويژن خورد و دوباره روي سايت نوكيا قرار گرفت.
امینی این اپدیت 31 هیچ راهی برایه هکش نیست؟؟؟؟؟؟
یعنی هلو کربید هم روش نصب نمیشه که بعدش گوشی رو هک کنیم؟؟؟؟؟
نه هيچ راهي نيست.
hellocarbide هم جواب نميده.
بابا شما یک فایل ساین برای گوشیتون از سایت هایی که این فایل هارو ایجاد میکنن سفارش بدید و دیگه راحت میتونید هر چی رو ساین کنید و بعد نصب کنید
اولا كه همون ساين هم يكيم دردسر داره.
بعدشم هك كه فقط براي نصب برنامه نيست.
با هك هزار تا كار ديگه ميشه انجام داد.
مهمترینش استفاده از بازیهای کرک شده انگیجه.
دوستان بازم یاد آور میشم فریمور 31 این گوشی فقط برای اینکه این گوشی رو در مقابل هک نفوذناپذیر کنن ارائه شده و فکر نکنم هیچ مزیتی نسبت به فریمور 30 داشته باشه .... به نظر من که اصلاً ارزش دانلود و نصب نداره ....
.
.
البته برای دوستانی اصلاً کاری به کار هک و Ngage و ساین ندارن شدیداً پیشنهاد میشه ....
مثلا چه باگی برطرف شده؟نقل قول:
2- باگ ها برطرف میشه
خب چی هست؟ به چه دردی می خوره؟نقل قول:
- یک چیز sharing ته لیست standby mode ات اضافه میشه
و اینکه من تاحال این گوشیو فلش نکردم به نظرتون با توجه به معایبی که گفتید و امکانات نه چندان زیادی که اضافه می شه، می ارزه فلش کنم یا نه؟
مي خواي فلش كني؟
از چند به چند؟
سلام بچه ها
دو تا سئوال
- من گوشی مو به روش هلو کربید هک کردم ولی به محض اینکه update برنامه ایکس پلوره رو اجرا میکنم وقتی میخوام وارد برنامه بشم میگه version expiredهر بار که وارد برنامه میشم مگه آیا میخواهید برنامه update شود ؟ چیکار کنم که این پیغام رو نده
- این برنامه N-gage چی هست ؟ من که هر بار واردش میشم چیزی که نشون بده میشه بازی کرد نمیبینم
1- از این استفاده کن :نقل قول:
2- n-gage برای بازی هست ( بازیهای جدید نوکیا با گرافیک بالا ) ...... اگه میخوای n-gage نصب کنی اینجا رو بخون :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=287222
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
ریست شدن خودکارنقل قول:
مثلا چه باگی برطرف شده؟
اشتباه نشان دادن مقدار شارژ
بسته شدن برنامه ها بصورت خود به خود
اشکالات فونتی و تمی
و ...
به درد ما توی ایران نمیخوره ... یک شورکات به برنامه share ی چیزی هست ... تو مایه های moshنقل قول:
خب چی هست؟ به چه دردی می خوره؟
و اینکه من تاحال این گوشیو فلش نکردم به نظرتون با توجه به معایبی که گفتید و امکانات نه چندان زیادی که اضافه می شه، می ارزه فلش کنم یا نه؟
حتما و حتما به ورژن 30 ارتقا بده و به ورژن 31 نده ...
خبری از 3 بعدی شدن منو ها یا باز شدنشون یا تحولات عظیم! تو آپدیتای جدید نیست؟؟؟
چی؟افکت میخوای؟برو KastorUI بریز.ولی با ورژن 30 کار نمیکنه.
من هم دیدم مخصوص سری fp2 و قشنگه قابل توجه و میتونی باهاش خیلی کلاس بزاری اما....نقل قول:
روی ورژن 30 نصب نمیشه پس باید دانگرید کنی به ورژن 20 وحالا
باید نزدیک 90 مگ دانلود کنی
بی خیال صفحه چرخشی توسط خود گوشی بشی(البته میتونی با نرم افزار جبرانش کنی)
مصرف باطری میره بالا(4 ساعت موزیک به جای 5 ساعت و ربع)
و در ضمن شنیدم خطا پذیری و مشکل امنیتی ورژن 20 هم هست
حالا هرجور دوست داری
سلام بچه ها
دوتا سئوال دارم
1- در مورد فایل های درخواستی cer (این سئوال رو اینجا مطرح میکنم چون توی تایپیک خودش تا جوابمو بدن خیلی طول میکشه)
من درخواست این فایل رو در قسمت مربوطه دادم و آقا مجتبی هم زحمتشو کشید و آدرس پست 19907 صفحه 797 رو دادند ولی وقتی من به صفحه اول مراجعه میکنم فقط تا صفحه 778 فایل ها ضمیمه شده میشه راهنمایی کنید که قضیه چیه؟
2- با توجه به مطالب بالا ورژن جدید xplore رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام قبلیشو پاک کنم توی مدیر برنامه اصلاً وجود نداره که بخوام remove کنم
مجتبی جان فعلا درگیر امتحاناته وکرنه 2 روزه بهت تحویل میداد.
برو رو ایکونش از تو اپشن ریمو بزن.