در 1 نظر بگیرم یا نه؟
2 ساعت دیگه باهاش قرار دارم
در 1 نظر بگیرم یا نه؟
2 ساعت دیگه باهاش قرار دارم
شک نکن! بگیر! داره بهت مفت میده. البته اگه بخواد بفروشه، از این بهتر تو ایران نمیخرن! پس چاره ای هم نداره!نقل قول:
ولی می ارزه. شک نکن. فقط مطمئن شو مشکلی نداره. بدون شک اگه بدون مورد باشه قیمتش عالیه.
خیلی ممنون از جاوید خان. مختصر و بسیار مفید. مرسینقل قول:
ديو هوك يه برنامه خيلي قديمي براي اجراي بازي هاي كپي بود با پيشرفت علم در حال حاضر !!! نيازي به استفاده از اين برنامه نيست ، البته روي فريم ور هاي جديدم نصب نمي شه اصلا !
دوستان بازي هايي كه بين pc وpsp مشترك و كيفيتشون روي psp بالاست كدوم ها هستن؟
دوستان می خواستم psp slim بخرم ایا بازیهای خوب زیاد داره چون از دستگاهش خوشم اومده
بازي ترسناك تو مايه هاي سايلنت هيل ديگه چي براي psp هستش ؟
بلاخره یک اسلیم خریدم.میشه راهنمایی کنین من چطوری بازی بریزم روش؟ همینطور بازی های ps1
تو قسمت system software نوشته 3.8 M33-5 این احتیاج داره فرم ویر عوض بشه؟
بريز توي فولدر iso توي مموري كارتتنقل قول:
يه سوال هم دارم : شما كه psp خريدي مگه از فروشنده نميپرسي چجوري بازي بريزم ؟
اینقدر خسته بودم که حالیم نشد چطوری خریدمنقل قول:
خیلی سوال سختیه. ولی من پرنس اف پرشیا و انیورسری رو بیشتر از همه پسندیدمنقل قول:
دوستان بازي هايي كه بين pc وpsp مشترك و كيفيتشون روي psp بالاست كدوم ها هستن؟
بله! بازی های خوب خیلی زیاد داره. شما سلیقه ات هر جوری هم که باشه، روی پی اس پی بازی براش پیدا میکنی.نقل قول:
دوستان می خواستم psp slim بخرم ایا بازیهای خوب زیاد داره چون از دستگاهش خوشم اومده
بازی ترسناک که زیاده. ولی من چون اصلا علاقه ای به این سبک ندارم جواب ندم بهتره! بزار جاوید بیاد خودش جواب میده!!نقل قول:
بازي ترسناك تو مايه هاي سايلنت هيل ديگه چي براي psp هستش ؟
بازی خود پی اس پی رو که مهدی جان لطف کردن گفتن. برای تبدیل بازی های PS1 از PSX2PSP PopStation استفاده کنید. اگه پیدا نکردید بگید بزارم لینکشو. فرم ویرتون هم فعلا همه ی بازی های جدید رو اجرا میکنه. ولی اگه از سرعت لود شدن بازیها راضی نیستید و همچنین اگه میخواید از قابلیت اسکایپ استفاده کنید، به 3.90 ارتقا بدید.نقل قول:
بلاخره یک اسلیم خریدم.میشه راهنمایی کنین من چطوری بازی بریزم روش؟ همینطور بازی های ps1
تو قسمت system software نوشته 3.8 M33-5 این احتیاج داره فرم ویر عوض بشه؟
من هانت! اگه یادم باشه یه جای من هانت گیر کرده بودی درسته!!؟ بازی ترسناک برا PSP خیلی هم کمه کی گفته زیاده!!نقل قول:
یه لینک برا popstation بده دمت گرم!نقل قول:
بله بازي ترسناك برا پي اس پي كمه منم تصديق مي كنم ! چون به نظر من كلا با ذات پي اس پي سازگار نيست زياد !
دمت گرم با مرامنقل قول:
من مرده اون تزتم نازنین ولی راستش بحث این حرفا نیست الان پولم آماده نیست باید تا تابستون صبر کنم
یه سوال اساسی هم دارم که خیلی برام مهمه:!!!!!!!!!
دوستان من 23 سال دارم به نظرتون ضایع نیست psp بخرم و باش بازی کنم ؟ از طرفی خوره بازی هستم از طرف دیگه سنم زیاد شده احساس میکنم psp ماله زیر سنینه 21 است!!!
نظر شما چیه؟
ممنون
الان احساس مي كني مثلا من ده سالمه !! منم 22 سالمه اصولا بازي هاي الان اگه دقت كني بيشتر مناسب بزرگترهاست تا كوچيتر ها ... بخر حالشو ببر مگه به سنو ساله !نقل قول:
نقل قول:
بازی ترسناک برا PSP خیلی هم کمه کی گفته زیاده!!
بابا ما یه غلطی کردیم گفتیم زیاده! منظورم این بود که هست خلاصه. جاوید جان کجاش با ذات پی اس پی در تضاده؟! شما اون اول سایلنت هیل رو ندیدی چی نوشته؟! (مرده شورشونو ببرن) نوشته این بازی برای بازی در تاریکی و با هدفون بهینه شده است!! حرفشونو گوش دادم و خداوکیلی ترسیدم (چرا دروغ؟!) شما رو کدوم کنسول میتونی همچین تجربه ای داشته باشی؟نقل قول:
بله بازي ترسناك برا پي اس پي كمه منم تصديق مي كنم ! چون به نظر من كلا با ذات پي اس پي سازگار نيست زياد !
[QUOTE]دمت گرم با مرام
من مرده اون تزتم نازنین ولی راستش بحث این حرفا نیست الان پولم آماده نیست باید تا تابستون صبر کنم[/
QUOTE]
من نوکرم. تز دادن یکی از اساس دینه! ولی اون نازنینش چی بود؟! به هر حال بعد از خرداد پی اس پی 100% گرون میشه از ما گفتن.
نقل قول:
دوستان من 23 سال دارم به نظرتون ضایع نیست psp بخرم و باش بازی کنم ؟
عجب چیزی گفتی جاوید! کلی خندیدم!نقل قول:
الان احساس مي كني مثلا من ده سالمه !!
بابا راس میگه. (جاوید راس میگه!!) فکر کردی کسی که سنش پایینه پول از کجا باید بیاره اصلا پی اس پی بخره؟!!!! اکثر کسایی که پی اس پی میخرن دستشون تو جیب خودشونه. جون اگه کسی بخواد واسه بچش کنسول بخره، هر چقدر هم مایه دار باشه یه کنسول خونگی میخره. تا بچه اش بشینه خونه حداقل!! اصلا پی اس پی مال کساییه که همه اش بیرون از خونه ان و اینور اونور میرن. کدوم آدم سن پایینی این شرایطو داره؟!
آقا چرا ناراحت مي شي به خدا منظوري نداشتيم ! بازي تو هر سبكي براي پي اس پي هست ولي ترسناك كمتره ... البته به شخصه اصلا چيزي به اسم سبك ترسناك رو قبول ندارم ! تا حالا هيچ بازي نتونسته حس واقعي ترس رو بهم منتقل كنه حتي سايلنت هيل با همون شرايطي كه گفتيد ... ( شايدم زياد بازي هاي اينجوري بازي كرديم عادي شده ! )نقل قول:
بابا ما یه غلطی کردیم گفتیم زیاده! منظورم این بود که هست خلاصه. جاوید جان کجاش با ذات پی اس پی در تضاده؟! شما اون اول سایلنت هیل رو ندیدی چی نوشته؟! (مرده شورشونو ببرن) نوشته این بازی برای بازی در تاریکی و با هدفون بهینه شده است!! حرفشونو گوش دادم و خداوکیلی ترسیدم (چرا دروغ؟!) شما رو کدوم کنسول میتونی همچین تجربه ای داشته باشی؟
ناراحت نشدم. یه سوال؟ چرا هر چی میگم همه میگن "چرا ناراحت میشی؟!" به خدا ناراحت نمیشم. به نظرم مشکل از منه چون همه همینو بهم میگن. احتمالا یه روانشاسی باید برم ببینم چی میگه... به هر حال... تاپیکو منحرف نکنم... قبول دارم آقا! کمتره... من یه نفر که اصلا بازی ترسناک دوست ندارم. فقط فیلم ترسناک حال مید! وگرنه بازی که به من حال نمیده. ولی سایلنت هیل، اولای بازی اونجاش که دختره رو تو آینه میبینه من ترسیدم. البته واسه یه لحظه. به هر حال من سرچ کردم و فهمیدم همونطور که شما فرمودید بازی ترسناک رو پی اس پی کمه.نقل قول:
آقا چرا ناراحت مي شي به خدا منظوري نداشتيم ! بازي تو هر سبكي براي پي اس پي هست ولي ترسناك كمتره ... البته به شخصه اصلا چيزي به اسم سبك ترسناك رو قبول ندارم ! تا حالا هيچ بازي نتونسته حس واقعي ترس رو بهم منتقل كنه حتي سايلنت هيل با همون شرايطي كه گفتيد ... ( شايدم زياد بازي هاي اينجوري بازي كرديم عادي شده ! )
شرمنده! صبح ندیدم این جمله رو! بفرما. 1.1 مگنقل قول:
یه لینک برا popstation بده دمت گرم!
اگه کار نکرد:کد:http://www.0upload.com/index.php?p=download&hash=cezELRRuIf1r
کد:http://dl.qj.net/PSX2PSP-popstation-GUI-v1.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12982/catid/151
مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟نقل قول:
دمت گرم با مرام
من مرده اون تزتم نازنین ولی راستش بحث این حرفا نیست الان پولم آماده نیست باید تا تابستون صبر کنم[/
QUOTE]
من نوکرم. تز دادن یکی از اساس دینه! ولی اون نازنینش چی بود؟! به هر حال بعد از خرداد پی اس پی 100% گرون میشه از ما گفتن.
عجب چیزی گفتی جاوید! کلی خندیدم!
بابا راس میگه. (جاوید راس میگه!!) فکر کردی کسی که سنش پایینه پول از کجا باید بیاره اصلا پی اس پی بخره؟!!!! اکثر کسایی که پی اس پی میخرن دستشون تو جیب خودشونه. جون اگه کسی بخواد واسه بچش کنسول بخره، هر چقدر هم مایه دار باشه یه کنسول خونگی میخره. تا بچه اش بشینه خونه حداقل!! اصلا پی اس پی مال کساییه که همه اش بیرون از خونه ان و اینور اونور میرن. کدوم آدم سن پایینی این شرایطو داره؟!
در ضمن دستش هم تو جيب خودش نيست!
یه حس دارم که psp هم داره تو کلکسیون کنسول های قدیمی میره چون 4 ساله از عمرش گذشته و بازیهای که باید براش بیاد اومده و فکر کنم 2 سال دیگه کامل از یاد بره
کی گفت به دردش نمیخوره؟! گفتم کمتر دارن. شما بیشتر کسایی که دیدی تو چه سنی بودن؟ من که بیشتر بالای 19-20 سال دیدم پی اس پی داشتن.نقل قول:
مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟
سلام به همه دوستان
دیروز اسلیم پیانو بلک گرفتم 228 تومن
دو تا سوال داشتم
اول این که مشخصات مموری 4گیگ اصل چیه؟؟
دوم فروشنده گفت که اسلیم تمام بدنه وصفحش ضد خشه وبرچسب السی دی نیاز نداره حرفش درسته؟؟
با عرض معذرت فروشنده خيلي غلط كرده ! واسه ال سي دي حتما يه برچسب بگير كه بعدا پشيمون مي شي ...نقل قول:
سلام به همه دوستان
دیروز اسلیم پیانو بلک گرفتم 228 تومن
دو تا سوال داشتم
اول این که مشخصات مموری 4گیگ اصل چیه؟؟
دوم فروشنده گفت که اسلیم تمام بدنه وصفحش ضد خشه وبرچسب السی دی نیاز نداره حرفش درسته؟؟
آره گیر کرده بودم ولی رد کردمش . خدایی یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم بازی کردم همین من هانت 2 بود .نقل قول:
من الان بد جور تو کفه بازی ترسناک هستم . یعنی هیچی نیست دیگه ؟
نه نیست دیگه من همینارو میشناسم البته من زیاد با ترسناک حال نمیکنم!نقل قول:
ممنون از تاییدت!نقل قول:
مثلا fifa 08 کیفیت خوبی داره البته به بازی ساز ها هم ربط داره الان اکثر بازی هایی که به صورت مولتی ساخته میشن فقط x360و ps3 و pc شون از بقیه بهترهنقل قول:
اشتباه نکن من بالای 30 سالم دیدم که با psp حال میکنه چه برسه به 17 سال ! ببین من 70% پول psp مو خودم دادم در حالی که میتونستم اون موقع یه گوشی خوب بخرم الان گوشی من 2600 ! ولی اکثر دوستام گوشی بالای 300 دارن ولی واقعا از امکانات گوشیشون استفاده نمیکنن ولی من الان از همه ی امکانات psp استفاده میکنم و.....نقل قول:
جاوید قبلا حدس میزدم 20 سالته!! حالا چون تو گفتی منم میگم 18 سالمه! حرفتم تایید میکنم به سن و سال ربطی نداره.نقل قول:
من هم موقعی که 12 سالم بود از سایلنت 1 ترسیدم،هم الآن که 17 سالمه با شرایط کافی از Origins میترسم.یعنی ترس که نه،تریپ دلهره و این مایه ها...نقل قول:
بيشتر كساني رو كه من ديدم تو رنج 16 تا 18نقل قول:
در ضمن اين برچسب ال سي دي چيه؟؟ يه عكس ازش ميزارين
اگه بچسبونيمش رو ال سي دي حباب هوا زيرش نميمونه؟؟
يه چيز ديگه جناب saddegh عزيز شما psp رو از كجا خريدي و اين قيمتي كه گرفتي پايين ترين بود؟؟
یه برچسب برا lcd دیگه که میچسبه روش و نمیزاره به خود lcd خط بخوره من خریدم 2800 یه خوبی جالبی که داره اینه که اگه بعد از اینکه رو lcd خط افتاده بچسبونیش خط ها دیگه معلوم نیست!! چرا ممکنه حباب بره برا منو که عطا چسبوند اون مو بلنده تو وست گیم ! یه دونه حباب خیلی کوچیک دارم الان که اونم به خاطر اینه که گرد و خاک رفته بود من ندیدم که پاکش کنم!نقل قول:
منم دادن يارو مغازه داره چسبوند ولي كجكي چسبوند زيرشم يه حبوبا كوچلو رفت ولي چون حساسم به اين مسائل خودم كندمش دوباره صاف چسبوندمش بدون حباب !
نقل قول:
مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟
نقل قول:
کی گفت به دردش نمیخوره؟! گفتم کمتر دارن. شما بیشتر کسایی که دیدی تو چه سنی بودن؟ من که بیشتر بالای 19-20 سال دیدم پی اس پی داشتن.
خوب تو فقط رفیقاتو دیدی لابد! به نظرم کنسول پرتابل بیشتر به درد کسی میخوره که زیاد بیرون از خونه باشه. مثلا من الآن شرکت بیکارم تقریبا. یا پی اس پی بازی میکنم یا میشینم Dota بازی میکنم!! به هر حال، هرکی هر جوری حال میکنه و تو هر سنی هست هر کنسولی رو دوست داره هر کاری میخواد بکنه!!نقل قول:
بيشتر كساني رو كه من ديدم تو رنج 16 تا 18
به به! میبینم که عطا شهرت جهانی پیدا کرده!! برا منم اون چسبوند. ولی هیچ حبابی نداره. بنده خدا کلی تمیزش کرد. انصافا کارش درسته!! برچسب چسبون خوبیه!!نقل قول:
برا منو که عطا چسبون
در ضمن اين عطا تازه از كيش برگشته ها ! اون دفعه نذاشت ازش عكس بگيرم ! كلي وستي ها بچه هاي باحالين ... و خوبم پول در مي آرن كه يكي از مهم ترين دلايل همين خوب برخورد كردنشونه !
همش تایید میشه! lolنقل قول:
ميشه بگي چيجوري چسبوندي كه حباب زيرش نرفت من هر موقع ماله موبايل رو كندم ديگه نتونستم طوري بچسبونم كه حباب زيرش نره !!نقل قول:
راستي اين يارو برچسبه چنده؟؟
تو بسته ی برچسب یه دستمال داره که باهاش باید Lcd رو تمیز کنی. یه برچسب داره که دوطرفش یه برچسب دیگه هست! یعنی سا تا برچسبه که وسطیه اصلیه اس. یه چیر مقوا مانند سفت هم داره که باید هر ذره از برچسب که میچسبونی رو با اون پرس کنید. لبه ی یک طرف یکی از برچسبهای فرعی رو بلند کنید. و از یک گوشه بچسبونید رو پی اس پی، بعد آروم آروم با مقوا سفته چسبوندنو ادامه بدید. وقتی کامل چسبوندیدش، برچسب فرعی دوم رو هم غلفتی بکنید! حواستون هم باشه که اگه یجا حباب رفت زیرش سریع اونجا رو بکنید دوباره با دقت بچسبونید.
قیمت برچسباش هم توپخونه 1000 تومنی و 2000 تومنی داره و وست گیم 2800 و پایتخت و اینا 3000 تومن.
با سلام به همگی.
من امروز یه Psp Slim خریدم Version :3.90 هست
اگه ممکنه راهنمایی کنید چجوری می شه کپی خورش کرد
من ایران نیستم خواهش می کنم
این آدرس ایمیل من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز ديگه جناب saddegh عزيز شما psp رو از كجا خريدي و اين قيمتي كه گرفتي پايين ترين بود؟؟GHOST RIDER
من که منتظر امدن psp2 هستم
با سلا م
من روی psp که سخه 3.4 هست و از امریکا برام فرستادن ویدئو با فرمت mpeg4 ریختم ولی متاسفانه وقتی توی قسمت ویدئو میرم پیغام میده که فایلی وجود نداره و چیزی نیست که بخواد اجرا کنه .
آیا نام folderam مشکل داره لطفا راهنمایی کنید دوستان .
ممنون :41:
دوستان سلا م
در مورد مموری های موجود برای psp هم از لحاظ ظرفیت و هم از لحاظ قیمت اطلاعات می خواستم . بیشتر در مورد version3.4
ممنون .