منظورتون از استریو چیه؟نقل قول:
یعنی به حالت استریو پخش می کنه یا استریو مدلی خاص از هندزفری است؟
Printable View
منظورتون از استریو چیه؟نقل قول:
یعنی به حالت استریو پخش می کنه یا استریو مدلی خاص از هندزفری است؟
واقعا ممنون میشم. مدلشو بگو تا برم بگیرم:8::8::40::40::31:نقل قول:
نه ببین سونی اریکسون موسیقی رو از هندز فری های معمولی پخش نمیکنه. هندز فری هایی که یدونه گوشی دارن منظورمه. هندز فری های استریو دوتا گوشی دارن که مدلای خیلی شیکی هم هستن.نقل قول:
اینجاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=194031
آره دوست عزيز دقيقا همينطوره كه ميگي ...نقل قول:
مشكل صدا و ريست شدن اتوماتيك كاملا هل شده ...
در ضمن قبلا اگر در حال پخش آهنگ , مسيج رو باز ميكردم مديا پلير خود به خود بسته مي شد ... كه الان حل شده ...
مال من هم همینطوریه. من با هندز فری 810 این مشکل رو دارم و اگه اشتباه نکنم با مال خود پی 990 هم همینطور!!!نقل قول:
دوست عزیز مشخصات گوشی شما چيه ؟نقل قول:
مال من هم همینطوریه. من با هندز فری 810 این مشکل رو دارم و اگه اشتباه نکنم با مال خود پی 990 هم همینطور!!!
تا بحال آپدیت کرديد؟
ویرایش شد...
سلام به اون دوستي كه از هندزفري سؤال مي كرد . من خيلي پرس و جو كردم كه يه هندزفري بخرم كه بتونم آهنگ هم گوش كنتم ولي يا اصلا" نبود يا اينكه از يه مدلش بود كه هندزفري بلوتوث بود ولي سيم داتشت كه بدرد نمي خورد ولي هندزفري خريدم كه آهنگ پخش نمي كنه ولي با همين هم تو گوشي هاي نوكيا ميشه آهنگ گوش داد . حالا من نمي دنم شايد تازگي ها هندزفري جديدي اومده باشه ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم مي گن سوني اريكسون آهنگ پخش نمي كنه .
عزیز برای اینکه بتونی اهنگ رو گوش کنی باید هندزفری مدل a2dp داشته باشی . و البته باید گوشی هم a2dp رو ساپورت کنه . البته این مدل نیست بلکه یه قابلیت هستش .نقل قول:
مرسی شما چه مدلی خریدی و چند؟ راضی هستی و ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام به همه دوستاننقل قول:
از دوستم سوال کردم مدلش jabra bt350 است که می تونه با هاش گوش بده و نه سیم داره و کاملا بلوتوثی عمل می کنه با گوشی های موتورولا v3x و نوکیا 6260 جواب داده و مشکل نداشته. حالا دیگه من نمی دونم منظورتون از a2dp چیه ولی این هندزفری با گوشی هایی که گفتم کار کرده.
من تا حالا گوشی رو آپدیت نکردم. این سوال برام پیش اومده که وقتی ورژن فریم ور و آپدیت بالاتر می ره نواقص قبلی رو دیگه از توگوشی رفع نمی کنه یعنی مثلا الان یک اشکال گوشی داره که با این آپدیت رفع می شه بعد که ورژن بالاتر رفت آیا همون مشکله قبلی رو هم بازم رفع می کنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط amir_cjcj
سلام به همه ی دارندگان p990 (غول گوشی ها) بله عزیز من اون پست رو زدم . داخل سایت سونی اریکسون نوشته تمامی مراحل آپدیت نباید بیشتر از 1:30 بیشتر بشه چون فایلها با هم قاطی میشه در ضمن این آپدیت برای p990 همش 45 مگ داخل خود گوشی میریزه شما شاید آپدیت رو بد نسب کردی .
در مورد کارایی هم که این آپدیت میکنه میتونم بهت بگم که این آپدیت یه ذره با آپدیتهای قبلی فرق داره . تو این آپدیت سونی اریکسون مشکل قفل کردن گوشی و مشکل صدا (خرخر کردن بلندگو تو بعضی از آهنگها ) مشکل میس کال ( نشون ندادن علامت میس کال تو بعضی گوشی ها ) مشکل ریست شدن اتوماتیک گوشی و ... رو حل کرده و کمتر به ظاهر رسیده . پیشنهاد میکنم همه دانلود کنن.
دوست عزيز اين هندزفري ممكنه با تمام گوشي هاي نوكيا جواب بده ولي با P990 فكر نكنم جواب بده . در ضمن هندزفري كه من خريدم ( البته بعد از كلي پرس و جو ) مدل SE-288 كه تا حالا از بابت صدا مشكلي برام نداشته و تنها مشكلي كه داره اينه كه با P990 نمي شه باهاش آهنگ گوش كرد ولي در كل عملكردش حرف نداره . من كه تا حالا راضي بودم .نقل قول:
سلام به همه برو بچ P990 دار.:20:نقل قول:
بابا یکی هم تو این تاپیک ما رو تحویل بگیره بد نیست ها!!:19::19::19:
الآن این پست نقل قول شده سومین پستیه که بدون جواب مونده.
اون قبلی ها رو که دیگه بی خیال شدم.(یکیش مربوط به برنامه FarsiSMS بود و اون یکی مربوط به بسته شدن خود به خود بازی آسفالت 2 بعد از یه بار بازی کردن):13::13::13:
یه سوال دیگه:
چرا وقتی بعضی برنامه های جاوا رو اجرا میکنم آرم جاوا میاد ولی بعد یه مدت میره و برنامه بالا نمیاد.حدود یکی دو دقیقه(بستگی به حجم برنامه)طول میکشه بعد میره تو برنامه.تازه تو این مدت از Main Meno هم خارج نمیشه.:41:
آخه خیلی افت داره گوشی بابام که W810 برنامه های جاوا رو سه سوت بالا میاره و مال من طول میکشه.:31::2:
یه چیز دیگه :
تو این Virtual Keyboard فارسی کاراکتر نقطه رو بازم مربع نشون میده میخواستم ببینم مال شما هم همینجوریه؟
ممنون و تشکر قبلی از مرام و معرفت همگیتون.:11:
سلام
من چند سوال در مورد p900 دارم از اونجایی که دیدم تاپیکی در این مورد وجود نداره اینه که تو این تاپیک سوالام را میپرسم.
سوالام اینه : 1- میشه نور صفحه رو کم و زیاد کرد ؟
2- میشه بک گراند گوشی در حالی که درب اون بسته است رو عوض کرد چون وقتی بک گراندش رو عوض میکنی قسمت
آپشنش بک گراندش عوض میشه ؟
3-نرم افزاری برای p900 هست که بشه فایلهای شخصی رو مخفی کرد؟
4- کاربرد hiden در propertise فایلها چیه ؟
5- برای p900 حداکثر رمی که میشه گذاشت چنده؟
6- الان p900 رو هم تعمیر میکنن مثلا گوشیم چند وقت دکمه ok خرابه به صرفه هست که دکمه اش رو درست کنم
یا تعمیرش گرون تموم میشه ...؟
ببخشید زیاد شد چون هر جا سرچ کردم برای p900 منبعی ندیدم .ممنون
نقل قول:
چي شده مجيد؟ تو خودت خداي P990 بودي!
همه مشكلات بر ميگرده به كمبود حافظه داخلي گوشي.چون سريع پر ميشه.
FarsiSMS هم كه من همچين مشككلي رو نديدم. اكه هم باشه ديگه كاريش نميشه كرد دست ايراني توش خورده!
سلام: عليك سلام
من چند سوال در مورد p900 دارم از اونجایی که دیدم تاپیکی در این مورد وجود نداره اینه که تو این تاپیک سوالام را میپرسم: اين تاپيك براي همين ايجاد شده
سوالام اینه : 1- میشه نور صفحه رو کم و زیاد کرد ؟ آره-روي باطري كليك كن و Setting رو بزن و برو قسمت Brightness
2- میشه بک گراند گوشی در حالی که درب اون بسته است رو عوض کرد چون وقتی بک گراندش رو عوض میکنی قسمت
آپشنش بک گراندش عوض میشه ؟ اره ميشه. از همون قسمتي كه بكگراند ميزاري
3-نرم افزاری برای p900 هست که بشه فایلهای شخصی رو مخفی کرد؟ اره- x Plor ميتوني از قسمت برنامه هاي UIQ3 گير بياريش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131941
4- کاربرد hiden در propertise فایلها چیه ؟ براي مخفي كردن فايلها به كار ميره
5- برای p900 حداکثر رمی که میشه گذاشت چنده؟ 4 گيگ
6- الان p900 رو هم تعمیر میکنن مثلا گوشیم چند وقت دکمه ok خرابه به صرفه هست که دکمه اش رو درست کنم
یا تعمیرش گرون تموم میشه ...؟ در اين مورد نظري ندارم
ببخشید زیاد شد چون هر جا سرچ کردم برای p900 منبعی ندیدم .ممنون : خواهش ميكنم.
سلام
همه دوستانی که دوس دارن همچین قشنگ یا گشنگ اهنگ گوش بدن و با مگا باس حال کنن برن هزار تومن ناقابل بدن یکی از اینا بخرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش اینجوری
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
همینجوری ادامه بدن تا از کیف کردن منفجر شن (البته خدا نکنه)
یه دلیل دیگش هم میتونه ناسازگاری برنامه باشه . آخه برنامه های اجرایی جاوا ورژن های مختلفی داره. ممکنه 990 اونو به خوبی انجام نده یا سازگار نباشه یا همون کمبود حافظه و یا باگ در خود برنامه :10:نقل قول:
دوست عزیز مطمئنی اشتباه نکردی؟ در مورد p900 سوال کرده نه 990 . مگه میشه 900 تا 4 گیگ رم رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
نقل قول:ای خدا چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونید. آقا گوشی های سونی اریکسون از طریق هندزفری بلوتوث معمولی ( همونایی که روزی 100تاشو میبینیم , و توی یک گوش فرو میره ته دوتا گوش!) آهنگ پخش نمیکنن. دلیلشم معلومه اون هندز فری های بلوتوث معمولی برای مکالمه ساخته شدن و کیفیت پایینی دارن و از همه بدتر استریو نیستن.نقل قول:
With A2DP you can stream high-quality stereo music from your phone to your wireless headset or other Bluetooth™ devices..
اونوقت سونی اومده یه پروفایلی درست کرده به اسم a2dp به معنی پروفایل پخش صدا به صورت استریو و گوشی های خاص و هندر فری های بلوتوث خاصی رو با پشتیبانی a2dp ارائه کرده .
اینم یه مدل از هندز فری های a2dp یا همون هندز فری بلوتوث استریو:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds970?cc=ae&lc=en
اینم مدلای سونی اریکسون که a2dp دارن:
K530i
K550i
K610i
K630i
K660i
K770i
K790i
K800i
K810i
K850i
M600i
P1i
P990i
S500i
T270i
T650i
W350i
W380i
W580i
W610i
W660i
W710i
W760i
W850i
W880i
W890i
W910i
W950i
W960i
Z555i
Z610i
Z710i
Z750i
حالا نوکیه و موتورولا اگر دلشون بخاد از توی آفتابه هم موزیک پخش کنن دیگه به ما ربطی نداره. :2:
نقل قول:
دوست عزیز من در مورد p900 سوال کردم ولی فکر کنم جوابهای شما مربوط به p990 باشه چون چند موردش از
جمله روشنایی تصویر رو امتحان کردم اصلا همچین گزینه ای نداره
در مورد hidden هم میدونم مال مخفی کردن فایل هاست :5: ولی وقتی تیک دارش میکنی کار نمیکنه منظر من
این بود که چه طور فایلها رو با این گزینه مخفی کنیم
در مورد رم هم مطمئنم این مقداری که شما گفتی (4 گیگ ) رو عمرا ساپورت کنه :27:
اگه کسی اطلاعات بیشتری در مورد این گوشی داره بده ممنون میشم
اي واييييييييييييي. حواسم نبود كه گفتي P900 . آخه اينجا كلوپ P910-P990 هستش .لا اقل رنگي ميكردي و يا پررنگ . بازم شرمنده. در مورد P900 نميتونم كمكي كنمنقل قول:
این هندزفری ها روی گوشی های دیگه هم به عنوان مکالمه خالی کار میکنند ؟نقل قول:
اقا یه سوال فنی داشتم.
این پی 990 ما چه امکاناتی کمتر از پاکت پی سی ها داره ؟
چرا اینقدر گرونن؟ چه کار خاصی انجام میدن؟
سلام
من دارم یه گوشی P990i می خرم که تا جایی که تست کردم اصله و تقلبی نیست فقط روی باتری نوشته
Made in China Finished In China
آیا باتریش تقلبیه یا عوض شده ؟!
ممنون
راستی موقعی که از امکان HandWriting استفاده میکنم به محض اینکه قلم رو برمیدارم میره برای تشخیص کاراکتر در صورتی که روی بعضی گوشی های دیگه یه کم بیشتر مکث هست و میتونیم حروفی که احتیاج به برداشت قلم دارن رو بهتر بنویسیم.آیا تنظیم خاصی برای این مورد هست یا P990 کلاً اینجوریه؟!نقل قول:
در آخر هم اگه پیشنهادی انتقادی چیزی داریم خوشحال میشم بشنوم!
مرسی
تا جايي كه من اطلاع دارم هيچي بيشتر ندارن اگه هم داشته باشن به جاش چند تا چيز كمتر دارن. كيفيت صفحه P990 از اونها بيشتره و دوربين 2 مگاپيكسلي اونا جلو P990 لنگ ميندازه.نقل قول:
دردسر P990 خيلي كمتره.از لحاظ نرم افزاري هم من كه چيزه خاصي تو پاكت پي سي نديدم كه نمونش تو UIQ3 نباشه.
در كل P990 نسبت امكاناتش به قيمتش تو كل گوشيها تكه!
هیچکس در این مورد نظری نداره!!!!
سلام
همه دوستانی که دوس دارن همچین قشنگ یا گشنگ اهنگ گوش بدن و با مگا باس حال کنن برن هزار تومن ناقابل بدن یکی از اینا بخرن
بعدش اینجوری
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
اهنگ گوش بدن کیف کنن
همینجوری ادامه بدن تا از کیف کردن منفجر شن (البته خدا نکنه)
یه سوال از 990 داران عزیز.
خواستم بپرسم که تمام مدلهای 990 رنگ بدنشون میره یا اینکه اون سری آخر که ارزون تر بود اینطوری میشه.
آخه یکی از دوستان خریده ولی بعد از 3-4 ماه رنک قابش رفته.
خواستم بدونم جریان چیه.
ممنون.
سلام مجدد
کدوم یکی از این مشخصات مربوط به باتری گوشی P990 هست؟
اولی:
BST-33
CBA-0001003
950mAh
دومی:
BST-34
CBA-0002004
1120mAh
ممنون
سلام دوست عزيز ...نقل قول:
اولي ماله p990 e .
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشكل با گوشي سوني اريكسون P990
1.دوستان عزيز من چطوري مي توانم برنامه و بازي هايي كه نصب كردم همه رفته توي
Main Menu => Tools درست صفحه اصلي همان صفحه كه كنترل پنل و فايل منيجر و غيره
وجود دارد ( يعني اينكه مموري اصلي گوشي ) و در ان قسمت كه كليدي هم براي پاك
كردن ندارد.هر كاري كردم نتوانستم با خود گوشي پاك كنم لطفا راهنمايي كاملي بكنيد كه چه
كار كنم؟
2. من فايل Farsi keyboard UIQ3 براي نوشتن اس ام اس فارسي را روي گوشي ريختم ولي
مشكل اين است كه موقع نوشتن در همين فايل چپكي مي نويسد مثل مي نويسيم علي در
انجا مي نويسد يلعايا فايل درست ترش را داريد كه موقع نوشتن چپكي ننويسد؟
3. من توي ويندوز اکس پي نمي توانم از يو اس بي استفاده کنم براي اين گوشي يعني اينکه
قطع شده است و وقتي توي ديوايس منيجر در قسمت يو اس بي مي روم و کابل يو اس بي را
به گوشي وصل مي کنم يک علامت شبيه تعجب با رنگ زرد در ان قسمت روي ان زده شده
است چه کار کنم تا دوباره فعالش کنم؟ در ضمن اول ها کار مي کرد بعدا اين طوري شد؟
و اينكه من پشت كيس دو تا جايگاه براي يو اس بي هستش كه هر دو را امتحان كردم ولي
دوباره كار نكرد؟
با تشکر.
مال من كه نشده ولي مال يكي از دوستام رنگي براش نونده يكمي باهاش مراعات كني درستهنقل قول:
1.دوست عزيز براي پاك كردن يا حذف كردن برنامه ، بازي يا هر چيزي كه مي خواهي حذف كني خوب مي توني از مسير زير اين كار رو بكني :نقل قول:
Tools __< control panel__>other__>uninstall
2. بله اينطوري مي نويسه ولي وقتي كپي مي كنه براي فرستادن اس ام اس درست نشون مي ده .
3. در مورد سؤال سوم هم برنامه رو يه بار از كامپيوتر حذف كن و دوباره نصب كن . اگه هم مشكل از گوشيتونه كه من اطلاعي ندارم كه چطور ميشه درستش كرد مگر اينكه با مستر ريست و يا آپديت كه ديگه بستگي به خودتون داره شايد بشه درستش كرد . تازه زياد مشكل نيست كه برنامه سوني اريكسون رو نصب كني مي توني راحت با اتصال USB به كامپيوتر ( اگه مشكل نداشته باشه ) فقط مموري كارت رو ببيني و اگه خواستي نرم افزاري رو نصب كني مي توني تو گوشي كپي كني و از اونجا نصبش كني .
تو چند تا پست قبل آقای حسین آقا (با نام کاربری hrm007) یک پست زدن که یه صفحه کلید فارسی مخصوص p990 معرفی شده و خیلی هم خوب کار می کنه. محیط زیبایی هم داره.نقل قول:
. من فايل Farsi keyboard UIQ3 براي نوشتن اس ام اس فارسي را روي گوشي ريختم ولي
مشكل اين است كه موقع نوشتن در همين فايل چپكي مي نويسد مثل مي نويسيم علي در
انجا مي نويسد يلعايا فايل درست ترش را داريد كه موقع نوشتن چپكي ننويسد؟
به به آقا ادمیرال، از این طرفا. دوست عزیز اولیش ماله p990 خودمونه.نقل قول:
خیلی ممنون از دوستان عزیز soltanmahdi و sari-1369
نقل قول:
1. همونایی که بقیه جواب دادن.
2. چپکی نشون میده ولی اگه همون چپکی رو کپی کنی (مثلا تو اس ام اس) اونجا درست نشون میده.
3. رو همون علامت تعجب زرد کلیک کن یه پنجره میاد بعد رو دکمه Reinstall Driver کلیک کن تا دوباره درایورش نصب بشه.
موفق باشی.
برای بار اول که این گوشی توسط سونی اریکسون معرفی شد مدل دومی به عنوان مدل باطری معرفی شد ولی بنا به دلایلی که نمیدونم مدل اولی همه بازار رو پر کرد. فعلا دیگه از باطری 1120mAh خبری نیست و همه باطری ها 950mAh هستن.نقل قول:
موفق باشی.