وبلاگ جالبیه در مورد محسن چاوشی :
حتما دیدن کنیدکد:http://chavoshimedia.blogfa.com/
مصاحبه های خوانندگان دیگر در مورد محسن چاوشی + استفاده از نام محسن چاوشی و اهنگاش در رسانه های تصویری
Printable View
وبلاگ جالبیه در مورد محسن چاوشی :
حتما دیدن کنیدکد:http://chavoshimedia.blogfa.com/
مصاحبه های خوانندگان دیگر در مورد محسن چاوشی + استفاده از نام محسن چاوشی و اهنگاش در رسانه های تصویری
موسیقی ما - رسول ترابی: قرار دادن خوانندگان در فضای رقابتی_رفاقتی در کنار هم را بسیار دوست دارم. تا دلتان هم بخواهد از این پروژهها دارم. «خاص» هم یکی از همین پروژهها بود. ولی واقعیت این است که «خاص» با همه موفقیتهایش آن چیزی نشد که انتظارش را داشتم.
میدانستم و نمیدانستم. کار کردن با خوانندگان، همیشه حاشیههای خاص خودش را دارد. «خاص» هم یکی از همین همکاریها بود. در واقع «خاص» تکمیلشده پروژه قبلیام بود که بعد از اختلافات معمولی که بین مدیر تولید و صاحب ایده یک اثر با تهیهکنندگان در حین یک پروژه اتفاق میافتد، آماده شد. پروژه قبلی که آلبومی مذهبی بود، در اواسط کار با بدقولیها و تخلفات تهیه کنندهاش به بیراهه رفت و نتیجهاش این شد که من کنار کشیدم و آنها هم سه خواننده ضعیف به جمع پنج خواننده مطرحی که من آورده بودم، اضافه کردند و کار به نام دوستان سابق تمام شد. قرار بود در «خاص» آن اشتباهات را تکرار نکنم. همین کار را هم کردم. دوستان خوبی دور هم جمع شدیم. ولی مگر میشود خوانندگان و صنف موسیقی در جایی باشند و حاشیه نباشد؟ اگر میگویم «خاص» با همه موفقیتهایش، ایدهآل من نشد، به همین دلایل بود.
* چون دوستان در پشت سر با هم خوب نبودند و کنار هم قرار گرفتن هم برایشان سخت بود. هر کسی میخواست فقط دوستان خودش در آلبوم باشد.
* چون از همان اول حسادتها و کپیکاریها شروع شد.
* چون دوستان آتشبیار معرکه شدند و هر روز داستان تازهای درست کردند که کار انجام نشود.
* چون توهم همیشگی شهرت و اعتبار خودش را بیشتر از همیشه نشان میداد.
* چون حرف بردند و آوردند.
* چون بعضیهایشان معنای رقابت را نمیدانستند، رفاقت را هم همینطور. همکاران هم که سنگتمام برایمان گذاشتند.
بیتعارف بگویم. امروز در موسیقی ما بحث مالی خیلی مهمتر از کار خوب و حتی اعتباری شده که ذره ذره برای اهالی مطرح موسیقی جمع شده است. معنی بعضی از انتقادات خوانندگان را هم نمیفهمم. چون زیر و بم «خاص» را میدانم، به هیچ کدامشان حق نمیدهم. البته داستان قطعه «خاص» و تغییر نامش چیز دیگری است که حرفهایش قبلا زده شده. گفتم که به هیچ کدامشان حق نمیدهم. چه به آن خواننده یا بهتر بگویم دوست صمیمی ام که چون قطعهاش خیلی خوب شده بود، با هزار بهانه کار را از آلبوم درآورد تا آن را در آلبوم خودش بگذارد که لابد در کلکل بین خوانندگان که قبل از انتشار آلبوم به راه افتاده بود، کم نیاورده باشد و با همه رقابت کند! چه به آن خوانندهای که با وجودی که خواننده واقعا خوبی است، ولی آنقدر توهم دارد که همه کار کرد که عکسش کنار عکس محسن چاووشی باشد و آهنگش هم به سفارش تنظیمکنندهاش، قطعه دوم (حتی تهدید هم کرد ولی...)؛
چه به آن خوانندهای که میگفت فقط عکس او باید در وسط کادر باشد و بقیه پشت سر او. الآن هم با کلی ناراحتی پیغام فرستاده که دیگر با من همکاری نخواهد کرد (حرفش را پای دلخوری و توقعش گذاشته ام). چه به آن دوستی که وقتی سوژه «خاص» را از من شنید و دید، قرارداد چند نفر بسته شده، پیش بعضی از خوانندگان رفت و در جمعهای دوستانهشان گفت که او در حال تولید این آلبوم است. الآن که چند نفر به او زنگ زده و پرسیدهاند که پس اسمت کو؟ کارش شده هر روز زنگ زدن و پیامک دادن که چرا از من در آلبوم حداقل تشکر نکردید و از الآن پشت سرمان سمپاشیهایش را شروع کرده. چه به آن خوانندهای که به جای آنکه جلوی سقوط هر روزه اش را بگیرد، بین ما نفوذی گذاشته بود که از همه کارهای ما خبردار باشد، انگار که توطئه یا خدای نکرده بلوایی در راه است؛ یا مدیر برنامه معروفی که هر روز خواننده جداشدهاش را شانتاژ میکرد که در این آلبوم نباشد و به دامان او برگردد. الآن هم به جای تبریک به خوانندهاش پیامکهای تمسخرآمیز میفرستد. چه به آن خوانندهای که گفت اگر فلانی و فلانی باشند، من نیستم و قبل از اینکه او تعیینکننده باشد، کنار گذاشته شد و الآن هم در چند جا گفته که کاش در آلبوم بود که معلوم شود او خواننده بهتری است و...
بگذریم. درد دل زیاد است. حکایت آن دوستانی هم که حرفهای و منطقی برخورد کردند، از همه جداست که حرفهای گری و درک بالای خودشان را نشان دادند.
قیمتها هم با این ارقامی که به خبرنگارها گفتهاند خیلی تفاوت دارد. هفت میلیون که نه، هشت میلیون قیمت متوسط پرداخت شده در این آلبوم است. توهمها را که با نیازها بالا میرود دست کم نگیر بهمن جان...
حرفها زیاد است، نه در مورد آلبوم «خاص» که گوشه کوچکی از اتفاقات و حواشی جاری موسیقی پاپ در این آلبوم هم رخ داده که اگر رفاقتها و دوستیهای محکممان با دوستان نبود، شاید هیچ زمان «خاصی» هم در کار نبود. گفتنیها را در مورد موسیقی امروزمان باید در فرصتی بهتر بگویم که دردهایمان در موسیقیمان را بهتر بشناسیم. پس تا بعد.
در ضمن: «خاص ۲» هنوز کنسل نشده است. شاید در فرصتی بهتر در همان نزدیکیها این آلبوم هم با تغییرات اساسی به بازار بیاید. «خاص» با همه حواشیاش جمع شد. درست که ایدهآل من نشد ولی موفقیتها و استقبالی که از آن شده ثابت کرده که واقعا کار بزرگی بوده که به سرانجام خوبی هم رسیده است. این آلبوم شد جاده صافکن حضور خوانندگان مطرح و چهرههای مطرح در تمامی بخشهای یک موسیقی در کنار هم که اگر واقعیت را بخواهید، حضور در کنار هم و رقابت با هم را کمتر میتوانند تحمل کنند. میخواهم باز هم این در کنار هم بودنها را تجربه کنم. به امید روزهای بهتر و خوش موسیقی..
منبع : ماهنامه رونا
درست از اولین باری که رفتی
درست از اولین باری که مردم
درست از آخرین برگی که باختی
درست از آخرین دستی که بردم
درست از روز اول رفته بودی
همون روزی که من از دست رفتم
عزیزم عشق تو بمبست من بود
منم تا آخر بمبست رفتم
چرا این آهنگو هرچی گوش میدم تکراری نمیشه ؟ :20:
تو رو با هول و ولا تنها گذاشتن
اونا که لیاقت عشقو نداشتن
تک و تنهایی و با پای پیاده
متاسفم برات ای دل ساده...
برای خوشبختیمون پا در میونی کرده....
دارم میمیرم ای خدا فک میکنم حقیقته
گل سر یه یادگاری ولی با گلای پرپر
با تنهایی که بهترین رفیقه....
-------------------------------------
چه روزایی بود یادش بخیر............
برای اینکه آهنگش قشنگه...:31:نقل قول:
چرا این آهنگو هرچی گوش میدم تکراری نمیشه ؟
شعرش خیلی قشنگه ... خیلی :40:نقل قول:
صدای محسن تو این آهنگ فوق العاده س ... :40:
بله وقتی میگم آهنگ...یعنی شعر و ملودی و تنظیم و استیل و صدای چاوشی و......:46:نقل قول:
شعرش خیلی قشنگه ... خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای محسن تو این آهنگ فوق العاده س ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 پست جدید در مورد تک آهنگ (نفرین به جنگ):
2 همایش دوم هواداران محسن چاوشی:کد:http://mra-chavoshi.blogfa.com/post-37.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک روز گرم تابستانی،تعدادی از هواداران محسن چاوشی ملاقاتی با رامین بصیرت نیا داشتند که در این جلسه مسائل مهمی بررسی و مشخص شد.
هواداران آقای خاص با تی شرت های خود که عکس خواننده محبوبشان روی آن حک شده بود،به دیدار تهیه کننده او رفتند تا برنامه های آیندهٔ خود را با ایشان هماهنگ کنند.
آقای بصیرت نیا ضمن ابراز رضایت از عملکرد هواداران در رابطه بابرگزاری جشن تولد محسن چاوشی،نکاتی را گوشزد کرد که باعث خوشحالی هواداران شد.طبق صحبتهای ایشان قرار بر این شد که برنامه های از این دست، تداوم داشته باشد و ایشان نیز شخصاً سمت نظارت و مدیریت بر این برنامه ها رو بر عهد خواهند داشت.
وی همچنین خبر از صدور کارت هواداری برای علاقمندان داد.ضمن این که احتمالا سایتی با نظارت کامل آقای بصیرت نیا و مدیریت و اجرای تعدادی از هواداران برگزیده خود ایشان(همین وبلاگ)،تاسیس خواهد شد که اخبار و برنامه های این گروه رارسما به اطلاع همه خواهد رساند.لازم به ذکر است که مذاکرات برای ایجاد این سایت آغاز شده است و به زودی آدرس آن اعلام خواهد شد.
علاوه بر این،در این نشست قراری برای برنامهٔ آیندهٔ این گروه گذاشته شد که به احتمال بسیار زیاد بازدید از آسایشگاه کهریزک میباشد.طبق مذاکرات انجام شده،در آیندهای نه چندان دور که به زودی نیز زمان دقیق آن اعلام میگردد،گرد هم آیی برای بازدید از سالمندان کهریزک برگزار خواهد شد که حضور کلیه هواداران چاوشی در ان بلا مانع است و هواداران میتوانند برای شرکت در این مراسم،آمادگی خود رو اعلام کنند.
در آخر آقای بصیرت نیا اضافه کرد که با سازماندهی کردن این برنامه ها،امکان حضور خود آقای خاص در همایش های این گروه دور از دسترس نیست که این خبر باعث خوشحالی هواداران گردید.
منتظر خبر بعدی این گروه در رابطه با سایت و برنامه های آینده باشید..........!زمان و خبرهای دومین حضور گرم شما بعد از ایام احیا اعلام میشود.
MMM52 ی عزیز
اگر طرفداران رضا یزدانی در تاپیک اختصاصی خواننده شون، متقابلا حرفی که شما در مورد رضا بزدانی زدی
رو راجع به محسن چاوشی بگن، شما ناراحت نمیشی؟!
بعلاوه حرف شما به نوعی توهین به 31 نفری بود که در تاپیک نظرسنجی آلبوم خاص به رضا یزدانی رای دادن.
یقین کنید که در کل 50 نفری که تا این لحظه در نظرسنجی شرکت کردن، بیشتر از آهنگ به دادم برس خوششون اومده تا آهنگ ها
با تشکر مهران...
کاملا موافقم !نقل قول:
با اینکه خودم دوست داشتم بهترین آهنگ توی آلبوم خاص متعلق به محسن چاوشی باشه ولی اگه بخوایم به دور از تعصب از نظر خوانندگی/آهنگسازی/شعر/تنظیم نگاه کنیم شهاب رمضان و رضا یزدانی بهترین آهنگو داشتن !
بقیه خوننده ها یه جای کار میلنگیدن ! یا تو شعر یا تو آهنگسازی ...
متاسفانه تنظیم و آهنگسازی بد قطعه ی "ها..." اجرا ی فوق العاده ی محسن و شعر زیبای حسین صفا رو خراب کرد. :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از خوانندگان مطرح خارج از کشور موسوم به «خواننده لسآنجلسی»
(به زعم رسانههای داخل کشور) در اظهار نظری جالب علاقهی خود را به محسن چاوشی
از خوانندگان مطرح موسیقی پاپ نشان داد.
او در گفتگو با یکی از رسانههای خارج از کشور در مورد خوانندهی محبوب خود میگوید:
«صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین،
محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی،
سیاوش قمیشی، محسن نامجو و ..
و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایشان مانند چشمهای خودجوش است
که علیرغم محدودیتها و ممنوعیتها محصول آن به مرور پشت سد بزرگ موسیقی پاپ
جمع شده و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید.»
گفتنیست این خواننده، علاقه خود را به آثار محسن چاوشی پیش از این نشان داده و
در یکی از کنسرتهای خود آهنگی از «فیلم سنتوری» را پخش کرده و فرزندش
آهنگ «خیانت» محسن چاوشی را در کنار او روی صحنه اجرا کرده بود.
منبع: musiceiranian.ir
یعنی چی ؟ یعنی بیاد لس آنجلس..؟ دوره ی خواننده های لس آنجلسی دیگه تموم شده ..نقل قول:
و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید.»
درضمن الان دیگه به نظر من خواننده های داخل ایران یه سر و گردن از خواننده های لس آنجلسی هم بهتر میخونند و بیشتر طرفدار دارند و
آهنگاشون هم بیشتر گوش میدن ..همچنین الان در ایران برای خواننده های رسمی و مجاز عملا سد بزرگ یا مانعی نیست که بخواد مانع
پیشرفت شون بشه..
نه دوست عزيز منظورش اين هست كه با كار هاي خوب و قوي قطعا توي خارج كشور هم طرفدار پيدا خواهد كرد و مردم حتي تو لس آنجلس هم از اون ها ياد ميكنند. منظورش اومدن به اونجا نبودش.نقل قول:
اين جملتون هم اينطوري باشه بهتره :
دوره ي برخي خوانندگان لس آنجلسي تموم شده ..نقل قول:
دوره ی خواننده های لس آنجلسی دیگه تموم شده ..
مرسی علیرضا جان چیز تازه ای نیستنقل قول:
داریوش قمیشی گوگوش نامجو و خیلی های دیگه لب به تحسین محسن چاوشی گشودن
-------------کد:http://chavoshimedia.blogfa.com/post-1.aspx
اول از هر چیز من پست اون اقایی که توهین کرد ندیدم و توهین به صورت به هر کسی نفی میشهنقل قول:
بعلاوه حرف شما به نوعی توهین به 31 نفری بود که در تاپیک نظرسنجی آلبوم خاص به رضا یزدانی رای دادن.
یقین کنید که در کل 50 نفری که تا این لحظه در نظرسنجی شرکت کردن، بیشتر از آهنگ به دادم برس خوششون اومده تا آهنگ ها
ولی حالا که همچین صحبتی رو پیش کشیدید لازم شد جوابی هم بدم چون تو تاپیکش هم به توصیه زننده تاپیک مبنی بر نزدن پست احترام بذارم
چطور میشه تو یه نظرسنجی یکی به طور عجیبی میاد اول میشه در حالی که تو هفته اول جز دو نفر اخر بود ولی بعدش یهو رای هاش بالا میره رضا یزدانی فکر نمیکنم حتی جز خواننده های با طرفدارای متوسط باشه تو هر نظرسنجی ای که تو سایت های مختلف موزیک و اهنگ و فیس بوک و ... زده شد هم بهترین اهنگ البوم خاص ها شد با اختلاف زیاد و این البومم اگه فروش رفت به خاطر اسم چاوشی بوده که اینا نیازی به گفتن نیست ولی یهو چطور میشه یه گزینه که تو همه نظرسنجی ها جز 3 مورد اخر و انتهایی بوده یهو اونم در حالی که هفته اول از اخر دوم بود رای هاش زیاد میشه به طور خودجوش ! با کمی کندوکاو وقتی میبینیم مدیر انجمن موسیقی و همچنین زننده تاپیک از معدود طرفدارای رضا یزدانی هست و طبعا رفیقای زیادی هم باید داشته باشه در سطح فروم یا ایدی کمکی داشته باشه طبعا میشه با رفیق بازی یه پیغام خصوصی راحت داد به یکی بیاد رای بده بیا به این گزینه و طرف هم میاد دیگه اصلا شاید اهل موسیقی هم نباشه طرف و صدای طرفم نشنیده باشه مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
نظرسنجی که 50 ایدی ( نه 50 نفر ) شرکت کردن و اتفاقا یه قضیه جالب دیگش هم نظرسنجی طوری انتخاب شده نفرات رای دهنده مشخص نیست و 400 تا بیشتر هم بازدید نداره تاپیکش دیگه ادامشو بگیرید و برید
نظرسنجی خیلی مهمی نبود که بخوام راجع به زیر و بمش صحبت کنم ولی اومدید تو تاپیک محسن چاوشی اونم در حالی که مدیر هستید به طرز نیش داری میگید فلانی بیشتر رای اورده ( اونم با همون دلایلی که گفتم) جالبه ..
این نیز بگذرد...
من نمیخواستم چیزی در این مورد بگم, ولی با این حرف شما به منی که به رضا یزدانی رای دادم برخورد.نقل قول:
اول از هر چیز من پست اون اقایی که توهین کرد ندیدم و توهین به صورت به هر کسی نفی میشه
ولی حالا که همچین صحبتی رو پیش کشیدید لازم شد جوابی هم بدم چون تو تاپیکش هم به توصیه زننده تاپیک مبنی بر نزدن پست احترام بذارم
چطور میشه تو یه نظرسنجی یکی به طور عجیبی میاد اول میشه در حالی که تو هفته اول جز دو نفر اخر بود ولی بعدش یهو رای هاش بالا میره رضا یزدانی فکر نمیکنم حتی جز خواننده های با طرفدارای متوسط باشه تو هر نظرسنجی ای که تو سایت های مختلف موزیک و اهنگ و فیس بوک و ... زده شد هم بهترین اهنگ البوم خاص ها شد با اختلاف زیاد و این البومم اگه فروش رفت به خاطر اسم چاوشی بوده که اینا نیازی به گفتن نیست ولی یهو چطور میشه یه گزینه که تو همه نظرسنجی ها جز 3 مورد اخر و انتهایی بوده یهو اونم در حالی که هفته اول از اخر دوم بود رای هاش زیاد میشه به طور خودجوش ! با کمی کندوکاو وقتی میبینیم مدیر انجمن موسیقی و همچنین زننده تاپیک از معدود طرفدارای رضا یزدانی هست و طبعا رفیقای زیادی هم باید داشته باشه در سطح فروم یا ایدی کمکی داشته باشه طبعا میشه با رفیق بازی یه پیغام خصوصی راحت داد به یکی بیاد رای بده بیا به این گزینه و طرف هم میاد دیگه اصلا شاید اهل موسیقی هم نباشه طرف و صدای طرفم نشنیده باشه مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
نظرسنجی که 50 ایدی ( نه 50 نفر ) شرکت کردن و اتفاقا یه قضیه جالب دیگش هم نظرسنجی طوری انتخاب شده نفرات رای دهنده مشخص نیست و 400 تا بیشتر هم بازدید نداره تاپیکش دیگه ادامشو بگیرید و برید
نظرسنجی خیلی مهمی نبود که بخوام راجع به زیر و بمش صحبت کنم ولی اومدید تو تاپیک محسن چاوشی اونم در حالی که مدیر هستید به طرز نیش داری میگید فلانی بیشتر رای اورده ( اونم با همون دلایلی که گفتم) جالبه ..
این نیز بگذرد...
شاید چون اسم ضا یزدانی توی لیست یکی مونده به آخر بود شما فکر کردی که رای کم آورده؟!!
نه دوست عزیز, بعد از شروع نطرسنجی همیشه رضا یزدانی دومین آهنگ بود از نظر رای که یواش یواش خودشو کشید بالا
و دقیقا هفته قبل به 28 رسید و به هیچ وجه یکی مونده آخر نبود, اینطوری مطمئن حرف میزنم چون من به دلیل علاقه خاصی که به
راک و روند رشدش تو ایران دارم تمام جزئیات رو با دقت دنبال میکنم و این نظرسنجی هم یکی از موارد بود.
طرفدارای چاوشی زود به نظرسنجی هجوم آوردند و رایشونو دادن به همین دلیل بود دیگه سرعت رای آوردنش خیلی کند شده بود.
از اون طرف کسانی که بدون تعصب آهنگا رو گوش دادن بعد رای دادن باعث شدن یواش یواش "به دادم برس" رای بیاره.
برعکس شما, خیلی ها معتقدند آهنگ رضا یزدانی موفقتر بوده!
نظر شخصی خودمم اینه که از همه آهنگ های آلبوم یه سر و گردن بالاتر بود.
کاش میشد در مورد آهنگ ها تو خود تایپیک ها نظر داد که دیگه به تایپیک های دیگه کشیده نشه.
شعرای آلبوم متاسفم رو کی گفته ؟
حسین صفا ؟ :20:
نقل قول:
سلام
يعني اگه آمار اينجا با سايت هاي ديگه فرق داشت شما بايد به خودت اجازه ي تهمت زدن به ديگران رو بدي اونم از روي تعصب؟!
كي يوزر ساخته؟!
به كي راي دادن؟! به كي پ.خ دادن؟! ( اينا همه رو به ترتيب و با دقت جواب بده عزيز جان!)
يعني هرجا چاووشي اول نشد يعني تقلب شده؟! : دي . نه بابا همچين خبرايي نيست عزيز.
بسه به خدا ... من از وقتي آدمايي مثل شما ميان يه حرفايي از روي تعصب ميزنن اصلا ديدم نسبت به چاووشي تغيير كرده ... شما و امثال شما باعث ميشن آدم از موسيقي لذت نبره.
يه آلبومي بوده با كلي تك آهنگ ... اين همه خواننده هم در اون آهنگ خوندن ! بعد اگه آلبوم فروخته بگيم چاووشي بوده يا اگه فروخته بگيم شهاب رمضان و رضا يزداني و امثالهم 100 درصد تاثير داشتن؟!
يعني بقيه اونجا نقشي نداشتن؟!
نه اگه كسي اينطور فكر ميكنه 100 درصد اشتباه ميكنه اين رو به طرفداران سايرين هم ميگم : اگه آلبوم موفق بوده بخاطر يه كار جمعي بوده نه يه نفر ... چه چاوشي و چه يزداني.
ديدگاه هاي شما و امثال شما باعث ميشه مردم زده بشن از محسن چاووشي ... اون بنده خدا خودش تقصيري نداره اما شماها ديگه شورش رو دراوردين. همين فقط حرف خودتون رو قبول دارين و اين رو تعميم ميدين به نظر همه. والا ايشون هم يه آدم معمولي هستن مثل بقيه ي خواننده ها ! نه سلطاني هست نه خدايي هست نه پادشاهي هست نه هيچ چيز ديگه ! فرهاد مهراد كسي كه بعد از اين همه سال هنرش با آدم حرف ميزنه كسي نمياد بهش بگه استاد / سلطان / خدا / پيغمبر !!و ... اونوقت محسن چاووشي ميشه سلطان و حتما بايد همه جا اول باشه ؟!
خسته شديم امثال من نوعي از دست شما هايي كه به همه يه لقب سلطان و نميدونم چي ميدين : سلطان احساس ! / سلطان عشق / سلطان ... !
ما اگه بخوايم طرفدار خود "محسن چاووشي " باشيم نه "سلطان چاووشي " كي رو بايد ببينيم؟!
نه عزيز شما طرفدار نيستي ! اين رو مطمئن باش چون فقط داري چاووشي رو تخريب ميكني با اين نظر هات.
به ولله كار شما اشتباهه ! فقط داريد بقيه رو از چاووشي دلخور ميكنيد و زده ميكنيد. من از وقتي عضو اين سايت شدم و طرفداري هاي متعصبانه و بي جا ي اين چنيني رو ديدم اصلا ديدم تغيير كرده به محسن چاووشي كه چقدر بهش علاقه داشتم. خيلي دلسرد شدم نه بخاطر كارهاش ... كارهاش داره روز به روز و آلبوم به البوم بهتر ميشه اما شماها دارين خرابش ميكنيد تو ذهن مردم.
ياد باد اون تصور شيرين من از محسن چاووشي و صداي خوبش از آلبوم نفرين :40:
به خدا من هميشه گفتم چاووشي رو خيلي دوست دارم تو داخل ايران و تو جمع زنده ها من از همه كارش رو بيشتر قبول دارم اما افسوس از اين حرفاي بي مورد.
من هم تو اون نظرسنجي شركت نكردم.
و آخرين نكته اينكه تهمت زدن از بزرگترين گناهان است.
+
من و ديگران منتظر اين هستيم كه شما اون پ.خ ها رو تماما اينجا به ما نشون بدي.
حتما اين رو از شما مي خوايم. پست بعدي شما فقط بايد حاوي پ.خ ها باشه.
سلامنقل قول:
اول از هر چیز من پست اون اقایی که توهین کرد ندیدم و توهین به صورت به هر کسی نفی میشه
این نیز بگذرد...
آخه عزیز جان رفیق جان چرا با نظریه توطئه به این نظر سنجی نگاه میکنی؟
آخه چه چیزی عاید مدیران انجمن میشه اگر رضا یزدانی آمارش بالا بره؟
چرا فکر میکنی رضا یزدانی طرفداران معدودی داره؟
من یکی که چه تو دنیای واقعی و چه مجازی با بیشتر کسانی که صحبت میکنم به محبوبیت بالای رضا بیشتر پی میبرم
تو آلبوم خاص هم به نظر من و اون 31 نفر بهترین بوده و نظراتمون قابل احترام همونطور که نظرات اون 28 عزیز رای دهنده به چاووشی قابل احترامه...
چرا فکر میکنی مدیران انجمن آیدی کمکی دارن؟
تو کاربران معمولی که دو آیدی داشته باشن بن میشن چه برسه به مدیران که با در نظر گرفتن همه جوانب مدیر میشن...
حامد جان شما وقتی نظر خودت برات مهم نبوده و با پیغام یک نفر به چیزی بدون اینکه بشناسی رای دادی فکر میکنی تو این موضوع نظرسنجی آلبوم خاص هم همه اون کار اشتباه شما رو انجام دادن...نقل قول:
مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
موفق باشید.....:11:
سلام مجید جان :20:نقل قول:
* عروس من (۵:۲۵) - شعر از حسین صفا
* نفس بریده (۵:۲۸) - شعر از محسن چاوشی
* ابرای پاییزی (۴:۲۶) - شعر از امیر ارجینی
* خیانت (۳:۳۳) - شعر از ترانه مکرم
* کم تحملم (۶:۱۴) - شعر از حسین صفا
* متاسفم (۴:۰۲) - شعر از حسین صفا
* گل سر (۴:۵۳) - شعر از یاها کاشانی
* پرنده (۳:۴۹) - شعر از امیر ارجینی
* فلسطین (۵:۰۳) - شعر از امیر ارجینی
علیک سلام :11:نقل قول:
* نفس بریده (۵:۲۸) - شعر از محسن چاوشی
شعر از خود محسن :18:
دمش گرم ... معلومه بلده شعر بگه ولی مثل بعضیا نیس بخواد همه کارارو خودش بکنه :21:
سلام دوست عزیزنقل قول:
1) من از بهمن 84 که کاربر فعال انجمن موسیقی شدم، توی هیچ نظرسنجی شرکت نکردم (حتی Top 10) و به هیچکس هم نگفتم که توی نظرسنجی شرکت کنه و رای بده.
2) توی نظرسنجی تاپیک آلبوم خاص، محسن چاوشی تا یه مدت اول بود و رضا یزدانی دوم، فاصله ی این دو نفر کم شد تا اینکه رای شون کاملا برابر میرفت جلو و بعد از چند روز رای های رضا یزادنی بیشتر شد.
من اگر دوست داشتم که خواننده ای اول بشه، حداقل کاری که میکردم این بود که بهش رای بدم که این کار رو انجام ندادم.
3) توی این تاپیک یکی از طرفداران توهین کرد به یه خواننده ی دیگه و به تیم مدیریت، طبق قانون اول انجمن موسیقی من پستشون رو پاک کردم و توی تاپیک پست دادم تا متوجه بشن.
4) وقتی از اول نتایج یک نظرسنجی رو خصوصی میزاریم، امکانش عمومی کردنش وجود نداره (از لحاظ فنی)، تنها شاید ادمین بتونه الان ببینه چه کاربرانی به کی رای دادن. اگه بخواید میتونم به ادمین بگم این کار رو انجام بده و لیست کسانی رو که به چاوشی و یزدانی رای دادن در اختیارتون قرار بدم...
5) دوست عزیز، تیم مدیریت (و من به عنوان کوچیکترین عضوشون) برای بازگشت انجمن موسیقی کم زحمت نکشیدن، این که وقتی خواننده ی محبوبتون توی یه نظرسنجی از یه خواننده ی دیگه کمتر رای آورده، شما و دوستان دیگه به راحتی به خودتون اجازه میدین هرچی که میخواین راجع به تیم مدیریت بگین، فکر میکنم یه مقدار کم لطفی باشه.
لطفا دیگه پستی در این رابطه داده نشه، اگه ابهام و سوالی هست از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی در خدمتم.
با تشکر مهران...
آره، شعرایی که خودش میگه هم خوبن، ولی خب کمتر شعر میگه ...نقل قول:
مثلاً تو آلبوم یه شاخه نیلوفر، هفتههای تلخ من سرودهی خودش بود ... (که به نظرم متوسط بود)
تو آلبوم ژاکت، کی بهت خندیده رو چاوشی گفته بود، که اونم تعهدی بود که به اون فرد داشت تا حتماً براش شعر بگه، و خب چون خودش تحت تاثیر قرار گرفته بود نسبت به حرفای اون شخص، هیچکس بهتر از خودش ندید که بتونه در موردش ترانهسرایی کنه ...
تو آلبوم حریص شعری نداشت، اما تکآهنگ نخلای بیسر شعرش از خودش بود ... که واقعاً عمق احساس و تعهدش رو نسبت به مردم شهرش میرسونه و قابل تحسینه ...
دوست عزیزم ، شما این طور فکر میکنید ، چرا فکر میکنید نظر غالب اینطوره !نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزه من ، چرا همیشه قاطع صحبت میکنیم ؟!
نظر سنجی گزاشته شده ، خوب یکی از خواننده ها آهنگش به نظره بعقیه بهتره ، چه اشکالی داره ؟!
کاره محسنو که تخته نکردن ، میاید شاکی میشد !!!!!
:40:
من از شعر کی بهت خندیده خیلی خوشم اومد ... اگه آدم بره تو عمقش میبینه خیلی قشنگه :20:نقل قول:
مثلاً تو آلبوم یه شاخه نیلوفر، هفتههای تلخ من سرودهی خودش بود ... (که به نظرم متوسط بود)
تو آلبوم ژاکت، کی بهت خندیده رو چاوشی گفته بود، که اونم تعهدی بود که به اون فرد داشت تا حتماً براش شعر بگه، و خب چون خودش تحت تاثیر قرار گرفته بود نسبت به حرفای اون شخص، هیچکس بهتر از خودش ندید که بتونه در موردش ترانهسرایی کنه ...
تو آلبوم حریص شعری نداشت، اما تکآهنگ نخلای بیسر شعرش از خودش بود ... که واقعاً عمق احساس و تعهدش رو نسبت به مردم شهرش میرسونه و قابل تحسینه ...
نخلای بی سرم که جای خود داره !
دیشب کل آلبوم ژاکت رو گوش دادم تا یاد آوری بشه :31:
خیلی حال کردم ... مخصوصا آهنگ به یاد موندیه دور آخر با شعر فوق العاده ی حسین صفا خیلی محشره ! :10:
نمیدونم چرا بعضی از طرفداراش بابت آلبوم ژاکت اعتراض کردن ...
جالبه بدونید که من تا قبل از آلبوم ژاکت با محسن آشنایی زیادی نداشتم و فقط بعضی ترکای آلبوم اولشو گوش داده بودم !
و با گوش دادن آلبوم ژاکت طرفدارش شدم و دونه دونه آهنگای قبلی و بعدیشو گوش دادم :10:
من نمیدونم الان اصلا باید ادامه بدم بحث رو یا نه، اما یکی از دوستان چند تا پست قبلتر گقته بود ترک "ها" توی تنظیمش مشکل داشته، من به شت با این دوستمون موافقم.
فراز و فرودهای آهنگ و ریتمش یه جاهایی خیلی خیلی گیج میزنه...
اگه خواستین مثال هم میزنم :46:
چیزه ، من میگم انگار جای خالیه یه تاپیکی توی انجمن احساس میشه
.
تاپیکی که میتونه اسمش ، جنگو جدال سره برتری خواننده ها ، باشه : دی
بابا مگه فوتباله ! قضیه سره آهنگو احساسو ایناست ! اما نومدونم چرا انقده روحیه ی جنگاوری دارید شما : دی
.
بیخیال دیگه ، بزارید تاپیک محسن جای قشنگی باشه
نزارید ملت از همه جا بیان اینتو جنگو جدال کنند
بوس : دی
ســلامنقل قول:
و من به شدت با شما مخالفم : دی
به نظر من تا به امروز یکی از بهترین تنظیم های داخلی همین آهنگ " ها " بوده ...
یعنی به بیان ساده تر سه تا از بهترین تنظیم سبک هوس تا به امروز ایناست :
1- بارون پاییزی - سیروان خسروی
2 - خط سوم - فرشاد فارسیان
3 - ها - کوشان حداد
ممکنه شما به عنوان یه شنونده بگی که تنظیم خوبی نبوده ، درست ... این سلیقه شماست
ولی واسه من که حداقل دست و پا شکسته خودم تویه کار ساخت و تنظیم موزیک هستم ، باید بگم که " ها " فرا تر از انتظار من بود !
کوشان حداد کاملا با این تنظیم نشون داد که سیروان بهترین تنظیم کننده ایران نیست !
یه صدایی توی موزیک هست که یه نوع Organ هست که از کلیسا ها بیشتر این صدارو شنیدین ، همونی که آهنگ باهاش شروع میشه. این صدا از بد قلق ترین صدا هایی هست که میشه تویه یه موزیک استفاده کرد !
این صدا به سختی تویه گام آهنگ قرار میگیره ... خیلی سخت ! ... یعنی باید انقدر حرفه ای باشی که بتونی اینو با گام آهنگ هماهنگ کنی !
استاد استفاده از این صدا Tiesto هست که به زیبایی تویه چند تا آهنگاش این صدارو استفاده کرده .
شما دقیقا دقیقه 2:00 آهنگ رو گوش بده ... زیر صدای محسن ، همین صدا به چه زیبایی نواخته میشه !
من وقتی آهنگ " ها " رو گوش دادم واقعا آفرین گفتم به این همه نبوغ کوشان حداد ! چون بی نقص بی نقص بود !
این رو هم قبلا گفته بودم ... کوشان حداد تنها تنظیم کننده ی داخلی هست که به قوانین موسیقی اهمیت نمیده ! و سعی میکنه یه چیز جدید و خارج از سبک تویه آهنگ ابداع کنه که این بسیار خوبه ! درست مثله Deadmau5نقل قول:
فراز و فرودهای آهنگ و ریتمش یه جاهایی خیلی خیلی گیج میزنه...
موفق باشی ! :20:
درسته که اهنگ فلطسطین محسن چاوشی رو پریروز شبکه خبر پخش کرده ؟
سلام.
علاقه ای به حذف پست دوستان نداشتم، مجبور شدم این کار رو انجام بدم...
توی پست قبل هم عرض کردم.
اگر دوستی باز فکر میکنه نمیشه موضوع از این طریق حل بشه، در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقادش رو مطرح کنه، مدیران ارشد رسیدگی میکنن.نقل قول:
لطفا دیگه پستی در این رابطه داده نشه، اگه ابهام و سوالی هست از طریق پروفایل یا پیغام خصوصی در خدمتم.
چون بحث فراتر از اعتراض به نتایج نظرسنجی شده و ظاهرا بعضی دوستان با من مشکل دارن، دیگه این بحث جایی در این تاپیک نداره.
لطفا در این رابطه دیگه پستی داده نشه، به گمان بعضی دوستان این "تقلـب"، رو در بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید پیگیری کنید.
با تشکر مهران...
نقل قول:
بله :40:
اینم سندش
لینک کمکیکد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://soroji.persiangig.com/mchavoshi/Felestin.3gp
کد:http://www.uploadbaz.com/27ixo6b35w6d
...
ممنون مجید خان نکات جالبی بود" ...:11:
نقل قول:
Majid-6120 عزیز ممنون از این توضیحات :11:
حسین صفا:نقل قول:
یه شاخه نیلوفر
بغض
عصا
کجاست بگو
خاکستر
قله خوشبختی
امیر ارجینی:
ناز
چرا؟
دلتنگی
تبریک
اسلام ولی محمدی
تو که نیستی
محسن چاوشی:
هفته های تلخ من
محسن چاوشی خیلی خوبه!!!!!!!!:40:
این که دیگه خارج از موضوع تاپیک نیست؟!
سلام ...
نقل قول:نمیدونم دیگه چند بار باید این جمله تکرار بشه !!نقل قول:
قابل توجه شما، ریپورتها از طرف خود طرفداران محسن چاوشی هست که نمیخوان تاپیکشون منحرف بشه با این بحثها !!
لطفاً رعایت کنید، و الا مجبوریم برخورد کنیم ... :11:
بعد از 7 ماه از انتشار حریص همچنان پرفروش ترین.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
کسی از آلبوم 13 خبری داره ؟
مگه میشه؟ یعنی خبری از آلبوم فریدون آسرایی به اون زیبایی تو پرفروش ترین ها نیست؟؟ :18:نقل قول:
سلام مشخص نیستنقل قول:
احتمالا حول و حوش بهمن و اخرای سال
نقل قول:
البته مربوط به تا اخر تیر هست هنوز البومای خاص و فریدون محسوب نشدن
ولی همین که حریص که در عرض همون یکی دو هفته اول پرفروشترین البوم سال 89 شد و بعد از 5 ماه هنوزم با وجود کلی البوم که اومدن در صدر پیشتازی میکرد دیگه خیلیه
تو مرداد که البوم خاص پرفروشترین البوم بود که اونم بیشترش به خاطر حضور چاوشی بوده ...
سوالات و جوابهای مربوط به بحث آهنگساز، تنظیم کننده و وظایفشون به تاپیک سوالات اعضا پیرامون موسیقی منتقل شد ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6396050#post6396050
با اینکه خبر خوبیه ولی تا وقتی یه منبع خیلی معتبر اینو اعلام نکنه چرا باید خودمونو گول بزنیم ؟ :20:نقل قول:
با گذاشتن یه عکس که از یه وبلاگه که خبر معتبر نمیشه !
من اصلا باورم نمیشه ملت برن این آلبومارو ارجینال بخرن !
والا من که دور و بریم به غیر از خودم همه تو کار دانلود آهنگن ...
هیچ کیو نمیبینم بره ارجینال بخره ... !
منبع وبلاگ نیست . منبع مجله موسیقی ترانه ماه هست ...نقل قول:
با گذاشتن یه عکس که از یه وبلاگه که خبر معتبر نمیشه !
موافقم که خرید بسیار کم هست ...
میشه گفت حدود ده درصد مردم میخرن ...
اگه صد درصد میخریدن فروش 5 میلیون میشد نه 500 هزار نسخه ...
ای خدا چی میشد اگه آلبوم 13 می اومد ...:40:
در انتظار تک اهنگ "نفرین به جنگ" به سر می بریم ...:32: